duminică, 17 aprilie 2022

Şi mai e ceva ...


Întotdeauna mai e ceva! Mereu rămânem surprinşi să vedem cum un alt elefant face dezastru în magazinul de porţelanuri, dar niciodată nu ne întrebăm cum de suntem surprinşi. Elefantul e ceva mare, n-are cum să nu-ţi sară în ochi. Şi, cu toate acestea, iată-l că din nou ne surprinde! Ce să mai fie de această dată?

Mămicuţele şi copilaşii. Vă e cunoscut narativul utilizat de agenţiile ucrainene de PR? Sigur că vă e cunoscut, doar zilnic ni se înfăţişează câte-o fătucă mai isterică tăvălindu-se de grija „mămicuţelor şi-a micuţilor”! E o tăvăleală pe TV de ai impresia că-n Ucraina nu erau decât „mămicuţe şi micuţi”. Culmea, fix despre asta vom vorbi azi. 

Dincolo de resursele naturale, Ucraina mai este lider mondial într-un domeniu despre care se tace, respectiv cel al copiilor născuţi din mame surogat. După ce principalii concurenţi ai Ucrainei - Nepalul, India şi Thailanda - şi-au modificat legislaţia interzicând această practică barbară, Ucraina a urcat pe primul loc la nivel mondial. Preţul unui pachet care are ca finalizare un copil născut dintr-o mamă surogat este între 40 000 şi 60 000 EUR, mult sub preţul practicat în SUA. Business-ul e atât de profitabil încât nu s-a oprit nici în timpul COVID-ului şi nu se opreşte nici acum când, pentru securitate, maternităţile au fost mutate în buncăr. Deh, linia de producţie nu trebuie să stagneze. Întreaga poveste e documentată într-un material al Spiegel publicat în urmă cu o lună. 

La cum se văd lucrurile, observaţi limpede cam câtă sensibilitate pentru „micuţi” este pe-acolo. În special pentru comercializarea lor. Doar că nu aveţi întreaga imagine. Asta deoarece Ucraina e mai mult de-atât. Conform unui raport al Departamentului de Stat din 2014, „Ucraina este o țară sursă, de tranzit și de destinație pentru bărbați, femei și copii supuși muncii forțate și traficului sexual”. Atunci, desigur, vinovat era Ianukovici, adică cel care luase primele măsuri în direcţia combaterii practice a traficului de persoane. Însă, remarcabil este că, după schimbarea de direcţie, rapoartele Departamentului de Stat sunt identice, fapt pentru care Ucraina se situează în aceeaşi clasă 2 privind traficul de persoane. După ce ani la rând în respectivele rapoarte evidenţiaseră „implicarea autorităţilor”, în 2020 se strecoară în raport următoarele: „Corupția endemică a afectat poliția și sistemul judiciar, iar cazurile de funcționari complici la traficul de persoane au persistat”. Păi cum au persistat, doar în anii trecuţi nici nu fuseseră evidenţiate. Înţelegeţi probabil care-i situaţia reală. Raportul pe 2020 îl găsiţi la adresa: https://www.state.gov/reports/2020-trafficking-in-persons-report/ukraine/. În cel mai recent raport, cel din 2021, la acelaşi capitol avem: „Corupția a rămas în poliție și justiție și au fost semnalate două cazuri de complicitate oficială la traficul de persoane. Guvernul a continuat să raporteze anchetele unor oficiali presupusi complici la trafic; cu toate acestea, pentru al patrulea an consecutiv, guvernul nu a raportat nicio condamnare a oficialilor complici”. E un tablou, zic eu, lămuritor!

Desigur, rapoartele Departamentului de Stat sunt extrem de politizate, iar asta se vede transparent în tonul moale utilizat, în condiţiile în care Ucraina e identificată ca o ţară principală a traficului de persoane. Nu e ciudat că media o consideră un bastion al civilizaţiei? Nimic nu mai e ciudat în ziua de azi, credeţi-mă!

