joi, 28 aprilie 2022

Până la urmă, de unde ni se trage?


Într-o întâlnire internă a celor de la Astra Zeneca din 2020, Pascal Soriot - CEO-ul companiei - spune că vaccinul nu este recomandat persoanelor imunocompromise şi că, pentru aceasta, viitorul este al anticorpilor monoclonali. Practic e vorba de o discuţie de business în care CEO-ul fixează direcţiile de dezvoltare ale companiei. Avem de-a face cu o personalitate de primă mărime din domeniu, care nu poate fi bănuită că spune prostii. Întregul material a fost făcut public de către cei de la Project Veritas. 

Întrebarea logică pe care ne-o punem imediat este legată de motivul pentru care această opinie exprimată clar de o persoană din interiorul industriei farmaceutice, de unul care fixează direcţia, a fost contrazisă de OMS, guvernele lumii şi întrega opinie publică manipulată. De ce o chestiune care se ştia a fost ignorată? Bănuiala generală este că la baza manipulării s-a aflat o altă companie care a fost campioana înţelegerilor secrete cu guvernele lumii, anume Pfizer. Se ştiu scandaloasele contracte încheiate care exonerează Pfizer pentru orice posibil efect advers. Se ştiu, de asemenea, şi legăturile dintre Pfizer şi media. Practic, după ce se semna contractul, Pfizer pompa bani sănătoşi pentru spălarea pe creier a populaţiei şi pentru impulsionarea vaccinării.

Doar că ceva scârţâie aici. Dacă s-ar fi limitat doar la publicitate şi presiunea media, treburile poate că ar fi fost de înţeles. Însă e ceva mai mult de-atât. Aşa cum am trăit-o pe propria piele, am avut de-a face cu o campanie militarizată de o agresivitate greu de explicat şi, mai ales, de înţeles. Peste tot în lume s-au făcut eforturi imense pentru obligarea populaţiei să se vaccineze. Dacă era vorba de o simplă companie publicitară, lucrurile n-ar fi mers atât de departe Mai mult, statele n-ar fi interzis medicamentele generice alternative. Şi, cu siguranţă, n-ar fi făcut atâta rău persoanelor imunocompromise care acum vor trebui să tragă toată viaţa de pe urma vaccinurilor experimentale. 

În aceste condiţii, întrebarea pe care-o pun e simplă: CINE? Cine a generat toată nebunia? Cine s-a aflat la baza întregii conspiraţii? Şi, mai ales, de ce? Răspunsurile par simplu de dat, mai ales dacă te bazezi pe anumite intuiţii. Însă, personal, nu fac asta. Caut să găsesc adevărata cauză care, la un moment-dat, poate fi chiar mai groaznică decât cele mai teribile teorii ale conspiraţiei aflate în circulaţie.

Probabil ne întrebăm cine va plăti pentru teribilele probleme generate de vaccinarea în masă fără nicio logică. Sunt zeci de milioane de oameni care suferă în tăcere, o tăcere asurzitoare întrucât, în continuare, efectele adverse sunt secretizate sau negate. Însă, cu toată nebunia, nu plata problemelor ar trebui să ne preocupe ci realitatea continuării programului. Ni s-a aruncat în ochi „relaxarea”, însă guvernele n-au abandonat politica de vaccinare şi, în continuare, decid că „e mai bine” să te vaccinezi. Certificatele verzi sunt „în adormire”, dar gata să revină în prim plan. La fel şi politica botniţei. Nimic din teroarea trecutului nu e bătut în cuie, oricând nebunia poate să revină. De-aceea mă întreb în continuare: de unde ni se trage şi, mai ales, de ce?

24 de comentarii:

  1. Ni se trage de la dezinteres. de la faptul ca nu ne pasa. Astfel politicienii satanisti ( care ne vand si ne tradeaza) se simt liberi sa faca cu noi ce vor. Mai mult, in Romania, politicienii au observat ca pot face aproape orice. Nimeni , sau prea putini protesteaza. Ne-au tinut in casa, ne-au intepat, acum ne maresc preturile si ne saracesc...ca sa nu mai vorbesc de jefuirea resurselor tarii... nimeni nu zice (mai) nimic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citisem un comentariu pe activnews.ro în care comentatorul susținea faptul că la noi s a mers pe concepția ,,merge și așa'';el susținea că, din cauza fricii de populație, politicienii nu au luat măsuri drastice, că multe chestii au fost făcute la miștou;mai mult de atât, el a mers mai departe cu teoria, susținând că politicienii au în memorie soarta lui Ceaușescu și asta ar fi dus la reticența punerii în practică a măsurilor brutale practicate prin unele țări (barbare, spun eu) cum ar fi Australia.

