marți, 26 iulie 2022

În timp ce Rusia se joacă de-a şoarecele şi pisica, România face un joc de capră proastă


Rusia, aşa cum era de aşteptat, a oprit din nou o turbină care, chipurile, ar avea nevoie de mentenanţă. Asta înseamnă o nouă scădere cu 20% a livrărilor către Germania. Jocul ruşilor e cât se poate de simplu şi putea fi prevăzut încă de anul trecut: pur şi simplu livrează la limita minimului suportabil, fără să lase Germaniei capacitatea de a-şi face stocuri. E aproape banal de văzut asta. În termeni tehnici putem spune că au scurtat la maxim zgarda câinelui. 

Pentru a scăpa de consecinţe, nemţii au dat ordin nulităţii Ursula să facă un plan generalizat de economisire a gazului la nivel de UE. Care-i scopul? E simplu, cei 15% ar urma să tot crească, iar spre iarnă se va merge pe reditribuirea resurselor de gaze în funcţie de importanţă. Adică, tradus, Germania va lua 40%, Franţa 30% şi restul se va împărţi între proşti. E transparent!

Au apărut, în mod evident, şi primele reacţii: Grecia şi Spania se opun vehement. La fel şi Portugalia. De Ungaria nu mai vorbesc întrucât poziţia lui Orban a fost extrem de categorică: nu împărţim cu nimeni ceea ce avem noi. De România aţi auzit ceva? Păi cum să auziţi când ţara îl are la vârf pe Plăvan, un guvernator(gauleiter) prostovan impus de Germania, iar ca ministru al Energiei pe trădătorul Vergilică? Chiar credeţi că într-o asemenea situaţie se va lua altă poziţie în afara celei a capului plecat? Evident că nu!

Poate că ar fi necesar să înţelegeţi că în ceea ce priveşte piaţa energetică autohtonă nu s-a schimbat absolut nimic! România în continuare îşi produce în cea mai mare parte energia electrică, gazul e acoperit în proporţie de 90% de resursele interne, iar carburanţii sunt acoperiţi, de asemenea, în proporţie 30%. Poate părea puţin la nivelul carburanţilor, doar că ar trebui pusă în balanţă situaţia din UE a cărei dependenţă de importuri este de 94%!!! Rămânem însă la gaz şi energie electrică: ce anume s-a schimbat în aceste domenii? Absolut nimic! Războiul din Ucraina ne influenţează la nivel absolut marginal. 

Aşadar, dacă nu s-a schimbat nimic, de ce cresc preţurile la modul dement? Aveţi idee ce profituri se fac? Companiile implicate au ajuns să aibă în România marje de peste 10 000%! Este o nebunie absolută, patronată de asasinul Virgil Popescu şi de interesele externe. Este absolut imposibil ca într-o ţară care produce gaze să se ajungă să se plătească cele mai mari preţuri din Europa. Iar plafonarea făcută de guvern nu face altceva decât să le mărească profiturile companiilor implicate întrucât acestea îşi pot creşte oricât preţurile, încasând fix cât cer. E un fel de capcană a prostului în care ne-au băgat politicienii trădători de la vârf. 

Nu trebuie să vă faceţi iluzii: ăştia ne vând ca pe oi. Şi-o fac fără ruşine, la lumina zilei. Iar noi înghiţim ca proştii. Virgil Popescu a distrus şi distruge tot ceea ce înseamnă termocentrale pe cărbune. Asta în condiţiile în care Germania îşi dezvoltă facilităţi noi. A distrus şi distruge sistemul energetic naţional, impunând intrarea artificială a ţării în blackout. Distruge siguranţa ţării prin cumpărarea reactoarelor nucleare experimentale ale nuScale, reactoare care nu îndeplinesc cerinţele de siguranţă din punct de vedere seismic. Şi chiar dacă ar îndeplini cerinţele respective, energia electrică produsă de aceste jucării este de 3 ori mai scumpă decât energia produsă de un reactor convenţional. Cu alte cuvinte, nu doar că ne pune să stăm cu bomba-n curte, ci, mai mult, bomba aia mai produce şi o energie electrică prohibitiv de scumpă. Iar acum, colac peste pupăză, ne distruge şi securitatea energetică stând capră în faţa cerinţelor aberante de „solidaritate” ale Comisiei Europene(a se citi ale Germaniei). 