Însă mult mai radicale sunt rapoartele organizaţiilor independente care atrag atenţia de mult prea mult timp că banii daţi pentru misiuni caritabile în Ucraina sunt de fapt şterpeliţi, timp în care acolo se desfăşoară cel mai barbar trafic şi abuz de persoane. Spre exemplu, Disability Rights International, un ONG care sprijină persoanele cu dizabilităţi, prezintă o imagine dezastruoasă a orfelinatelor din Ucraina. Violenţa este omniprezentă, atât în ceea ce priveşte relaţiile supraveghetori-copii cât şi cea referitoare la relaţiile dintre copiii instituţionalizaţi. La fel în ceea ce priveşte abuzul sexual care, de asemenea, e o constantă. Fetele sunt violate începând cu 13 ani, atât de personal, cât şi de cei mai mari. La fel şi în ceea ce priveşte băieţii: încep ca violaţi şi continuă ca violatori. Asta e doar pepiniera întrucât, pe măsură ce cresc, copiii alimentează bordeluri clandestine sau sunt „răpiţi” în operaţiuni care au ca scop alimentarea pieţei sexuale sau de sclavi a Orientului Apropiat. Aşa-i că n-aţi auzit despre sclavagism? Există. Studiaţi şi-o să rămâneţi surprinşi!

În ceea ce priveşte răpirile, sursele autorilor raportului spun că doar în orfelinatul din Odesa sunt aproximativ 20 de dispariţii anual. Anumiţi copii sunt găsiţi morţi şi nimeni nu investighează care-a fost cauza. Acolo se vorbeşte deschis despre trafic de organe, lăsându-se să se înţeleagă că e o practică extrem de frecventă în ceea ce priveşte copiii cu dizabilităţi. Autorii raportului vorbesc despre o femeie a cărei fiică era autistă şi care se oferea s-o vândă pentru organe! Este o cruzime de nedescris care e ţinută la secret. Evident, media nu suflă o vorbă despre asta! Raportul Disability Rights International(cu update-ul din 2017) îl puteţi conulta aici: https://www.driadvocacy.org/wp-content/uploads/No-Way-Home-final.pdf.

Imaginea aceasta n-o cunoşteaţi. Este acea imagine care se ţine la secret, alături de celelalte „mici secrete ale lor”. Punând cap la cap, veţi înţelege exact de ce Ucraina e atât de importantă pentru Occident sau, mai bine spus, pentru toţi mizerabilii care susţin un sistem de-a dreptul diabolic. Apărarea îndârjită a redutei ucrainene face parte din sistemul de protejare a mizeriei de-acolo: trafic de carne vie, dezvoltare de arme biologice, experimente etnice ciudate s.a.m.d. Nimeni nu vi le spune. Toţi vă spun cât de luminoasă e Ucraina, doar că noi ar trebui să fim conştienţi ce anume ne ispiteşte luând chip de înger de lumină. 

Şi pentru că tot am spus că „mai e ceva”, la final vă dau o temă de gândire: gândiţi-vă la Ucraina de acum ca la o ţintă, ca la o oglindă a ceea ce va ajunge lumea atunci când întregul sistem diabolic va stăpâni arogant şi tiranic întreaga lume. Despre asta e vorba!

35 de comentarii:

  1. Steag fals in Bucha. "All you’ll know is lies, you’ll own nothing, and you’ll be happy"
    https://www.bitchute.com/video/GLCZfCudpYok/

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vede de pe luna cum mimezi echidistanta, dar este evident ca esti agentul lui putin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimabile(O) poate ne lamuresti si pe noi cei mai putin informati despre ce grupari batause PE CIOLAN de superbogati si oligarhat miliardar vorbitori de rusa/engleza vorbesti si pentru care DD mimeaza echidistanta?

      Hai sa lasam vajeala!

      Ștergere
    2. mars la culcare, rahat hashtagist

      Ștergere
  3. ce tare ai scris pe facebook in morse, nu mai pot de ras, e imaginea perfecta a lumii in care traim :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati vorbit in articol de experimente etnice ciudate. Puteti va rog sa prezentati detalii sau referinte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E hai, nu te mai preface ca nu stii despre zecile de milioane de specimene BIO colectate inainte de 2019 de la oamenii slavi/nordici.
      Ce detalii?
      Cauta si ai sa gasesti!

      Ștergere
  5. Propaganda de razboi s-a inspirat din propaganda consumerista sau invers. Pe langa "mamici si micuti", granitele erau asaltate si de foarte multe animale de companie, asa cum din nici o reclama "respectabila" nu lipseste un caine, sau o pisica care sa "transmita emotie".
    Trebuie sa recunosc ca imi plac foarte mult Chihuahua :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Chihuahua :)"
      ..Sunt mult prea nervosi si agitati, nu recomand! Iti transforma viata intr-un calvar!

