joi, 18 ianuarie 2024

Rusia în pragul marii lovituri


Mi-a rămas în minte un discurs al lui Putin în care vorbea despre ideologiile care mănâncă vestul. Concluzionând, acesta spunea: „Lăsați-i să facă la ei!”. Rusia a cunoscut „binefacerile” ideologiei artificiale, astfel încât consideră benefică implementarea ideologiilor surori în Occident deoarece acesta este modul în care pot dărâma Occidentul din temelii, răzbunându-se istoric. Vă rog citiți cu foarte mare atenție ceea ce urmează deoarece prezint un pattern interesant pe care l-ați văzut, îl vedeți în prezent și pe care îl veți vedea în viitorul apropiat.

Dacă întrebi oameni din structurile de securitate îți vor spune că „rușii nu și-au făcut apariția pe aici” sau că „tentativele rusești au fost respinse”. Nu-i ciudat? Oare chiar atât de înapoiați să fie rușii încât să nu fi reușit să-și activeze cava din - altădată - impresionanta lor mașinărie de spionaj pe care o aveau aici și pretutindeni? Treaba însă nu se manifestă doar la noi. Peste tot în Occident spionajul rusesc nu există decât la modul superficial. Serviciile de informații occidentale probabil se felicită deoarece, iată, au reușit să izoleze Rusia atât de bine încât „nici musca nu scapă”(știți voi cum!).

Chestiunea pe care v-o spun este însă de o banalitate atât de mare încât devine uluitor de eficientă. Dacă vreți să știți adevărul, vă voi spune că Rusia nu are „agenți infiltrați” în sistemul occidental ci că Rusia domină sistemul occidental. Cred că este cea mai impresionantă infiltrare a istoriei. Și o să înțelegeți exact despre ce e vorba.

Voi începe cu pattern-ul local. Mai țineți minte cum a fost ales președinte Klaus Iohannis? Mai țineți minte cum a răsturnat el cele zece procente care-l despărțeau de Ponta? Cum a fost posibil așa ceva? Cine l-a sprijinit pe Klaus ca să-i scape pe proști de „Mickey Mouse”? Știați că în campania lui Klaus a acționat un puternic desant dubios cu rădăcini în Republica Moldova? Este vorba de apropiați ai lui Renat Usatîi și cu asta am spus cam totul. Mai mult, vă voi reaminti că unul dintre oamenii cheie ai campaniei social media ai lui Iohannis, Ioan Dan Niculescu, a murit într-un ciudat accident de circulație la doi ani după întronizarea clovnului Klaus. Omul era de fel din Iași, iar Iașiul e un puternic centru de influență estică. Și e normal să fie așa deoarece geografia lucrează în acea direcție.

Cum a reușit „occidentalistul Klaus” să-l facă pe Ponta e greu de înțeles. Ponta era sluga americanilor. Orice i-ar fi cerut Ambasada ar fi executat fără probleme. Care-a fost punctul său moale? Nu a fost susținut de cine trebuie, adică de ruși. Rețineți chestia asta!

Să trecem în SUA. V-am spus în mai multe rânduri că, după bulversarea produsă de Trump, interesele Rusiei au fost ca puterea să fie cucerită de democrați. Vi se pare întâmplător faptul că Putin iese abia acum cu declarații conform cărora votul prin corespondență a fost cumpărat cu 10$ pe buletin? De unde știe Putin atât de bine suma? Oare știe asta pentru că Rusia a fost o forță activă în campania de culegere de voturi pentru democrați? 10$ pe vot înseamnă 10 milioane pentru un milion de voturi, ceea ce e o bagatelă. Vă spun asta ca să înțelegeți cât de măreață e SUA și cum o poți face varză cu un buget de râsul curcilor. De altfel asta o știe toată lumea. Ați văzut doar operațiunile prin care Soros și-a pus procurorii săi prin intermediul unor banale „sponsorizări” ale campaniilor. 

