luni, 11 aprilie 2022

O călătorie prin labirint

Război între Rusia şi Ucraina. Foamete în diverse ţări ale lumii. Oamenii încep să-şi facă probleme în privinţa asigurării strictului necesar pentru ziua de mâine. COVID în China. Inflaţie crescută, dar mascată încă de către Băncile Centrale. 

Iată câteva evenimente pe care le puteţi afla uitându-vă la ştiri. Aparent par rupte unele de altele, dar ajung să se lege între ele într-un mod pervers. Privind fragmentar lumea - aşa cum ne-o arată jurnalele de ştiri - nu înţelegem nimic, pierzând esenţa întregului tablou al lumii care constă în modul în care aceste elemente sunt legate unele de celelalte. Dacă am urmări acest traseu labirintic am putea înţelege ceea ce se petrece şi n-am mai fi surprinşi de evoluţiile viitoare. 

De exemplu, credeţi că există vreo legătură între alegerile americane şi războiul declanşat în Ucraina? Majoritatea se va exprima cu vehemenţă: ce-are una cu cealaltă. Vor fi şi alţii care, din dorinţa de a poza drept inteligenţi, vor face o judecată fracturată, spunând că „Putin s-a 'nervat(sic!) că n-a fost ales Trump”. Fără nicio logică, omul încearcă să-şi explice fără a înţelege evenimentele. E efectul devastator al fragmentării mediatice, o hipnoză în care trăiesc cei mai mulţi dintre semenii noştri.

Alegerea lui Trump a dat peste cap o groază din establishment-ul american care, pentru a contracara vârtejul, au inventat imbecila poveste a amestecului rusesc în alegerile americane. Un fake din cap în coadă în care au fost implicate până-n gât toate instituţiile integrate în aşa-numitul stat subteran american. La ultimele alegeri, pe fondul unui furt masiv, Trump a pierdut. Cu toate că scandalul furtului electoral a fost destul de bine ascuns, o serie de investigaţii şi dezvăluiri detonează situaţia. Colac peste pupăză, un procuror care pare scăpat de sub control, face acuze halucinante în ceea ce priveşte minciuna „amestecului rusesc” în alegerile din 2016. Pare un domeniu expirat. Doar că cei de-atunci sunt şi acum la butoane, iar instituţiile sunt aceleaşi. Sunt ingredientele care, puse peste nervozitatea extremă a unei holci majoritare a electoratului american, tind să genereze o explozie nucleară acolo. Iată motivul pentru care, unei crize i s-a răspuns cu provocarea altei crize: Ucraina aproape a fost invitată în NATO, fapt care a cauzat invadarea ţării de către Rusia. 

Motivul e simplu, îl explic de la începutul conflictului, doar că mai nimeni nu-l ia în seamă: Ucraina în NATO înseamnă destrămarea Rusiei. Când vine vorba de propria ei existenţă, Rusia reacţionează violent. Am văzut-o în atâtea rânduri. Exact asta se întâmplă şi acum. Idioţii argumentează cu „dreptul oricărei naţiuni la autodeterminare”. Zău? Păi atunci de ce n-a fost lăsată naţiunea cubaneză să se „autodetermine” cu rachetele nucleare ruseşti amplasate acolo? Poate că ar fi momentul unei revizuiri a poziţiei ruşilor. Evident, proştii uită lecţiile istoriei!

Să mergem mai departe. Rusia e responsabilă pentru 10% din energia globală. Asta înseamnă că orice ai face n-o poţi scoate din ecuaţie. Imbecilii de la butoane se gândesc că o vor paraliza prin impunerea unor sancţiuni economico-financiare dure. Doar că acele sancţiuni nu pot fi impuse. Sau, mai bine spus, nu pot fi impuse acum, ci cu un orizont de timp de 3-5 ani şi oricum extrem de dureros. Indiferent ce-ar face, Europa va continua să cumpere cel puţin 5 ani gazul de la ruşi. În cazul în care Rusia sistează gazul, prăbuşirea economică a UE va fi de până la 40%. Aveţi idee ce înseamnă asta? Nu, încă n-aveţi idee, deoarece consecinţele vor fi extreme! 

Politicienii idioţi ai Europei au început un program de sacrificare a propriei populaţii în numele unui război menit a acoperi un scandal cretin din SUA. Peste tot prin Europa au început apelurile la pedepsirea Rusiei prin limitarea consumului. Cică dacă dai centrala cu două grade mai jos, îi pedepseşti pe ruşi! Tot Vestul Europei oricum tremura teribil în timpul iernii din cauza preţurilor. Cât naiba să mai reducă temperatura din imobile? Mai au să le ceară oamenilor şi să iasă zece minute în fundul gol pe stradă ca să încălzeazcă cu propriile corpuri temperatura de afară! Noi, care-am trecut prin comunism, ştim bine ce înseamnă asta, anume apropierea unei prăbuşiri economice de proporţii. O prăbuşire care, suprapusă peste viaţa de întreţinuţi a imigranţilor invitaţi de europeni, va declanşa un război social teribil.