      Ștergere
    2. Trebuie sa recunosc ca imi plac foarte mult Chihuahua :)
      Cu mărul în gură și pe varză!!!

      Ștergere
  6. Există trei posibilităţi ipotetice. Prima constă în faptul ca Rusia să renunţe la toate pretenţiile sale geopolitice, la independenţă, să capituleze total în faţa atlantismului şi drept „răsplată” pentru ascultare, să obţină, dozat, de la americani, accesul la unele „tehnologii avansate”, puţin învechite şi care nu reprezintă nişte sectoare strategice. Această cale a fost, de fapt, utilizată în cazul unor ţări din Lumea a Treia care, în felul acesta, au putut să facă într-adevăr un salt economic, financiar şi industrial (aşa numitul „tigru asiatic” sau al „Oceanului Pacific”). În cazul Rusiei, SUA vor fi cu mult mai prudente decât cu ţările Europei sau ale Lumii a Treia, deoarece scara geopolitică şi istorică a Rusiei este atât de mare încât înflorirea economică şi saltul tehnologic pot s-o facă din nou „duşmanul potenţial” al SUA. Este firesc, deci, ca accesul ruşilor la „tehnologiile avansate”, chiar în condiţiile unei capitulări depline şi a unei demontări totale a aspectelor strategice ale complexului militar industrial, să fie stopat şi sabotat. Această cale este fără ieşire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca le-ai incurcat un pic cu: "...de la americani, accesul la unele „tehnologii avansate”" :))

      Este exact invers. Dar nu esti tu de vina ci sursele limitate la care ai acces.

