joi, 22 iulie 2021

Nu suntem mai proști, mai ticăloși, mai nespălați sau mai corupți decât ei!


Ne-am obișnuit să ne auto-etichetăm în fel și chip. „Asta-i țara!”, „românul e prost”, „românul e hoț”, „suntem nespălați”, „România e coruptă” s.a.m.d. Vă sunt cunoscute toate aceste șabloane! La fel ca imbecilitatea „vreau o țară ca afară”, care, de altfel, a primit și-o melodie în tembela campanie de spălare a creierelor românilor. Ultima bagatelă pe care-o folosesc ticăloșii este pasarea vinei pe români pentru  așa-zisul eșec în lupta cu pandemia. În fapt, după cum vom vedea, tocmai comportamentul românilor a făcut ca țara să nu cunoască efectele cele mai grave prin care trec acum foștii campioni.

Conform unei anchete jurnalistice efectuate de „Le Parisien”, în Franța corupția e în floare în ceea ce privește vaccinarea. Pe scurt, pentru 300 EUR primești certificat de vaccinat și scapi de campania idioată a celui mai prost și ticălos președinte din istoria Franței. Acum să-mi fie cu iertare, dar în ciuda imbecilităților de care avem parte, n-am auzit până acum de o asemenea corupție pe aici. Știți, Franța e țara care a sponsorizat la noi așa-zisa campanie anticorupție, campanie al cărei scop a fost lichidarea tuturor elitelor naționale, fie că vorbim despre politică, justiție, învățământ sau, în special, medicină. S-a speculat tradiționala șpăguță care se dădea în spital - și care ajunsese să fie modică - pentru a trimite la pușcărie personalități de prim rang ale medicinei. Oameni care făceau minuni au ajuns să fie interpelați de nulități precum Ceaușescu sau Bot. Toată operațiunea de prăbușire a elitelor românești a fost sponsorizată de Franța și SUA. Mai țineți minte medalierea lui Koveși și-a lui Coldea? Unde s-a văzut, în istorie, ca un procuror șef și-un șef operativ al unui serviciu secret să fie medaliați de o putere externă? Doar în țările bananiere, din care am ajuns să facem parte.

Uite însă că lucrurile nu sunt chiar așa. La francezi corupția e-n floare. Pe-aici nimănui nu i-a trecut prin cap să falsifice vaccinarea. Absolut toate certificatele eliberate aparțin unor persoane vaccinate. Iată cum „modelul Franța” e unul eminamente corupt până-n măduva oaselor. La fel cum și SUA e coruptă până-n măduva oaselor. 

Să mergem însă mai departe pentru a constata cum arată în realitate „campionii” care ne-au fost băgați pe gât. Evreii au fost, cu siguranță, modelul care ni s-a aruncat cel mai obsesiv în față! În ciuda corupției lui Netanyahu și-a minciunilor pe care acest personaj nefast le debitează cum respiră, operațiunea de vaccinare în masă a fost peste tot apreciată. Chiar și dușmanii săi politici nu o critică. Problema e că Israelul - acest campion mondial al vaccinării - cunoaște o recrudescență a infectărilor. A reintrodus restricțiile și revenirea la lockdown e deja previzibilă. 

Noua Zeelandă e un alt caz-școală. Ăștia au pus botul la toate rahaturile globaliste. De-aia sunt dați ca exemplu prin toate ziarele: Noua Zeelandă campioana ecologiei, a cinstei, a liniștii s.a.m.d. La fel și în lupta cu COVID-ul. Doar că apriga campioană, întrucât i-a obligat pe copii să poarte mască peste tot, s-a trezit acum cu un vârf al îmbolnăvirii celor mici. Explicația e simplă: obligându-i să poarte mască i-ai ferit de interacțiunile cu virușii comuni. Astfel, în momentul în care le-a fost dată jos masca, mult prea sensibilii copii au început să fie loviți de boli grave. Deh, în loc să se acumuleze treptat și să se câștige imunitate naturală, acum virușii provoacă adevărate dezastre printre copii. Iar spitalele sunt pline-ochi. 

Chiar și „prea civilizații” coreeni din sud ne-au fost dați ca exemplu. Cum se izolează ei, cum se protejează și câtă atenție dau problemelor medicale. Așa o fi, doar că acum, toată izolarea lor s-a transformat în coșmar. Au de-a face cu recordul absolut al infectărilor: peste 1700! În decembrie vârful absolut fusese de sub 1000. 

Exemplele sunt nenumărate. Ceea ce trebuie să înțelegem e o lecție cât se poate de simplă: când ai de-a face cu o pandemie n-ai altceva de făcut decât să dai piept cu ea. Într-adevăr, e tragic însă nu trebuie să uităm niciodată că singura certitudine a acestei lumi e faptul că mai și murim. Nimeni n-a scăpat și nimeni nu va scăpa de chestia asta, în ciuda faptului că niște descreierați zănatici se tot iluzionează sperând contrariul. 

Ceea ce-au făcut românii, chinuindu-se să se comporte normal în ciuda demenței celor de la putere, este un fapt admirabil. Într-adevăr, s-au mai și îmbolnăvit, poate că unii cărora le sosise sorocul au murit. Însă așa se întâmplă de când lumea. E cât se poate de prostesc să te ascunzi precum un șobolan sperând să nu iei boala. N-ai cum! Dacă e pandemie, indiferent cât de izolat ai sta, tot ajungi să iei boala. Știți, e proverbul acela: „mai bine o zi vultur decât o viață porumbel”. Majoritatea românilor aa ales instinctiv vulturul și de-aceea acum la noi totul e normal în timp ce-n alte părți e nebunie. 

„Viitorul val e valul nevaccinaților” - se repetă aberant pe toate posturile. Sunt curios, dacă într-adevăr vom avea un al patrulea val, va avea cineva curaj să facă o statistică a cazurilor de vaccinați îmbolnăviți? Nu de alta, dar Anglia, vaccinată în proporție de 80%(!!!), cunoaște o nouă creștere a infectărilor. Sunt peste 47000 de îmbolnăviri pe zi, în condițiile în care vârful din decembrie a fost doar cu 10000 mai mare! Și la ăia tot nevaccinații se îmbolnăvesc? 

Acum, la final, nu vă mai cer decât să mai citiți încă o dată titlul. Și fiți mândri că sunteți români!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)