Doar că mai e ceva. Imaginaţi-vă ce tensiune e acum pe piaţa energiei în condiţiile în care Rusia controlează 10% din sursa de energie globală. OK, să vă mai spun un mic secret: tot Rusia controlează în proporţie de 20%(!!!) piaţa mondială de cereale! Iar împreună cu Ucraina fac 30%!!! Imaginaţi-vă că Turcia, al zecelea producător mondial de cereale, este dependentă de importurile din Rusia şi Ucraina. Da, nu-i tocmai vorba de securitatea alimentară a turcilor, ci de exporturile de făină ale lor către ţările din Orientul Apropiat. Dar chiar şi-aşa, se vede clar cam cât de gravă e situaţia. Iată şi legătura logică pe care acum o vedem cu ţările care încep să crape - la propriu! - de foame. Ţările din Orientul apropiat - total dependente de importurile din Rusia - încep să se simtă rău! Însă la fel e şi-n Europa unde, nu doar preţurile crescute ale alimentelor ne sugerează că e rău, ci şi lipsa mărfurilor. La cum se vede, situaţia pare similară celei de la noi din perioada 1978-1979. Adică mai avem puţin şi se începe cartelarea.   

E o furtună la propriu pe piaţa mondială, totul pornind de la o furtună în birourile leprelor din SUA. Însă lucrurile nu se opresc aici. Rusia, confruntată cu ameninţarea extincţiei, deja a intrat în faza de revanşă, de flux. Întrucât americanii au folosit absolut aberant sancţiunile financiare, ruşii au propus ţărilor din BRIC să utilizeze un sistem financiar paralel, care să înlocuiască total SWIFT în fluxurile financiare dintre ele. Există deja creat framework-ul atât la nivelul Băncii Centrale a Rusiei, cât şi la nivelul Chinei, iar cele două sisteme sunt interconectabile. Urmează - mai repede decât credeţi - interconectarea sistemelor existente şi, în scurt timp, vom vedea dolarul eliminat din cele mai multe tranzacţii internaţionale. Spun asta pentru cei care tot refuză duşul rece al adevărului, dar şi ca o exemplificare a modului în care o lovitură tembelă - aplicată cu o inconştienţă absolută - ajunge să se întoarcă împotriva iniţiatorului.

Să luăm o altă ştire: JP Morgan previzionează că preţul mărfurilor va creşte cu 40%. E logic, doar reţineţi procentele controlate de ruşi. Iată mugurii hiperinflaţiei despre care vă tot vorbeam la criza trecută. Pe vremea aceea eram considerat nebun şi mi se trânteau în faţă cifrele inflaţiei anemice, făcute din pix. De fiecare dat spuneam că situaţia se va răzbuna şi că răzbunarea va fi cu atât mai radicală cu cât va trece mai mult timp. 40%? E imens! Dar stai - ne spune o ştire - costul transportului transpacific de marfă e la valori minime din septembrie. E o speranţă. Zău? Ce ce se întâmplă? Legătura e cât se poate de banală, anume lockdown-ul Shanghaiului care a ştrangulat exportul de mărfuri. Dacă n-ai ce transporta, scazi preţurile pentru ca, cel puţin, să-ţi pui în mişcare echipamentele. 

Abonaţii canalului meu de Telegram ştiu bine că mă întrebam în urmă cu câteva zile care-i miza lockdown-ului din Shanghai? Din ceea ce ştim, variantele noi de COVID sunt mult mai contagiose, dar din ce în ce mai puţin periculoase. Astfel încât te întrebi dacă are sens toată nebunia declanşată acolo. Aici sunt două variante: ori chinezii ştiu mai multe decât ştim noi, ori e un calcul făcut la rece. O să exclud prima variantă, chiar dacă n-ar trebui. De aceea întreb: oare ce-ar face chinezii ca să minimizeze capacitatea SUA de a impune sancţiuni în cazul unei - să-i spunem - invazii a Taiwanului? Vă spun eu: le-ar goli stocurile! Cam aşa au făcut şi ruşii anul trecut: a izbucnit un incendiu la o facilitate de procesare a gazului din Siberia, au scăzut livrările către Europa la zero, după care Gazprom a anunţat că mai livrează doar cantităţile din contracte. Şi apoi a izbuncit războiul, iar sancţiunile - după cum limpede se vede - sunt absolut ineficiente. Şi acum avem rubla monedă de tranzacţionare a gazelor! Să ne gândim puţin prin această prismă!

E un moment propice pentru a se deschide cel de-al doilea front împotriva SUA. Xi Jinping are nevoie de un proiect grandios, iar întregirea Chinei este, cu siguranţă, un asemenea proiect. Acum, cu SUA slăbită le extrem şi-n prag de colaps, pare a fi un moment propice pentru China. Situaţia Taiwanului e din ce în ce mai inflamată, astfel încât la un moment dat trebuie să explodeze. China ştie că se află pe un vârf(în scurt timp va începe declinul demografic şi îmbătrânirea accelerată) şi, de asemenea, mai ştie că dacă Rusia pică, SUA va ieşi mult mai întărită. Şi-ar mai fi o chichiţă pe care am mai amintit-o: alegerile din PCC în care se va tranşa rămânerea lui Xi Jinping la butoane sau venirea unei alte figuri în locul său. La ora actuală există cel puţin o facţiune potrivnică lui Xi în PCC. Începerea unui război ar alinia brusc partidul în spatele actualei conduceri.