      Ștergere

  7. A doua cale, specifică adepţilor „naţionalismului mic”, constă în faptul că, fără ajutorul puterilor străine, doar cu efortul maxim al resurselor interne, să se facă un salt tehnologic. Aceasta presupune o mobilizare maximă, aproape totală, a întregului popor şi o înrăutăţire bruscă a relaţiilor cu Occidentul. Dacă, cu toate acestea, totul se va limita la dimensiunea Federaţiei Ruse şi a Rusiei, percepută ca o „putere regională”, atunci, asemenea încercări sunt condamnate să eşueze, întrucât vor apărea aceleaşi
    probleme, ca şi în cazul URSS - ruşii vor fi nevoiţi să se apere concomitent de superputere, în calitate de „adversar potenţial” şi să dezvolte ei singuri domenii de cercetare de felul celor din sfera tehnologiilor avansate. Întrucât
    nici URSS, când era stabilă şi bine organizată, n-a făcut faţă acestor probleme cu atât mai mult Federaţia Rusă, aflată în criză şi destabilizată, nu va face faţă. Totodată, în acest caz, va fi necesar să se introducă totalitarismului” care vor provoca, inevitabil, un profund protest intern.
    Aşadar şi această cale trebuie respinsă.
    Ultima variantă constă în faptul că toate tehnologiile avansate vor fi împrumutate de la ţările europene şi asiatice dezvoltate (şi nu de SUA), în schimbul alianţei strategice şi a accesului la resursele ruseşti. Aici există toate şansele unei reuşite, cu atât mai mult cu cât o asemenea cale va păstra, într-o anumită măsură, independenţa ruşilor faţă de SUA şi în
    acelaşi timp, va permite evitarea supraîncordării naţiunii, a dictaturii şi a măsurilor drastice. Deşi un asemenea proces va provoca, neîntârziat, furia SUA, ameninţările la adresa Rusiei şi cel mai important, faţă de „vasalii săi infideli”, unele ţări vor putea recurge la aceasta în cazul în care puterea strategică a Rusiei va fi, încă, la paritate, cu cea americană, iar ideologia rusă nu va fi vădit imperialistă (sau comunistă). Pe lângă acestea, tehnologiile avansate vor fi, în acest caz, schimbate pe un component de cea mai mare importanţă pentru Germania, Japonia şi alte ţări dezvoltate - pe resurse - iar
    accesul la ele se află, în lumea întreagă, sub controlul dur al SUA. Resursele ruseşti, cele din Asia Centrală, cele din Siberia etc. sunt de importanţă vitală pentru aceste ţări, întrucât SUA, în această problemă, sunt destul de independente. Bogăţiile minerale, materia primă, resursele de energie, plus protecţia strategică militară foarte puternică, pot să determine unele
    ţări dezvoltate să recurgă la o colaborare strânsă, în sferele tehnologiilor avansate şi să pună ruşilor la dispoziţie cele mai mari realizări în acest domeniu (împreună cu instalarea şi organizarea producţiei). În perspectivă, s-ar putea pune la punct şi orientarea naţională în aceste probleme, dar, în
    orice caz, este necesar un impuls primar.
    Această a treia cale se înscrie, în întregime, în proiectul general eurasiatic, fiind o concretizare a acestuia la un nivel mai practic. De fapt, potrivit acestui proiect, crearea axei geopolitice Berlin-Moscova-Tokyo nu este doar un simplu plan politico-geografic, ci şi cea mai bună rezolvare a
    problemei înapoierii tehnologice a ruşilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...te citesc de fiecare data cu mare placere... nu-ti contrazic evaluarile de mai sus... intr-un ''laborator'' virtual mai mult ca sigur asa ar fi... insa... de peste un deceniu paradigma ''dezvoltarii'', a inovatiei tehnologice si a ''accesului'' la inalta tehnologie s-a schimbat, as indazni sa spun chiar radical... ''inalta tehnologie'', inovatia si progresul tehnologic NU mai sint un MONOPOL al societatii occidentale... au aparut noi ''actori'' pe piata... China, India si o multime de alte state, mai mici ori mai mari care, beneficiind de Internet, de retea, de toate acele noi cuceriri tehnice ale dispozitivelor ''democratizate'' inoveaza intr-un ritm ametitor... trebuie doar sa stii cum sa culegi ''diamantele'' cercetarii si inovarii... iar Rusia are acest potential, cu atit mai mult cu cit acele tari sint, in buna parte, ''trezite'' si ''desprinse'' de fostele ''juguri coloniale''... da!, marile ''concepte inovative'' apartin inca occidentului in buna masura... insa, acelasi Occident si-a pierdut din ''viteza''... birocratia sufocanta, procedurile, externalizarea, lobby-urile si transformarea inovatiei in ''arma'' au incetinit semnificativ intrarea acesteia in uzul curent oportun... cunosc un caz al unui om de stiinta occidental care a ajuns in China si a primit instant un institut creat ad-hoc, fonduri nelimitate, 200 de oameni si in sase luni a ''produs'' dupa ideile lui... inovatia inaltei tehnologii poate aparea in ORICE tara de pe glob, incepind cu Romania si terminind cu Bangladesh ori Zambia... o arma, un acumulator, o metoda de extractie ori un micro-satelit de atac... Rusia este ''obisnuita'' cu boicotul si blocada... si NU a cazut... nici nu va cade... acum darima concepte, darima o lume... lumea occidentala... era mai bine daca ''ursul'' nu era ''trezit'' din letargie... orice PLAN trebuia sa ocoleasca Rusia, sa n-o includa... acum este ''tardiv de tirziu''... batrinii ciobani stiu... cind ''vine'' ursul, te intinzi la pamint si faci pe mortu'... te amusina si, daca ai noroc, pleaca... intimplator am vazut ce face un urs incoltit... NU II ESTE FRICA si NU CEDEAZA... BRICS-ul este o Realitate... numai nebunii il ignora... in plus as aminti si de ANKUS, mult prea usor trecut cu vederea... mie imi este clar... de la BRExit a inceput adevaratul razboi... odata cu ''exit-ul'' anglo-saxonii s-au declarat in razboi cu ''restul''... ''orbirea'' europeana este marea mea enigma... anglo-saxonii au provocat acest razboi european pentru AVEAU NEVOIE de el... este timpul in care isi reorganizeaza tot, in care-si verifica o gramada de chestii... ADEVARATUL razboi, indiferent de retorica actuala, va urma si nu este in poala ''Batrinei Doamne''... nu intru in amanunte dar pot spune ca de foarte multi ani ''adun'' bucatele de puzzle pentru a vedea ce se ascunde in big picture... iar ultimele ''miscari'' di Asia de Sud-Est imi dau ''apa la moara''... de la ''aplicatiile'' marinei rusesti si pina la ''patrularea'' spatiului aerian de catre J20-uri in Marea Chinei de Est si de Sud... subiectul ese prea amplu si ma limitez la ce am scris... as fi insa, dincolo de ucraina, cu un ochi mai pe partea cealalta a globului... ACOLO se ''croieste'' lumea de miine si ce vom fi noi, copii ''Batrinei Doamne''...

