sâmbătă, 18 mai 2024

Ursula von der Leyen este cea care a tocmit asasinarea lui Robert Fico


E bine să știi la ce te raportezi și, de aceea, din când în când, mă mai uit la mizeria aia de TV. Ieri, spre exemplu, am încercat să mai fac o tură de canale pentru a vedea care-i starea de spirit. Îmi este din ce în ce mai greu să mă cufund în mocirla mediatică din cauza atmosferei sufocante de acolo. Dincolo de muierile fără relief intelectual care, low cost fiind, au ajuns să populeze întreaga medie, există o propagandă atât de dezarticulată încât frizează imbecilitatea. 

Am fost curios să văd cum reacționează UM-urile media la știrea referitoare la Robert Fico. Între timp, agresiunile împotriva membrilor „partidelor nealiniate” au luat-o razna, în special în Germania. S-a ajuns chiar ca simplii simpatizanți ai partidelor suveraniste să fie agresați doar pentru că nu cred în rahaturile globaliste. Pe acest fond de violență omniprezentă, interesul meu în „cum văd TV-urile problema” era cât se poate de legitim.

Nici n-am pornit bine TV-ul și m-a apucat scârba deoarece toate nulitățile care se perindau pe ecran recitau aceeași poveste fâsâită: se vorbea despre tentativa de asasinare a lui Robert Fico, după care se pornea discuția pe marginea întrebării „ce-i de făcut în condițiile acestor violențe generate de Rusia?”. M-am frecat la ochi, crezând că visez. De unde, tutele moderatoare și idioții „intervievați” recitau aceeași bandă stearpă împopoțonată cu expresii-șablon din nou-limba europeană. Îmi venea să merg la studiourile lor, să-i aștept la ieșire și să-i întreb neaoș: „Bă, dar vouă nu vă e rușine?”. Evident asta n-ar avea nicio relevanță. Majoritatea covârșitoare a lor sunt de o prostie înfiorătoare, iar cu prostul știți bine că n-ai ce discuta. Ceea ce mă doboară însă este omniprezența unei propagande atât de prost făcute încât  nu-mi dau seama cum de mai e eficientă. Să vă fie clar: propaganda lui Ceaușescu, cea cu „geniul carpaților”, „mândră corabia/ meșter cârmaciul” etc., era de o sută de ori mai subtilă și mai articulată decât mostra asta de rudimentarism pe care-o înghițim zi de zi. Însă și lumea de de o sută de ori mai proastă decât atunci, astfel încât treburile se compensează.

În ceea ce privește modul de desfășurare a evenimentelor, ceea ce se vede nu lasă nicio urmă de îndoială. Robert Fico a fost victimă a unui atentat pus la cale de partidele pro-sistem, cele europeniste, globaliste „civilizate”. Nu „radicalii” sau „extremiștii” sunt cei care au scos armele în locul argumentului politic, ci ăia care au pretenția că sunt nonviolenți și civilizați. De altfel, placa asta se repetă mult prea des pentru a nu suna afonic. E același șablon pe care-l vedem mereu și care a ajuns să fie confundat cu normalitatea.

De fiecare dată când stângiștii pierd alegerile, nu-și recunosc înfrângerea și trec la tactici de-a dreptul teroriste. Ați văzut la noi ce tip de presiune au indus organizațiile lui Soros - ancorând și o masă amorfă de idioți utili - atunci când PSD-ul lui Dragnea câștigase alegerile cu un scor gigantic. Manifestațiile imbecile, hiperbolizate de media stângistă, au ajuns să țină prima pagină a agendei publice, în condițiile în care acolo era o chestiune banal de tranșat: jandarmeria trebuia să intre cu pulanul și lacriomogena în ceata de idioți, să-i aresteze, să-i amprenteze și, de ce nu?, să le tragă o mamă de bătaie ca să-i învețe minte să mai dea cu pietre în forțele  de ordine. Din păcate, la acel moment „noaptea ca hoții” nu a existat niciun bărbat politic. Oricât de rotund s-ar da Dragnea acum, realitatea este că nu a avut ouă. Și nici nu s-a găsit vreun bărbat care să pună mâna energic pe levierul puterii. Degeaba câștigi alegeri, degeaba ai legitimitate, dacă faci pactul cu diavolul și te înconjuri de securiști rudimentari precum Grindeanu sau Tudose. Dar să nu ne îndepărtăm de subiect.

