joi, 23 septembrie 2021

Am ajuns la capătul răbdării!


Ultima modă în ceea ce privește netezirea drumului către vaccinarea obligatorie este tentativa de aruncare asupra acelora care se opun demenței a „vinei” de a fi necopți la minte. Spun propagandiștii că „antivacciniștii” se comportă precum copiii, adică pe de o parte refuză vaccinarea, dar, de partea cealaltă, refuză să suporte consecințele. Să punem totuși treburile pe făgașul lor normal și să le scurtăm puțin obrăznicia acestor ticăloși. Vă spun încă de la început că-mi măsor bine cuvintele, iar spun ticălos chiar despre asta e vorba.

În primul rând, nu s-a făcut nicio consultare în ceea ce privește achiziția vaccinurilor. Așa am aflat că această cretină și idioată conducere a țării a contractat peste 120 milioane de doze, pentru o populație de 18 milioane de oameni. Ciudat, nu? Chestiunea are iz penal deoarece, la afacere, se încasează niște comisioane babane. La patru vaccinuri un dolar. Logic, la 120 milioane, 30 milioane reprezintă șpaga. Iată cum iese diavolul din pungă! 

Înainte de a trece mai departe vă voi vorbi despre actul medical. Pornesc de la un principiu de bază: în ceea ce privește corpul meu, sunt suveran. Nu există absolut niciun motiv pentru care cineva mi-ar putea spune că eu pot fi scos din dreptul pe care-l am asupra propriului corp. Vă voi spune de asemenea, că libertatea pe care mi-am asumat-o pentru mine, am pretenția să fie respectată. La fel cum eu sunt obligat să-i respect deciziile celuilalt asupra propriului său corp și el e obligat să-mi respecte deciziile mele. Vă voi spune, de asemenea, că am membri ai familiei care s-au vaccinat. Nu-i nicio problemă. Fiecare decide care-i sunt prioritățile și ce strategie alege în lupta cu o boală sau cu amenințarea ei. Din punctul meu de vedere - așa cum de altfel spun și specialiștii nemânjiți - faptul că am trecut prin boală presupune automat dezvoltarea imunității. Imunitate care nu ține 180 de zile așa cum declară imbecilii din Ministerul Sănătății, asmuțiți de stăpânii lor de la nivel mondial, ci mult mai mult. Conform Ministerului Sănătății din Singapore, cei care s-au îmbolnăvit de SARS(mai țineți minte?) încă au imunitate! Acest virus este unul derivat din SARS, astfel încât nu-mi dau seama de ce organismul nu s-ar comporta la fel. De asemenea, chiar dacă n-ar fi așa, am ales riscul de a mă reîmbolnăvi. E alegerea mea, așa cum alții au ales să se vaccineze. 

Trăiesc totuși cu impresia că, după ce ți-ai făcut vaccinul, te afli în pericol de a dezvolta o boală mentală gravă. Altfel nu înțeleg atitudinea celor care, după ce s-au vaccinat, se transformă în teroriști ai vaccinării. Simt nevoia să-i oblige pe ceilalți să se vaccineze, sau, în cazurile complet scăpate de sub control, se cred un soi de superiori, de supraoameni care, iată, au ajuns prin vaccinare la un statut de invidiat. Stați liniștiți, dragii mei, sunteți la fel de proști și la fel de săraci ca și înainte de vaccinare. Pun punct aici divagației pentru a reveni la firul narativ principal.

Primul lucru pe care trebui să-l înțeleagă vaccinații este că efortul de achiziție al vaccinurilor este suportat și din banii celor care nu s-au vaccinat și care nu au de gând să se vaccineze. Așadar, dacă tu ca vaccinat ai pretenția că ți s-a mai adăugat o bucată de creier, dă fuga la un nevaccinat și mulțumește-i deoarece doza aia de vaccin e cumpărată și din banii lui. A doua chestiune ține de logică: dacă te-ai vaccinat, adică te consideri imunizat, înseamnă că ai scăpat de perspectiva infectării, astfel încât nu are de ce să-ți fie teamă de un nevaccinat. Teoretic și practic, teama ar trebui să se manifeste de către nevaccinații care stau în proximitatea vaccinaților. Sper din tot sufletul că s-a înțeles povestea. Să trecem acum la „teoria nevaccinaților infantili”.

Spun vaccinații că dacă nu te vaccinezi ar trebui să nu mai beneficiezi de serviciile medicale. Zău? Aflu chestii extrem de interesante. Ceea ce nu spun acești imbecili răspândaci de idioțenii propagandistice este că eu, ca nevaccinat, sunt asigurat medical. Așadar, eu plătesc pentru serviciile care mi se oferă, ele nu-mi vin de undeva din cer. Există într-adevăr și posibilitatea ca cineva să-mi spună că dacă nu mă vaccinez nu mai beneficiez de asigurare. E foarte corect. Însă, în acest caz, ar trebui să nu-mi mai oprească banii pe asigurarea de sănătate. Ia să vedem, are statul curajul să dea o asemenea reglementare? Vă spun eu: nu! Dacă oamenii ar vedea câți bani cheltuiesc lunar cu gaura neagră numită „asigurarea de sănătate” s-ar putea să considere că e mai ieftin să strângă banii și să-i folosească atunci când or avea nevoie de ei! În concluzie: oligofreni nu sunt nevaccinații, ci cei care lansează la modul imbecil aceste teme false.

Nu în ultimul rând, vă voi aduce în atenție isteria cu care se pune de reglementarea vaccinării obligatorii. Aflat la New York într-o călătorie de lux pe banii statului, Plăvanul a dat semnalul începerii campaniei de vaccinare obligatorie. Mai țineți minte că v-am spus de astă vară de când Plăvanul se declara împotriva vaccinării obligatorii că o va întoarce? Nu știu dacă deplasarea la New York a fost pentru a-și încasa partea sa de șpagă sau dacă l-a chemat stăpânirea la raport dat fiind numărul mic de vaccinați din România. Cert este că de acolo vine cu o foaie de parcurs pentru impunerea vaccinării obligatorii. Și nu doar la adulți ci, în special, la copii. Să vă explic.

În 30 august, prin a ordinul comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Învățământului, se statutează că în interiorul cabinetelor medicale școlare elevilor și studenților li se poate face „imunizarea în condiții epidemiologice speciale”. Este vorba de Ordinul nr. 438/4.629/2021, iar paragraful incriminat îl găsiți, între altele, la punctul 5.2. Ticăloșia vine din două direcții. Părintelui sau tutorului i se dă spre semnare o anexă incompletă(Anexa nr. 18) în care nu se spune nimic despre „imunizări”, ci se spune că „se inițiază măsuri antiepidemice în focar de boli infecțioase conform metodologiilor în vigoare”. Asta implică și vaccinarea. De asemenea, în aceeași anexă se specifică faptul că „în cabinetul medical școlar se efectuează acțiuni de educație pentru sănătate a preșcolarilor și elevilor”. Știți ce-i asta? Acceptul dumneavoastră pentru participarea copiilor la orele de educație sexuală, conform actualei legi care, în mod ticălos, a înlocuit denumirea de educație sexuală cu cea de educație sanitară! Tipic securisto-uSeRIst!

