sâmbătă, 2 aprilie 2022

Furtună în servicii


Știți care e cea mai cenzurată carte din lume? „Journalists for Hire: How the CIA Buys the News”, cartea scrisă de Udo Ulfkotte, cel care s-a detonat benevol, anunțând că toată cariera sa de jurnalist a fost un fake întrucât articolele îi erau scrise şi furnizate de CIA&BND(serviciul secret german). În cartea sa, Udo Ulfkotte dezvăluie toate tehnicile mârșave ale serviciilor secrete occidentale prin care se invadează spațiul mediatic pentru a-i conduce pe proști. Articolele pe care CIA i le servea lui Ulfkotte erau unele de propagandă mizerabilă pro-SUA și pro-NATO, conţinând tot felul de „informaţii” extrase din context şi puse cap la cap astfel încât să dea o „demonstraţie logică”. 

La scurt timp după ce a făcut dezvăluirile, Ulfkotte a murit în condiții suspecte. Logic, doar știm în ce lume trăim! Înainte de a muri, într-un interviu, acesta spunea: „Privind modul în care mass-media germană și americană aduc război în Europa, spun că ceea ce am făcut în trecut - anume manipularea oamenilor și participarea  la propaganda anti-rusă - este absolut greșit. Războiul cu Rusia este un punct fără întoarcere. Ceea ce fac colegii mei este greșit. Am scris o carte pentru că îmi este foarte frică de un nou război în Europa. Războiul nu vine niciodată de la sine, întotdeauna există oameni care îl susțin și nu sunt doar politicienii, ci și jurnaliștii. Ne-am trădat cititorii, doar pentru a porni războiul. Nu mai vreau asta, m-am săturat de propaganda asta. Trăim într-o republică bananieră, nu într-o țară democratică în care să avem libertatea presei.(...)Am supraviețuit după trei atacuri de cord, nu mai am copii care au nevoie de sprijinul meu și, zi de zi, îi urmăresc pe americani la știri în timp ce alimentează următorul război. De data aceasta are loc în Ucraina împotriva Rusiei, dar jocul este același.

Ce trebuie înțeles din asta? Fix ceea ce se petrece, anume că serviciile secrete occidentale manipulează totul strict prin intermediul mass media. În ciuda faptului că e un mod facil și eficient, vine cu un dezavantaj la pachet: securiștii de rit nou nu se mai pricep să culeagă informații. Sunt varză, însă incompetența le-a fost acoperită de succesele pe care le-au avut. Chestia e că până acum le-a mers, dar se pare că de data aceasta sunt prinși pe picior absolut greșit. 

Știați că șeful BND a fost surprins la Kiev în momentul intrării rușilor în Ucraina, fiind nevoie de o operațiune specială extrem de costisitoare pentru a-l extrage de acolo? CIA a vândut povestea blitzkrieg-ului rusesc, obligând ambasada SUA să se retragă pripit din Ucraina și să lase urme grosolane. De fapt CIA a vrut să evite repetarea incidentelor de râs din Afganistan. Nu aveau habar de ceea ce avea să se întâmple. Mai mult, rușii s-au jucat cu ei, intoxicându-i asupra zilei atacului. Mai țineți minte declarația lui Biden despre ziua începerii războiului?

În franţa, de asemenea, e un scandal monstruos care s-a lăsat cu demiterea lui Eric Vidaud, şeful serviciului de spionaj extern al armatei franceze. Presei i s-a spus că demiterea a survenit ca urmare a faptului că serviciul respectiv nu a avertizat asupra atacului Rusiei. Însă nu acesta a fost motivul! 

Colac peste pupăză, Zelenskyi - ale cărui servicii de securitate au fost „antrenate” de americani - s-a trezit că are trădători lângă el. Unul dintre trădători e însuși Andrei Naumov, șeful serviciului intern de securitate, iar celălalt e Serghei Krivoruhko, șeful securității din Herson. Sunt trădători? Probabil nu, dar, din nou, se pare că ruşii au intoxicat cum trebuie pentru a stârni zâzanie internă. La fel cum au făcut cu negociatorul ăla împuşcat ca un câine de securiştii lui Zelenskyi. 