La fel ca la noi s-a întâmplat și în Slovacia. Acolo Robert Fico a câștigat cât se poate de clar alegerile, dar stângiștii au făcut ceea ce știu ei să facă: presiune aberantă. Pentru a o contracara, câțiva susținători de-ai lui Fico apăreau pe la diverse evenimente pentru a-și arăta sprijinul. Așa s-a întâmplat și la momentul atentatului. Oamenii care veniseră erau susținători, iar criminalul a fost infiltrat între ei. Repet formularea pentru a nu fi niciun dubiu: criminalul a fost infiltrat. De către cine? Păi cine altcineva putea blufa în halul ăsta decât sistemul? M-am uitat de zeci de ori la imaginile de la fața locului. Dispozitivul de securitate al lui Fico s-a comportat aberant. Se vede limpede că premierul slovac a fost lăsat expus, astfel încât să poată fi trase și gloanțele ulterioare. Nu există așa ceva! Chiar și agenților de securitate mai puțin antrenați nu li se iartă greșeala de a exista un al doilea glonț care-și atinge ținta. Nu mai vorbesc de faptul că „publicul” de acolo era compus din 10-15 oameni, astfel încât orice mișcare se scoatere a unei arme trebuia observată înainte ca asasinul să apuce să tragă.

Cam asta ar fi trebuit să se dezbată la festivalele stupizeniei de la TV. Problema pe care o avem aici este cea a creșterii violenței partidelor pro-sistem, care absolut toate sunt de stânga. Puțini mai știu că partidele comuniste care acționau în democrațiile de dinaintea ultimului Război Mondial erau de fapt organizații criminale. Sabotajul, violența și crima erau elemente ale arsenalului oricărui stângist al acelor vremuri. Ceea ce s-a întâmplat între timp a fost cucerirea partidelor tradiționale de către stângiști. Liberalii - care și-așa erau pui de comuniști - au adoptat  doctrina neoliberală, în timp ce conservatorilor le-a fost impus neoconservatorismul. Aceste mișcări ideologice au fost implantate la vârful sistemului poliotic al lumii, adică în SUA. Ceea ce nu vrea să observe nimeni este că cele două mișcări ideologice „neo”, în realitate sunt unul și același lucru. Politica externă a SUA, în ciuda faptului că la putere se află un democrat, este condusă de neoconservatori care, teoretic, aparțin Partidului Republican. Doar că, așa cum am spus, asta se întâmplă strict teoretic. Nici neoliberalii și nici neoconservatorii nu țin în realitate de vreun partid, ci au de fapt aceeași ideologie: stângismul neocomunist. De aceea, când mai auziți pe câte vreun coate goale politic vorbind de doctrina lui, zâmbiți și treceți mai departe. 

Atmosfera politică mondială a devenit atât de exasperantă încât orice mișcare care se îndepărtează de stângismul oficial, e declarată automat extremistă. Doar că, exact ca-n toate timpurile contemporaneității noastre, violența vine dinspre stângiști. Nu Robert Fico a tras, ci stângismul! Iată ceea ce trebuie să se înțeleagă: în locul idiotului care-și spune scriitor și care, în realitate e un criminal împuțit, trebuie s-o vedeți pe Ursula von der Leyen. Fiecare asemenea imbecil este, în realitate o Ursula von der Leyen sau o altă față a ideologiei stângiste. 

