joi, 14 aprilie 2022

Tirania care vine

Google a trimis un mesaj către toate conturile publiciştilor în care informa că va tăia plăţile de publicitate pentru cei au opinii contrare celei oficiale în ceea ce priveşte războiul din Ucraina. Dar publicitatea, după cum puteţi observa, continuă să ruleze. Iată cum fiara îşi arată colţii! Sunt curios acum care dintre criticii războiului - care-şi făcuseră un plan de afaceri pe baza publicităţii de la Google - îşi va mai permite să critice narativul oficial. Probabil urmează închiderea site-urilor cu probleme(printre care şi cel de faţă). Aşa cum intuiam urmează vremuri de prigonire amarnică, în care nu vei mai avea voie nici măcar să gândeşti diferit de narativul oficial.

Lumea e deja transformată deoarece cireada de idioţi care-şi iau opiniile din sloganele TV&Internet e majoritară la modul aproape absolut. Idioţii sunt de ambele părţi ale războiului, formându-se astfel o întreagă structură orwelliană de „aranjare socială”. Cum e totuşi posibil ca cenzura tembelă şi inumană să se instaleze cu atâta aroganţă în ţări în care libertatea opiniei să fie înscrisă în legea fundamentală? Ceea ce scrie în Constituţiile acestor ţări e praf. În legislaţia comunistă din Estul Europei erau atâtea drepturi încât - dacă judecai pe baza acestora - ajungeai să crezi că ţările respective erau paradisul pe pământ. În realitate fiecare pas îţi era monitorizat şi, uneori, nu ştiai dacă femeia cu care trăieşti nu cumva ţi-a fost băgată în pat şi te raportează. La fel copiii, îndoctrinaţi în şcoală, îşi spionau părinţii deoarece „Partidul” era unicul părinte. 

Lecţia pe care trebuie s-o ştiţi e simplă: legea e doar o cerneală aruncată pe hârtie. Importantă nu e legea ci, în ultimă instanţă, omul care trebuie s-o aplice. Uitaţi-vă, de exemplu, la decizia în cazul Elenei Udrea. Ştiţi bine că n-am nicio afinitate cu această individă coruptă până-n măduva oaselor. Însă asta nu mă împiedică să constat că hotărârea, în cazul său, e absolut anticonstituţională. Însă pe cine interesează? Completul ăla de „gherţoi la ordin” e inamovibil - adică nu le poţi face absolut nimic pentru decizia lor - iar decizia e dată, deci trebuie executată. Dacă s-o întoarce socoteala peste 5-10 ani, pe cine mai interesează?

În cazul zonei occidentale, treburile funcţionează mult mai pervers întrucât ordinele aşa-numitului stat subteran sunt puse în executare de instituţii particulare. Sillicon Valley a dat lumii cele mai mari monopoluri din domeniul IT. Google, Facebook şi Apple domină traficul internet. Vin din urmă competitorii mai mici gen Netflix, Microsoft, Amazon, Twitter s.a.m.d. E vorba de o mână de companii care intermediază accesul nostru la net. Fiecare dintre ele deţine o copie a datelor noastre digitale - sub forma conturilor de acces. Fiecare ştie pe ce site-uri ne plimbăm şi ne direcţionează exact aşa cum face ciobanul cu oile. Acţiunea lor e justificată de profitul care le rezultă din asta, doar că, dincolo de profit, companiile respective sunt extensii ale guvernului SUA. 

Project Veritas a prezentat ieri cea mai mare ticăloşie efectuată de FBI: a supravegheat prin intermediul Google, Apple şi Microsoft conturile jurnaliştilor săi, dând detalii inclusiv referitoare la securitatea respectivelor conturi. E o ticăloşie fără margini. Practic, cele două companii au ajutat Guvernul SUA să-şi spioneze proprii cetăţeni, operaţiune aberantă şi aflată la marginea legii. Însă, la fel ca-n cazul sentinţei lui Udrea, nu va răspunde nimeni. Norocul respectivilor jurnalişti a fost dat de faptul că în perioada de supraveghere n-au săvârşit încălcări firave ale legii(de genul trecutului pe culoarea roşie sau mai ştiu eu ce chestii minore) întrucât erau umflaţi pe loc.

Am spus-o în mai multe rânduri că ficare dispozitiv pe care-l cumpăraţi e un pact cu diavolul. Telefonul - indiferent că e Android sau iOS - are un cont asociat la Google sau Apple. Prin acel cont sunteţi spionaţi. Toate datele voastre personale merg pe serverele acestora. Toate fotografiile şi filmuleţele vă sunt accesibile, tot ceea ce vorbiţi, tot ceea ce vizitaţi, persoanele cu care vă întâlniţi, absolut totul! Calculatorul cu care vă conectaţi la Internet are sistemul de operare de la Microsoft. O cantitate la fel de mare de date porneşte de-aici către serverele companiei. Şi toate aceste date pot fi, la rândul lor, imbricate şi accesate de către serviciile de spionaj ale SUA. În timp ce dormi, toţi senzorii pe care i-ai cumpărat - chipurile pentru confortul tău - lucrează împotriva ta! E o suraveghere la care ofiţerii Securităţii sau ai STASI nici măcar nu visau. Şi culmea, totul e benevol!

Acum avem parte de un nou narativ care ne este împins pe gât. Nu vi se pare ciudat cum, peste noapte, au dispărut sursele alternative de ştiri? Când te uiţi la un război, pentru a avea o imagine cât de cât reală asupra conflictului, trebuie să asculţi ceea ce se vorbeşte în ambele părţi ale frontului. Desigur, ambele părţi mint la greu, dar dacă asculţi minciunile de ambele părţi, îţi poţi face o imagine cât de cât clară asupra adevărului. 

Ce se întâmplă acum în Ucraina e de coşmar: 150 de agenţii ucrainene - supervizate de CIA - dau narativul oficial. Restul surselor de informaţii - exact ca în cazul COVID - sunt blocate. Aşa dispar conturi de pe reţelele de socializare sau site-uri întregi. Aşa probabil se va întâmpla şi cu blogul de faţă.

În ceea ce mă priveşte „penalizarea” Google nu mă loveşte deoarece nu am încasat nimic de la ei. La contul Facebook deja sunt în proces de renunţare completă. Nu am mai publicat nimic acolo şi îl menţin adormit, doar pentru monitorizarea a ceea ce se mai scrie pe acolo. Canalele pe care le folosesc exclusiv sunt blogul de faţă, Telegram şi Matrix. Mai menţin şi Briar-ul pentru cei puţini care-au reuşit să se conecteze.  Ceea ce trebuie să conştientizaţi este că, în funcţie de evoluţia tiraniei, mi se pot închide toate canalele de comunicare. Nu e greu şi nici nu există vreo metodă „sigură” de evadare. Şi nu exclud ca, într-un scenariu radical, legăturile dintre noi să fie tăiate. 

Asta înseamnă că atâta vreme cât putem comunica o vom face. Voi continua să vă prezint partea alternativă, mă voi strecura pentru a aduce informaţii şi de acolo de unde e interzis. Însă trebuie să înţelegeţi că, până la urmă, acesta trebuie să fie efortul fiecăruia. Dacă ne bazăm pe cineva pentru a ne împiedica să devenim oi, atunci suntem deja oi. 

Încă de când am ieşit public, scopul meu nu a fost acela de a a scoate bani din activitatea aceasta şi nici acela de a-mi face un trib. Am refuzat orice implicare în politică, am refuzat să mă pun în „fruntea oştii” atrăgând atenţia de fiecare dată că în lumea de azi singurul lucru care contează este privirea realităţii aşa cum este ea, neintermediată de nimeni. A devenit extrem de greu, sunt tote felul de lup eşi oglinzi ticăloase care se interpun între noi şi realitate. Însă, pentru a nu deveni una din oile viitorului e obligatoriu să luptaţi pe cont propriu împotriva propriei voastre orbiri. Până acum a fi oaie nu era mare lucru: trăiai la fel ca ceilalţi, doar că vorbeai aberaţii şi-i ajutai e ticăloşii care te manipulau să implementeze tot felul de aberaţii prin intermediul tău. Acum treaba s-a schimbat. 

