vineri, 5 ianuarie 2024

Epstein


V-ați întrebat de ce un scandal atât de mare se judecă atât de greu? De ce a bubuit atât de târziu? Și, fiind târziu, de ce oare a mai bubuit? Sunt multe necunoscute în cazul Epstein. S-au încercat diverse narative și n-a mers nimic. Totuși, despre ce e vorba în toată treaba?

N-am informații secrete, dar nici nu mai e nevoie de așa ceva. Întreg spectacolul s-a desfășurat ca un film prost. Nu mai e nevoie să se scoată documente secrete. De fapt n-a fost nevoie de la început, cazul fiind unul banal. Un pește își face un cuibușor de nebunii pentru oamenii cu bani. Nimic spectaculos, există asemenea cuibușoare peste tot în lume. Afacerea e banală: în timp ce interlopii și peștii de rând plasează femei oamenilor obișnuiți, unii mai cu ștaif țintesc segmentul superior al societății. Boala e aceeași, uniform răspândită în societate. La prima vedere nu e ceva ieșit din comun: curvele însoțesc omenirea aproape de la începuturile sale. Ce avea Epstein separat? O componentă de pedofilie. Și pare că fix asta era cea care atrăgea. 

Scandalul Epstein a pornit de la acuzele de pedofilie împotriva sa. Omul știa care-s riscurile și de aceea își făcuse cuibușorul de nebunii în afara SUA. Doar că nu s-a putut abține și a acționat inclusiv pe teritoriul SUA. Partea și mai interesantă e că ceea ce se petrecea în întregul cuibușor de nebunii era filmat. Așadar, omul era cu misiune. Avea legături la nivel înalt peste tot. Faptul că veneau diverse personaje pentru a-și procura plăceri interzise l-a transformat într-un personaj cheie. Cu toate acestea, Epstein era extrem de discret. Desigur, era cunoscut în zonele pe care le frecventa, dar a stat întotdeauna discret. 

Când a izbucnit scandalul, Epstein a încercat să joace aceeași carte a discreției. Doar că ceva s-a prăbușit. Care-a fost elementul? Mai multe victime nu s-au lăsat și au dat în judecată tot ce mișcă(inclusiv SUA). Asta după ce FBI pusese batista pe țambal obținând pe repede-înainte o condamnare de lux, în care Epstein a stat închis acasă vreo trei luni. Nebunia a luat amploare ceva mai târziu când idioți din zona presei, instigați de indivizi incompetenți din zona discretă, au crezut că-l  vor lovi mortal pe Trump cu acest caz. Așa s-a rostogolit toată treaba și ceea ce ar fi trebuit să aibă un deznodământ discret a explodat. Doar că treburile au stat fix invers întrucât nu Trump era beneficiarul serviciilor lui Epstein, ci o liotă de democrați, între care Clinton e figura cea mai proeminentă. E interesant că procesul a continuat cu probele secretizate, astfel încât abia acum Joe Doe #36 s-a dovedit a fi Clinton. Fac o paranteză informându-vă că Bill Clinton se află pe moment în Republica Dominicană de unde nu s-a întors încă( e acolo din 29 decembrie). 

Așadar, de atâta amar de vreme procesul se desfășoară într-un secret absolut deoarece nu trebuiau să se afle niște lucruri. Mai mult, inițial, când FBI-ul a pus batista pe țambal, a lăsat să se înțeleagă că fac asta deoarece Epstein face parte din comunitatea de informații. Abia când a explodat buba, Epstein a făcut cunoștință cu închisorile federale. Și tot atunci s-a decis că e deja periculos, iar pionul a fost sinucis. 