Partea și mai ticăloasă este că întreaga anexă maschează cele incriminate printr-un aparent acord de procesare a datelor personale. Însă, odată semnat, v-ați dat acceptul atât pentru vaccinarea copilului cât și pentru participarea sa la orele de educație sexuală(citiți pagina 2 a Anexei nr. 18 la Ordinul 438 )! După cum puteți lesne înțelege, ticăloșia e de mult timp pregătită. Aveți grijă dacă ați semnat respectiva hârtie: o puteți revoca prin intermediul unei notificări înregistrate la respectiva instituție de învățământ(păstrați copia actului cu numărul de înregistrare!).

Pe moment retorica impusă este cea a vaccinării obligatorii a adulților, însă ținta principală sunt copiii, mai ales că din decembrie se va da verde vaccinării începând cu vârsta de 5 ani! După cum puteți vedea trăim timpuri de-a dreptul apocaliptice, în care ți se impun proceduri medicale cât se poate de ciudate. Se încalcă întreaga legislație și practică judiciară din domeniu pentru a se face loc acestei practici medicale care nu doar că nu și-a dovedit eficacitatea ci, din contră, se dovedește mult mai păguboasă. În Israel ultimul vârf înregistrat a avut o medie de peste 11 000 infectări pe zi față de maxim 8000 cât a avut în perioada anterioară(fără vaccin). În Anglia, maximul recent a fost de 46 000, dar acolo părerea mea e că suntem într-o perioadă de „acumulare” urmând a se depăși vârful anterior de 60 000 de infectări zilnice. 

Așadar, cu toate că nu există nicio rațiune logică pentru care ar trebui să-ți faci acest vaccin, se merge pe tirania vaccinării. Vă întreb sincer CE FACEȚI? Aceeași întrebare mi-o adresez în oglindă! Ce facem, oameni buni, așteptăm să fim călcați în picioare de acești ticăloși? Suntem mai bine de 60% cei care nu ne-am vaccinat din rațiunile anterior expuse. Vă întreb încă odată: CE FACEM???

Știu, sunt o căruță de ticăloși care vor să se ridice pe valul acesta de nemulțumire. O să vedem o groază de apeluri patetice. Deja mi-e scârbă când știu câte jigodii abia așteaptă se se urce pe un val de nemulțumire pentru a-l deturna. Vă întreb totuși, noi, oamenii simpli, 

CE FACEM? 

Asistăm neputincioși la acțiunile ticăloase ale unei minorități absolute care, pe banii noștri, caută să ne impună o procedură medicală dubioasă?

CE FACEM?

Stăm precum oile? Înjurăm din fotolii cu telecomanda în mână?

Întrebați-vă prietenii, rudele, pe cei apropiați. Ce-i de făcut? Noi suntem majoritatea, chiar ne lăsăm călcați în picioare de-o minoritate insignifiantă? Porniți de la ideea că, din punct de vedere legal, totul e împotriva noastră. Porniți de la ideea că absolut toate partidele politice participă la blatul vaccinării obligatorii. Porniți de la ideea că absolut toate instituțiile statului forțează vaccinarea obligatorie. Asta în condițiile în care:

  • majoritatea cadrelor medicale nu-și doresc vaccinarea
  • majoritatea cadrelor din armată, poliție, servicii de forță nu-și doresc vaccinarea
  • majoritatea profesorilor nu-și doresc vaccinarea
  • majoritatea covârșitoare a angajaților nu-și doresc vaccinarea.
Atunci cine-o dorește? O vor niște jogodii din industria producătoare de medicamente care, după cum se observă, recurg inclusiv la mită pentru aceasta. Sunt sprijiniți de tot ce înseamnă Big Tech și structuri oculte de putere. Întrebarea e simplă: DE CE? De ce toată această nebunie? E ceva ciudat, dubios, irațional, ceva cu care efectiv NU MĂ POT ÎMPĂCA. De aceea vă întreb cât se poate de sincer: v-ați întrebat DE CE TOATE ACESTEA?

N-am răspuns. Sunt la fel de simplu ca și voi. Caut însă o soluție de ieșire. Și singurul lucru pe care cred că-l putem face este acela de a ne face simțită prezența. Nu știu cum, dar trebuie făcut ceva!

P.S. Cei de la Project Veritas au început dezvăluirile în ceea ce privește vaccinurile. Probabil de aceea e nebunia cu accelerarea cu orice preț a campaniilor la nivel mondial.

70 de comentarii:

  1. Daca vizitati pagina de Facebook a dlui avocat Adrian Toni Neacsu, o sa vedeti ca deja e reglementat prin lege ca ne pot limita drepturile constitutionale (cum ar fi dreptul la munca) printr-un rahat de lege. Cum ne-au facut si anul trecut cand unii din noi nu ne-am putut desfasura activitatea online si a trebuit sa stam in case cu forta, fara venit..

    RăspundețiȘtergere
  2. În acest moment, la nivel colectiv, doar greva totală pe termen nelimitat ar mai putea avea ceva efect. Altfel...

