sâmbătă, 9 iulie 2022

Epoca post-BoJo şi câteva revelaţii pe care le vom avea în curând


Structura executivă despre care v-am vorbit în articolul precedent a exersat prin intermediul lui Boris Johnson vechea carte a manipulării fără ca cel manipulat să ştie mai nimic despre păpuşarii săi. Chiar dacă a fost conştient că demisia sa de la Ministerul de Externe va veni la pachet cu preluarea funcţia Theresei May, Boris Johnson n-a fost conştient niciodată care este structura care-l manipulează. Se ştia apărat de o „structură nevăzută” despre care nu ştia mare lucru. Şi asta chiar dacă la un moment dat a avut contact cu un membru al acesteia.

Dărâmarea lui BoJo s-a făcut pe fondul lipsei cooperării din partea acestuia. Ceea ce ştim - dintr-un email de la începutul anului - a fost că structura a încercat să-l contacteze direct pe Johnson pentru a-i transmite paşii de urmat - dar că, până la urmă, au considerat că nu e necesar s-o mai facă şi că e mai bine să-l schimbe pentru a putea modifica radical politica regatului. Dar care sunt totuşi aceste puncte la care BoJo nu a aderat astfel încât a devenit indezirabil? Aşezaţi-vă comozi pe scaun ca să nu cădeţi din cauza şocului! Nu de alta, dar veţi spune ori că ceea ce vă relatez în continuare e prea gogonat, ori că structura executivă suferă de tulburare bipolară. Mă rog, niciuna dintre suspiciuni nu e adevărată!

Aşadar, structura l-a eliminat pe Johnson deoarece l-a considerat permeabil la atacurile spionajului ... ruso-chinez! Wow! Aşa ceva chiar că e de neimaginat. Aşadar artizanul înteţirii cu orice preţ a războiului din Ucraina, criticul vehement al oricărei păci negociate să ajungă acuzat de intoxicare? Staţi că asta nu-i totul. Principalele ţinte de acum ale structurii executive a statului subteran englez sunt ... grupările ecologiste deoarece se consideră că prin intermediul lor chinezii şi ruşii şubrezesc independenţa energetică a Marii Britanii.

Oamenii ăştia sunt cel puţin duşi cu capul! L-au împins pe Boris Johnson în faţă cu o agendă radicală anti-Rusia, iar acum l-au dat jos pentru politica sa ... prea ecologistă! Îţi stă mintea-n loc. Să ne înţelegem, structura energetică a planetei este o treabă care s-a şlefuit în aproape un secol. Dacă englezii ar fi avut acces la cantităţi suficiente de energie fosilă le-ar fi descoperit până acum. Doar că ei nu vor să se obişnuiască cu realitatea, anume că în afara a ceea ce au găsit în Marea Nordului nu mai e nimic. Aşadar, dacă te apuci să te baţi cu rusul, e clar că trebuie să-ţi asiguri o alternativă de la hidrocarburile lui. Care-i aceasta? Boris Johnson, în prostia sa, chiar a crezut că îi va contracara pe ruşi cu energia verde. Asta deoarece numeroşi occidentali sunt victima fanteziei ecologiste privind energiile regenerabile. Micuţii n-au înţeles că aşa-zisele energii verzi n-au cum să supravieţuiască în condiţiile lipsei hidrocarburilor şi că baza este tot în petrol. Da, poţi să-ţi pui o morişcă în spatele casei, poţi să-ţi pui panouri solare pe casă, însă toate acestea nu te vor ajuta să-ţi asiguri energia necesară nivelului actual de confort. Chetuielile de producţie, randamentele în timp şi, mai ales, ceea ce se întâmplă după ce solarele nu mai sunt eficiente(adică managementul deşeurilor), nu a fost luat niciodată în considerare. Mă rog, e o discuţie mai lungă şi nu are sens să pierdem timpul acum.

Aşadar, Boris Johnson a fost eliminat deoarece se considera că e prea permeabil la propaganda spionajului ruso-chinez şi asta din cauza agendei verzi la care a aderat. OK, dar care-i alternativa? Staţi puţin şi vă veţi cruci. În principal, structura executivă visează cai verzi pe pereţi în ceea ce priveşte reluarea masivă a exploatărilor gazelor de şist. Fără nicio glumă acum - doar ştiţi bine că nu înghit rahaturile ecologiste - exploatarea prin fracturare hidraulică e un cancer! Pur şi simplu lasă zone de nelocuit. La presiunile grupurilor ecologiste, Quadrilla - firma care e lider în Anglia la extragerea prin fracturare hidraulică - a fost obligată să-şi închidă exploarea de lângă Lancashire. Însă, în aprilie, şeful companiei, a lăsat să se înţeleagă că se vor reîntoarce. Ca să vezi!

