duminică, 26 septembrie 2021

Stai acolo!

Nu prea scriu două articole într-o zi, dar simt nevoia să vă dau desertul. Așadar, pentru că tot ați mâncat, vă recomand să vă înfundați bine în fotoliu și să puneți mâna pe telecomandă. Sau pe mobil sau pe tabletă că, până la urmă, tot telecomenzi sunt și ălea. Stați așa, comozi, liniștiți și savurați atmosfera căldicică în care vă scăldați zi de zi. 

Așadar, încep cu o veste bună. Nu se va schimba mare lucru în viața voastră. Într-adevăr, prețurile vor fi mai mari, o să disperați după bani, dar, trebuie să vă liniștesc cumva: va fi bine! Când vă vor da voie să ieșiți din case veți găsi magazinele primitoare. E drept, cu mai puțină marfă, dar asta-i o problemă? Important e că ai posibilitatea să-ți faci o friptură bună, suculentă, și apoi să te înfigi în fotoliu cu o bere-n dinți înjurându-i p-ăia de la TV sau de pe net. Că așa-i în sportul ăsta numit democrație: unii fac ticăloșiile, iar ăilalți urlă ca proștii la niște device-uri. A evoluat omul!

Și pentru că ați evoluat, să vă spun programul perioadei viitoare:

1. Energia se va cvadrupla. Indiferent că vorbim de gaz sau curent electric. Se va cvadrupla, rețineți. Salariile și pensiile nu vor crește. În ianuarie vi se va spune că din iunie, în iunie că din ianuarie.

2. O să începeți să nu mai găsiți benzină și motorină la pompe. Vi se pare că fabulez? Nu! În Anglia deja nu se mai găsește. Statul vă vrea cu o autonomie cât mai mică. Stați liniștiți și nu disperați! Ce, acum vă deplasați mai departe de fotoliul propriu? Și chiar dacă ați vrea, puteți merge oricând la mare cu bicicleta, nu-i așa?

3. Că tot am vorbit de mâncare: până în 2025, 25% din mâncarea voastră va fi sintetică. Suntem verzi, ce mama naibii! Vă întrebați ce-i aia sintetică? Cum să vă explic eu, imaginați-vă că luați o roșie de-aceea cu gust de plastic, roșie pe care de obicei o aruncați. Ei bine, în comparație cu surata ei pur sintetică, asta va părea delicioasă, plină de vitamine și vă va aduce aminte de „gustul copilăriei”. Se va intra masiv cu carnea sintetică. Deja în Singapore au făcut-o, urmează ca Măria Sa Mac să începe să vă furajeze și pe-aici cu „d-aia pă sintetic”. După care veți cumpăra direct din magazin carne „d-aia bună”. Targetul este ca până în 2035 să haliți doar hrană sintetică! Felicitări!

4. Se va interzice creșterea oricărui animal de carne și chiar a celor pentru lapte/ouă. Se va interzice pescuitul. Progres, frățioare!

5. Vaccinul va deveni obligatoriu. De fapt nu vaccinul, ci vaccinurile. V-am mai spus-o în urmă cu cinci ani. Pe vremea aia lumea spunea că nu se poate. Acum chiar și scepticilor de atunci le va tremura coada. Copiii vor fi victime. Indiferent de ce-ați crede voi că faceți. Vă vor confisca copiii și vor face „tot ce trebuie în spiritul progresului”. Vi se vor întoarce copiii acasă și vă va fi frică de ei!

Mai e până atunci, veți spune. Da, ar mai fi vreo câteva luni maxim. Știți ce-a semnat Plăvanul la New York? Resetarea României. Oficial, facem parte din prima baterie de țări care vor adopta planurile dementului Klaus, celălalt Klaus, Schwab!

Dar stați liniștiți, vă protejează Ciolacu. Deja se pregătește să vă protejeze prin preluarea șefiei Camerei Deputaților. V-am spus c-a trecut vaccinarea obligatorie pe șest? Hai că se poate! Drogați-vă cu „opoziția” pentru că, nu-i așa, ei nu sunt securiști. Nu le-ar da voie legea!

Înfigeți-vă bine în fotoliu, stați comozi acolo și nu care cumva să faceți altceva decât să urlați la device-uri. Ce-i aia să ieși în stradă? E prea greu și oricum îți aduc televiziunile strada în casă. Stai acolo, nu te mișca! Va fi bine!