Există multe informații publice care ne arată că omul era integrat într-o structură globală. Sub nicio formă nu făcea parte din comunitatea americană de informații, ci lucra la un nivel superior. De altfel, întreaga sa afacere de prostituție era una creată strict pentru a-i agăța pe gușteri. Bill Clinton, obsedat cum îl știm, a fost agățat de rețeaua Epstein și, cel mai probabil, manipulat în „direcția stabilită”. De altfel, acest munte de corupție, s-a bălăcit cu dezinvoltură în ilegalități, întreaga sa viață fiind una de bandit. Doar că, întrucât a jucat cum i s-a cântat, a fost protejat. De ce s-au judecat „cazurile Epstein” cu documente secretizate? Fix pentru a proteja diverse identități, pentru a se avea în vedere acoperirea cazurilor și împiedicarea unor noi procese. Fără doar și poate, în toată epopeea care se desfășoară sub ochii noștri, serviciile au acționat discret, astfel încât să prevină rostogolirea unor alte cazuri. 

Ceea ce a ieșit acum la iveală este o nimica toată. Deja lumea știa, astfel încât impactul e minim. Practic am asistat la un proces în care s-a lucrat astfel încât daunele să fie minime. Cu Epstein dus din lumea asta și cu Ghislane Maxwell extrem de discretă chiar și la mititica, cazul se va închide deoarece nu cred că mai are alte perspective. Rămâne însă de înțeles modul de operare al mafiei globaliste. E similar celui specific mafioților mărunți care filmează sau fotografiază indivizii cu perspectivă atunci când se dedau „plăcerilor plătite”, iar mai târziu storc bani de la ei pentru a nu da în vileag ceea ce au. Schema e simplă, dar eficace. Și uite-așa lumea e condusă prin intermediul unor metode utilizate de golanii banali.

Indiferent de rezultatul proceselor în curs, cazul Epstein este o sfidare a bunului simț întrucât investigațiile s-au oprit la el și asociata sa, în condițiile în care trebuiau cercatați beneficiarii materialelor lui Epstein. De-abia de-acolo începe povestea adevărată, poveste care acum e îngropată pentru totdeauna!

25 de comentarii:

  1. Procedura aceasta e folosita peste tot in occident. Toti sefii cand sunt incoronati au obligația sa execute un act de pedofilie filmat ca sa ii aiba la mana, altfel nu ajungi sef. Sau daca vrei sa ai succes sa zicem in muzica trebuie sa iti vinzi sufletul efectuând acte satanice filmate sa te aibă la mana si apoi iti deschid Matrix ul pentru succes.
    E ca si cu banii, daca sistemul e al lor fac ce vor.
    De aceea se creează un sistem nou, BRICS departe de sataniști și filmările lor șantajiste.
    Basescu si Iohannis dacă nu fac ce zice rețeaua mondială de export ideologic ce filmări crezi ca ar apare? Ha ha ha.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cu adoptiile internationale mijlocite de Ala inalt care vorbeste greu si de catre ravasitoarea sa
      soție de coloratură cum.o fi?

      Ștergere
    2. Despre succesul în muzică:

      https://radiofidelity.com/the-most-viewed-25-songs-ever-played-on-youtube/

      "1. 'Baby Shark' (Pinkfong)" - ~13871889033 de vizualizări (tocmai am verificat).

      https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_singles

      Aici nu comentez că e prea mult de comentat, însă:

      https://redirect.invidious.io/watch?v=ibuNS5hS1js

      0:43: "So you see, greatness has nothing to do with success, or money..."

      https://kidsmusic.info/artists/yvann-sangsue/albums/ecoute

      Tot încerc de vreo 2 zile să înțeleg textul celui de-al II-lea cântec ("Dans Tes Yeux") și nu știu dacă a auzit cineva până acum de cântărețul respectiv, dar dacă nu, tocmai asta e ideea. Ce am înțeles până acum, poate știe cineva franceză pentru că îmi lipsește penultimul vers...

      "J'ai vu dans tes yeux une lueur,
      j'ai vu dans ton coeur quelqu'un qui pleure.
      Je te revois dans ce couloir,
      perdue dans le noir,
      comme un oiseau blotti,
      sans nid.

      [Refrain:]
      La voix soufflera l'espoir
      d'avoir mes joues rouges et d'amour.
      La victoire au fond de tes yeux noir
      brûlera encore et toujours.