Atacatorul lui Martin Schmidt, politicianul AfD care-a fost rănit cu o scrumieră într-un restaurant, a declarat că a făcut-o pentru că „are opinii de stânga și a acționat așa din motive politice”. Ce poate fi mai limpede de atât? De altfel, Leif-Erik Holm, președintele AfD pentru Pomerania, a declarat că „atacul este rezultatul lunilor de incitare şi propagandă împotriva partidului nostru”. Cine face această propagandă? În mod evident, partidele pro-sistem, cele care acum o au în vârful aisbergului pe rapandula Ursula. De aceea, nici în cazul atacului violent asupra lui Martin Schmidt n-ar trebui să-l vedeți pe individul tulburat de 52 de ani care-a executat violența, ci pe Ursula von der Leyen, care este cauza principală a violenței

Iată-ne ajunși la finalul articolului. Care-s concluziile? În primul rând faptul că stângismul a ajuns din tranșeele revoluției la butoanele sistemului, manifestându-se la fel de violent acum, de fapt chiar mai violent decât în trecut întrucât acum beneficiază de toate avantajele pe care ți le dă puterea. Apoi, trebuie să înțelegem că, la fel ca de fiecare dată în istorie, cauza terorii stă în ideologia stângistă, în marxism, nu în reacțiile normale ale societății care se manifestă prin creșterea simpatiei pentru dreapta reală. Și, nu în ultimul rând, trebuie să înțelegem că acum, în pragul alegerilor europene, întreaga violență este indusă de partidele pro-sistem, coordonate în Europa de Ursula von der Leyen. De aceea asasinul tocmit pentru uciderea lui Robert Fico nu a acționat „de capul său”, ci a fost ghidat de ideologie, ideologie coordonată de Ursula von der Leyen. Cauza răului, a violenței pe care-o vedem este, culmea, această nulitate, această paiață a sistemului stângist de putere. Acum von der Leyen caută să își acopere urmele, stimulând propaganda. Și cum o stimulează? Prin supra-expunerea sloganului „rușii e dă vină(sic!). E exact precum în zicerea „hoțul strigă hoții”. Doar că, de data aceasta, hoțul care strigă hoții e în același timp și șef al poliției și procuror șef și șef al tribunalului, dar și șef al sistemului de securitate. Acum, întrucât ați înțeles cum stă treaba, mergeți să vă căutați dreptatea!

32 de comentarii:

  1. Ai spus ,,acum mergeți și vă căutați dreptatea " . Ai spus bine . Dar întrebarea e , Unde ? În lumea asta nebună unde toate se întîmplă cu ajutorul justiției , unde mai găsești ,,dreptate" . Pot zice angajații din justiție ce vor în sprijinul lor . Că nu mai ține vrăjala . Nimic nu se întîmplă fără acordul lor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde?
      La VOT!
      Sa trimitem la Bruxelles niste incomozi, niste oameni care inca mai au logica, si nu drone globaliste care voteaza cu "valorile"...

      Ștergere
    2. Pai dacă nu desenați...de unde sa știm ca e ironie.. !!

      Ștergere
    3. "...hoțul care strigă hoții e în același timp și șef al poliției și procuror șef și șef al tribunalului, dar și șef al sistemului de securitate. "
      Este starea din Germania pe vremea Republicii Weimar. Atunci se spunea clar cine sunt persoanale care sunt la butoanele puterii fara frica, azi la toti le este frica sa le identifice....si mie sa "spui" chiar daca le-am identificat....sunt inca prea slab sa ies la vedere....dar vom iesi intr-o zi.

      Ștergere
    4. Nici în glumă nici ironic , nu mai ține . Totul e katastrofă . Cum bine a spus cineva ( nu știu cine) opriți planeta că vreau să cobor . E foarte de actualitate . Dar nu va mai ține mult . Va bubuii buboiul cît de curînd . Dar tot noi proștii vom suferii . Că în istoria recentă nu am mai văzut nici un ,,rege" cu sabia în mînă în fața oștilor și nici vătafii lui . Că de ar fi , repede s-ar găta războiul . Da nau sînge în instalatie .

      Ștergere
    5. E un adevar, nu o ironie !
      Nu mai exista ''dreptate'' si s-ar putea ca cei care o cauta sa si-o construiasca singuri, ''artizanal'', cu sticle Molotov.

      Ștergere
  2. Am apreciat articolul pana la faza cu " sa ne dea pulane și sa ne amprenteze". Pai asta nu e tot o gandire Ursulanista? Și ce faci când tabăra ta iese in strada? Nu justifica aceeași logica?

    Da, am fost in strada atunci. Poate am greșit. Dar sa îmi spui ca meritam pulane...

