luni, 29 ianuarie 2024

Despre planurile secrete pe care le poate vedea oricine


La criza trecută, când Europa a eșuat lamentabil, s-a spus că asta a fost cauzată de faptul că „avem nevoie de mai multă Europa”. E ca și cum i-ai spune unuia care agonizează din cauză că băut o gură dintr-o sticlă de otravă că „are nevoie de și mai multă otravă”. Orice om normal i-ar da cu sticla-n cap ticălosului care emite o asemenea aberație. Doar că, la nivelul societății, treburile sunt mai complexe. Prostia omului se împletește de minune cu dominația autorității și uite-așa avem miliarde de vaccinați cu seruri experimentale care-și pun întrebări legate de stările pe care le experimentează zi de zi. Când am citit că peste 70% din populația planetei e vaccinată cu cel puțin o doză, m-am cutremurat. Dar nu despre asta vorbim azi.

Aș vrea să vă dezvălui „misterele” care ni se tot marketează. Dacă mai țineți minte, „marele blackout” este popularizat încă de la începutul conflictului din Ucraina, primul care a ridicat mingea la fileu fiind premierul Austriei. Cu toate că nu era niciun semn de blackout, individul a spus-o cu o certitudine care i-a făcut pe mulți să-și spargă pușculița pentru a-și instala panouri solare. Doar că, surpriză! Acele panouri solare, conectate la sistemul energetic, funcționează doar cât timp sistemul energetic în sine funcționează. Înțelegeți șmecheria? Cei care și le-au cumpărat se vor afla în imposibilitatea de a-și folosi energia produsă până când nu „taie țeava” către furnizorul de energie, direcționându-și energia produsă către propria gospodărie. Treabă pe care nu o poate face decât un electrician. Nu mai vorbesc că, pentru stocarea sporului de energie mai e nevoie de un acumulator care poate costa peste 10 000 EUR și care introduce o nouă zonă de risc în gospodărie.

Trecem mai departe. Ni se spune despre blackout și în alți termeni, ca eveniment produs de o mega-explozie solară. Un imens val electromagnetic ar putea bombarda Pământul, distrugând absolut toate echipamentele electrice. Nasol, nu-i așa? Dar, tot în același context, ni se vorbește despre posibilitatea unui cyber-hacking de proporții care-ar distruge civilizația. Eveniment marketat direct de distopia „Leave the World Behind”, produsă de familia Obama și distribuită de Netflix.

Să le punem pe toate cap la cap deoarece, după cum bine știm, în demența lor, „arhitecții planetei” au găsit cel mai interesant mod de a transmite secretele pe care le vor puse în aplicare: „ascunzându-le” la vedere. Omul vede, zice că dracu' nu poate fi atât de negru și trece mai departe. Doar că e mult mai negru de-atât și când apare situația omul deja e programat predictiv pentru ceea ce urmează să se întâmple. Să vedem totuși imaginea de ansamblu. 

Nu știu dacă realizați, dar absolut tot ceea ce aveți e un număr. Un număr înregistrat într-un sistem. Sunteți conștienți de asta? Proprietățile pe care le aveți sunt un număr în registrul de cadastru, banii pe care-i aveți sunt un număr(id) în sistemul informatic al băncii, identitatea pe care o aveți este un id în sistemul informatic al Serviciului de Evidență a Persoanei. Cred că e de prisos să vă amintesc că absolut totul e stocat doar electronic, respectând, într-adevăr, niște standarde de securitate. Să punem acum cap la cap situațiile marketate de „marii arhitecți”.

Ce se întâmplă în cazul unui incident major de cyber-securitate coroborat cu un blackout și cu o „furtună electromagnetică”? Se stinge lumina! La propriu și la figurat. Absolut tot ceea ce dețineți nu mai există. Poate că, în ceea ce privește proprietatea, aveți niște acte. Dar de când sunt acele acte? Un extras CF este valabil doar câteva zile deoarece puteți foarte bine să vindeți imobilul altcuiva. Desigur, aveți acte care, din fericire, sunt stocate în arhivele notarilor. Doar că și acele arhive, dacă sunt gestionate de servicii specializate și aceste servicii sunt afectate de cyber hacking, s-ar putea ca duplicatul actului dumneavoastră să nu se mai găsească. În ceea ce privește conturile, nu știu cine mai merge la bancă pentru extras de cont ștampilat. Chiar și așa, acel extras de cont nu are valabilitate decât în momentul în care-l scoateți deoarece imediat după aceea vă puteți muta cu ușurință banii. Interesant, nu-i așa? Ce înseamnă toate acestea? Că sunteți într-o situație atât de perversă încât, la o simplă stingere a luminii, ați rămas pe drumuri. Nu mai puteți face dovada deținerii a nimic din ceea ce aveți. Doar a obiectelor din jurul casei și cam atât. 

Ei bine, dat fiind dezastrul ce credeți că va spune autoritatea? Probabil vă gândiți că autoritatea va dispărea. Aiurea, de fapt se va întări. De ce? Pentru că, indiferent de dimensiunea dezastrului, vom avea instituțiile de forță care vor fi reactivate. Fiind structuri piramidale, acestea se vor reactiva inițial pe plan local, după care, la stabilirea contactelor, pe plan național. Și hai să vedem acum raportul de forțe: pe de o parte populația, îndobitocită, rămasă fără bani, fără proprietăți, fără provizii și căutând cu disperare un sprijin, iar de partea cealaltă autoritatea având la dispoziție structuri de forță piramidale, perfect coordonate și perfect obediente. Cine credeți că va face legea într-o asemenea situație? Și cum credeți că se vor lua deciziile? 