Însă cea mai uluitoare informație din SUA a apărut pe radar în decembrie anul trecut. Desigur, a fost trecută rapid sub tăcere. Ați auzit de Charles McGonigal? Probabil că nu. Individul este un fost agent FBI de contrainformații. A lucrat în subteran, fiind principalul vector al nebuniei amestecului rușilor în procesul electoral american în favoarea lui Trump, ceea ce este cunoscut drept „Trump-Russia Probe”. Întregul fake a fost abil instrumentat astfel încât i-a făcut praf lui Trump jumătate din mandat. Care e însă știrea? Acest Charles McGonogal a fost condamnat în decembrie 2023 la patru ani de închisoare pentru ... coluziune cu Rusia. Între altele, a fost prins făcând afaceri cu nimeni altcineva decât cu ... Oleg Deripaska, iar cine nu înțelege ce e de înțeles din asta înseamnă că a trăit degeaba până acum. 

V-aș putea da numeroase alte exemple, dar nu are sens să mă întind întrucât orice om de bună credință care și-a deschis ochii poate constata singur ceea ce e de constatat. Mai ales că informațiile sunt la vedere, nu trebuie căutate prin surse obscure.

Așadar revin cu întrebarea: au dispărut agenții ruși? Cu siguranță nu, doar că ei sunt acum „de partea bună a istoriei”. Agenții ruși din România sunt cei care „vor mai multă Europa”, sunt avocații „grâului ucrainean”, sunt dușmanii Rusiei, sunt adepții NATO s.a.m.d. Poate părea absolut paradoxal ceea ce spun, dar fix așa e. Toate rezidențele serviciilor rusești nu fac decât să execute ordinul lui Putin: „Lăsați-i să facă la ei!”. De aceea nu au cum să fie identificați deoarece, din punctul de vedere occidental ei fac „ceea ce e bine”. De fapt aici e partea cu adevărat interesantă.

Rusia a încetat să mai aibă idealul de a salva Europa. Și în momentul în care au detectat că Occidentul a găsit ideologia care-l duce la dezastru, singurul lucru pe care-l fac este să se izoleze de nebunie, ajutând însă Occidentul să se afunde cât mai adânc în nebunia-i distructivă. De aceea am afirmat cu toată responsabilitatea că băsescu a fost agent rus și afirm la fel de responsabil că Plăvanul e și el agățat de serviciile rusești(agățat sau manipulat). 

De altfel, ultima lovitură dată de ruși am văzut-o în Polonia. Răsturnarea conservatorilor lui Kaczyński și instaurarea euro-idioților lui Tusk nu are alt efect decât prăbușirea Poloniei, pe care o veți vedea mai clar la jumătatea anului în curs. 

Câteva cuvinte acum despre SUA. După plecarea lui Obama SUA a intrat într-o perioadă similară celei post-Brejnev a URSS. Ce s-a întâmplat atunci în URSS? A venit la butoane Iuri Andropov - forță chipurile reformatoare(a se citi atlantist) - care apoi a fost urmat de Cernenko, conservator pe linie Brejnev. Pe Cernenko nu l-a mai ajutat sănătatea și, după moartea sa, a venit la butoane agentul Gorbaciov, soldat al lui Andropov. Rolul lui Gorbaciov a fost acela de a îngropa URSS. În SUA, echivalentul lui Andropov e Trump. Forța reactivă venită după, a fost ramolitul Biden, echivalent al lui Cernenko. Biden însă nu a reușit decât să bage căruța și mai adânc în groapă prin revenirea la paradigma Obama. Conducerea sa e  similară celei a lui Cernenko, al cărui ideal era ca Volgogradul să redevină Stalingrad. Ce urmează acum? Venirea americană a lui Gorbaciov care, probabil, acolo va fi tot sub forma lui Trump. De ce au nevoie rușii de un Gorbaciov american? E simplu: trebuie să fie cineva care să semneze actele de capitulare. SUA nu mai poate fi salvată prin strategii economice și politice, ci printr-un reset total. Iar resetul presupune un purgatoriu similar celui prin care a trecut URSS. 

51 de comentarii:

  1. După raționamentul asta orice inept din Vest e în slujba Rusiei. Milei, din Argentina, e agent rus. Ursula, Schulz, Annalena, iar lista e imensa. Mi se pare exagerat, deși ar fi interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nu e ceea ce pare a fi,iar ceea ce pare a fi e nimic.