    Iti înțeleg patosul. Dar e păcat sa fii un alt partizan, indiferent de tabăra, pacat ca ai subiecte interesante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca domnului Dan i-a alunecat putin masca. Vorba unui clasic in viata: "nici noi nu stim cati suntem"...

      Ștergere
    2. Asa e, nu meritai pulane, nici tu, nici sleahta de idioti care v-ati dus acolo ca oile manate de ciobanul globalist!

      Intr-o lume normala, o manifestare atat de vadit anti-nationala ca aia, n-ar fi putut avea loc. Si daca totusi ar fi avut loc o asmenea mizerie, ati fi fost legati toti si aruncati la bulau pentru atentat la siguranta nationala si activitati impotriva ordinii de stat.

      Asa, inca va puteti victimiza pe motiv ca recunoasteti ca ati fost cretini “poate am gresit…”, fara insa sa va dati seama si sa recunoasteti ca prin ce ati facut voi atunci, ati mai batut cateva cuie in cosciugul tarii asteia, facand jocurile anti-romanesti ale nemernicilor sustinuti din plin de la Washington.

      Ce e cel mai trist, e ca nici tu, nici cei ca tine, al naibii de multi din pacate, multi dintre voi cu studii inalte dar lipsiti de gandire si de simtul realitatii, nu sunteti capabili nici acum, in al 13-lea ceas, sa intelegeti cat de mult rau ati facut si continuati sa faceti propriilor vostri urmasi… SI cand veti intelege, va fi deja mult prea tarziu.

      Ștergere
    3. ...meritai mai mult decat pulane,pentru ca prostia ta/a voastra ne costa pe toti....si la ani de zile de la eveniment tot n-ai inteles nimic.

      Ștergere
    4. Tomfele, gazele lacrimogene, si sau dusurile erau cea mai blândă sanctiune posibila. Sanctiune reala, pe care o incasam cu totii, este falimentarea , umilirea, saracirea , indatorarea, DESFIINȚAREA si stergerea din constiinta Lumii a Romaniei... In chinuri.
      O analogie ar fi " disciplinarea " din artele marțiale, unde iti iei pumni in stomac sau lemne in cap, in loc sa...mori in o luptă reală. Sau , la Zen , îți iei bastoane pe grumaz, in loc să rămâi, pardon, pr0st. N-am găsit altă rima.

      Ștergere
  3. Off-topic. Sunt angajat NHS ( Ministerul de Sanatate din UK ) si pe reteaua WiFi a angajatilor nu se incarca blogul dvs. Nu stiu daca a fost tag-uit anti-sistem, eroarea o am print-screen, spune: " This site can't be reached. ( Blogul dvs. ) unexpectedly closed the connection. Try: Checking the connection ". Merci

    RăspundețiȘtergere
  4. Washingtonul și Bruxellesul trag un semnal de alarmă în jurul anului 2024 . Europa așteaptă cu nerăbdare următoarea cursă prezidențială din Statele Unite cu îngrijorare deosebită, temându-se de revenirea lui Trump la putere. Dar Bruxelles-ul va aștepta și propriile remanieri - Ursula von der Leyen ar putea părăsi postul de șef al Comisiei Europene din cauza nemulțumirii tot mai mari față de situația din Uniunea Europeană.

    Legătura Biden-von der Leyen a devenit ceea ce ajută la menținerea consensului euro-atlantic destul de șocant . Mai mult, pe o varietate de probleme - de la Ucraina și sancțiuni împotriva Rusiei până la viitoarea izolare a Chinei sau punerea în aplicare a agendei ecologice.

    Dar, în general, relațiile dintre Statele Unite și Europa nu sunt în cea mai bună formă în acest moment . Americanii continuă să atragă întreprinderile europene în țările lor, promițând subvenții generoase. Războaiele comerciale rămân nerezolvate - iar Bruxellesul nu a reușit să-l convingă pe Biden să elimine tarifele din era Trump.

    Sau se va întâmpla dacă republicanii se vor întoarce la Casa Albă . Trump promite deja că va transfera toată responsabilitatea pentru Ucraina pe umerii europenilor. Viitorul NATO, pe care Trump l-a criticat în mod constant și chiar a plănuit să ridice problema retragerii SUA din alianță imediat după realegerea sa pentru al doilea mandat, va fi de asemenea sub amenințare.

