miercuri, 27 iulie 2022

Uniunea Europeană e mai penibilă decât Buhnici


A stârnit pasiuni enorme dramoleta anonimului Buhnici care, din dragostea sa pentru minore şi „piele perfectă”, şi-a dinamitat businessul de piţiponc media în urma căruia câştiga şi el o pâinică rămasă de la masa bogaţilor. Dacă ne apucăm să curăţăm de căcăţişurile demne de structura eminamente meltenească a personajului, în esenţă, mesajul său e unul cât se poate de corect, fiind obligatoriu de extins şi la bărbaţi. Obezitatea e un element tragic al societăţii contemporane, arătându-ne într-un mod cât se poate de grotesc mecanismul prin care degenerarea este indusă de bunăstare. 

Doar că mesajele de acest tip nu-şi au locul în ziua de azi întrucât ajungi să lupţi cu giganţii care îndoapă proştii cu junk-uri, pentru a-i transforma iremediabil în oile industriei farmaceutice. Doar degeaba credeţi că sunt pline coperţile revistelor glossy cu grăsance care fac fitness „simţindu-se bine în corpul lor”? Şi uite-aşa a văzut Buhnici falimentul în faţa ochilor prin retragerea sponsorilor. Şi, la fel de rapid, personajul cu coloană vertebrală de limax, s-a repliat punându-şi public cenuşă în cap. Mă rog, o încercare disperată de a-şi salva statutul, în speranţa că „ideologiei neiertătoare” o să-i treacă. Penibilul personajului însă nu va trece niciodată.

Să trecem acum la cei mari, mai precis la prostovanii de la vârful UE. Al şaptelea pachet de măsuri împotriva Rusiei promovat de către UE este, mai degrabă, unul de punere a cenuşii în cap după model Buhnici. Au scos din pachet, în ultima clipă, restricţiile împotriva producătorului de titan VSMPO-Avisma. Motivul? În cazul în care taica Putin ar fi decretat stoparea exporturilor de titan către Europa, Airbus ar fi intrat în rahat întrucât nu şi-ar fi putut continua activitatea. Mai mult, în cadrul aceluiaşi pachet, UE menţine ochii închişi în ceea ce priveşte tranzacţiile Rusiei cu alimente şi petrol către ţări terţe. Mă rog, n-ar fi avut nevoie ruşii de scutire de la UE în povestea asta. Ca să înţelegi situaţia, trebuie numai să vezi cum s-au aliniat cei din Liga Arabă sau statele africane în timpul vizitei lui Lavrov în Egipt. 

Aici e vorba de cu totul altceva, anume de grangurii intermedierii de petrol precum Glencore sau Total care, prin intermediul acestei „scutiri”, pot relua codoşirea petrolului rusesc, piaţă de pe care au fost scoşi de tranzacţiile directe, aranjate politic. Şi-ar mai fi ceva, anume ceva business pentru companiile europene de transport care, iată, ca efect al noului „pachet de restricţii” pot reveni la cărăuşeala petrolului rusesc. 

Chris Williamson de la S&P Global Market Intelligence notează urmtoarele: „Economia zonei euro pare să se contracte în al treilea trimestru deoarece activitatea de business a avut un declin în iulie, iar indicatorii de perspectivă sugerează că ceea ce e mai rău abia urmează. Deși contracția este doar modestă în prezent, o creștere abruptă generată de pierderea de noi comenzi și așteptările mai sumbre ale business-urilor indică faptul că ritmul de scădere va creşte în această vară. Cel mai mare motiv de îngrijorare este situația din producție, unde se raportează vânzări sub aşteptări, care au dus la o creștere fără precedent a stocurilor nevândute. Producția va trebui probabil să fie redusă pe măsură ce companiile se adaptează la acest mediu de cerere slabă, la rândul său larg legat de creșterea prețurilor”. Analiza nu-i făcută de vreun rus, ci de un analist reputat, respectat pe plan internaţional. 