De fapt ce se întâmplă? Absolut toate serviciile secrete occidentale s-au „îmbolnăvit” de obezitate, păpând surse bugetare imense. Singura lor strategie a fost aceea de manipulare a presei prin intermediul jurnaliştilor telecomandaţi şi de traficarea de influenţă prin intermediul telecomandaţilor din politică şi instituţii ale statuui. Chestiunea a funcţionat perfect, doar că la momentul unei cofruntări precum cea de acum au luat-o toţi peste bot. Ştiau că Rusia e o nucă tare, dar pe care au crezut că o vor manipula prin aceleaşi tehnici. Cozile de topor pe care şi le-au implantat acolo n-au reuşit să penetreze structura statală. Aşa au apărut idioţii utili gen Navalnîi, aleşi pentru a juca rolul foştilor dizidenți sovietici. 

La fel se întâmplă şi în China unde, de asemenea, serviciile secrete occidentale se lovesc ca de o stâncă. Nici de acolo nu au informaţii de primă mână, dar mimează că ştiu şi inventează poveşti cu dizidenţi recrutaţi prin tehnici dubioase. 

Furtuna din servicii, extrem de puţin vizibilă la suprafaţă, este una a statului profund care a ajuns să paraziteze statele naţionale. Înlocuirea competenţei cu superficialitatea, a muncii asidue cu „shortcut-urile” mult mai facile, toate acestea au condus la state care se bazează pe o structură putredă în interior. E o boală universală, instalată treptat din cauza lipsei unui război adevărat. Fără o ameninţare reală, securiştii din spate au ştiut că pot trăi fără probleme inventând tot felul de narative, punând în scenă piese de teatru - unele de-a dreptul tragice - dar pe care le controlau în totalitate. Nu-mi dau seama cât de lovită e şi Rusia de această boală. Sau China. E o boală universală, nu trebuie să ne iluzionăm că există imunitate. Ceea ce ştim însă este că, în confruntarea pe care o vedem, de câştigat va câştiga cel al cărui aparat e mai puţin lovit de această boală.

Începutul furtunii în servicii era unul previzibil. Păpuşile de la suprafaţă constată cu surprindere că întregul narativ pe care stau e unul fals şi încearcă să rezolve problemele în disperare de cauză, sperând că prin dărâmarea „incompetentului şef” vor scăpa de amatorismul din propriile servicii de securitate. Aşa să fie?

Dacă vă întrebaţi ce li se reproşează securiştilor puşi pe liber, să nu credeţi sub nicio formă declaraţiile oficiale. Nu „prevederea” atacului Rusiei îi deranjează, ci amploarea efectelor propriilor lor restricţii care - după cum se vede limpede - efectiv nu funcţionează împotriva Rusiei. Aşa cum am spus, tranzacţionarea pe ruble devine efectivă. 

Poate vi se pare ciudat că, în realitate, acea tranzacţionare e tot una pe euro: statele virează euro în Gazprom Bank, schimbă euro pe ruble şi plătesc gazele în ruble. Până la urmă e acelaşi lucru, nu-i aşa? Ei bine, nu. Operaţiunea a permis Băncii Centrale a Rusiei să ridice parţial restricţiile pe care populaţia le are în ceea ce priveşte deţinerea de valută. Astfel, treptat, populaţia va constata că nu are nicio limită în ceea ce priveşte schimburile şi deţinerea de valută. E o calmare a situaţiei interne. Ce se va întâmpla însă în momentul în care vor constata că „nepreţuita” valută e de fapt ceva fără preţ deoarece ... nu valorează nimic? O să mai discutăm despre asta, dar deocamdată să rămânem la spectacolul furtunii din servicii.  

25 de comentarii:

  1. totusi, Serviciile pentru cine fac servicii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. papadiu, serviciile fac servicii numai in interesul Marii Puteri Sataniste din Mafia Financiara SUPRA-STATALA care conduce SUA si toate tarile NATO din umbra. ca sa iti fie si mai clar, este vorba de Marii HYPER MILIARDARI ai planetei compusa din cca 300 de familii, in frunte cu ´familiile Rotshild si Rockefeller.