    Dacă Biden și Ursula pleacă în același timp, diviziunea dintre Statele Unite și Europa va deveni foarte acută . Și această fereastră de oportunitate poate fi profitată de unii lideri europeni - precum Macron, precum și Rusia și China. Imperiul Celest așteaptă doar momentul potrivit pentru a începe să înlocuiască poziția SUA în Europa, folosind aceleași modele pe care le-a folosit Beijingul în Africa și America Latină.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cât timp Europa nu a fost influențată de modelul de pe malul Potomacului, totul a fost coerent. De când capitalismul este deasupra politicului, promovând corupția și traficul de influență, totul a devenit gri murdar și cu “Ursule” peste tot. Incompetența domnește la Comisia Europeană, Parlamentul European acoperă cu votul său corupția, iar Codruța Kovesi girează și ea această mizerie. Rușine Europei pentru acest model.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superba logica! Fara cusur!

      Ștergere
    2. "Rușine Europei pentru acest model."
      Nu este nici o rusine. Ceea ce fac o fac cu un scop bine definit pe care marea majoritate il va intelege mai tarziu. Deocamdata nu au incotro decit sa faca pe nepriceputii si pe prostii(dar nu sunt prosti deloc). Aceasta este proiectia perceputa de foarte multi europeni. Sunt insa si foarte multi care inteleg sarcina pe care o au liderii omenirii in fata lor.

      Implementarea unui model de contractare a Europei este la fel daca nu mai greu decit un model de crestere si progres.

      Ștergere
  6. "Apoi, trebuie să înțelegem că, la fel ca de fiecare dată în istorie, cauza terorii stă în ideologia stângistă, în marxism, nu în reacțiile normale ale societății care se manifestă prin creșterea simpatiei pentru dreapta reală."
    Continuând ideea, înseamnă că Putin nu e marxist și implicit BRICS-ul făcut cu China coumunistă e o reformă de dreapta reală?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....BRICS-ul e o constructie a bancherilor iar stanga si dreapta sunt doar niste "morcovi" pentru care pulimea isi ia pulane pe spinare.

      Ștergere
  7. Duma asta cu Rusia e de vină pentru atentatorul autodeclarat progresist (pro-occidental) e ca și când ar spune Nea Nelu că "legionarii" i-au incitat pe mineri. Se apropie o mineriadă occidentală căci "se impune" să ni se bage mințile în cap la toți.

    RăspundețiȘtergere
  8. În cazul lui Fico se vede de la o poștă că o parte a agenților de securitate au fost complici și, pe deasupra, au fost convinși că nu va scăpa cu viață. Nu m-aș mira nici de o întorsătură fatală a stării premierului împușcat și internat.
    Asemenea poveste de complicitate a gărzii de corp se aranjează cu intervenția unei forțe destul de puternice și foarte interesate în a da un avertisment recalcitranților.
    Este de mirare că nici-o publicație și nici-o televiziune nu consultă experți în securitate pentru a comenta apoi pe marginea celor întâmplate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel ca in cazul J.F.Kennedy ... Nicolae Ceausescu, etc.

      Ștergere
  9. La asasinarea primului ministru japonez Shinzo Abe s a auzit un singur foc ( poc ) iar mai târziu s a dovedit ca au fost găsite doua gloanțe in corpul victimei, practica curenta de profesioniști

    RăspundețiȘtergere
  10. " Ai spus ,,acum mergeți și vă căutați dreptatea " . Ai spus bine . Dar întrebarea e , Unde ? "
    Întrebarea este nu unde?, este Cine?
    Sunt un om care vrea să fie lăsat în pace dar pe măsură ce vin vremuri tot mai grele o să fie tot mai mulți asemeni mie.
    După cum Sergio Leone a pus motto la un fim vestern" clasic ".
    " Când viața nu mai are nici o valoare, moartea are prețul său ".