      Ștergere
  2. Anticorpi monoclonali? Cazurile grave de Covid-19 sunt cauzate tocmai de catre doi anticorpi letali (format IgG): REGN10987 si B38. Prionii si Mers-Cov au conexiune cu anticorpi de format IgG.

    Intrebarea cheie este: de unde stiau elitele ca acest agent patogen (M. avium si Chlamydia pneumoniae) va sosi in atmosfera, in cantitati uriase, tocmai in noiembrie 2019? Nu puteau declansa o pandemie nici cu 50.000 de drone. Mai tineti minte cum INSP nu a putut explica cum au aparut tulpinile exotice (B.1.1.7, P.1, B.1.351) la noi, in toate judetele, deodata, fara istoric de calatorie?

    "Noua tulpină de coronavirus, depistată iniţial în Marea Britanie, circulă deja în jumătate dintre județe, arată o analiză a Institutului Naţional de Sănătate Publică.
    Specialiştii au analizat primele 136 de cazuri de infectare confirmate în România. Cele mai multe au fost depistate în Bucureşti.
    INSP transmite că în peste jumătate dintre aceste cazuri nu a putut fi stabilit de unde s-au infectat persoanele respective.
    Mai precis, anchetele epidemiologice nu au arătat sursa virusului pentru 77 dintre cazurile analizate.
    Călătoria în Marea Britanie a fost menționată pentru numai 5 cazuri.
    Mutaţia pare să circule şi prin spitale. În cazul unei persoane, specialiştii cred că a luat virusul cel mai probabil dintr-o astfel de unitate medicală."

    (comunicat emis pe 8 martie 2021)

    Cum s-a transformat tulpina Wuhan in D614G, in doar doua saptamani, la nivel mondial, in martie 2020?

    Sars-Cov-2 = M. avium si Chlamydia pneumoniae
    Mers-Cov-2 = M. influenzae (Omicron)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De prioni si mie mi-a soptit o pasarica inca din ianuarie 2020 !

      Ștergere
    2. Direle ''chimice'' sa traiasca !
      Sint peste tot in Lume. Zi si noapte !!!
      Si niciun guvern de colonie de sclavi NU ARE CURAJUL SA INTREPRINDA O ANALIZA STIINTIFICA A SUBSTANTELORPE CARE NOI LE INHALAM ZILNIC.

      Ștergere
  3. Lumea Noua are nevoie de Oameni Noi = NEoameni.

    1. Intepatura indobitoceste (schimba adn-ul uman pt a-l asemana dobitoacelor) - fara suparare dar neste baieti zulufati demult nu-i considera pe goyimi oameni ci-i aseaza pe aceeasi pozitie cu animalele - acum au un argument in plus si

    2. Intepatura face pasul spre conectarea la sistemul de tip Big Brother pt ca sclavii neoameni trebuie controlati astfel incat sa nu faca/gandeasca decat ceea ce li se permite. Din punctul asta de vedere nu m-as ingrijora prea tare pt ca vor fi fericiti. si

    3. Intepatura va ajuta la o selectie stricta a celor care vor mai ramane. Cu siguranta cei necesari vor fi tratati de bolile care vor impanzi lumea iar restul se vor curata destul de repede (foamea si razboiul vor contribui si ele din plin).

    Asadar nu vad vreun motiv pt care conducatorii ar renunta la intepatura. Singura nedumerire este de ce populatia accepta. Si sa nu spuna nimeni ca-i din lipsa de informare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,Singura nedumerire este de ce populatia accepta." - pai tocmai fiindca exista prea multa informatie contradictorie! 90% din oameni nu au rabdare si stiinta de a cauta metodic acea informatie care, pusa cap la cap cu altele, duc in final la adevar. O parye cred in autoritati iar o alta parte nu vor sa fie ,,oaia neagra". Personal am incercat sa-i conving pe apropiati sa nu se vaccineze, din vreo 20 doar pe 4 i-am convins, desi am dus un efort constant si asiduu! Fiindca nici eu nu m-am otravit si sper sa nu revina iarasi nebunia.