Întrebarea e simplă: de ce România nu şi-a prezentat clar punctul de vedere în ceea ce priveşte povestea „economisirii şi apoi a redistribuirii”? Cumva pentru că Plăvanul a spus DA în Germania? Ştiaţi asta? V-am spus-o încă de când păcăliciul ăla de Manfred Weber a ventilat pentru prima dată această poziţie, asta după ce vorbise cu Plăvanul la telefon. 

Trebuie să le fie tuturor cât se poate de clar: există o problemă majoră, anume faptul că Germania este un parazit energetic. Fără energia ieftină a Rusiei, Germania nu poate funcţiona. Este şi aici o morală, anume faptul că trebuie să te întinzi atât cât îţi este plapuma. România nu s-a întins peste plapuma energetică pe care şi-o permite. Poate că ar fi cazul să facă acelaşi lucru şi Germania. Asta ar trebui să fie poziţia României în condiţiile în care ar avea factori decizionali cât de cât întregi la cap. Doar că România a ajuns o tirane penetrată la toate nivelele şi condusă de cele mai proaste păpuşi telecomandate. Trebuie doar să te uiţi la nulitatea Ciucă pentru a înţelege cât de jos am ajuns. Astfel încât singurul joc pe care-l face România nici măcar nu-i joc, ci o poziţie: aceea a caprei proste!  

25 de comentarii:

  1. Românii au ideea "las' că o să treacă cumva și asta". Doar atunci când o să ajungă la capătul sacului posibil să reacționeze în vreun fel. Până atunci să curgă berea ieftină!

    RăspundețiȘtergere
  2. "există o problemă majoră, anume faptul că Germania este un parazit energetic. Fără energia ieftină a Rusiei, Germania nu poate funcţiona. Este şi aici o morală, anume faptul că trebuie să te întinzi atât cât îţi este plapuma"

    China s-a ridicat in picioare si aplauda.

    RăspundețiȘtergere
  3. Furnizorul Engie are la noile contracte urmatoarele preturi: 1 kwh energie electrica 3.41 lei (tva inclus) fata de 0.68 lei pretul plafonat (deci de 4 ori mai mult), iar 1 kwh energie gaz pretul este de 1.13 lei fata de 0.31 lei pretul plafonat (deci de 3 ori mai mult). Pana pe 31.03.2023 statul va plati din imprumuturi aceste diferente majore. Dupa vom plati noi aceste miliarde de euro care vor iesi anual din tara. A nu se uita cum ambasadele straine au cerut printr-o scrisoare comuna guvernului miliardele care sa acopere diferenta dintre preturile uriase practicate de ei si cele plafonate. Daca japca asta inseamna liberalism, socialismul si nationalizarea devin o necesitate urgenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. "De Ungaria nu mai vorbesc întrucât poziţia lui Orban a fost extrem de categorică: nu împărţim cu nimeni ceea ce avem noi."
    Am mentionat intr-un comentariu anterior faptul ca de cand Viktor Orban a venit la putere in Ungaria, le da la mooie in mod public si deschis nemtilor si la tot UE-ul in absolut orice strategie ce dezavantajeaza Ungaria. De ex sunt foarte celebre pozitiile publice ale lui Orban in legatura cu diverse subiecte cum ar fi "solidaritatea" pentru redistributia de "refugiati" din Africa, Orient si Asia plus implementarea "politicii corecte" a multiculturalismului si a "diversitatii", sau in ceea ce priveste implementarea politicilor global warming/climate change si green deal. Desi Viktor Orban si regimul lui fac toate aceste lucruri IN MOD PUBLIC, culmea este ca se gasesc tot felul de prosti elitisti care sa le conteste si sa spuna ca sunt minciumi.



    Uite ce inseamna sa detii un camion de coae pe persoana fizica:
    - "Orbán CONTINUĂ SĂ SE SITUEZE MEREU CONTRA, când vine vorba de Uniunea Europeană. Totul face parte din modul lui de operare. El denunță Bruxelles-ul pentru că îi spune Ungariei ce să facă și se opune „nebuniei de gen". Dar el discriminează în mod deliberat cetățenii UE, OFERIND COMBUSTIBIL IEFTIN DOAR MAGHIARILOR și se înclină destul de vizibil în fața Rusiei."
    https://www.rfi.ro/presa-internationala-147646-discurs-tusnad-orban-direct-extrema-dreapta