Oile sunt sclavii viitorului, sclavi fără absolut nicio şansă. Sclavi care se vor naşte aşa, care vor munci până la epuizare fără niciun beneficiu şi care, atunci când nu mai sunt productivi, se vor auto-elimina prin eutanasiere. În mare asta este agenda pe care o mână de indivizi diabolici o pun în practică. 

Mai e  întrebare căreia nu i-am răspuns: există vreo garanţie că vom supravieţui şi că vom fi liberi dacă nu vom fi oi? Răspunsul franc e NU! Nu, nu există nicio garanţie! Pământul arată rău. Pur şi simplu nu mai ai unde să fugi. Chiar dacă nu eşti oaie, tot poţi fi monitorizat, chiar dacă mai greu. Nu ai telefon şi alte device-uri, există sateliţii care deja pot identifica şi urmări la nivel de individ. Nu, nu scapi! Doar că, atunci când vei da piept cu sistemul, cel puţin vei şti adevărul, vei şti care-i lumea şi cu ce se mănâncă. Singurul element care te poate salva nu e din lumea aceasta deoarece lumea aceasta deja nu mai oferă nicio posibilitate de evadare.

72 de comentarii:

  1. Trist, dar ai dreptate. Daca vrei sa comunici pe cont propriu iti trebuie propriile scule, propriul soft, propria retea. Atfel, mai mult sau mai putin, tre sa joci dupa reguile lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Așadar, poate nu este o idee proastă tribul ăla. Proastă idee este acceptarea în trib a suburbanilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Viața aceasta ne-a fost dată pentru a ne pregăti veșnicia!Vom plăti pentru tot ceea ce facem aici,bun sau rău!Liberul arbitru dat de Dumnezeu ne dă pisibilitatea să alegem,dar trebuie doar să îl folosim și să nu luăm totul de-a gata.Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Legile au fost inventate de cei cu putere pt ai controla pe cei fara. Pentru a tine vitele in grajd, daca vreti.
    Pt cei care nu stiu sa caute in dex ce inseamna democratie de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi eu ma agat de speranta (firava) ca nu toata planeta e aliniata la """valorile""" occidentale... influenta Google in China, India, Rusia e mult mai mica decat in UE, America de Nord, Japonia, Australia, Coreea de sud si Noua Zeelanda (tarile care sustin clar aceste """valori"""). Insa ca tendinta generala, pe termen lung, cred ca ai dreptate 100 %. Pentru moment insa, observ totusi ca SUA si UE nu au o sustinere globala ceea ce ma bucura.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am decis exact, însă, într-un viitor foarte apropiat, intenționez să trăiesc o lună de zile cu telefonul personal închis și descarcat, televizorul și routerul wifi scoase din priză, astfel încât nevoia de socializare să mi-o îndeplinesc numai prin comunicare face-to-face. Cred că în prima săptămână voi experimenta o stare asemănătoare sevrajului alcoolic... 😄. Plus că trebuie să îmi cumpăr un ceas de mână. Mecanic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha! Adică vei comunica față în față cu cei care nu deconectează divaisurile și afli de la ei tot ce vrei. Așa faci și economie la curent.

      Ștergere
  7. Exustă o șansă de salvare dar care nu este deloc ușoară:în sălbăticie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce faci daca te imbolnavesti tu sau familia?

      Ștergere
    2. m aș trata cu medicamentele pe care le aș avea achiziționate înainte de a ajunge acolo;iar dacă în împrejurul meu ar fi cunoscători în leacuri băbești, binențeles că pe acelea le aș folosi;însă cel mai important medicament rămâne spovedania;binențeles, înainte de a face cunoștință cu boli.

      Ștergere
    3. 20:44
      Daca????...citi ani aveti oameni buni? Pareti ca sunteti de la gradinita.

      Ștergere
    4. "în sălbăticie"!? Ce te faci cand intre sălbăticie si locatia 'ultracentrala' nu-i nici o diferenta?
      In sălbăticie este valabila regula '3x6'
      -3 secunde de neatentie,
      -3 minute fara aer,
      -3 ore fara adapost,
      -3 zile fara apa,
      -3 saptamani fara hrana,
      -3 luni de singuratate.
      Cu o gandire 'in perspectiva' cred ca toate aceste reguli se aplica si in 'buricul targului' fara sa fim în sălbăticie.
      Referitor la 'amendamentul' d-lui @anonim referitor la inbolnaviri vreau sa-i amintesc actualitatea: esti bolnav, te duci la spital, esti mort. Esti bolnav, stai acasa, te tratezi 'prin telefon', traiesti.
      Totul tine de decizia TA. TU hotarasti ceea ce trebuie sa faci pentru binele tau si al familiei tale.

      Ștergere
    5. @@@new55;eu mă refer la retragerea în sălbăticie doar în momentul când va izbucni ultimul război, război anunțat de Duhul Sfânt prin oameni sfinți;va fi un război care le va întrece cu mult pe cele ce vor fi fost până la el;va fi singura șansă de a scăpa cu viață din infernul ce se prefigurează în viitorul apropiat;iar fatalitățile expuse în comentariul dumneavoastră prin cifra 3, cu o pregătire cât de cât, ele pot fi reduse până spre zero;și da, o persoană singură în sălbăticie, nu are cum să supraviețuiască mai mult de câteva zile!

      Ștergere
  8. Telefoanele simple, cu butoane, fara Android sau IOs sunt o solutie?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Paragraful final mi-a adus aminte de vorbele Parintelui Justin Parvu:
    "Vă rog să nu mai căutaţi soluţii. Soluţii omeneşti nu sunt, dragii mei! Soluţia este moartea pentru Hristos."

    https://manastirea.petru-voda.ro/2009/10/03/parintele-justin-solutii-omenesti-nu-sunt-dragii-mei-solutia-este-moartea-pentru-hristos/

    RăspundețiȘtergere
  10. Muta si blogul.. Blogspot este deținut de google... Se zvonește ca ar fi fost cumpărat de alta companie, dar în spatele companie este tot google... Salvează prin export tot ce ai scris, si muta pe wp

    RăspundețiȘtergere
  11. Blogspotul (platforma pe care aveti acest blog) este al google-ului deci da, cu tristete, urmati sa fiti blocat. Si noi cu totii...

