vineri, 8 aprilie 2022

Misteriosul domn Maxey

Jack Maxey este unul dintre personajele pe care orice democrat american l-ar sfârteca. Motivul este dat de faptul că Maxey este în vârful informaţiilor referitoare la laptopul lui Hunter Biden.

Chestiunea este deja ultracunoscută. După ce în toată campania electorală s-a spus despre laptopul lui Biden Jr. că ar fi o făcătură rusească, iată că acum iese la lumină adevărul: povestea laptopului este cât se poate de reală, iar operaţiunea de acoperire a fost una menită a-l salva in extremis pe ramolitul de la Casa Albă. A fost probabil una dintre cele mai mari manipulări ale lumii, o manipulare care, probabil, a costat pe măsură. De unde-au venit banii, cine a condus operaţiunea şi restul chestiunilor nu se cunosc. Ceea ce se ştie este că subiectul laptopului a reapărut, iar acum se vorbeşte inclusiv de o condamnare a lui Hunter Biden. În ciuda faptului că republicanii aşteaptă ca totul să se petreacă peste noapte - ca o consecinţă logică a frustrării lor - un asemenea proces s-ar întinde pe cel puţin trei ani. Însă vorbim despre proces la modul ipotetic întrucât nu prea se mişcă nimic. Eu unul văd doar tangouri laterale.

În acest context apare Jack Maxey. Omul vine de pe o traiectorie pur republicană, este girat de Steve Bannon, unul dintre cei mai vocali critici ai regimului Biden şi duşmanul absolut al statului subteran american. Jack Maxey deţine o copie a SSD-ului din laptopul lui Hunter Biden şi a dat pubicităţii mai multe materiale compromiţătoare. În sine acţiunea e devastatoare deoarece se vede limpede că odrasla pezidenţială de fapt tranzacţiona influenţa pe care tac-su o avea în politica americană. Şi n-o făcea cu oricine, ci cu duşmani ai SUA. De exemplu cu China. Fapt pentru care Trump are tot dreptul să se adreseze nervos gloatei inepte care-a votat cu Biden. Însă acum puţin mai contează.

Pentru a-şi asigura securitatea proprie, Maxey s-a mutat în Elveţia. În sine mi s-a părut o măsură exagerată. Nu cred că ar mai fi avut cineva curaj să-l atace în SUA. Însă, pe un teritoriu străin, poţi oricând deveni victima unui „jaf”, ceea ce în SUA n-ar fi fost posibil. Aşadar, o operaţiune cu efect strict mediatic. Şi aici mi s-a părut că ceva scârţâie.

Însă există un element care scârţâie şi mai rău. Maxey a anunţat că va publica peste 450 GB de material şters, recuperat din calculatorul lui Hunter Biden(am dat şi eu ştirea pe Telegram). Problema este că laptopurile de tipul celui utilizat de Hunter Biden aveau un SSD de 500 GB. Cu copia fizică a SSD-ului s-au jucat şi experţii angajaţi de Rudy Giuliani încercând să recupereze inclusiv materialul şters. La acel moment SSD-ul laptopului avea ocupaţi cam 200 GB, ceea ce înseamnă că nu mai erau decât 300 GB  spaţiu liber. Fişierele şterse le poţi recupera doar de pe spaţiul liber. Dacă spaţiul a fost rescris, îţi poţi lua adio. 

Pentru cei care nu ştiu, programele de ştergere securizată folosesc un algoritm simplu: deschid fişierul respectiv şi rescriu conţinutul lui cu ceva(de exemplu 0 sau 1), după care îl salvează. În acest fel, pe suportul de stocare(HDD, SSD,  card de memorie, stick etc.) se suprascriu locaţiile ocupate de fişier cu noua informaţie care e irelevantă. Abia apoi se apelează la funcţia de ştergere a sistemului de operare. Astfel, cel care va încerca recuperarea fişierului va recupera un fişier plin cu informaţie irelevantă. 

Am făcut paranteza pentru ca toată lumea să înţeleagă de ce informaţia se poate recupera numai dacă, după ştergere, spaţiul pe care se află fizic n-a fost suprascris de alte fişiere. Această logică simplă ne indică fără doar şi poate că Maxey n-are cum să facă rost de 450 GB de fişiere recuperate de pe acel laptop. Pur şi simplu e imposibil! Şi-atunci?

