joi, 14 iulie 2022

Sarabanda trădării


Nu v-aţi săturat să tot vedeţi cum cei cocoţaţi la butoane nu fac nimic altceva decât acte de trădare a ţării? Iată, din păcate, un nou episod: Canalul Bâstroe. Aurescu Bogdan, cu de la sine putere, şi-a dat acordul în numele nostru ca Ucraina să utilizeze Canalul Bâstroe.
 
Respectivul canal reprezintă o dispută pe care  avem de mult timp cu partea ucrainenană. Acesta a fost făcut strict pentru a lua României exclusivitatea în ceea ce priveşte accesul la Gurile Dunării. Însă, dincolo de dorinţele ruso-ucarinene(în această privinţă cele două ţări beligerante sunt într-un consens deplin), respectivul canal e cât se poate de ilegal, producând daune atât mediului, cât şi Canalului Chilia. Este practic o forţare pentru devierea cursului Dunării pe teritoriul Ucrainei şi care are ca efect colmatarea Braţului Chilia.

Ei bine, din gâtul palmei, Aurescu a autorizat de facto Canalul Bâstroe. Este ceea ce dorea Ucraina. Aceeaşi Ucraină care ne-a mai blocat Dunărea scufundând nava Rostock pe partea cea mai îngustă a Braţului Sulina, scoţând acel braţ din uz pentru mai mulţi ani şi aducându-ne nouă serioase costuri suplimentare. 

Acum vine episodul cu Canalul Bâstroe. Din moment ce ne-am dat acordul nu ni-l vom mai putea retrage. Ucraina a obţinut ceea ce a vrut deoarece noi n-avem cum să mai contestăm daunele aduse mediului de acest canal. N-ai cum să spui că în timp de război canalul nu e dăunător mediului, dar în timp de pace da. E un mod hoţesc prin intermediul căruia Ucraina - sau cine-o moşteni-o! - a obţinut un acces ilegal la Dunăre. Aurescu ne-a vândut în cel mai parşiv stil posibil! A distrus un canal al Dunării printr-o semnătură ticăloasă! Nu-mi dau seama dacă realizaţi pe deplin ce crimă odioasă a putut să facă acest trădător ordinar. 

Te uiţi şi nu-ţi vine să crezi. În Portul Constanţa au prioritate cerealele ucrainene. Stau şoferii români la coadă precum boschetarii. Nu-i bagă nimeni în seamă. La Galaţi s-a construit cale ferată cu ecartament mare ca să nu mai piardă timpul bieţii ucraineni cu descărcarea cerealelor lor fără taxe portuare! E strigător la cer ceea ce se întâmplă. Pe partea cealaltă asasinul economic Virgil Popescu ne-a băgat într-o criză energetică fără precedent luptând exclusiv pentru companiile străine care au pus monopol pe subsolul nostru. Ciucă a cumpărat pe bani grei tot fierul vechi american, transformând armata într-o puşculiţă a bandiţilor americani. Foşti ambasadori ai SUA, pentru meritul că l-au ţinut în braţe pe băsecsu, îşi trag şpăgi grele de la Fondul Proprietatea, cel în care s-au diluat participaţiile statului. 

Peste tot numai furt, numai hoţie. Ţăranilor li se interzice să-şi mai crească porci, fermierilor urmează să li se interzică să mai cultive ceva. Nu mai e bună carnea de porc. Trebuie s-o înlocuim cu insecte şi cu surogate din vegetale modificate genetic. 

E o privelişte groaznică. Ziua şi trădările. Permanent se atentează a buzunarul nostru şi noi stăm anesteziaţi ca nişte cretini. Oare cât vom mai accepta trădarea? CÂT???

42 de comentarii:

  1. Se incarca o nava mai grasutza, asa la limita, cu fier vechi , se da de baut cu instructuni precise la echipaj , si se esueaza dea perpendicularul pe canalul Bâstroe.Echipajul se debarca si se recupereaza .Slava ukraina!...sau doua, ca sa fie treaba temeinica....

