marți, 30 ianuarie 2024

Anii 50 în direct


Începe o luptă absolut împuțită. În condițiile în care scena politică este acaparată de forțele antinaționale și pro-„orice extern”, în condițiile jefuirii pe față a românilor, în condițiile tuturor nemerniciilor pe care deja le cunoașteți, licuricii tot nu sunt mulțumiți. România nu e așa cum vor ei, deoarece încă mai există „picături” de independență. Iar asta nu e bine.

Povestea e simplă. La ora actuală e o ruptură absolută între politica de la vârf și majoritatea covârșitoare a societății. Inclusiv în zonele piramidale ale structurilor statului este o imensă supărare. De unde vine? De la distribuția incorectă a banilor produși în România. Țara a ajuns mai rău decât o colonie. În colonii mai erau facilități pentru localnici, se căuta menținerea lor liniștită. De exemplu, una din strategii viza educarea copiilor mai buni ai localnicilor „la centru” pentru a se asigura un aparat local dedicat ocupantului. Aici nici măcar aceste „facilități” minore nu sunt acceptate. De condus conduce ocupantul prin intermediul lacheilor cu care a împânzit întreaga structură a statului, rupându-i-se efectiv de feedback. Dacă e cineva nemulțumit și mișcă-n front e belit pe loc și gata. Democratic, tovarăși! 

Ultima găselniță a licuriciului este aceea de a împinge țările aflate sub ocupație să semneze tratate de securitate cu Ucraina. Care-i scopul? Împingerea în război - în cazul în care îi e necesar - a acestor țări. Aflu că  România, în condiții absolut secrete, mai precis la Davos, a început negocierile unui astfel de tratat cu Ucraina. Inițiatorul este dezarticulatul Iulian Fota, dacă vă mai aduceți aminte de mamutul ăsta securistic din Ministerul de Externe. Probabil, ipochimenul are mandat de la Plăvan, căruia oricum nu-i pasă de România. Asta înseamnă că, pe burtă, România va semna un astfel de tratat. Nu e destul că Ucraina ne-a secătuit, mai trebuie să dăm și jertfă în sânge pentru acest stat absolut artificial care, între altele, a inclus și teritorii de-ale noastre. Doar că treburile nu se opresc aici. De fapt, scopurile sunt mult mai perverse. 

După ce tratatul se va semna, România va intra în stare de necesitate deoarece, un „aliat” de-al nostru se află în război cu Rusia, ceea ce înseamnă că și noi ne aflăm în război cu Rusia. Înțelegeți șmecheria? Suntem împinși din aproape în aproape în stare de război. Asta ușurează drumul către instituirea legii marțiale în România și continuarea cu un setup militarist. Una dintre primele măsuri care urmează a fi instituite este cea a controlului informațiilor. Licuriciul deja a bătut cu pumnu-n masă spunând că vrea ca pe teritoriul României să nu mai existe surse alternative de informație. Sau, tradus pentru idioți, să se închidă gura „vocilor Kremlinului”. Asta întrucât orice contrazice ideologia oficială este „vocea Kremlinului”. Nu știu dacă ați aflat, dar inclusiv mișcările din Texas sunt influențate de Kremlin. Te doare capul!

Și uite-așa, au fost împinse la mezat serviciile de „recunoaștere și cartografiere” a așa-ziselor „zone obscure” din media, astfel încât la noua „stare de urgență” vocile independente să fie anihilate din prima, fără „accidente”. Tovarășul Rog lucrează la turație maximă! Asta-i situația. Pregătiți-vă pentru o mare negură. Și, desigur, pentru un meci electoral „pe viață și pe moarte” între cei care vor NATO și cei care „susțin din suflet” NATO, între cei care vor Europa și cei care vor numai Europa, între internaționaliștii radicali și globaliștii extremi. Va fi jale! 

Dacă nu se întâmplă nimic - și nu văd ce s-ar întâmpla - ceea ce am trăit în anii 50 va reveni în forță. Și de data aceasta nu va mai fi ca atunci, când unii au mai scăpat întrucât s-au ascuns pe undeva. De data aceasta nu ai unde să te ascunzi, nu ai unde să fugi, nu ai ce să faci. Asta-i lumea democratică de azi, luați cu multă lămâie! 

31 de comentarii:

  1. "Nu e destul că Ucraina ne-a secătuit, mai trebuie să dăm și jertfă în sânge pentru acest stat absolut artificial care, între altele, a inclus și teritorii de-ale noastre." Valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge – 280 de le 1 ianuarie 2024.

    RăspundețiȘtergere
  2. Să înțeleg că va fi ca în Rusia și China?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi cumva "elitele" maturind caldarimul prin orase? Inca nu. Deci inca nu le poti da ca exemplu. Un pic de rabdare...

