duminică, 10 iulie 2022

Europa maniaco-depresivă


Uniunea Europeană se plânge că Rusia nu-şi respectă contractele de livrare a gazelor pe fondul diminuărilor vizibile a cantităţilor livrate. Aici sunt două probleme. Prima este dată de faptul că nu mai există contracte încheiate între Rusia şi UE. N-au mai fost prelungite de europeni ca efect al sancţiunilor. OK, să trecem însă peste asta deoarece ceea ce urmează să vă spun vă va lăsa fără glas! 

Pentru pomparea gazului, ruşii folosesc nişte turbine produse de Siemens. Una dintre turbinele esenţiale funcţionării NS1 se află la reparaţii în Canada. Doar că isteţii lui Trudeau, ca să arate cât sunt ei de isteţi, au „arestat” turbina. Cică dacă e rusească şi se află pe teritoriul lor se poate pune japca pe ea. Simplu şi eficient. Ruşii spun că n-au cum să livreze fără turbină, iar canadieni că n-au niciun motiv să o dea înapoi. Şi uite-aşa se joacă o ţurcă de tipul „na-ţi-o ţie, dă-mi-o mie”. Acum ar trebui să fim naivi să credem că ruşii stau doar într-o turbină. Chestia e că n-au chef să înlocuiască echipamentul pe care au dat bani şi care, până la urma urmei e al lor. E evident că-i o nebunie, doar că Europei pare a-i plăcea starea de nevroză de care e cuprinsă din ce în ce mai des. 

Acum mai am una, la fel de interesantă. Nu cred că trebuie să vă mai spun că europenii au impus restricţii Rusiei. Orice copil o ştie. Dar o repet: la modul practic ruşii nu pot cumpăra absolut nimic din Europa. Dacă eu mă apuc să le vând ceva ruşilor, probabil că mă bagă democratica Ioropă la bulău pentru încălcarea sancţiunilor. OK, să zicem că e o chestie normală dată de conflictul ideologic dintre cei doi poli. 

Partea cu adevărat interesantă abia acum vine: Uniunea Europeană a făcut o plângere împotriva Rusiei la Organizaţia Mondială a Comerţului pe motivul că ... entităţile ruseşti de stat sunt împinse să cumpere din producţia internă în loc să importe din Europa. Staţi, nu recitiţi fraza anterioară că nu este nicio eroare! Chiar ăsta e motivul plângerii. Cică din cauza acestui comportament reprobabil entităţile europene au de suferit. Aţi mai pomenit o asemenea demenţă?

E drept, plângerea iniţială a fost făcută în octombrie anul trecut, însă Uniunea Europeană îşi menţine şi în prezent poziţia. Cum ar veni, vreau să intru în magazinul tău să cumpăr ceva şi tu-mi dai peste mâini că cică am restricţie. După aceea însă afli că eu m-am descurcat şi ori îmi fac acasă ce luam de la tine, ori cumpăr din altă parte, iar tu, cu nervii în aer, mă dai în judecată că nu cumpăr de la tine. Un tembelism mai mare nici c-am văzut.

Ce ar mai fi de comentat? Mai nimic. E suficient să te uiţi puţin la personaje. Liderul lumii libere e un ramolit care, citind de pe prompter o declaraţie referitoare la omorârea lui Abe, spune cu voce tare „daţi un rând mai sus”. Şefa UE e o pipiţă proastă ca o gâscă şi care mai e şi ticăloasă furând „la vaccin” mai ceva ca borfaşii din alte vremuri. Cancelar al Germaniei a ajuns un individ atât de şters şi de prost încât se cutremură înantaşii în morminte, în Franţa la butoane se află cel a cărui poză apare în dicţionar pentru exemplificarea cuvântului imbecil, Italia mai are puţin şi crapă sub conducerea unui ocult papagal financiar, iar în Spania comuniştii au câştigat fondând acolo proiectul pentru care a lucrat întreaga „comunitate” în Războiul Civil. Nu, Franco nu se mai cutremură în mormânt; dacă ar putea şi-ar lua singur oasele şi şi le-ar muta în Africa. 