      Toi, petite poupée au coeur doré,
      tes secrets me sont dévoilés.
      Passe de ce non (nom?), passe de ce cri (gris?).
      Moi, mais [...],
      j'avais compri, ton ciel est gris.

      [Refrain]"

      Ștergere
    3. Corect!
      Ti se pune ipoteca - ti se ia o garantie - pe succes!
      Si astfel, accepti orice crestere de dobanda.
      Asa se intampla tuturor celor care vor SuckSid!

      Ștergere
    4. Actualizare ultima strofă (în afară de "yeux noirs"), probabil că penultimul vers e greșit.

      "Toi, petite poupée au coeur doré,
      tes secrets ne sont dévoilés,
      pas un seul mot (nom?), pas un seul cri.
      Moi, mais autant tu, tu es mon et
      j'avais compri, ton ciel est gris."

      Ștergere
    5. Al II-lea vers din refren ar putea să fie și "d'avoir mes jours joyeux d'amour". Probabil că n-o să aflu niciodată...

      Ștergere
    6. *"jaillir d'amour" (mai râmâne penultimul vers)

      Ștergere
  2. ''1. Şi în acelaşi timp, adunându-se mulţime mii şi mii de oameni, încât se călcau unii pe alţii, Iisus a început să vorbească întâi către ucenicii Săi: Feriţi-vă de aluatul fariseilor, care este făţărnicia.
    2. Că nimic nu este acoperit care să nu se descopere şi nimic ascuns care să nu se cunoască.
    3. De aceea, câte aţi spus la întuneric se vor auzi la lumină; şi ceea ce aţi vorbit la ureche, în odăi, se va vesti de pe acoperişuri. ''

    Cine are urechi de auzit, sa auda !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, insa stapinii lumii mamonice care cred in karma si modalitatile de a arde in astral consecintele(aici este cheia), un fel de pseudospovedanie publica, mereu insista sa comunice lumii ceea ce fac chiar si cu detalii spunindu-ne in fata fara ocolisuri. Drept dovada recenta avem evenimentele ultimilor trei ani.
      De ce nu se feresc?
      Simplu, deoarece omul mic nu poate face nimic decit sa joace cum dicteaza ei.

      Ștergere
    2. Adevăr grăit !👏👏

      Ștergere
  3. "...idioți din zona presei, instigați de indivizi incompetenți din zona discretă.." ? Mira-m-as. Idioti,idioti, dar stiu pe unde nu-i bine sa umble.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Idiotilor din presa li se comanda cu strictete la ce au voie sa reactioneze si la ce nu, nu ca ar alege ei ce informatii sa popularizeze. Gasca asta de bagabonzi si-a pierdut demult credibilitatea pentru multi insa din nefericire inca mai au priza la milioane de fraieri.
      De exemplu n-au voie sa-l caute prin insulele Pacificului pe unde o fi "exilat" cu miliardele lui si unde probabil ca il are drept vecin pe Prigoajin in vila din dreapta si pe SadamHusein in vila din stinga.
      Tot ce auzim sunt miciuni gogonate vomitive pentru boi.
      Inainte de a ne spune ca e(sunt) mort(i) mai intii sa ne dovedeasca ca nu mai este(sunt) vi(i)u. Acolo-si prind urechile toti.

      Ștergere
  4. Nimic nu poate fi ''ingropat'' pentru totdeauna.
    Iar ceea ce ati prezentat in articol este un motiv de speranta pentru restul Lumii fiindca poate sa prefigureze o prabusire mai profunda si mai rapida a monstrulu criminal !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi de remarcat etnia evreiască a rețelei respective, ceea ce ne poate duce la ipoteza că rețeaua era organizată de fapt de MOSSAD.
    Implicarea lui Clinton s-a făcut pentru ca el să nu vocifereze după uciderea lui Itzhak Rabin, care tocmai semnaseră Pacea cu Palestina și Yasser Arafat. De aceea a fost introdusă în scenă Monica Lewinsky, tot o evreică, prin intermediul căreia a fost inculpat și amenințat.
    Bill Clinton este cel mai tare președinte al SUA din ultimii 100 de ani, deoarece el a semnat două păci:
    1. Pacea dintre Rusia și Ucraina și
    2. Pacea dintre Israel și Palestina, Evreii au sabotat aceste 2 tratate:
    1. Înțelegerea dintre Israel și Palestina a fost sabotată prin împușcarea lui Itzhak Rabin de către evrei,
    2. Înțelegerea dintre Rusia și Ucraina a fost sabotată tot de evrei prin aducerea evreului Zdrelensky și a camarilei evreiești la conducerea Ucrainei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Pacea dintre Rusia și Ucraina"
      Despre ce "pace "vorbesti?
      Intre '93 si 2001 cind a fost el presedinte.