Ei bine, aici e marele mister. Ceea ce ştiu este că prostul şi drogatul cel mic al lui Biden ar mai fi pierdut încă un laptop, computer despre care se bănuieşte că ar fi ajuns la ruşi. Prin prisma acestei chestiuni, mutarea lui Maxey în Elveţia ar avea un rost deoarece acolo ar putea stabili mai uşor contactele de care ar avea nevoie pentru a prelua material compromiţător de pe celălalt laptop. Asa ar avea o miză, dar e un scenariu mult prea complex.

Există şi o variantă mai simplă, de care am putea ţine cont. Mă gândesc că în afacerea spălării lui Biden s-au cheltuit sume obscen de mari. Şi-atunci, conform vorbei noastre strămoşeşti - „unde s-a dus mia, ducă-se şi suta” - am putea avea pusă în scenă o scenetă penibilă sub steag fals. Jack Maxey ar putea publica o grămadă de material care într-o primă instanţă ar face vâlvă pentru ca, după un scurt respiro, să se dovedească fals. În acest fel, din nou, imaginea lui Biden va fi spălată şi toată lumea va rămâne cu impresia că laptopul a fost o poveste falsă. 

Au nevoie de o asemenea „fabricaţie” pentru a deturna atenţia publicului. Conform unor sondaje, cel puţin 40% dintre cei care au votat cu Biden au declara că nu l-ar fi votat dacă ar fi ştiut de povestea laptopului. Eu nu cred asta. Probabil mulţi oricum l-ar fi votat întrucât era „salvatorul” de „diabolizatul” Trump. Însă acum, pentru cei mai mulţi, e scuza care justifică „momentul de orbire”. Puneţi asta peste cota de încredere rahitică a lui Biden şi aveţi toată imaginea. 

Într-o asemenea tensiune, a-l achita pe Hunter Biden s-ar putea transforma într-un teribil moment de frustrare. Dacă însă toată povestea lui Maxey se fâsâie, s-ar putea ca întreaga chestiune să se întoarcă în favoarea jigodiilor. Ceea ce, sincer să fiu, nu m-ar mira absolut deloc.

14 comentarii:

  1. Se poate recupera si informatia suprascrisa de pe un disc. Programe speciale suprascriu informatia de cateva ori pentru a reduce posibilitatea de a ajunge la date. Depinde foarte mult de tehnologie si de tipul de disc. Costa si e nevoie de echipament special, insa in cazul de fata costurile sunt justificate. Singurul mod de a elimina aceasta posibiliate este sa distrugi fizic discul respectiv. O alternativa ar mai fi criptarea informatiei inainte sa fie scrisa pe disc combinata cu distrugerea cheilor de criptare. Dar nici asta nu e sigura.

    Am observat ca ce scrii pe teme tehnice nu e prea exact. As fi mai atent cu astfel de afirmatii, pentru ca iti distrug credibilitatea articolelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. de pe un ssd este foarte greu sa recuperezi informatia fata de un disk magnetic pentru ca ea nu se scrie succesiv ci distribuit in toate cipurile cu o functie de alocare stabilita de producator, daca s-a mai si rescris o parte din hard este si mai dificil este ca si cum ai recupera doar cateva fragmente dintr-o hartie coapta de vreme

    RăspundețiȘtergere
  3. varianta simpla la care te gandesti e ce va fi pus in aplicare, cu sau voia lui Maxey. ce s-a publicat e apa de ploaie, mai ales in sua unde lobby-ul si sponsorizarile sunt norma.

    RăspundețiȘtergere
  4. ToreSays a platit prostituatele ca acestea sa il convinga pe Hunter Biden sa isi lase Telefoanele si Laptopurile pe alocuri ca sa scape de Conservatoria in care sunt bagati toti copiii elitelor. Exista mesaje intre Hunter si Ashley precum ca acestia sau inteles sa isi piarda Laptopurile/Agendele etc in mod deliberat. Da vorbim despre un looser Maxey... Cazul Britney Spears e foarte important aici. Rudy Giuliani la fel a plantat in device-urile sale informatii din Laptopul lui Biden (Clona caruia a fost unicul lucru pe care nu l-au extras din apartamentul acestuia serviciile secrete). Maxey trage plapuma asupra sa - un esuat cu propriile interese.