    RăspundețiȘtergere
  3. După ce văd cu ochii mei pe TOȚI judecătorii, procurorii, milițienii, se curiștii și avocații la coadă să se vaccineze, mă voi gândi și eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot ce'ai expus aici este adevărat și rațional. Iată un punt de vedere cu care eu rezonez:" Trăim istoria....noastră și în fiecare dintre perioade s-a putut spune același lucru. Este o perioadă să zicem interesantă, că ne place sau nu, dar trebuie s-o traim căci nu prea avem de ales. Istoria umană a fost condusă și manipulată în toate punctele ei importante. Fiecare sfârșit nu a fost decât un nou început, parte a unui proces condus de alții mai mici sau mai mari, la vedere sau nu. Eu nu am postulat nimic, ci am doar unele observații asupra istoriei... Procesul de stingere a civilizației noastre este demarat de 20-30 de ani fie că vedem sau nu acest lucru. Nu știm sau cel puțin eu nu știu cât de lung va fi acest proces... 50-100 de ani? 2-3-4 generații de acum încolo? Cert este că s-a declanșat colapsul vârfurilor economice și culturale ale societății umane. 2010 atacul HAARP de la Fukushima, din care Japonia nu și-a revenit nici acum, destabilizarea Africii de Nord, apoi a Siriei, cu invadarea Europei de hoardele africane și din Orientul Mijlociu, impunerea noii corectitudini politice, destructurarea societății prin toate posibile. Impunerea unei conduceri politice bizare specialistă în nimic, coruptă, care va duce Europa la faliment toatal. Războiaiele stau la ușă, iar colac peste pupăză, SUA înarmează ad-hoc talibanii făcându-le cadou armament de primă clasă căruia nu-i poate face față nici o putere din jur. Totul este cusut cu ață albă, dar spălarea pe creier continuă și destructurarea societății cu desființarea învățământului la toate nivelele, mai ales cel primar și cel gimnazial în toată lumea așa-zis civilizată face ca ața albă să devină invizibilă sau neinteresantă. Mi-am dat seama de la începutul proiectului meu că voi scrie pentru foartă puțină lume, pentru nivelul general de instruire a populației astăzi este mult scăzut comparativ cu 30 de ani în urmă, iar valorile societății sunt inversate, media promovând constant nonvaloarea. În ciuda faptului că am trimis mesaje televiziunilor și revistelor importante de pe piața românească, evident nimeni nu este interesat de subiect. Nu am decât să vă felicit pe toți cei care ați achiziționat cartea. Asta însemnă pentru mine că aveți un interes în „a ști de ce”! și că mai devreme sau mai târziu veți parcurge informația mai ușor sau mai greu, fiecare în funcție de atâția factori care ne influențează. Interesul pentru această carte rămâne în continuare scăzut, dintr-o multitudine de factori." Toni Victor Moldovan
    https://toni-victor-moldovan.blogspot.com/2021/08/raspunsuri-la-ultimele-intrebari.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Solutia e individuala si am avut-o tot timpul si inca o mai avem: Evanghelia dupa Matei Cap. 5, 6 si 7. Sa implinim macar de acum inainte voia Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce vom face ? Absolut nimic ! Iar ei știu asta ! Tot ce se întâmplă acum nu numai că a fost plănuit cu multi ani in urma, dar este făcut pe baza unor studii sociologice începute pe la inceputul secolului trecut, astfel încât acest moment a fost ales cu bună știință, știind că populația este împărțită în două: cei care execută cu obedienta tot ce li se induce mental și cei care au dubii dar sunt într-o stare de amorțeală totala din punct de vedere reacționar, cel puțin din punct de vedere al unei acțiuni fizice. Pentru că libertatea nu se obține cerand-o stăpânului, dansând in stradă, libertatea se câștigă prin luptă! Pe de altă parte, eu am niste dubii legate de procentul vaccinați/nevaccinați: in momentul de față, majoritatea oamenilor își petrec o mare parte din viața socială în online, alegând să facă parte din grupuri in care se regăsesc prin modul de gândire. Asta ii face sa creadă că majoritatea oamenilor gândesc sau trăiesc ca ei. Cei nevaccinați cred că majoritatea sunt nevaccinați, cei vaccinați cred că majoritatea e vaccinată. Graficele oficiale prezintă situația că aproximativ două treimi sunt nevaccinați. Iar mie îmi dă de gândit . De ce? Pentru că din toți cunoscuții mei din viața reală, nu online( și nu sunt puțini ), rude, prieteni, vecini, colegi, simple cunoștințe, eu și familia suntem singurii nevaccinați ! Restul, toți sunt cu pecetea înfiptă în braț ! Și atunci, care este procentul real ? La voi, din toți cunoscuții non-online, câți sunt vaccinați ? Nu cumva procentul nevaccinaților este mult, mult mai mic dar situația este prezentată invers pentru a pune presiune și a aduce la seringă și bruma rămasă neintepata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea să aveți dreptate. Și la mine situația stă cam la fel. Și în familie și la serviciu.

      Ștergere
    2. S-ar putea sa aveti dreptate in privinta procentelor. De asemenea e posibil si ca unii din cei nevaccinati sa minta cum ca sunt.

      Ștergere
    3. Cred ca depinde unde locuiti. In Bucuresti de exemplu, procentul de vakseenati e mult mai mare ca in restul tarii. Eu cunosc si nevaccinati, dar intr-adevar, majoritatea sunt intepati.

      Ștergere
    4. La mine procentul este inversat, am multi prieteni in Bucuresti, rude si cunostinte prin tara ca nu sunt vaccinati. Cam toti evita sa discute despre asta pentru ca inevitabil se ajunge la conflict din partea vaccinatilor.

      Ștergere
  8. Raspunsul la intrebare il gasiti cioplit in piatra pe monumentul masoneriei numit Georgia Guide Stone, unde prima porunca cere masonilor sa vegheze ca populatia omenirii sa nu depasesca niciodata numarul de 500 de milioane de oameni!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am idee ce se poate face imediat. Pentru viitor, cred că primul lucru care trebuie făcut este organizarea. Mai întâi în grupuri mici, în cuiburi. Cineva a propus pe telegram să facă DD un tabel unde să treacă comentatorul domiciliul, n-am înțeles cum! Am zis că ne putem organiza mai ușor dacă comentatorul trece în dreptul nickname-ului și localitatea de domiciliu astfel încât comentatorii din aceeași localitate sau localități limitrofe să se poată cunoaște și în viața reală. Evident că vor exista și infiltrări. Securiștii au misiunea să destrame orice tip de organizare ce deranjează guvernatorii. Tocmai de aceea grupurile restrânse se pot deparazita mai ușor. Cu cât grupul este mai mare cu atât este mai greu de deparazitat. Următoarea etapă ar fi să se cunoască grupurile vecine până la nivel de județ. De la județ mai departe este nevoie de un lider la nivel național.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce este mai rau de acum incolo incepe!Si o sa fim din ce in ce mai putini, deoarece multi o sa cedeze pentru confortul cu care ne am invatat si o sa si sacrifice libertatea pentru asta. Cand o sa se trezeasca, o sa fie mult prea tarziu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... si moartea e o forma de trezire.... dincolo.
      Cand nu mai pot zice si face nimic.
      Ca doar nu credeti ca sint spitale si centre de vaccinae...
      Sint locatii de eutanasiere si centre de sinucidere asistata - a celor din cultul Co[hen]vidian - de asasini bine platiti, cu diploma de "binefacator' care a jurat pentru viata DE AICI.

      Ștergere
  11. Scopul vaccinarii este reducerea populatiei, vezi Georgia Guidestones.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putini stiu ce e scris acolo, dar agenda este in plina implementare.
      Tara arde baba se piaptana.

      Ștergere
  12. Ai lovit iar cu argumente imbatabile. Din pacate ratiunea e neputincioasa in fata prostiei si fortei.

    RăspundețiȘtergere
  13. Oamenii au fost deja testati de catre illuminati in alte situatii in care ar fi trebuit sa reactioneze daca nu erau oi ce cred in minciuna numita democratie. Cum ar fi asteptarea ca judecatorii si alte structuri care ar trebui sa aiba grija de oameni si, mai ales de copii,sa isi facă bine treaba pentru care sunt platiti regeste. Cozile de topor corup ca sa-si implineasca misiunile lor pe pamant. Atat intunericul, cat si lumina actioneaza pe pamant, reprezentand modele de urmat. Cine copiaza modelele din intuneric are deja pecetea despre care vb crestinii, crezând ca pecetea este vaccinul. Nu, pecetea o au multi, foarte multi oameni si reprezintă obediența in fata tortionarului.
    Cel corupt tot pentru intuneric va lucra, pierzandu-si liberul arbitru. Asta cu vaccinul si virusul probabil ca reprezinta doar o distractie in tabara plictisitilor bogati ai lumii. Isi exercita puterile asupra maselor, asta facandu-i sa se simta puternici. Sunt unii oameni care nu se simt puternici decat daca schingiuiesc, tortureaza.
    " Jocurile foamei"..." Jocul calamarului"...filme mai noi ce reflecta realitatea pe pamantul căzut victima de foarte, foarte mult timp unei rase de descreierati.
    Hristos a venit sa vindece orbii de orbirea spirituala. Degeaba...orbii tot orbi, surzii tot surzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a venit degeaba - tu esti un exemplu ca nu ai ramas orb.
      Rau e ca pari cazut in deznadejde si asta e pacat, inseamna ca nu crezi ca El te poate ajuta.