      Ștergere
    2. Bravo , e deductibila si nu trebuie multa carte a intelege lucruri! Detaliile nu ne apartin si nici nu ne trebuie , alea ne incurca ! encore in fois bravo !

      Ștergere
  6. Ieri a aparut stirea cum ca vor sa-i faca inca un dosar penal lui Trump, fiindca a beneficiat de serviciile sexuale ale evreului Epstein! Este exact ca in celebrul scheci al lui Florin Piersic cu castravetele, in care vrei nu vrei, tot la Trump ajung! Doar ca, dand dovada de cretinism maxim, Deep State-ul american nu pricepe in ruptul capului ca, cu cat ii insceneaza mai multe dosare lui Trump, cu atat creste cota de popularitate a acestuia in randul americanilor! Practic, sunt ca doua marimi direct proportionale! Sau, poate ca pricepe, dar va pune in aplicare toate metodele de a se descotorosi de Trump(cum este si aberatia total neconstitutionala si dictatoriala de fi scos de pe buletinele de vot sau continuarea furtului la urne cu ajutorul masinilor elvetiene de vot), inclusiv eliminarea fizica a "marelui blond", pe principiul dictaturii supreme: "facem tot ce vrem, pt ca putem"!

    RăspundețiȘtergere
  7. Megyn Kelly (una din vocile C.I.A.):
    "Vom auzi mult mai multe despre Jeffrey Epstein în următorul an. S-ar putea chiar să auziți direct de la el. Mai multe despre asta, pe măsură ce mi se va permite să vă spun."

    Povestea spune ca in noaptea in care s-a sinucis Epstein, in puscaria respectiva, timp de vreo doua ore, tocmai cind s-a sinucis el, nu functionau nici camerele video, nici celelalte sisteme de avertizare si control, iar negrul care era de paza a atipit etc. Sau cam asa ceva.

    Povestea e ridicola: un puscarias care vrea sa se sinucida nu poate bloca toate sistemele de securitate din jurul lui. Ca, daca ar avea atita putere, nu s-ar mai sinucide, ar evada.

    Ceea ce se sugereaza e ca a fost sinucis de cei de pe lista lui de pedofili santajabili. Problema e ca lazile cu sute de CD-uri si hard-disk-uri cu inregistrarile video, etichetate minutios, cu mina lui, de Epstein au disparut dupa ce FBI-ul, venit in vizita la viloiul (mansion) lui Epstein, vezi:
    https://www.theguardian.com/us-news/2021/mar/12/jeffrey-epstein-manhattan-mansion-sells-restitution-fund
    le-a fotografiat doar, fiindca baietii - inocenti, superficiali si neglijenti cum stim ca le e felul (atunci cind trebuie) - venisera fara mandatul necesar, hahaha. Peste citeva zile, cind au revenit cu mandat, nu mai era nici urma de lazi cu discuri.

    Nu am crezut nici o secunda in sinuciderea sau executia lui Epstein. Sint convins ca a fost evacuat. Daca Mossadul ar fi acceptat acest sacrificiu public al unuia dintre cei mai eficienti spioni ai sai, loialitatea pina in pinzele albe a puzderiei de spioni cu care Mossadul a impinzit lumea, convinsi ca nu vor fi niciodata abandonati, ar fi fost definitiv compromisa. Oricare spion de-al lor ar fi intors armele imediat ce ar fi constatat ca a fost descoperit, bucuros ca scapa cu viata si ramine liber.