25 de comentarii:

  1. Ai dreptate, stam in fotolii-paturi ca sintem niste lasi, tolerasti, barbati in ziua de azi nu mai sint. Cind vei citi ca in Australia vaccineaza copiii si oamenii cu forta vei spune ca la mine in tara nu se va intimpla asa ceva, cind vor veni dupa copiii vecinului vei spune ca dupa ai mei nu vor veni iar cind vor veni dupa ai tai o sa spui nu-i nimic important ca sint vii, iar cind vor muri pentru un timp sau nu vor putea avea rod, atunci sper ca o sa intelegi ca ai trait in zadar, pentru fotoliu, bere si tigari.

    Moralitatea-spiritualitatea-etica si nravurile bune la moment s-au transformat in lasitate, toleranta, nepasare si indiferenta, am ajuns o biomasa, care nu merita nimic alt ceva decit eutanasie prin vaccinare.

    Stati cu gindul c-o sa va salveze cineva? Si pe al 2-lea razboi mondial lumea astepta mesia, dar n-a venit, si doar acei cu duhul puternic au putut sa invinga fascismul hitlerist. Iar acuma doar acei cu duhul puternic trebuie sa cistige (cistigam) fascismul sionist-transnational.

    Dumnezeu e cu noi, puterea este in adevar, noi vom cistiga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate aveti dreptate. Nu avem niciun lider in jurul caruia sa ne raliem, asa ca ne revoltam pe internet.
    De revoltati nu ducem lipsa, ceea ce e bine, insa nu avem un lider. Asta ii lipseste Romaniei. Un coducator curajos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa iasa femeile sa isi apere copiii...(majoritatea barbatilor stau la rand la epilat si pensat).

    RăspundețiȘtergere
  4. CARTE: Adevărata mare RESETARE - LiviuPlesoianu.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu impreuna cu baietii mei voi ieși la mitingul de pe 2 oct .Nu am mai iesit de la mitingul pt Arafat dar acum simt ca trebuie sa aratam ca suntem multi anti vaccin

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce s-a intamplat de ce nu mai apar comentarii

    RăspundețiȘtergere
  7. Antiobligativitate, diferență de nuantă ....

    RăspundețiȘtergere
  8. Fără a aștepta mai întâi un conducător care să fie în fruntea luptei împotriva sataniștilor, tb ca mai întâi să dovedim solidaritate și unire în următoarele puncete, cel puțin:
    1. să ne căim de păcatele noastre (nu-i nevoie să ne uităm la ale altora) și să scăpăm de ele, căci ele sunt motivul adevărat al plandemiei existente. Ce-ar fi ca să începem cu prima poruncă din Decalog?
    2. să nu facem niciun fel de test în legătură cu covidul. Refuz total, orice ar însemna aceasta pt noi înșine; iarăși nu ne uităm la ce fac ceilalți.
    3. ne scoatem din cap posibilitatea de a ne înțepa cu vreun ser experimental anticovid; pt totdeauna.
    Crede cineva, că în această situație va mai putea continua plandemia mai mult de o săptămână în România???
    "PLANDEMIA CONTINUĂ" Intrebarea este cat ? Se mai trezesc si barbati nu numai femei ,batrani , si copii . Barbati incep sa maraie si sa isi arete colti , iar alti deja isi ascut colti pentru cand v-a veni momentul sa muste . Pentru ca asta se vrea , asta se vrea in lume .
    Democratia nu mai functioneaza , asa cum a cazut comunismul asa trebuie sa cada si democratia dar ce nu inteleg masele este ca trebuie sa cada prin violenta , putere populara. Nea Dan este un mincinos notoriu. Da asta doar ca sa se aseze la masa tot aceeasi oameni in umbra sub nou forma de guvernamant fie ea care-o o fii . Trebuie sa creeze impresia ca populatia a vrut-o .
    Hmm , ce spuneti de asta ? La fel ca si acum si inainte revolutiile au fost create de oameni ascunsi in umbra si prosti care le amplifica prin neintelegerea sistemului .
    DAr barbati se trezesc , urmatorul pas este inchiderea internetului pentru ca sa nu mai aveti sursa de informare concomitent cu alte masuri ( luna decembrie )

    RăspundețiȘtergere
  9. Lecturi obligatorii:
    - Anatomia statului
    https://mises.ro/librarie/cumpara/anatomia-statului-murray-n-rothbard/
    - Educația: liberă și obligatorie
    https://mises.ro/librarie/cumpara/educatia-libera-si-obligatorie-murray-n-rothbard/
    - Ce le-a făcut Statul banilor noștri?
    https://mises.ro/librarie/cumpara/ce-le-a-facut-statul-banilor-nostri/
    Lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Romania a fost tradata, pradata si predata de mult, desigur la timona tradatorii antiromani din fruntea si interiorul sistemului, dar si ei vor da socoteala pentru ce au facut acestui popor...