Ce urmează? Vedem. Deocamdată ne oprim aici deoarece pare că am ajuns la capătului labirintului care leagă ştirile „dispersate” primite în ultima perioadă. Am făcut exerciţiul de faţă pentru ca unii dintre cei mai superficiali să înţeleagă că există o legătură între evenimente, legătură pe care, dacă n-o pricepi, nu faci nimic altceva decât să te auto-orbeşti şi să trăieşti într-o continuă alertă. Alertă care te face să acţionezi exact ca o oaie ale cărei singure repere sunt direcţia turmei sau lătratul câinelui. Poate că sunt unele oi care-şi dau seama că direcţia turmei e determinată tot de lătratul câinelui, însă cel mai probabil nicio oaie nu-şi imaginează că, în realitate, e o singură voinţă acolo, anume cea a ciobanului. Iar în spatele acelei voinţe sunt alte voinţe cărora el li se subordonează. 

Rămânând a nivel de stimuli primiţi de la sistem nu faci decât să te orientezi după câine sau după turmă. E simplu, dar asta conduce inevitabil la ceea ce este mai bine pentru sistem, adică pentru voinţele din spate. Şi ce e mai bine? O turmă tânără şi cât mai puţin inteligentă. Înţelegeţi? 

37 de comentarii:

 1. Pentru China banii vestului nu mai sunt o prioritate ba chiar le deranjeaza planurile. Bani mai multi nu pot fi controlati complet de partid si se imbogatesc oameni care ar putea sa faca necazuri partidului. Bani mai multi inseamna pe termen lung mai putine nasteri iar China nu este deloc interesata de reducerea populatiei acum, si-au dat si ei seama ce prostie a fost legea cu un singur copil.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "China nu este deloc interesata de reducerea populatiei acum"
   Gresit, fix acum cu penuria de energie este extrem de interesata in reducerea populatiei.
   Au in jur de 400 milioane de saraci care vor primi pensii si vor fi mutati in orasele goale. DIn cauza lipsei acute de energie care DOAR SE VA ACUTIZA, nu pot face acest lucru

   Ștergere
 2. RIGGED: The Zuckerberg Funded Plot to Defeat Donald Trump
  https://rumble.com/vztuf1-watch-live-rigged-the-zuckerberg-funded-plot-to-defeat-donald-trump-tonight.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Our Interesting Times: E. Michael Jones on Ukraine, White Nationalism and the Gay Disco
   https://www.bitchute.com/video/i0CavNIMcOJG/

   Ștergere
 3. Si ce injuraturi ti ai luat ca tot ziceai ca incepe razboiul si nu mai incepea! Pacat ca erau oameni inteligenti dar lipsiti de inteligenta emotionala!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Spre deosebire de trompetele TV, eu am onestitatea să recunosc când mă înșel și să-mi asum eșecul analitic.
   Așa e, eram convins că nu va exista asemenea invazie. Am și pierdut pariuri, în particular, pe subiect.
   Dar dacă îți lipsim (cei mai deficitari emoțional) ne poți regăsi în alt cadru de discuții.

   Ștergere
  2. M.c razbelul asta mic a inceput in 2014(numai ca s-a stat/rabdat si nu s-a intervenit), nu acum si tu nu stiai hahaha!. Asa ca n-avea de ce sa-si ia injuraturi DD.

   Ștergere
 4. Incet...dar din ce in ce mai mult mi se contureaza o solutie la haosul care guverneaza lumea actuala...Cred ca in viitor cele 2 solutii ,, globalismul ,, si ,,suveranismul ,, care se confrunta astazi vor da nastere unei ideologii noi care sa capaciteze masele sa obtina o noua speranta iluzorie de care sa se lege si sa o faca capabila sa progreseze si sa creasca in mod spectaculos...,,Prin haos la o noua ordine mondiala ,, cred ca asta este cele mai bun slogan ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "Problema este ca nu vor unii dintre elite. Ei nu vor pace, nu se gândesc deloc sa fie bine si pace la toți oamenii. Se gândesc cum sa distrugă oameni, cum sa ii omoare, cum.... Nu exista pace politica deoarece nu s-ar mai putea fura deloc."

   Foarte buna analiza cu o mica observatie:
   Daca pina acum elitele puteau sa si faca de cap refuzind tot felul de altenative acum NU MAI AU DE ALES.

   ENERGIA IEFTINA s-a SFIRSIT! eaa ce a mai ramas a creat si creaza tot felul de lupte pe CIOLAN la care asistam de citiva ani buni. In ultimii DOI ANI doar s-a intetit impartirea acestor resturi.

   Iar ceea ce vine este si mai "distractiv".
   Elitele in schimb vor avea o mare problemuta:
   Vor fi scoase din ecuatia existentiala posibilitatile de furt, jaf, tilharie de la saraci. Cam naspa pentru ei!

   Ștergere
 5. Ma mir totusi ca nu ai prezentat nici macar ca ipoteza de lucru ideea ca ar putea fi o prabusire controlata a economiei globale ca parte a Marii Resetari. Asta va duce la haos global. Chiar daca China sau Rusia stau aparent mai bine (sunt mai pregatite pentru o situatie de acest fel) n-au cum scapa de tavalugul crizei (pt China va fi insuportabil; Rusia are un grad mare de autonomie dar se va resimti). Asa ca cine va dirija ridicarea va controla situatia la nivel planetar fara sfere de influenta, multipolaritati si alte giumbuslucuri.