    RăspundețiȘtergere
  2. "Oare cât vom mai accepta trădarea? CÂT???" La infinit. Sau pana cand cineva , poate politicianii din tabara anti-globalista ii vor scoate pe romani in strada. Chiar si la asa zisa revolutie din 89 , romanii nu ar fi iesit daca "agenturile" nu ar fi inceput razmerita. De-a lungul istoriei romanii au fost niste lasi. Asta este adevarul . Cu romanii si cu Romania poti face orice. Daca maine "se aproba" ca Transilvania se cedeaza Ungariei, romanii nu vor face nimic. Asta este ralitatea crunta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14 iulie 2022, 10:56
      Perfect adevarat, dar cu o mica obiectie: romanii sunt doar prosti, nu lasi. Sa-i vezi ce se umfla in pieptul de arama si ce viteji devin cand trebuie sa-si apere hotiile, mizeriile si prostiile...

      Ștergere
    2. corectemondo skipper

      Ștergere
    3. Avea mandat Aurescu să semneze așa ceva ? Nu-i nici șeful guvernului nici președintele țării deci semnătura lui e un abuz , e caducă , n-are valoare juridică . Eu aș putea oare să vând prin semnătură munții Carpați ?

      Ștergere
  3. ministrul de externe din Romania nu al Romaniei...

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest motor functioneaza asa, 20% sunt profitori pe diferite trepte si 80% sunt parliti, toti rumani, iar cei cere au facut motoru nu. El poate functiona pana se strica si atunci mentenantierii il repara din mers pana cand vine cineva si arunca in el o cheie franceza, olandeza sau fabricata in alta parte, de regula atunci se schimba motoru cu unul mai performant. EROI break even e pe la 7 virgula ceva, de regula el merge si ineficient, depinde de proprietar. Sau poate ca sunt bazaconii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pina cind ne vom organiza si vom declansa o revolutie purificatoare !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sfarmă-Piatră14 iulie 2022 la 12:22

    Pai noi trebuie sa invadam si sa eliberam zona aia si Bucovina de sub ucrainieni cat mai repede. In schimb slugarim plecati ca niste eunuci.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu nu doarme, sa aiba parte de canal cum au avut de insula serpilor sau de crimeea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Anonim- Dumnezeu nu doarme...
      Așa mai merge! Asta e soluția!

      Ștergere
  8. Sper sa Kalibreze rusii canalul exact cand e plin de navele alea cu "cereale". Chiar daca duc cereale pe bune la export, cica ca sa nu moara aia de foame in lumea a treia chipurlie, nu cred ca se intorc goale inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  9. "Peste tot numai furt, numai hoţie. Ţăranilor li se interzice să-şi mai crească porci, fermierilor urmează să li se interzică să mai cultive ceva. Nu mai e bună carnea de porc. Trebuie s-o înlocuim cu insecte şi cu surogate din vegetale modificate genetic.
    E o privelişte groaznică. Ziua şi trădările. Permanent se atentează a buzunarul nostru şi noi stăm anesteziaţi ca nişte cretini."

    Asa sunt romanii, asa sunt conducatorii, asa este toata tara.


    "Oare cât vom mai accepta trădarea? CÂT???"
    Atata timp cat veti mai accepta sa traiti in Romania.
    In mod "oficial" se recunoastea ca peste 5 milioane de oameni au emigrat (3.8 milioane doar in perioada 2007-2017) iar in mod "neoficial" se vorbea de peste 7 milioane. Marea majoritate a acestor oameni NU au de gand sa se mai intoarca. Nu au de ce. Si se pleaca in continuare.

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/ministrul-intotero-anunta-noi-date-oficiale-97-milioane-de-romani-traiesc-in-strainatate-1163989
    http://www.mprp.gov.ro/web/wp-content/uploads/2019/07/Raport-IULIE-2019_site.pdf
    https://www.libertatea.ro/stiri/romani-diaspora-italia-spania-sua-2706125


    Asteptati rezultatele recensamantului actual. La ultimnul recensamant se vorbeste despre faptul ca la numaratoarea REALA au iesit putin peste 19 milioane de oameni, dar acest numar a fost "cosmetizat" la ~20.5 milioane pentru ca Romania sa nu piarda locuri in parlamentul european si nici fonduri UE. Este de asteptat ca si la numaratoarea actuala sa "cosmetizeze" numarul final si sa numere ca Pristanda steagurile. Cu toate acestea... sa vedeti dezastru.