Instituțiile precum Poliția, Armata, Serviciile Secrete pot funcționa și fără o legătură electronică. Au protocoale specifice astfel încât, în cazul unui dezastru, să se poată coordona. Populația în schimb va orbecăi uitându-se cu disperare pe telefonul care ori va refuza să se deschidă, ori „nu va avea semnal”. Și, la cât de îndobitociți sunt oamenii acum, mulți vor aștepta să repornească youtube-ul ca să poată vedea acolo cum se face omleta. Oricât ați încerca să vă imaginați, nu cred că veți reuși să intuiți ce s-ar întâmpla în cazul unui asemenea dezastru. Vor fi oameni care vor muri deoarece nu vor putea să se conecteze la serviciile care i-au făcut dependenți. 

Ei bine, iată o imagine cât se poate de sugestivă: pe de o parte o autoritate care renaște rapid, precum pasărea Phoenix și, de partea cealaltă, o populație abulică, înfometată și ajunsă aproape la stadiu animal. Cine câștigă meciul? E cât se poate de clar că populația - la nivelul de atomizare de acum - nu are nici cea mai mică șansă. În schimb, autoritatea, indiferent cât de tiranică va fi - și va fi! - va fi primită cu brațele deschise de oamenii onești care se vor afla în căutarea ordinii, indiferent care va fi ea. Și uite-așa, autoritatea va putea să dicteze absolut orice. Omul va accepta totul, inclusiv cartelele de hrană, banii electronici, va trece și peste pierderea proprietății, putându-se implementa coerent dezideratul dorit de sforarii mondiali: „nu vei mai avea nimic, dar va fi bine”.

Din păcate, omul ca masă rămâne același animal rudimentar, extrem de ușor de condus, indiferent de direcție. La nivel de societate, diferența dintre oameni și oi nu există. Turma joacă același rol și, chiar dacă se mai rătăcește câte-o oaie, asta nu înseamnă că turma, în ansamblul său, nu se va mai mișca în direcția dorită de cioban. 

Sunt cât se poate de sigur că cei care pândesc de după colț vor încerca să manipuleze, într-un fel similar celui prezentat aici, evenimentele de „apus al istoriei” care-și cer drepturile. O să depindă de forțe superioare - în niciun caz de oamenii simpli! - dacă ieșirea din minciună se va face prin adevăr sau printr-o minciună și mai mare. Eu unul tot sper la prima variantă, dar nu putem ști niciodată cât de negru e ăla cu coarne. 

49 de comentarii:

  1. Un articol "predictiv". La obiect si pe subiect. Nu rămâne decât să ne pregătim. Dar cum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca ai un blog minunat. O sa incep sa-l studiez si sa adaug la procesul de pregatire. Banuiesc ca esti medic. Multumim!

      Ștergere
    2. „Nu rămâne decât să ne pregătim.”
      Să ne pregătim - asta îmi sună a apărare.
      Uneori, cea mai bună apărare este atacul.
      Dar asta nu e cazul la o populaţie dezbinată, bolnavă de nepăsare, ignoranţă şi laşitate.
      Spor la "pregătit"!
      Cum... la nivel micro?
      1. Simplificându-ne viaţa!
      2. Nu credeam să-nvăţ a muri vreodată. Ce-o fi vrut să spună Eminescu?
      3. Mergând pe Cale, în Adevăr, trăim Viaţa.

      Ștergere
  2. Sunt la prima citire. Cu certitudine, voi repeta operațiunea. Momentan, am amuțit. Voi pregăti un ceai. De care ceai? De-al nostru. Coada şoricelului, de exemplu. Doamne, că ce de-a ierburi avem, pe aici, prin România, pe munți, dealuri şi câmpii! În timp ce-l savurez, meditez. Ba nu, reflectez! La ce? Bineînțeles că nu la "nemurirea sufletului şi la viața d-apoi"! Nuuuu... las aceasta ălora, marilor scremuți. Scuze, "marilor arhitecți".
    Bun articol! Foarte bun articol!
    Domnule Dan Diaconu, vă mulțumim! ❤
    NV

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marii scremuți 🤣🤣 nu cunosc alt Dumnezeu decat arhitectul din imaginatia lor, pe care l-au ridicat la rang de Dumnezeu. Iti poti imagina un dumnezeu care trasează cu rigla si compasul o floare de codita șoricelului si care sa mai fie si vie si încărcată de atata informatie pe care noi o ingurgitam odata cu ceaiul? Nu am argumente
      " palpabile" pentru credința mea, dar simt, știu, ca la origini altul era Dumnezeu. Care nu bate cu biciul si nu amenință tot timpul. Prea multe minți de arhitecți s-au ouat idei de-a lungul istoriei, falsificand astfel toata matricea informațională in care am avut proasta inspiratie sa ne naștem. E usor sa vii pe lume. Mai greu este să pleci, pentru ca până la Creator dai ortul popilor, masonilor, teologilor, fariseilor ce una zic si alta fac si care cred ca pot sa se ouă ouă piramidale!

      Ștergere
    2. Pai chiar tu ai spus Maria ca ce este cu adevarat important se simte cu inima.. ca printr-un filtru. Deci poti evita alte interactiuni nefolositoare.