      Ștergere
  14. 1. Ceea ce nu este posibil la oameni este posibil la Dumnezeu. Asta in primul rand. Spovedit, impartasit si tinuta o randuiala cat de cat.

    2. REFUZUL insotirii cu raul sub orice forma ar fi aceasta. Adica NESUPUNERE la tot ce intra in paradigma plandemica gen botnita, testare, vaxxinare, carantinare, interdictii etc. Este de departe mult mai eficienta decat orice manifestatie unde pleci cu lozinca ta si te intorci cu a lor. Sistemul are o capacitate de manipulare infinita dar inca nu poate ajunge la nivelul individului. Poate deturna o manifestatie dar nu poate urmari individual pe fiecare in parte ca sa-i impuna o anumita conduita.

    E greu sa nu-ti trimiti copiii la scoala pe motiv de botnita? Cu siguranta da, mai ales daca nu ai cu cine sa-i lasi. Dar asta urmeaza oricum daca astia continua nebunia si decreteaza lockdown.

    E greu sa nu-ti mai faci cumparaturile dintr-un supermarket unde le gasesti pe toate? Asa pare la prima vedere dar este doar o impresie. Merita, zic eu, efortul de a evita aceste locuri si de a cumpara de unde nu ai restrictii.

    E greu sa intervii atunci cand vezi ca cineva este agresat de fortele de ordine pe motive plandemice? Asa este pentru multi dintre noi dar acum nu mai sunt timpuri normale si este nevoie sa iesim din pielea noastra. Macar un pic de gura acolo putem face si noi ajutandu-i pe bietii oameni care, ca si noi, lupta in felul lor impotriva nebuniei. Fortele de ordine pot fi usor incercuite si coplesite numeric de cei care le cer sa-i lase in pace pe semenii lor (deocamdata va functiona cu siguranta insa atunci cand vor fi aduse trupe straine - este prebazuta si asta - va fi mult mai greu pentru ca aia nu vor intelege limba si vor fi total lipsiti de empatie).

    E greu sa nu ne mai ducem la servici daca nu ne lasa sa intram fara testare? Categoric da, mai ales atunci cand o ducem de la un salariu la altul si avem rate de platit. Sa nu uitam insa ca daca facem in continuare compromisurile pe care ni le cer in curand nu vom mai avea nimic. Nimicuta. Asta este drumul pe care ne conduce plandemia.

    Procedand asa si ajutand pe cat mai multi sa inteleaga cat de critica este situatia putem spune ca am facut datoria, adica ceea ce este omeneste posibil.

    Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne intareasca iar la randul nostru sa dam dovada de curaj. Numai fiind VOCALI si NESUPUSI avem o sansa mica de a mai intarzia lucrurile.

    Si nu uitati ca pe Agenda urmeaza Revolutie, Criza, Razboi, Molima adevarata, nu inchipuita ca cea de acum. Gasiti-va asadar si un coltisor izolat si linistit de lume unde sa va retrageti. Iar asta nu la vara ci cat mai repede (cine n-o face nu va avea incotro si la un moment dat se va supune, indiferent de cat de leu se da acum).

    RăspundețiȘtergere
  15. Stimate Dan Diaconu explicatia mea este ca oamenii mari sau mici pur si simplu au Innebunit; De ce ?
    Pt. ca Dumnezeu inainte sa ne piarda ne ia mintile-vezi batranii care cam dau in mintea copiilor.

    Pe de alta parte cu Ce facem nu trebuie sa faca nimeni nimic,doar oamenii sa redevina Oameni,atat !
    Acestia vor scapa !
    Eu nu bajbai sau pun intrebari, eu Stiu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Multe cuvinte,o singura solutie: LUPTA FIZICA...ma raliez fara cracnire unei miscari ample de mase inarmat cu ce gasesc,pt a participa la starpirea si ingrozirea tradatorilor...REVOLTA POPULARA SANGEROASA e singura care mai piate schimba ceva...pe cai legale sau orice mijloc intelectual au toate resorturile de-a ne zadarnicii intentia...pentru viitorul copiiilor nostrii va provoc sa lasati comoditatea deoparte si sa reactionam agresiv pt apararea drepturilor elementare...nu suntem carne de tun!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Scopul vaccinarii este conectarea creierului uman la 5G. Control total.
    Nu va iesi lumea in strada pt ca majoritatea orasenilor sunt vaccinati si cei de la sate nu sunt afectati de restrictii.
    Parintele Iustin ne-a avertizat , indemnul a fost sa iesim din orase , sa formam comunitati crestine. Nu am facut-o. Fiecare si-a luat ceva separat. Nu stiu daca vom reusi pe cont propiu dar merita incercat.
    In concluzie multi se vor vaccina stransi cu usa si putini vor pleca in sate, departe de oras.

    RăspundețiȘtergere
  18. Inclusiv tie ti se va spune sa te vaccinezi, ca sa se vrea.
    Comisionul trebuie incasat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi pare rau ca nu se mai vad comentariile facute cu Disqus. Acum 2-3 saptamani majoritatea ma punea la colt deoarece spuneam ca vaxxinarea obligatorie va fi introdusa curand si in Romania.

    Constat o lipsa acuta de simt al realitatii. Fara asta suntem pierduti pentru ca actiunea noastra cere sa fie corelata cu realitatea iar nu cu visele noastre roz de viata buna, prosperitate si comfort.

    Pot intelege o cadere de moment cand simti ca nu mai poti. Atunci poate ca este chiar bine sa te imbeti ca sa treaca momentul respectiv. Dar daca dupa asta nu te trezesti si nu iei masuri in raport cu realitatea inseamna ca vorbim deja despre schizofrenie. Iar asta este o boala. Grava.

    RăspundețiȘtergere
  20. pai pentru inceput ar trebui contestata in instanta HG referitoare la accesul doar cu certificatul verde. In aprilie, Curtea de Apel Cj, a admis in parte contestatia unor avocati clujeni, pt hg de atunci. partea proasta e ca nu pot fi impiedicati sa dea o alta si o alta HG cu acelasi continut. Prin urmare fiecare HG va trebui contestata pe masura ce apare.
    Daca ar fi fost lege, putea fi contestata la CC. De aceea au si ales aceasta metoda.
    Daca ar exista un grup de avocati care sa ne reprezinte constant si dedicat, cine stie...chiar si cu pasi mici, am mai obtine cate o gura de libertate. Important e sa nu stam cu mainile in san.
    Nu intelg de ce totii avocatii astia care ne striga drepturile pe facebook nu fac nimic concret. Gen Piperea, Sosoaca & altii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici dacă stă Cîțu în cap, cu tot guvernul lui parșiv, nu poate legifera în locul parlamentului. Dacă parlamentarii vor vota legea vaccinării obligatorii, CCR o va respinge.Președintele nu poate promulga o lege neconstituțională. Nu suntem în stare de război, nu s-a dovedit știintific nicăieri în lume existența unui virus care să producă o pandemie. Recomandările UE nu ne anulează Constituția. Cîțu știe el de ce tremură: orice faptă de corupție penală are și făptuitor iar el este cap de listă.

