marți, 28 septembrie 2021

Vaccinează-te și mori!


Sunt multe informații pe care le avem azi. În primul și-n primul rând episodul exploziv al celor de la Project Veritas. Să-l vezi pe un greu al J&J spunând „It's a kid, it's a fucking kid - you know? Kids shouldn have to get a fucking vaccine, they're kid”. În același timp, în aceeași țară, ramolitul de Biden spune cu subiect și predicat că trebuie vacinat minim un procent de 97-98% din populație pentru ca economia să poată reporni.

Nu știu dacă ați remarcat, dar noua mantră a cretinilor vacciniști este repornirea economiei. Cică de-aia nu se poate reporni economia, din cauză că sunt unii nevaccinați. Nu, dragii moșului, nu vaccinând până și copiii o să reporniți economia. Realitatea este că așa o frânați întrucât, la ce nenorociri de reacții adverse dau vaccinurile lu' Pește, la fiecare patru vaccinați unul are nevoie de CM. Cel puțin la mine așa s-a văzut. 

Să trecem mai departe. La noi se dă atacul asupra cadrelor medicale și urmează, într-o perioadă previzibilă, atacul asupra profesorilor. Același lucru se întâmplă și în SUA, însă la un nivel mult mai grav: cadrele medicale care refuza vaccinarea își pierd locul de muncă și nici nu beneficiază de ajutoare sociale. În ciuda acestei demențe - care încalcă orice în materie nu de drept, ci și de bun simț - cadrele medicale părăsesc domeniul, riscând să provoace cea mai mare criză medicală din istoria SUA. Se pare că și cretinii de la butoane au înțeles asta deoarece au prelungit ultimatumul până pe 7 octombrie. După această dată, cel mai probabil, va urma o criză teribilă în sănătate. 

La noi situația e similară, doar că procentul de cadre medicale nevaccinate e mult mai mare(nu uitați ceea ce a semnat Plăvanul la New York!). Idiotul util Cîțu a vânturat prin fața presei un proiect de lege. Sper să nu-l dea deoarece efectiv va paraliza întreaga țară. Nu cred că un medic nevaccinat își va schimba brusc opinia în fața lui Cîțu. E posibil ca aici să se facă românește, adică printr-o înțepătură falsă. Deh, avantajul de a fi în branșă. Oricum, chiar și așa, vor exista destui care nu vor face nici măcar acest compromis. 

Urmează apoi teroarea asupra profesorilor pentru ca, în final, să dea lupta împotriva copiilor. Deja Gheorghiță anunța triumfător că Pfizer va obține autorizarea pentru vaccinarea copiilor începând cu ... 5 ani! Știa el, Gheorghiță, că se va obține autorizarea în decembrie! Asta ca să vă dați seama ce a ajuns autorizarea. De altfel, încă din episodul 1 al dezvăluirilor făcute de cei de la Project Veritas s-a putut vedea limpede ce devianți lucrează la FDA. 

Dar și la noi avem reacții deosebit de intense. Medicul Răzvan Constantinescu are parte de abuzuri inimaginabile pentru că se opune fățiș dictaturii imbecililor. Acest om este un erou întrucât încă de la primele manifestări ale dictaturii a sesizat că totul e o imensă ticăloșie. Și a avut de suferit de pe urma opiniilor sale. Și doctorul Lucian Duță a ieșit de mai multe ori în evidență, opunându-se nebuniei instituite. Cea mai recentă postare a sa de pe facebook este un manifest deschis împotriva nebuniei absolute care constă în vaccinarea copiilor. O citez mai jos aproape în integralitate deoarece nu are absolut nicio fisură logică(sublinierile îmi aparțin):

„Lăsați propaganda.M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare.Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte.O spun clar și răspicat:NU mi-aș vaccina copiii niciodată  împotriva COVID.Asta e convingerea mea și asa voi  face.Și am argumente : 
1.Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală.Fals:cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați .Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați .Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați ! 
2.NU există efecte secundare ale vaccinului.Fals:ba da,există.Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori  chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale ).Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute ! 
3.Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise.Fals:boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați iar simptomele pot varia de la om la om! 
4.Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală.Fals:Ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine.Cu ce efecte?Nimeni nu știe !!! 
5.Există tratament pentru cei care fac boala dar ni se ascunde acest lucru.Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali )!Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi iar  rata de vindecare este aproape de 95%!!! 
6.Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum. 
7.Nu mai mințiți .Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră .Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri .Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți.Și pe care voi vi le administrați pe ascuns! 
8.Suntem datori să ne apărăm copiii.Altfel ,am trăit degeaba!”