      Ștergere
    3. Evident.
      Eu ma preumblu si prin grupuri new age uneori, din simplă curiozitate, încercând să descifrez virusii informational inoculati in matricea comună. De fapt, habar nu aveam de new age până in urma cu vreo 12 ani. Ce nu am inteles decât cam târziu este ca majoritatea celor cu otrava new age sunt tot masoni ascunși prin grupuri si trăgând cu urechea la ce gândim noi, mărunțeii si anonimii. Am incasat-o de la un mason intr-un grup si de atunci "merg" mai cu atentie pe net. Internetul este un câmp informational unde se dau adevărate bătălii pe sufletele noastre.
      Mason era si cel cu radiestezia. Cred ca era supranumit Comandorul. Cabalistii sunt si ei tot masoni. Dovadă că, inchinandu-se la un Dumnezeu inexistent, imaginat de mintile lor obtuze, masonii nu pot decât să complice problemele. Niciodată nu le simplifică.
      Vezi pe net " spovedania " lui Oreste Teodorescu despre experiența lui in masonerie...Si zice ca masonii români nu sunt chiar atât de periculoși pentru ca sunt mai mult niste oportuniști dornici să obțină mai usor funcții si bani. Dar masonii de dinafară sunt hoți de suflete!!
      Cât mai e din lumea Lui Dumnezeu pe pamant?! Cât nu a fost falsificat?! Si multe alte întrebări pe care mi le pun cu uimire....

      Ștergere
  3. Soluții posibile ar include investiții în securitate cibernetică mai robustă, dezvoltarea de surse de energie alternative pentru a reduce dependența de energie electrică tradițională și crearea de planuri de gestionare a crizelor pentru a face față unor astfel de situații.
    Lipsa de organizare și comunicare adecvată în timpul pandemiei a fost o problemă reală care a dus la confuzie, panică și la o gestionare ineficientă a resurselor.
    As spune in final că resursele de orice tip sunt irosite maxim.
    Autoritățile locale ar fi depășite de situație in majoritatea comunelor din România dar in orașe ar avea ceva de spus. Pandemia a arătat tirania autorităților ca va deteriora 70% din resursele umane.
    Exact acum 100 de ani cand Ucraina era granarul Europei a venit foametea făcută de Stalin ca sa colectivizeze agricultura și să înceapă industrializarea.
    Stalin a fost omul autorităților publice care a făcut trecerea de la agricultura la industrie.
    Industria este marele invadator extraterestru al omenirii. Industria e un lucru viu, o ființă tehnologică invadatoare, ca și in filmul Transformers.
    Industria gândește, are conștiința de sine. Și când lucrezi in industrie nu omul merge, duce, taie, pune, face, ridica etc.. Ci industria folosește omul ca pe un obiect, ca pe unealta lui.
    Deci trecerea la controlul electric prin CBDC are nevoie de Stalin ul ei invadator.
    Ce vine e o ființă invadatoare de alt calibru decât industria.
    E un hegemon, efectiv pot lua ad litteram descrierile din Biblie la apocalipsa cu Fiara cu 10 coarne si 7 capete.

    https://youtu.be/tkjvnO-jU_k?si=5t6Gwc4RaTlVe3ek


    RăspundețiȘtergere
  4. Singura care nu castiga dar supravietuieste - este Biserica/Clerul din orice Religie!
    Dar numai acea Biserica Traditionala!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate cred ca este un scenariu realist. Asta in urma experientei din perioada Covid.
    La inceputul nebuniei dictatoriale s-a promovat de catre oameni intoarcerea la micul producator, cel aproape de tine, ca sa traiesti si tu si el.
    Insa la final, dupa ce dictatura certificatelor verzi s-a terminat toti au fugit inapoi la Mall si Market.
    Acum micul producator nici macar porci nu are voie sa vanda, s-a reusit doar sa mai aiba voie sa creasca ceva porci si aceia doar pentru consum propriu.

    Daca pana acum aveam iluzia vremurilor din comunism cand la acea vreme majoritatea populatiei avand cate un bunic la tara si mai gaseai pe cineva sa iti aduca ceva alimente de acolo, acum vremurile au "evoluat" si la tara rar daca mai gasesti un porc sau cate o vaca.

    Iar la oras comunitatea este majoritar "virtuala", cei din viata reala cu greu resind sa se vada in viata reala. Despre ajutat in comunitate nici nu poate fi vorba din cauza specializarii meseriilor pe care fiecare le practica si pentru care e greu sa gasesti ceva palpabil de ajutor in viata reala, de genul activitatilor agricole care se practicau in trecut si la care oricine iti putea ajuta la nevoie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine spus.
      Dacă la oraș întâlnirile cu amicii sunt virtuale mai bine te muți la țară.

      Ștergere
  6. Megaexplozia solară nu distruge toate echipamentele electrice ci:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_electromagnetic_pulse

    Dacă se oprește curentul:

    https://www.gardianul.ro/auto/invertor-auto/

    Cu accesul la internet sigur că n-ai ce să faci, dar dacă ai suficientă muzică pe harddisc... și ieșirea din minciună se face întotdeauna printr-o minciună și mai mare. Așa s-au dezvoltat toate religiile pe care le cunoaștem astăzi.

    https://www.britannica.com/biography/Leon-Festinger/Cognitive-dissonance

    "But when the prophecy was disconfirmed,..."

    https://matei.one/invidious.php?v=s8F9jmTYUQc

    "И опять напрасно, и опять напрасно,
    собираюсь все сказать сейчас."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha...
      ai nimerit-o
      gandesc la fel.
      acelasi fenomen s-a intamplat cu discipolii lui Hristos asteptand apocalipsa si invierea. Disonanta lor cognitiva a dus nu numai la formarea unei religii cu nenumerate ramificari, dar si a unora plagiatoare, islamul si talmudul.

      Ștergere
  7. Omul simplu a ales; intunericul. Cei ce traiesc in inima simt, cei ce doar vad si au ochii deschisi, vad.

    Lumea noastra e doar 3% materie iar restul e energie si informatie. Informatia moduleaza energia și crează realitatea.