  Una dintre miscarile inteligente care ar putea duce la castigarea de putin timp ar fi ca Rusia sa stabilizeze rapid situatia din Ukr (e aproape gata cu distrugerea armatei ukr - dupa aceea trebuie doar sa-si faca cateva baze militare ici-colo si sa-i lase pe ukr in treaba lor sa se organizeze, sa-si curete tara de nemernicii inarmati, s-o reconstruiasca samd).

  Dupa aceasta lectie Rusia ar putea prelua leadership-ul cerand imperativ deschiderea NS2 si sa pompeze gaze ieftine la greu scazand rapid preturile la nivelul de acum cateva luni, facandu-le nerentabile pe cele de sist aduse cu vaporul.

  In felul acesta Europa, vrand-nevrand, isi va schimba optica si, implicit, pozitia. America si-ar continua drumul spre haos dar prabusirea ei va fi mai putin dureroasa la nivel mare decat toate scenariile care sunt pe masa acum.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Europa nu vrea să depindă de Rusia. Se dorește ca UE să devină, in ansamblu, o putere care să nu depindă nici militar de NATO.
   Așa că ipoteza cu NS2 e o prostie. Germania s-a folosit de prilejul invaziei ruse pentru a opri ceea ce oricum dorea.
   Europa vrea, momentan, să scape de dependența de ruși. Apoi, și de cea de americani. Rusia orice ar face nu poate fi mai mult decât o mare putere regională, dar nu mondială. Așa că, să ne trezim din ipoteze de "leadership rusesc"!

   Ștergere
  2. Asta va duce la haos global.
   Nici pe departe! In afara a unor clabuci la gura din partea unor "incapatinati"restul vor accepta AUSTERITATEA ca pe o necesitate La fel cum am acceptat noi lipsa gazelor in anii 80(desi era o mare minciuna), fara sa cream haos.

   Ștergere
 6. Alegeri in Franta :Vazand ei, baietii, ca nu mai pot asmuti extrema D contra celei S ca in 2017, au nascocit lupta extremei drepte cu...ea insasi :))))).
  Adica era Le Pen pe val inca de la europarlamentare 2019, dat a aparut unu' mai dur, un oarecare Eric Zemmour. Asta, un jurnalist, da cu barda nationalista mai ceva ca tanti Marine, ce a ajuns sa paleasca prin comparatie.
  Interesant ca Eric asta e evreu (!), dar chestiunea nu-i strica "nationalismul". A șterpelit cam 10% din zestrea Le Pen, asa ca distinsa dama a ajuns iar pe eternul loc 2.
  Te pui cu "băieții deștepți" ? Cam asa ceva este acum in lume : desi sunt doua curente ideologice : globalismul si suveranismul care se ciocnesc in lume... in final se va extrage solutia cea mai convenabila pentru cei care conduc destinele omenirii ( teza -antiteza -solutie preluata de la HEGEL) si un nou sistem mult mai perfectionat va aparea...

  RăspundețiȘtergere
 7. Quantum Financial System (sistem financiar cuantic), este parte din NESARA (National Economic Security and Recovery Act), un set de măsuri economice propuse de Harvey Francis Barnard în 1990, ca alternativă la actualul sistem economic, având la bază un "motor de dezvoltare" numit inflație. N-o lungim aiurea și nu vorbim acum despre NESARA. Cine a citit Robin Hood și a reținut expresia "luăm de la bogați și dăm la săraci", știe mersul. A nu se confunda cu QFS-ul (Quick File System) de la Oracle, care este un sistem de fișiere și care nu are nicio legătură cu sistemul financiar cuantic despre care vorbim în acest articol.

  Voi încerca să abordez problema legată de "noul" (anii '90) sistem financiar în termeni cât mai simpli, din două motive: primul ar fi acela că momentan nu am acces la suficiente informații tehnice pentru a intra în detalii legate de implementare și doi, pentru că e un subiect care îi preocupă pe mulți.

  Am văzut articole scrise de indivizi cu preocupări intergalactice, în care descriu QFS ca fiind o minune divină, un cadou oferit oamenilor de către zei, pentru că sunt speciali. Nu comentez, mă voi referi la partea practică a problemei, fără bla-bla-bla-uri. Momentan nu avem suficiente date legate de implementare, așa că voi presupune (cu probabilitatea de a greși), niște lucruri. Însă, având în vedere faptul că am experiență destul de solidă în înțelegerea de concepte complet noi, s-ar putea să nu fiu prea departe de adevăr. Timpul ne va demonstra dacă am avut sau nu dreptate.