      Ștergere
    2. In opinia mea, va fi mai rau.

      Ștergere
    3. Nu exista nici o legatura intre Rusia si China, in ce priveste modul de conducere a tarii, nivelul de viata al majoritatii cetatenilor, libertatile si drepturile individuale, etc.

      Comparativ cu China, Rusia e un rai al libertatii!

      Toata lumea zice ca Rusia, China si Coreea de Nord sunt ultimele dictaturi. Pe bune? Dar SUA, Canada, CE, ce naiba sunt, doar n-or fi vreun fel de democratii!?

      Acest stat construit doar ca sa serveasca intereselor varfurilor capitalului occidental, UE, condus cu mana forte si in dispret pentru natiunile componente de CE, ce legatura are cu notiunea de democratie si cum nu vede nimeni ca e de fapt, esenta dictaturii?

      In Rusia, fiecare mananca ce vrea (sau ce-si permite), se imbraca cu ce vrea (sau ce-si permite), conduce ce vrea (sau ce-si permite), face ce vrea (atata timp cat nu e impotriva liniei politice oficiale, prea rau). Cetateanul nu e urmarit permanent ca un infractor periculos, nu e obligat sa detina un cont bancar sau sa plateasca numai cu cardul, nu plateste o gramada de impozite, are accesul gratuit si nelimitat la invatamant si sanatate, ambele de inalta calitate si e ferit oficial de porcariile LGBTKUGYG+-/. Propaganda oficiala, e bazata pe realitati, chiar daca de cele mai multe ori denaturate in folosul conducerii si nimeni nu e considerat a fi un element antisocial si nu e oprit sa asculte muzica sau sa urmareasca filme americane sau sa citeasca scrieri ale occidentalilor. Dictatorul, e presedintele federatiei, pe moment, el numindu-se Putin.

      In China, de ceva ani s-a instituit controlul total al populatiei si tendinta e ca acest control sa devina si mai strict, sub toate aspectele. Practic, China nici n-are nevoie prea mare de IA, ca sa-si transforme cetatenii in roboti, ei deja sunt hiper-controlati si manipulati. Dictatorul e presedintele chinei, indiferent de numele lui.

      La noi, UE este expresia vie a notiunii de "capitalism salbatic", altoit pe un control strict al populatiilor, de inspiratie chineza, totul avand la baza teoriile distopice ale unor dementi care se cred zei si care vor sa impuna populatiilor pana si ce sa gandeasca. Un supra-stat sclavagist, format din 27 de state semi-independente si suverane limitat, care serveste fatis interesele unei elite financiare, in marea ei majoritate, avandu-si sediul in SUA. Dictatorul este unul colectiv, ai carui exponenti vizibili se reunesc anual la Davos

      Deci nu, nu exista nici o legatura reala intre Rusia si China si daca e sa fim cinstiti, ajungerea UE la maturitatea si plenitudinea pe care si le doreste, vor duce la ceva cu mult mai rau pentru oameni, decat in Rusia, China si Coreea de Nord, luate la un loc!

      Ștergere
  3. Ne-a trebuit Uniunea Europeană, românii vor fi vânați ca ucrainienii sa meargă la război.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1 - exista deja un acord in domeniul cooperarii tehnico-militare intre Romania si Ucraina, inca din 2020.
    https://sg.mapn.ro/proiecte/Lege%20ratificare%20Acord%20Ucraina.pdf

    2 - probabil ca mai exista inca o multime de acorduri si tratate intre Romania si Ucraina, despre care nu stim nimic, in domeniul agricol, legat de canalul Bastroe, etc, toate care deja ne-au bagat in rahat atat economic, cat si fata de rusi

    3 - negocierile privind tratatul de securitate Ucraina-Romania, e secret numai in Romania, pentru ca in rest, stie toata lumea ca noi urmeaza sa fim a 9-a tara europeana care semneaza un asemenea tratat, care are de altfel scopul declarat de a mai lua de pe umerii americii sarcina portarii razboiului ruso-american din Ucraina si a transfera aceasta sarcina pe umerii tarilor europene. Altfel spus, scopul e ca razboiul ruso-american din Ucraina sa continue cat mai in forta dar, pe banii europenilor si cu carnea de tun din UE, nu din America.

    Privit din perspectiva asta, tratatul de securitate Ucraina-Romania, nu va fi decat o extindere a tratatului de parteneriat strategic dintre Romania si SUA, prin care America declanseaza ce razboi vrea ea, cand, unde si impotriva cui vrea ea, Romania facand tot ce tine de ea pentru a asigura banii si oamenii necesari desfasurarii acelui razboi, in folosul exclusiv al americii.