Sunt absolut de acord cu fiecare rând al acestei postări. Și vă rog să vă gândiți bine la un lucru: sunt doar câteva jigodii la vârf care controlează o masă amorfă de alte jigodii și idioți utili. Vestea bună e că în România toate otrepele acestea n-au reușit ceea ce au reușit jigodiile din Occident, adică să vaccineze majoritatea covârșitoare a populației. Este un os reacționar în noi. Auzeam pe la radio un imbecil care se plângea că „românii, nevaccinându-se arată cât de înapoiați sunt”. Idiotule, i-aș fi răspuns, iată motivul pentru care sunt mândru că sunt român! Oamenii ăștia care, natural, fără niciun impuls extern, și-au dat seama că e ceva în neregulă, că riscă să le fie afectată sămânța lor națională, toți acești oameni pe care tu, un corcit, îi faci înapoiați, sunt în realitate măreți! Și mai e un lucru: nimic din golăniile care acum se fac cu atâta ușurință în Vest n-au putut fi făcute în Est decât într-o mică măsură. 

Iată de ce vă spun: vaccinați sau nevaccinați, gândiți-vă bine că următoarea țintă sunt copiii voștri. Poate că e momentul să judecați din nou drept, să vă recunoașteți față de voi greșeala pe care ați făcut-o și să reveniți din nou în sânul nostru, al oamenilor normali. E timpul împărțirii apelor!

Dacă vă întrebați de ce am dat un titlu atât de dur articolului de azi, v-o spun pe șleau: pentru că așa e! Vaccinul nu te face nemuritor. Indiferent dacă ești sau nu vaccinat, tot vei muri. Există însă o diferență: dacă te vaccinezi fără motiv, vei muri ceva mai devreme, încă din timpul vieții deoarece ai ales să te conformezi în ciuda evidențelor și logicii. Astfel, mori din statutul tău de om și continui să trăiești ca un animal. Despre asta e vorba!

39 de comentarii:

  1. Pe mine ma amuza astia care s-au vaccinat, dar nu si-ar intepa copiii neam.. De ce ti-e frica pentru copil dar pentru tine nu? Daca mori tu, cine mai are grija de copilul tau? Logica lor ma depaseste. Total.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa te amuze! Ei se sacrifica pentru odraslele lor ....isi pun chiar si sufletul la bataie ....au un amarat loc de munca , au o varsta ce nu le mai permite flexibilitatea acestuia , sau sunt in prag de pensie, au rate la banci ....etc . Nu de logica duc ei lipsa , ci faptul ca nu isi mai permit luxul sa intoarca spatele SISTEMULUI ...intelegi tu? Eu am facut pasul inapoi in 2011 ....multi cunoscuti au zis ca sunt nebun ....ma bucur ca sunt.

      Ștergere
    2. pentru ca ii obliga comunistii sa se vaccineze, prin diverse trucuri! Si logica ta ma depaseste, adica mai bine moare si parintele si copilul dupa mintea.

      Ștergere
    3. @Kinu Eu stiu oameni in putere, care nu au doar "un amarat" loc de munca, ba din contra, care nu "au o varsta" sau "sunt in prag de pensie" care au ales sa faca asta, dar nu si-ar vaccina copiii. Oameni care sunt proprii lor sefi, nu ii da nimeni afara de la job, basca nu ii intreaba nimeni daca sunt sau nu vaccinati cand ii solicita pentru vreun proiect. Ce sacrificiu pentru odrasla? Pana si in avion ti se spune sa iti pui tu primul masca de oxigen si apoi sa te ocupi de altii.