    Ascultati, va rog, vocea C.I.A.:
    https://gab.com/Boerevrou/posts/111704034604954694/media/1?timeline=video

    P.S. Cititi articolul din link-ul de mai jos, vizionati si inregistrarile video, ca sa vedeti cu ce se ocupa psihopatii de la FBI. SUA e invadata zilnic de zeci de mii de ilegali, fara ca cineva sa apere frontiera de stat, iar animalele astea confisca lapte si alte produse ORGANICE de la cei mai pasnici oameni de pe fata pamintului: poporul AMISH.

    https://www.infowars.com/posts/state-raids-organic-amish-farm-selling-raw-foods-to-private-buyers/

    Uitati-va la inregistrarea urmatoare de la Amos Miller’s organic farm:
    https://twitter.com/i/status/1743005398183899610

    Ti se face greatza. Vorba lui Jeremiah Wright, pastorul lui Obama, "God Damn America"! Astia chiar merita soarta Sodomei pentru halul de degenerare in care au ajuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa scriu pana maine si tot nu ar fi destul si probabil inutil vizavi de SISTEM ! Asa este si mie mi se face greata sa vad pana unde duce decaderea morala a speciei umane ! LIBERTATEA nu pare asi gasi locul nici in lumea de azi (sofisme) !

      Ștergere
    2. Numai capcaunul de Nea Nicu n-a vrut de nici un fel sa-l asculte pe Gorbaciov( vorba aia, vioara 1 a manevrei generale) cind ala de doua ori in '89 i-a spus-o direct, personal:
      - Bai omule, gata s-a incheiat proiectul URSS( de ridicare si salvare a lumii a III-a), si implicit si al tau mioritic. Fa bine si cind vizitezi Iranul in toamna, nu fi fraier, macar 6 luni, un an, nu te mai intoarce acasa sau daca vrei vino la noi ca noi tu te dam inapoi sa te rupa aia.

      Ștergere
  8. Cuvantul SECRET ar trebui interzis prin lege ! Cand 2 sau mai multe persoane stiu un secretel , el defapt nu mai exista decat temporar! Sofisme ca de obicei !

    RăspundețiȘtergere
  9. ca în Clubul cocoșaților! O fotografie în ipostază compromițătoare îți asigură accederea în Cupolă!

    RăspundețiȘtergere
  10. Este suficient sa fii atent la -protecția de care a beneficiat acest individ -pt a înțelege cum funcționează in realitate Occidentul : servicii secrete , justiție, politic, globalisti - CORUPTE, TICĂLOASE, PERVERSE; In aceste condiții, colapsul occidentului era previzibil și implacabil

    RăspundețiȘtergere
  11. Traduceti daca vreti mai multe detalii https://www.maurizioblondet.it/le-cattive-compagnie-di-el-papa/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre dl. Francisc:

      https://www.ndtv.com/world-news/pope-francis-says-its-ok-to-spank-kids-if-their-dignity-is-kept-737535

      Asta înseamnă că și ce s-a întâmplat în închisorile comuniste a fost Ok dacă victimele și-au păstrat demnitatea, însă ce a zis popa Francisc nu e nimic, pentru că:

      http://www.cuvantul-ortodox.ro/probleme-si-dificultati-in-educarea-copiilor-copilul-incapatanat-rasfatat-grosolan-care-vorbeste-urat-etc-cum-luptam-cu-obiceiurile-proaste-de-comportament-ale-copilului/

      "Citiţi 'Poemul pedagogic' al lui Makarenko, mai ales acea parte în care el vorbeşte despre primele şi cele mai grele luni de domesticire a foştilor copii vagabonzi,"

      Despre Makarenko:

      https://ro.wikipedia.org/wiki/Experimentul_Pite%C8%99ti

      "În cel puțin o ocazie, Makarenko a fost citat ca inspirație de însuși Țurcanu."

      Continuarea la mine pe sait, când oi avea timp.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)