      Ștergere
    2. @Roman Incorect Politic
      de acord cu tot ce spui, practic evolutia tehnologica ne-a adus in pragul in care se lupta cu birocratia mafiei occidentale ce franeaza dezvoltarea prin mismasuri comerciale de comision din fiecare taxa.

      Ștergere
    3. Referitor la :
      "''inalta tehnologie'', inovatia si progresul tehnologic NU mai sint un MONOPOL al societatii occidentale..."

      Nu ar fi trebuit sa va reamintesc amindurora ca de ceva vreme progresul tehnologic se rezuma DOAR la imbunatatirea inventiilor si descoperirilor care au luat sfirsit la inceputul anilor 1900, printre cele mai remarcabile fiind cea de la sfirsit de secol 19, cind :
      "Antoine Henri Becquerel un fizician francez, laureat al Premiului Nobel în domeniul fizicii, în anul 1903, ca urmare a descoperirii fenomenului de radioactivitate spontană. Wikipedia"

      Tot ce a urmat in acest domeniu au fost doar imbunatatiri de genul:
      - adaugarea unui buton in plus sau a unui obiectiv foto in plus la i-fonuri, sau crearea unui far curbat mai smecher la Mercedes, si multe altele care sunt percepute gresit ca fiind "progres" :))). Altceva, CE CONTEAZA CU ADEVARAT nu s-a mai descoperit!

      Ex:
      -Bateriile cu posibilitatea de stocare - Zero progres
      -Alte surse de generare de Protoni - Zero ( In conditiile in care energia verde pentru atitea miliarde de oameni este o mare pierdere de vreme si resurse)

      Ștergere
    4. în momentul de faţă, problema resurselor ruseşti se
      rezolvă oricum, dar nu aşa cum i-ar conveni Rusiei. Astăzi, ruşii îşi vând resursele la preţuri de dumping, pe bani fictivi şi mărfuri străine, fie SUA nemijlocit, fie prin intermediul lor (companiile de monopol americane sau companiile transnaţionale, controlate de atlantişti) ţărilor Europei de Vest.
      „Naţionaliştii” propun, ca alternativă, o cerinţă absolut irealizabilă, aceea de a înceta exportul resurselor şi de a lăsa pe seama Rusiei valorificarea şi consumul lor. Ultimul proiect necesită o asemenea încordare a tuturor forţelor naţionale, încât acesta se poate realiza doar în condiţiile dictaturii politice, aproape imposibilă în situaţia actuală. E aceeaşi situaţie ca şi în cazul tehnologiilor avansate. Doar „a treia cale” - nici exportul de resurse în favoarea SUA, nici refuzul total la oricare alt export - poate fi ieşirea reală din situaţia actuală.
      Şi iarăşi totul se sprijină pe necesitatea politică a creării, cât mai
      rapide, a blocului eurasiatic continental...PARADOXUL LUMII DE AZI ESTE CA TARILE CU RESURSELE CELE MAI MARI SUNT INAPOIATE DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC ( CU EXCEPTIA SUA...care rade tot ce prinde ...)

      Ștergere
    5. Ai dreptate , Donisroi , un singur lucru mai trebuia sa spui : EXISTA UN PLAN.Sursele sint destul de incredere. Intru-un viitor apropiat Rusia se va indrepta spre o orinduire noua; e solutia lui Putin ca si dupa moartea lui sa nu vina vreun 'fiu risipitor'. Sa tin secret restul? Sursele zic ca se vor bate nuclear cu NATO.

      Ștergere
    6. Singura posibilitate realistă, din cele enumerate, este prima. Restul, sunt fantezii ale celor care cred că Rusia contează și e tot URSS. Nicio țară importantă nu își permite să aleagă relațiile economice cu Rusia, în detrimentul SUA. Când tot ce ai de pus pe masă reprezintă niște resurse, atunci nu poți emite pretenții, la un statut important.