  Așadar, prima întrebare: sistemul ăsta financiar e mai bun sau mai rău decât cel vechi? Păi depinde: pentru cei mai bogați oameni ai lumii s-ar putea să nu fie tocmai bun. Vedeți voi, ăștia se îmbăgățesc din nimic - actualul sistem SWIFT le permite să facă tot felul de mișculații și moșmondeli, care la final le umple buzunarele în mod "legal", prin asta înțelegându-se că nu e foarte la îndemână să dovedești că au furat banii respectivi. De exemplu, Raul Coltor se chinuie de cel puțin 10 ani să se judece cu șmecherii ăștia și autoritățile române îl ignoră complet, deși omul susține că are date suficiente care să dovedească fraudele lor bazate pe furturi de date personale. Rețineți acest lucru: îl ignoră pentru că pot și pentru că se simt în siguranță, ascunși după paravanele hoților internaționali. Vestea proastă pentru ei este că odată cu implementarea QFS, nu vor mai putea fi făcuți bani din nimic, tranzacțiile fiind la vedere și nu doar atât, ci vor fi analizate de un computer de mare viteză, care va ști mișcarea fiecărui bănuț. Sunt voci care susțin că actualul sistem SWIFT a fost conceput DIN START cu intenția de a permite fraude și poate tocmai din acest motiv s-a insistat până la paranoia în legătură cu primirea salariilor în conturi și nu cu cash. Noul sistem financiar va urmări tot. Persoane din zona de implementare QFS susțin că un program de "inteligență" artificială a fost deja conectat la "interfața" sistemului SWIFT, ca să poată analiza toate mișcările financiare făcute în ultimii doi ani și că acum are filmul complet cu ceea ce se întâmplă în mațele actualului sistem financiar internațional. N-aș băga mâna în foc că multe dintre dezvăluirile legate de fraudă, care sunt făcute în ultima vreme, nu au drept cauză aceste analize. În concluzie, cu cât ai mai mulți bani obținuți din "nasoale", cu atât ți-o vei lua mai tare când va fi implementat QFS.

  RăspundețiȘtergere
 8. A doua întrebare: sunt în siguranță dacă am bani în cont? Da și nu, e imposibil de estimat. Atunci când QFS va înlocui SWIFT, băncile vor avea de ales între a da faliment și a se reorienta, numai că oferta care le este făcută în noul sistem financiar, e de-a dreptul jignitoare.

  QFS elimină complet nevoia de bănci, tranzacțiile fiind făcute de la o entitate economică la alta, pe direct (fără intermediari). Adică adio comisioane, adio ghișee, adio fete simpatice care te pun să te termoscanezi. Pe toate băncile scrie FA-LI-MENT. Dacă vor dori să facă ceva, pot să facă un fel de consultanță financiară, însă nu ăsta este scopul principal al băncilor, iar indivizilor obișnuiți cu scosul banilor din nimic și cu funcții "respectabile" s-ar putea să le pocnească o venă în cap, fiindcă nu vor putea să mai miște nimic. În disperare de cauză, e posibil ca băncile să dea țepe tuturor, făcând prin hocus-pocus, să dispară banii din conturile oamenilor. Însă, dacă QFS a funcționat în paralel cu actualul sistem financiar, înseamnă că deja avem o copie de siguranță a tranzacțiilor pe sisteme de stocare "în oglindă", așa că o tranzacție menită să radă economiile oamenilor din conturi, s-ar putea să fie "reparată" automat de AI, lăsându-i pe bancheri cu buza umflată. Pe de altă parte, oamenilor va trebui să li se explice de ce actualul sistem financiar este malefic, pentru a înțelege de ce QFS este "curat ca lacrima". S-ar putea ca dintr-o dată, Raul Coltor să devină un erou național și să fie chemat pe la toate televiziunile, să spună ceea ce oricum a spus de peste 10 ani, și anume că ăștia fură, fură, fură, fură, fură, fură. Doar că dacă îl vor chema să vorbească despre fraudele făcute de ăștia, n-o să fie pentru că sunt dornici să se facă dreptate, ci pentru a le da oamenilor impresia că vechiul sistem financiar era prost, iar QFS va fi numai lapte și miere. Vom vedea, Raul e băiat deștept, are experiență și se prinde când ăștia fac nasoale, numai că sincer, n-aș vrea să fiu în pielea lui.

  A treia întrebare: este QFS o criptomonedă? Nu, nu este. O criptomonedă poate fi cumpărată cu bani falși (fiat money), adică bani care n-au acoperire în aur. Asta înseamnă că un bancher care face hocus-pocus prin hățișurile sistemului financiar actual, poate cumpăra cu banii lui făcuți din nimic (nimic însemnând datoriile nostre, ale fraierilor) criptomonedă. Câștigi bani din hocus-pocus și cumperi bitcoin sau altă criptomonedă. Păi cu QFS nu mai merge așa. QFS nu-ți permite să-ți transferi (înscrii) banii făcuți din trafic de carne vie și din vânzări de droguri și arme în monedă validă în noul sistem financiar. Cu această ocazie, e de presupus că mulți traficanți vor fi foarte supărați pe acest nou sistem. Ca o paranteză, criptomonedele vor dispărea și ele, din cauza faptului că sistemul nu va permite transferul din criptomonedă în noua monedă cuantică.

  A patra întrebare: ce se întâmplă cu cash-ul? Va fi interzis? Nu cred, va fi pur și simplu retras de pe piață în mod natural și într-un timp destul de scurt (1-2 ani). Este simplu: vânzătorii (supermarket, magazine, furnizori) vor accepta în continuare cash, dar tu nu vei mai fi remunerat decât în sistem electronic. În felul ăsta, banii lichizi vor fi eliminați de pe piață destul de rapid și fără să se creeze probleme sociale.