      Ștergere
    2. Faza cu Milei la WEFut a fost de milioane. L-au rugat stapinii banilor sa aduca adevarate ELOGII capitalismului, a banului in general complementat de critici vehemente la adresa virusului colectivizarii care bintuie in lume. Wefuistilor le plac contrastele atita timp cit deputatii nu se leaga de ei personal. Si toate astea au loc in timp ce proiectul PATAGONIZARII Americii de Sud merge inainte( pentru cei informati)

      Ștergere
  2. de ce a atacat pakistan Iranul?
    https://x.com/iihtishamm/status/1747916743945621746?s=20

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://french.presstv.ir/Detail/2024/01/19/718522/Iran-respecte-l’intégrité-territoriale-pakistanaise-

      Ștergere
    2. Multumesc Dan de raspuns.
      Nu stiam de Belucistan, am aflat ceva nou cu ocazia asta.

      Ștergere
  3. Dezintegrarea URSS e linia de jos pt UE, nu pt SUA care se va dezintegra prin război civil. Va cunoaşte reversul medaliei "democrației" vândută pe plan mondial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "se va dezintegra prin răz.."
      Asa pare la prima vedere deoarece de multe decenii se fac eforturi uriase holiudiene sa fie dresati pentru a raspunde stimulentilor externi in moduri din cele mai dracesti, dar nu or sa reuseasca.
      S-or fi inirmat pina-n dinti dar nu or sa se foloseasca de ele.

      Ștergere
  4. Și asta se întâmplă când citești prea multe cărți de la biserică.

    https://www.crestinortodox.ro/credinta/cum-lupta-diavolul-oameni-161122.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt total de acord cu ceea ce scrie autorul in acest articol, inclusiv cu afimatiile(care ar parea paradoxale pt marea majoritate a romanilor), cum ca "băsescu a fost agent rus și afirm la fel de responsabil că Plăvanul e și el agățat de serviciile rusești(agățat sau manipulat)"(bine spus, "agățat sau manipulat", pt ca un prostovan tradator si extrem de fricos ca Salamul de Sibiu expirat, nu si-ar fi gasit niciodata loc in serviciile rusesti)! Doar ca, tot acest tablou descris aici, ar trebui privit dintr-o perspectiva destul de ingusta a vremurilor care vor urma, in sensul urmator: desi prin aceste actiuni si alte masuri interne de tip conservator pe care le-a luat, Putin pare un conducator patriot, suveranist, credincios-ortodox si responsabil pt neamul lui, pe de alta parte, prin trimiterea Rusiei spre Ghetoul digital(prin moneda digitala, control si supraveghere digitala cat cuprinde pt populatie, orase de 15 minute, politica Covid si incercarea impunerii vaccinarii mortale obligatorii, recunoasterea OMS si a politicilor criminale si de suprematie medicala a acestui ONG a lui Bill Gates, scanare digitala la locul de munca, etc), arata ca acesta nu este altceva decat un pion alb sau negru al Ocultei(depinde din ce unghi il privesti), alaturi de un Stat subteran rusesc care se sprijina pe complexul militar-industrial! De fapt, Oculta vrea ea insasi sa dea lovitura de gratie Americii, de care a carei forta s-a folosit de vreo 2 secole(mai ales de ultima suta de ani), pt ca o parte considerabila a poporului american(in special albii cu radacini mai vechi), profund credincioasa vechilor valori normale, inclusiv credinta crestina(sunt milioane de familii americane care inainte de a manca, spun si astazi "Tatal Nostru" si se roaga constant) si inarmata din toate punctele de vedere, reprezinta o majoritate tacuta si amenintatoare la adresa elitelor Ocultei, adica o nuca tare in gura acesteia(cine a vazut filmul profetic produs de scursura globalista Obama, poate intelege aceasta dorinta a Ocultei)! Pe de alta parte, nici Rusia cu un popor milenar ortodox , chiar daca astazi ii controleaza conducatorii, nu poate constitui un stat de incredere pe care s-ar putea baza Oculta(sa ne amintim ce s-a intamplat la Marea Revolutie din 1917, cand actiunea papusarilor oculti prin agentii lor Lenin si Trotki a fost deturnata de catre destin, in momentul in care Stalin, un dictator nemilos, dar care si-a urmarit doar propriile lui interese, a preluat puterea in URSS)! Astfel ca, alegerea Ocultei pt acel stat obedient pana la anularea oricarei identitati nationale si religioase, pe care il va folosi ca brat inarmat impotriva celor care ii vor contesta Noua Ordine Mondiala pe care vrea s-o impuna, va fi China, dearece aceasta beneficiaza de tot ce isi doreste Oculta pt un stat pe care sa se poata baza fara limite! De altfel, Rusia nu va fi decat o mica etapa in planul Ocultei, cat sa abata atentia de la China, pe care aceasta din urma o va trada mai intai pe la spate, apoi o va invinge, ingloband mai mult de jumatate din teritoriul Rusiei, dupa cum spun mai toate profetiile Sfintilor Parinti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bun comentariu,poate mai bun chiar decat articolul, cu toata stima si pt dl Diaconu...