      Ștergere
  4. De ce a ingaduit Dumnezeu ca primul om nascut, Cain, sa fie si primul criminal?
    Ni se trage de la pseudo elita psihopata care are in ea si nu numai ea, gena criminala inca de la inceputul fiintarii omului pe pamant.
    In ultimii 60 ani barbatilor si femeilor li s-a spus ca este mai bine sa fie pe invers. In timp barbatii au devenit fatalai, nu mai au testosteron, nu mai au agresivitate si deci NU se mai pot opune, nu mai au curaj.
    Barbatii nefatalai care s-a putea opune sunt angajati de elita ca sa-i apere de gloata ce s-ar putea revolta.
    Un al motiv este confortul personal, lenea, pomana data se stat, putina cat este, il face pe om dependent de stat si omul pleaca capul.
    Sunt zeci de oameni care si acum ii vad zilnic pe strada, cu masca pe fata.
    Alt motiv este PROSTIA !, lipsa de educatie scolara de calitate.
    Copos, acum multi ani a spus: se scufunda planeta! - stia ce va sa vina si uite ca nu mai stie nimeni nimic de Copos, isi traieste viata, probabil intr-un loc linistit.
    Mai sunt si alte motive, unul este LACOMIA.
    Numai uciderea raului este singura solutie.
    Din tiranie nu te poti elibera prin supunere, spunea cineva.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! Uciderea răului! Crezi ca daca in Cer se voia uciderea Răului, nu s-ar fi facut asta? Răul este contrastul. Este sansa ta de a evolua. Si nu vreau sa ma gandesc pe cine ai ucide tu daca ai avea mana libera de Sus si putere...După mintea ta, oricine nu gandeste in parametrii tăi e rău. Ati devenit mai fanatici decât vaccinistii. Va doare rău ca s-au vaccinat unii? E liberul lor arbitru. Au murit si nevaccinati in ultimii ani, de nu va vine sa credeti! Suntem cu mult sub 20 milioane de romani. In conditiile in care se nasc foarte putini copii.
      Va doare ca unii inca mai poartă măști pe strada? E problema lor cum aleg sa se fereasca de dusmani adevarati sau inchipuiti.
      Japonezii le poarta de cate ori sunt bolnavi. Din conștiință. Ca sa nu-si improaste stropii nazali si bucali peste tot. Dar vezi sa nu vezi constiinta la romani! Când europenii nespalati si păduchiosi au ajuns in Japonia, i-au oripilat pe japonezi cu mizeria lor!
      Voi veti protesta la orice vi se pare ca va ingradeste libertatea de a va manifesta. De ce nu protestati si pentru ca exista niște legi de circulatie.?Unora nu le convin fiola sau limitele de viteza. De ce nu protestati si pentru ca se arboreaza drapelul rosu la mare când sunt valuri periculoase? Sau când meteorologii avertizeaza ca sunt posibile avalanse si, cu toate acestea, sinucigașii se arunca in prapastie cu capul inainte! De ce nu protestati pentru ca exista zece porunci? O fi si Dumnezeu dusmanul romanilor! Un conspirator care incearca de o istorie intreaga sa-i determine pe oameni sa aiba bun simț!
      Nu v-a pus Dumnezeu pe voi ingeri ai karmei. Multe din cele ce se petrec reprezinta efectele a ceea ce fac sau nu fac bin e oamenii. Raul se amplifica din cauza oamenilor si capata puteri uriase date tot de oameni.
      Uciderea răului! Esti convins ca esti bun in proportie suficient de mare încât sa treci vamile vazduhului si sa nu fi ucis la randul tau de unul care poate vrea o lume diferita? Cu alte legi?
      In loc sa te schimbi pe tine, vrei sa schimbi pe cei ce gandesc diferit de tine. De aici si pana la a deveni criminal este doar un pas. Iti vei ucide vecinii vaccinati? Mamă, ce razboi s-a declansat in paharul cu apa!Râd dracii si se tavalesc pe jos de fericire. Ura este domeniul lor. Ura si razboiul!