    Nu in ultimul rand...
    https://www.gazetaromaneasca.com/focus/diaspora/cum-sa-deturnezi-banii-diasporei-prin-patriotism-de-parada-metoda-papionul-tricolor/
    https://www.gazetaromaneasca.com/integrare/voci-din-comunitate/programele-de-repatriere-farsa-sinistra-felii-de-oportunitate-pentru-baietii-destepti/
    https://www.gazetaromaneasca.com/observator/prim-plan/zambetul-amar-al-diasporei-dupa-ce-ne-au-numarat-voturile-ne-numara-banii/
    https://www.gazetaromaneasca.com/observator/prim-plan/guvernul-repatriot-institutiile-statului-au-luat-in-brate-proiectul-vrem-banii-diasporei/
    https://www.gazetaromaneasca.com/focus/diaspora/se-pleaca-din-romania-ca-in-timp-de-razboi-diaspora-are-parte-doar-de-vorbe-goale-de-tip-repatriot/

    https://repatriot.ro/despre/echipa-repatriot/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru o imagine mai completa a profilului dlui Aurescu-Goldberg (ne-am intors in anii '50...)
      https://www.justitiarul.ro/in-serviciul-cui-esti-domnule-bogdan-aurescu/

      Ștergere
    2. Aurescu este subordonat direct președintelui Iohanis și execută ordinele acestuia. În situația dată el (că succesor al Anei Pauker) a făcut cadou Ucrainei accesul la canalul Bastroe precum precedesoarea lui,insula Șerpilor.Halal români ne reprezintă.

      Ștergere
  10. Russia Vs. Ukraine Or Civil War In The West?
    https://www.youtube.com/watch?v=JxdHm2dmvKE

    RăspundețiȘtergere
  11. ”Din moment ce ne-am dat acordul nu ni-l vom mai putea retrage.”
    Ne putem retrage din acest acord. Dovada: SUA s-a retras din Acordul cu Iran-ul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Deranj mare printre șefii coldiști ai serviciilor secrete din România!
    Supărare maximă pentru că mai există securiști profesioniști care țin cu România, dar sunt astupați de activitatea șefilor trădători, vânduți intereselor străine.
    Totul a plecat de la dezvăluira mea precedentă, în care spuneam că Koveși este doar la vrăjeală anunțată de sistemul coldist, că va candida la alegerile pentru Președinția României. Iată linkul la postarea respectivă:

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0rzqSqnHifcqZ4tFcK15snZBArxMSdZf8opqzcdYkcFYCP8HCpHxqH3SiH2SUW64Yl&id=1827397702

    Eu le mulțumesc surselor mele, pentru că a nu știu câta oară și-au dovedit probitatea și patriotismul.
    În urma dezvăluirilor mele și al efectului ”bulgărelui de zăpadă”, Koveși a fost nevoită să iasă și să declare public că ea ”nu va candida și nici nu a avut de gând”!
    Și își susține declarația cu o argumentare ușor infantilă, atât în conținut cât și în exprimare. Aveți o captură foto mai jos.
    P.S. Vă rog să mă credeți că prin cele scrise mai sus, nu a fost cu intenția de a mă lăuda. Ci pur și simplu să mulțumesc oamenilor care mai simt, gândesc și lucrează pentru români și România.
    Oricum este vânzoleală în culisele coldiștilor și politicienilor aferenți lor, care sunt interesați doar de viitoarele alegeri!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cele mai mari minciuni promovata azi:
    - nu avem nici o sansa,
    - nu scapa nimeni.