    RăspundețiȘtergere
  12. ...''Singurul element care te poate salva nu e din lumea aceasta deoarece lumea aceasta deja nu mai oferă nicio posibilitate de evadare''... NU SINT DE ACORD cu asta! de cind am atins un calculator in 1992 si pina azi am avut ''o viziune''... STIAM ca va veni ziua asta... si am strins informatie... multa, enorm de multa... pe CD-uri... apoi pe DVD-uri... apoi pe Blu-ray-uri... pe HDD-uri si SSD-uri... am pierdut sirul de ani de zile la capacitatea mea de stocare... acum este de ordinul sutelor de TB... mii de CD-uri, DVD-uri si Blu-ray-uri... zeci de HDD-uri, de la 320GB pina la 6TB... pica tot? OK! imi fac propria retea si devin distribuitor de informatie... va fi, de mai prind zilele alea, INTERNETUL MEU... de la filme, software si publicatii colectionate si pina la colectii de fotografii, am ''de toate pentru oricine''... singura mea problema este ca sint batrin, prea batrin... am 67 de ani... si nu stiu cui voi lasa toata aceasta ''stringere'' a mea... si ar fi pacat sa se piarda... si asa am ''donat'' citeva sute de discuri cu soft-uri, jocuri, muzica si filme din teama de a nu se pierde... dar volumul pe care il am inca este imens si poate fi folosit ''la o adica''... da!, in cazul restringerii sau al ''filtrarii'' totale, nu voi mai avea informatie ''la zi''... insa, doar imaginati-va, daca va veni un razboi? ce va fi cu ''reteaua globala''? iar omul, dincolo de nevoile primare, are nevoie si de ''loisir'', si de citit un roman, si de rasfoit o revista tehnica... eu nu sint pesimist stimate DD si nu voi fi NICIODATA... am patru laptop-uri si un calculator... pot lucra in patru sisteme de operare... stiu retelistica si telecomunicatii... am ''gradina'' mea virtuala, asemenea celei reale a altora... si va fi NEVOIE si de gradina mea... fie si pentru a invata cum sa... cresti melci, de exemplu... poate aici, pe acest site, o sa gasesc un ''nebun'' doritor sa-mi duca ''my legacy'' mai departe... degeaba ai ce baga sub nas daca sufletul ramine pustiu... aia inseamna involutie, intoarcerea la conditiile primare... eu am tot ce este nevoie pentru ''gradinile'' sufletelor... cauta-mi ''nebunul'' stimate DD si crede-ma ca EI nu vor ingenunchea NICIODATA unul ca mine si, sper, ca dumneata... si, SINT SIGUR, ca al multora care ''bintuie'' ca si mine pe aici... nu e cazul sa cedam... NU ACUM! MAI ALES ACUM! poate ca acum este momentul sa ne adunam, poate ca este vremea stabilirii unui COD, cod nou, poate ca este vremea sa facem prozelitism, sa ''batem'' prozelitismul lor... lipsa de reactie genereaza monstri, nu somnul ratiunii... ESTE VREMEA ACTIUNII... eu o fac deja, in felul meu, in ''micimea'' mea... insa as adera cu bucurie la ceva mai mare... de eram mai tinar mai mult ca sigur ca as fi ''inceput'' ceva singur... insa, la 67 de ani, care mai este orizontul meu de asteptare? spui ca nu vrei sa fii lider... insa, AI DEVENIT UNUL... iti spune asta unul care stie cite ceva despre multimi si psihologia lor... nu fugi din fata acestei provocari... nu-ti abandona fan-ii, pe cei care te urmaresc de ani de zile ca si mine... este ''tardiv de tirziu'' sa dai inapoi... esti ''blestemat'' sa mergi inainte si sa ''faci ceva''... tu si cei care aveti timpul inca in fata... nu pot decit sa va doresc, nu succes ci putere si ratiune... de a fi OAMENI...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate...cele mai mari descoperiri ale stiintei s-au facut in vremea razboaielor...Subscriu la ce ai scris mai sus...Nimeni nu poate distruge rasa umana oricat de Dumnezeu s-ar crede el/ei...

      Ștergere
    2. Atentie !! nu trebuie sa vina un razboi pt. a pierde tot ce ai incarcat on line !
      Trebuie doar ca cei care controleaza jucariile - sa le DECONECTEZE ( pe baza unui motiv oricat de stupid si aberant ar parea) si toata munca UNORA care si-au pus "bijuteriile in casa altuia" o sa fie egala cu ZERO !! (Daca ati citit termenii si conditiile orice postezi pe o retea de socializare, sau pe vre-un server al lor de orice fel - devine AUTOMAT PROPRIETATEA LOR !! Tu esti doar un simplu miner - care le umple lor camara !!


      Ștergere
    3. https://ro.scribd.com/doc/20305327/Programul-Terra-Tony-Victor-Moldovan

      Ștergere
    4. @Anonim14 aprilie 2022, 14:25... sint prea batrin pentru cloud... daca ma ''citeai'' cu atentie puteai sesiza ca eu STOCHEZ pe mediile MELE de stocare nu in cloud... iar in cloud am avut mare grija sa nu-mi ''plece'' nimic din device-urile mele, oricare ar fi... sint din ''vechea garda'', a celor ''paranoici'' care au o ''manie'' cu intimitatea si identitatea virtuala... sint pregatit chiar si pentru un EMP, cu un laptop invelit in plumb... asadar, conform dictonului ''nu inveti un magar batrin cu naravuri noi'', nu am ''servit'' cloud si nici nu o voi face vreodata... tot ce voi pierde sint abonamentele de la hobby-urile mele de pe Pinterest, FB ori VK... mare scofala daca pica tot...

      Ștergere
    5. dar ce ati dori sa faceti ?

      Ștergere
    6. Nu înțeleg de ce vă simțiți bătrân la 67 de ani dacă așa cum spuneți nu v-a lipsit hrană sufletească. Teama dvs nu vine din anii pe care-i aveți. Ucenicul lui Hristos a scris Apocalipsa la 90 de ani, izolat de stăpânire pe Insula Pathmos. Și iată că după două mii de ani în Revelația lui Ioan avem cheia evadării noastre. Pavel nu-i zice evadare, îi spune răpire pentru că vom fi ,,luați " nu vom fugi să ne ascundem de FIARĂ. Și dacă ați avea acum 35 de ani ce mare bravura ați face? Ce rețea personală de internet ați putea avea fără curent electric? Fără ,,semnul fiarei" cum v-ați plăti curentul?

      Ștergere
    7. @Unknown14 aprilie 2022, 22:09... NU ma simt batrin... SINT batrin... nu fac parte dintre cei care se amagesc cu paradigma actuala a schimbarii sperantei de viata... nu fac filozofie existentialista accidentala pe bloguri, chat-uri ori social media... sint credincios dar nu sint habotnic... nu-L pomenesc pe Dumnezeu si credinta mea in mizeriile mele ori ale celor din jurul meu... sint (inca) cu picioarele bine infipte in pamint... nu am nici aroganta si autosuficienta semenilor mei, atit de evidente in aceste zile... tonul polemico-persiflant imi provoaca, de obicei repulsie si o replica pe masura... ma abtin acum... daca am vorbit de posibilitatea unei retele proprii crezi ca am ignorat sursa de alimentare? ca nu stiu ca toate alea merg cu acel ''detaliu tehnic'' numit curent electric? pai, in logica asta ar trebui sa ma gindesc si la alte citeva mii de probleme, de la cablul UTP si routere si pina la ce sistem de operare o sa folosesc si ce protocoale o sa implementez... chiar vrei sa intru in detalii care depasesc de departe tematica acestui blog? scuteste-ma cu ''semnul fiarei''... diavolul chiar nu exista... diavolul sintem chiar noi, cu nota personala ca romanii sint cel mai ''diavol''... ti-o spune unu' care a citit Biblia de multe ori si nu cu grija de a face multe cruci ci cu mintea si ratiunea, cea care mi-a fost daruita de Dumnezeu... iar de aveam 35 de ani, cit aveam in 1990, DA!, faceam ceva, la fel cum am facut in acei ani salbatici... asa ca persiflarea, ironia, ''impunsatura'' ta nu si-a gasit ''adrisantul''... sintem in ''lumi'' total diferite si, oricum, ''nu avem acelasi drum''...

      Ștergere
    8. O Revelatie de fapt foarte complexa si extrem de greu de descifrat chiar si de cei patrunzatori in Duh.
      Imi place:
      "Cheia evadarii noastre", foarte bine zis desi ramine un mare mister si un nesfirsit labirint intortochiat!

