vineri, 26 ianuarie 2024

Sudul se revoltă. Din nou!


Politica tembelă de imigrație impusă de Administrația de la Wahington a stârnit furia în statele sudice, cele mai afectate de imigrație. Atfel, Guvernatorul Texasului a luat decizia unilaterală a protejării granițelor prin intermediul „sigilării” cu sârmă ghimpată. În mod evident, Administrația woke a sărit ca arsă, luând decizia desființării sârmei ghimpate. Și, în mod la fel de evident, Guvernatorul Texasului i-a transmis ramolitului de la Casa Albă că ar trebui să încerce să evite o confruntare cu statul Texas.

În sprijinul statului Texas au sărit și celelalte state sudice, în special Florida. Toate se confruntă cu fenomenul imigrației necontrolate, cu o creștere a infracționalității și cu întreaga gamă de probleme pe care o intuiți. Mai este însă ceva. În constituțiile majorității statelor sudice este menționată secesiunea. Texasul însă e un caz special deoarece a fost smuls forțat din Mexic, prin amenințarea cu moartea a președintelui de atunci al Mexicului. Chiar și așa, Constituția Texasului e cât se poate de clară. 

În timp ce administrațiile democrate susțin la modul aberant că „problema imigrației ilegale nu există”, conservatorii din statele sudice nu mai știu ce să mai facă pentru a rezolva problema. De aceea, gestul disperat al Guvernatorului Texasului trebuie văzut ca un gest menit a menține normalitatea. Faptul că și Florida și Virginia s-au alăturat necondiționat Texasului arată că treaba este cât se poate de gravă. Și, v-o spun sincer, în cazul în care statele respective ar decide secesiunea de SUA, autoritatea federală nu poate face nimic. 

Bine, suntem oameni raționali și știm că statele sunt ținute unite de cu totul alte forțe, extrem de obscure. Chiar și așa însă, e clar că avem de-a face cu un deranj teribil care se poate lăsa cu o atomizare a SUA. Ca să ne înțelegem, atunci când vorbim despre SUA îmi vine în cap o idee. Lumea de azi e o copie a Republicii de la Weimar. Dacă știți istoria acelei construcții absolut artificiale și contra naturii, uitându-vă la ceea ce se petrece acum puteți vedea numeroase congruențe. Cei care nu știu mai nimic despre acea Republică, pot vedea filmul Babylon Berlin, un serial nemțesc foarte bun, care dacă e privit la modul critic, dezvăluie multe elemente ale acelei perioade. 

De ce am adus în discuție Republica de la Weimar? Pentru că, în general, asemenea construcții ajung la explozie. Așa e și cu societatea în care trăim. Fitilul e deja aprins, nu știm când și unde, dar cu siguranță explozia se va produce.

P.S. Armata SUA se pregătește să părăsească Irakul și Siria. Probleme, Gogule?

21 de comentarii:

  1. In miami nu se mai vorbeste limba engleza decat in centrul orasului. In rest spaniola .... In magazine nici nu stiu sa comunice in limba engleza.

    RăspundețiȘtergere
  2. " [...] trec printr-un context extrem de nefast." Sper sa fiti sanatosi cu totii, tu, cei din familia ta, apropiatii tai dragi ! In rest cum o vrea Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, probleme. "SOUTHland 'The Winds' Clip":

    https://redirect.invidious.io/watch?v=2-esjDFasPs

    1:06:
    "-I've got rights!
    -Who told you that?"

    Motiv pentru care nici femeile nu reclamă la poliție că au fost violate.

    https://www.theguardian.com/commentisfree/2023/sep/19/russell-brand-rape-sexual-assault-familiar-story

    "because abuse charges have to be reported to the police, who are often incompetent, biased, corrupt or abusers themselves."

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu gândesc altfel : americanii se afla ilegal acolo nu mexicanii (amerindieni) 😜

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai stai ca mai nou nu este vorba de amerindieni ci de indieni din India, africani si asiatici cu sutele de mii. Zilnic trec cu miile iar cind ajung pe "tarimul fagaduintei" cer papa, bani de buzunar, case, apartamente gratis, gradinite pentru copii, operatii si interventii la spitale pe degeaba.
      Legal sau ilegal , MAI NOU, este irelevant...trebuie sa scoti bani de la populatie ca sa-i intretii. Sa ocupi cladiri, scoli, zgirie nori, centre culturale stadioane ca sa-i CAZEZI pe toti!