Adevărul e ca atunci când priveşti cu atenţie ajungi să înţelegi că nu te afli în lumea reală, ci într-un scenariu suprarealist absurd în care orice e posibil, dar nu se întâmplă nimic.

23 de comentarii:

  1. https://www.bursa.ro/canada-anunta-ca-va-returna-germaniei-turbinele-reparate-pentru-gazoductul-nord-stream-1-03589645

    RăspundețiȘtergere
  2. E clar ca asistam la o sinucidere ritualica de tip masonic, economico-financiara a statelor UE, pusa la cale de papusarii Marii Resetari prin intermediul slugoilor lor din fruntea Uniunii(asa cum este si aceasta baba satanista, corupta si dementa numita Ursula) si din fruntea statelor-Colonii europene! Este foarte probabil, ca la sfarsitul anului, paritatea Euro/Dolar sa fie de 0.5-0.6! Din pacate, si noi, romanii jucam in aceasta Hora a dementzei Marii Resetari! Si n-o sa ne fie deloc bine! Iata ce inseamna, ca stat, sa-ti predai de bunavoie Suveranitatea si Independentza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se vorbea in trecut de marele cutremur. Nu va fi, tot ce e in Romania fiind deja vandut, in final si apartamente luate cu japca datorita facturilor si nivelului de trai. Poate pe alocuri cutremure de mica adancime, tipic 10km, cum se poarta si in alte tari, dar numai in zone strategice.
    Se vorbea la fel de pompieristic si de cea mai grea iarna din ultima suta de ani. Probabil acum va urma, prin vechiul control al climei. Adica prin kestii cu muuult peste rachetele noastre antigrindina. Nu frigul va fi problema, ci mancarea peste tot in lume, exceptie zonele secretizate despre care nu se stie mare lucru.
    Proiectul de sabotare a tot ce e alimentatie s-a implementat de mult, cu mult inainte sa fi avut noi aviare, porcine si alte pretexte de extinctie. Macelul cu 300000 porci la Galati parca e minciuna pe langa ce face america cu gaini, vite si nu numai. Ca exista provizii speciale, orase subterane bine dotate, e alta chestie, Tot ce se scrie, se scandeaza in strazi e simbolic, inutil. Jocurile-s facute demential, ca intr-un labirint minim 4D, pentru oameni care abia se descurca cu unul in 2D.
    Sanse de supravietuire intre 0.1 si 0.5% pana in martie anul viitor, functie si de persoana, desigur.
    Printre cei 500 milioane (cifra umflata) sunt si toti actorii care in plina pandemie si inainte sa apara vaccinul n-au purtat masti desi pana si presedintii si faucius ala purtau masca. Speciale, nu cu grafen. La fel, ei faceau apa chioara si acuzau lumea ca se face la chiuveta.
    Cum efectele nu mai pot fi ascunse, trebuie fie sa escaladeze razboiul, ceea ce nu prea va fi, fie sa apara foametea, asigurata prin toate mijloacele. Cum romanii se amuzau acum 2000 ani cum lupta gladiatorii intre ei, asa se amuza altii cand o s-o ardem in canibalism, si pana la el vom trece prin "placerile" culinare ale altor tari. Chinezul mananca pisica fiind un deliciu, africanul mananca sobolani de nevoie. De India nu mai zic. Lumi sacrificate de milenii. E randul nostru sa aflam cum au trait, doar ca ei au fost lasati sa traiasca.
    No win scenario. Toate sperantele manipulatorii de pe diverse site-uri de asa-zisa opozitie sunt menite sa duca la un soc maxim cand treaba "se intampla".
    Informatii capitale care apar pe site-uri externe au fost livrate la noi cu un delay de...luni de zile. Au asteptat s-o pateasca cat mai multi, si apoi ne-au dez-informat doar ca sa amplifice stresul, chinul. Cand eliminam speranta din creier, incepem sa functionam. De la Doamne ajuta, la a doua venire a lui Iisus, la extraterestri buni si salvatori, la Romania care va fi neutra (ca in primele 2 razboaie, cumva?) si altii isi vor rupe capetele in timp ce noi, comozi vom manca seminte la tv sau pe net...doar sperante. Ceea ce se posteaza, difuzeaza are doar 2 extreme: fie panicarea excesiva, fie strecurarea subtila a sperantei. Culmea, speranta e cultivata tocmai de cei carora li s-a promis ceva. Cei care le-au promis au primit si ei promisiuni de la altii care, pe linie ierarhica urcand, au buncare, resurse, si nu le trebuie nici o speranta. Speranta e mancarea pentru disperati. N-am zis prosti ca nu-s din tabara aitistului. Poate imi rateaza postarea, accidental.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bannerele. Lozincile. Problemă mare... Cuvântul sex scris cu carioca pe carton. Deranjează.
    Reviste deocheate pe stand la vedere. Nenea cu penisul scos în plin centru. Șoferi articulând unii la ceilalți cele mai sucite fetișuri de copulație. No problem. Așa e viața, ce să-i faci.