      Ștergere
  13. Ca sa supravietuiesti pana in ultima clipa sau cat mai mult sterge istoria blogului si lasa postarile curente numai cateva zile.
    Asa nu poti fi incriminat cu istoria la ce ai publicat.
    Mercola din state face asta, este pus sub lupa non-stop.
    Dar se lupa si pe baricade in draci in SUA, vezi rumble.
    Problema este ca toti mai curand sau mai tarziu pub botul incaseza cecul si se vand, schimba macazul. Cum zici nu mai exista surse independent.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna dimineata si cu bucurii! Am copiat ultima postare a lui Toni Victor Moldovan in care mentioneaza o data... 9 mai. Se pare ca momentele noastre de pace se vor diminua. Sper sa nu fie asa dar... vom vedea.
    "Dragi prieteni virtuali!

    Trebuie să știți că în general, în viața asta, am fost un elev conștiincios... Ca mulți alții, am dat o mulțime de examene, pentru care în general, m-am pregătit, mai mult, mai puțin, dar oricum suficient ca să ajung acolo unde sunt acum. Am beneficiat de profesori minunați, cărora le mulțumesc pentru formarea mea... Fac parte din ultima generație de anesteziști și intensiviști care au avut onoarea să fie examinați de minunatul Profesor Univ. Dr. George Litarczek , cel care spunea că „Viaţa e o anumită disciplină pe care trebuie s-o ai”...
    Am fost disciplinat? Da și nu! Din punctul de vedere al al celor ce au așteptat o nouă ediție a Programului Terra, cred că nu am fost suficient de disciplinat... Am scris prima ediție cu efort, cea mai mare parte în Angola , acum 25 de ani, apoi, la Sibiu, seara și noaptea... Edițiile următoare modificate au apărut succesiv până în 2008...Ultimul tiraj prezentând decodificarea numărului 666.
    Au urmat ani de decodare a Zoharului, adevărata carte a cărților , care m-a ajutat să înțeleg la un nivel superior cam toate textele vechi.
    Am lucrat intens la decodarea Zoharului și a altor texte; apoi, brusc, așa cum am explicat in carte m-am reapucat de textele egiptene care mi s-au deschis cu ajutorul Zoharului. Mai mult decât atât, decriptarea completă a acestor texte m-a ajutat să „văd ” ceea ce îmi lipsea din decodarea Zoharului...
    Ce să vă spun, am cu siguranță cu mult peste 1000 de pagini scrise în conspecte, sinteze, capitole întregi care trebuie legate, unele regândite și rescrise, care oricum trebuie revăzute și chiar reinterpretate în lumina ultimelor decriptări de texte egiptene. Este o muncă extrem de antrenantă pentru mine, dar care cere timp!
    Și-acum, la un capăt de autostradă, am sentimentul dinaintea unui examen greu, când aș mai fi avut nevoie de o zi, de doar o singură zi, în care să mai trec o dată prin materie...
    Ei bine, nu o mai am, căci autostrada se termină foarte curând. Toți actorii directorului de producție ne anunță că după 9 Mai începe o nouă perioadă. Rămâne de văzut dacă eu, și potențialii cititori , nu mulți, vom găsi un drum de țară racordat la autostrada timpului.
    Și mai greu va fi ca drumurile de țară să se întâlnească și să formeze vreo șosea asfaltată... Vom vedea, numai cei care vom/vor avea capacitatea și încăpățânarea de a fi activi după data mai sus menționată.
    Mi-aș fi dorit să am ceva mai mult timp, poate numai un an, ca să aștern coerent pe hârtie o nouă ediție a Programului Terra în nu știu câte volume și pagini ... Nu știu acum dacă va mai apare vreodată... Îmi dau seama că oricum scriu pentru un număr din ce în ce mai restrâns de cititori, pentru că sunt din ce în ce mai puțini cei care au pregătirea necesară, deschiderea, disciplina și cutezanța de a citi ceea ce scriu.
    Am publicat Programul Terra în Egiptul Antic / Computerul Genetic al Zeilor în numai 3000 de exemplare. Recunosc, cartea este foarte grea și relativ scumpă. Nu mi-am închipuit că tirajul nu se va vinde în șase luni, dar iată că încă sunt exemplare pe piață, la 11 luni de la publicare...
    Prin urmare, ceea ce scriu se adresează unui număr foarte restrâns de indivizi, care se întreabă ce este cu ei pe planeta asta, cine sunt, cum și de cine suntem manipulați, care este relația noastră cu zeii, dumnezeii, ingerii sau cum vreți să le spuneți la acestă ceată de manipulatori, care de fapt fac jocurile de la 9 mai... sau mai bine zis de la Maidan 2013 până la 9 mai 2022...

    În perioada scurtă care a mai rămas probabil până la stingereea internetului, am să mai postez probabil de 2 sau trei ori câte ceva din ediția nepublicată a Programului Terra..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un rezumat al decodificării codului numeric al numelui Fiarei 666? De fapt CNP-ul fiarei îl știm : 666. Dar, care este numele FIAREI în zilele noastre?

      Ștergere
    2. Eu am să-i cumpăr lucrarea pe 9 mai... Anul viitor.

      Ștergere
    3. e 9 mai pentru ca rusii au atunci cel mai urias eveniment posibil ce include o serie prea grea de dezvaluiri. sefu la internet nu isi permite asta.

      Ștergere
  15. Exista o alternativa !!
    1. iti inchiriezi un server de aici https://www.hetzner.com/cloud
    Iti instalezi un LINUX ( sigur daca nu ai cunostintele trebuie sa platesti un tehnician sa o faca)
    Iti cumperi un domain (www.dandiaconu.ro)
    Iti instalezi o platforma free de bloging/forum on line ( sunt sufiente gratuite on line)
    Si in felul asta ai un server al tau - Nu are nimeni cum sa te blocheze ( decat probabil cu MANDAT judecatoresc ) Si poti sa ii injuri pe toti cum vrei - pt ca POLITICA COMUNITATII O FACI TU !! ( pt ca tu ai jucariile)
    Ce nu intelege lumea - (_ ma rog pana acum)
    este ca NIMIC NU E GRATIS Pe lumea asta!! Ei ofereau aceste platforme (bloging, forum, social media etc) - NU PT CA NOI AVEAM NEVOIE DE ELE - ci Pentru ca EI AVEAU MULT MULT MAI MARE NEVOIE DE NOI - ca sa fim "acolo" pe aceea platforma !!
    In schimb daca iti faci propria ta jucarie ( sigur te costa ceva banuti dar nu e o suma prohibitiva) nu ai treaba sa te incurce vre-o "politica a comunitatii". In plus ai si avantajul - ca pe platforma ta sa pui si facilitati/servicii personalizate !!

    E o varianta !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar atât de simplu... Îți pot bloca înregistrarea în DNS (Cloudflare, Google Domains, AWS au puterea de a face asta). Mai mult decât atât, Hetzner, OVM, Digital Ocean și mulți alții pot oricând sa iti închidă infrastructura pe motiv ca "inciti la ura" sau distribui "fake news" folosind infrastructura lor. Soluția cred ca o sa apară anul viitor, cel mai devreme cu Web 3, Internet descentralizat bazat pe blockchain. Altfel, nu vad alta scăpare.

      Ștergere
  16. Blogul meu de pe Wordpress, initiat in 2008, are maxim 2-3 vizitatori/zi rataciti din cautarile Google, nefiind promovat, "share-uit" deloc pe "social media". De aproape 2 ani de zile, am aproape saptamanal o vizita din SUA care vizioneaza de fiecare data exact cate 20 de articole din Arhiva. Este clar un acces automatizat care extrage periodic date cu ce am publicat in ultimele 20 de zile.