      Ștergere
    2. Nu are putere de lege dar pune ministrii si lucratorii de la "organe" sa impuna cu forta, in ciuda faptului ca sint incalcate mai multe legi, COnstitutia, Tratate si COnv entii internationale.
      Pe marxisti ii incurca legile, nu au principii, au doar tonta pe care trebuie sa o distruga - regula "luptei de clasa",
      Alaltaieri - burghezu contra mucitorului, feudalul contra taranului, ieri - negrii, masliniii contra albilor, azi - injectatii contra sanatosilor.
      Cine a inventat lupta de clasa si cui foloseste divizarea societatii?
      Parintilor marxismului (ca Marx nu a fost vreun geniu ci fiu de rabin platit sa converteasca texte primite de la altii din trib... sa prosteasca pe "ailalti").

      Ștergere
  21. Ce facem? Nimic, pentru ca nu exista un lider cu suficient de multi adepti, cu o structura organizatorica in spate care sa organizeze, sa coordoneze o miscare. Spontan nu se va intampla nimic, mai ales avand in vedere opozitia. Din cauza asta probabil a trebuit trimis Dracnea la inchisoare.

    RăspundețiȘtergere
  22. Poate cel mai bine ar fi sa boicotam - tot ceea ce vor ei sa facem!!
    Sa ne organizam si sa boicotam mersul la vacinare!
    Sa boicotam orice actiune pe care ei ne indeamna sa o facem !

    RăspundețiȘtergere
  23. Da si eu m-am intrebat DE CE vor sa faca asta domule Diaconu!

    Din ce am citit eu structura AND are o legatura subtila cu felul de a fi al omului !

    Gasit informatii detaliate aici
    https://tonivictormoldovan.com/

    Bun! Ce fac ei cu vacinul cu ARN mesager.
    Modifica structura AND a omului !

    Aceasta structura ADN iti defineste felul de a fi si te defineste pe tine ca om.
    Imaginati-va ca fiecare dintre noi in baza acestei structuri ADN functioneaza ca si un calculator.
    Toate reactiile tot ce gandesti si ai gandit de cand existi e stocat in aceasta structura ADN.
    Introducand bucati de ARN - modificat intr-un organism nu faci decat sai pui o "PECETE INVIZIBILA" modificandu-i Structura ADN.
    Am vazut aberatii de genul o sa ne poata SCANA cu tehnologie 5G.
    Nu cred ca tehnologia 5G permite scanarea structurii ADN a omului si a aurei. Dar exista alte tehnologii care permit.

    Vacinul nu face - decat sa "ataseze" un marcaj USOR IDENTIFICABIL. (ca si numarul de la MASINA)
    Practic ca sa poti urmari o persoana si sa o identifici cu precizie de 100% e foarte dificil de catre un calculator, pt ca ar fi nevoie sa SCANEZE si sa STOCHEZE Strucutra ADN
    a fiecarui OM sau multe alte informatii despre acea persoana greu prelucrabile IT.
    Ca sa faci asta ai nevoie de exterm de multa putere de procesare si stocare (ceea ce inca nu exista.. sau cel putin nu stiu eu sa fie)
    Si atunci ce faci?
    Pai pui o ETICHETA - cumva ca si la OI/Vaci/Porci cu Tag-ul din Ureche.

    Normal ca la oameni - nu poti veni cu cerinta asta - bai fraierilor ia bagativa fiecare in ureche un RIFD...!
    Si atunci inventezi un vacin - care are o marca ARN care se combina numai cu o anumita MARCA ADN si
    il injectezi la toata lumea (vezi link-ul de mai sus pt clarificari tehnice.. sau cititi cartea... )

    In felul asta "i-ai cipat" pe toti.
    Dupa ce faci manevra asta e simplu de gasit un echipament - care nu mai trebuie sa scaneze tot corpul si toate caracteristicile ( unele din ele care chiar se pot modifica) ci doar sa caute dupa ETICHETA!!

    Cam asta e ideea.. DE CE VOR SA FACA ASTA !!

    Ei cauta - niste MARCI ADN - cu DISPERARE - MARCI ADN care sunt f.f. greu de gasit si de care au MARE NEVOIE !!

    E ca si cum ai vrea sa cerni tot nisipul marii - Da Poti sa o faci - dar GREU si cere timp si echipamente foarte foarte multe... ineficient!!
    Asa ca au pus la punct acest sistem!!
    Eu asta cred !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scaneaza daca - pretinzand ca esti injectat - se identifica dinspre injectat = MARFA new Age! - semnal, codul unic al fiecarei particule de grafen.
      Injectatul e marcat, nu conteaza CNP, PIN, SIN ori cum ii mai poate zice ... e marcat individul cu un cod pentru "noul normal".

      Ștergere
  24. P.S. nu sunt specialist.. dar as avea curajul sa fac pariu ca si dozele de vacin sunt diferite in functie de Tara, continent, regiune s.a.m.d.
    Poate cineva care are acces la acest tip de tehnologie sa verifice...
    Sunt aproape sigur ca ARN-ul din vacinul distribuit in RO - e diferit de ANR-ul in Germania sau SUA. ( sau cel putin eu daca as fi in locul lor asa as proceda)

    Si inca ceva.. chestia cu ARN-ul e destul de periculoasa.... pt ca in multe situatii orgranismul "se prinde" ca sa "strecurat" ceva strain inauntru si reactioneaza.... pt. al elimina...
    sau in alte cazuri reactioneaza "prea brusc si brutal" si mori !!
    Cei care au facut transplanturi cunosc procesul - practic acesti oameni iau niste medicamente ( imunosubpresoare le zice) care "zapacesc" sistemul imunitar a.i. corpul tau sa " nu se prinda" ca ai un rihichi strain !!
    Corpul tau "STIE" ( nu intru in detalii tehnice) ca richiul este al tau sau e al altei persoane. Si chestia asta e valabila - LA ORICE Organ/celule din Organism.

    Sper ca v-am dat un incidiu despre DE CE - fac asta !!

    si v-am indicat in ce directie sa cauta-ti !!

    Domnul sa va ajute tuturor !!

    P.P.S.
    Scriind explicatiile mi sa clarificat si DE CE sunt necesare mai multe doze.
    Cel mai probabil - aplicarea marcajului ARN direct "din prima" ar determina o reactie de respindere directa necontrolabila din partea organismului. ( adica ai muri in f.f. scurt timp)
    Pt. ca sa pacaleasca orgranismul cel mai probabil bucatile de ARN au fost SPARTE in sectiuni mai mici - astfel incat organismul "sa nu se prinda" ca a intrat "hotul",
    ele (bucatile de ARN) urmand a se re-combina secvential dupa mai multe doze.
    Ca sa nu bata la ochi - pt anumiti specialisti care cunosc tehnica si care s-ar putea prin de din prima ce vor sa faca au lasat vacinurile standard ( fara ARN mesager) sa fie si ele disponibile pt. o scurta perioada.
    Dupa care au facut o "gargara" ca nu sunt OK pt a fi eliminate de pe piata !!
    Foarte multi oameni intuitiv s-au vaccinat cu aceste vacinuri considerandule ( in sinea lor) mai sigure.
    Acum in faza 2 deja au comunicat ca si cei care s-au vacinat cu vacinuri fara
    ARN mesager vor fi obligati sa faca un vacin cu ARN Mesager.
    Probabil dupa cateva doze consecutive ( nu stiu cate) MARCAJUL ARN se va FIXA complet in organism.a
    Imaginati-va aceasta bucata de ARN ca si un CAL TROIAN - la voi in corp !!