    RăspundețiȘtergere
  5. CIA este actorul principal al subversiunii ideologice în SUA, nu KGB. Putem adăuga diverse organizații și institute care au participat la dezvoltarea ideologiei neomarxiste și sexomarxiste. Activitatea lor a fost inspirată și coordonată în diferite perioade de corifeii școlii de la Frankfurt: Georg Luckacs, Antonio Gramsci, Walter Benjamin, Herbert Marcuse, Max Horckheimer, Theodor Adorno, Erich Fromm etc. Scopul lor a fost dizolvarea valorilor culturale și sociale ale occidentului, transformarea oamenilor în zombie fără identitate și docili.
    În România subversiunea a început în 1990 pe mai multe planuri. Grupul pentru Dialog Social condus de Silviu Brucan (Saul Bruckner) și finanțat de Soros a promovat liberalismul general și vag până în 2004 cînd neoconii ajung la putere în țară prin gașca băsistă-pdlistă. Ulterior liberalismul promovat devine dual neomarxist și neoconservator (o ideologie care nu are legătură cu conservatorismul ci cu transformarea capitalismului și a pieței libere în religie și adularea corporațiilor transnaționale în paralel cu critica statelor naționale și a identității naționale care sunt o concurență a monopolului globalist al corporațiilor). Gașca de la GDS (Liiceanu, Pleșu, Patapievici, Stelian Tănase, Paul și Andrei Cornea, Ion și Vlad Alexandrescu, Raluca Alexandrescu, Gabriela Adameșteanu, Theodor Baconski, Andrei Oișteanu, Dan Perjovski, Mihai Șora, Vladimir Tismăneanu, Monica Macovei, Andrea Pora etc.) a fost educată în birourile Uniunii Scritorilor din România din anii 80, o organizație leninistă dirijată de cabinetul 2 (Brucan, Gogu Rădulescu, Ștefan Voicu, Petre Roman și alții). Scopul lor a fost să manipuleze cultura română în direcția liberalismului dizolvant și să împiedice renașterea culturii interbelice. Ei l-au trădat pe Constantin Noica mimând că îl promovează. Ei mimau și conservatorismul. Așa se poate înțelege cum îi promovau în revistele și emisiunile lor pe lgbtistul Alex Leo Șerban sau românofobul neomarxist Lucian Boia. În ultimii ani și-au dat arama pe față. Liiceanu în cartea Isus al meu atacă teologia și religia creștină cum nu a făcut-o nimeni până acum în cultura română. Pleșu dă lecții de morală de pe poziții șovine antiromânești. Aceștia au fost suporteri fanatici ai sectei Rezist și ai partidelor nemarxiste USR-PLUS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăștia sunt pioni care ii scoți la schimb cu alți pioni dacă te deranjează. Somitățile academice ciripesc după punguțe cu bani nu după valoarea de "a fi român". Nu există a fi la ei, pentru ca au fost șterși din cartea vieții. Vorbești de morți. Nu au nici o valoare in lungul timpului, nu vor fi pomeniți nici ca Barbara in istorie. Nu le va ști nimeni numele. Niște verze. Doar caprele si iepurași mănâncă varză. Eu fiind un mare bou ca toți boii mioritici varza lor nu imi ajunge pe o măsea. Din păcate politicienii si academicienii sunt niste legume de oameni, unii fructe stricate, iar oamenii niste animale din jungla urbană care papă aceste legume și fructe. Și fac toxiinfecție.

