marți, 19 aprilie 2022

Arme contra bunului simţ


Totul începe să semene a spectacol prost de comedie. Kamala Harris - ştiţi, proasta aia notorie care acum e vicepreşedinte al SUA - s-a întâlnit în California cu şeful Forţei Spaţiale a SUA. Forţă spaţială care nu deţine nimic altceva decât un logo şi un plan SF pe care l-au prezentat cu mare tam-tam. În urma întâlnirii s-a luat o decizie istorică, anume interzicerea armelor anti-satelit. Cu alte cuvinte, SUA spune oficial că e rău cu asemenea arme, deci le scoate în afara legii.

E ca şi cum şi-ar trage un glonţ în picior. Mă rog, după cum veţi vedea în continuare, pentru neputinţa lor probabil că e explicabil, doar că totul - aşa cum am spus - se transformă într-o comedie proastă. Chestiunea de la care trebuie să pornim e cât se poate de simplă: SUA nu are arme anti-satelit! Nu are nu pentru că nu şi-a propus să aibă, ci pentru că nu e capabilă să le facă. La fel cum nu e capabilă să dezvolte tehnologia hipersonică. La ora actuală SUA mai este lider într-un singur domeniu, anume propaganda. Însă, aşa cum puteţi observa, inclusiv acest domeniu e în picaj. Să nu ne îndepărtăm însă de subiect.

Rusia şi China au arme anti-satelit. Chinezii susţin că au, doar că nu au arătat nimic. Ruşii, în schimb, au demonstrat-o prin teste făcute între 2007 şi 2015. Mai mult, au stârnit furia americanilor atunci când şi-au dat jos un satelit scăpat de sub control cu o asemenea armă. Şi, aşa cum satelitul acela a fost lovit nemilos de arma rusească, americanii au tras către ruşi cu arma propagandei: cum că au rămas particule necontrolate care pot lovi alţi sateliţi, că e dezastru pe orbită şi alte asemenea aberaţii. Cert e că au trecut şapte ani de atunci şi nu s-a auzit de niciun accident. 

Ceea ce auzim acum însă este că SUA interzic armele anti-satelit. E lovitură! În scurt timp cred că vor interzice şi armele hipersonice. Şi nu m-ar mira ca Biden-Harris - acest cuplu politic de rataţi jalnici - să instituie regula generală ca de-acum înainte războaiele împotriva intereselor SUA să se desfăşoare doar cu arcul şi suliţa. Cred că lumea tremură. În mod sigur nimeni nu va folosi armele pe care SUA le interzice unilateral. Putin cred că e pe moarte! După ce Radu Tudor şi Gâdea i-au detectat cinci cancere, după ce Gabrel „psihiatrul-casei” l-a încadrat în toate maladiile DSM, iată că a venit şi interzicerea asta strategică. Acum să te văd, Putin! Ştii să tragi cu arcu'? Parcă văd că dai un decret să ţi-l găsească FSB-ul pe Marcu. Cum care Marcu, „Marcu-al nostru”! Uite-aşa devenim şi noi esenţiali.

P.S. Una dintre măsurile de retaliere pe care ruşii le au în vedere în cazul agravării conflictului este aceea a distrugerii sateliţilor GPS americani. Iar atunci va fi jale: tefeleii vor intra cu trotinetuţele în gard pentru că Google Maps nu le va mai indica corect drumul casă-serviciu şi retur. Să nu ziceţi că nu v-am zis!

37 de comentarii:

  1. Rusii nu au trecut insa de bariera pretului. E cam scump sa dobori un satelit. Bun, faci un efort pt un satelit militar cheie dar n-ai nicio sansa impotriva satelitilor f mici de tipul star-link care sunt de ordinul zecilor de mii.

    Deci rusii au si nu au o arma antisatelit eficace. Poate doar generatia urmatoare de arme bazate pe laser sa fie mai eficienta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in Rusia pretul nu conteaza, de-aia americanii nu sunt in stare sa faca arme serioase eficiente, numai pocnitori. Americanii nu au cucerit nici un razboi niciodata nici macar WWII, germanii s-au retras voluntar ca sa nu caza bazinul Ruhrului si Essen-ul in mana sovietelor, construite tot de stapanii americanilor, dar asta e alta poveste, una frumoasa.