  RăspundețiȘtergere
 9. A șasea întrebare: pot fi făcute plăți false cu banii din QFS? Nu prea. Plățile se vor face prin localizare bazată pe sistemul de geolocație. Adică unde te duci, iei portofelul virtual după tine. Fiecare bănuț virtual va fi monitorizat, iar "poziția" lui își va schimba coordonatele GPS, în funcție de locul fizic unde se află posesorul. Probabil că dacă un hoț îți pune cuțitul la gât și te "convinge" să-i transferi banii pe care îi deții, poți anula ulterior tranzacția... fapt care-i va da un motiv în plus hoțului ca după transfer să te ucidă. E doar o presupunere, pentru că se poate ca un cont QFS să aibă limită maximă admisă, așa că sumele care depășesc un anumit prag, se vor duce în /dev/null. Vom vedea.

  A șaptea întrebare: ce se întâmplă cu aurul? O să-i scadă valoarea, până când va ajunge la prețul firesc al unui metal galben. Deși monedele din sistemul QFS vor avea acoperire în aur, valoarea acestuia a fost umflată semi-artificial, din cauza inflației. Cu cât tipăreau mai multă hârtie igienică, cu atât disperarea după ceva real (aur) era mai mare. Așadar, dacă moneda digitală va avea acoperire reală în aur, aurul nu o să mai reprezinte un loc financiar de refugiu. E de așteptat că o perioadă lungă de timp (poate și o sută de ani sau mai mult), oamenii să apeleze încă la aur, dar în timp, valoarea lui o să scadă, lăsând o grămadă de bișnițari de aur cu buza umflată. E doar o presupunere personală.

  A opta întrebare: cum va fi implementat? Se spune că a fost deja implementat și că funcționează în paralel cu sistemul actual, monitorizându-l pe acesta permanent. Din punct de vedere social, totuși, va trebui ca oamenii să înțeleagă inutilitatea băncilor și a sistemului bazat pe corporații financiare internaționale, iar modul în care vor alege arhitecții Noii Ordini Digitale să o facă, e greu de intuit. Poate vor scoate la iveală furturile de date personale, făcând să le dispară oamenilor banii din cont pentru a-i convinge de realitatea acestor fraude. Poate vor crește artificial prețurile la alimentele de bază, aducându-i pe oameni în imposibilitatea de a se mai putea hrăni. Poate vor informa oamenii în mod cuviincios, cu clipuri tv în care să le spună "nu vă mai împrumutați, că băncile sunt rele!", habar n-am cum o vor face, dar o vor face.

  A noua întrebare: va exista un venit minim garantat? Se spune că da. Pentru a da o notă pozitivă acestui nou sistem financiar, se preconizează acordarea unui venit minim garantat, un fel de ajutor social oferit "degeaba". Dat fiind faptul că boierii internaționali nu vor putea să mai facă bani din nimic, probabil că sumele inițiale vor fi destul de generoase, scăzând progresiv pe măsură ce trec anii.

  RăspundețiȘtergere

 10. A unsprezecea întrebare: vor fi monitorizate tranzacțiile făcute în QFS? Da, total! Fiecare bănuț virtual va fi monitorizat, și se va ști pe ce este cheltuit. Toate tranzacțiile vor fi înregistrate în sistem blockchain, așa că nu se va putea interveni în logica acestora pentru a crea breșe în sistem. Banii "tăi" virtuali vor fi monitorizați total, iar ceea ce vei face cu ei va contribui la alcătuirea anumitor statistici.

  A douăsprezecea întrebare: cine face plățile din punct de vedere tehnic? Va exista o infrastructură de transfer de date prin intermediul sateliților. Unii spun că e vorba despre sistemul Starlink, nu am idee dacă este așa sau nu. Cert e că fluxul de date legate de tranzacții va fi unul dedicat (adică va fi un fel de "internet" paralel, care se va ocupa doar cu transferul de bani și de informații legate de tranzacții).

  A treisprezecea întrebare: există un AI ("inteligență" artificială) în toată treaba asta? Da, este acel computer cuantic foarte rapid, capabil nu doar să facă tranzacții, ci și să analizeze tot ce mișcă în materie de tranzacții, făcând legături între obiectul tranzacției și identitatea individului. Ce vor face mai departe cu datele respective, nu ni se spune.

  A paisprezecea întrebare: cine deține computerul cuantic și QFS? Cică "Alianța". Așa că pentru a răspunde la această întrebare, va trebui să știm cine este patronul "Alianței", respectiv cel care va deține tot sistemul financiar al lumii.

  A cincisprezecea întrebare: ce trebuie făcut pentru a folosi QFS? QFS trebuie în mod obligatoriu să te identifice. Asta înseamnă că orice utilizator va primi un cod unic de înregistrare. Că va fi cod QR sau alt tip de cod, nu știu deocamdată. Cert e că va trebui să te autentifici cu "ceva". Unii spun că toți utilizatorii noului sistem financiar cuantic, vor intra în posesia unor "telefoane" speciale cu care se vor autentifica. Să vedem cum vor arăta aceste telefoane sau dispozitive și ce fel de date biometrice vor cere de la posesori: amprente, recunoaștere facială sau de iris, oxidul de grafen din sânge, charm sau mai știu eu ce.