      Ștergere
    4. @@@Anonim,va avea cine să aibe grijă de copii lor:
      propagandiștii vaccinãrii,cei care și au făcut vaccinul virtual,la chiuvetă cum este mai cunoscut;
      majoritatea covârșitoare a celor ce promovează sinuciderea (da,vaccinarea benevolă este sinucidere),nu s au vaccinat pentru că ei știu că ingredientele așa ziselor vaccinuri sunt de fapt otrãvuri care mai de care mai toxice.

      Ștergere
  2. Stai linistit, or sa ne forteze chiar semenii nostri sa ne vaccinam. Nu va fi nevoie de o armata. Aseara, pe postul Romania TV, o doamna Alis, cu sprancene mereu mirate, vesnic inchinatoare la moastele siglelor TV, urla impotriva nevaccinatilor si cerea o diktatură.
    Până la Dumnezeu ne devoreaza cei ce ne vor binele si sanatatea cu forța si forcepsul.
    O mai fi mult pana la Dumnezeu? E cam mult fum fabricat de sforari. Fum si ceață.
    Sa aprindă cineva o torță!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alice in Tara Nevaccinatilor ......o doare rau neinregimentarea si faptul ca nu ne comportam precum mielul la taiat !

      Ștergere
    2. recomandarea Lui Christos a fost dintotdeauna sa ne ferim de farisei, precursorii talmudului, scoala lor de gandire il va concepe, in contrapondere la crestinism, in sec IV-VI.

      Doamna si-a declarat originea asa ca a asculta sau a comenta ce spune este inutil daca vrei sa-ti pastrezi linistea sufleteasca.

      Ștergere
    3. Adevarat. Coincidenta sau nu...
      30.10.2015 colectiv. Pica ponta
      1.10.2021 incident la Constanta
      1.10.2021 alegeri usr - castigator ciolos
      5.10.2021 se va dezbate motiunea

      Palarie intr-un picior, ghici cine-i urmatorul premier. We are fucked.

      Ștergere
  3. Și eu care mă gândeam să mă vaccinez direct cu a treia doză, să le sar pe primele două!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu o să credeți, dar destui oameni - reali, cu care am vorbit - abia așteaptă să își vaccineze copiii anti-Covid, „că oricum i-au vaccinat pentru toate”. A le spune acestor oameni că următoarea țintă a vaccinării sunt copiii este ca și cum le-ai zice că urmează să le fie vaccinate gratuit animalele de companie. Aici s-a ajuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate că medicii ar trebui să le explice că, tehnologia de modificare a celulei corpului uman prin mesagerul ARN, chiar dacă se introduce în corp printro soluție injectată intramuscular, NU ESTE VACCIN și nu a mai fost niciodată testată pe oameni, iar acum se desfășoară un experiment uriaș și ale cărui consecințe, este încă devreme să le evaluăm și să le prevedem acum.

      Ștergere
    2. "nu a mai fost niciodată testată pe oameni, iar acum se desfășoară un experiment uriaș"

      Mai terminati cu naivitatile. Adica astia au rasturnat o lume-ntreaga si nu stiu ce fac? Nu stim noi, dar EI STIU. Unii spun ca se joaca de peste 20 de ani cu chestiile astea. Sunt testate si ras-testate.