      Ștergere
    2. Rusii sunt cu mult depasiti de chinezi. Orezarii au un potential uman imens si un control mult mai bun al populatiei. Sunt deja cu 2 clase inaintea tuturor. Se vor duce si peste rusi cand le va veni bine. Aia chiar n-au cum sa-si apere imensitatea aia de tara la care ravnesc toti. N-au reusit nici macar sa stopeze declinul populatiei iar la asta se adauga si problemele care sunt abia la inceput.

      Ștergere
    3. Asta cu declinul populatiei e o prostie promovata si invatata public pentru prosti, populatia nu mai conteaza intr-o lume in care banii nu au valoare, iar productia e facuta de masini, de-aia oculta vrea sa-i omare , sa-i extermine, deoarece li se pare ca populatia mananca de la ia din sacoase, ceea ce e fals evident. Si eu crez ca Sina se va revarsa, sa vedem unde.

      Ștergere
  2. Din câte știu rușii au propriul sistem Google Maps

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce zici tu nu are sens. Americanii, rusii si chinezii au arme antisatelit impreuna cu o duzina de alte natiuni. Desigur nu toate armele sunt egale. Un satelit trebuie intai gasit pentru a-l distruge si asta depinde printre altele de marimea si pozitia lui.

    In domeniul spatial americanii sunt pe primul loc datorita capacitatii de a plasa arme in spatiu la un cost relativ mic. Din cate stiu eu SpaceX nu e o companie ruseasca. Sau a emigrat Musk in Rusia noaptea trecuta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SpaceX nu e o companie ruseasca - ai dreptate. Doar motoarele sunt rusesti. Poate zboara fara ele, mai stii.

      Ștergere
    2. Cine pm e Musk ? Ala care face mizeriile alea de electrocznice si le vinde la prosti ? E o facatura la fel ca intreaga economie US actuala. E o holograma fraerilor. Va uitati la filme
      Netflix live.

      Ștergere
    3. @Anonim: asta e o minciuna. Motoarele SpaceX sunt proiectate si produse de SpaceX in America. Rusia nu dispune de tehnologia rachetelor reutilizabile.

      Ștergere
    4. Raptor is a family of full-flow staged-combustion-cycle rocket engines developed and manufactured by SpaceX for use on the in-development SpaceX Starship. The engine is powered by cryogenic liquid methane and liquid oxygen ("methalox") rather than the RP-1 and liquid oxygen ("kerolox") used in SpaceX's prior Merlin and Kestrel rocket engines. The Raptor engine has more than twice the thrust of SpaceX's Merlin 1D engine that powers the Falcon 9 and Falcon Heavy launch vehicles.

      Ștergere
  4. "Chinezii susţin că au, doar că nu au arătat nimic". Aici grestiti fundamental. Chinezii au facut un test anti-satelit in 2007, chiar s-a facut tam tam la vremea aceea.
    https://en.wikipedia.org/wiki/2007_Chinese_anti-satellite_missile_test

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au facut destule, stai linistit. Anul trecut chiar a fost un scandal si cu un satelit de-al lor doborat de ei in spatiu. Sunt mai avansati chiar decat rusii. Se pare ca au si ceva pe baza de laser.

      Ștergere
    2. Bai asta de mai sus ,,au ceva pe baza de laser,, ce exprimare de tefelist, du-te si citeste si invata sa vorbesati si dupe aia sa scrii in public, janghinosule.

      Ștergere
    3. Chinezii au un sistem imens care performeaza. Americanii mai au doar niste centre de excelenta. Nu suporta comparatie. Imperiul este nevoit sa faca razboi ca sa-i impiedice pe razvratiti sa-si ia nasul la purtare (un fel de fault al ultimului aparator). Se pare insa ca NWO va fi pe scheletul chinez iar nu pe cel occidental. De fapt pe modelul. Ca de schelet nu mai poate fi vorba pt ca totul va fi pus la pamant prin Marea Resetare.