    Ne Vom Intoarce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stati liniștiți nu da nimeni socoteala. Ce "Tata Iliuță" a dat socoteala, ba din contra e bine merci tinut in palma.

      Ștergere
    2. Când, lupule? Ca observa femeile ca lupii au devenit cățeluși ce asteaptă un os de ros. Nu cred ca va doriti sa incepem noi revolta antimasonerie, antisistem. Ati intra in istorie cu nasurile in jos, umiliti de femeile destul de dispretuite in Romania. O, nu, dragi barbati in nadragi! Nu sunt o feminista. Am votat la referendumul pentru familie si imi fac datoria mea de româncă pe plaiurile mioritice. Nu am plecat din tara, asa ca nu am stins lumina. Dar...au plecat cam multi si ne dau lectii de curaj si rezistenta din confortul occidentului.

      Ștergere
    3. Cine nu stie, nu inseamna ca dreptatea nu se produce, sunt multi care se credeau dumnezeii Romaniei si acum schelalaie grav, vor urma si altii, raul facut intentionat se va plati cu varf si indesat si vor plati toti pana la capat! Sa nu creada cumva ca vor fi iertati sau ca vor scapa!

      Ștergere
  11. Referitor la punctele (1), (2) din articol:
    Power Supply Shock Looms: "Global Markets Will Feel The Pinch Very Soon" Of China's Next Crisis
    https://www.zerohedge.com/geopolitical/power-supply-shock-looms-global-markets-will-feel-pinch-very-soon-chinas-next-crisis
    Criza șocului alimentării cu energie electrică se prefigurează: "Piețele globale vor simți foarte curând" următoarea criză a Chinei . Distrași de "măreția" prăbușirii pieței de dezvoltare imobiliară a Chinei, mulți au ratat faptul că acum, China se confruntă cu o criză care ar putea lovi direct economia Asiei la fel de tare ca un colaps financiar - un șoc de alimentare cu energie la nivel național.

    RăspundețiȘtergere
  12. Solzhenitsyn: "În momentul arestării te gândești că, din moment ce nu ești vinovat, cum să te aresteze? De ce ar trebui să fugi? Și cum ai putea să te opui în acel moment? La urma urmei, nu vei face decât să-ți înrăutățești situația; le vei complica și mai mult sarcina de a lămuri greșeala.

    Și cum ne-am perpelit mai târziu în lagăre gândindu-ne: Cum ar fi decurs lucrurile dacă fiecare agent al Securității, atunci când ieșea noaptea pentru a face o arestare, nu ar fi fost sigur că se va mai întoarce viu și ar fi trebuit să-și ia rămas bun de la familia sa de fiecare dată?

    Sau dacă, în perioadele de arestări în masă, ca de exemplu la Leningrad, când au arestat un sfert din întregul oraș, oamenii nu ar fi stat pur și simplu în bârlogurile lor, pălind de spaimă la fiecare bătaie în ușa de jos și la fiecare pas pe scări, ci ar fi înțeles că nu mai aveau nimic de pierdut și ar fi pregătit cu îndrăzneală în holul de jos o ambuscadă cu o jumătate de duzină de oameni cu topoare, ciocane, bâte sau orice altceva le era la îndemână?
    Organele ar fi suferit foarte repede o criză de ofițeri și de mijloace de transport și, în ciuda tuturor poftelor lui Stalin, mașina blestemată s-ar fi oprit! Nu am iubit suficient libertyatea. Fiecare om are întotdeauna la îndemână o duzină de mici motive pentru care are dreptate să nu se sacrifice."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ti dea D zeu sanatate pt ca ai gasit si ai transmis mai departe citatul de mai sus

      Ștergere
  13. In 1983, la virsta de 65 de ani, Soljenitin a primit Premiul Templeton, oferit de Fundatia Templeton din Pennsylvania. E un premiu anual oferit unei persoane in viata care, in opinia juriului, “a avut o contributie deosebita la afirmarea dimensiunii spirituale a vietii.”