      Ștergere
    2. (continuare)
      În spațiul social și mediatic s-au creat ONGuri de extrema stângă, avem pe sexomarxiștii de la Accept și Mozaiq care te dau în judecată dacă nu ești de acord cu ei, am avut la Cluj-Napoca Tinerii Mânioși conduși de Mihnea Blidariu de la Luna Amară, Adrian Dohotaru, Mihai Goțiu, Istvan Szakats, Cristian Grecu, Paul Socol, Bogdan Bob Rădulescu (Epic Show), Cornel Vîlcu care au îndoctrinat clujenii cu anarhism și marxism, săvârșind și acte de violență și vandalism ocupând instituții publice în oraș (Occupy Conti, Occupy UBB etc.). Au fost finanțați de Open Society. La fel și mișcarea Salvați Roșia Montana începută de Blidariu și Goțiu la Fânfest. Scopul a fost crearea unei stări de nemulțumire isterică pe fondul căreia să fie manipulați emoțional și îndoctrinați oamenii. Vladimir Volkoff are în Tratat de dezinformare un capitol în care explică scopul mișcărilor de stânga și activismul isteric față de o cauză (de ex. Roșia Montana). Omul agitat emoțional și tulburat social (prins în gloata activistă care manifestă pe străzi) e mult mai fragil mental (dezindividualizat și colectivizat în turmă) și mai ușor de manipulat. Psihologia mulțimilor a lui Gustave Le Bon își spune cuvântul.

