miercuri, 24 martie 2010

Taleb - A Third Lesson in Epistemology from Fat Tony: The Error of Rationalism, or How to Out-Argue Socrates

11 comentarii:

 1. Cred sincer ca nu faci decat sa traduci niste articolase gasite "pe net" si apoi sa-ti dai cu parerea asa, ca la tv.

  Cred la fel de sincer ca NU esti in stare sa intelegi mecanismele fundamentale ale pietei, ca esti un SOCIALIST sadea pus sa pastoreasca oile si tara exact ca restul leftistilor de prin univers.

  OK, o sa te simti probabil jignit, probabil vei sterge comentariul. Sper insa ca ai inteles ce vroiam sa spun. Faptul ca pur si simplu refuzi niste argumentele logice, ca reactionezi emotional si ignori orice nu corespunde cu doctrina si ideologia ta (leftista - vezi notiunea de "free speach") imi demonstreaza extrem de clar ca azi esti exact in acelasi VID informational exact ca restul "tovarasilor" tai.

  Ceea ce pentru mine e un lucru bun. Mult noroc!

  :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Excelent comentariu! E ultimul pe care-l poti introduce paralel cu subiectul. PA!

  RăspundețiȘtergere
 3. Monsieur JG, sunt convins ca esti bun la afaceri. In acelasi timp, consider ca doar la asta esti bun (asta e un minus serios intr-o societate).

  Stick to the point daca vrei sa contribui si sa adaugi valoare unui lucru, altfel pierzi timp in care poti castiga bani.

  Spor la toate!

  RăspundețiȘtergere
 4. Excelent materialul. Am apreciat de multa vreme prezentarile economice ale lui Nassim Taleb. Atat ca si continut dar mai ales modul in care stie sa prezinte lucrurile.

  Nu stiam insa de el (nici de tine) ca ar avea interese spre partea filozofica a lumii economice sau a vietii in general.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 6. JG/Extra300/RaduBT: Cred ca ar trebui sa-ti versi obsesiile prin alte locuri. Cu un asemenea limbaj n-ai ce cauta pe-aici. Probabil ratarea te doare, dar nu e vina mea!

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 9. JG: Cel putin o saptamana ai ban pe acest blog. Aceasta inseamna ca-ti voi sterge comentariile indiferent de ceea ce contin.
  E timp destul pentru a-ti reevalua comportamentul si a invata ca exista si un limbaj decent pe care poti sa-l folosesti pentru exprimarea opiniilor.

  RăspundețiȘtergere
 10. Nu e rau articolul - dar pe tema epistemiologiei e mai complexa discutia totusi ... :)

  RăspundețiȘtergere
 11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu) sau forumul Trenduri de pe Telegram(https://t.me/+HBtgL7y2hgVhMmY0).