    La primirea premiului, Soljenitin a citit un discurs memorabil, intitulat “Godlessness: The First Step Toward the Gulag” (“Ateismul: Primul pas catre Gulag”), din care citez urmatoarele:

    „Cu mai mult de o jumatate de secol in urma, cind inca mai eram copil, imi amintesc ca auzeam oameni mai in virsta oferind urmatoarea explicatie pentru marea nenorocire care lovise Rusia: Oamenii l-au uitat pe Dumnezeu; din cauza asta s-au intimplat toate nenorocirile.

    De atunci am petrecut aproape 50 de ani studiind istoria revolutiei noastre [rusesti]. In timpul asta am citit sute de carti, am adunat sute de marturii personale si am scris deja opt volume incercind sa dau la o parte darimaturile ramase in urma acelei convulsii.

    Dar, daca mi s-ar cere azi sa formulez cit pot eu de concis principala cauza a ruinatoarei revolutii care a inghitit 60 de milioane de oameni, nu as putea sa o formulez mai clar decit repetind: Oamenii l-au uitat pe Dumnezeu; din cauza asta s-au intimplat toate nenorocirile.

    Ceea ce apare aici e un proces de importanta universala. Si, daca mi s-ar cere sa identific pe scurt trasatura principala a intregului secol 20, as fi incapabil sa gasesc altceva mai precis si mai concis pe care sa il mai spun inca o data: Oamenii l-au uitat pe Dumnezeu.”

    RăspundețiȘtergere
  14. Stau eu si ma intreb cum o sa dea ei o lege prin care NIMENI dar NIMENI sa nu poata sa isi creasca animale in curte cand in Romania NICI O LEGE nu prea e respectata si cu spaga adecvata reusesti sa rezolvi aproape orice.
    In plus si pe vremea lui Ceasca au incercat sa "rechizitioneze" toata mancarea si sa o trimita la export si nu au reusit. Pana la urma si EI (cei care conduc, cei care sunt in functii de conducere si in functii administrative) trebuie sa manance ceva, si la cum se infruptau din mici si bere duminica nu ii vad refuzand o bucata de carne ca lumea delicioasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum, dar anul trecut de Paste, nimeni sau aproape nimeni nu a avut voie sa se duca sa aprinda o lumanare in cimitire.. poate nu peste tot (probabil la tara s-au mai dus, dar in orasele mari nu cred ca au indraznit)
      daca mergem pe acest rationament, cred ca putem face un exercitiu de imaginatie si sa constientizam ca exista posibilitatea mentionata de autor...

      Ștergere
  15. Bine zici. Asta e previziunea lor, condusi de draci. Dracii cunosc viitorul in parte...Dumnezeu in detaliu. Este o vorba in popor: "Planificarea de acasă nu se potriveste cu aceea din târg."

    RăspundețiȘtergere
  16. "Stau eu si ma intreb cum o sa dea ei o lege prin care NIMENI dar NIMENI sa nu poata sa isi creasca animale in curte cand in Romania NICI O LEGE nu prea e respectata..."

    :-)))))legea o vor da abia după ce vor extermina tot din ogradă. Un pic de spray din avion și în câteva zile toate orătăniile din curte vor fi polog. Ce crezi c-au experimentat până acum cu vaca nebuna, oaia capie, găină grupată ș.a.m.d.?!

    RăspundețiȘtergere
  17. Să ne amintim, întâi a apărut gripa aviară, apoi boala vacii nebune, gripa porcină și apoi .... după ce ne-au testat recțiile, au ticluit planul de opresiune prin conducători fideli pregătind focarele de SARS COV2 și vaccinuri netestate suficient. De ce nu se promovează cu același entuziasm (ca alternativă la vaccinare) alte tratamente? Carenea sintetică (de laborator) deja a apărut (nu că n-ar fi fost folosită deja de către McDonald's și KFC). Cu energia suntem deja în offside. Ne-a ajutat VAR-ul (CE). Buletinele ni le cip-ează. Urmează implantul și gata, au rezolvat și problema cyborg-ilor.

    RăspundețiȘtergere
  18. The Master Plan - simplified:
    The pandemic is to force you into the vaccine.
    The vaccine is to force you into the ‘vaccination passport.’
    The vaccination passport is to force you into the ‘social credit system.’
    The social credit system is to force you into ‘digital currency.’
    The digital currency is to monitor and control all your income and spending.
    You now have absolutely no privacy, you will own nothing, and you will be happy.
    Congratulations! You are now a digital slave.
    Thank you for your voluntary compliance.
    Have a nice day.
    Sincerely,
    The Owners of the World

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)