    RăspundețiȘtergere
  17. Incercati sa ajungeti la pagina 50 a oricarei cautari google

    RăspundețiȘtergere
  18. Absolut tot ce nu este controlat in Romania, ca jurnalist, blogger, lider de opinie etc, este strict monitorizat si contracarat specific
    Cei care sunt cu adevarat cu impact sunt foarte atent monitorizati, chiar si cu mandate, oricum judecatorii nu stiu ce semneaza.
    Se foloseste si tehnologie de monitorizare in timp real a unui om, oriunde se afla el, chiar fara sa aiba la el vreun dispozitiv. Tehnologia este cu acces satelitar prin softuri dedicate rulate de supercomputere. Se foloseste si in Ro de servicii si politie, desigur nu se stie acest lucru pentru ca este Ilegala si Neconstitutionala, nu au mandat pentru asa ceva si oricum nu-i verifica nimeni, judecatorii habar nu au ce fac aia cu mandatele

    Cum e sa stai in fata unui monitor si sa vezi in timp real unde se uita subiectul tinta si ce gandeste si tot ce vrea sa faca diseara, maine, ce sa isi cumpere, manance cu cine sa se vada?

    Remote neural monitoring
    MK Ultra
    Project Soul Catcher
    NSA Echelon project

    Vorbesc cu subiect si predicat chiar fosti angajati CIA, FBI si NSA, Robert Duncan,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți spun eu cum e: imposibil. Dacă un individ poate fi monitorizat prin satelit cum explici că Sebastian Ghiță s-a făcut nevăzut chiar de la banchetul SRI și chiar înainte să-l aresteze?

      Ștergere
    2. Mai fa documentare, dar serioasa si apoi o sa intelegi. Ce ti-am spus mai sus se petrece deja si in Romania si se face la adresa multor oameni. Informatiile astea nu sunt la liber si nu vor fi vreodata. La Ghita a fost si este cu totul altceva. A fost ajutat sa plece de unii si vanat de altii. Era cu unii multi si fara de altii.

      Mai citeste despre mind control, beam technology, scalar weapons, gangstalking, softuri dedicate remote neural monitoring, ai surse cate vrei online, daca vrei sa intelegi cu adevarat desigur

      Ștergere
  19. Ăsta este!Trist dar adevărat....Eu intimpin probleme de a citi acest blog,gindeste.org,active news, și altele,plus că nenea goo,gl,e,nu mă lăsa să văd chestii..... chiar și tv...din... țara.A strîns ușa rău de tot.Am să ascult muzica,citind și vazind ce vor ei . Dacă încerc alte motoare de căutare,sau altceva tot la goo,gl,e,..ajung Așa că pentru ce să lupți?De daia,pentru că așa vreau eu! Este timpul haiducilor!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu inteleg de ce sunteti ingrijorati de o subita disparitie a informatiilor legate de cei care trag sforile in lume. Daca este sa simplificam esenta conflictelor din toate vremurile au fost SI VOR RAMINE legate de

    CONFRUNTAREA SARACILOR CU BOGATII !!! NIMIC altceva!

    Restul informatiilor sunt detalii si tot ce facem este sa ne invirtim precum un ciine in jurul cozii care are mincarimi sub coada.

    FALCA in care poti primi un pumn zdravan din partea hoardelor de nemincati sau un pat de pushica ramine la fel de vulnerabila daca stii amanunte siropoase despre superbogatii lumii sau nu.

    Marea SIMPLIFICARE se apropie. Dimineata cind privim catre gradina sau ogor trebuie ca pe vremuri urmarita linia orizontului pentru a vedea ce profile apar in acea zona....nimic altceva!

    Sper ca macar informatiile de cultura generala sa ramina pe net pentru a ne simplifica cautarile.

    RăspundețiȘtergere
  21. "Probabil urmează închiderea site-urilor cu probleme(printre care şi cel de faţă)."

    Esti la Google in "casa" si isi permit sa faca ce vor, cand vor!
    Nu te asteptai la asta?

    Daca tot vrei sa fi independent cu adevarat fara sa te poata cenzura nimeni si sa nu depinzi de nimic, daca ai respect fata de tine si de munca ta, fa-ti un site propriu, "custom", pe platforma Ruby on Rails, nu pe ologofrenii ca PHP + Wordpress sau Javascript/Node.js, site pe care sa il gazduiesti la un provider independent de genul Vultr. Sa nu uitam nici bazele de date care nu trebuie sa fie idiotenii de genul MySQL, ci alegeri de oameni experimentati si informati: PostgreSQL, Apache CouchDB, Apache Ignite, etc.
    Pentru ca tot spui ca esti un prosper om de afaceri, o cheltuiala de cateva zeci de euro pe luna nu ar trebui sa fie o mare gaura in portofel.

    https://www.ruby-lang.org/en/
    https://rubyonrails.org/
    https://thoughtbot.com/playbook/choose-platforms/rails-gets-web-products-to-market-quickly
    https://www.vultr.com/products/optimized-cloud-compute/

    https://www.youtube.com/watch?v=K_YhsKJ0ujU
    https://www.youtube.com/watch?v=2M-L0yPbtPE

    https://www.postgresql.org/
    https://couchdb.apache.org/
    https://ignite.apache.org/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e banal, omule, doar că şi acolo poţi fi dat jos exact la fel ca la Google. Nu aia e problema. Oricum, un site ca al meu nu are nevoie de cine ştie ce tehnologie, poate fi găzduit şi static. Altceva mă interesează, ceva necenzurabil.

      Ștergere
    2. Cam greu...
      -ori iti rezervi tu un domeniu, dar au interzis si justitiarul, romani-veche peste noapte
      -poate gasesti vreun server rusesc,ceva , cu siguranta exista
      -se poate si la tine acasa pe un comp modest , pui un linux , dar cum nu te pricepi , te sparg astia. Pe linga asta nu stiu cum faci cu domeniul.Ti se schimba IP-ul la citeva luni. Pentru orice eventualitate sfatul meu : rezerva ceva gen dandiaconu.ro si pune mare aici pe site adresa.Cind ai probleme , ne vdm acolo.O perioada , poate merge.
      By the way (sint IT-ist) , la noi au venit listele 'daca aveti site-urile astea ' blocati-le. Nu a fost cazul. Fara decizie judecatoreasca , nimic, un simplu ordin.
      Per ansamblu nu exista solutie sigura. Daca faci 'a subscribtion list ' cu noi , ne vei avea emailurile in lista si ne vei informa la orice moment unde sa ne regasim.Asta ar fi o chestie mandatorie.

      Ștergere
    3. Muta gazduirea in afara UE si statelor anglo-saxone.
      https://www.privacytools.io/#hosting

      Saiturile statice sunt un calvar de administrat si protejat, chiar daca sunt g=bazate pe tot felul de generatoare web. Cand ajungi la cateva zeci de pagini, te lamuresti imediat.

      Ștergere
    4. Păi dacă-mi iau un domeniu ro, deja e stop joc. Mă poate bloca orice securici de pe-aici! :)

      Ștergere
    5. Când vorbești cu Dumnezeu, în intimitatea odăii tale nu te cenzurează nimeni. Bate și îți va deschide. Cere și îți va da. Nu ce vrei tu, îți va da ce crede EL că îți este de folos. Și...nu uita să mulțumești pentru tot ce ai.

      Ștergere
    6. @Dan@Trenduri
      Tinand cont ca siteul tau este unul de tip "hobby" nu are rost sa cumperi domeniu .ro iar gazduirea in Romania nu este recomandata sub nicio forma indiferend de situatie.
      Eu personal as cumpara cateva nume de domenii ieftine fara prea mare importanta ca sa am de rezerva. As alege unul principal pe care sa-l folosesc in mod curent dar le-as promova pe toate in acelasi timp ca sa stie lumea ca am backup.
      Vezi de ex: .bond .cfd .sbs .pro .xyz .info ...
      https://www.epik.com/
      https://www.epik.com/promos/
      https://www.names.co.uk/domain-names
      https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Internet_top-level_domains

      Ștergere
  22. "Fiecare dintre ele deţine o copie a datelor noastre digitale - sub forma conturilor de acces. Fiecare ştie pe ce site-uri ne plimbăm şi ne direcţionează exact aşa cum face ciobanul cu oile."