    Omul obisnuit nu e stapan pe informatia care ii moduleaza energia si care ii crează realitatea. El a cedat puterea de a si crea realitatea pentru plăcerile lumesti, pentru iluziile in care a fost facut sa creadă.

    E aceeasi poveste eterna in care omul alege greșit.

    De aceea tot ce se intampla e un rau necesar. Incercarea celor putini va fi sa isi pastreze lumina in intunericul total care vine.

    Vor fi incercari mari si singura noastra sansa este sa ne ridicăm spiritualal deasupra conditiei lumesti a omului.

    Lumina va veni din nou. Dar nu toti vom mai fi aici ca sa o întâmpinăm cu recunoștință.

    As putea plusa si sa spun ca a avea acum recunoștință pentru darul vietii, iti cresc șansele sa vezi din nou lumina.

    Putere in trup, liniște in minte si lumina in suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumina va veni, dar ii este greu ca sa pătrundă prin atatea straturi informationale virusate cu minciuna. In plus, acea Lumina se primeste in inima. Si când ai inima oarbă....

      Ștergere
    2. Din punctul meu de vedere, aceasta sugerează că oamenii sunt adesea conduși de dorințe imediate și influențe externe, pierzând astfel controlul asupra propriei realități. Aceasta poate fi interpretată și ca o critică a modului în care societatea modernă și tehnologia pot distorsiona percepțiile și mai ales prioritățile individuale.
      Dacă o luăm filozofic ce ai scris poate fi văzut ca o extensie a ideilor exprimate de filozofi precum Jean-Jacques Rousseau, care a vorbit despre pierderea libertății naturale în societate, sau de teoreticieni contemporani care discută despre impactul tehnologiei și mass-media asupra conștiinței individuale.
      Hai să recunoaștem că realitatea fiecăruia este profund subiectivă și influențată de o multitudine de factori externi, dar prioritățile fiecăruia sunt date de ambiție.
      Ambiția de a avea curent electric pentru care plătiți este păcatul modern al fiecăruia.
      Curentul electric este totuși gratis din abundență in natură.
      Sunt mijloace de consum a curentului electric direct obținut din stratosfera, dar a fost discreditat și tehnologiile ascunse.
      Odată cu venirea acestui black-out va exista o șansă reală de a scoate de la naftalină curentul electric gratis descoperit de Tesla, si din gură in gură lumea întreagă va renunța la furnizorii electrica.
      Acela va fi momentul de eliberare planetară de sub domnia statului mafiot.
      Deci, BLACK-OUT Do you want to come and save us from the terrorism of bills

      https://youtu.be/3mbBbFH9fAg?si=159Bhj9c911E9VMs

      Black-out va fi salvarea omenirii din sclavia banului, sclavia taxării, sclavia birocratica.
      Nu va fie frică de black-out.
      Binecuvântați.
      E ca si cand ti se salvează viața, tu fiind gras si obez, si ti se ia permisul auto si începi sa umbli pe jos si să trăiești mai mult din cauza asta.


      Ștergere
    3. Maria, gindeste-te la pastorii aia amariti loviti de Lumina Intelegerii ca de o UNDA DE SOC care instantaneu i-a facut sa inteleaga INSTANTANEU CE SE INTIMPLA in apropierea lor - NASTEREA PAMANTEANA A LUI DUMNEZEU-. Si cine erau ei, vai de capul lor, niste oropsiti, OBISNUITI sa fie ocaziomal umiliti si jigniti, caftiti, luati peste picior si totusi LOR le-a fost inminata INTELEGEREA FENOMENULUI IRATIONAL care se derula in vecinatatea lor...nasterea Mesiei! Este interesanta ca pastorii, odata cu intelegerea, brusc au capatat si INDRAZNEALA de a se duce peste niste "straini" intr-un grajd pentru a fi martorii acestei minuni.
      Amza

      Ștergere
    4. "Curentul electric este totuși gratis din abundență in natură."

      Partea naspa cu energia solara si eoliana este ca pe Pamant avem ATMOSFERA, un mare inconvenient...praf, nori, zapada, intermitente in miscarea curentilor de aer si altele, ca urmare eficienta extrem de scazuta. Pe Luna(mai ales la Polii ei unde s-a gasit apa), de exemplu sau pe platforme orbitale(cum se aude pentru 2070 incolo) va fi cu totul altceva.
      CC

      Ștergere
  8. Putin Vladimirovici nu va cânta in acompaniamentul formației GLOBAL, deorece deja ii place alt repertoriu :
    😂 😂 😂

    https://x.com/VisionaryVoid/status/1751613179808088086?s=20

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://youtu.be/ekeq4szDmJo

      Acest cantec se va auzi dupa unda de şoc a exploziei nucleare.

      Ștergere
    2. Groaznic! Mai sinistru de atit nici ca se poate. Un adevarat imn zombi, "za walking dead"!

      Ștergere
    3. Dupa piesa asta o auzit Zelensky si a zis ca poate canta mai bine ca Putin si asa a inceput totul.