      Cum e cu gradina de zarzavat? Ati cules ceapa verde si salata?

      Ștergere
  5. Ambasada Rusiei in Romania, 18.04.2022: "Unele strategii occidentale lucrează la înfrângerea aproape inevitabilă a armatei ruse, care este legată în „apărarea puternică a ucrainenilor eroi”, uitând că minimizarea pierderilor umane, inclusiv în rândul civililor, a fost de la bun început ut A fost declarat prioritar într-o operațiune militară specială în Ucraina. Moraliștii occidentali nu înțeleg de ce, așa cum cred ei, „în natură predispusă la cruzime” militarii ruși evită bombardarea orașelor (ca americanii din Mosul irakian și Rakka siriană! ), scot soldații inamici răniți de pe câmpul de luptă pentru a-i împiedica să sângereze, acoperind literalmente evacuarea civililor cu corpurile lor, în timp ce neonaziștii trag intenționat „coridoarele verzi” create pentru asta."

    RăspundețiȘtergere
  6. Va fi jale mare pe capul tefeleilor. Vor fi nevoiti sa se orienteze prin sistemul rusesc de navigare prin satelit (GLONASS), prin cel chinezesc (BEIDOU)...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si fara Google nici nu vor sti cand se mai tine parada pride.

      Ștergere
  7. Parcă sunteti niste pici lăudărosi care se intrec intre ei in lauda parintilor. " Al meu distruge mai mult". " Ba al meu!". Una peste alta, parintii nostri nu sunt nici Putină, nici Biden, nici Zelinski. Ce nu vor sa vada picii care se umfla in pene: si Zelinski si Putină sunt putred de bogati si sunt inconjurati de oameni la fel de putred de bogati. Asta in timp ce oile aplauda fiecare partea de baricadă in care au fost prinse de razboi deși flămanzesc. Li s-a dat o " cauza nobila" de aparat si fac sacrificii pentru " cauză". Ortodocsii rusi il sustin pe fățarnicul KGB-ist, in numele crucii la care mincinosul pretinde ca se închină. Cu un patriarh orb si fatarnic la picioarele lui, Putina are sprijinul ortodocsilor asigurat.
    Ortodocsii ucrainieni răbda foamea si exilul in numele unui presedinte care a pierdut controlul. Alte oi prin America sustin o armată care nu e deloc pacifista cum pretinde, in numele democratiei murind copii prin toata lumea.
    Tot nu v-ati prins de ce Iisus a refuzat oferta Satanei? Pentru ca lumea asta este controlata de demoni si oamenii ii cred zei. Zeii reptilieni...Demonii. ingerii cazuti din cauza trufiei sunt pe pamant cei ce controleaza totul. Inclusiv mintile oilor! Dumnezeu ii lasa pe oameni sa se dea in petec până distrug planeta. Nu este prima data in istoria galactica. Atlantida s-a scufundat tot din cauza
    științei folosite in scop intunecat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect 12,21 „Atunci când luau forma umană ei se mişcau printre noi, dar numai vederii noastre apăreau ca oameni. Aveau cap de şarpe (...), dar apăreau omului ca oameni între oameni. S-au strecurat în consilii,luând forma oamenilor, eliminând prin vicleşugurile lor pe şefii regatelor, luând forma lor şi domnind asupra oamenilor. Numai prin magie ei puteau fi descoperiţi (...) Din regatul umbrelor, ei au căutat să distrugă omul şi să conducă în locul lui.” Tăbliţele de Smarald

      Ștergere
    2. esti in crize mistice bre anonimule ! gandirea magica nu prea te ajuta in practica si legile fizicii nu prea se pliaza pi visaeli tele bre !