      Ștergere
  5. Un articol plin de adevaruri si care ne explica din nou o realitate deja bine cunoscuta, nu numai in tara ci pe toata planeta!
    In aceasta lume condusa de niste politicieni hitleristi, deci criminali, singura dovada a aprecierii inteligentii unui popor ne este aratat de numarul "vaccinatilor", cu cat procentul lor este mai mic, cu atat inteligenta poporului care nu a pus botul la propaganda criminala dusa de aslugile Satanelor, este cu atat mai mare.
    Asta este dovada ca in Romania traiesc mult mai multi oameni inteligenti ca in occidentul de tot caktul.
    Daca teroarea de sus va porni impotriva acestui popor inteligent, si asta se vede in planurile criminalului cu nume de terorist arab, atunci singura sansa in RAZBVOIUL care se va duce impotriva poporului roman, raspunsul trebuie sa fie teroare generala impusa de jos in sus, una dusa la modul extrem de parsiv, de unul singur fara "prieteni" deci fara martori, in care inarmati cu o sticla de coktail, va trebui sa ciocnim aceasta sticla cu vecinu care este sluga Satanelor, fie el politai, jandarm sau alt nemernic vandut

    RăspundețiȘtergere
  6. Odată cu globalizarea, cu distrugerea identității naționale din conștiința individului, s-a ajuns la un soi de canibalism social...
    Cum poți să crezi ca fiind firesc fenomenul acesta prin care acei puțini privilegiați ai păturii din vârful societății, care, vorba lui DD, nu fac nimic, ci doar se înfruptă din bugetele naționale și locale, acționează contra bunăstării,ba chiar pentru slăbirea mentală și somatică, iar acum, iată, pentru exterminarea păturii de jos.
    Nu știu dacă în natură organismele parazite își omoară "gazdele" cu așa multă "inconștiență"...

    RăspundețiȘtergere
  7. Observ aici o lipsa de comentarii evidenta; intelegem ca santeti implicati adanc in alte activitati, va fuge pamantul de sub picioare dragi raspandaci-zvoneri-colportori ?!?:)))
    Las' ca va reveniti voi,ca de fiecare data nu-i asa?
    Mama voastra de securisti incapabili si tradatori !

    RăspundețiȘtergere
  8. „Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist.
    Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat.
    Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist.
    Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu.
    Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.”

    Martin Niemöller

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uratenia istoriei e ciclica ...dar au ei grija sa nu mai gandim la istorie .

      Ștergere
    2. vrajeala cu nazistii ce au facut?

      Ștergere
    3. Da, fac inginerie sociala cu lopata si bulanul la neuron. In cateva generatii vor sa obtina sclavetele perfect docil.
      Sunt pusi lupi sefi de stana.
      Statul pe ce pune mana greu mai da inapoi.
      Este dictatura.Degeaba cotcodaceste xyz la tv.

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. Va referiti la "documentarul" (interviuri, de fapt) despre Johnson & Johnson ? si "te rog"-ul la per-tu se adreseaza d-lui Dan Diaconu, sau am inteles gresit contextul ?! ( nu de alta, dar nu pare deloc o formula nici decenta, nici politicoasa)
      Johnson & Johnson: ‘Kids Shouldn’t Get A F*cking [COVID] Vaccine;’ There are “Unknown Repercussions” Johnson & Johnson: "Copiii nu ar trebui să facă un [ ... de ] vaccin [COVID];" Există "Repercusiuni necunoscute" https://fromthetrenchesworldreport.com/johnson-there-are-unknown-repercussions/291920

      Ștergere
  10. Va invit sambata in piata d le DD Sa se vada ca suntem multi

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca au ajuns politicienii, jurnalisti, artistele...sa le spuna medicilor sa se vaccineze, ca e bine pentru sanatatea lor, va dati seama in ce lume traim!? Lume de nebuni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu de nebuni ci o lume de nesimtire crasa, tupeu si jigodism.

      Ștergere
  12. Foarte concludentă postarea,mai rămâne și idioții să o înțeleagă .Sămbătă la miting.

    RăspundețiȘtergere
  13. Din pacatee azi am vazut cozi in centrele de vaccinare dintr-un mare oras al tarii. Pacat !

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu-i nu-i frică de moarte nu ai ce-i să-i sa faci.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am fost 2 săptămâni în vacanță prin țară.Nici vorba despre mască,pe nicăieri,doar în 2 locuri:castelul Bran și București.Inteleg pe cei de la castel, că afișează timpenii cu regele și coana mita biciclista,dar cei din București?#rezist,tinerii frumoși, muie PSD,nu?Probabil că datorită faptului că nu au apă caldă și în curând căldură,iar sau iarăși,nu reacționează...