      Ștergere
  9. Eruptiile solare care anunta sosirea unei unde galactice de curenti Birkeland se produc in etape: la fiecare 25 de zile (vezi sep 15, oct 10, nov 5, dec 1, dec 27, ian 22 si acum asteptam cam un 16 feb). O astfel de ejectie de masa coronala, cel putin ca in 1859, inseamna clar o activare a astrilor ceresti pentru sfarsitul de epoca/era (Garuda/Vulcan, Venus, Marte, marea pata rosie a lui Jupiter, Encke). Aceasta perioada va fi de scurta durata, la fel ca in trecut (Ice Age cateva luni/Seceta/Potop in decurs de sase luni). Eruptia solara inca nu este inversarea polilor magnetici, doar un avertisment. Planurile facute de autoritati nu includ marile surprize de proportii, atat pe nivel supranatural/militar, dar si al cataclismelor cosmice/astronomice. In acel haos, nu ai cum sa instaurezi nici un fel de ordine, poate doar la inceput, pentru ca urmeaza marea revolutie. Cum ar survine acea eruptie? E nevoie de pete solare imense, un intuneric care va dura cateva ore in prima faza, in plina zi, formarea unui curcubeu circular in jurul Soarelui care se va mari si care va parea ca atinge pamantul, intalnirea Aurora Borealis si Australis la ecuator (deci aurora peste tot pe cer); apoi, durata intunericului se mareste, doua zile in loc de cateva ore, si in ultima faza, trei zile (la fel ca in trecut).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cauza ciclului solar de fix 100 de ani, care apoi se repeta identic.
      Elitele din varful de sus din top au istoria ascunsa a planetei pentru cateva zeci de mii de ani, pline de observatii ale ciclurilor solare repetitive, si isi bazeaza toate predictiile pe aceste calcule astfel incat toti oamenii de pe planeta Pamant sunt sub un control strict. Tot ce se intampla aparent bizar si violent, nu sunt decat repetarea unor evenimente.
      Singurul factor care aduce noutatea este creativitatea oamenilor si este cea care da o arhitectura diferita, sau o arta diferita, interfete diferite etc..
      Iar de pe planeta Pamant nu exista nici o surpriza la care ei sa nu se astepte. Au Inteligenta Artificiala cu 20 de ani inaintea noastra, le face toate calculele astrologice.
      Singura lor surpriza este ca va fi un eveniment care va avea loc in afara planetei noastre si va fi vziibil si pentru noi. Si astfel vor cadea.

      Ștergere
  10. E intradevar negru ,dar,DAR nu e el seful. Este doar markerul,culoarea de contrast,pentru a deosebi graul de neghina.


    RăspundețiȘtergere
  11. Ce imi place foarte mult la blogul dvs. pseudonimule Dan Diaconu este faptul ca se discuta efectiv lucruri reale pe care le recunoastem toti.
    Nu am vazut un blog care sa atinga atat de mult chestiunile reale ale vietii.
    De aici si atractivitatea blogului care e ca o lumanare ce arde intr-o padure intunecata.
    Blogul in sine fiind mic nu este o lumina puternica, sau un soare ce da viata..cum vor sa fie ziarele putregaite de azi.
    Dar este o lumina de lumanare puternica ce se vede de peste munti deoarece tot restul este bezna.
    Iar cei deranjati de acest blog stiu ca au stins toate luminile si numai una mai arde, a dvs, Trenduri Economice.
    Multumesc ca tineti aprinsa lumanarea si inca nu a-ti stins-o.




    Daca deschid stirile gasesc 2,3 vesti care au legatura cu mine, apoi intervine o saturare cu ambitiile altora de marketing.
    Citesc tot fel de editoriale, toate expun probleme false.
    De exemplu de ce as fi eu curios ca Lasconi vrea sa castige 70% din electorat anul asta, dar ei vor sa renunte la moneda nationala?
    Pai de ce sa renunti la lei?
    De ce sa intri in Schengen?
    E o aberatie sa renuntam la lei, vom deveni mai saraci.
    E o experienta a tuturor celorlalte tari care se plangeau de euro in primii 5 ani. Italienii se plangeau de mama focului, nu le placea euro.

    De ce sa intri in Schengen. Am inteles sa nu stam la cozi la granita. Pai sa faca un Schengen pentru tiruri si unul pentru masini mici. Fara celelalte beneficii de afaceri.
    Se poate.
    Cum au facut Schengen aerian si a inceput divizarea lui, ceea ce nu m-am gandit niciodata, ca era marketat ca pachet intreg, nu pe bucati.

    Decarul cu agenda 21/2030 este sa confiste toate proprietatile oamenilor din occidentul colectiv ca sa poata implementa sistemul din China.
    China va deveni nr. 1 si sistemul chinez va fi implementat de chiar insusi Uniunea Europeana.
    Nu este ironoc ca am distrus tot ce a construit Ceausescu ca apoi UE sa ne puna sa reconstruim tot ce am distrus.
    Hahaha
    Ne reintoarcem de unde am plecat.
    Ceausescu va fi razbunat.
    Si inca ce razbunare.
    Noi Romania vom fi fruntasi socialismului european.
    Se va da drumul sa construim fabrici si uzine socialiste, dupa 2030, cand agenda va avea ceva succes in confiscarea proprietatilor, lucru facut si cu COLECTIVIZAREA lui Stalin de acum 90 de ani.
    In fabricile boului socialism vor veni imigrantii sa lucreze, vor primi locuinte de la ANL ca vor fi prioritizati.

    Ce imi place la acest articol este ca se prezinta foarte clar cum este posibila confiscarea proprietatiloe.
    Nici acum 100 de ani nu credeau boierii fermieri ca pot fi deposedati.
    Asa au murit 1.800.000 de fermieri boieri care aveau si iobagi si mosii si teren agricol si animale.
    Istoria se repeta dar cu tehnologiile actuale.
    Ca sa faci fata, trebuie de astazi sa nu detii nimic decat fericire.