      Ștergere
  5. Toate statele republicane sunt revoltate și multe sunt în nord. Dacă te muți puțin pe X o să fi mai la curent cu toate astea. Umblă hărți cu asta. 2. La fel e valabil si pentru știrea cu retragerea. Părerea mea este ca atunci când te pregătești să ataci Iranul, mai întâi te asiguri ca ai redus din vulnerabilități, recte retragerea bazelor vulnerabile pentru minimizarea pierderilor. Nu este deci prea îmbucurătoare știrea defapt. Război înseamnă iar sute de mii de morți. Sau mai rău.

    RăspundețiȘtergere
  6. SUA și Anglia își aduc militarii cam o sută de mii ,in Europa de Est în vederea declanșării războiului împotriva Rusiei ,război pe care îl propovăduiesc de ceva vreme indemnind populația să. Își facă provizii

    RăspundețiȘtergere
  7. De obicei, cand americanii pleaca dintr-un loc in cateva luni deschid un alt front in alt colt al lumii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Filmul Babylon Berlin e o porcarie leftista. Adevarul despre Republica de la Weimar il aflii vizionand "Europa The Last Battle". https://archive.org/details/watch_europa/Europa+The+Last+Battle+(02)+(Part+1+of+10)+-+2017+-+720P.mp4

    RăspundețiȘtergere
  9. Se pare ca, in SUA vom avea un al doilea Razboi de secesiune, pt ca penibilele marionete marxiste si teleghidate, numite "democrati" nu mai sunt capabile sa asigure o conducere cu un minim de normalitate si responsabilitate a Americii! De asemenea, e posibil ca si rusii sa le dea un "ajutor" in acest sens!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dați-le frânghia cu care să se spânzure, e o zicală foarte nimerită a rușilor..

      Ștergere
    2. 28 ianuarie 2024 la 08:12
      Da poate amaritii si cei rupti in fund gindesc asa, nu superbogatii din patura conducatoare care-si tin banii in vest impreuna cu copiii la studii sau cu lanturi de magazile, mansionuri in Florida si locuri de parcare a iahturilor in Caraibe. Virfurile(milionul) efectiv tremura de grija securitatii familiilor si a bunastarii lor occidentale.
      Deci este bine de mentionat cine ANUME vrea sa paseze fringhia occidentului. In nici un caz nu sunt goligarhii care stau in genunchi ca totul sa fie bine DINCOLO.
      CC

      Ștergere
  10. Foarte buna analogia cu Rep. Weimar. Incep sa se reliefeze foarte multe similaritati.
    Faza cu Texasul & Prietenii sai( cele 25 de state) care chipurile s-au aliat este doar showul lor, teatru de papusi, DE TOT RISUL, capitol la care holiudienii sunt ASI.
    Intrarea libera prin SUD va continua pina la coplesirea finala zdravana.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://stateofthenation.co/?p=207064

    "AI GRIJĂ, TEXAS!!! La fel cum federalii au pus la cale falsa "insurecție J6", criza explozivă de la graniță poate fi deturnată în mod similar de către administrația perfidă și trădătoare a lui Biden pentru a discredita și mai mult Mișcarea MAGA și pentru a criminaliza toate protestele împotriva invaziei de imigranți ilegali pusă chiar de ei la cale.

    Greg Abbott a fost guvernator timp de 9 lungi ani și a permis o invazie neîntreruptă de imigranți ilegali peste granița Texasului în ambele mandate. Datele istorice indică faptul că nu a făcut aproape nimic pentru a opri această invazie (doar foarte multe declarații). Prin urmare, rămâne de văzut dacă această inițiativă statală este reală sau este doar o încercare de a-i liniști pe locuitorii de la granița Texasului care sunt literalmente atacați zilnic. Având în vedere enormitatea și gravitatea acestei intruziuni nesfârșite sub supravegherea lui Abbott, acesta ar fi trebuit să fie pus sub acuzare cu ani în urmă. Rușine poporului texan pentru că i-a tolerat neglijența criminală totală, neîndeplinirea datoriei de guvernator și proasta administrare evidentă a îndatoririlor sale oficiale.

    Având în vedere această perspectivă, ar trebui să ne fie foarte ușor să înțelegem cum a fost posibil ca un laș ca Abbott să fie pus în mod strategic la guvernare, în primul rând ca un cal troian.

    Ceea ce înseamnă că, dacă se întâmplă ceva MARE la graniță, așa cum este descris mai jos, probabil că guvernul statului Texas lucrează cu federalii în culise.

    Cu toate acestea, expunerea prealabilă a unei operațiuni complexe sub steag fals, sau a unei serii de atacuri teroriste, sau deturnarea directă a acestei crize de frontieră din Texas de către banda lui Biden poate contribui în mare măsură la zădărnicirea executării lor.