      Ștergere
    2. F bun raspunsul/analiză la articolul f bun și el al lui DD, prin care a ridicat cortina pana pe la jumătate, pe când analiza dvs a ridicat cortina total, lăsând scena în lumina

      Ștergere
    3. Aritmetica simplă prezentată de profetul Daniel în cartea sa nu poate fi împlinită decât de China : armata celor "două zeci de mii câte zece mii, cu șaptezeci de împărați în fruntea lor".Da,Rusia va pierde cea mai mare parte a pământurilor sale, dar trebuie coroborată și cu lupta victorioasă pe două fronturi a rușilor în primă fază: cu atingerea aliniamentului Rinului în vest și a vecinătății apropiate a Ierusalimului în Est. Abia înfigerea pumnalului în spatele siberian de către China&Japonia și sualezi îi va întoarce pe ruși acasă cu coada între picioare.
      Se deschide astfel apetitul pentru World Leader al chinezilor, dar va ține puțin-extrem de puțin.
      Vremuri interesante !

      Ștergere
    4. O, tu, măreață şi Creaţă ocultă, atoatevăzătoare, atoatecunoscătoare şi atoateştiutoare! Oculta e în tot, oculta e în toate, oculta-I şi pe Marte! Mda...anonim 12:59, nu-ş ce să zic. Acum, pe Aici, cu îngăduinţa şi bunăvoința gazdei, respectiv, domnul Dan Diaconu, fiecare musafir poate să-şi comunice opinia. Da, e liber să se producă, după cum bine ați vazut.
      Ok.
      Domnule anonim 12:59, textul scris/transcris de dumneavoastră, pare a fi un fel de odă închinat maleficei oculte. Scriu cu literă mare doar la începutul propoziției, dacă se nimereşte. Asadar, madama colectivă oculta, este invincibilă, după autorul textului/comentariu. De unde stiți?
      Chiar aşa, de unde? V-a şoptit un papagal? Că rândunica nu face din astea.
      Cei mai buni meseriaşi în manipulare şi dezinformare sunt rusii. Asta e. Sunt maeştrii. Joacă cel mai tare biliard rocambol! Şi atenție, acest tip de biliard este patentat de britişi. Da, de perfidul Albion. Ei, ruşii l-au şlefuit şi-l joacă artistic, cu eleganță. Ce lorzi englezi! De fapt, cum se numeşte acel nobil englez, cu o funcție cheie în creierul spionajului britiş care a făcut treabă foarte bună pentru ruşi, pe o perioadă bunicică de timp? Ştiţi? Hai că este o legendă în lumea spionajului. Dar, să revenim la ocultă. Nu sunt ingrată/ingrat, nu sunt nepoliticoasă/nepoliticos, dar acestei dame de consumație îi bat clopotele. Nu, n- a decedat. Nu încă. Se zvârcoleşte. E în metastaze. In stadiul unei asemenea boli, e în stare de orice. Orice! De ce? Pentru că este încolțită. De cine? Aiasta-i întrebarea!!!

      Ștergere
    5. Ah, era să uit: Biliard Carambole, că nu doresc să-i supăr pe britişi.
      Reînvierea lui Rocambole, e altceva.
      NV

      Ștergere
    6. Bun comentariul, dar nu se compară cu cel scris de Matei deasupra. Eu sunt Marcu, btw, nu sunt Matei (cred că se vede).