    Subscriu parerii ca Romania nu este o colonie a SUA ci, doar una din resursele (epuizabile), menite a asigura atat cat poate, desfasurarea damblalelor imperialiste americane. In plus, romanii sunt cei mai ieftini si docili cobai pe care sa experimenteze americanii, orice teorie, virus sau vaccin vor ei. Avem din partea SUA, tot atatea drepturi si respect, cat are orice hambar provizoriu, ridicat in mijlocul campului.

    Spre deosebire de sclavi sau de animalele de laborator, care necesita ceva ingrijire din partea utilizatorului, noi le si platim americanilor pentru ca ne "fac onoarea" de a ne folosi!

    Colonii sunt altii, nordicii, nemtii, francezii, etc., nu noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ma ajuti sa inteleg realitatea.Dar nu si cauzele ei .Imi e greu sa accept ca suntem mult mai rau decat alte tari ocupate.Ma gandesc la Coreea de Sud.

      Ștergere
    2. Limpede si corect. Revoltator si descurajant. Mi s-a furat Patria!

      Ștergere
  5. picături” de independență. Iar asta nu e bine.


    😂 😂 😂

    Sa interzică inteligența artificială ca ii face praf, ii face de rușine, le arată mizantopia.

    5oate discursurile cuiva pot fi analizate de AI si artificial ul ăla are "curaj" sa le o zică in față.
    Cine dracul mai pune botul la vrăjeală?
    Orice vrăjeală începând de la mucosii cei mai de jos gen poliție pana la atotputernicul Biden si Echipa sunt si pot fi analizați de IA. Si sa înceapă ca in Italia cu interzicerea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Mda...
      Actul ginului din 1736 legifera cadrul în care distribuitorii de gin urmau sa-si desfășoare activitatea, prin introducerea anumitor taxe. Dar, unde anume? Pe la neguroșii britiși. Ei sunt cu " London Dry Gin".
      Atunci s-a lăsat cu revolte. La britiși!

      Ștergere
  7. Cum nu vedeti c s ar intampla totusi ceva?
    Reluarea protestelor camionagiilor din Canada, sub forma protestelor fermierilor si camionagiilor in Europa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Lumea se rascoala la restrictiile asa-zis climatice, la fel de violent ca la restrictiile asa-zis pandemice!

    RăspundețiȘtergere
  9. De acord , doar că de data asta populația din Occident nu îi susține. In anii '50 revoluția bolșevică era deja victorioasă in Rusia și populația din URSS fusese solidară cu guvernul în războiul de apărare. Mi se pare imposibil să își ducă planul până la capăt doar cu cozi de topor locale și mercenari. Cred că mai degrabă vor provoca foamete și haos înainte, pt. a supune populația, pentru a ne asmuți pe unii contra celorlalți. Eu cred că tot aparatul care emană din City încearcă cu disperare să păstreze controlul asupra Europei și Occidentului in general. Vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dacă după căderea URSS, Rusia a fost declarată de ONU ca succesor a URSS cu active și pasive, înseamnă că și situația teritoriilor țărilor vecine date sau luate, trebuie lămurită tot de Rusia, nu de NATO. Această alianță anacronică numită NATO, trebuie desființată, ca și Tratatul de la Varșovia.
    Oricum, nu trebuie semnat nimic cu Ucraina până după alegerile din SUA, când NATO se va desființa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Superb ! Asta chiar nu o stiam. Romania alaturi de alte 9 tari din Europa va deveni garant al securitatii Ucrainiene : ))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://romania.mfa.gov.ua/ro/news/la-ordinul-sefului-statului-ucraina-inceput-negocierile-cu-romania-privind-acordul-garantiilor-de-securitate-pentru-tara-noastra

      Oficial, de la ambasada ucrainei in Romania...

      Ștergere
    2. Acum.incepe sa aibe sens narativul " Rusia va ataca o țară NATO". Au spus si rusii ca de exemplu, niste avioane de lupta decolate ...din vecini sunt tinte legitime. Cronica unor morti anuntate.