  A șaisprezecea întrebare: vom putea refuza intrarea în QFS? Nu știm. Nu știm dacă refuzând acest sistem financiar cuantic, vom fi excluși sau nu din societate. Nu știm dacă neacceptând acest sistem din varii motive (poate religioase, poate de intimitate sau din alte motive), nu vom mai putea nici vinde și nici cumpăra nimic.

  A șaptesprezecea întrebare: putem folosi și sistemul actual și QFS? Nu. Odată implementat, QFS va înlocui actualul sistem financiar. Vom fi puși în situația de a alege dacă vrem să dăm din intimitatea noastră și dacă suntem de acord să fim total monitorizați pentru a putea face ceva ce facem deja în acest moment, fără să dăm cuiva prea multă socoteală: să vindem și să cumpărăm. Numai că acum, dacă facem plăți cu cash, nimeni nu poate spune ce cumpărăm și ce vindem. În felul acesta, puterea este (încă) la noi. După ce se va trece la noul sistem financiar, puterea va fi în totalitate în mâna celor care îl dețin.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca faceai politica pro-cine trebuie in comment, aveai o sansa mai mare sa supravietuiesti in urmatorii 2 ani. Toate intrebarile au un singur raspuns: vei fi mort inainte sa se intample astea.

   Ștergere
  2. Donisroi , esti doxa! Imi placi

   Ștergere
 11. Turul 2 întotdeauna aparține globaliștilor.

  Crede cineva ca francezii l au votat pe micron ? Poate 3 voturi, a lui a bărbătosului sau si a amantei.

  Este cineva idiot sa creadă așa ceva ?

  Micron va ajunge iarăși președinte pt ca majoritatea francezilor ,ca și alții de altfel ,trăiesc in ignoranta și cred tot ce le spune guvernul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este, ai perfecta dreptate, si nu oricum ci cu un landslide de peste 60%.

   Opozitia stie foarte bine si doar face circ!

   Ștergere
 12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 13. Primăria le-a dat apartament, ei au dat apartamentul în chirie. Nu primăria e de vină.

  RăspundețiȘtergere
 14. Imi plac tarile cu politica suverana cum pierd tineri si le scade populatia. Tot inainte. Se vor trezi peste niste zeci de ani, dar nu va mai conta.
  Sa fim seriosi, nu moare europa de foame. Consuma mai putine chinezarii, tot vor ei sa fie eco.
  De murit si scazut fertilitate, prin orientul mijlociu, prin africa. Clasic deja.
  Iar rusi prin europa vom vedea mai rar. Ceea ce e bine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "Imi plac tarile cu politica suverana"

   Unde sunt alea suverane, pe ce planeta?

   Ștergere
  2. America, Anglia,Franta , Rusia , China si mai vreo citeva

   Ștergere
 15. Groaznic!
  Saracutii!
  Dumnezeu sa-i ierte!

  RăspundețiȘtergere
 16. Intalnirea cu Eric a avut loc in februarie inainte de inceperea razboiului ...mai precis in prima decada a lunii februarie...D-l Gusa are dreptate daca Macron avea mai mult de 7 procente avans ...victoria era siguta ptr. el ...orice in jos duce la victoria Marine Le Pen cred ca estecastigatoarea in turul 2 ...daca francezii nu vor fi pacaliti !

  RăspundețiȘtergere
 17. O postare hazlie, vizitati pagina sa vedeti si poze!