      Ștergere
  8. America sustine pentru profit orice razboi....care nu este pe teritoriul ei. Restul este cancan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana o sa si-o ia pe propriul teritoriu - cel mai probabil in stilul dulce al anilor 1860-70, ca lucreaza perfect in acest domeniu.

      Ștergere
  9. Situatia din Ucraina este ceea ce poporul acela merita. Sa urmeze si RO, suntem departe ? Promiscuitatea este de acum sau este mai veche, este caracteristica intrinseca mai mult a anumitor popoare, poate ca da ? Civilizatia este in declin major fata de anii '70 sau '80, cei mai in varsta pot confirma degradarea majora fata de '40, '50 si '60, Institutiile sunt distruse demult, iar familia este in curs de finalizare, acum urmeaza omul, individul, inoculiandu-i precepte false si valori asa zis progresiste. Totul este planificat. Totul este justificat, intr-o forma sau alta. Dar daca stim ca Dumnezeu exista, atunci totul este ceea ce trebuie sa fie, depinde de noi sa vorbim adevarul, sa nu furam si sa fim drepti. Cati dintre noi facem aceste lucruri minime, in afara de cei pervertiti intr-atat incat nu stiu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FOARTE MULTI dintre noi. Drept CONSOLARE pot spune ca cu muuuult mai multi decit in occident, asta-i clar...si asta reprezinta o mare victorie a noastra. Nu este inca asa vizibila(si deocamdata este mai bine asa) dar ..va deveni, cind va fi nevoie.

      De ce ti se pare ca nu este asa? Din cauza leprelor vocale care abunda peste tot pe ecranele de vizionare si dau impresia unei majoritati, cind de fapt scrnaviile astea sunt o minoritate neglijabila.

      Ștergere
    2. Clar occidentul atat cat il cunoastem este mai cosmopolit,clar la noi valorile bunei morale erau promovate, dar mai sunt oare, sa nu ne trezim ca nu ne cunostem sau ca ne-am schimbat ca nu ne mai recunoatem.

      Ștergere
    3. @Anonim 18:27
      Cred că întrebarea dumitale ar trebui să aibă un caracter individual, nu colectiv. Adică răspunzi singur la întrebarea "mai respect valorile morale?", să-i lăsăm pe ceilalți în plata Domnului.

      Ștergere
    4. Adevarat, perfect spus!

      Ștergere
  10. Ce-a ajuns America, visul democratiei!!!! Punele visa la astia sa nu ajunga si la noi!

    https://www.unilad.co.uk/news/florida-blocks-54-math-textbooks-from-syllabus-20220417

    Florida blochează 54 de manuale de matematică din programa pentru că au încercat să „îndoctrineze” studenții
    DE: ANISH VIJ PE:17 APR 2022 11:29

    Florida blochează 54 de manuale de matematică din programa pentru că au încercat să „îndoctrineze” studenții
    Florida blochează 54 de manuale de matematică din programa pentru că au încercat să „îndoctrineze” studenții (Facebook/Ron DeSantis/Alamy)
    Departamentul de Educație din Florida a interzis 54 de manuale de matematică din programa sa și susține că cărțile sunt o încercare de a „îndoctrina” studenții prin referire la teoria rasei critice (CRT).

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa dea Dumnezeu ca majoritatea sa fie buna, pentru ca vin vremuri cumplite.


    RăspundețiȘtergere
  12. Spuneți d_le Dan că pe copilaşii ( _i ăia ) îi poate / i-ar putea apăra Familia , Traiul decent ( bani ,produse alimentare ) , Dragostea ?
    Phiiii , ce coincidență ; exact ce ni se refuză .
    Nouă , lor , celorlalți ...Or, altfel spus _CE NI SE INPUNE ,PE invers !!!
    Elementar ; AVEȚI DREPTATE .