      Ștergere
  12. Eu vad lucrurile in urmatoarea cheie: elitele stanice apartinand Ocultei Mondiale(care se inchina Arhitectului Suprem, cel cu coada, coarne si miros de pucioasa ) au constatat dupa Plandemia Covid(care a mers destul de bine pt ele, dar departe de ce si-au dorit si propus), ca "fereastra de oportunitate"(vorba bosorogului Schwab) pt globalizarea totala si controlul suprem s-a ingustat foarte tare, asa ca de-acum incolo vor juca la rupere! Adica, in prima faza vor ordona slugoilor lor din fruntea Coloniilor ce tin de Occidentul Colectiv sa accelereze la maxim controlul, suprvegherea, cenzura si deposedarea oamenilor de rand de drepturi si proprietati, adica o miscare cu un mare potential sinucigas pt acesti slugoi ordinari, in sensul ca, daca pui capacul pe oala de presiune si il inchizi ermetic, sunt sanse foarte mari ca aceasta sa le explodeze in fatza acestora si a familiilor lor mafiote, adica sa avem Revolutii populare aproape peste tot, in care notiunile de "mila" si de "indurare" fatza de acestia n-au cum sa mai existe! Dar exista si posibilitatea ca populatiile sa fie exact ca turmele de oi duse spre taiere sau "fara sange in instalatie"(vorba unui clasic in viata), ipoteza pe care o are in vedere si autorul in multe articole de pe acest blog, caz in care aceste populatii vor accepta fara lupta, sclavia de tip asirian ce li se pregateste, adica varianta rapida pe care si-o doreste Oculta! Eu totusi, nu cred in aceasta a doua posibilitate, pt ca e foarte greu de crezut ca atunci cand oamenilor li se ia totul si "nu vor mai detine absolut nimic, vor fi fericiti"! Asa ca vom ramane la varianta in care oamenii vor lupta si vor da de pamant cu bestiile din fruntea Coloniilor, caz in care Oculta tot nu are cum sa piarda, pt ca odata va scapa de niste slugoi care deja stiau cam multe, apoi, vor da astfel satisfactie oamenilor rasculati, micsorand presiunea din oala pusa pe foc, iar apoi isi vor aduce la putere alti slugoi cu care sa-si puna in aplicare planul! Singura problema pt Oculta va fi aceea ca, aceasta posibilitate este mai lunga, iar ea nu are un interval timp prea lung in care sa-si inscauneze "alesul" pt Noua Ordine Mondiala, atat de draga Ocultei! Si oricum, pana la inscaunarea "alesului", va mai fi si un Razboi Mondial de vreo 8-9 ani(dupa cum spun si profetiile), de altfel singura perioada in care oamenii vor mai avea libertate, desi va fi presarata cu haos, foamete cumplita si miliarde de morti!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce parere aveti despre intrarea Romaniei sub influenta rusa? Credeti ca este posibil un asemenea scenariu odata cu reimpartirea zonelor de influenta dupa castigarea razboiului din Ucraina de catre Rusia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles! In afara de rusi, chinezi, si indieni, nu va mai exista alta influenta pe planeta!
      Doar cei 3 isi vor imparti lumea - sfera/proximitatea - intre ei.

      Ștergere
    2. Un nou 23august !

      Ștergere
  14. Pai ia sa ne gindim o leaca tataie. De unde malai ca sa-ti impui influienta cind n-ai tiparnita iar in tara ta cad casele pe ai tai. Unde sa mai construiesti la altii? Si asta ar mai inseamna ca trebuie sa ne schimbam dolareii si ieuroii in rubli. Te bagi?

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca Ro nu reuseste sa subtilizeze neutralitatea cumva, s-ar putea sa fie chiar nasol. Cred ca cel mai probabil Romania va trada. Altfel nu se stie ce mai ramane pe aici. Culoarul sudic prin Dobrogea spre Balcani ii intereseaza pe rusi. Atat.
    Deja serviciile tradatoare aservite CIA lucreaza la foc automat pentru neutralizarea vocilor care isi fac de cap cu libertatea de expresie etc. In unele structuri este dat ordin ca nimic cu Rusia sa nu e faca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Problema noastră e cum dracu toți licuricii in istorie au găsit pe aici un ne-am de trădători? De aici trebuie cercetat și apucat broblema!

    RăspundețiȘtergere
  17. Este o situație geopolitica foarte complicată și periculoasă în Europa de Est ! Nu este benefică pt. România ! Dacă incompetenta de la MAE ,a dat negocierea tratatului cu UCR pe mana habarnistului fudul iulian fota,înseamnă că vom ajunge in rau ! Cu o armata fără dotare, lipsită de armament esențial vom fi carne de tun și teritoriu de luptă, experimente militare și de provocări inutile! Iulian fota un basist grețos,repliat rapid langa WKI, fără coloana și cohones !

    RăspundețiȘtergere
  18. Majoritatea comentam ca anonimi. Oare de ce nu stiu. Ca de obicei articole impecabile și mulțumim Dan Diaconu. Singura bucurie a mea este ca văd aici numai oameni de calitate superioară !!!! În rest … simt ca cv se va întâmpla anul acesta … cv rău !!!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)