  https://www.facebook.com/horatiu.radulescu/posts/10216753534190523
  Motto:
  ”Pușca și cureaua lată/ Ce peneleu am ajuns măi tată”!
  ”Verde-nourat/ Az a szép (Ozosep) în ”bătătură” ne-am ușurat”!
  ”Stand Up for the Champions”/ Pe Hohan îl servim abscons”!
  În motto aveți titlurile unor imnuri de partid, sau ”cântări” folosite de acestea.
  Gata și cu PNL, cam asta a fost! Desigur, acum încă mai este la butoane, dar din punct de vedere politic și al viitoarelor alegeri electorale, este pa! Sub conducerea din spate a JohAnusului, acest partid a trădat toată suflarea liberală adevărată.
  Am în ochi imaginea ”reprezentanților săi”: măCiucă- generalul dospit care mai ieri spunea că nu trădează haina militară și onoarea aferentă, după ce a fost șef de Stat Major al armiei române; și că nu va face politică. Apoi; ”Rareș Ruj Roz” – acest ”liber limbist pupător schimbist”, ale cărei buze s-au țuguiat după forma ”Anusului” președinților agreați efemer de ”Stătătorul din dealul Cotroceniului”: Orban, Căcâțu, măCiucă... Parcă-l și văd pe Ruj Roz cum își va țuguia buzele și cum își va umezi limba cu devotament, spre preaslăvire a viitorului președinte al PNL: JohAnus...
  Alți ”reprezentant de seamă” al PNL, ”piticul porno” Boc, molia deghizată în Flutur și desigur ”geacă Bode”. Ăștia sunt mai absconși față de Ruj, au palmele bătătorite de la frecat organele... de conducere, pe care le-au susținut pentru a-și salva scaunele, respectiv resursele de înavuțire. Nu au contat ce nume au avut aceste organe, s-au poziționat spre frecare imediat cum au avut informația de la ”băjeți” că ”prezentul” este pe făraș și ”viitorul” este ”pe vine”.
  În șleahta politică a noului ”Ducat PNL”, femeile liberale și-au înțeles noul rol de partenere utile ”swingărelii politice”, chiar și cu parteneri ”transexuali politic”; utile doar în culisele budoarului. Noul PNL este o treabă cazonă serioasă, vorba aia: ”răzbelul bate la ușă”! Ați văzut doar cum stăm cu ”sobrietatea” la cel mai înalt nivel!! Păi când dă ochi în ochi, gen în gen JohAnus cu Kamala, JohAnus cu Ursula Van der Lien, adică treburi de astea de ”nivel înalt”, ați văzut cu câtă pompă primește cotrocenistul ordinile externe! Obediență, supușenie maximă!!! Și apoi defulează către ”partenerele” sale: Ciuca, Ciolaca, Hunora, Simionica. Pe Bărnuța și Cioloșica le-a lăsat în harem momentan, că poate le va mai utiliza nițel, condiționându-le să stea ascunse până la reutilizare...
  Unii oameni își fac iluzii că mai apucăm alegeri electorale pentru Parlament și Președinție, și se îngrijorează că acest recensământ dă posibilitatea existenței unei rezerve electorale artificiale de câteva milioane de votanți. Și eu cred asta, dar fără să mă mai ”îngrijorez”, pentru cu sunt sigur că dacă poporul român va sta impasibil, ”stăpânii” vor da o ”Ordonanță de Urgență”, sau o ”Stare de... Răzbel”, ceva de genul acesta prin care ”milităroșii” pot conduce fără să fie deranjați de acest popor sâcâietor doar cu dispensă, în ”orarul stabilit” și cu ”frazele sâcâielii aprobate de cenzură”...
  P.S. Io propun ca rochia albastră a liberalei ăleia să devină uniformă de partid...(foto de la doamna Mihaela Răduț). Până și cartea despre Brătianu a refuzat să mai stea pe măsuța de prezentare...

  RăspundețiȘtergere
 18. Inca o analiza foarte buna! Sper totusi ca inconstientii / ticalosii din SUA si UE sa se opreasca inainte sa-si distruga economiile.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stai calm deoarece nu sunt nici inconstienti si nici ticalosi. Indiferent de dorintele noastre, marii consumatori(cei 3) trebuiesc opriti imediat, altfel uita de un viitor pentru copiii nostri.

   Ștergere
 19. Foarte bun aricolul numai ca in US situatia este mai complicata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici o grija, ca "baietii" au ac de cojocul oricarei "situatii"

   Ștergere
  2. Acesta este motivul pentru care acum distrug America, deoarece nu se inteleg cum sa o conduca, catre groapa. Cu parere de rau dar clasa de mijloc este distrusa, iar imigrantii au rolul de a bulversa pana la haos societatea americana. Astia de acum vor fi alungati de la conducere,dar va fi inutil, destinul lor si al lumii este pecetluit. Mearsheimer a atras atentia intelectualitatii US ca ridicarea Chinei, facuta tot de ei, le va dauna, dar niciodata calculele omenirii nu sunt atat de precise precum cele ale Creatorului, care potriveste lucrurile in mod divin.

   Ștergere
 20. Ce tare! Intri in labirint ca sa culegi informatii si, in loc sa rămâi liber in lumea Lui Dumnezeu, oceanul informational in care Totul ne vorbeste si Totul ne învață, te apuci si construiesti propriul tău labirint! Din care vei iesi cu greu,pentru ca mintea urmărește linii temporale fixe. Tipare. Sufletul este cel care zboara, deci te poate învăța Ascensiunea despre care degeaba ne-a învățat Iisus, ca oamenii iubesc tiparele si se dau in vânt sa le repete!
  Au trecut multe " apocalipse" peste omenire. Fiecare generatie a interpretat perioada nefasta de dinainte de un răzbel ca fiind Apocalipsa. Nu sunteti primii care stati cu ochii pe drobul de sare miorlăind fatalist ca nu puteti face nimic. Ei, nu! Cum nu?! Puteati face multe in jurul vostru daca doreati Schimbare! O brumă de crestinism data peste nenumaratele probleme sociale nu aduce primavara, renasterea, Invierea omului mort la Dumnezeu pentru ca s-a indragostit de preaplinul mintii si nu se mai satura de construit labirinturi mentale separatoare de Dumnezeu.
  Papagali ca tine si amicii tăi am vazut multi prin Romania. Oameni-Iubire sunt putini,motiv pentru care sistemul demonic se perpetueaza foarte usor si e puternic pentru ca voi ii dati puterea.
  Ion Creangă v-a pus pe toti in povestea " Prostia omenească"! Mare scriitor Ion Creangă! Spiritul poporului roman ramane viu datorită înaintașilor!

  RăspundețiȘtergere
 21. Gata băieți , pauza de țigară s-a terminat ! A reintrat mamaie în horă . Acum ceva timp am hotărât să nu mai postez dar Aurelia este irezistibilă . Sunt convins că a sărit iar peste tratament așa ca o ajut eu și merg să îmi caut un calmant .

  RăspundețiȘtergere
 22. Toate așa zise evenimente au în comun(((Elementul internațional)))!
  Vedeți cine e adevăratul dușman!

  RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)