      Ștergere
  2. Articolul este in general adevarat dar sa spui ca nu au estimat corect efectele masurilor luate impotriva rusilor este efectiv o gogomanie. Iarta-ma dar este cel mai potrivit termen.

    Totul este rezultatul unei politici deliberate si foarte bine calculate de demolare a tot ce tine de vechiul mod de operare al lumii. Marea Resetare presupune in fond reconstructia lumii pe noi baze pornind de la tabula rasa.

    Ca sa faca asta au nevoie de o lume in deriva, saracita si lihnita care nu mai este in stare sa se opuna la nimic pentru ca astfel isi primejduieste existenta ce va depinde esential de ajutorul social.

    Hai sa luam exemplul combustibilului. Achizitie la 120 USD/baril cu procesare si distributie 2-2,2 lei/l (include o marja rezonabila de profit de cca 20%) + Accize cca 2,5 lei/l + 19% TVA se ajunge undeva la 5,35 - 5,6 lei/l (cam 1,1 EUR/l). Acum este cu 3 lei mai scump la pompa. Iar in vest se ajunge in unele locuri si la 2 EUR/l. Asta este efectiv SPECULA si nimic altceva.

    Faptul ca doar aparent REFUZA sa cumpere gaze ieftine de la rusi duce iarasi la o specula ordinara. Pana acum au cumparat bine-mersi de la rusi chiar mai mult decat aveau contractat si la preturile mici din contractele de lunga durata. Insa mai departe au revandut gazul de 2-3-4 sau chiar de 5 ori mai scump decat au platit rusilor.

    CRIZA asta ESTE INDUSA INTENTIONAT. N-are nicio legatura cu slaba capacitate de evaluare a serviciilor secrete.

    Razboiul putea fi evitat pana si pe 23 februarie daca pur si simplu erau acceptate conditiile de absolut bun-simt cerute de Rusia. Dar n-au fost stiind ca rusii vor actiona. Atunci se putea vorbi de pastrarea integritatii Ucrainei. Acum asta pare deja o fantezie. Iar distrugerile suferite sunt imense.

    Situatia este asadar clara. Conducatorii papusati ne chinuie sub toate formele pentru ca stapanii lor sa faca ce vor din lumea asta.

    PS - cei care vor sa-si salveze pielea crezand ca prin "low profile" se vor strecura si vor scapa sa nu uite ca unul dintre obiective este depopularea masiva a planetei. Nu-i deloc teoria conspiratiei ci o trista realitate. Daca nu se intelege asta vazand oameni picand ca mustele in direct la televizor inseamna ca nu mai exista ratiune si ca lupta este deja pierduta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Anonimule", sanctiunile adresate Rusiei sunt destinate mai ales Europei occidentale, care fiind condusa de niste trepanati, au picat in capcana intinsa in mod parsiv de SUA. Faptul ca tu gandesti asa, arata ca esti o victima a manipularii occidentale care prezinta UE si SUA ca fiind mari puteri mondiale, cand ele sunt de fapt niste amarati care nu si-au revenit din criza economica din 2008, apoi au fost impinsi in noua criza pseudo-medicala a lock-downului si acum cu evenimentele din Ucraina, au fost atrasi ca niste pui de gaina sub "aripa" protectoare a vulpii americane care dorea de mult sa le distruga si sa le haleasca.
      Referitor la razboiul din vecinatatea noastra, el este doar o secventa din Marele Razboi inceput in 1914 si a carui incalzire pentru repriza a 3-a a inceput in Ucraina, asa ca nu se putea evita nimic, pentru ca NU exista interesul sa se evite, ci unul ca sa creasca (vezi activitatea criminala a fascistului Zelenski, de atragere a tarilor NATO in Marele Razboi dorit de stapanii lui.
      In orice caz este bine ca ai realizat ca Satanele de peste ocean doresc depopularea planetei, si astfel singura noastra sansa de supravietuire este ca sa se produca acea Mare Schimbare prin care va fi schimbat hegemonul de pina acum care si-a dovedit ticalosia dar mai ales periculozitatea pentru toata specia umana, cu noii hegemon ce vin raüpid din urma si anume China Rusia si India!