    Nimeni nu va forteaza sa folositi produse si servicii Google, Apple, Microsoft, Facebook, Amazon, Netflix, etc.
    Invatati sa folositi Linux si nu va mai smiorcaiti ca niste adolescente virgine la pewla lui Kunta Kinte.
    https://linuxmint.com/



    "Project Veritas a prezentat ieri cea mai mare ticăloşie efectuată de FBI: a supravegheat prin intermediul Google, Apple şi Microsoft conturile jurnaliştilor săi, dând detalii inclusiv referitoare la securitatea respectivelor conturi. E o ticăloşie fără margini. Practic, cele două companii au ajutat Guvernul SUA să-şi spioneze proprii cetăţeni, operaţiune aberantă şi aflată la marginea legii."

    Exact acelasi lucru fac TOATE serviciile din Romania.
    Mai mult sau mai putin legal.



    "Am spus-o în mai multe rânduri că ficare dispozitiv pe care-l cumpăraţi e un pact cu diavolul. Telefonul - indiferent că e Android sau iOS - are un cont asociat la Google sau Apple. Prin acel cont sunteţi spionaţi. Toate datele voastre personale merg pe serverele acestora. Toate fotografiile şi filmuleţele vă sunt accesibile, tot ceea ce vorbiţi, tot ceea ce vizitaţi, persoanele cu care vă întâlniţi, absolut totul!"

    1. Nimeni nu va obliga sa detineti si sa folositi "smart"fonuri. Folositi telefoane simple "dumb"fone.
    2. Folositi rom-uri alternative ca Lineage OS sau sisteme de operare alternative ca Sailfish OS



    "În timp ce dormi, toţi senzorii pe care i-ai cumpărat - chipurile pentru confortul tău - lucrează împotriva ta!"

    1. Nu cumpara gadgeturi si ustensile "smart"
    2. Taie-le conexiunea la internet si nu le lasa sa se conecteze de capul lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim14 aprilie 2022, 17:10 ...Invatati sa folositi Linux si nu va mai smiorcaiti ca niste adolescente virgine la pewla lui Kunta Kinte''... cu totul si cu totul intimplator ma stiu un pic cu Linux, UNIX, Solaris... ''poezia'' cu ''privacy'' pe linux (si inca pe Mint-ul ala windowizat) este doar o caterinca pentru naivi... cind un sistem (Echelon) se ''lauda'' cu performanta de a intercepta TOT ce tine de 0 si 1 si nu numai ci si radio (adica chiar TOT, de la ''banalul PC cu ORICE SO si pina la ''piratii'' cu statii radio care bat 500 de metri in cartier), sa-mi spui tu mie cum ''scap'' de EI... ca si idiotii care cred ca dark web-ul este al lor si nu ceva creat de NSA pentru a aduna idiotii la un loc si a-i ''pescui'' cind trebuie... mai raminea sa-mi spui de TOR si erai ''perfect''... asa ca mai citeste, mai invata si nu mai posta cretinitati ''ca niste adolescente virgine la pewla lui Kunta Kinte''...

      Ștergere
  23. "Calculatorul cu care vă conectaţi la Internet are sistemul de operare de la Microsoft. O cantitate la fel de mare de date porneşte de-aici către serverele companiei. Şi toate aceste date pot fi, la rândul lor, imbricate şi accesate de către serviciile de spionaj ale SUA."

    https://www.youtube.com/watch?v=PwugmcN1hf8
    https://training.linuxfoundation.org/training/introduction-to-linux/
    https://linuxjourney.com/
    https://docs.microsoft.com/en-us/learn/paths/shell/

    RăspundețiȘtergere
  24. "Oile sunt sclavii viitorului, sclavi fără absolut nicio şansă. Sclavi care se vor naşte aşa, care vor munci până la epuizare fără niciun beneficiu şi care, atunci când nu mai sunt productivi, se vor auto-elimina prin eutanasiere. În mare asta este agenda pe care o mână de indivizi diabolici o pun în practică."

    Exact asa sunt si acum!
    Cati crezi ca au citit codul fiscal sau codul muncii?
    Cati crezi ca au facut un curs de contabilitate si inteleg cum le intra si cum le ies banii din buzunare si mai ales cine si cum le fura ~80% din venituri pentru toata viata?
    Cati crezi ca refuza sa slugareasca o viata la stat ca angajat in absolut orice firma privata sau de stat si prefera sa-si incaseze totalitatea VENITURILOR pe o firma si nu ca salariu?
    Cati crezi ca slugaresc o viata cu gandul la pensie si cand ajung la varsta respectiva fie se aleg cu o pensie de mizerie, fie daca mor mai rapid, banii cu care au "contribuit" o viata intreaga raman bine furati de stat ca nu pot fi lasati ca mostenire?
    etc.

    RăspundețiȘtergere
  25. "Mai e întrebare căreia nu i-am răspuns: există vreo garanţie că vom supravieţui şi că vom fi liberi dacă nu vom fi oi? Răspunsul franc e NU! Nu, nu există nicio garanţie! Pământul arată rău. Pur şi simplu nu mai ai unde să fugi. Chiar dacă nu eşti oaie, tot poţi fi monitorizat, chiar dacă mai greu."

    Vorbeste doar pentru tine si nu-i baga pe toti in aceeasi oala.

    RăspundețiȘtergere
  26. "Google, Facebook şi Apple domină traficul internet. Vin din urmă competitorii mai mici gen Netflix, Microsoft, Amazon, Twitter s.a.m.d."

    Nope!
    Aceste lucruri le fac furnizorii de infrastructura nu cei de servicii.
    CISCO, Cloudflare, Fastly, Akmai, etc.

    RăspundețiȘtergere
  27. Excelent blogul, dar din pacate fie va autocenzurati fie va e frica sa numiti anumiti vinovati despre care trebuie sa se scrie doar de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "rootless cosmopolitans", a Soviet epithet for Jews

      Ștergere
    2. cumva era "ruthless"?!:)

      Ștergere
    3. se potriveste si rootless (ca au plecat around the world) dar si ruthless in privinta comportamentului