Deci, după ce s-a luat decizia demiterii lui Johnson, structura executivă a trecut direct la atac. Aşa intră în acţiune păsărica Priti Patel. Nu-i deja nicio surpriză dacă afirmăm că individa e o coadă de topor a MI5. Altfel nu ajungea la Interne. Gwynthian Prins personal i-a făcut lui Priti Patel o căsuţă poştală la ProtonMail. Fac o paranteză pentru a vă avertiza că absolut toate emailurile scăpate pe baza cărora vă povestesc aceste întâmplări sunt pescuite de pe serverele Proton. Structura executivă a folosit serverele Proton datorită garanţiilor de securitate oferite de firmă. Care garanţii, după cum se observă, s-au dovedit a fi simple vorbe-n vânt. 

În structura guvernamentală engleză, omul de legătură al lui Priti Patel a fost deja cunoscuta Evelyn Farr. Iniţial aceasta acţiona ca om de legătură, însă după ce i s-a făcut contul de mail la Proton, Prins a luat iniţiativa contactării directe a acesteia. Mai mult, pentru cazurile de urgenţă, au hotărât să folosească Signal! Astfel Gwynthian Prins îi trimite lui Patel o prezentare a structurii energetice, dar şi situaţia spionilor ruso-chinezi care ar influenţa grupurile ecologiste de pe Insulă. Prezentarea conţine schema spionilor - ataşată articolului de faţă - pregătită de un contestatar al minciunii cu încălzirea globală, John Constable. Oponent al subvenţionării energiei regenerabile, Constable este un adept al revenirii Marii Britanii la o politică energetică bazată în primul rând pe coerenţă. Însă pare că „virusul schimbării climatice” a lovit atât de mult încât totul trebuie împachetat în cuvinte pompoase precum „antipoluare”, „verde” s.a.m.d. Conform noii politici schiţate în raportul trimis lui Priti Patel, Marea Britanie trebuie să treacă la o politică energetică bazată pe gaz, fuziune şi fisiune nucleară. Gazul - întrucât s-a fâşâit treaba cu ruşii - trebuie luat din exploatările bazate pe fracturarea hidraulică, iar restul printr-un program masiv de investiţii în centrale atomo-electrice. Părerea mea sinceră e că insula aceea nu va fi scufundată de duşmanii Angliei, ci de ei înşişi! 

Practic, prin transformarea lui Priti Patel într-un instrument direct comandat de şeful structurii executive şi foarte posibila preluare de către aceasta a frâielor executivului englez se trece într-un nou registru. Niciodată până acum o structură ocultă nu a condus atât de direct o structură guvernamentală. Semn că treburile sunt teribil de încurcate.

Războiul direct cu Rusia şi previzibila începere a unui conflict cu China au făcut ca întreaga politică occidentală să treacă într-un registru total schimbat. Frâiele conducerii sunt concentrate dictatorial şi pe faţă în mâna structurilor oculte care, până acum, îşi manifestau mult mai discret interesele. E clar că ceva se petrece. Simplul fapt că Priti Patel a semnat pentru extrădarea lui Assage într-un conflict deplin cu toate idealurile asumate de englezi, arată că trăim o epocă în care cărţile se dau pe faţă. E bine că se întâmplă aşa deoarece prostovanii arătau cu degetul către tirania exercitată direct în societăţile estice, uitând să se uite în propria ogradă unde tirania era exercitată a fel de dur, doar că mai discret. Epoca discreţiei se termină. Mulţi vor acea revelaţii în ceea ce priveşte ceea ce urmează. Revelaţii pe care până acum le aruncau la gunoi considerându-le conspiraţii. 

A trecut vremea conspiraţiilor, dragii mei! Încep vremurile în care bestia se arată în toată hidoşenia ei.