      Ștergere
  6. (continuare)
    În ce privește filmele, fascinația față de America a fost indusă de filmele hollywoodiene. America e paradisul terestru, toate filmele lor prezintă o lume cosmetizată în care e plăcut să locuiești și toți sunt fericiți. În paralel în România Lucian Pintilie a creat curentul subversiv al minimalismului mizerabilist, moștenit de noul val cinematografic. Aceștia fac filme despre România care îți produc repulsie și greață, aruncă cu noroi în ochii telespectatorilor. Te fac să ai o stare de sfârșeală când te gândești la țara ta. Gașca Tudor Giurgiu, Ada Solomon, Cristian Mungiu, Nae Caranfil, Radu Jude, Radu Gabrea, Călin Peter Netzer, Adina Pintilie, Radu Muntean, Corneliu Porumboiu prezintă o Românie din care vrei să evadezi ca să ajungi în SUA. Singurul care e cineast onest e Cristi Puiu. Tudor Giurgiu și “veselul” Mihai Chirilov folosesc TIFFul pentru propagandă ideologică, 95% din filmele prezentate în festival sunt neomarxiste și nihiliste.
    Ni se distruge identitatea națională prin controlul imaginației noastre, adică ni se cenzurează imaginile pe care le avem despre propria țară, fiind în continuu hrăniți cu noroi ca să învățăm să vedem doar partea negativă a societății noastre. Are legătură cu procesul de demoralizare de care vorbea Iuri Bezmenov. Se cenzurează posibilitatea realizării unor filme istorice proromânești sau a unor filme cu acțiunea în prezent făcute în stil american prin care să fim fascinați de propria noastră societate. În același timp am fost dresați să râdem de filmele istorice românești făcute înainte de 1990 că ar fi proaste sau că falsifică istoria (de fapt acele filme sunt mult mai aproape de realitate decât majoritatea filmelor istorice hollywoodiene) sau că promovează șovinismul naționalist sau că sunt desuete. Acele filme prezintă o imagine pozitivă despre România care frânează procesul subversiv de maculare a identității naționale. Ca să dau un mic exemplu, vă aduceți aminte la începutul filmului Dacii apar niște imagini cu animale sălbatice și cu munții noștri care sunt foarte frumoase și au un sens simbolic paradisiac. Astfel de imagini, din punctul de vedere al agenților de subversiune, nu trebuie să mai apară vreodată pe sticlă.... mai bine te uiți la scena din Balanța lui Pintilie în care minerii o violeză pe Maia Morgenstern, vei asocia imaginea aia oribilă cu societatea românească unde nu mai există nici o speranță de salvare, astfel vei fi demoralizat, așa cum zice Iuri Bezmenov, vei vrea „schimbarea” adusă de ei ca să scapi de infernul în care trăiești. Vei visa la Lady Gaga și la zgârie-norii din Manhattan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ada Solomon- "4luni, 4 saptamani si 2 kile" "Pescuit sportiv nociv" , astea 2 vizionate," Pozitia copilului" - n am rezistat, desi am luat prev0m!t k!ds.Romanca verde si ea.

      Ștergere
  7. (continuare)
    Când vă gândiți la România care sunt imaginile care vă vin în minte? Cu siguranță multe dintre ele sunt predeterminate de media vizuală de după 1990 care v-a fost servită (vă aduceți aminte de imaginile cu orfelinatele, cu morții de la revoluție, cu bulibașele, interlopii și curvele de la periferii, cu minerii care urlau pe străzi? Țineți minte starea aia de spirit depresivă de la mijlocul anilor 90? Revedeți filmele Pepe și Fifi de Dan Pița sau Prea Târziu de Lucian Pintilie de exemplu ca să vă aduceți aminte ce stări de spirit v-au fost inoculate), astfel vă este cenzurat modul prin care vă percepeți propria identitate națională și socială prin imagini trunchiate și mizerabiliste. În paralel cu imaginile astea ați vizionat serialele Dallas și Baywatch cu imaginile luminoase ale paradisului american unde viața e frumoasă și oamenii sunt bogați și fericiți. Ura față de propria țară și idolatria față de occident pleacă de la astfel de manipulări ale imaginației voastre. Așa apare dorul de ducă.
    Imaginea mizerabilistă despre România este întreținută în prezent de serialul manelistic Las Fierbinți. Acest serial trebuie să fie o oglindă pt viața și societatea voastră. Trebuie să vă identificați cu personajele lui. Când audiența a scăzut și au început criticile repede Pleșu a scris un articol în Dilema veche, ziar neoconservator și neomarxist care mimează din ce în ce mai prost conservatorismul, că e un serial bun la care el se uită și că ar reflecta într-un mod sincer societatea românească. Ce, nu vă place să vă priviți în oglindă? Ironia disprețuitoare și șovină a lui Pleșu a făcut mult rău culturii române. Trebuie să ne eliberăm de dependența de acești oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te oprește nimeni sa iti folosești imaginația și să ai acces la cultură. Daca te referi la tefelozaurii naționali care se uită la telenovele, ai dreptate. Dar educația o da ministrul educației. Lui poți să ii sscri epistola asta bine venită.
      Idea lor este ca desi poți sa iti imaginezi ce vrei, ei vor sa iti imaginezi ce vor ei sa iti imaginezi. Si folosesc smecherii. Pe planeta asta merg șmecheriile la greu.
      Imaginează-ți că nu ai imaginație! Ha-ha-ha!