    RăspundețiȘtergere
  12. La articolul asta imi vine in minte cele 7 minuni de pe vremea lui Ceausescu:.
    Cele 7 minuni ale comunismului:
    1. Toata lumea avea de lucru.
    2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea.
    3. Desi nimeni nu muncea, planul se facea peste 100%.
    4. Desi planul se facea peste 100%, nu puteai cumpara nimic.
    5. Desi nu gaseai nimic de cumparat, toata lumea avea de toate.
    6. Desi toata lumea avea de toate, toti furau.
    7. Desi toti furau, niciodata nu lipsea nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da mah, totusi ceva lipsea:

      lipseau al treilea si al patrulea gen, casatoriile gay la biserica, drogurile pe toate drumurile, etc. asijderea!🤣🤣🤣

      Ștergere
    2. Amestecul de minciuna cu adevar cea mai perversa forma de manipulare !

      Ștergere
    3. Kinule, n-are rost sa aduci religia in discutie

      Ștergere
  13. Ochi digitali,
    Furtuna taie firul -
    Tăcere în rețea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am citit recent un articol ( nu știu dacă e adevărat) despre o lege propusă în Franța ce se referă la dreptul statului francez de a considera proprietatea privată a cetățenilor francezi proprietatea statului, astfel încât datoria publică să fie executateă cu proprietatea acestora.
    În România, nimeni nu realizează că banii de pe cardul de salariu sînt ai băncii și dacă nu sînt depuși în depozit nu se returnează în caz de faliment. În sensul executarii datoriei publice cu bunuri private cred că se înscrie și o lege dată anul trecut unde se prevede executarea datorie cu executor de oriunde din Europa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Soluția este dezvoltarea, în paralel, a unei economii/societăți analogice. Electro-mecanică. Actele importante, precum identitatea și proprietatea să aibă mereu și suport fizic (hârtia).
    Da, aparent e un fel de regres, dar mi se pare absolut necesar în condițiile în care o societate hiper digitalizată e la o apăsare de tastă de dezastru, de desființare, de colaps.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu sunt pregatit sa ma intorc si la carul cu boi ,cat despre altii cu shaorma si alte chiefsiuri din astea vorba unui prezidentiabil calator : GHINION! Sursa de apa ce nu necesita curent electric, sare, alcool, lemne ,arma la purtator si alte etc....uri ! Am stiut ca aici vom ajunge inca din 2008 ! Ceva nu s-a legat atunci si trebuit sa mai asteptam un deceniu si ceva ! Se va da drumul la caini simai mult ,iar vina va cadea pe ei nu pe stapani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si uite asa trec deceniile peste noi, Kinu, si sper sa mai treaca cel putin inca unul fara sa ne trezim in scenariul filmului cu TesleAlbe care blocheaza caile de acces...
      Apropo, ai incercat vreodata sa dresezi boi pentru a-i folosi la tractiunea carului, sau macar ai asistat pe linga cineva care a facut-o? Sa vezi acolo distractie...un adevarat full-time job :))
      In rest, ai mare dreptate.
      As adauga ca orice familie/grup. prieteni, etc trebuie DEJA sa aibe un punct/puncte! de intilnire stiut/e de ei( evitarea orbecairii!) in caz ca se pierde legatura unora cu altora.( In lumina celor BINE spuse de DD, referitor la smecherii care: "...pot funcționa și fără o legătură electronică. Au protocoale specifice astfel încât, în cazul unui dezastru, să se poată coordona. Populația în schimb va orbecăi uitându-se cu disperare pe telefonul care ori va refuza să se deschidă, ori „nu va avea semnal”")
      Amza

      Ștergere
    2. Pana la 16 ani am crescut cu boi in ograda ,asta in caz ca unii au dubii! Eu nu vreau sa ma intorc la plugul tras de boi , dar in caz de necesitate sunt pregit sa iau fraile unui plug de boi in maini ! Pentru cei care sunteti rupti total de glie , voua o sa va ramana doar cuvintele ! Sa intelegeti si voi aia nascuti si crescuti prin betoane , SATUL a fost inceputul si mai apoi turma mare numit ORAS ! Eu am putin peste patru decenii de viata dar am luat cunostinta cu viata de mic la sat ! E superb la oras cu mall-uri , KFC, Mc, etc .... este ? Copii vostri nu mai mananca traditional baga in ei la greu de market ! Dar faceti orice pentru un confort emotional si financiar ! Si cand umpleti spitalele cu tot felul de afectiuni va plangeti ca ati trait si mancat bine .......serios?

      Ștergere
    3. @Amza-Domnule asta e lumea in care s-a trait si se traieste ! Eu dupa 16 ani am plecat la oras la liceu , facultate , licente .....etc ! Am calatorit in multe locuri din lumea asta ! Concluzia e una simpla ! Omul e construit gresit ! Chiar daca nu toti suntem gresiti in ceea ce facem , dar toti avem in noi samanta de rautate si dezbinare !

      Ștergere
    4. Fals , omul nu este construit gresit, ci este educat gresit. Are modele gresite.

      Ștergere
    5. Cine a educat primul model gresit ?

      Ștergere
  17. Vezi, d'aia era ridiculizată "agricultura de subzistență" și trebuia desființată - fiindcă te făcea independent (& auto-asigurat) alimentar pe 2-3 ani inainte și quasi-independent de sistem, adică liber și greu de taxat. D'aia trebuia eliminată proprietatea țărănească, pentru ca toată lumea să fie grămadă, în orașe, dependentă de salariul următor și ușor de taxat și controlat. Să fii capabil să-ți asiguri hrana prin propriile mijloace și să ai rezerve alimentare pe 2-3 ani inainte orice s-ar întâmpla (secetă, război, lăcuste etc.) e subzistență demnă de dispreț, dar să fii asigurat pe câte două săptămâni, între salariul precedent și următorul, de care nu poți fi niciodată sigur, e modernitate glorioasă.