    RăspundețiȘtergere
  11. Imbecilitatea haznalelor media este apocaliptica. Asadar Fico se impotrivea razboiului, inamrmarii Ucrainei, dar rusii l au impuscat.
    Asta e nivelul gadea, radu tudor, etc.
    Si a celor care ii mai asculta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Österreich, du Nazi! | Der Wegscheider
    https://www.youtube.com/watch?v=o4ApLDmhkH0&list=PL-0dAcR6A-i4ogwu7DIGkoFrNSm8DwF1b&index=1
    Poate fi activata tradcerea automata.
    Presa vestului scrie ca Fico este de vina c-a fost impuscat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si nu e adevarat??? Presa transmite un avertisment celor care mai au de gand sa se impotriveasca sistemului comunist globalist.

      Ștergere
  13. Dragnea trebuia sa si dea singur seama, ca ca ruman cu pantalonii lasati de buna voie pe vine, a fost suprins fara suverantitate .... chiar daca parea c ar fi o manifestare a.

    RăspundețiȘtergere
  14. Va salut ! De razboi nu ne mai dați stiri deloc......Cine este în ofensiva acum și are câștig ? Rusii sau ucrainenii ? Mulțumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mai intrebi de razboi? Asculta/citeste/vizioneaza stirile oficiale si ai sa afli!

      - Ucrainenii sunt in ofensiva puternica, dar nu mai au arme, munitii si oameni si in curand vor bate rachetele supersonice la viteza cu care se retrag din fata lui Ivan. In rest ii bat pe rusi de-I rup!

      - Rusii si-o iau de nu se vad, au arme, munitii si oameni aproape in cantitati nelimitate, sunt infinit mai organizati decat la inceput si avanseaza mai rapid ca oricand. Dar mai au un pic, la un colt, pana capituleaza.
      In plus, rusii mai sunt ocupati si cu a-si dobora aliatii pe care-I au prin UE si prin lume si in general, satanisti cum sunt, toate belelele din lume, sunt din cauza lor.
      S-au ciocnit doua masini in Franta? Rusii-s de vina!
      A alunecat o baba (de sex neprecizat), pe o coaja de banana in Oregon? Clar, rusii au pus coaja aia de banana acolo!

      Lucrurile stau exact la fel ca in cazul romaniei, care are cea mai mare crestere economica (proportionala doar cu cresterea taxelor si impozitelor), din UE, lume, galaxie si Univers dar sufera de falimente zilnice cu miile, somajul creste ca Fat Frumos (sau ca datoria externa + bancara a romaniei) iar oamenii se apropie cu o viteza incredibila de saracie.

      Dar evident, Romania mai are putin si-I depaseste economic pe nemti si pe francezi luati laolalta!

      Ștergere
  15. Dan Cristian Ionescu19 mai 2024 la 20:44

    Intii de toate vreau sa ma refer la un aspect pentru mine esential - se creaza confuzii (cred ca intentionate) de catre unii care par ca nu au proprietatea termenilor. Vorbesc de neomarxism cei care habar nu au ce este marxismul - marxismul a cistigat nume celebre ale omenirii din cauza principiului social fundamental, care este luat din Noul Testament (Faptele Apostolilor): "de la fiecare dupa posibilitati, fiecaruia dupa nevoi". Alta grava confuzie se face intre dreapta, extrema dreapta, stinga, extrema stinga. Se arunca aceste calificative, din care nu intelegi nimic. Traditional si exprimindu-ma pe intelesul oricui, cei de stinga tin (teoretic) cu saracii, iar cei de dreapta cu bancile, cu exploatatorii. Idiotii numesc nazismul (adica national-socialismul) extrema dreapta - ce prostie! In realitate, extrema dreapta este sionismul, iar extrema stinga a fost bolsevismul, ambele creatii ale aceluiasi popor (ales).
    In cartea mea Codul lui Lucifer (interzisa in librarii dar postata pe scribd.com), am aratat sfaturile (desigur, virtuale) date de Lucifer slugilor sale sioniste - printre acestea, imbecilizarea omenirii.
    In ultimii patru ani avem trei teme majore: escrocheria covid, replica fireasca a Rusiei fata de agresiunea NATO si genocidul produs de israelieni in Gaza. In toate aceste cazuri, media mainstream din "statele crestine" oculteaza adevarul.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)