      Ștergere
  8. Don Juan, şamanul mexican Yaqui, îi spune următoarele cuvinte lui Carlos:
    Avem un duşman care a venit din adâncurile cosmosului şi a preluat controlul vieţilor noastre. Fiinţele umane sunt prizonierii săi. Acest duşman este domnul şi stăpânul nostru. Ne-a făcut docili,neajutoraţi. Dacă protestăm, el ne suprima protestul. Dacă vrem să
    acţionăm independent, ne cere să nu facem asta... M-am învârtit înjurul cozii tot timpul, insinuând că ceva ne ţine prizonieri. Într-adevăr
    suntem prizonieri!
    Acesta este un fapt energic pentru vrăjitorii din vechiul Mexic... Ei
    ne domina, deoarece suntem hrana lor şi ne storc fără milă. Aşa cum
    creştem pui în coteţe, aceşti prădători ne cresc în coteţe umane. De
    aceea, hrana lor le este mereu disponibilă.
    - Nu, nu, nu, nu, răspunse Carlos. Este absurd, don Juan. Ceea ce
    spui este monstruos. Pur şi simplu nu poate fi adevărat, nici pentru
    vrăjitori, nici pentru oamenii obişnuiţi sau pentru altcineva.
    - De ce nu? Întrebă calm don Juan. De ce nu? Deoarece te scoate din
    minţi? Încă nu ai auzit tot. Vreau să fac apel la mintea ta analitică.
    Gândeşte-te puţin şi spune-mi cum ai explica tu contradicţiile dintre
    inteligenţa unui inginer şi prostia sistemelor sale de credinţă sau
    prostia comportamentului său contradictoriu. Vrăjitorii cred că aceste
    fiinţe care ne-au acaparat planetă ne-au dat sistemele de credinţă,
    ideea noastră despre bine şi rău, morala noastră socială. Ei sunt cei
    care regizează speranţele, aşteptările şi visele noastre de succes sau
    eşec. Ei ne-au dat invidia, lăcomia şi laşitatea. Tot ei ne-au dat
    complacerea, rutină şi mânia ego-ului.
    - Dar cum pot face asta, don Juan? Întrebă Carlos, oarecum înfuriat
    de ceea ce auzea. Ne şoptesc toate astea în timp ce dormim?
    - Nu, nu aşa. Asta e o tâmpenie! Spuse zâmbind don Juan. Ei sunt
    infinit mai eficienţi şi mai organizaţi. Pentru a ne menţine supuşi şi
    slabi, s-au angajat într-o manevră surprinzătoare, ca un bun strateg.
    O manevră teribilă din punctul de vedere al celor care o suportă. Ne-au
    dat mintea lor! Mă auzi?
    Aceşti prădători ne-au dat mintea lor, care devine mintea noastră.
    Mintea lor este baroca, este contradictorie, ursuză, plină de teamă de a
    fi descoperit din moment în moment. Ştiu că, deşi nu ai suferit
    vreodată de foame, există în tine teamă de foame, care nu este altceva
    decât spaima acestor fiinţe ca în orice moment manevra lor poate fi
    descoperită şi li se va refuza hrană. Prin minte, care, în fond, este
    mintea lor, ei injectează în vieţile fiinţelor umane ceea ce este
    convenabil pentru ei. Şi astfel îşi creează un grad de siguranţă că
    tampon împotriva temerii lor.
    [...] Vrăjitorii din vechiul Mexic nu prea se împăcau cu ideea
    momentului în care (aceşti prădători) îşi făceau apariţia pe Pământ. Ei
    credeau că omul trebuie să fi fost, la un moment dat, o fiinţă completă
    cu capacităţi intuitive extraordinare şi conştientă deosebită, care astăzi
    nu sunt decât însuşiri legendare. În timp toate aceste calităţi au
    dispărut, iar acum avem de-a face cu o fiinţă sedată. Ceea ce vreau săspun este că împotriva noastră nu avem un simplu duşman. Este
    foarte inteligent şi organizat, urmând un sistem metodic cu scopul de a
    ne face neputincioşi. Omul, al cărui destin este să fie o fiinţă magică,
    nu mai este aşa. Este doar o bucată oarecare de carne.
    [...] Nu mai sunt vise ale omului, ci vise ale unui animal care este
    crescut să devină o bucată de carne: banală, convenţională, imbecila. “
    Carlos Castaneda, 1998

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, avem enorm de mult de invatat. In schimb ne pierdem timpul si energia cu bazaconii servite de mintea pradatorului.