    Ne tot baga cai troieni in scheme ponzi astfel incat economia sa fie permanent in "criza rachetelor din Cuba" ca sa poata sa foloseasca AMÂNAREA, o proiecție în viitor, într-unul despre care nu știm sigur că va exista, dar credem în el.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cât timp există mâncare și bere ieftină în magazine, nimic nu se va schimba. Românii au doar grija prezentului, nu gândesc pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe internet circulă un videoclip în care arde depozitul supermarketului online PICNIC, finanțat de Fundația Bill și Melinda Gates, din oraşul Almelo, însă nu se ştie care au fost motivele declanşării incendiului.
    Potrivit agrointel.ro, fermierii olandezi formează deja „convoaie ale libertăţii” după modelul canadian (Liberty Convoy), blocând accesul spre marile oraşe.
    Fermierii germani, italieni, spanioli și polonezi au organizat proteste în semn de solidaritate. Noi de ce nu suntem solidari?
    Romanii nu vor nimic, decat sa fuga din tara, ii inteleg ca na, stat politienesc PCR!!! dar acum sunt suparati romanii mei ca tarile de afara se strica ca Turcia pe vremuri. Si tot la securistii de care o fugit o sa vina inapoi! Asa ca ori va bateti cu securistii si rezolvati conflictul corect, ori ramaneti experimente deteriorate pe alte meleaguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "...însă nu se ştie care au fost motivele declanşării incendiului."

      Se stie. Cititi:

      Political Corruption in The Netherlands and How the Dutch Farmer Protest Connects to the Burning of The Picnic Grocery Distribution Center

      https://theconservativetreehouse.com/blog/2022/07/12/political-corruption-in-the-netherlands-and-how-the-dutch-farmer-protest-connects-to-the-burning-of-the-picnic-grocery-distribution-center/

      Ștergere
  16. Eu incep să realizez că zarurile au fost aruncate pentru noi!Degeaba spunem că împăratul este gol, că teoria conspirației este foarte adevărată, că avem dreptate,nu mai putem face nimic,cel puțin în viața noastră fizică.Intunericul,maleficul,este așa de puternic,se simte foarte bine,corupe totul,iese la lumina sfintului Soare,face ce vrea!Eu cred, după părerea mea,subliniez acest aspect, și tot respectul pentru acești oameni neobosiți care ne prezintă fapte și adevăruri, că este timpul melcului,fiecare în pătrățica lui,pentru jihadul astora,ca apoi să ieșim din cochilie,dar,numai să dăm tare la gioale, că să doară și fără prizonieri!

    RăspundețiȘtergere
  17. Apropo de partenerul strategic, sambata trecuta am fost cu copilul la delfinariu in constanta si pentru ca mare era involburata am mers sa luam o inghetata ma City Park Mall. Inca de la intrare o turma de gealati tatuati la coada regulamentar la bancomate. Dupa accentul american am dedus repede ca au primit baietii permisie de la Mihail K. si au dat iama la shopping. Acum ma simt mai bine vazand cine ne apara. Merita vazut spectacolul.
    La plecare mi-a povestit un domn taximetrist ca in fiecare weekend se varsa taxiuri de soldati in mall CT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa spun educatii de Netflix din lumea a 3-a, pana au o alta revelatie.
      Acia de regula sunt manelisti.

      Ștergere
    2. Ai inteles rau. Soldatii rikani nu au venit sa ne apere pe noi, ci sa-si apere interesele murdare ale sefilor lor care sunt cei mai mari criminali din istoria umanitatii. Ei sunt aici ca sa tina Romania sub ocupatie si sa faca din Romania un cuib de vipere rikane la usa Rusiei, gata sa o atace la prima comanda, chestie pe care o vei plati si tu cu viata, dar mai ales dragalasii tai de copii nevinovati!

      Ștergere
    3. Corect, culura manelelor si neflixu duc pasii neomului prin locuri de pierzanie.

      Ștergere
  18. Toti nemernicii sunt expusi acum ,pentru a-i cunoste mai bine.Vine, curand ,timpul sa plateasca.Sunt extrasi ,unul cate unu.Vine si randul alor nostri.Fiti increzatori!Mai e putin!Convingerile si emotiile fiecaruia, cumulate ,favorizeaza mediul propice pt derularea actiunilor de eliberare .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori chiar speri, ori faci propaganda pentru speranta. O dai cu emotii? Totul e emotie gratuita. Dar e bine ca aveti pareri. Inca nu costa. Sau costa.