      Ștergere
    2. Planeta ascensioneaza pe un nivel de constiinta superior. Nu se scufunda. Oamenii se scufunda.
      Bâldbâc!

      Ștergere
    3. Daca fiecare dintre noi ar avea curajul sa se priveasca pe el insusi asa cum este si nu cum ar dori sa para , ar realiza fie ca e o problema in ceea ce numim CREATIE , fie asa s-a vrut sa fim ! Atat ceea ce numim BINE cat si RAU sunt inscrise in codul nostru genetic ! EU vad mai mult HAOS decat ORDINE in aceasta CREATIE !

      Ștergere
  5. In legatura cu certificatele verzi si altele asemenea, se schimba componenta Curtii Constitutionale. De exemplu, individul propus de USR (Danilet) este un sustinator al prioritatii legislatiei europene fata de cea romaneasca (inclusiv Constitutia).Și cu astfel de personaje, cine știe ce decizii ale CCR vor apărea de acum înainte. A se vedea și cazul Udrea. Si sa nu uitam de ”constitutia” OMS...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am auzit demult pe acest blog - și nici în altă parte - de termenul ”blat”, un indiciu fiind la acel moment potrivirea dintre începerea razboiului și încheierea pandemiei în Europa (dar nu si in China, după cum s-a văzut la nu mult timp după începerea războiului). Spun asta pentru că o modalitate de a acoperi dezastrul făcut de vaccin este un război extins, care să ”asigure” inclusiv răspândirea de noi molime.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred într-o conspirație mondială care ar fi generat comportamente similare din partea unor state care se află într-o adversitate acerbă. Comportamentele similare vin mai degrabă din slăbiciunile omenești și din imperfecțiunile sistemelor politice din toată lumea. Slăbiciunea umană este peste tot. Cred mai degrabă că toți conducătorii popoarelor din întreaga lume s-au speriat de "costul politic" al pandemiei. Niciunul dintre ei nu și-a asumat poziții individuale (cu mici excepții de moment, in UK, Suedia, India... ). Era prea riscant să îți moară cetățenii iar tu ca lider să fii acuzat că nu ai ținut cont de "ceea ce spun specialiștii de la OMS". Ce lider politic și-ar fi asumat asta? De aceea au mers toti pe mâna OMS. Aici, la nivelul OMS pot să cred și am dovezi că s-a făcut un lobby intens pro-vaccin din partea industriei pharma. Dar liderii politici nu aveau cum să-și asume de capul lor decizii contrare celor de la OMS. Nimeni nu stia atunci cum va evalua pandemia. De aceea liderilor politici nu le-a rămas decât varianta de a implementa cât mai eficient ceea ce ne era servit de OMS. au încercat să se profileze ca salvatori ai națiunilor lor. Iar mulți lideri politici au sperat cu sinceritate că dacă vor urma indicațiile OMS ar putea fi salvatorii națiunilor lor. Să ne amintim că în toamna anului 2020 când creșteau cazurile si decesele din valul 2, întreaga omenire astepta un vaccin ca pe o izbăvire. Industria pharma a speculat această spaimă a liderilor politici si le-au cerut garantii ca dacă vor investi miliarde în dezvoltarea unui vaccin vor pierde banii din cauza unei eventuale aparitii a unor tratamente alternative mai ieftine. Și dată fiind urgența, producătorii pharma le-au mai cerut liderilor politici să îi exonereze de raspunderea unor efecte adverse. In lipsa unor solutii clare la acel moment, mari decidenti politici au acceptat aceste conditii exagerate ale industriei pharma și au promis că le vor cumpăra vaccinurile și că vor respinge alte tratamente dacă acestea urmau să apară. Apoi au pre-comandat vaccinurile alocând sume uriașe de bani (atât pentru dezvoltarea lor, cât și pentru achiziția lor). Presa a fost și ea unsă, nu doar de industria pharma, ci și de decidentii politici, să susțină retorica oficială. Acum puneti-vă în locul acestor decidenti politic, care au cheltuit sume uriase pentru vaccinuri si care au susținut pretențiile pharma pentru a produce aceste vaccinuri! Cum să recunoască acești lideri politici că totul a fost un mare eșec? Cum să recunoască acum, după irosirea a miliarde de dolari si euro, faptul că oamenii puteau fi tratati mai eficient cu ivermectina, la un pret mai ieftin decat ambalajul in care venea medicamentul? Cum să recunoască acum liderii politici că vaccinul produce probabil milioane de victime care sunt trecute sub tăcere? Cum să recunoască presa main stream că și-a dezinformat în mod sistematic cititorii si telespectatorii.... Deci nu cred intr-o conspiratie. Cred mai degrabă în reacția firească de a fugi de răspundere, mai ales când gafa are proporții planetare. Cum se spune... too big, to fail, nu?... Cred că toți care s-au prins în acestă horă a vaccinării în speranța că vor fi salvatorii popoarelor lor nu mai pot ieși acum din joc. E prea târziu... trebuie doar să o țină langa până la sfârșit. E evident pentru toată lumea că vaccinurile covid s-au dovedit un mare eșec. Nu au oprit transmiterea virusului, nici infectarea si nici măcar formele grave si decesele. Nu are sens să reluăm toate studiile care demonstrează asta. Dar toți susținătorii acestor vaccinuri, inclusiv cetatenii simpli care s-au vaccinat nu au cum să recunoască acum că au fost victimele unei mari farse a industriei pharma. Decat să spună că au fost trași pe sfoară le e mai simplu să persiste cu mesajul cretin că "vaccinul e singura cale".... Deci nu e conspiratie... e doar slăbiciunea umană de a admite că ai greșit... si cu cat greșeala e mai colosală, cu atât slăbiciunea de a o recunoaște e mai mare....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, explicatia asta sistemică este excelentă. Felicitări. Aș adaugă corupția care creează un sistem opus celor bazate pe meritocrație. Un sistem corupt își alungă resursa umană sau o marginalizează.
      Interesant este că, pe vremuri, războiul curăța de corupție și incompetenți pe cei aflați în luptă.(de jos incepând...)
      Nu cred că se întâmplă și în rezbelul secolului 21, deși Putin a schimbat serios anumite nivele....