      Ștergere
  9. Samuel P. Huntington afirma că „O lume fără SUA va fi o lume cu mai multă violenta dezordine si cu mai puțină democrație și creștere economică decât o lume în care SUA continuă să aibă mai multă influenta decât orice altă țară în rezolvarea chestiunilor mondiale. Supremația internațională de durată a SUA este esențială pentru bunăstarea şi securitatea americanilor si pentru viitorul libertății, democrației, economiei deschise si ordinii internaționale în lume. “În acest context, „amestecul” SUA în politicile eurasiatice este unul necesar. Eurasia este cel mai mare continent de pe glob însumând cca. 75 % din populația mondială, 60% din P.M.B şi¾ din resursele energetice cunoscute lumii. După SUA primele 6 mari puteri economice, și primele 6 state cu cele mai mari cheltuieli pentru înarmare se află in Eurasia .Cele mai active state din punct de vedere politic sunt in Eurasia. Toate puterile nucleare declarate, în afară de SUA, se situează de asemenea în Eurasia. Așadar, puterea eurasiatică cumulată o depășește pacea cu SUA, însă Eurasia este prea mare pentru a acționa ca un tot unitar din punct de vedere politic, fapt care creează arena în care se desfășoară lupta pentru supremația globală. Uriașul platou ce se întinde de la Lisabona la Vladivostok, reprezintă tabla de șah, decorul „jocului”.

    Asemeni șahului, jocurile pornesc de la extremitățile tablei, însă tabla de șah eurasiatică nu implică doar doi jucători, ci mai mulți (jucătorii cei mai importanți fiind în regiunile de est, vest și sud a tablei) și permite influențe exterioare (SUA). Hegemonia americană presupune exercitarea unei influențe hotărâtoare şi nu a unui control direct. Dar dimensiunile, diversitate ași culturile variate ale Eurasiei limitează profunzimea influenței SUA. Continentul este compus din prea multe state energice sub aspect politic
    și ambițioase sau orgolioase prin tradiție pentru a putea fi supuse chiar si fată de ce mai prosperă și proeminentă putere mondială.


    RăspundețiȘtergere
  10. Ucraina un important spaţiu pe tabla de şah eurasiatică, este privită ca un pivot geopolitic prin prisma poziţiei sale geografice şi faptul că existenţa sa ca ţară independentă ajută la transformarea Rusiei. Fără Ucraina, Rusia încetează sa mai fie un imperiu eurasiatic. Pierderea independenţei de către Ucraina ar avea consecinţe imediate pentru Europa Centrală, deoarece ar transforma Polonia în pivotul geopolitic de pe frontiera estică a unei Europe unite.

    RăspundețiȘtergere

  11. Pentru că mainstream susține ca este vorba numai de timp pana când Rusia intră in faliment...
    O mica comparație...

    🇷🇺 Datoria publică Rusia: 13,6% din PIB {produsul intern brut} (200 miliarde EUR)

    🇪🇺 Datoria publică UE: 92,1% din PIB (12.740 miliarde EUR)

    UE are de 3 ori populația Rusiei... și de 63 de ori mai multă datorie!

    Sistemul financiar se afla la stadiul final.
    Și de aceea
    👇👇👇👇👇👇

    THE GREAT RESET

    🇷🇴https://t.me/veritasadevarulnecenzurat


    🇷🇴https://t.me/veritasadevarulnecenzurat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Sistemul financiar se afla la stadiul final."
      Nici pe departe. Inca sunt MILIARDE de consumatori care depind direct de banii lichizi. Indiferent de marimea inflatiei, pina nu se rezolva acest "detaliu" al celor a carei existenta ZILNICA depinde de miscarea CASHULUI nu au cum sa schimbe nimic.

      "Resetarea" banilor, sau bazaconia banilor digitali este doar o poveste de gradinita vehiculata fix pentru a stimula frenezia cumparaturilor de obiecte si servicii de care n-avem nevoie!

      Ștergere
    2. Noi avem un PIB mai mare ca al Rusiei ?Unde sunt atunci banii ? Cifrele astea sunt de rahat !