      Ștergere
    7. P.S. Să nu-l uităm pe Sun Tzu!!!
      NV

      Ștergere
    8. Kim Philby,"spionul secolului XX".

      Ștergere
    9. @Anonim18 ianuarie 2024 la 19:05
      You got me wrong, my friend. Am făcut doar o mică sinteză a unor ziceri despre ruși, a lor înșiși: oameni *îmbunătățiți* în sensul ortodox al cuvântului.
      madama colectivă oculta(cu literă mik k care i se potrivește)- ca să te citez-este Piramida puterii antihristice, pe care au schițat-o unii pe net.
      Și nu, NU ESTE invincibilă defel. Ba chiar este binecunoscut deznodământul Istoriei și al existenței acelei oculte. Se numește Judecata de Apoi, descrisă succint, dar magistral de Apostolul, în Revelație.

      Ștergere
    10. Corect si destept dl Anonim 18 ian ora 12.57.
      Pana la final, cand o analiză obiectiva si documentată trage problema pe Strada Ortodoxismul ortodox.
      Contradictie.Profetii sunt din VT iudaic sau din versiunea mai nouă , (neo)protestantism.Multele familii nord americane ce se roaga se roaga in acea (versiune de )religie globakista in scop si esența. . Apreciata si nominalizata pe primul loc in discurs
      ul unui lider israelian contemporan, am uitat care anume. Ortodoxia in opinia mea a fost o
      uterioara dizidenta nationalista si locala .De aceea au fost si legendati Sfintii Parinti .Sa avem si noi profetii nostri.
      Sa fii iertat ,cred ca finalul
      e pus ca sa trimita in alt registru decat cel al unei analize pbiective.In scop de protejare de urmari(ri).

      Ștergere
    11. Domnule Anonim 19 ianuarie 2024, 14:37, are importanță pentru dumneavoastră ce am înțeles eu? Oricum nu vă cunosc. Nu înseamnă că, ceea ce scrieți, gândiți. Da, se poate să scrii una şi să gândeşti cu totul altceva. Vorbesc în general. Eu sunt un om direct. Se poate observa din stilul în care mai scriu şi eu câte ceva, câteodată. Că mă luarăți în engleza, asta e, nu mă supăr. Puteați s-o ziceți în orice altă limbă. Există loc sub soare pentru toată lumea. În altă ordine de idei, astăzi, în timp ce mă aflam la serviciu, am primit un telefon. Nu sunt un om suspicios, dar cineva, într-un fel anume, dorea să ştie cine se află la celălat capăt, nu al firului, că nu prea mai avem fire. Dacă este un ea sau un el. Nu ştiu să fi făcut vreo schimbare de sex. Dar, pe bune, credeți că are vreo importanță dacă sunt o femeie sau un bărbat?
      Eu sunt un om, şi atât.
      Dumneavoastră sunteți un om şi atât. E simplu!
      Vă urez să fiți sănătos şi fericit. Să vă bucurați de soare, de ploaie, de zăpadă, de flori. Să vă aşezați la primăvară sub un copac înflorit şi să vă amintiți de urarea mea. E sinceră.
      NV

      Ștergere
    12. @Anonim19 ianuarie 2024 la 20:43 *Nu ştiu să fi făcut vreo schimbare de sex. Dar, pe bune, credeți că are vreo importanță dacă sunt o femeie sau un bărbat?*
      Io cre' că am comentat strict la subiect--Rusia- și n-am zis nimic despre ce am avea fiecare între picioare, dar... fiecare cu preocupările lui.
      Urările tale să se întoarcă la tine !