    RăspundețiȘtergere
  5. Garrett Ziegler
    So much of the BS in the internet “news” today has been addressed by me or Marco Polo—often times, it was addressed many months ago. From Maria Zack, to Jack Maxey, to Brian Cakes, etc. Simply click on the magnifying glass search bar. This is an utter shit show, and it’s why I haven’t gotten involved. Frankly, it’s embarrassing. These people know so little of my background that their criticisms of me aren’t even refined. At the end of the day, the work is what counts, and marcopolousa.org represents thousands of hours of work, and the people who have already read the draft of our Report have said that it will be historical. In light of that, all of these people making my fun of my age, or whatever, will eat some serious crow.

    RăspundețiȘtergere
  6. "Pentru cei care nu ştiu, programele de ştergere securizată folosesc un algoritm simplu: deschid fişierul respectiv şi rescriu conţinutul lui cu ceva(de exemplu 0 sau 1), după care îl salvează."

    Nu și la SSD ("wear leveling") iar de pe cele magnetice s-au recuperat inclusiv date suprascrise de câteva zeci de ori.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Gutmann_method

    P.S. blogspot.com nu e bun de nimic

    RăspundețiȘtergere
  7. "cota de încredere rahitică a lui Biden"

    Nici nu are nevoie de mai mult.
    N-a avut nevoie nici in '20 si nu va avea nevoie nici acum pentru a cistiga in toamna MID-termul.

    In timp ce Trumpete se desfasura pe stadioane in fata a ZECI DE MII de admiratori, Bidon tinea spiciuri anemice in PARCARI de Mall uri in fata citorva cumparatorilor grabiti, si a cistigat FARA GRETURI!

    Asa si acum. Cui ii pasa de acest DOMN M.?

    RăspundețiȘtergere
  8. Referitor la recuperarea datelor suprascrise tin sa te contrazic, se pot recupera 3 nivele de suprascriere pe HDD standard (pe platane) si 2 la SSD-uri. Sunt insa ceva probleme, de ex. dupa primul an cel mai vechi nivel de scriere se pierde oricum datorita demagnetizarii acelui substrat.

    Ideea e ca chiar si la o suprascriere raman reziduri de la magnetizarile anterioare ce pot fi detectate. Tehnica e foarte dificila si teoretic e detinuta doar de servicii. Pentru a obtine o stergere reala in profunzime e nevoie de o asa zisa resetare de fabrica prin care se supracrie in profunzime totul.

    Ca sa va dati seama cat de complexa e tehnica, va dau un exemplu legat de procesul de suprascriere (deci nu de cel de citire a substraturilor magnetice):
    * pt. a suprascrie sa zicem 1 GB de date suprascriind o locatie de memorie (ocupata de unfisiere cu alt fisier) e nevoie de 3-4 minute (am dat o valoare aleatorie)
    * pt. a face un factory reset (acea suprascriere in profunzime) pt. acelas 1 GB e nevoie de 2-3 ore

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am recuperat zeci de gb de pe un stick de 8 gb...dupa fiecare material pe care îl aveam pe stick îl ștergem si scriam altceva...cand am pierdut ceva important am incercat sa recuperez si an avut surpriza de mai sus...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma gandesc ca e posibil sa fi fost arhivate datele pe SSD, la nivelul Windows sau chiar de un client de mail atipic. Asta ar explica expandarea a cel mult 300GB liberi in 450GB de emailuri sterse.

    RăspundețiȘtergere
  11. De upgrade nu a auzit nimeni? Primul lucru pe care il fac multi dupa ce iau un laptop este sa puna o memorie mai mare. Atat RAM cat si SSD, mai ales daca laptopul original venea cu HDD. La mine cred ca nici unul din cele 4-5 laptopuri din familie nu mai are HDD original.