    Patrioți, ajutați-ne să lansăm această LOVITURĂ PRE-EMPTIVĂ pentru a preveni ceea ce ar putea deveni un pretext fabricat pentru ca impostorul Biden să declare legea marțială înainte de alegeri... ... ... și știți ce înseamnă asta."


    Pe toată durata mandatului său de guvernator al Texasului, granița a fost larg deschisă, iar el nu a făcut nimic altceva decât să faciliteze distribuirea a milioane de invadatori în toată țara. Nicio operațiune de trafic de persoane nu a deplasat mai multe ființe umane decât cele transportate în timpul administrației Abbott.

    Acum, în preajma alegerilor generale din 2024, a luat atitudine.

    You figure it out.

    Cititi pe RT:
    "The Texas migrant drama is a distraction: US elites will keep the border wide open

    Governor Greg Abbott’s feud with US President Joe Biden might entertain voters, but it won’t stem the tide of illegal migrants

    by Tony Cox, a US journalist."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .....iar la rusi l-au condamnat pe Strelkov (care se bate de 10 ani cu ucraienienii)exact de ziua lui Zelenski,zic baietii aia de p-acolo ca daca pare ritualic nu-i nici o coincidenta....un mare show .....nu se bate nimeni cu nimeni ...sunt "ei" adica PTB contra "noi" adica pulimea

      Ștergere
  12. SUA se retrage intentionat din Siria/Irak pentru a permite lui Sufyani sa apara (Yamani/Yemen deja a aparut, mai raman Sufyani si Khorasan [Afghanistan/Uzbekhistan]). Se doreste unificarea Mexicului cu SUA eventual. Mexicanii nu vor deloc sa vina in SUA, o duc foarte bine la ei acasa, unde nu exista regulile si legile drastice care le-ar opri micile afaceri. Pe toate strazile mexicane veti vedea mici antrepenori, a caror activitate ar fi imposibila in SUA unde ai nevoie de n aprobari. Mexicanii nu vor in SUA. Chestia cu imigratia este legata de urmatorul fapt: americanii veterani de razboi sunt foarte bine antrenati si inarmati, si atunci cine ar putea sa devina inamicul lor intr-un razboi civil? Woke left? Deci, e nevoie de un inamic, si el bine antrenat in luptele din America Centrala, sau Orientul Mijlociu, sau chiar Asia, care sa poata lupta de la egal la egal cu americanii super inarmati. Cine isi mai aduce aminte de anul 1811-1812 in SUA? In martie 1811 a aparut o cometa pe cer, denumita C 1811/F1, din Argo Navis, si au inceput problemele. Simultan, in decembrie 1811, s-a ivit o noua cometa din constelatia Aquila, al carui satelit, un meteor, s-a ciocnit de zona raului Mississippi cauzand cel mai mare cutremur inregistrat vreodata, la New Madrid. Cometa era satelitul lui Garuda, planeta observata in toate imaginile si videourile aflata langa Soare dincolo de Mercur, si confundata cu Nibiru. Au urmat marile cutremure din California, America Centrala, si avem si un razboi mondial in paralel, Franta vs Prusia/Austria/Rusia, Anglia vs SUA. Deci, pentru indeplinirea profetiile despre marea interioara care va apare intre golful Mexic si marile lacuri canadiene, e nevoie din nou de aportul lui Garuda, declansarea intervalului apocaliptic. De aceea elitele SUA procedeaza asa, permitand imigrantilor sa intre in tara precum si deteriorarea infrastructurii si a mediului cultural.

    RăspundețiȘtergere
  13. Biden da deja inapoi. Nici un stat american nu vrea secesiune, pentru ca toata lumea profita masiv.

    RăspundețiȘtergere
  14. Aceasta situatie poate fi un motiv de amanarea sine die a alegerilor in SUA cu toate implicatiile ce decurg din aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Scena de la Telegram cu biciclista și "golanii" pare regizată și iar mă citez singur:

    https://www.incorectpolitic.com/ultranationalismul-cucereste-romania-pe-cine-demonizeaza-sistemul/#comment-62310

    Aici e în mod clar vorba despre a III-a variantă, adică e șaua prea jos.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu cred că știți mai bine ceea ce s-a întâmplat, deși nu prea reușesc nici măcar eu să înțeleg. În noiembrie 2022 s-a întâmplat că s-au terminat banii în Statele Americii. Cum? De ce? Nu știu, însă este ceva care s-a întâmplat. Să mai lăsăm secesiunile. Vorba este că nu mai există buget.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)