Nu-i nicio îndoială că idioţii de la Bruxelles, urmărind sfaturile înţelepte care-au fost dictate de la prompterul lui Biden, s-au trezit într-un rahat care-i sufocă. Perspectivele economiei mondiale erau oricum sumbre din cauza banilor pompaţi absolut aberant începând cu criza din 2008. Era clar că se va ajunge la un punct terminus, doar că acest punct a fost accelerat teribil de criza din Ucraina. Europa, din nou, s-a situat pe partea nefastă a istoriei. Suntem abia la începutul unei crize majore care, probabil, va avea consecinţe dezastruoase din punct de vedere geopolitic. Acum râdem văzându-i pe liderii europeni într-o postură chiar mai penibilă decât cea a lui Buhnici. Însă nici nu bănuim acum ce consecinţe va produce reînarmarea Germaniei. Ca să nu mai vorbesc despre restul idioţeniilor care au băgat Vestul în anticamera celei mai negre perioade din istoria sa.

13 comentarii:

  1. Când "nebunul" vorbește normal și omul "sănătos la cap" că un nebun:.
    https://inpolitics.ro/ce-n-ar-indrazni-nici-in-vis-vreun-lider-roman-adevarurile-incomode-spuse-de-orban-la-tusnad_1832549114.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Germanii trebuiesc imbuibati cu gaz din Romania pentru a resimti cat mai putin sanctiunile impuse Rusiei. Se uita ca nazificarea germanilor a fost accelerata de sanctiunile economice impuse de Franta dupa Primul Razboi Mondial. Dand gaz germanilor Romania se sacrifica pentru pacea Europei (sic!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna paralela cu penibilul Buhnici. Daca Buhnici are barba alba , parul negru fara un fir de par alb... merge constant la sala...se epileaza ...isi face manchiura, pedichiura ... este machiat ... efeminat ... face bani dintr-o vrajala ieftina si din plasare de produse... asta nu ii da dreptul sa isi impuna aceste standarde altora si sa ii critice pe cei ce nu imbratiseaza stilul lui de viata si credinta lui in noile valori impuse de elitele mondiale. Multe persoane muncesc, au copii , nu au timp si bani de fitzele de gheishor ale lui Buhnici. Este clar ca o astfel de agenda "trans" este impusa la nivel mondial. Daca iti mai si place ...e cu atat mai bine. Problema este cum o sa se implementeze frigul din casa la iarna? Pt ca s-a hotarat ca trebuie sa mai stam si in frig. Cu vreo 15%. Una este sa iti placa sa te epilezi la outze si sa iti vopsesti parul si alta sa stai in frig. Sunt curios cum vor face elitele ca sclavilor sa le placa sa stea in frig...sa manance mai putin si mai prost...sa nu mai faca atatea dusuri...sa nu se mai plimbe cu masina asa de mult ... intr-un cuvant cum vor face ca sclavilor sa le faca placere atunci cand ii vor lovi astfel de restrictii.

    Recomand si https://www.youtube.com/watch?v=mactoSForFY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cherchez la femme! Vedeti biografie oficiala sotie.

      Ștergere
    2. Vor spune ca e voia Domnului poate.
      Desi este voia domnilor ce ne conduc si care se cred rasă nobila, sange albastru.
      Nu ar fi prima data când religia ar fi folosita ca metoda de linistire a populatiei.
      KGB-istul Putin nu s-a facut peste noapte crestin ortodox dând cu busuioc peste sânge?
      Biden nu tine discursuri despre democrație desi numai democrata nu e America?
      Aceiasi actori cu alte masti, iar noi aceiasi gura casca ce cauta înțelepciune la balamuc. Din punctul meu de vedere, si pentru Zelenski, si pentru Putin, Biden si altii ca ei nu e loc decat ori la inchisoare, ori la casa de nebuni. Cine aduce focul?😁
      Bietul Eminescu...Daca ar mai trai ca sa vada cum i-au ciopartit masonii visul despre o Catedrala a Neamului...