      Ștergere
  28. ...stimate DD... acest blog se bazeaza pe TEXT si citeva fisiere FOTO... nimic complicat... as spune ca este chiar extrem de simplu, de la paginatie, structura arborescenta, si pina la layout si trafic generat... nu stiu citi vizitatori unici ai, nu stiu care este ''virful'' accesarilor si nici nu vreau sa ma ''documentez'' online pe platformele care fac asta... probabil ca stii cel mai bine aceste date insa te intereseaza un singur parametru... numarul de accesari simultane... nu cred ca este de ordinul miilor ori zecilor de mii... in cel mai fericit caz se ridica la citeva sute... repet, ma refer doar la numarul de ACCESARI SIMULTANE... ce as face eu, exact in aceste conditii... in primul rind o conexiune la net giga... ofera pina la un giga pe download si 300 mega pe upload... acesti 300 de mega prezinta interes... asta se intimpla pe abonamentul obisnuit... negociind cu prestatorul de servicii se poate asigura o viteza mai mare de upload... apoi mai trebuie un calculator dedicat (nici macar nu trebuie sa fie foarte performant) ori un server la SH (am vazut si de circa 3.000 de lei), un server pe Linux ori UNIX, setari de siguranta comune, conturi de mail si alte citeva mici servicii conexe... portezi tot blogul pe serverul de acasa si PA! cenzura... se invata SO-ul sa faca back-up-ul automat pe alt mediu, printr-o conexiune securizata si chiar daca esti ''lovit'', intr-o ora esti iar ''sus''... probabil ca TOT BLOGUL (din 2007) are citeva sute de mega, in cel mai rau caz... cindva, cu ani in urma, am facut asta, distribuind pentru niste prieteni (citeva zeci) din ''materialul'' meu... cind am inchis au ''plins''... si nu erau conexiunile de acum... distribuiam, on line, pe o vale din Romania, cam pe lungimea de 80-100 de km... si, presupunind ca vor fi ''probleme'', cine vrea sa te citeasca va avea rabdare sa se ''incarce''... insa nu cred ca va fi atit de mare trafic... probabil ca exista trei ''virfuri'' zilnice si ceva mai mult in weekend si ''sarbatorile legale''... cu o investitie mai maricica se poate face si un server mirror, astfel incit daca este lovit primul sa se comute imediat pe al doilea... sint sigur ca ai pe cineva care este ''meserias'' si poate face asta intr-o saptamina sau mai putin... evident, daca esti ''urmarit'', nu vei scapa de EI... te vor lovi cu traficul, cu provider-ul, cu orice le vine, daca esti ''periculos''... insa NU VEI MAI FI CENZURAT... restul se poate rezolva prin tribunale si prin ''stiinta'' de configurare a serverului...

    RăspundețiȘtergere
  29. Mi-e scarba de Google si monopolul lor. Nu mai e un motor de cautare, a devenit o bataie de joc, in care conteaza doar banul. Sper ca oamenii sa inceapa sa foloseasca si alte resurse. Oricum cineva cu minim de logica isi da seama de facaturile lor, uneori chiar sunt penibile stirile. 90% sunt fake news, gen armata ucrainiana a inregistrat un soldat rus care vorbea cu nevasta acasa si spunea nu stiu ce bazaconii, in loc ca aia sa il intrebe daca e bine, sanatos. Cine sa ii creada in afara de spalatii pe creier? Unde sunt sursele independente?

    RăspundețiȘtergere
  30. Cu "virtualu" vor să influențeze realu, până la un anumit punct influența din "virtual" se poate transpune în real, însă de la un anumit punct , realitatea înfrânge ori ce cosmetizare "virtuală", și în perioada socialista mass-media era sub control total, și "sistemul" sa prăbușit , nu datorită lipsei de control și propagandă, ci refuzului de a accepta realitatea, și soluționa problemele in mod real, nu propagandistic, chiar propganda excesivă poate avea efecte de bumerang catastrofale. Oricum Ăștia nu mai au ce salva , e o lume ce se prăbușește, un cancer galopant extins la tote organele, degenerare totală, din pricina lăcomiei.

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu se poate face o opțiune pentru fiecare articol, să poată fi salvat ca document PDF? Adică, cititorul să poată să descarce un articol de pe site? Sau, eventual, să salveze toate articolele în modul arhivat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...si cine te impiedica s-o faci? ai butonul ''Print''... dai in el, salvezi ca ''pdf'' si gata! ai articolul ca pdf...

      Ștergere
  32. @DanDiaconu gandeste o pagina tot formatul acesta pe orice webhosting doar cu un modul care cripteaza ce scri iar noi toti cei care citim cu un addon/extension o vedem decryptata. In acest fel roboti nu o gasesc + daca e raportat trebuie sa aibe cheia. Nu zic ca nu te vor bloca si acolo insa ar fi mai greu de justificat. Poti folosi mai multe chei de decryptare daca foloseste versiunea A apare textul real daca foloseste B apare o scrisoare de pe mainstream cu narativul lor :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Google nu este ceea ce pare

    de Julian Assange


    Președintele Google, Eric Schmidt, împărtășește o glumă cu Hillary Clinton în timpul unei „conversații speciale” cu personalul Google. Discuția a avut loc pe 21 iulie 2014 la sediul Google din Mountain View, California.

    În acest extras din noua sa carte When Google Met Wikileaks , editorul WikiLeaks, Julian Assange, descrie relația specială dintre Google, Hillary Clinton și Departamentul de Stat -- și ce înseamnă aceasta pentru viitorul internetului. Cititorii WikiLeaks pot obține o reducere de 20% la prețul de copertă atunci când comandă de pe site-ul web OR Books folosind codul de cupon „WIKILEAKS”.

    https://wikileaks.org/google-is-not-what-it-seems/

    RăspundețiȘtergere
  34. Cea mai bună metodă de a sustrage cenzura și spionajul sponsorizate de stat este să folosești software de criptare și / sau anonimat. Puteți face acest lucru în mai multe moduri:

    Configurați un e-mail criptat
    Utilizați un VPN pentru a cripta traficul pe internet (consultați listele noastre de VPN pentru China, Emiratele Arabe Unite și Turcia)
    Folosiți Tor pentru a rămâne anonim online
    Optați pentru aplicații de chat criptate precum Signal și Telegram
    Criptați fișierele dvs. atât pe hard disk, cât și pe cloud
    Utilizați servere DNS publice sau DNS inteligente în locul serverelor DNS implicite ale ISP
    Criptarea asigură că nimeni nu poate snoop pe fișierele dvs. o comunicare, cu excepția celor pe care doriți să le vedeți. Algoritmii moderni de criptare nu pot fi încă crăpați de forța brută.

    Instrumentele de criptare și anonimat sunt deosebit de importante pentru denunțători. Cei care asistă la încălcări ale libertății de exprimare ar trebui să li se permită să vorbească fără să fie mustrați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Signal Telegram sunt fumate de mult timp

      Etc restul

      Sunt softuri dedicate cu care se monitorizeaza real time orice activitste pe un telefon mobil, orice click, orice modificare in agenda, orice stergere sau editare foto

      Politia si SRI folosesc asa ceva acum, posibil si altii

      Vreti privacy, adio apple si android, ca telefoane, uitati de windows pe pc

      Oricum companiile de telefonie sunt obligate sa stocheze tot 6 luni si sa dea acces real time la toate datele stocate oricand politiei si serviciilor chiar fsra stirra voastra ca utilizatori, unii si fara mandate, e jungla, nimeni nu respecta legile, in primul rand statul, daca ati cunoaste cum se fac unele supravegheri si pentru cat timp si cum acea intimitate nu exista deloc v-ati cruci, deocamdata lumea nu stie si nu-i pass, e mai linistitor asa, pentru toti