    - "Noi (maghiarii - n.red.) nu suntem o rasă amestecată și nu dorim să devenim o rasă amestecată", a declarat Orban, în weekend, la Băile Tușnad. El a adăugat că țările în care europenii se amestecă cu non-europenii "nu mai sunt națiuni", relatează The Guardian.
    - "Anul acesta, Viktor Orban a ținut un discurs apocaliptic în care a prezis declinul Occidentului și a profețit "un deceniu de pericol, incertitudine și război". El a făcut sâmbătă mai multe referiri la teoria conspirației "marii înlocuiri", care susține existența unui complot pentru înlocuirea prin imigrație a populației albe din Statele Unite și din țările europene.
    Orban a spus că "este un truc ideologic al stângii internaționale să susțină că populația europeană este deja de rasă mixtă" și a numit demografia, migrația și genul drept principalele câmpuri de luptă ale viitorului."
    - "Comisia Europeană a dat în judecată Ungaria pentru o lege anti-LGBTQ+, o copie a unei legi ruse care pedepsește propaganda gay. Aceasta prevede că este interzis ca persoanele gay să apară în materialele educaționale din școli sau în emisiunile de televiziune urmărite de minori."
    https://spotmedia.ro/stiri/eveniment/viktor-orban-provoaca-indignare-cu-o-declaratie-rasista-la-baile-tusnad-tarile-in-care-se-amesteca-rasele-nu-mai-sunt-natiuni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Viktor Orban a ținut un discurs apocaliptic"

      :)) Atita face piticu', tine discursuri de jester, ca i se permite, in timp ce oficial semneaza absolut tot ce i se vira sub nas de Bruxelezi...ca altfel il taie de la portia alocata de euroi.

      Ștergere
  5. ,,Statele Unite, al cărui Guvern purta răspunderea principală în întemeierea
    Ligii Naţiunilor, a fost totodată şi ţara care din capul locului i-a negat autoritatea sau chiar existenţa, lăsând pe membri acestei Instituţii încurcaţi în sterile, nesfarsite şi părtinitoare activităţi, controlate în întregime de Titulescu, delegatul României şi Beneş, delegatul Cehoslovaciei, nu ca reprezentanţi ai ţărilor lor, ci ca avocaţi aleşi aipoliticei de aţâţare care a condus lumea la cel de-al Doilea Război Mondial. TotStatele Unite, de unde plecase cu croitorul Trotzki- Bronstein, majoritatea primei serii de asasini ai Poporului Rusesc, acea ţară care prin măsurile şi deciziile Preşedintelui Wilson asigurase triumful şi stabilizarea regimului sovietic, nu au recunoscut acest regim decât în anul 1933, cincisprezece ani mai târziu decât celelalte Puteri Aliate.
    În calitate de Consilier şi mai târziu de Însărcinat cu Afaceri la Legaţia
    noastră din Washington, între anii 1927 şi 1930, am avut prilejul să culeg alte semne ale prăpădului care se apropia şi să constat că contrazicerea în politica americană faţă de URSS nu era atât de mare pe cât se părea. Într-adevăr, a fost în acea vreme,că Guvernul din Washington s-a hotărât să trimită cu miile de specialisti, ingineri,maeştri şi muncitori în Uniunea Sovietică, pentru a o ajuta să-şi înfiinţeze industria sa uşoară şi grea, puterea ei economic şi puterea ei militară, pe bazele cele mai moderne şi cu materialul cel mai perfecţionat, material vândut evident de către industria nord –americană.
    Argumentul invocat erau beneficiile financiare nu numai a marilor industriaşi
    americani interesaţi, dar şi a sutelor de muncitori, de maeştri şi de ingineri trimişi în ţara Sovietelor.- extras Mihail Sturza -Romania si sfarsitul Europei .Istoria se repeta doar ca in locul Rusiei este acum Ucraina...si de murit vom muri noi ( ucrainieni,rusi,romani,unguri, polonezi,croati,sarbi ,americani,nemti,cehi...etc ) iar ei vor primi contravaloarea armelor vandute si a puterii obtinute...si lumea iara o ia de la capat ...iarasi...iarasi... fara sa invete nimic din istorie...