    Pe vremea când stăteam la bloc îmi aminteam uneori care era efortul pe care îl făceam în copilărie pentru un măr, o roșie, un ardei gras, un castravete, niște prune sau o mână de cireșe: să ies din casă și să fac câțiva pași până în grădină. În noua mea viață la bloc, dacă voiam un măr trebuia să mă îmbrac, să ies în stradă, să merg pe jos până la stația de tramvai, să plătesc biletul, să cobor la piață și să cumpăr ce se găsea. Asta dacă mai aveam bani. Iar când s-a instalat criza au apărut cozile, înghesuielile, lupta pentru existență la propriu, sărăcia scotea capul oriunde te uitai, frigul în blocurile de beton te măcina.

    Oamenii de la țară habar nu au ce bine o duc, ce bine mănâncă, ce aer curat respiră și ce pură e apa de la fântâna din curte. Viața la țară e aproape paradisiacă în comparație cu viața la bloc. Și, la nevoie, supraviețuiești ani de zile fără banii lor, fără electricitate, televizor, telefon etc.

    RăspundețiȘtergere
  18. Orice secret omenesc este o conventie, are statut de informatie provizoriu ascunsa, in functie de context. Exista secrete adevarate care sunt asa din cauza naturii lor. Secrete din categoria asta sunt necomunicabile prin cuvinte, din momentul in care esti apt sa le primesti, adica nu pot fi corupte; nu sunt nascociri omenesti. Despre ce vorbesc exista mai multe detalii in cartea cea veche, biblia.

    RăspundețiȘtergere
  19. Comentarii diferite, viziuni uneori contradictorii, dar toti simtiti nevoia sa postati.
    N-au aparut inca atacatorii care se luau de apocaliptici, religiosi si alte categorii.
    Odata survival era o boala acceptata pe blog, ceva zmei fiind mai experti si mistocari dupa decenii de turnat, infundat pe altii, raportat si tot restul.
    Unii din voi consumati curent electric, abonament la net, credit pe telefon-deci cheltuiti-ca altii sa faca trafic, specularea ideilor voastre, care de care mai inutile sau chiar stupide.
    Unii va laudati cu traiul la tara, altii cu ce-as putea face eu in caz de cutare situatie; unii se simt in paradisuri fiscale, altii in paradisuri nefiscale, oricum asigurati de ceva.
    Au trecut anii, @Dan permitea atacuri la persoana nejustificate din punctul meu de vedere, desi stiu care nu poate aproba orice, fiind legi in vigoare. Scrise si nescrise, mai ales alea nescrise.
    10% stiu bine ce posteaza si de ce, restul intra in acest mare experiment social, care odata colecteaza date, si apoi se adapteaza si mai bine. Valabil si la televiziuni, mai ales.
    Mare parte din ideile lui @Dan din articolul in cauza, cand au fost exprimate de altii, au fost luati in bascalie, atac la persoana, toate metodele. In prezent nu mai e cazul, fiecare categorie de postaci crezandu-se asiguranta privind salvarea fizica: fuga in munti, Doamne ajuta, bunkare, survival etc.
    N-am inteles de ce oameni cu intelect, experiente deosebite, sa nu zic speciale au postat sperand ceva, parca rupti de realitate, si apoi s-au retras, fie constientizand inutilitatea postarilor, fie/si atacati sistematic.
    Articolul e foarte bun, dar cam tarziu. Era bine (sau nu?) daca aparea in urma cu 2 ani. N-ai avut toate informatiile necesare, Dane. De unde sa stii ca unii aveau de vandut panouri fotovoltaice (cu care ma ocup), in pofida intunecarii solare? Ai zis insa foarte bine, institutiile de forta vor supravietui, au ce le trebuie, back-up peste back-up, li se rupe de populatiile furibunde care in caz de crash de orice natura vor dispera pe strazi sau in case.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ca nu ai acces la comentariile de pe Telegram. Ai analizat doar ce ai citit tu. Comentariile sunt mult mult mai extinse pe telegram si acolo au fost atacuri dupa atacuri. Si a fost introdusa moderarea lor. Crezi, nu crezi, nu se mai publica toate comentariile. Exista moderare. Lectii invatate pe telegram.


      Ștergere
    2. "Ai zis insa foarte bine, institutiile de forta vor supravietui, au ce le trebuie, back-up peste back-up, li se rupe de populatiile furibunde care in caz de crash de orice natura vor dispera pe strazi sau in case."

      Afirmind ca institutiile de forta "au ce le trebuie" banuiesc ca ai inclus si FAMILIILE lor care intr-un mod miraculos(profetic) vor fi feriti de "disperarea" restului populatiei si vor fi cu totii fericiti si pregatiti cu neveste, copii, gagici, amante, cu catel, purcel, gogosari la borcan, damigene de palinca, masini bengoase, TOTI SI CU TOATE pe pozitii de forta(NUMAI NOI AVEM VOIE, NOI NU!!!tare imaginea... ca din filme) intr-un univers paralel, deasupra tuturor disperatilor locali care alearga infometati de colo-n colo nu?. Pentru ca de pe margine asta se intelege. :))

      Ștergere
  20. arhivele notariale se pastreaza obligatoriu in format fizic iar serverul pe care se afla cooiile acestora are redundanta intr o zona detul de protejata la astfel de evenimente.

    RăspundețiȘtergere

  21. omul deja e programat predictiv pentru ceea ce urmează să se întâmple


    # Conceptul de programare predictivă în viața umană
    capacitate_predictiva = "înnăscută" if context == "evoluție" else "determinată"
    anticipare_viitor = True if capacitate_predictiva == "înnăscută" else False
    // Interpretarea ideii de programare predictivă la om
    let capacitatePredictiva = (context === "evolutie") ? "innascuta" : "determinata";
    let anticipareViitor = (capacitatePredictiva === "innascuta") ? true : false;


    Mașinile sunt "programate" să facă predicții bazate pe date anterioare. În viața umană, capacitatea de a anticipa viitorul este mult mai complexă și implică un amestec de factori cognitivi, emoționali și sociali.