      Ștergere
    2. Ati uitat de "La bloc" acelasi trust media.

      Ștergere
  8. Pierre trudeau onanist și pedofil ca tac-su,Germania curva Europei,Rusia macar are interesele ei iar Ucraina are imbecilul de președinte papițoi care și-a distrus tara..🤮🤮🤮

    RăspundețiȘtergere
  9. Price o gas is so high that is cheaper to buy cocaine.

    RăspundețiȘtergere
  10. "În ce privește filmele, fascinația față de America a fost indusă de filmele hollywoodiene. America e paradisul terestru, toate filmele lor prezintă o lume cosmetizată în care e plăcut să locuiești și toți sunt fericiți."

    Nu ca as lua apararea hollywoodului, nu sint un fan, dar sunt destule filme americane care contin cea mai crunta violenta, perversiuni, grozavii de tot felul. Cine vrea sa vada doar cosmetizari, e treaba lui. Un exemplu la intimplare: filmele cu Bruce Willis nu prezinta deloc "o lume cosmetizată în care e plăcut să locuiești și toți sunt fericiți" chiar daca au happy-enduri!

    RăspundețiȘtergere
  11. Facebook este cea mai mare capcană, placa turnantă a spionajului utilizatorilor, cetățenilor. Ceea ce constat este că cu cât se digitalizează mai mult totul, cu atât mai puternică devine spionarea și controlul. Ne îndreptăm cu pași repezi spre Matrix. Voi știți că nu mint și am capacitatea de a pune diagnostice precise în diverse domenii. Ieșirea din Facebook are implicații imediate pozitive în rezultatele căutării pe internet. Facebook creează cârlige în rețea cu implicații pe toate rețelele sociale, motoare de căutare. Facebook este ca un năvod al fluxului de informații, care are în politicile sale reguli care condiționează peștele prins în năvod (utilizatorul) să tragă în același sens cu pescarul, altfel aplică sancțiuni, începând cu atenționări, blurări ale pozelor și filmelor postate, marcarea postărilor ca informații false sau parțial false și blocări de ore, zile luni și chiar șicanări repetate pentru lucruri pentru care ai mai fost sancționat anterior, reducerea vizibilității și nimic nu mai ajunge la prieteni și urmăritori. Degeaba ai zeci și sute de mii de urmăritori dacă nu mai ajunge nimic la ei. Dimpotrivă, ai contul piratat, ai pagini necreate de tine, legate de pagina ta de facebook, care aspiră munca ta, ai toți jegoșii de fact checkeri, cenzori, torționari de Facebook care au ancore pe postările tale, care le folosesc spre a te da în gât, denigra, calomnia, turna, face plângeri, postări, bloguri, pagini, ziare în care acești torționari să își facă numărul. Facebook nu este o platformă pentru a posta adevărul, ci pentru minciuna oficială și cine este pentru adevăr își bate cuie în talpă cât timp mai are pagină Facebook!

    RăspundețiȘtergere
  12. Italienii vand rusilor prin firme din Turcia, constitute exact in acest scop.Si ..o declara public,fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu are nimic in comun cu articolul de aici dar merita dezvoltat subiectul.
    Vezi mai jos.