    RăspundețiȘtergere
  6. file:///C:/Users/asus/Desktop/Mihail%20Sturdza%20-%20Romania%20si%20sfarsitul%20Europei.pdf
    Cititi va rog memoriile lui Mihail Sturza si o sa intelegeti situatia Romaniei de acum si cea dinaintea celui de-al doilea razboi mondial...O sa vedeti ca Nicolae Titulescu marele nostru ministru nu a fost decat un precursor al celor din zilele noastre , iubitor de arginti,huzur si trai bun...Cel putin acum imi dau seama ca statul natiune a fost /este o iluzie care ne-a fost bagata in cap atunci cand interesele celor care au condus lumea o cerea ...la fel ca acum, cand aceasta iluzie ne este spulberata, deoarece aceste interese sunt contrare...Innebunesc cand ma gandesc ca istoria Romaniei ne-a fost fost prezentata in mod fals si sistemele de valori pe care le-am cladit pe baza acestor cunoasteri se prabusesc ca un castel de nisip...Chiar suntem un popor de ratati ? Nu se gaseste in tara asta un roman adevarat care sa iubeasca tara unde s-a nascut ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu merge asa. Trebuie sa incarci fisierul acela undeva pe net s sa pui link-ul catre el.

      Ștergere
    2. Recomand si "Jurnal londonez" de D.G. Danielopol pentru a descoperi meschinaria ordinara a indivizilor de la ambasada Romaniei la Londra in perioada celui de-al doilea razboi mondial.

      Ștergere
    3. https://t.me/arhivadigitala

      Ștergere
    4. MIHAIL STURDZA: ROMÂNIA ŞI SFÂRŞITUL EUROPEI -- Amintiri din ţara pierdută (334 pag)
      poate fi descarcata de aici, in format pdf:
      https://ia903206.us.archive.org/3/items/mihail-sturdza-romania-si-sfarsitul-europei/Mihail%20Sturdza%20-%20Romania%20si%20sfarsitul%20Europei.pdf

      Ștergere
  7. https://inpolitics.ro/prabusirea-noului-reich-german_1832452790.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu-i nimic ca realitatea din teren contrazice autosugestia nelepelizanta foarte la modă prin budoarele gainii spirituale romanesti. Iluzia sa traiasca!
    Oare or mai fi fost vreodata atatia idioti adunati laolaltă prin Romania?
    Nu cred! Goana dupa paranormal si metode rapide de alchimie spirituala gen Oreste Teodorescu, Coruț, Rudan si sleahta lor de papagali au transformat inclusiv matricea energetica a tarii. Unii, incapabili sa se schimbe pe ei in profunzime, prefera sa strambe lumea in care traiesc adaptand-o la nebunia lor. Ceea ce se intampla in zona sufletului se materializeaza apoi in planul fizic. De aceea capra românească se comporta ca....capra! Ne conduc nebunii!!
    https://mariadakhel.blogspot.com/2017/05/carcavulia.html?m=1
    Nu stiu daca si voi ati mancat bataie de la " spirituali", dar eu abia am ramas intreaga când preveneam " spiritualii" ca Romania nu e si nu va fi Gradina Maicii Domnului daca stam cu burta la soare si cotcodacim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "preveneam " spiritualii" ca Romania nu e si nu va fi Gradina Maicii Domnului daca stam cu burta la soare si cotcodacim."

      Aurelio, indiferent de cit de indiferenti si distrasi suntem, daca este scris si transmis de prooroci ca Romania va fi Gradina Maicii Domnului iar in jur vom fi inconjurati (deja) vedem, de incendii, fi sigura ca asa va fi!
      Sa nu ne pierdem speranta!
      Doamne Ajuta si speram ca GMD sa fie de bine, nu vre-o rezervatie naturala, vre-un sanctuar exclusiv al animalelor salbatice care "stralucesc" in intuneric.

