duminică, 10 aprilie 2022

Câteva propuneri de luptă împotriva lui Putin

Din ce în ce mai des, lupta împotriva lui Putin nu se face la modul radical. De aceea el ne domină. Eu unul cred că n-a fost atinsă esenţa şi iată că vin cu o listă de măsuri radicale pentru a-l pune pe Putin definitiv cu botul pe labe. 

* Oprirea curentului electric
Se ştie că dacă ne hotărâm să consumăm mai puţin curent, îl lovim direct pe Putin. Aşadar, propunem introducerea orelor de ură în care curentul electric să fie închis. Pentru eficienţă maximă propun intervalul dintre orele 23-06. Astfel cetăţenii vor putea să privească emisiunile lui Radu Tudor şi Gâdea, iar după aceea îşi vor canaliza ura împotriva lui Putin.
Nu spuneţi că nu se poate! Noi, cei care-am trăit în comunism vă spunem că se poate. Acum, în capitalismul corporatist victorios ne vom aminti ce lucruri măreţe se făceau pe vremuri şi, din ura împotriva lui Putin, vom face chestiuni şi mai măreţe!

* Interzicerea transportului 
Dacă mergi cu maşina sau cu autobuzul îl ajuţi pe Putin. Alternativa e reprezentată de biciclete, trotinete, cai măgari s.a.m.d. Se poate, doar oamenii au călătorit o istorie cu caii. În ceea ce priveşte bicicletele, se pare că aţi uitat oraşele maoiste sau cele din Vietnam prin care nici nu se vedeau alte maşini în afara celor ale Partidului. Acum vor rămâne cele ale Corporaţiei, ceea ce mi se pare normal!

* Oprirea liniilor aeriene
Măsura e derivată din cea anterioară, dar simt nevoia să o spun separat. Dacă luptăm cu Putin, atunci să-l afectăm oriunde-l prindem. Dacă nu se mai zboară nu mai e nevoie de kerosen, deci câştigăm lupta. Desigur, vor mai fi zboruri, dar cele pentru politicieni, familiile lor şi, să nu uităm!, cele necesare funcţionării corporaţiilor. Doar a văzut toată lumea că fără acces la avioane private ultraluxoase nu s-ar fi putut discuta belelile încălzirii globale!

* Spălaţi-vă cât se poate de rar
Iată lupta pe care o poate da orice tefeleu: nu te mai spăla! Fiecare picătură de apă caldă care curge pe tine echivalează cu o închinare la Putin. Deci spălatul e nociv! Din nou vă atrag atenţia să nu spuneţi că nu se poate! O ştim din Evul Mediu când în Vest de prin palatul suveranului englez se auzise că „o baie când te naşti şi una când mori sunt suficiente”. Aici noi, ca români, suntem pregătiţi. Nu doar că am avut în vremea lui nea Nicu apă caldă cu program, dar acum Nicuşor Dan şi restul limbricilor de prin primăriile de sector, au reintrodus programul la apa caldă. Deci se poate! La ce bun să te speli?
Dacă simţţi nevoia s-o faceţi, procedaţi ca englezii de pe vremuri: prima dată se spală capul familiei, apoi, în aceeaşi apă soţia, urmat de copii în ordinea descrescătoare a vârstei. În final aruncaţi apa pe geam. N-o mai daţi în canalizare că se topesc ţevile. Şi aşa veţi înţelege tâlcul proverbului englesesc „ai grijă să nu arunci bebeluşul odată cu lăturile”(“Don’t throw the baby out with the bathwater”). 
O să vă spun că există tot felul de trădători ai acestui ideal. Trebuie eliminaţi. Altfel veţi ajunge precum Regina Elisabeta I a Angliei care-a spus “Fie că e nevoie sau nu, eu tot mă spăl odată la trei luni!“. Vedeţi, de-aia câştigă Putin.

* Nu vă mai spălaţi pe dinţi!
Se-aude Liicene? Am spus-o la punctul anterior, dar iar mă văd nevoit să punctez separat acelaşi lucru. De ce să te speli pe dinţi? Să-l ajuţi pe Putin? Câinii şi pisicile se spală pe dinţi? Hai, lăsaţi-mă cu vrăjelile astea!
Nu mai vorbesc că, prin aplicarea acestei tehnici împreună cu cea anterioară, orice negociere cu Putin va fi un şah mat. Degeaba îşi va mai pune el mese lungi! S-ar putea să ne simtă prezenţa de peste graniţe. Lupta e crâncenă, oameni buni!