      Ștergere
    2. Mai bine bagai nume si prenume ca sa poti critica pe altii ca-s "anonimi"!
      "singura noastra sansa de supravietuire este ca sa se produca acea Mare Schimbare prin care va fi schimbat hegemonul de pina acum"
      Cred ca esti platit bine, si ti s-a promis ca si altor securisti salvarea. Ai cumva impresia ca aia maxim 500 milioane sunt chiar 500? Si ca vor salva din Romania 1 milion? 500.000? Vise taica, vise.
      Veti crapa ca niste gunoaie, voi astia din servicii, indiferent ce vi s-a promis. Vi s-a promis tot asa cum zelensky a promis ca nu va fi razboi, iar a doua zi a blocat granitele fortand barbatii sa moara sigur intr-un razboi care pretindea 24 ore mai devreme ca nu va fi!
      Felicit serviciile care apara tara de la tastatura, sacrificandu-se demn si eroic cand apasa tasta Enter.
      Mircea, fa-te ca lucrezi!

      Ștergere
    3. Iar depopularea e deja simplu de bănuit cum se va face. Și cum speră ei să selecteze genetic populația ca să rămînă doar ăia obedienți, servitorii perfecți!

      Avem deja laboratoarele de "cercetare biologică" din Ucraina!

      Ce simplu e să scape covidel varianta fioros din cauza unui accident că acum e război nu scenariul din Wuhan unde orezarii incompetenți n-au priceput lecțiile specialiștilor trimiși de fauci și au scăpat eprubeta care s-a pierdut prin canalizare.

      Iar de data asta NU SCAPI DE VACCIN! Că nu mai ai mortalitate 0,002% ci 50%!

      Acum să îi văd pe pupătorii de moaște cum rezistă la binefacerile științei doar cu rugăciuni!

      E inevitabil. E simplu. E logic. Toate indiciile și avertismentele au fost date DE PĂPUȘARI!

      Inclusiv demonstrarea clară a faptului că oamenii aflați aparent pe diferite trepte ale puterii de decizie sunt întradevăr atît de imorali și corupți încît mulți dintre ei vor COLABORA BENEVOL la instaurarea aceste noi ordini mondiale pe ideea că ei vor fi printre cei care vor supraviețui!

      În acest context referendumul pentru familie de la noi e baza care ne indică direcția! Da, atît de proști corupți și de manipulabili pot fi oamenii încît au dubii de acest gen deci NU MERG LA VOT!

      Ca să nu scape Dragnea de pușcherie!

      Ștergere
  3. Dezindustrializarea Europei este masochism in stare pura si n-are legatura cu rusii. Asa ca aia din servicii n-aveau ce estima. Este decizia euro-birocratilor de a arunca UE in haos. Nimic altceva. Gaze, petrol si alte materii prime sunt destule numai ca ei le blocheaza intentionat.

    Viktor Orban este realist dar nu stiu daca va putea pastra legatura cu rusii independent de vointa coanei Europa. Sa treaca de alegeri si mai vedem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Distrugerea Europei, la fel ca si distrugerea rasei albe, fac parte din planul Kalergi finantat de americanii (popor metisat cu IQ redus si slab educat) care vor sa scape de concurenta Europei compusa din oameni bine pregatiti, deci cu IQ ridicat, ceea care concureaza cu prea mult succes SUA, intotdeauna in urma Europei, desi fura cele mai moderne tehnologii germane.
      planul Kalergi de distruegere a Europei si a popoarelor Europei, sta la baza formarii Uniunii Europene,(ce ditamai ticalosii) si asta o dovedeste si Medalia UE denumita Marele Premiu Kalergi, al carui laureati sunt si Merkel dar si Johannis:
      Catastrofa pe care o vedem astazi in jurul nostru, face parte din acest plan si este impusa de SUA prin instutiile Uniunii Europena aflate toate in slujba Mafiei Financiare SUPRA-STATALE care conduce din umbra SUA, dar si o mare parte a tarilor planetei, cu exeptia Rusiei (marele Imperiu care nu a putut fi distrus nici macar in cele doua Razboaie Mondiale, pentru ca este prea mare si prea puternic, si astfel putea sa impiedice cu succes, planurile criminale de impunere a Noii Ordini Mondiale.
      Ghinionul Marilor Satane care conduc lumea din umbra, este ca in in ultimii 30 de ani a aparut un nou mare imperiu populat cu peste 1,5 MILIARDE de "nemti" )adica oameni harnici, capabili, seriosi si meticulosi si cu o pregatire si IQ foarte ridicate, si astfel acest nou Imperiu a depasit puterea SUA. In acest context se pare ca este corecta afirmatia premierului Indiei (aliata cu Rusia si China) care a afirmat zilele trecute, ca a inceput Marea Schimbare prin care va fi inlocuit hegemonul SATANIST de pina acum al planetei, cu o alianta suveranista de mari puteri care doresc sa indrepte, sarma stramba a pseudo-democratiei americane.