      Ștergere
  12. ”(...) Societatea americana (ca si cea globala) a devenit super polarizata. Si cu susul in jos. Nu de alta, dar ”razboiul este pace, libertatea este sclavie si ignoranta este putere”. Ce crede americanuldemocratu’ de rand? Asta modern. Celebrii blue-collar au devenit conservatori intre timp. E mai usor sa facem o comparatie cu romanu’ de rand. Democratu’ de oras seamana cu TFListii nostri. Tineri frumosi si liberi. Cica. Iesit tot dintr-un focus grup si asta. Termenul frumos nu stiu in ce registru este. Nu-s genul meu:P. Cel de liber se citeste cu siguranta in cheia 1984. A devenit (desi cred ca asa era din lab, da’ nu s-a prins dasteptii) un termen peiorativ care contine tot soiul de oameni dastepti, da’ nu chiar asa dastepti. E si usristi (la greu), e si psdisti pe acolo, e si dintre penelisti – aripa castigatoare, e si din aia cu ”Ma pis pe votul vostru”, tehnocrati a la Mungiu (precum si multii ei fosti colaboratori – gen Dom’ ministru Ghinea) si tot soiul de oameni frumosi. Atentie, a la Mungiu nu-i un nou tip de varza de Bruxelles, desi gustul se trage din Bruxelles. E mai degraba mancare de carnati stricati de Berlin. N-as servi. Daca ai pofte ciudate, incerca macar sa nu fie la rece. Atingerea tehnocratiei in starea sa pura reprezinta un obiectiv pentru care carnatii stricati de Berlin ar renunta si la o portie mare de paste. Nu o sa-i iasa. Propunerea mea este inlocuirea termenului de tfl-ist cu HCT-istul. Este potrivit.”

    https://opozitia.net/2022/04/19/jurnal-in-vreme-de-pandemie-sezonul-2-ep-8-divide-et-impera-false-flag-si-america/

    Opozitia.net (https://opozitia.net/2022/04/19/jurnal-in-vreme-de-pandemie-sezonul-2-ep-8-divide-et-impera-false-flag-si-america/)
    Jurnal în vreme de pandemie | Sezonul 2, Ep. 8 | Divide et impera, false flag și America - Opozitia.net

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca doar METAVERS nu depinde de rusi pe l;umea asta, acum cand se trezesc ca toate planurile lor incep sa cada ca un castel de carti de joc plin de jokeri. Nu poti sa ai mai mult de 5 jokeri, nu-i asa? ma refer la ONU, cel;e 5 tari care au castigat al 2-lea razboi mondial si au avut impresia pana ieri ca au castigat si razboiul rece.

    Razboiul rece acum se joaca si se castiga.
    castigatorul ia tot potul.
    va castiga SUA?!?!?! Vom avea un fel de capitalisti transexuali pedofili de tip iobagi peste tot. Adica politicianul devine un fel de pablo Escobar si are voie sa terorizeze populatia si sa jegmaneasca bugetul.
    va castiga Rusia?A?A?A Vom avea un capitalism mafiot de tip comunist peste tot. Adica o tara, doua sisteme. Adica politicianul devine un fel de ghiocel in fata unui tatuc.

    RăspundețiȘtergere
  14. "Comunismul e o utopie...! E cel mai greu blestem ce a căzut pe neamul românesc! Viitorul o va dovedi. Pe noi o să ne terminaţi, dar veţi fi blestemaţi, din neam în neam, de copiii şi nepoţii voştri, cărora le-aţi închis ochii de dragul unei idei sortită eşecului! Noi cei de aici vă iertăm, dar istoria nu iartă!"