    RăspundețiȘtergere
  12. Digitalizare/supraveghere în masă:

    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/714216512835751
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/727778491479553
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/725100641747338
    https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/posts/832383770656989
    https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/posts/829736520921714

    Jafurile din pandemie, corupție la nivel înalt, măști neconforme:

    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/687422765515126
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/708795033377899
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/690828818507854
    https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/posts/776701362891897
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/676505313273538
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/679136463010423
    https://iosefinapascal.com/2020/08/30/ep-2-arafat-legatura-cu-oms-sts-bm-sri-si-global-donors-forum
    https://iosefinapascal.com/2020/09/25/ancheta-ciucu-ciceala-si-mutu-antreprenori-in-functii-publice/
    https://iosefinapascal.com/2020/08/23/episodul-i-cum-nu-s-a-ars-raed-arafat-la-colectiv/
    https://iosefinapascal.com/2020/09/16/episodul-3-incompatibilitatea-lui-arafat-subordonarea-pompierilor/
    https://iosefinapascal.com/2020/09/05/anchetaaveam-masti-si-dezinfectanti-in-stocam-exportat-masiv-materiale-de-protectie
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/693115051612564
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/702213870702682
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/712813972976005
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/723745731882829
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/728688871388515
    https://www.dcnews.ro/ambasada-sua-concurs-despre-coruptie-iosefina-pascal-mesaj-bomba
    https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/posts/669181573643877

    RăspundețiȘtergere

  13. Oamenii plătiți de Big Pharma si coruptia din domeniu:

    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/705040497086686
    https://iosefinapascal.com/2020/05/03/remdesivir-gilead-china-gates-soros-crima-organizata-din-big-pharma/
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/683920462532023
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/733758620881540
    https://iosefinapascal.com/2020/08/11/izolarea-sau-vaccinarea-nu-exista-cale-de-mijlocromania-piata-de-desfacere-a-big-pharma
    https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/posts/815195779042455
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/702312267359509
    https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/posts/827573451138021
    https://iosefinapascal.com/2020/10/17/ep-4-prietenul-cel-mai-bun-al-lui-arafat-si-privatizarea-sistemului-de-sanatate/
    https://iosefinapascal.com/2020/09/06/rafila-vaccinarea-obligatorie-afaceri-cu-medicamente-declaratii-contradictorii/
    https://iosefinapascal.com/2020/09/02/dovezile-blaturilorstarea-de-alerta-nesfarsita-si-blocarea-senatului/

    Mizeriile UE:

    https://iosefinapascal.com/2020/10/11/anchetapartenerii-sibiu-pride-soros-consiliul-elevilor/
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/730523801205022
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/732560934334642

    Pedofilie și abuzuri din justiție:

    Serghei Șoigu Сергей Шойгу, [09.04.2022 16:46]
    https://iosefinapascal.com/2020/08/07/anchetastatul-protejeaza-traficantii-si-violatorii-de-copii/
    https://www.facebook.com/oana.lovin.1806/posts/174933504168736
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/730032934587442
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/720549192202483
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/655922598665143
    https://iosefinapascal.com/2019/09/01/incompetenta-complicitate-indiferenta

    Terorism medical

    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/736745620582840
    https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/posts/835208247041208
    https://www.facebook.com/iosefina.pascal.77/posts/686410072283062

    Oricine poate ajuta, distribuind anchetele pentru a informa oamenii, sau cu o sumă modică, pentru a putea continua investigațiile, întrucât suma necesară pentru a plăti instrumentele și platformele de căutare este de peste 300 de euro lunar.
    Le mulțumesc tuturor celor care donează lunar și fără de care nu am afla toate problemele și mașinațiunile sistemului. 🤗❤️
    Paypal: https://www.paypal.me/IosefinaPascal?locale.x=en_US
    Sau transfer bancar
    Nume: Iosefina Pascal
    IBAN: RO74INGB0000999908232066
    Aici puteți citi investigațiile mele:
    https://iosefinapascal.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu e chiar asa un mare mister: fisierele se pot recupera chiar si dupa suprascriere - depinde ce software ai la indemina, dar banuiesc ca pentru hard-discul perversului ala ar merita sa investesti in ceva tehnologie de virf - iar in america sa nu uitam cite cadavre au insirat clintonii. Elvetia e o tara sigura si ar bate la ochi rau de tot un american omorit, fie si pentru un jaf.
    Aparent, continutul hardului a fost introdus in documentele congresului de un republican, in urma unei audieri la o comisie. Cam greu sa mai fie tinute secrete acolo, asa cum au secretizat carnetelul negru al lui Epstein, care a dus la paradoxul de a condamna facilitatori ai pedofiliei, fara urma de pedofili.
    Ramine de vazut daca laptopul asta va avea consecinte politice reale. Altele decit inlocuirea basinosului dement la casa alba si propulsarea tirfulitei BLM in locul lui, ca paravan pentru interesele deep state. Depinde mult de alegerile din toamna.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)