    RăspundețiȘtergere
  25. Tineti minte puterea si bratul ei inarmat se tem de galeriile de fotbal (pe care au incercat sa le controleze ) si de COCTEILURILE MOLOTOV

    RăspundețiȘtergere
  26. CE FACEM?

    Nu putem sa facem nimic fara ajutor extern. Sau fara un Pinochet. Popoarele nu au capacitatea de a pune la cale revolutii.

    Degeaba sintem multi daca nu avem arme. Toate armele sint la ei. Si toti banii cu care isi platesc armatele de mercenari (securisti, anti-tero, militieni, jandarmi, armata) ii tiparesc ei singuri. Uitati-va la australieni cum sint calcati in picioare de niste trupe de comando echipate ca in filmele sci-fi. Imaginile filmate din drone seamana cu cele din filmul Planeta Maimutelor: oameni dezarmati fugariti prin parcuri de o mina de maimute care trag in ei ca la vinatoarea de porci mistreti. Deocamdata doar cu gloante de cauciuc. Pina acum citiva ani, australieni aveau arme. Dar, la un moment dat, politrucii + massmedia i-au convins ca nu au nevoie de asa ceva pe la casele lor. Ca se va ocupa statul de protectia lor. Si papagalii au renuntat la arme.

    Singura speranta sint armele din miinile americanilor. Dar nu sint foarte sigur ca vor avea curajul sa apese pe tragaci.

    Un iranian, care a dezertat din armata in timpul razboiului cu Irakul, mi-a povestit cum a ajuns la Islamabad - la centrul pentru refugiati al ONU, trecind prin Afghanistan (cu autobuzul) si avind la el un AKM si 3 incarcatoare pline. Mi-a spus ca pe-acolo toti au arme si nu atragi atentia nimanui daca esti inarmat. Asta inseamna sa nu ai democratie! 😎 Ori arme si libertate, ori democratie si dependenta totala de stat.

    Multa lume vorbeste despre democratie, dar putini inteleg despre ce e vorba in spatele scenei. Cu maximum 5% dintr-o populatie se poate controla orice stat democratic cu mai multe partide. Ezra Pound e unul dintre cei care au dat-o direct. Gasiti aici definitia lui:

    https://www.azquotes.com/author/11815-Ezra_Pound

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In privinta armelor sunt de acord cu dvs. Doar Cetatenii care sunt inarmati pot sa se apare impotriva agresorilor.
      Din pacate solutia asta nu ajuta la nimic pt cazul de fata.
      Cei care au pus la cale "smenul asta cu COVID-ul" nu prea le pasa daca avem sau nu arme si sunt capabili sa elimine pana la 75% 80% din populatia globului pt asi atinge scopul.
      Pt a lupta cu ei ne trebuie ceva - o chestie - INVENTTIVA - CEVA LA CARE EI NU S-AU GANDIT ! Ceva ce in experimentele facute de ei anterior pe CHINEZI sau aiurea nu au observat sau nu au facut acei oameni !! CEVA NOU DE TOT si COMPLET INEDIT si NEASTEPTAT !!
      Doar asa ii putem opri !!

      Nu stiu ce - dar intuitiv - cred ca aici de FENTA care trebuie aplicata!!!
      Cumva poate ar fi de gasit o chestie care sa anuleze vacinul sau "sa-l zapaceasca".... Astfel incat el sa nu se FIXEZE !! nu stiu daca alcolul ajuta...sau o anumite substanta....(cu riscurile de rigoare)
      Ce anume si cum nu stiu - poate un biolog bun ar sti!

      Ștergere
    2. poate la conditiile de depozitare ar putea fi o solutie...
      prima data au facut mare TAM TAM ca vacinul trebuie tinut neaparat la -70 de grade.
      Dupa care au lasat-o mai moale....cu "vrajala" asta....

      Ștergere
    3. De vaccinarea la chiuvetă nu ați auzit?

      Ștergere
  27. Distribuiti va rog, tuturor vaccinatilor spalati pe creier videoclipul asta, si intrebatii daca au inteles care e scmecheria. Intrebatii daca au inteses cat de simplu, putea fi rezolvata problema, si ce au ales TICALOSII sa faca cu noi in schimb !!
    https://www.youtube.com/watch?v=eO9cjy3Rydc&t=872s

    Se discuta pe cifre si informatii pe care oricine le poate accesa in mod liber pe internet. Am vorbit si eu despre ele in cateva randuri. Ce m=a surprins, insa este cresterea exponentiala a folosirii Ivermectinei in US.
    Omul e soft, si se intreaba daca nu cumva guvernele lumii ar trebui luate la intrebari. Apropos, ce se mai aude cu noul proces de la Nuremberg. Mai are careva informatii?!

    ps. aici, in Germania unde locuiesc se mai iese sporadic in strada, pentru proteste, dar politia bata in manifestanti ca la fasole. Si cenzureaza absolut toata difuzarea imaginilor pe internet si in presa. Si oricum ultimele sondaje aratau ca nemtii, in majoritate, sunt de acord cu ce face guvernul. Duminica sunt alegeri, si dupa aia vine URGIA. Ma apuca si pe mine disperarea si nu stiu cum dracu o s-o scot la capat.
    In tara cred ca proportia e inversa si se mai poate cate ceva. Coaliza o opozitie mai solida.
    Daca nu, singura solutie, ca salvare individuala, este renuntarea la viata sociala.Alta solutie nu vad, pentru ca TICALOSII, in aplauzele imbecilizatior, vor merge pana la capat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La teroarea de sus in jos exista o singura solutie, si aia este castigatoare, si anume teroatrea generalizata de jos in sus.
      Darc asta nu trebuie sa se faca in grupuri organizate ci ca "solutie individuala" ...adica teroarea sa o faca fiecare cetatean, singur, discret, dar hotarat.

      Ștergere
  28. CE FACEM?
    1. Studiem "Arta razboiului" de Sun Tzu.
    2. Citim Ion Gavrilă-Ogoranu "Brazii se frâng, dar nu se îndoiesc" Vol. 1
    3. Ne simplificam viata.
    4. Aruncam TOT ce este SMART.
    4. Platim cash sau prin troc (schimb în natură).
    5. Ne adunam cu cei care gândesc la fel pentru suport si intr-ajutorare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicio adunare, fiecare cetatean trebuie sa aibe constiinta datoriei sale ca tata de familie sa-isi apere singur (fara prieteni familia.
      Si cum "cei de sus´" au impus cate o coada a lor de topor in fiecare bloc sau pe fiecare strada, datoria noastra de parinte dar si de cetaean este sa ne nimicim toti dusmanii din vecinatate, fie ca e doctor care vaxxxxineaza, fie ca e pultaiul care ne amendeaza, fie ca e turnatorul din bloc. Asta este singura solutie victorioasa.