      Ștergere
  35. Geografia politică rămâne o chestiune decisivă în politica internațională. Se relatează că Napoleon a
    spus odată că a cunoaște geografia unei ţări înseamnă a-i cunoaşte politica externă. În aproape toată istoria
    politicii internaționale, dominația teritorială a fost focarul conflictelor politice. Fie automulțumire națională
    pentru dobândirea unui teritoriu mai mare, fie sentimentul deposedării naționale prin pierderea unui pământ
    „sfânt” au fost cauza majorității războaielor sângeroase duse la apariția naționalismului. Nu este nici o
    exagerare în a spune că imperativul teritorial a fost mobilul principal ce a guvernat comportamentul agresiv
    al statelor-națiuni. Imperiile au fost construite prin atenta acaparare și păstrare a unor puncte geografice
    vitale, precum Gibraltarul, Canalul Suez sau Singapore, folosite ca importante puncte de închidere sau
    bifurcație într-un sistem de control de tip imperial.
    Manifestarea extremă a legăturii dintre naționalism și posesiune teritorială și-a găsit expresia în
    politica Germaniei naziste și a Japoniei imperiale. Efortul de a construi „Reich-ul de-o mie de ani” a mers
    mult dincolo de scopul de a reuni toate popoarele vorbitoare de limbă germană sub un singur acoperiş politic,
    axându-se pe dorința de a controla „grânarele” din Ucraina și pământurile slave, ale căror populații trebuiau
    să furnizeze forță de muncă ieftină pentru stăpânirea imperială. În mod similar, japonezii erau obsedați de
    ideea că stăpânirea teritorială directă a Manciuriei și mai târziu a Indiilor Orientale Olandeze, importante
    producătoare de petrol, era esențială pentru îndeplinirea dorinței lor de putere națională cu statut mondial.
    Tot așa, timp de secole, măreția națională a Rusiei a fost echivalată cu acapararea de teritorii.
    Statele-naţiuni continuă să fie elementele de bază ale sistemului mondial. Deşi declinul
    naționalismului marilor puteri și slăbirea ideologiei au redus conținutul emoțional al politicii-mondiale, în
    timp ce armele nucleare au introdus restricții majore în folosirea forței, competiția bazată pe criteriul
    teritoriului domină încă în chestiunile mondiale, chiar dacă formele sale tind în prezent să fie mai pașnice. În
    această competiție, așezarea geografică încă este punctul de plecare în definirea priorităţilor externe ale unui
    stat-naţiune, iar mărimea teritoriului naţional rămâne, de asemenea, unul dintre criteriile majore de stabilire a
    statului şi puterii.
    Cu toate acestea, pentru majoritatea statelor-naţiuni, chestiunea de stăpâniri de teritorii pierde din
    importanţă în ultima vreme. În măsura în care disputele teritoriale sunt încă importante în formularea politicii
    externe a unor state, ele sunt mai mult o chestiune de resentiment datorită negării dreptului la
    autodeterminare pentru „rudele” lor etnice, despre care se consideră că sunt lipsite de dreptul de a se uni de
    „patria-mamă”, sau o nemulţumire în legătură cu aşa-zisul rău tratament al minorităţilor naţionale de către un
    stat vecin, decât o chestiune de dobândire a unui statut naţional mai important prin extindere teritorială.

    RăspundețiȘtergere

  36. Concluzii
    Indiferent de problemele geopolitice cu care se confruntă statele-naţiune în era globalizării, elitele
    conducătoare au ajuns să recunoască că nu teritoriul, ci alţi factori sunt mai importanţi în determinarea
    statutului unei ţări şi a gradului ei de influenţă la nivel internaţional. Prosperitatea economică prin
    implementarea şi valorificarea celor mai noi inovaţii tehnologice devin criteriul-cheie de afirmare a puterii.
    În epoca globalizării, valorile fundamentale ale statului-naţiune, aşa cum îl cunoaştem astăzi, sunt din
    ce în ce mai vulnerabile. Globalizarea porneşte de la ideea diminuării importanţei statului-naţiune şi afirmă
    că ordinea internaţională nu mai este una exclusiv inter-statală. După cum afirma istoricii occidentali, a venit
    timpul să depăşim limitele rigide impuse de ideologia naţionalistă a secolelor trecute şi să ne dedicam în
    exclusivitate unui viitor grandios în care cetăţenia europeană şi chiar mondială va face uitate orgoliile locale,
    naţionale şi va furniza o cooperare pacifică. Statul-naţiune fiind un concept perimat, treptat îşi va pierde din
    importanţa actuală, dar va prelua alte funcţii şi valori la fel deosebit de importante pentru convieţuirea
    paşnică şi prosperarea economică a tuturora, indiferent de aşezarea geografică, coloritul naţional,
    disponibilitatea resurselor naturale, etc.

    RăspundețiȘtergere
  37. https://contramundum.ro/2022/03/30/ghidul-dumneavoastra-pentru-razboiul-de-generatia-a-cincea/ intrevede o posibila solutie, insa neaplicabila in cazul unei societati totalitare care te inchide in casa sa mori de foame ca in China

    RăspundețiȘtergere
  38. "Ridicați-vă iar și iar, până când mieii vor deveni lei". Nu sunt simple cuvinte dintr-un film sau o carte. Credeți! Și vor deveni realitate. Nu renunțați. Nu capitulați. Nu vă predați. Ca oameni, poate nu ca popor, dar ca oameni, băștinași, suntem de 5000 de ani și mai bine prin locurile astea. Aici a fost unul dintre buricele planetei ăsteia. Fie că ne place sau nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eroare grava. Incubatorul Terra a puit destul si pentru ce-a fost necesar. Nu mai e necesar. Daca ar fi fost vorba doar despre masoni, illuminati, sionisti, aia cu vaticanu, skull&bones etc...era relativ simplu de blocat planul genocidului total. Cata vreme proiectul e extraterestru, sustinut de forte net superioare fata de tot ce exista pe pamant, sansele sunt nule.
      Sa ne imaginam ca oamenii rai si cei buni sunt precum microbii "buni" si "rai" care formeaza flora intestinala necesara digestiei. Iei un antibiotic, mor niste milioane, fara sa fii constient cati au murit. Cine ne credem noi? Am fost educati sa ne autoidentificam prin pronumele personal "eu", sa gandim ca avem un sine, un ego, o personalitate, o constiinta si alte nimicuri la fel de gaunoase. Credem ca a noastra constiinta valoareaza ceva, eventual o salvare? Sacrificam animale fara probleme legate de acea asa-zisa constiinta. Cainii au sentimente, dar pe cati ii intereseaza. Aparitia hingherilor trebuia sa alerteze lumea ca va exista un genocid global, intr-un anume viitor. Pentru elite, nu valoram nici cat insectele. Ne facem probleme ca s-a blocat industria alimentara pe glob, ca nu mai vin fertilizatori? Vor fi miliardele de cadavre in urma razboiului care a aparut ca necesitate din cauze multiple. Pentru unii "rezolva" problema alimentatiei in tari, continente tot mai sarace, pentru altii rezolva si problema apei potabile si pentru agricultura. Elitele se afla intre doua extreme-coruptia dusa la rang de lege suprema si...santajul extern. Chiar sa vrea, nu pot iesi din Marele Plan.
      Opozitiile exista doar pentru a stoarce ultimele sperante pulimilor care vor muri sigur. Vedeti la noi, ce-i drept la scara micro-, ce sugereaza opozitiile controlate: sa contactam parlamentarii sa nu voteze anumite legi. Toate s-au votat, conform Agendei. Ni s-a dat doar iluzia ca insemnam ceva mai mult decat gandacii de bucatarie. Bugs adica.
      Liderii au batut palma: noi va trimitem atatea nucleare, voi ne faceti cadou atatea, si ne-am rezolvat reciproc problema suprapopularii.
      Sa nu dramatizam ca a inceput WW3. Sunt ceva sanse sa fi fost mai multe civilizatii pe Terra, exterminate tot nuclear. Unii ati citit despre nisip vitrificat. Atlantida poate a fost versiunea 4 din Matrix. Cum spunea Marele Arhitect? Data viitoare o facem mai buna, eliminand erorile. In cazul civilizatiei actuale, eroarea sistemica a fost liberul arbitru, fie el si alterat si ultramanipulat, si pe alocuri inexistent. Next time va fi cu totul altfel. S-ar putea sa nu apara undeva, in viitorul lor, arheologia, si sa afle vreodata ca au mai exista civilizatii.
      In alta ordine de idei, cele ce se intampla depasesc cu mult vocabularul actual, inca nu s-au inventat cuvinte pe masura.

      Ștergere
    2. @Anonim 14:49
      Ești pe-aproape, dar lipsește exact cel relevant aspect! Numele lui Iisus Hristos. Și ceea ce reprezintă El pentru "civilizațiile extraterestre" de care pomenești... Și pentru noi, "pulimea" așa cum ne, și te consideri.
      Deci sfatul ar fi: mai sapă, că poate mai ai timp să dai de apă.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)