    Omul are capacitatea de a depasi limitarile date de timp, ceea ce o masina nu poate. Ce inseamna asta? Ca unii pot fi capabili sa isi acceseze memoriile din viitor, amintirea faptelor viitoare, toate sunt in subconstient. O zice Jung. Si este de exemplu ceea ce a facut Jules Verne. Si e ceea ce fac creatorii de desene animate familia Simpsons.


    £€$¥₩
    La elitele forjate cu ambitia B8den, in interiorul lor facut varza, le este frica de o lume in care sa existe iubire.
    Pentru ca e o lume care nu o pot controla. Si le este frica de o asemenea lume.
    Cum sa iti fie frica de o gradinita imensa plina de copii unde se iubesc si se joaca toti cum vor ei?
    O sa ziceti ca nu exista asa ceva, ca la unii oameni din elite sa le fie frica de spontaneitatea iubirii.
    Dar le este frica de iubire, prefera sexualizarea copiilor in loc de iubirea libera de dominatia sistemului nervos parasimpatic controlat predictiv de sexualizare.
    Le e frica ca nu o pot controla, ei nu ar avea semnificatie deloc decat daca omoara cativa copii sa atraga atentia celorlalti prin inducerea de cortizol in sistemul nervos simpatic.
    Si asa creaza realitatea lumii actuale prin divide et impera, dar hackul e facut pe sistemul nervos simpatic si parasimpatic.
    Cel simpatic este programat predictiv sa produca cortizol. Hormonul Stres$$sului.
    Sa ne amintim de pandemie, puneti masca, virusul este peste tot, purtati manusi..$tre$ mult.
    Pe nervii din parasimpatic lucrau cu Vaccinati-va si va relaxati, mergeti in vacante, la terase, etc...
    Astea 2 Predictive se bagau in capul fiecarui om ce privea stirile ( cine nu se uita la stiri, i le da familia, prietenii, deci greu scapi) si incepea un conflict intern.
    In urma conflictului 70% au ales sistemul parasimpatic.
    Ceea ce inseamna mult.
    Ca in ziua de azi nu mai exista oameni stresati in lume decat 30%.
    Ca nu cedeaza in fata greutatilor tot 30%.
    Ca au un sistem nervos simpatic foarte sanatos si sef in creier, tot 30%.
    Ca 70% din planeta dormeau in papucii distractiilor si relaxarilor. Si acuma dorm.
    Concluzia pandemiei este ca 30% sunt oameni, restul sunt NPC (non-personal character in games).
    Pana in 2031 70% vor deceda subit.
    In 2032 incepe razboiul mondial 3 si pandemic din cauza deceselor din pandemie. Tot ce am scris sunt supozitii, nu e nimic predictiv. Dar abia incepand cu 2027- 2030 se vor recunoaste genocidul pfizer. Si se vor cauta vinovatii si nu vor recunoaste si va incepe incet incet un razboi.
    Nu am scapat de pandemie si nici de consecintele ei.

    RăspundețiȘtergere
  22. https://t.me/DanDiaconu/3603


    Ungaria nu va fi distrusa de EU cu masurile ei economice.
    Ungaria cunoaste extrem extrem de bine dedesupturile UE si pot sa va zic ca ele se afla la Viena.
    De la Viena se conduce totul in UE.
    Ganditi-va ca Austria nu ar avea atata putere in UE nici macar la faza cu Schengen decat daca totul, absolut totul se conduce din Viena.
    De ce Wien?
    Este Capitala Spionajului Mondial. Cu asta am spus tot, restul cautati pe net.
    Si Ungaria joaca tare deoarece Ungaria este tare in Viena.
    Ungaria si Austria au fost imperiul Habsburgic si exista legaturi puternice din Viena care tin cu Ungaria. Adica pe scurt Ungaria are spioni multi in Viena, deci implicit structurile UE, chiar daca cumva credem ca UE este doar Brussel.
    Sunt doar cateva variante:
    Orban cedeaza sau nu cedeaza.
    Daca cedeaza e posibil sa fie dat jos.
    Daca nu cedeaza e posibil sa fie dat jos.
    Se pregateste un scenariu.
    Nu se pot aplica scenarii copypaste lui Orban. E de un calibru ca Erdogan, de fapt chiar deasupra lui Erdogan, avand in vedere ca au fost deja incercari de asasinare si inlaturare de la putere a Erdoganului.
    Dar acum este doar ambitia lui Zelensky care se cunosste bine cu Ursula din ce am vazut la stiri. Si Zelensky a avut o convorbire cu Orban in Argentina destul de umilitoare. Si de aici ambitia lui Zwlwnsky de al face pe Orban cu Comisia UE, condusa de Ursula. Orban si gasca lui de juristi UE trebuie sa devina creativi sau sa cedeze.
    Acum sincer, nu cred ca va ceda, nici daca este HuExit. E un model de exemplu.

    Si asa se va ajunge la profetia aia celebra din 2032 cand Rusia si Ungaria vor ataca Romania.


    Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei țări: Ungaria, Bulgaria și Rusia. Atunci eu am zis: ”Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Și pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc” (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureș).

    „Mulţi vor pleca, puţini se vor întoare”
    O altă profeţie apărintelui este legată de faptul că România se va confrunta cu o puternică migraţie.

    „Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”.









    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)