11 comentarii:

  1. Nigel Farage: Boris Johnson Was ‘Elected As A Conservative, Ruled As A Liberal’
    https://rumble.com/v1bgi7j-nigel-farage-boris-johnson-was-elected-as-a-conservative-ruled-as-a-liberal.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Din mandrie nationala, nu folosim apele pentru care ne-ar invidia multe tari. Dar ungurii sunt dusmanul nostru. Muresul trece si pe la ei! Scandalos! Cum isi permite Muresul sa curgă ?
    Când nu e evreul sau refugiatul arab păgân, dusmanul e ungurul.
    Prostia romaneasca are crăci si multe ramificatii. Una din psihozele controlate abil pe facebook in anii din urma a fost: Vin refugiatii care ne vor viola copiii si femeile! Tot timpul psihoze induse si raspandite pe net sau TV!
    Vorba unui amic cu umor: ce sa-i mai violeze altii, ca sunt deja violati in Romania de catre nepaganii autohtoni?!
    Un alt amic m-a determinat sa particip la Let's do it. Nu ma prea implic in actiuni de masă, dar am participat. Din respect față de tara in care m-am nascut si din dorinta de a ma implica. Romanii au crezut probabil ca suntem niste disperați fara ocupatie, pentru ca in anii urmatori au avut grija sa refaca gunoaiele pe ape, pe campii, prin munti.
    Dar tot evreul e vinovat! Sigur a venit cu plasa plina de sticle de plastic desertand gunoaiele pe marginea apelor. Cred ca si un arab din Siria, sau un " metis" din Africa de Sud au aruncat cativa pui de pisoi si catei fix la malul apei.
    Un ungur a venit cu drujba si a ras padurile din zona mea. Nu erau padurari romani in cardasie cu localnici care nu vor sa plateasca iarna caldura.
    Suntem un popor cu multa imaginatie. Fiecare stire capata proportii apocaliptice si ne dăm in vânt dupa telenovele in care noi suntem ingerasii batuti de diavolul " alogen".

    RăspundețiȘtergere
  3. ...pot spune ca am ris cu pofta... comentariul tau m-a dus cu gindul la Dune, unul dintre filmele mele de suflet (nu in ultima ecranizare totusi) si mai ales la cartile din seria respectiva... am ''vizualizat'' instantaneu ''colectoarele'' de care pomenesti si revedeam fremenii de pe Dune cu colectoarele lor de lichide... cine stie? poate dintr-o ''idee'' sarcastica si amara poate apare un inventator ''nebun'' si vedem ca apare ''pe piata'' respectivul dispozitiv... evident pentru a avea ''o planeta mai curata, mai verde''... parca nu demult o usr-ista ''de frunte'' pomenea ceva de fasolea romaneasca (fisaica, cum ii spune pe la Ardeal) si poluarea data de flatulentele consumatorilor... si, extrapolind, putem sa ne gindim la varza, ridichi, apa minerala carbogazoasa, bere, Cola si Pepsi si tot ceea ce produce gaze prin unul dintre cele doua capete ale aparatului digestiv... ca rigiitul este tot o flatulenta numa' ca este pe gura... apara-ne Doamne de produsele fremenilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. ...nu stiu si nici nu vreau sa ''sap'' dar, nu de mult, am vizionat citeva materiale din ''domeniu''... se pare ca aici, pe ''mioriticele plaiuri'' exista un om care are un raspuns la o posibila sursa energetica si o rezolvare la criza gunoaielor care sufoca planeta... am vazut si revazut interviul lui Daniel Roxin si m-am documentat putin cu privire la acest geniu romanesc, pe numele lui Iuliean Horneț... nu dezvolt aici nimic ci doar semnalez subiectul si pomenesc (iarasi) de atitudinea noastra, in special a STATULUI platit de noi toti, ''useri'', mai mult sau mai putini constienti, de cei carora le asiguram luxul si posibilitatea de a ne jefui... si imi vin in minte Poenaru (cu al lui stilou), de Coanda, de Paulescu si insulina lui si de o multime de altii care ''n-au avut loc'' pe aici... e de privit si de inteles... poate ca asa se naste si o scinteie de schimbare, asa cum sper de o viata si cum nu cred ca o sa prind...

    https://www.youtube.com/watch?v=_ZDKQlUE72s
    https://www.youtube.com/watch?v=sKwzE1kzHZc
    https://www.youtube.com/watch?v=wB2cA269xw4

    RăspundețiȘtergere
  5. Putin TO DO list:

    Get hackers to shut down Canadian internet - check

    Get Boris Johnson sacked - check

    Hammer Joe Biden's support - check

    Roll over Ukraine - check

    Sell Russiqan products for rubles - check

    RăspundețiȘtergere
  6. "Aşadar, dacă te apuci să te baţi cu rusul, e clar că trebuie să-ţi asiguri o alternativă de la hidrocarburile lui. Care-i aceasta? Boris Johnson, în prostia sa, chiar a crezut că îi va contracara pe ruşi cu energia verde. Asta deoarece numeroşi occidentali sunt victima fanteziei ecologiste privind energiile regenerabile. Micuţii n-au înţeles că aşa-zisele energii verzi n-au cum să supravieţuiască în condiţiile lipsei hidrocarburilor şi că baza este tot în petrol. Da, poţi să-ţi pui o morişcă în spatele casei, poţi să-ţi pui panouri solare pe casă, însă toate acestea nu te vor ajuta să-ţi asiguri energia necesară nivelului actual de confort. Chetuielile de producţie, randamentele în timp şi, mai ales, ceea ce se întâmplă după ce solarele nu mai sunt eficiente(adică managementul deşeurilor), nu a fost luat niciodată în considerare."
    Nu este chiar asa! Daca populatia este mai putina atunci resursele sunt mai multe. Si combinat cu scumpirea resurselor este posibil ca energia regenerabila sa fie suficienta de fapt. Suficienta pt cine? Pt elitele demente care conduc lumea asta! Daca noi, oameni ide rand , vom face mai putine dusuri...vom manca mai putin...nu ne vom mai plimba cu avioane si masini... vom sta cu lumina stinsa mai mult...vom muri mai multi, ei bine atunci este posibil ca energia verde sa ajunga! Si daca mor 1 miliard de oameni in urmatorul an, dementii vor face ei niste calucle si vor ajunge la concluzia ca se pot arde si carbuni ...pt industrie... in contul miliardului de oameni care a murit...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim1
    "Ha,ha,ha... Chiar atat esti de limitat, incat ceri explicatii pentru mersul lumii ?? Societatea functioneaza asa, de cand primul pitecantrop a iesit din pestera... Fa-ti o favoare, si iesi si tu... :))"

    Da amice haios, eu nu-mi pot imagina, de aceea ajuta-ma tu te rog( fara pic de ironie) si eu promit sa ies din pestera( desi acum prefer sa mai ramin o leaca in ea si sa observ de acolo:))

    Nu uita sa incluzi modalitatatea in care vei confisca puscoace de la 300-400 mil de rikani si UE-isti care primul lucru pe care-l vor face este, salivind, sa beleasca ochii in directia celor care stau pe iahturi si mansionuri in piz.a pina-n git si-si bat joc de ei.
    Hai, cu curaj, un scenariu...:)

    RăspundețiȘtergere
  8. ”Revelaţii pe care până acum le aruncau la gunoi considerându-le conspiraţii.”

    Din pacate, in ultima vreme s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie o gramada de romanasi cretini cu acte, care atunci cand le dezvalui cate un adevar care nu corespunde cu sursa lor de informare preferata, Facebook, Guran, Mandruta, te eticheteaza imediat ca adept al Teoriei Conspiratiei, cand de fapt, se vede si din avion, doar orb sa nu fii, ca astazi avem de a face cu o Practica a Conspiratiei in toata regula, in care de multe ori papusarii oculti nici nu isi mai ascund intentiile si actiunile(asa cum o faceau altadata), ceea ce denota faptul ca astazi se cred atotputernici si nu le mai este teama de nimic!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si iar ajungem la ceea ce am postat de mult:

    CINE PRODUCE BANII, DETINE PUTEREA
    CINE DETINE PUTEREA, STABILESTE ADEVARUL
    CINE STABILESTE ADEVARUL, CONTROLEAZA TRECUTUL
    CINE CONTROLEAZA TRECUTUL, DETERMINA VIITORUL
    CINE DETERMINA VIITORUL, PRODUCE BANII

    RăspundețiȘtergere
  10. Englezii sunt.cele.mai cinice bestii, una dintre cele mai atroce crime le-au săvârșit tocmai împotriva actualilor ukrii, care la vremea respectiva erau cazaci albi anticomuniști. Astia, săracii fugisrra cu cățel, cu pucel din calea Red Army, se albastra voit-nevoit cu Hitler și s-au predat britilor sub cuvânt de militar xa nu vor fi dați lui Stalin. Dar, ce sa vezi, mai era și Red Orchestra, care a manevrat frumos, iar regiment de highlanderi au fost puse sa-i dezarmeze pe cazaci și sa-i împacheteze ptr NKVD. Aia care au mai prin de veste si-au omorât repede copiii și s-au sinucis, restul au tăiat canale prin Suberia. Nu as paria prea mult pe momentul vânzării actualilor ukrii către Putn......