      Ștergere
  4. Germanii intodeauna au fost pacaliti din cauza naturii lor, iar cand si-au dat seama, intodeauna prea tarziu, au scos pistolul, fiind pacaliti iar si iar.Cand ei incearca sa faca acest joc albinos si albionic iese ceva grotesc si absurd, parca vedem ceva si acum dar nu este inca totul. Legatura intre rusi si europa germanica este una indestructibila, inseparabila si de mare viitor, care nu va fi prea luminos. Bruselul nu e inca lumea germanica, dar va fi in scurt timp, prefacatoria isi epuizeaza timpii de asteptare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Carnea de tun e la reduceri....Comunicatul oficial,
    https://mfa.gov.md/ro/content/precizari-de-presa-8 face vorbire despre această acțiune https://www.bitchute.com/embed/cZJzNwhBf7pc/ în care a fost folosită o dronă Switchblade. Cei ce au folosit drona, împotriva unor civili, au simțit nevoia sa se laude pe medii de socializare. Cred că e la modă, o tendință surprinsă și în Vogue, https://www.vogue.com/article/portrait-of-bravery-ukraines-first-lady-olena-zelenska .
    Să nu uit, din ce am aflat, cel decedat in atacul cu drona se numește Ivan Surdu și cel spitalizat, Vasile Culiș. Pictoriale la Troebortnoe, nu se fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://twitter.com/i/status/1552214318497894401 dati ful screen

      Ștergere
  6. O oferta de nerefuzat din partea lui Dmitry Medvedev.

    https://www.rt.com/russia/559735-medvedev-ukraine-partition-maps/

    "În mintea președintelui Ucrainei, deteriorată de substanțe psihotrope, așa va arăta harta viitorului luminos al țării sale", a scris Medvedev pe Telegram.

    [Vezi prima hartă din articol.]

    "Analiștii occidentali cred că, de fapt, așa va arăta", a scris el, postând o a doua hartă. Pe aceasta, "Ucraina" este redusă la Kiev și împrejurimile sale. Șapte regiuni din vest apar anexate de Polonia, iar trei din sud-vest de Ungaria și, respectiv, de România.

    Restul este marcat "Rusia".

    [Vezi a doua hartă din articol.]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din locul in care sint eu, se poate.
      Articolul are titlul
      "Former Russian president presents future map of Ukraine".

      Daca esti acasa la tine, cu device-ul tau, conectat la ISP-ul tau, incearca sa cauti acest titlu pe Google, sau pe DuckDuckGo, sau pe Brave. Eu l-am gasit pe fiecare din cele 3.

      Daca nici asa nu merge, foloseste un alt DNS server decit cel al ISP-ului tau, care e cel setat implicit (default) de sistemele de operare. De exemplu: Cloudfare, Quad9, OpenDNS. Setarea se poate face din router, din sistemul de operare sau direct din browser.

      O alta solutie ocolitoare e sa folosesti un VPN. Sint destule, unele gratuite. Ia-l pe asta:
      https://protonvpn.com/

      Daca nici asa nu merge, incearca cu TOR, TAILS, Qubes, Whonix etc. etc. etc.

      Poti sa incerci si combinatia VPN + TOR (in aceasta ordine).

      P.S. Articolul are ca sursa:
      https://t.me/medvedev_telegram/150

      Ștergere
    2. Acces neautorizat
      Accesul catre acest site este restrictionat ca urmare a masurilor dispuse de catre autoritatea competenta la nivel national pentru gestionarea riscurilor si a incidentelor de securitate cibernetica.

      Ștergere
    3. Folositi browserul Brave. Eu am intrat si am citit

      O alta varianta este ca linkul sa-l asezati in Google page translate.
      O sa il traduca dar nu cred ca o sa vedeti pozele

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)