      Ștergere
    2. 6. Scapam de datorii si NU facem unele noi; nu hranim monstrul bancar
      7. Românii nevaxx sa se intoarca acasa.
      8. Formam grupuri de rezistenta: max 10 persoane pe care le cunoatem si care sunt demne de incredere; fiecare cu o calificare specifica si utila.

      Ștergere
  29. Cineva a propus o grevă generală pentru mâine între orele 9-11. Nu știu cum vor reacționa vaccinații.

    RăspundețiȘtergere
  30. Multe adevaruri in articol. Multe adevaruri si in comentarii. Dar intrebarea persista: cum ne aparam? Sau mai bine spus, cum ne unim? De la aparitie, omul ca animal a inteles ca in numar sta puterea si astfel asa a aparut familia, ginta, tribul si mai tarziu o uniune de triburi: statul! Tot ceea ce urmaresc nenorocitii astia de la conducere este, in primul rand, sa ne intoarca la statutul de in
    divid. Si au reusit! Acum urmeaza sa ne anihileze individ cu individ.

    RăspundețiȘtergere
  31. Acum ceva timp am postat un comentariu care nu a fost validat si am gindit ca si Dan Diacounu o fi vreu securist spurcat deghizat in provocator.
    Intrebarea mea trebuie preluata de toata mass media anti-vacccinista inclusiv de dvs intr-un articol cit o intrebare, astfel:

    De ce nu se imbolnavesc, de ce nu ajung la ATI sau de ce nu mor legati de pat tot la ATI urmatorii:
    doctorii, detinutii din inchisori si gardienii lor, curierii, politistii, procurorii, pompierii, sri-stii, dna-istii, judecatorii, vamesii, jandarmi, politicienii, guvernantii, in general ELITA sau autoritatile de oriunde din lume.

    CE FACEM?
    Acum vreo zeca ani am ajuns la concluzia ca singura metoda de protest impotrriva conducatorilor criminali este NEMUNCA !
    Nu mai mergeti la munca si nici la cumparaturi, imaginati-va ca este HOLERA pe tot pamintul si trebuie sa va protejati.
    Faceti provizii pentru citeva zile si stati acasa sau in aer liber fara sa cumparati ceva, adica sa nu faceti ecomomia sa functioneze.
    Aveti curaj? Nu aveti pentru ca sunteti si prosti si lasi.
    In 3 zile de nemunca Romania cel putin intra in colaps, si asa este si asa oricum ne ducem in colivie daca nu actionam ACUM.

    Propun sa stabileasca dl. Diacomu impreuna cu mass media pro libertate ziua si sa ducem la indeplinire un banal lucru.
    Este atit de usor de infaptuit.

    Sa fiti sanatosi!
    Consumati zilnic zinc, vitamina C, vitamina D3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu merge. Este exact ce vor globalistii: să tragă pe linie moartă economiile statelor lumii si implicit sa provoace ruina si mizeria cetătenilor lor.

      S-a lucrat din martie anul trecut? S-a mers la scoală? A "mers" economia?

      După 11 septembrie 2001 când s-au introdus acele măsuri de securitate exagerate in aeroporturi, mi-am zis: "Dacă toti călătorii i-ar boicota o lună, si-ar veni in fire".

      Desi din martie 2020 odată cu 'carantina globală, nu a mai fost trafic de călători, niciuna din marile linii aeriene nu a protestat.

      Ștergere
  32. N-am comentat niciodata pe blogul dvs., desi va citesc demult. Dar acum simt nevoia sa spun si eu ce cred.
    Scopul plandemiei este vaccinarea.
    Scopul vaccinarii este sa omoare oameni. Sa nu ne ferim de adevaruri odioase. Dar trebuie sa fie crima perfecta, adica oamenii sa moara in timp, nu imediat. Si sa moara de boli gen infarct, AVC etc. Cheagurile de sange invocate ca efecte adverse pot provoca atat AVC cat si infarct. Depinde unde se localizeaza cheagurile. Daca nu te-a omorat doza 1, nici doza 2, atunci se insista cu doza 3 sau 4 sau 5 etc. Nevaccinatii vor fi terorizati si vanati fara mila. Nu exista alta solutie decat sa rezistam la teroare si sa ramanem nevaccinati. Pana la capat. Pentru asta va trebui sa renuntam la viata sociala, la serviciu, la prietenii vaccinati si la multe altele. Dar asta este singura solutie.
    Si mai vreau sa subliniez o idee. Rusia participa si ea la acest plan odios, dar ea si-a facut propriile vaccinuri. Ea este cea care a lansat si primul vaccin. Tocmai pentru ca stia care este planul. Rusia nu-si va omori proprii oameni. Retineti asta. China si-a facut si ea propriile vaccinuri. Ideea este ca unele tari joaca fake in aceasta plandemie. Dupa aceasta plandemie unele tari si popoare vor disparea cu totul.

    RăspundețiȘtergere
  33. Si inca o chestiune. Inainte de vaccinare te pun sa semnezi o hartie prin care declari ca iti asumi TOATE riscurile vaccinarii.
    Intreb si eu ca prostu" : din punct de vedere juridic, nu se poate face nimic in privinta asta? Poti actiona autoritatile in judecata?! Ce sanse sunt de castig si care ar putea fi procedura legala? Ne poate lumina cineva? A discutat careva cu vreun avocat, jurist, poate chiar judecator?!

    RăspundețiȘtergere
  34. Un tablou perfect al noii normalitati este surprins in Activenews:"C J Hopkins – Construirea realității nou-normale". Tot acolo se arata, si e adevarul pur, ca pe nimeni nu intereseaza starea de fapt,oricate semnale de alarma vor fi trase de anumite surse.
    Zic eu, nu se poate face nimic.Cine poate, fenteaza sistemul,cine nu, se supune

    RăspundețiȘtergere
  35. DD arunca un ochi pe aici :Redes de nanocomunicación inalámbrica para nanotecnología en el cuerpo humano
    Te descurci tu cu traducerea... :)) (dovezi,studii,bibliografie,etc)

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu exista nici o solutie daca nu ne organizam. Individual o sa fim calcati in picioare.

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu conștientizăm starea de libertate. Un om sănătos nu trebuie să dovedească prin testare că este sănătos. Starea de sănătate a omului este starea normală. Nu poți prigoni 70% din populația țării pentru că refuză să se otrăvească cu vaccinuri experimentale. Și bolnavii au dreptul la viață, și ei se pot trata, nu trebuie excluși din societate. Toate lucrurile astea ni se întâmplă pentru că puterea judecătorească doarme!

    RăspundețiȘtergere
  38. Adică, un test pozitiv te poate scuti o vreme - 6 luni- de obligativitatea vaccinării.
    Asta până se hotărăște altfel

    RăspundețiȘtergere
  39. Ce facem? Buna intrebare! Mi-o repet obsesiv deja, dar raspuns tot n-am. Cum nu stiu exact ce vor, de ce vor sa ne vaccineze cu orice pret... Foarte, foarte straniu, din punctul meu de vedere. Si nu, nu cred ca toata isteria asta are vreo legatura directa cu banii, cu puterea sau altceva de genul asta. Sunt tot mai convinsa ca-i altceva la mijloc, dar nu dibuiesc ce...