* Nu mai mâncaţi
Dacă făina din care se face pâinea are la bază grâu rusesc? V-aţi putea-o ierta? Pentru a fi siguri nu mai mâncaţi nimic fără să ştiţi sursa. Treceţi la păscut iarba din parcuri, utilizaţi urzicile din cimitire sau, cel mai sigur, nu mai mâncaţi nimic. Nimeni n-a murit de la moftul ăsta! Aşa e, sunt unii care mor abia atunci când se învaţă să nu mănânce, exact ca măgarul lui Nastratin Hogea. Dar chiar şi-aşa, de aflatafli abia după!

P.S. Rugaţi-vă să nu se îndeplinească! La câţi proşti avem în politica de la toate nivelele absolut nicio idioţenie numai e imposibilă!

22 de comentarii:

  1. Vă savureaza-ti articolele de mai bine de doi ani.
    Este ireal de cât de la obiect sunteti şi cum dați sens existenței noastre efemere. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dane, DAR PROSTII AIA DIN POLITICA DIN ROMANIA(FIINDCA ROMANEASCA NU MAI E DE MULT) N-AR PUTEA SA MAI SI CRAPE, CA SA NU MAI CONSUME SI SA-L AJUTE PE PUTIN ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cat posibil sa ramana in strainatate sa nu mai cheltuim cu ei!

      Ștergere
  3. In Cuba, la iesirile din orase sunt "autogari" monitorizate de un politist ce are dreptul sa opreasca orice masina(in afara de militari si turisti) pt a putea urca cetatenii in ele. "Ai basculanta goala - bagi 30 de conationali in ea)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare persoană între 18 și 60 ani să-și pună un acțibild cu NATOO pe umbrelă, apoi să stea cu ochii pe știrile din surse oficiale și la un semn al comandantului acțiunii să le deschidă! Ar fi o apărare mai bună decât cealaltă umbrelă. Cu respect, Tavi
    P.S. Cenușa putiniștilor care nu vor deschide umbrelele va fi aruncată la gunoi.

    RăspundețiȘtergere
  5. După terminarea celui de-al doilea război mondial, pastorul evanghelic Martin Niemöller, prizonier special al lui Hitler în lagărele naziste din anul 1937 și până la finalul războiului, a spus:
    „Când naziștii au venit să-i ia pe comuniști,
    am tăcut
    pentru că nu eram comunist,
    Când i-au întemnițat pe social-democrați,
    am tăcut
    pentru că nu eram social-democrat,
    Când au venit după sindicaliști,
    nu am protestat
    deoarece nu eram sindicalist,
    Când au venit să-i ia pe evrei,
    nu am protestat
    pentru că nu eram evreu,
    Când au venit după mine
    nu mai era nimeni care să poată spune ceva sau protesta.”
    Actuala epocă din Europa seamănă îngrozitor cu perioada 1930-1940 din Germania cu deosebirea că locul evreilor a fost luat de ruși. Cultura și știința rusă, reprezentanții ei indiferent că au decedat în urmă cu sute de ani sau trăiesc sunt interzise în Europa și SUA. Din 8 aprilie este interzisă inclusiv circulația vehiculelor înmatriculate în Russia sau Bielorusia. Suntem conduși către un dezastru îngrozitor de către niște demenți care nu merită nici măcar calitatea de porcari necalificați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a dat ordin in institutiile de stat sa nu se faca nimic despre sau cu Rusia. Ordinul e venit de la bajetzi, ca doar nu de la vreun aprozar

      Ștergere
  6. Da' steagul?! Ai uitat de steag?! Steagul peste tot, sa-l arda pe maruntaie. Si renuntam la Română si trecem pe ucraineana, ca tot au inceput sa puna indicatoare si sa schimbe numele strazilor. Sa crape Putina de ciuda. Asa facem economie si evitam sa amenintam cu razboiul nuclear asa cum doreste unul din regizorii spectacolului din Ucraina, Sean Penn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. excelenta idee! sa nu-si dea seama Putin ca s-a terminat Ucraina si a inceput Romania. Va fi foarte dezorientat ... plus ca pe ucrainieni ii socoteste frati si nu-i casapeste, asa ca ne dam ucrainieni

      Ștergere
    2. Din cauza steagului am un reflex diafragmatic la Hantena 3, unde mai intru din inerție. .Si mai sunt niste trepanati care il baga la emooticoane in postari....