    RăspundețiȘtergere
  11. "Gwynthian Prins personal i-a făcut lui Priti Patel o căsuţă poştală la ProtonMail. Fac o paranteză pentru a vă avertiza că absolut toate emailurile scăpate pe baza cărora vă povestesc aceste întâmplări sunt pescuite de pe serverele Proton. Structura executivă a folosit serverele Proton datorită garanţiilor de securitate oferite de firmă. Care garanţii, după cum se observă, s-au dovedit a fi simple vorbe-n vânt."

    In primul rind: internetul e un spatiu extrem de nesigur si de periculos. Nu trebuie sa te increzi in nimeni si in nimic.

    In al doilea rind: ma indoiesc ca emailurile au fost pescuite de pe serverele ProtonMail. S-ar fi aflat deja si scandalul ar fi fost mai mare decit cel provocat de razboiul din Ucraina. Scandalul provocat de programatori, nu de presa sau politruci. Daca pe site-ul lui Bruce Schneier nu scrie nimic despre asta, probabil ca nu s-a intimplat.

    In al treilea rind: ProtonMail e o afacere creata acum citiva ani de citiva tineri absolventi de facultate, unii cu doctorate, avind in frunte un chinez. Sa demarezi o astfel de companie in Elvetia iti trebuie foarte-foarte multi bani. Eu la capitolul asta am o mare problema cu ProtonMail: pe cine au in spate?

    Daca Priti Patel a avut nevoie sa ii faca cineva o căsuţă poştală la ProtonMail, inseamna ca indianca nu are nici cea mai vaga idee despre criptare, securitatea datelor si nici macar despre internet in general (dincolo de ceea ce se vede pe ecran).

    Cel care i-a creat contul ProtonMail (Gwynthian Prins) a fost primul care a avut acces la cheia privata (secreta) de tip RSA (asymmetric encryption) folosita de ProtonMail si generata chiar pe calculatorul lui in momentul crearii contului, cheie care, la rindul ei, e protejata de un user password (sau mailbox password - if you use two-password mode), pe care tot Gwynthian Prins l-a creat. Tot el a decis si cit de tare/slaba sa fie cheia RSA (intre 2048 bits - slaba si 4096 bits - tare). Probabil ca a ales 2048 pentru a-si usura sarcina de a gasi noul password folosind brute force attack in cazul in care indianca s-ar gindi sa schimbe password-ul initial. Fiindca el a creat contul, Prins a avut toata libertatea sa download-eze imediat cheia privata RSA pe un stick sau pe calculatorul lui, deci nu avea nevoie sa penetreze serverele ProtonMail ca sa o gaseasca. Si nici sa pescuiasca prin efractie mesajele criptate de acolo, fiindca putea sa se logheze pur si simplu, ca orice alt utilizator. Avind in vedere ca schimbarea password-ului nu schimba si cheia privata, in cel mai rau caz Prins a avut nevoie de un program simplu pentru a gasi in citeva ore sau in citeva zile noul password al indiencei printr-un brute force attack demarat pe calculatorul de la el din bucatarie. Sau, mult mai probabil, pe un supercalculator rapid al serviciilor.

    Pe scurt: daca ai password-ul pentru ProtonMail al unui "illiterate user", gen Priti Patel sau Hillary Clinton, password care protejeaza in acelasi timp si cheia privata RSA rezidenta pe serverele ProtonMail, poti sa te conectezi la contul ProtonMail respectiv si sa iei notite in fiecare noapte.

    Nici nu are rost sa mai vorbim despre situatia in care device-ul victimei e infectat fie chiar si cu un banal keylogger. Ce nevoie mai ai sa penetrezi serverele ProtonMail?

    P.S. Cu o cheie RSA de 4096 bits, protejata de un password de genul {^%>b*?<]YW!hgC$h#xj3(wrpFq9AU, poti sa dormi linistit. Esti blindat. It would take a computer about 2 hundred duodecillion years to crack your password. Vezi:
    https://www.security.org/how-secure-is-my-password/

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)