miercuri, 6 aprilie 2022

Bandiţii la ora dezvăluirilor


Într-o analiză a blogului „The Saker” citesc o informaţie care mi-a scăpat, anume că lingourile pe care le-a primit Germania când a solicitat repatrierea nu au fost cele originale. La momentul respectiv, dată fiind întinderea enormă a operaţiunii de repatriere, n-am mai urmărit subiectul. Iar scandalul se pare că a fost unul destul de mare, dar stins rapid de presa „oficială”. Aurul primit de nemţi avea serii de după anul 1968. Problema este că, după Război, Germania a transferat întreg aurul său francezilor, englezilor şi americanilor, astfel încât seria lingourilor trebuia să fie anterioară acestei date. Dacă mai ţineţi minte, în timp ce francezii au repatriat aurul nemţilor într-o singură noapte, englezii şi americanii au întins operaţiunea pe cinci ani!

Deci englezii(şi americanii) le-au furnizat nemţilor alt aur. Aurul nemţesc nu fusese depozitat în scop speculativ, ci strict pentru depozitare. Exact la fel cum au pretenţia să susţină oficialii BNR că este depozitat aurul nostru la Londra. În condiţiile în care ai aurul acolo doar pentru păstrare, uzanţele cer să ţi se restituie aurul pe care l-ai depus. Doar aşa poţi avea încredere că nu ţi-au băgat englezii ceva dubios în aur. Şi totuşi nu s-a întâmplat aşa. De ce?

Cel mai probabil din cauză că aurul acela nu mai există. În ciuda ordinelor de depozitare, englezii l-au jucat la ruletă. Ceea ce, pe mine unul nu mă miră! Doar că jocul de-a aurul este unul imens pe piaţa Angliei, iar metal suport - după cum vorbesc insiderii - nu prea există. Totul e desenat din condei. Şi, colac peste pupăză, Anglia a mai şi ieşit din UE, iar aurul întregii Uniuni - cu anumite excepţii - e acolo.

Dacă mai ţineţi minte, Anglia a refunzat cu un motiv penibil restituirea aurului Venezuelei: cică din cauza suspiciunii că Maduro ar vrea să folosească aurul în interes personal şi nu de stat! Aşadar, precedentul există. Şi ceva mă face să cred că vor exista în continuare multe asemenea „buşeli”.

Mai ţineţi minte deranjul pe care l-a provocat iniţiativa lui Dragnea de repatriere a unei părţi a rezervei de aur? Ştiţi cum s-a tranşat totul, nu-i aşa? BNR a tergiversat repatrierea până când Dragnea a fost băgat în puşcărie şi legea anulată. De ce să spun asta? Pentru că e un ipochimen care se prezintă la televizor ca mare patriot: Ludovic Orban. Individul ăsta e cel care a anulat legea repatrierii aurului. Nu-mi fac iluzii, probabil Banca Angliei ar fi refuzat operaţiunea dintr-un motiv penibil, dar cel puţin nu ne făceam iluzii. 

Ceea ce va constata lumea în scurt timp va fi faptul că, din nou, bandiţii anglo-americani i-au păcălit pe toţi. Şi, bag mâna-n foc că la momentul descoperirii vor ridica din umeri şi vor spune că asta e viaţa: unii pierd şi alţii câştigă.  Aş întreba însă o chestie: ce-au avut în cap toate naţiunile astea de şi-au încredinţat avuţia unor bandiţi? Căci bandinţilor de englezi, de secole de când parazitează lumea, li s-a modificat şi ADN-ul, devenind unul de parazit absolut.

22 de comentarii:

  1. Sa nu confundam popoarele (acolo unde exista popoare si nu adunaturi de populatii) cu o clica de talhari care fac majoritatea nelegiuirilor si sunt cu adevarat paraziti planetari. Fiecare generatie descopera pe pielea ei faradelegile lor. Nu stiu daca sunt o specie aparte sau doar oameni degenerati sufleteste.