      Ștergere
    2. propaganda "hollywood" like:
      https://www.youtube.com/watch?v=cp41QhVEFZQ

      Ștergere
    3. apropo de kalergi
      https://evadare.ro/economie/1-raportul-de-forte-demografice-vestul-estul-si-restul/

      Ștergere

    4. Dragă bloggerule/moderatorule,
      Urmăresc cu mult interes analizele tale. Deși nu sunt întotdeauna de acord cu argumentele și concluziile lor, le apreciez totuși logica intrinsecă și acuratețea cu care sunt exprimate.

      Dar, o sugestie:

      Aplicând aceeași metodă din disclaimerul tău

      "Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Din păcate aceasta este singura metodă pe care am găsit-o pentru prevenirea spamului și descurajarea comentacilor de profesie."

      cred că n-ar strica nici prevenirea și descurajarea și a comentatorilor care scriu incorect în limba română, cum ar fi, de pildă, virgule așezate între subiect și predicat, dezacorduri grave, etc. Eventual, le-ai putea returna comentariile pentru a și le corecta, și abia apoi publica, dacă au fost capabili de o astfel de performanță. Iar dacă nu le-a ieșit analiza gramaticală asupra propriilor comentarii, atunci acestea respinse, căci ce valoare ar mai putea avea analiza lor asupra lumii globale, o întreprindere evident mult mai complexă decât o simplă analiză gramaticală.

      P.S. Ok, știu că nu poți face asta. Ar trebui probabil să respingi mult prea multe comentarii. Dar scurte alerte lingvistice, de ce nu?!

      Ștergere
  4. Boss, valoarea unei monede e data de cantitatea si cautarea pe care o au bunurile si serviciile poduse de economia /economiile care folosesc moneda respectiva. Asadar nu putem sa spunem ca euro nu valoreaza nimic - din acest punct de vedere esti intr o eroare grava. Sau un caz de wishful thinking. Daca esti asa sigur ca euro e egal cu zero poate ne spui in ce active iti tii avutia. In ruble? Lumineaza ne si pe noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoretic asa ar trebui sa fie, dar cand e vorba de o mafie financiara cu puteri Supra-statale. nu mai conteaza decat un singur lucru, si anume dorintele Mafiei de la conducere. Si astfel vedem ca Rusia care are o moneda cu acoperire in aur. in materii prime uriase si extrem de diversificate, o agricultura puternica si o industrie moderna, sta rau la casele de rating occidentale, in timp ce o america extrem de indatorata, aflata in criza, care nu mai este in stare sa próduca nimic competitiv. si care are o moneda cu acoperirea valorica a vanticelului caldutz scapat in izmene ce sa vezi acest cur papir fara valoare, este considerata valuta forte, dar numai de agentiile de rating apartinand casei!

      Ștergere
    2. Un alt punct de vedere: https://ioncoja.ro/rusia-va-sucomba/

      Ștergere
  5. Acest ziarist de la FAZ (Frankurter Allgemeine Zeitung) a fost omorat dupa doua interviuri date la Rusia Today, interviuri in care recunoaste exact ceea ce ati afirmat Dvs.
    "Inlaturarea" (citeste uciderea lui), a fost foarte simpla, din cauza ca omul avea probleme cu inima, si i s-a implantat un aparat electronic care sa-i regleze frecventa batailor inimii, si astfel a putut fi ucis usor prin "hacuirea" acelui aparat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acel aparat se numeste pacemaker (stimulator cardiac). Nu poate fi "hacuit", dar poate fi inhibat (i se opreste activitatea de stimulare a inimii) cu ajutorul unui camp magnetic puternic. Daca inima respectivului era bolnava si total dependenta de pacemaker, inhibitia acestuia putea duce la oprire cardiaca si deces