    Alexandru Ghica

    https://t.me/sfintiidininchisorigrup

    RăspundețiȘtergere
  15. Când alegeți să vă schimbe alții viața, să nu vă așteptați la lucruri deosebite, care să aibă impact asupra calității ei. Legea Cauzei și a Efectului spune că acolo unde este efectul, tot acolo veți găsi și cauza! Cine determină cauza, are parte de efect. Dacă-i lăsați pe alții să vă schimbe viața, atunci ei o vor schimba în favoarea lor. Astea sunt regulile jocului! Deschideți bine ochii și vedeți că așa stau lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  16. In alta ordine de idei, SOV zis ca inflatia va fi de 30% la anul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Luați de la chinezi, de puteți!
    https://spectrum.ieee.org/china-unveils-secret-quantum-communications-experiment
    https://www.science.org/content/article/china-s-quantum-satellite-achieves-spooky-action-record-distance

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim, 19 aprilie 12 21, in mare parte ai dreptate. Dar nu înțelegi un lucru. Și e un lucru esențial. De fapt, ar fi doua. Dar sa incep cu primul. Nu înțelegi că există unii care lupta împotriva acelor demoni. Singuri. Dar care sunt ei demonizați de către demonii înșiși, slugile zeilor și o mare, mare mulțime de idioti, sclavii zeilor. Dacă nu înțelegi asta, n ai înțeles nimic. Ah, și rectificare: zeii și demonii nu sunt același lucru. Nu știu de unde ți ai luat informatiile, dar se pare că nu e foarte clar cine e cine. Demonii sau duhurile rele sunt progeniturile (nefilimii, refaimii biblici), rezultate in urma împreunării abominabile descrisă în Cartea lui Enoch, dintre fii ( îngeri) și fiicele pământenilor. Progenituri gigantice (giganții antici) și abominabile care amenințau omenirea cu exterminarea și care au fost omorâte de către arhanghelii Mika-el și Gebre-el.Si care au devenit duhuri rele ( demoni), ce chinuie și influențează oamenii. Pe care, bineînțeles, că i urasc fii daca au fost omorâți pentru a salva oamenii dar și că pedeapsa pentru părinții lor( zeii-ingeri) care s au întinat cu oamenii, decăzând din rândul ființelor eterice pure. Iar a doua greșeală majora este atunci când, deși nu o spui explicit, o gândești și o sugerezi anume, faptul că viața în lumea asta ar putea fi posibilă în pace și înțelegere. Total greșit și imposibil. Și nu oamenii sunt vinovați cu cei cei mana pe oameni, cei ce influențează dintotdeauna. Dacă au o greșeală este că nu l au urmat pe Hristos ci a au lăsat prinși în capcana materialistă a zeilor. Adică și au semnat condamnarea la moarte și și au construit și spânzurătoarea cu mâinile lor. Nu exista nici o șansă că omenirea sa scape de deznodământului ce i a fost profețit de acum 2000 de ani. Cine și imaginează că se va întoarce la viață veche și tihnită de acum 2 ani , se înșeală amarnic. S a terminat. Totul a fost până aici. Lucrurile vor merge din rău în mai rău și se va încheia cu ștergerea acestei lumi și a celor ce o populează. Nu exista alta cale și se va face. In timp. Întocmai cum s a spus. Și încă ceva înainte de încheiere. Dacă vrei să cunoști trebuie sa studiezi și, mai ales, sa înțelegi. Orice. Totul. Iar tu ai demonstrat că nu ai înțeles ce se întâmplă și de ce. I și băgat pe toți în oală și și făcut ghiveci. Cui crezi că servește? Diavolul se ascunde în detalii. Întotdeauna. Și tocmai pe astea nu le recunoști.

    RăspundețiȘtergere
  19. Un sens pur militar, armele antisatelit sunt la fel de nondiscriminative ca si cele nucleare, folosirea lor facand neutilizabile pe o perioada mare de timp anumite orbite terestre pt TOATE statele cu capabilitati spatiale (Rusia, China, India... etc., nu numai USA). Nu ca nu au americanii arme antisatelit sau hipersonice... dar ma rog, ne aflam pe taramul conspiratie, putem interpreta speculativ orice stire oficiala...

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai sunt multi experti militari ce nu au postat inca ? Nu de alta dar mai astept variante! Sa va depuneti CV-urile pe la Kremlin sau Casa Alba poate mai sunt locuri vacante ! Eu nu stiu cati dintre voi ati calcat cu piciorusele voastre intr-o baza militara dar aveti cunostinte gen de pe la telembiziunile noastre de propaganda !

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)