miercuri, 1 septembrie 2021

Toamna covidului


Cea mai mare medie de îmbolnăviri din valul trecut din Israel a fost de 8624 cazuri. Acum avem 9879. Așadar, cu populația vaccinată, valul actual e cu aproape 10% mai mare. Și nu dă semne că ăsta ar fi sfârșitul!

În Anglia, cu 70% populație complet vaccinată, valul actual a avut un vârf de aproximativ 80% din valul anterior. Aparent s-ar putea spune că țara a trecut mai ușor peste val. De fapt asta am fi putut spune până la începutul lui august deoarece de-atunci numărul de cazuri a început să crească într-un ritm ciudat: nu exponențial, așa cum ne-a obișnuit evoluția pandemică, ci într-un ritm organic. O asemenea creștere am avut în Anglia la valul din octombrie-decembrie din 2020. Ideea e că la englezi pare a se forma inițial un val „organic” care, abia după ce este „rezolvat”, formează valul exponențial. Dacă se confirmă ipoteza, ar trebui ca actualul val să aibă un vârf spre mijlocul lui septembrie, iar „rezolvarea” sa să vină o lună mai târziu. Asta ar însemna că la sfârșitul lui octombrie am putea avea un mega-val în insulă. Aș risca și o cifră, anume o medie la vârf de peste 80000. 

Întâmplător în India, unde se distribuie ivermectină, numărul de cazuri a scăzut drastic. Dar intră și acolo o variabilă: oficialii din sănătate au început să distribuie în masă un vaccin ADN!!! V-am mai spus despre povestea asta. Vaccinul nu respectă nicio normă minimă de autorizare, astfel încât rezultatele sale vor fi extrem de dubioase. 

Totuși, ce se întâmplă? Aflu cu stupoare că există și-o explicație pentru scăderea cazurilor de COVID după campaniile de vaccinare. Spre exemplu, în SUA, CDC(Centers for Disease Control and Prevention), începând cu luna mai, a oprit raportarea infectărilor cu COVID a celor vaccinați. Practic, o masă consistentă de îmbolnăviți, a ieșit din statistici. Un vaccinat era considerat bolnav doar atunci când era spitalizat. Nu vi se pare ciudat? Ba da, e ticăloșie pe față. Sau, ca să pun punctul pe i, e vorba de altceva, anume că vaccinul provoacă boala, prelungind pandemia. De fapt ăsta e „marele secret”. 

Vaccinații sunt infectați devenind astfel agenți de răspândire a infecției. Mai mult, organismul le este fragilizat, rezistând din ce în ce mai puțin. Ce este cea de-a treia doză? Provocarea unui nou val. 

V-am spus că am intrat în posesia unor informații interesante, dar nu prea am cum să le verific. Și nici nu le dau neverificate. Dar, ca idee, pot să vă spun că e bine ca în luna septembrie să încercați să evitați contactele cu vaccinații. Încercați să stați ceva mai departe de ei - în special de cei proaspăt vaccinați - și vă va fi bine. Un alt moment cheie va fi după mijlocul lunii decembrie. Dar o să mai avem timp să discutăm despre asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)