    Se pare ca au cate ceva din amandoua dar sa nu uitam ca si religia ii ajuta pentru ca le da indreptatire in ceea ce fac. Aici cred ca este marea buba pe care acum China incearca s-o sparga prin interzicerea religiei lor pe teritoriul chinez. O miscare de forta care arata ca China vrea NWO in felul ei iar nu cum o deseneaza banditii planetari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresesti separind poporul de conducatorii care se trag fix din acel popor, ca doar nu sunt picati din Luna.
      Deasemenea nu uita ca si anglosacsii simpli beneficiaza la maxim de resursele banesti generate de convertirea acelor lingouri.
      Altfel cum iti explici ca in timp ce tu suferi si esti rupt de greutatea facturilor si primesti firimituri in loc de salarii decente, ei chiar si pe ajutore sociale stau cu cracii in sus pe netflixE fara grija zilei de miine.

      Ștergere
  2. Eu am trait destul si pe vremea impuscatului. Pur si simplu mi-e greu sa ma obisnuiesc cu starea de colonie in care se afla acum tara. Nu-mi vine sa cred. Inteleg insa ca o mare parte din vina o port si eu impreuna cu toti cei care aveam cel putin 18 ani in 1989. Informatii au fost mereu doar ca noi am fost niste prosti si n-am fost in stare sa pastram ce aveam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic nou sub Soare, vorba Eclesiastului, ăștia nu rămân niciodată fără aur, când vor fi puși în situația că aurul nu mai se poate repatria și musai să facă un nou stoc metalic, din "rațiuni" de stat vor confisca aurul și aliajele acestuia de la populație, chiar vor fi recompensați cei ce își dau in vileag vecinii și rudele autorităților că dețin bijuterii , monede și mici lingouri, să vedeți cum hastagistii vor vâna pe cei cu verighete și pe coana Leana de cercei, bineînțeles că vor fi exceptate de la lege "anumite categorii".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca în viitorul apropiat aurul va deveni un simplu metal galben, bun doar pt câteva aplicații industriale.
      În casă la mine nu există decât verighetele uitate într-un sertar care nici măcar valoare sentimentala nu poseda. Ducă-se pe pustii, cum zicea bunică-mea...

      Ștergere
    2. "Eu cred ca în viitorul apropiat aurul va deveni un simplu metal galben, bun doar pt câteva aplicații industriale."

      Exact asa este de ceva timp. Aurul nici nu se mananca, nici nu genereaza venit. Ba mai e si costisitor sa-l stochezi in siguranta.
      Uneori, in general in situatii de criza, este folosit ca un "hedge", dar tinand cont ca pe langa faptul ca valoarea lui fluctueaza la fel ca valoarea a orice "commodities" si ca nici nu se mananca si nici nu genereaza venituri...
      Mai bine bagi banii in caramizi, sau in piatra naturala pentru constructii. In mod sigur treci criza mai usor si pe profit.

      Ștergere
    3. "Fa un scaun din aur și stai in el sa vezi cum te simți si cum începi sa gândești. Ti se deschide mintea, devii mai deștept." Nu si in cazul lui Gigi Becali.

      Ștergere
  4. Dragnea a fost o "eroare de sistem" pe care au "fixat-o" foarte rapid cu ajutorul instrumentului denumit "justitie".
    Nu trebuie sa uitam niciodata "campania de ura sociala" care a fost promovata si provocata mediatic la nivel psiho-social in acei ani!
    Mi se pare foarte putin probabil ca in urmatorii 30 de ani sa mai apara in Romania un personaj care sa indrazneasca sa "iasa din script" catusi de putin.
    Acum suntem o colonie militara americana condusa de un militar subordonat americanilor in invaziile acestora din Irak si Afganistan.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI a fost acuzat de tentativă de viol în 2011, tentativă care s-ar fi consumat într-un hotel din New York. Presa alternativă afirmă că fostul director al FMI ar fi făcut cu o zi înaintea „tentativei” o vizită inopinată la depozitele de aur de la Fot Knox și din Wall Street pe care le-ar fi găsit goale și pustii. Pe acolo multe țări din lume ar avea aurul propriu depozitat. Pentru a-i fi închisă gura i s-ar fi înscenat tentativa de viol urmată la scurt timp de o alta prin Egipt dacă nu mă înșel. Personal am mari dubii că un bărbat de 62 de ani, foarte bogat dealtfel, ar încerca să violeze o menajeră de culoare într-un hotel când de fapt ar putea cumpăra serviciile a 20 ca ea, mai pe nimica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarat ce scrii aici. City of London este parazitul principal.
    Este un oras cu legi specifice in orasul Londra. Nu confundai City of London cu Londra, sunt doua identitati separate. City of London este capusa. Putini stiu detaliile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. City of London este un Stat independent in orasul Londra, tot asa cum si Vaticanul este un stat independent in inima Romei