      Ștergere
    2. "Romania nu e si nu va fi Gradina Maicii Domnului ". Am citit in multe locuri blasfemia asta, cu gradina... Tara lui f*** grija dusa la extrem, tara lui "sa moara capra vecinului" care in fapt are corolare mult mai dure: sa moara vecinul cu tot cu capra, nevasta, copii, sa i se intample samd. Tara in care invidia si mandria sunt duse la extrem, pe masura saraciei spirituale care o depaseste cu mult pe cea economica. Tara in care frecvent invidia pe MUNCA si REALIZARILE cuiva, cu eforturi de timp, bani, energie e mai puternica decat invidia pe averile mafiotilor, smecherilor, infractorilor! E tara valorilor inversate, a lasilor care stau capra in toate directiile, si cu cat o iau mai aprig de la "sefi", cu atat se razbuna aparent randomizat pe altii mai slabi ca ei si care probabil n-au sanse sa riposteze. Nici n-ar trebui sa existe iertarea pacatelor, spovedanie si alte blasfemii care au devenit "troc" blestemat. Great resetul a inceput de mult. Ce e iertarea pacatelor decat un reset care pe majoritatea ii incurajeaza sa pacatuiasca din noi, chiar mai intens, ca tot le-a resetat preotul punctajul, bilele negre? Fiecare se crede bun, pios, bun crestin, iar ceilalti sunt rai, pacatosi, posedati. E tara inchizitiei in care judecarea semenilor nu face pauza deloc. Mandri in cretinatatea lor de credinta crestina care numai crestina nu e, multi cred ca Sodoma si Gomora se refera doar la desfranare, homosexualitate. Si mai cred ca vor ajunge in Rai, in timp ce aproape fiecare creeaza un mic infern in jurul lui. Unii nu se pot abtine nici in postari. Si tot Romania e tara in care daca unul se ridica sau doar manifesta intentia, ceilalti il trag inapoi in oceanul de diaree/cazanul cu smoala, cum doriti.

      Ștergere
    3. @@@Anonim26 iulie 2022, 21:47
      Dacă dumneata consideri că spovedania este o blasfemie înseamnă că ori ești un sectar ignorant, ori ești un progresist iubitor de lucruri nefirești.
      În ignoranța dumitale nu vrei să știi că una din condițiile iertării păcatelor este renunțarea la ele.
      P.S.
      Pentru a avea șanse la mântuire, una din condiții este mărturisirea la un preot care nu este ecumenist.
      P.S.S.
      Renunță la ura contra românilor;Iisus pentru cei păcătoși s a pus pe cruce, nu pentru cei ,,buni''precum dumneata.

      Ștergere
    4. "Renunță la ura contra românilor;Iisus pentru cei păcătoși s a pus pe cruce, nu pentru cei ,,buni''precum dumneata."
      Nu e ura mea la adresa romanilor. E ura ta fata de mine, pentru ca te-ai simtit vizat, si era de asteptat. Cine spune ala este, privind ura, nu ti se aplica deloc?
      P.S. Habar nu ai cine sunt eu...Si stai calm, nu ma refer la vreo apartententa de orice fel. Apartenenta e (inca) pentru altii. Care o vor beli cand se vor inchide robinetele.

      Ștergere
  9. Este adevarat ca Germania incearca sa iasa din SITUATIA ASTA pe seama altora din UE folosindu-se de pionii pe care si i-a plantat in UE, insa Germaniei i s-a impus SITUATIA ASTA de catre SUA. N-o sa-mi spuna nimeni ca nemtii au construit Nord Stream 2 pipeline doar ca sa constate la sfirsit, cind toata treaba era gata, ca ceva le pute si nu mai vor gaz prin teava aia.

    Adevarul e ca khazarii care conduc totalitar SUA au blocat Nord Stream 2 fiindca Germania nu e o tara libera, ci e o tara ocupata de zeci de mii de militari americani de peste 70 de ani. La fel ca Japonia. Si la fel (ocupate militar) au devenit si tarile-satelit ale SUA, gen Romania, care s-au repezit sa intre ca oile in tzarcul NATO. Tot khazarii sint si cei care i-au fortat sau santajat sa intre in rahatul "sanctiunilor" bumerang impotriva Rusiei pe multi politruci blegi si fara cojones.

    Germania nu a avut in toti anii astia o politica proprie. Nici externa si nici macar interna. Desi am detestat-o pe Merkel fara rezerve, as baga mina in foc ca invazia de acum citiva ani (cele 2 milioane de medici, arhitecti, pianisti, oameni de stiinta, arta si cultura - refugiatii de razboi sirieni) i-a fost impusa cu forta de aceiasi khazari.

    Ca sa vedeti cum procedeaza mafia khazaro-americana (asa au constrins guverne, companii, federatii sportive etc. sa intrerupa orice relatii cu Rusia si cu rusii), va dau un link ca sa cititi o stire de acum 2 zile, de care probabil ca nici nu ati auzit, desi porcaria ar fi trebuit sa bubuie ca breaking news pe toate canalele si ecranele din Europa si din America. E vorba despre Serbia, care nu e nici in UE, nici in NATO si nici nu aspira sa se alature NATO, si despre presiunile CIA asupra ministrului de interne Aleksandar Vulin.