      Ștergere
  7. Buna ziua, pote scrieti ceva despre rata inflatiei, despre cum o calculeaza institutiile abilitate. In timp ce ni se spune ca inflatia e 7%-10% eu vad la magazin ca alimentele s au scumpit cu minim 15%, masinile sh cu 40%, apartamentele cu 20-40%, motorina su 40% etc. Deci cum au ajuns astia la o inflatie de 7-10%??? Eu cred ca bate spre 15-20% cel putin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ați auzit de Yuval Noah Harari? Ați auzit, desigur. La cât de promovat, împins în față, ridicat în slăvi etc. e profesorașul ăsta de istorie din Israel, un psihopat homosexual de o mediocritate intelectuală impecabilă, e imposibil să nu fi auzit. Ei bine, are și degeneratul ăsta o propunere de luptă împotriva lui Putin. El, care s-a fofilat și a fentat serviciul militar pe care, în Israel, îl fac și femeile.

    Țineți-vă bine:

    ”În calitate de istorici, suntem în permanență conștienți de centralitatea trecutului în modelarea prezentului, în modelarea viitorului. Și aș dori să le spun germanilor - politicienilor germani și germanilor în general - ca istoric, ca evreu, ca israelian: știm că nu sunteți naziști. Nu este nevoie să o dovediți iar și iar. Nu trebuie să vă fie teamă că, dacă luați o armă sau dacă ridicați vocea, vom crede că sunteți naziști. Noi știm că nu sunteți. Ceea ce avem nevoie din partea Germaniei este să arate încredere, curaj și tărie de caracter și să conducă. Acum este liderul Europei. Dacă într-adevăr vreți să vă răscumpărați crimele din epoca nazistă: nu o veți face fiind neutri. Nu trebuie să stați deoparte. Ar trebui să fiți în prima linie a luptei pentru libertate, pentru democrație. Aceasta va fi cea mai bună ispășire pentru crimele din perioada nazistă.”

    Dacă nu credeți că avortonul israelian a vomat chestia asta, mergeți pe youtube și căutați "The War in Ukraine and the Future of the World | Yuval Noah Harari , Timothy Snyder, Anne Applebaum". La adresa (și de la minutul 36:25):

    https://youtu.be/wCjBki16zl0?t=2185

    puteți asculta (în engleză) citatul tradus în română mai sus. Îl pun aici și în engleză, în caz că cineva are îndoieli în privința traducerii mele:

    As historians, we are constantly aware of the centrality of the past in shaping the present, in shaping the future. And I would like to say to Germans, German politicians and Germans in general. As a historian, as a jew, as an israeli: We know that you are not Nazis. You don't need to keep proving it again and again. You don't need to be afraid that if you pick up a gun or that if you raise your voice we will think that you are Nazis. We know you are not. What we need from Germany is to stand tall and lead. It's now the leader of Europe. If you really want to make amends for the crimes of the Nazi era: it's not by being neutral. It's not by standing aside. You should be at the forefront of the fight for freedom, for democracy. This will be the best atonement for the crimes of the Nazi period.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da man să își vadă de Metavers și când moare, preferabil inainte, să se mute la cele veșnice în Metavers și să studieze ei daca sufletul ii urmează in Metavers sau rămân niște conștiințe prinse veșnic in virtual așteptând izbăvirea de la nemurire printr-un blackout divin și generatoarele de rezervă se termină.

      Ștergere
    2. Inca nu am văzut ce qu promis. Ca uploadeaza conștiința in Metavers unde ai proprietăți si de acolo te reinteupeaza in robot in lumea noastră. Să stea constiinta ta legată la un corp de robot, asta e viata lor vesnica?

      Ștergere
    3. Dupa ce, cel puțin o generație s au straduit sa ii de-programeze de la mazism.Cine face si desface,toata istoria are ce face.Cauta " circulă pe net :Ce este Talmudul?".Ne place, nu ne place noua goimilor, in neamul ales s-au adunat si teza si antiteza si nonbinaritatea.

      Ștergere
  9. Domnule Diaconu, eu vă citesc cu plăcere de ceva vrme. Mă frământă totuși o întrebare, pentru că văd că postați zilnic cu excepția zilei de sâmbătă. Este coincidență sau respectați cumva sabbathul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu, numai de asta nu eram banuit. De ce naiba nu verfici înainte de a întreba? Ia vezi: 2 aprilie, 19 martie, 12 martie etc

      Ștergere
  10. Un update la unu aprilie ! Go for it !

    RăspundețiȘtergere
  11. Suntem de-a risu plinsu!Scroafa este moartă în coteț de mult! Americani și mue trimit arme,de apărare,spun eu.., problema este cînd vor trimite de atac,prin teritoriul NATO,un comando rusesc și,s-a dus dracului toată șandramaua! Iar dacă mor membrii NATO și mue,,,pe cei de departe nu îi doare nicăieri...Pe la noi, rușii ajung record la Viena...poate mai întârzie că nu avem drumuri,sunt și așa ca după război...Suntem înaintea fiarei cu un băț, după un gard putred de ulucă,plus țară neprietenă...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)