      Ștergere
  7. Cred ca o sa recuperam aurul expatriat in acelasi mod cum vom recupera aurul din Rusia.Aurul expatriat este o garantie de buna purtare pentru Romania in cazul ca doreste sa fie un pic mai independenta si probabil o sursa de specula pentru pirati anglo-saxoni
    are curaj BNR sa publice seriile lingourilor expatriate, ca este informatie publica, de exemplu se mai afla in tara ligourile cu seria M1213 sau bnr1228,2028...?

    RăspundețiȘtergere
  8. explicatia e alta : ai taiat pasarii aripile ; nu poti sa faci o rubla convertibila in aur cum face acum Putin. Ei pot face ASTA.Stapinii se asigura ca sclavii ramin in custodia lor. Toti care au ajuns sa-si trimita aurul acolo , cum isi trimiteau domnitorii romani copii la Poarta, sint vasali.O tara libera isi trimite aurul la Londra ? No way

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu va imaginati ce experimente se fac pe oameni cu tehnologie avansata folosita de la distanta, pe baza de impulsuri electromagbetice, si desigur cu aportul total al unor Mengele din niste structuri de forta, culmea platite sa apere romanii nu sa faca terorism de stat. Se numeste gangstalking si implica inginerii psiho sociale pe oameni, multi nici nu au habar ca sunt tinte, si se trec multe cadre legale pentru asemenea mizerii. Experimente pe oameni in secolul 21 in Romania, cu aportul structurilor, dar si Dumnezeu stie in detaliu cat rau se face unor nevinovati si o sa existe ...

    Poate explicati intr un articol domnu Dan de ce toate structurile de forta din state asa zis democratice inchod gura celor indezirabili sau care nu pot fi controlati prin tehnici psiho sociale similare celor de terorism, programele MK Ultra sunt actualizate si aplicate pe oameni in Europa, in Romania, in State etc ducand la o forma de inginerie psiho sociala pentru control total

    RăspundețiȘtergere
  10. Corect. A se vedea și activitatea bancilor de aur din UK.

    RăspundețiȘtergere
  11. Curtea Constitutionala a Romaniei a confirmat miercuri, 6 aprilie 2022, ceea ce Lumea Justitiei scrie de ani intregi: Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor – structura a Serviciului Roman de Informatii, condus de Eduard Hellvig (foto langa Klaus Iohannis) – functioneaza fara o baza legala propriu-zisa, nefiind infiintat printr-o lege, ordonanta sau hotarare de Guvern, ci printr-o hotarare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).

    RăspundețiȘtergere
  12. Referitor la banci, aur si nu numai.
    Cititi serialul de mai jos:
    https://evadare.ro/politica/jaful-mileniului-pandemia-e-diversiunea-nu-cauza-crizei/

    RăspundețiȘtergere
  13. https://ioncoja.ro/pentru-cultura-noastra-generala/

    RăspundețiȘtergere
  14. "Orașul efectuează un experiment medical bizar în care îi ajută pe persoanele fără adăpost să consume droguri"

    Tu prin ce metoda "democratica" si "umana" propui sa scape ce tot balastul ala uman? Oh, tu credeai ca socialismul este despre "tatuci" care le vor proletarilor bine!
    https://www.youtube.com/watch?v=t3lBdyFvPps

    RăspundețiȘtergere
  15. Bre toti sufera doar dupa aurul de la Moscova... astalalt e pe sistemul mai ascuns pe vecie la Londra decat sa il fure pesedeul la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)