    Articolul e de pe Russia Today:
    Foreign spies tried to force me to take anti-Russia stance – Serbian minister
    https://www.rt.com/news/559571-serbia-foreign-spy-campaign/

    Urmeaza traducerea (in al doilea comentariu):

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.rt.com/news/559571-serbia-foreign-spy-campaign/

    Un important serviciu de informații străin l-a presat pe ministrul sârb de interne Aleksandar Vulin în legătură cu atitudinea sa față de Rusia și China, a dezvăluit acesta sâmbătă. Ministrul se așteaptă ca săptămâna viitoare să înceapă o amplă campanie mediatică împotriva sa.

    "Unul dintre cele mai mari servicii de informații din lume, dacă nu chiar cel mai mare, mi-a spus că poziția mea este inacceptabilă și că dacă nu o schimb și nu renunț la politica pe care o urmez... atunci nu voi mai fi membru al guvernului și vor face absolut totul pentru a mă defăima", a declarat Vulin pentru agenția de presă Pink.

    În ciuda presiunilor, ministrul a declarat că a refuzat să coopereze în vreun fel cu spionii străini. "Nu am lucrat și nu voi lucra pentru nimeni, cu excepția poporului sârb, a statului sârb, și nu voi fi complet loial nimănui, cu excepția președintelui tuturor sârbilor, Aleksandar Vucic", a declarat ministrul.

    Condiția a fost să încep să lucrez pentru acest serviciu de informații străine. Nu o voi face, chiar cu prețul vieții mele.

    De asemenea, ministrul l-a îndemnat pe președintele țării să păstreze neutralitatea Serbiei, precum și să mențină relații bune cu Rusia și China, indiferent de presiunile externe.

    Înalți oficiali sârbi au declarat în repetate rânduri că țara se confruntă cu o presiune externă tot mai mare pe fondul conflictului actual dintre Rusia și Ucraina. Cu toate acestea, Belgradul a refuzat să se alăture oricăror sancțiuni antirusești sau altor acte ostile din partea Occidentului colectiv, susținând că Serbia va continua să își urmărească propriile interese, păstrând în același timp legăturile sale de lungă durată cu Moscova.

    Vulin a adoptat o poziție deosebit de fermă pe fondul crizei actuale. La începutul lunii iulie, ministrul a declarat că SUA și UE au făcut presiuni in mod deschis asupra Serbiei pentru o transforma "într-un foot soldier* al NATO", pentru a deveni "cineva dispus să se angajeze într-un conflict cu Rusia".

    "Suntem foarte clari: nu ne vom angaja într-un conflict cu Rusia, nu ne vom angaja în războaiele altora, nu vom fi foot soldiers* ai altcuiva", a declarat el atunci.

    ___________________________
    (*) foot soldier(s):

    O persoană care face munca grea sau de rutină la nivelurile cele mai de jos ale unei organizații, ale unui grup etc.

    Foot soldiers ai unei anumite organizații sunt oameni care par lipsiți de importanță și care nu au o poziție înaltă, dar care fac o cantitate mare de muncă foarte importantă și adesea foarte plictisitoare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un adevarat PATRIOT !
    CINSTE LUI !!!
    In politica romaneasca au existat si exista si la ora actuala numai IUDE, HOTI si CRIMINALI cu exceptia a catorva persoane...de ce nu avem un premier PATRIOT ??? Numai DUMNEZEU stie !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. "Pretul pus de romani pe politicieni este sub zero, nu ii intereseaza politica.". Daca pretul era mult peste zero, ieseau in 30 de ani razboaie, inclusiv civile si ajungeam ca altii care au incercat sa reziste. Capul ce se pleaca...
    Unde e razboi nu-i coruptie, unde-i coruptie nu-i razboi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma refer la ministrul de interne sarb Vulin !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Ciuca ar face la fel intr-o situatie similara...

      Ștergere
    2. 17.31-hhhhhaaaaaaahhhhhhaaaaa

      Ștergere
  14. Pt aceste bestii si slugoi care ne conduc, potrivite ar fi celebrele versuri ale lui Eminescu: “Îndragi-i-ar ciorile /Si spânzuratorile”! Si n-ar fi exclus ca in timp, versurile marelui poet sa devina pt nemernicii astia, o realitate!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)