    RăspundețiȘtergere
  13. Inca de la inceput, mi s-a parut ca ceva pute rau de tot. Ma intrebam de ce nimeni nu spune nimic de mamele si copilasii ramasi in Ucraina, ca sunt milioane, nu cateva mii, cat au sosit in primele zile in Romania. Care ar trebui sa starneasca mai multa mila, unor oameni enpatici, cu scaun la cap, femeile astea care soseau in tara unde primeau ajutor din toate partile, sau cele si cei ramasi sa sufere de foame, sete, frig si traind cu groaza in suflete in fiecare secunda?! Evident stirile din mass media nu sunt pentru oameni empatici, cu scaun la cap, se stie.
    As fi curioasa, ce parere aveti domnule Diaconu, despre ce se intampla acum pe posturile tv, de 3, 4 zile, si anume proslavirea si "eroizarea" batalionului Azov. Nu s-a suflat un cuvant despre ticalosii aia, pana acum. Iar acum, dupa aproape doua luni de razboi, dupa ce retelele de socializare au oferit tot ce se putea oferi, ca informatie, hop, a simtit nevoia presa sa ii introduca subtil in narativa, prezentandu-i ca vasnici aparatori ai Ucrainei. Nimic nu e intamplator, asa-i?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta observat si eu. Cat de tare sa.ti vinzi constiinta si sa promovezi niste asasini dezaxati care tortureaza si ucid din placere...toate sunt cu susul in jos...cine oare iubeste rasturnarea asta de valori???

      Ștergere
  14. Trebuie să recunosc că în ultima vreme aveți dreptate!Jos pălăria! Lucruri spuse înainte, în timp, s-au îndeplinit,acum ori sunteți mama omida (ha)ori aveți o mare capacitate de analiză,ori aveți surse (prieteni)foarte bune.Este adevărat că a-ți avut o perioadă obscură, cu,angele,mias, și alți tefelei,care trăgeau ca la poligon, bănuiesc că acum sunt ,,anonim....,,. Mulțumesc că ne dați un fir,din ghemul incilcit al adevărului.Ai mai multe fire.... Părerea mea este că oamenii buni au lăsat garda jos,cam de 200 de ani, trăiesc bine sunt comozi și au lăsat întunericul să ne cuprindă, să conducă, să ne abată din evoluție,legea naturală a firii,al liberului arbitru,al luminii,al familiei,ale valorilor umane...Nu aș dori ca ,cei care se numesc,,anonimi,,, să nu creadă că ,în spiritul sărbătorilor, că alea,ca să fie bine,cite unul suntem buni, vrabia mălai visează,ironia gen Mitică (de fapt,este o ironie fina),sunt dus cu pluta.Apreciez această pagină,unde cineva crede altceva ,contra curentului, și nu vrea să cumpere cioara după gard, și trebuie să recunosc că am apreciat cînd m-ai deschis ochii,dar l-am și criticat (DD)cînd nu a avut dreptate, după părerea mea.Suntem ființe umane, și încă avem dreptul de a avea o opinie,civilizat,iar cei care nu sunt de acord,la fel,au dreptul, civilizat,de a fi contra! Și așa am pierdut toate drepturile,care ,chipurile,le cistigam cu picătura.La mulți ani celor care au nume de Flori!

    RăspundețiȘtergere
  15. Și încă o chestie care nu îmi dă pace. Dacă era legea firii,și Trump cîștiga alegerile normal, într-o viață normală trăiam timpurile astea anormale! Cred că nu! Amintiti-va cînd coreanul arunca bombe, Trump la invitat la o bere ..Cu Putin la fetițe... Altă viața....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fiu in locul tău nu mi-as face griji nici pentru Putin si nici pentru Trump. Fiecare e in karma țării in care isi plimbă hoitul pe pamant. Mi-as face insa griji pentru metoda folosita de caracatita noastră in a corupe sefi si sefuleti din politie si nu numai. O invitatie la un chef, mancare buna, bautura si o minora drogata sau nu, batuta in prealabil sau de buna voie. Dupa care urmeaza santajul si " ciocu' mic".
      Ne Mantuim individual, dar si tacerea este complicitate. Iar cand in tara ta sufera copii abuzati iar tu prinzi muste pe la Trump si nu incerci sa faci nimic ca sa schimbi situatia, se cheama ca degeaba te numesti om. Nu esti decat o lighioana speriată ca nu cumva răul lumii sa te ajunga din urmă. Si, ce sa vezi? Apa murdara a ajuns si in Romania asa zis crestina, desi indiferenta este la ea acasa aici. Un lant al slabiciunilor strange de gât si poporul roman inconstient de cât mai are de lucrat ca sa se declare crestin!

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)