      Ștergere
    2. "Cred că toți care s-au prins în acestă horă a vaccinării în speranța că vor fi salvatorii popoarelor lor nu mai pot ieși acum din joc. E prea târziu... trebuie doar să o țină langa până la sfârșit"

      Mă întreb care este acel sfârșit la care vă referiți...

      Ștergere
    3. Da, cu siguranță a fost și multă corupție, la foarte multe niveluri... Dar și corupția face parte din "slăbiciunile umane"...

      Ștergere
  8. Tot ce am trăit a fost un experiment relizat de "elite" pentru a vedea cât de departe pot merge în a forța oamenii "moderni" sa facă ceva împotriva voinței lor. De aceea a fost necesara forțarea lucrurilor, a fost nevoie de date privind modul de reacție al oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ni se trage ca suntem prosti. Am acceptat sa fim supusi dintodeauna ...de fapt din momentul cand un alt om a condus un om asemeni lui, totul s-a dus de rapa...De atunci ni se trage...Omul are 3 adevaruri absolute in care crede : PUTEREA,SIMTURILE si GLORIA...cand a gustat din ele vrea mai mult...mai mult...mai mult...acest lucru a fost sesizat de filozofi , precum Spinosa in sec.XVII...si chiar mai inainte...

    RăspundețiȘtergere
  10. Rascunsul este in escatologie, cea originala nu modernizata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aveti raspunsul la ultima intrebare aici clar de oameni care stiu lucrurile din "inside". Este in engleza si este 2 ore, dar sumarul explica totul.
    https://youtu.be/xOEZqIEOvLw

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca are a face simultan cu o selectie a oamenilor spre transumanism, omul viitorului imbunatatit digital, iar toata omenirea este cobai in acest gigantic experiment. Ca mor cateva milioane, pentru elite astia sunt costuri colaterale. Nu m-am vaccinat, am rezistat cu incapatanare terorii cu maxim in noiembrie-decembrie si m-am incapatanat si mai tare cand am fost amenintat ca ma dau afara. Oricum, viitorul nu suna bine!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)