    RăspundețiȘtergere
  16. Bravo
    Bravo
    Mihaela asa e.
    Prea mult control strica.

    RăspundețiȘtergere
  17. In jurul meu am numai vaccinați. Ieri cineva a încercat să mă convingă de necesitatea vaccinului, timp de 2 ore la tel, apoi a venit și la mine sa continue conversația.... Argumente și iar argumente... Nici nu mai este nevoie de poliție armata, vin prietenii, rudele să ne aducă pe "drumul bun".
    Când se va ajunge la "te vaccinezi sau îți pierzi sursa de venit"....o sa fie nostim tare.

    Cei care nu vor să se vaccineze, citesc DD și se bucură că cineva le împărtășește părerea.
    Vaccinatii nu vor citi astfel de articol. Au devenit orbi și surzi la orice argument.

    RăspundețiȘtergere
  18. "E posibil ca aici să se facă românește, adică printr-o înțepătură falsă. Deh, avantajul de a fi în branșă."

    I don't think is going to work!!! Why???

    WHATCH THIS SHIT (just 2 min 44) :

    https://www.bitchute.com/video/HoKmZbqmL8j7/

    RăspundețiȘtergere
  19. Cine nu se vacineaza sa dea o declaratie ca in caz de imbolnavire nu va apela la serviciile publice de sanatate.
    Sa ne lase pe noi, cei vaccinati, sa ne tratam de formele usoare.
    Sa bea un ceai de musetel cu paracetamol si sa merga sa moara demn, undeva in padure.Sa nu se lase omorati de big pharma. Vaccinul gripal la fel era, te ferea de formele grave, dar daca erai predispus tot mai faceai o viroza sau ceva respirator iarna.Nu ne vrea nimeni moartea neaparat, cine ar mai cumpara produsele din magazine, cine ar mai plati rate la banca, cine ar misca economia...Mai terminati cu teoria conspiratiei a la conu' Leonida !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect de accord cu ce spui, din pacate neaplicabil. Ce sa vezi, nu exista HG/Lege. Acei super mega specialisti/decidenti au "omis" aceasta varianta intr-un cadru legala. Daca o faceau probabil ca eram sub Bulgaria, la % de vaccinare.
      DOI LA MANA, incerc (atat cat pot) sa raspund la intrebarea ta: "cine ar mai plati rate la banca, cine ar misca economia..."
      1. Bancile sunt ale lor, la o adica li se rupe, oricum au luat destul x100000
      2. Economia, nu intereseaza la nivel inalt. De asta am ajuns unde am ajuns (la nivel global). Grija mare, vine...cum spunea si DD.

      Ștergere
    2. Pentru coerenta, declaratia propusa de tine ar trebui insotita de una similara de renuntare la obligativitatea achitarii taxelor pentru sistemul public de sanatate.
      Dar inainte sa ajungem la declaratile mele, cel/cei care imi vor binele trebuie sa raspunda pentru tratamentele profilactice pe care mi le administreaza, ca altfel nu prea pot fi conditionat cu nimic pentru un tratament care mi se admnistreaza pe propia mea raspundere.

      Ștergere
  20. ,,Georje te bagi singur in seama, nici macar zdreanta.
    Pai noi v am pus sa va vaccinati ?
    V am batut apropouri ,v am dat mici ? Pai nu. Atunci inapoia noastra,Satanelor !
    Ne spui noua sa va lasam ?
    Pai mereti in pla mea, dhiavolilor.
    Curvele nu vroiau bani, valuta,vroiau un fara gat sa le futa ! Voi a-ti vrut mici, tu jorje faci 15 lei,adica 3 mici.

    RăspundețiȘtergere
  21. https://humansarefree.com/2021/09/mrna-vaccines-in-lettuce.html
    🤔

    RăspundețiȘtergere
  22. Azi ..un pic
    Maine iar ,un pic
    Am ajuns la ..chip

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)