      Ștergere
    2. Totul costa, pe tine o sa te coste mai mult.

      Ștergere
  19. "Oare cât vom mai accepta trădarea? CÂT???"

    Pina cind se vor gasi macar 50 de barbati la fel de hotariti ca acestia:
    https://pbs.twimg.com/media/FWxu7RyVEAA9sd3?format=jpg&name=900x900

    RăspundețiȘtergere
  20. Lucrurile vor escalada in curand foarte grav. Rusii urmeaza sa faca o ultima oferta de pace care nu va fi acceptata de actoras si clica regizorilor din spate.
    De la acel moment rusii vor apasa pedala la maxim si isi vor continua ofensiva.

    Ceea ce numesti tradare e de fapt o fezandare nationala.
    Someria ajuta incorporarea. Odata incorporat mergi sa aperi interesele tarii in TO Ucraina.
    Si astfel ai devenit parte a proiectului ucrainiean : contraofensiva de 1 milion de oameni cu care ii vor arunca pe rusi inapoi in mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine analizata problema! Felicitari!

      Ștergere
    2. Armata română e blegită. Ofițerii au ajuns acolo cu relații sau șpagă, nu pot comanda nici nevestelor, în schimb tinerii care lucrează ca negrii pe plantații în străinătate vor știi către cine să îndrepte arma, așa că să vină încorporarea ! Cu respect, Tavi

      Ștergere
  21. Romanii la fel ca oricare alt popor anesteziat prin confort, se vor rascula doar atunci cand ii va mana foamea si frigul, Ca este exact asa a fost dovedit in Dec-89 si se vede si in exemplul din Sri Lanka,

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca ne aducem aminte acest securist Aurescu a fost cel care, vezi Doamne ,a cistigat procesul Romaniei cu Ucraina privind Insula Serpilor,zona petroliera.Eu unul cred ca au fost date indicatii pretioase de la Bruxelles sa fie dat ceva ca o "contrapartida",dat fiind situatia Ucrainei.Iar noi cum sintem niste cacanari,asta e rezultatul.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mersul la vot e sinonim cu pozitia ghiocelului! Atata timp cat esti idiot si crezi ca votand orice din oferta SISTEMULUI , iti exprimi nemultumirea fata de unii implicit speranta in altii , tradarea si vanzarea de tara merge conform planului ! Vanzatorii bine mersi isi fac viata in lux , restul nu reusesc sa vada cum le scapa LIBERTATEA printre degete!

    RăspundețiȘtergere
  24. https://rumble.com/v1cc1f1-the-high-church-of-the-left-has-lead-the-world-to-chaos.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Lumea va iesi in strada. Balbaitul se va balbai si va cadea de pe tron. Abia astept sa vina toamna. Va fi cea mai mare infrangere a lui. Poate alt presedinte. Guvernul va sucomba. Dea Domnul sa intre si oameni tineri in parlament. Daca se va intampla cand haosul economic va impanzi jumatate de glob vom fi norocosi. Vor trebui parlamentari nationalisti sa scoata tara din necaz. Poate noul PRM va ajunge la putere. Vechii vor muri subit de accidente sinucigase. Va fi ca pe timpurile de inceput ale lui Hitler. Tara va inflori, multumim divinitatii ca avem toate resursele la dispozitie. Toate tarile din jur ne vor uri, sau ne vor urma exemplul. Fratii vor fi din nou frati, ura nu va exista, toti vor pune osul la treaba sa ridice iarasi tara. Vi se pare ca visez? Voi nu asta v-ati dori, reinflorirea? Nu asta doriti pentru copii,pentru nepotii vostri? Inca mai exista in Romania noastra oameni drepti. S-au format si in trecut coalitii intre oameni cu aceleasi idealuri. In vremuri de restriste ne rugam. Si se intampla daca ne dorim suficient. Nu te intreba daca visez, intreaba-te daca ai avea o solutie mai buna.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)