    RăspundețiȘtergere
  40. In situatia de fata, singurul ajutor poate veni de la Dumnezeu, de la Maica Domnului si de la sfinti. Doar ei ne vor da de mancare, ne vor vindeca sau la ei vom merge ca martiri, cei care vor rezista. Si doar ei ne pot da puterea de a ne sui pe cruce. In Apocalipsa scrie clar ca nu lupta cu ei e solutia, pentru ca cine ridica sabia, de sabie va pieri. Domnul ne-a avertizat de pe cruce, ca nu e sluga mai mare ca stapanul si ce a patit El, vom pati si noi. Si El s-a rugat cu lacrimi de sange sa fie departat de la el acest pahar amar, dar S-a supus voii Tatalui pana la capat si a biruit moartea cu moartea.
    In fiecare dintre noi se va da o lupta: sa renuntam si sa ne vaccinam, o data, apoi de fiecare data pana la moarte, sau sa rezistam. Rezistenta poate fi de tip Barabas, agresiva, sau rezitenta lui Hristos, de tip sacrificial, cu rugaciune pentru cei care te asupresc.
    In Miorita noastra, cand se ridica bacii asupra vranceanului, acesta isi face ordine in ograda si lasa instructiuni pentru mai tarziu, fara a se agita o secunda. Pentru ca el nu se mai indentifica cu mintea si trupul muritoare, ci cu Sinele, cu Sufletul nemuritor, unit cu Infinitul, cu Dumnezeu.
    Problema noastra este faptul ca ne-a prins treaba asta total nepregatiti, pentru ca am pierdut timpul dand din gura in loc sa facem pocainta si rugaciune si sa ne lipim de Domnul, ca moartea sa fie prietenul nostru si grabirea intalnirii cu Mirele Hristos.
    Din acest motiv, acum dam din colt in colt, fara solutie si fara iesire. Solutia este data, iesirea este explicata: pe si prin Crucea aducatoare de viata vesnica. Aceasta lume nu este imparatia noastra, este a satanei si a slujitorilor sai.
    Deci fratilor si surorilor, datori suntem sa incercam sa supravietuim, dar nu cu orice pret. Nu sa ne transformam si noi in ucigasi, nu sa ne pierdem cu firea, ci sa credem in viata cea vesnica si in Domnul. Moartea nu este capatul, ci inceputul.
    Cei care vor pleca capul acestui sistem satanist, in curand vor pierde nu numai libertatea, ci si viata, dupa un numar de vaccinuri si alte mizerii care vor urma: foamete, razboi, seceta si alte nenorociri. Deci nu se vor alege cu nimic, nici cu viata aceasta, nici cu cea vesnica.
    Dumnezeu permite aceste lucruri pentru ca lumea a devenit satanista si vrea sa separe graul de neghina, pe cei asa zis crestini de cei care isi vor pune viata pe cruce.
    Nu este nimic nou, s-a intamplat pe toata perioada istoriei si nimeni nu va rezista daca nu va face din Imparatie o realitate a existentei sale. Doar atunci aceasta viata va pali precum un vis, cum si este. Suferinta va fi cumplita: copii, sotie, parinti, prieteni, toti ne vor parasi, precum s-a zis. Dusmanii tai vor fi casnicii tai.
    Curaj! Domnul a biruit lumea si cu puterea Lui ne va ridica si pe noi. Aici nu este viata, este o arena, in care ne pregatim. Acum vine linia de sosire. Sa o trecem cat mai multi, ajutati de Maica Domnului si de sfintii nostri. Gasiti-va un sfant protector si rugati-va lui si prea curatei noastre Maici Maria, Imparateasa Cerurilor si a Pamantului.
    Cu Dumnezeu inainte!

    RăspundețiȘtergere
  41. Armata, procurorii, politicienii , janfarmii,militienii , Nu sunt vavcinați,ei țoti au primit un ser fiziologic ,a spus-o Șoșoaca in parlament.

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna, e al 3-lea razboi mondial ,un razboi mult mai parsiv,lumea doarme .Asta se si vrea sa te ia de pe "oua".Nici nu realizezi cand te duci de pe lumea asta, nu realizezi cat rau e in spatele "bunelor" intentii de vaccinare!
    Ce e de facut: UNITATE  in primul rand (oamenii de bine trebuie sa lupte ,uniti si pentru ceilalti) , iar in al doilea rand credinta multa("secolul xxi v-a fi religios sau nu va fi de loc!"-parca suna cunoscut).Stima ,Jean.
    Apropo,adresa d-ta de email e blocata!

    RăspundețiȘtergere
  43. Genul asta de prosteste avem nevoie peste tot masiv, oculta se bazeaza pe dezbinare in stilul clasic Divide et Empera, ca sa contracaram adversarul avem nevoie de solidarietate si sa unim taberele insclusiv cu cei vaxxinat: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=yri43Tcnfyo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0T-DrAuE3VRzXwz3ocEe6rMOTWDXhiZEVsky8PW53ohP6YxzjahsCz9ZE

    RăspundețiȘtergere
  44. Degeaba încercăm sa găsim solutii. Ei generează problema, ei vin cu soluția ca niște zei peste zei și conduc turma mai departe. Asta le este stilul managerial.

    RăspundețiȘtergere
  45. Înarmați vă! Toti a-ți ajuns la concluzia asta mai mult sau mai putin expusă, exteorizată! Atat a mai rămas! Din certari personale.. Ozonul distruge sendvisul de GO cu grasime învelit.. E tocmsi studiul lor.. Csad incercau sa produca eliminarea din corp a biosenzorului cu grafen.. Exists tehnics ozonarii sangelui si cea prin ozonare rectala.. Amândouă sunt considerate dopping in sport! NAC si glutation.. Antioxidanti masivi si zilnici! Ca ex: într-un oras de provincie.. Un doctoras usrist prostut si manipulabil de partid, nu a acepta achizitia ptr spitsl si sectia lui de infecțioase, a unui aparat de ozonare medicală, pe motive inchipuite ca nu e in schema de tratament! In fapt ordin politic. Im ce loc?!! Spitalul municipiul Bârlad! Sa vă fie de folos i formatiile mele ptr cei dragi.. https://katrinah.com/nutrition-protocol-to-neutralize-graphene-oxide/
    https://phys.org/news/2018-01-graphene-oxide-specialised-cells-immune.html

    RăspundețiȘtergere
  46. Solutii aici:

    https://phys.org/news/2018-01-graphene-oxide-specialised-cells-immune.html
    https://katrinah.com/nutrition-protocol-to-neutralize-graphene-oxide/

    RăspundețiȘtergere
  47. Am primit anexa de la liceu si nu apar cuvintele acestea:
    „se inițiază măsuri antiepidemice în focar de boli infecțioase conform metodologiilor în vigoare” si „în cabinetul medical școlar se efectuează acțiuni de educație pentru sănătate a preșcolarilor și elevilor”, ci doar acord pentru testare rapida antigen. De ce oare?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)