    “Infertility: A Diabolical Agenda,” produced by Dr. Andrew Wakefield and Children’s Health Defense, details the World Health Organization’s intentions to produce an anti-fertility vaccine in response to perceived overpopulation, and how such vaccines have been used — without people’s knowledge or consent — since the mid-'90s
    The WHO has been caught more than once deliberately deceiving women into thinking they were vaccinated against tetanus, when in fact they were being sterilized
    The film clearly illustrates the depopulation agenda is not a conspiracy theory. It’s reality, and it’s happening worldwide. The HPV vaccine and the COVID shots also have adverse impacts on fertility that are being ignored
    In the decade after the rollout of the HPV vaccine, the teen pregnancy rate dropped by 50%
    While VAERS is the only publicly available system to assess COVID jab injuries, the U.S. government has at least 10 other reporting systems they’re not sharing data from. Children’s Health Defense is filing Freedom of Information Act (FOIA) requests for the other systems to get a better idea of the scale of harms, but VAERS and anecdotal reports alone suggest the scale of injuries and deaths is enormous. Data from insurance companies around the world also confirm this

    RăspundețiȘtergere
  14. "Liderul lumii libere e un ramolit..."

    Si un politician de profesie. N-a avut un job adevarat in toata viata lui.

    De pe theconservativetreehouse.com, No National Politician Will Go There – However, at Least Tucker Carlson Does:

    "Unul dintre cele mai frustrante aspecte ale stării actuale a problemelor noastre naționale este că niciun politician nu va articula problema de bază de bun simț și modul în care oamenii care îl controlează pe Joe Biden sunt direct vinovați pentru aceasta. În schimb, politicienii din DC și cei de la nivel național vorbesc pe lângă subiect, toți prefăcându-se că nu știu despre ce este vorba.

    Cu toate acestea, avem cel puțin o voce, în Tucker Carlson, care articulează realitatea economică și politică într-un cadru pe care majoritatea îl poate înțelege.

    În monologul său de deschidere din această seară, Carlson arată succint cum starea actuală de anxietate economică este rezultatul direct al urmăririi de către Joe Biden a inițiativelor Green New Deal pe care democrații progresiști-comuniști le susțin de ani de zile.

    Criza energetică este intenționată. Criza alimentară este intenționată. Tot ceea ce se întâmplă pe plan intern în criza noastră economică se întâmplă în mod intenționat. Toate problemele sunt rezultatul unor decizii politice intenționate."

    Tucker Carlson: "Biden should be impeached for this".
    https://youtu.be/c_yRBwxn-RA

    RăspundețiȘtergere
  15. Câte ceva despre Trudeau - care până să intre în politică a fost "snowboard instructor" și "part-time drama teacher" si despre Canada - tara unde "Merit and intelligence has been replaced with gender and skin color. Just look at Trudeau's cabinet to see the consequences.":

    Comentarii de pe internetul canadian:
    1. "După părerea mea, societatea noastră se îndreaptă rapid către una controlată total de politruci, iar oamenii obișnuiți ca mine sunt doar un instrument de implementare a acesteia. Nu văd decât dezastru în față și un viitor îngrozitor pentru strănepoții mei. Și cel mai prost guvern din istoria Canadei, condus de un clovn."

    2. "Acesta este un catalog de probleme alarmante, care vorbesc despre starea actuală de declin a Canadei sub un guvern care este probabil cel mai prost și mai dezbinător de la confederație încoace, condus de un imbecil total incompetent. Din păcate, indiferența și insipiditatea populației nu se vor schimba atâta timp cât canadienii continuă să accepte fără să pună la îndoială bullshitul prezentat ca știință factuală de idioți precum Trudeau, slugile sale, drogații cu schimbările climatice, provocatorii Woke, fanaticii culturii de anulare și servitorii din birourile puterii.

    Canadienii, după cum se vede, au pierdut singura caracteristică intelectuală care îi poate salva de toate aceste nonsensuri: commonsense-ul. Până la revenirea acestuia, un deceniu sau chiar două de acum înainte, nu contați pe Canada."

    3. "Unde altundeva în lume o persoană cu un trecut ca al lui Trudeau poate fi aleasă pentru a conduce o țară? El a lucrat ca instructor de snowboard și (eye-roll) profesor de teatru. Să cugetăm un pic ... instructor de snowboard și profesor de teatru! Acum se plimba prin lume dând lecții de democrație, după ce a încălcat toate principiile acesteia în Canada. Să zici că arată ca un idiot este eufemismul secolului."