      Ștergere
  6. Calitatea si profesionalismul au scazut foarte mult, nu doar la noi, dar si afara la cei care in schimb au bugete uriase, desigur si pentru ca tehnologia avansata a slabit mai degeaba foarte mult calitatea muncii informativ operative.
    Tehnologia ofera foarte multe avantaje dar si dezavantaje enorme.
    Cand Romania va avea cu adevarat structuri informative dedicate doar poporului roman abia atunci o sa fie o altfel de Romania, pana atunci insa ... Exact ce avem acum

    RăspundețiȘtergere
  7. In revista Asia Times este un articol al lui Spengler despre situatia din Ukraina asa cum o vede Rechelieu:
    https://asiatimes.com/2022/04/cardinal-richelieu-explains-vladimir-putin
    Am tradus insa si postat traducerea la Ion Coja:
    https://ioncoja.ro/cardinalul-richelieu-explica-tactica-lui-vladimir-putin

    RăspundețiȘtergere
  8. Intrebare pentru politia romana si serviciile secrete romanesti:

    DE CE utilizati tehnologii avansate cu acces satelitar de monitorizare in timp real a creierului subiectilor umani pe care-i considerati indezirabili si de necontrolat?

    Constitutia si legile tarii se aplica si politiei romane si serviciilor secrete sau lor li se permite absolut orice inclusiv sa desfasoare acte si tehnici de hartuire si atac permanent asupra celor indezirabili?

    De Ce folosesc, Ilegal, Politia Romana si Serviciile tehnologie impotriva propriului popor fara sa aiba acoperire legala fundamentata de utilizare a acesteia? Judecatorii de drepturi si libertati stiu ce semneaza?!

    De Ce au fost folosite arme interzise cu energie dirijata impotriva propriului popor la mitingul din 10 August? Dar si cu alte ocazii, mitinguri sau atacuri tintite individual asupra unor subiecti umani? Ce articol din Constitutie permite structurilor de forta sa incalce legile tarii si Conventia CEDO ca sa faca terorism impotriva propriilor cetateni?


    De ce mandatele de interceptare se prelungesc sine die fara acoperire legala inca fundamentata?

    De ce sunt imediat supusi unor atacuri specifice cei care isi doresc in primul rand binele poporuli roman?!

    Cine stapaneste de fapt Romania?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa inteleg ca CIA si BND nu au reusit sa impiedice aparitia acestei minuni de carte revelatoare? Si acum tot ce le-a ramas este sa o cenzureze? JURNALISTI CUMPARATI -nu cred ca vine cu noutati doar ca intareste ceea ce se stia deja ca se practica !PROPAGANDA fiind arma perfect letala atat pe timp de pace cat si razboi ! Ca razboiul nu e la baza impotriva Ucrainei ,aceasta fiind o victima colaterala perfect creata de SUA si Occident e priceputa deja , dar unii vad si inteleg ca exista doar copaci si nu o padure! Rusia din pacate a intrat in jocul acesta , desi aveau si alte variante de lucru !
    Un sfat va dau aveti mai multa grija cum sortati informatiile si vi le insusiti , mai mult decat E-urile de pe etichtele cu alimente!

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/jurnalistii-cumparati-udo-ulfkotte-dezvaluie-manipularea-opiniei-publice-prin-mass-media-aservita-serviciilor-secrete-cia-si-institutiilor-globaliste/

    RăspundețiȘtergere
  11. Ulfkotte died from a heart attack on 13 January 2017 at the age of 56, having suffered from several such health emergences previously

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. By whom and by what technical (electromagnetic impulse) was his heart attack generated?!
      Was he under a strict continuum attack with unknown and unindentified technology?!

      Answers are known by those who shoot the questions
      But questions are only for those who are asking for the answers

      Ștergere
  12. Rușii îi lucrează pe"micutii"occidentali în suc propriu!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)