duminică, 28 martie 2010

Am cacarisit-o!

... Asta ca să-l citez pe fostul ministru al culturii. Mi-a scris un prieten ca anul acesta, la roblogfest am reuşit performanţa de a ocupa onorabilul loc 32(din 41 de participanţi).

Acelaşi bun amic mai întoarce cuţitu-n rană amintindu-mi că în faţa mea se situează, printre alţii, Mersul trendurilor a cărui cea mai recentă postare este din 27 octombrie 2008 şi Blog to market a cărui ultimă postare datează din 14 aprilie 2009. Vremuri grele monşer! :-))

Lista completă o aveţi aici: http://roblogfest.ro

Update & P.S. Felicitari tuturor(că uitasem s-o spun)! Am găsit o groază de link-uri interesante acolo! Lista chiar e bună ca bookmark!

8 comentarii:

  1. Am și eu programat un rant pentru mâine, destul de aiurea RoBlogFest-ul de anul ăsta... BTW, și eu te-am depășit :) (NOVIT - Support for Your Business)

    RăspundețiȘtergere
  2. E un tipar trist: cu cât este mai sus un blog, cu atât calitatea acestuia lasă de dorit.
    Mai așteptăm.

    RăspundețiȘtergere
  3. Relax man ... e oricum mai bine pe poziţie naşpa şi cu conţinut OK decît altfel ... ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan, eu imi sorb cafeaua de dimineata, zilnic, cu blogul tau in fata. Chiar ma enervez cateodata daca nu scri.... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vic: Hai sa n-o luam in tragic. Nu-i nicio problema ca unii sunt mai sus. Sunt multe bloguri bune atat deasupra mea cat si sub mine in respectivul clasament(bine, sub mine nu prea mai sunt multe locuri :-))).

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dan:
    Pana la urma, chiar crezi ca pe mine ma intereseaza pe ce loc ai iesit la fest-ul asta? Te citesc pentru continut, nu pentru ca ai fi luat nush-ce premii...
    Iar tu ai inceput sa scrii pe blog din pura pasiune, nu-i asa?
    Oricum, net-ul nici nu incepe, nici nu se termina cu festul asta, asa ca... scrie mai departe, ca asta conteaza pentru cititorii tai.

    RăspundețiȘtergere
  7. Peter: Cred ca post-ul asta n-a fost o idee buna... Eu am vrut sa-i dau o tenta umoristica, dar din incurajarile pe care le primesc vad c-a iesit fix pe dos...

    RăspundețiȘtergere
  8. Dane, tot intr-o nota umoristica... si OTV-ul are rating foarte bun... ;-)

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)