    4, SHOCK VIDEO: Justin Trudeau ADMITS To Having Major Learning Disability

    Cititi:
    https://libertynewsnetwork.com/shock-video-justin-trudeau-admits-to-having-major-learning-disability/

    A fost dezgropată recent o înregistrare video mai veche în care Justin Trudeau discută despre incapacitatea sa de a face calcule matematice elementare. Videoclipul îl arată pe Trudeau în perioada în care preda la Academia West Point Gray din Vancouver, unde spune în fața publicului că are o dizabilitate de învățare.

    "Am o mică mărturisire de făcut", a spus el. "Am o ușoară dizabilitate de învățare. Sunt disnumeric", spune el. A fi "disnumeric" nu există, ceea ce descrie Trudeau este probabil dyscalculia sau dysarithmia.

    "Nu este una mare, dar cu siguranță există. Eu sunt disnumeric", a continuat Trudeau. "Ceea ce înseamnă că am o incapacitate de a mă descurca cu numere mici și calcule mărunte. Aceste lucruri ușoare pe care oamenii le fac atât de bine. 13 plus 14", a spus el, dându-și sie însuși un exemplu.

    "Sub presiune este și mai rău. Dacă iau numere și încerc să le adun... Nu pot ține minte numerele de telefon. Cu toate acestea, odată ce am trecut de școala primară și am ajuns la liceu, unde se presupune că toată lumea știe tabla înmulțirii, cu care încă am dificultăți, și nu mai ești chemat să faci matematică simplă, m-am simțit mai bine", a spus el mulțimii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Germania a fost prabusita in mod controlat la nivel politic. Plecarea lui Merkel este un dezastru pentru nemti si e urmat de demontarea intregii politici bazate pe o relatie strategica cu Rusia. Macron va fi si el eliminat pentru pozitia "echilibrata" pe care a manifestat-o fata de "calaul" Putin.
    Bojo un escroc politic i s-a ordonat demisia pentru ca a incercat o escaladare in Ucraina amplificand dezastrul la fata locului.
    Conflictul ucrainian dincolo de esecul militar urias e urmat si de un dezastru geostrategic de proportii aruncand Rusia in bratele Chinei o teza diametral opusa fata de doctrina Kissinger de a ii tine intr-o rivalitate permanenta.

    UE la ora actuala e doar o curca beata care executa orbeste niste ordine ca sa ii multumeasca pe cei care o ghidoneaza. Ursula si toata liota au impresia ca sunt pe scenariul de pandemie unde loialitatea fata de sistem a fost mai relevanta decat cea fata de populatie. Cand multimile vor fi flamande pe strazi vor fi primii aruncati pentru a mai potoli setea de razbunare.

    Dulapul a fost decuplat de la reteaua externa franco germana de la care isi lua agenda. Asta e si motivul noului tip de discutie cu presa. MaCiuca e omu americanilor.

    Rusia a inteles mesajul a carmit impotriva propriilor dorinte spre Asia unde incearca o oarecare balansare intre China / India. Ocuparea Ucrainei le ofera un mic atu in relatia extrem de dezechilibrata cu China.

    RăspundețiȘtergere
  17. Moarte UE ! Trebuie să revenim la local. Am centralizat totul și nu este în regulă. Moarte președinților ! Nu avem nevoie de oameni, sînt compromiși coruptibili etc. Avem nevoie de proiecte. Te duci și votezi. Vrei un drum un spital o biserică ? Tu alegi că e pă banii tăi. Altă soluție nu văd. Rămâne de văzut problema cu securitatea. Nimic imposibil celui ce vrea. Numai bine !!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu trebuie sa te uiti mai departe de propriul guvern, unde impostorii si tradatorii le spun romanilor sa stranga cureaua in batjocura, iar tot ceea ce fac este impotriva poporului.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)