      Ștergere
    13. Greseala de interpretare, nu stiu cine e autorul comentariului, dar pare a fi un conspirationist prea inrait sa mai gandeasca....
      1. moneda digitala, control si supraveghere digitala cat cuprinde pt populatie, orase de 15 minute ...da, asta isi doreste orice dictator, democrat, republican, european sau original rusesc...nu inteleg noutatea...isi doresc strict CONTROL.
      2. politica Covid si incercarea impunerii vaccinarii mortale obligatorii - rusii si chinezii si-au aparat populatia lor, creand un vaccin de zeama de buda...au refuzat cu indarjire implementarea tehnologiei arn...deci, din nou, ei au actionat PENTRU poporul lor. A se vedea in contrapartida guvernul din Israel, (dar nu numai, Canada, Australia, NZ, Grecia, Austria, Italia...) care pur si simplu si-a supus poporul la un genocid.
      3. recunoasterea OMS si a politicilor criminale - asta e basmologie
      Iar asta cu Oculta care vrea ea sa faca....basme pentru idioti....nu exista Oculta....exista doar niste oameni ahtiati dupa putere si bani, atat de bogati si rupti de realitate incat au devenit niste sociopati periculosi, si care nu pot fi opriti decat prin metoda ruseasca de zbor planat de la etaje superioare...apropo...chiar crede cineva ca aia in Rusia zboara de capul lor ??? Deloc. E o metoda de control exceptionala...o iei razna...zbori. La propriu.

      Ștergere
    14. Uite, domnule anonim 20 ianuarie 2024, 08: 08, un exemplu de urare: ce-ți doresc eu ție, să-mi dea Dumnezeu mie, iar ce-mi doreşti tu mie, să-ți dea Dumnezeu triplu ție. Amin!
      În rest, numa' de bine!

      Ștergere
  6. Deci curajul lui Șoșoacă vine tot de la est? O să fie România prin Șoșoacă o excepție de la planul "Lăsați-i să facă la ei!"? Conform legii universale, unde deja a fost..., nu mai poate fi iarăși ... Deci curând o să zicem și noi la fel ca rușii , "Lăsați-i să facă la ei".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....asta-i marea intebare!! Trebuie s-o urmarim pe Sosoaca cu atentie si o sa ne dam seama de toata schema!...noroc ca se misca incet

      Ștergere
    2. Sosoaca este politicianul cel mai bine pregatit din p de v profesional, in plus de asta este o luptatoare care are mult curaj, si aceste calitati nu le are nici un alt politician.
      La fel de adevarat este si faptul ca se comporta cateodata ca in grajd, dar si acest lucru este corect, pentru ca atunci cand intrii in cocina porcilor, nu te comporti cu porcii asa cum te-ai comporta in inalta societate, cu bonjur Madame, ci porcului trebuie sa-i dai cu nuiaua peste bot, mai ales atunci cand vezi ca porcu doarme tavalit in rahatul adanc al inconstientei, ca un nesimtit caruia nu-i pasa de nimic, nici de familia lui, si nici de tara sa ocupata de dusman in timp ce ei porcii dormeau, dar toti se simt jigniti cand Soso le da cu joarda vorbelor grele peste botul lot de porci spurcati si atat de nesimtiti si de inconstienti incat nu le pasa nici macar de viata sau viitorul copiilor lor.
      Concluzia este aceea ca Soso este exact acel tip de conducator luminat, constient si curajos, dar foarte bine pregatit sa conduca o tara de adormiti ca Tara Romaneasca.

      Ștergere
    3. Este irelevant de unde vine curajul. est sau vest. Toti sunt pioni si toate regiunile au in statul de plata pe un gica contra de genul asta. Face parte din PACHET(ptr linistirea structurata a poporului).
      Rusii l-au avut pe Jirik(novsky), francezii pe LePen, Italia pe Meloni, Ungaria, pe Orban. Austria pe un tip, la fel din opozitie, Germania pe fatuca aceea de la nu stiu ce partid de opozitie, samd
      CC

      Ștergere
  7. Desi este foarte logic ceea ce ne transmiteti, eu cred ca vedeti lucrurile in mod mult prea simplist. Si spun asta pentru ca analiza Dvs. omite cel mai important aspect. Si anume ca SUA nu este o tara independenta, ci una la fel ca Germania sau Romania, adica o tara vasala Mafiei Financiare Suprastatale, care este si stapana peste NATO care este bratul inarmat al acestei mafii dar si peste UE care este expresia politica a NATO ale carei agresiuni ilegale le sustine politic.Asa ca alegerile din SUA, la fel ca cele din Germania sau Romania, nu au nicio importanta, pentru ca puterea deplina o are aceasta Mafie care "lucreaza" de peste 150 de ani pentru a-si impune hegemonia asupra intregii planete, si cand fac aceasta afirmatie ma refer la Marele Razboi (impotriva omenirii) care a inceput cu planul elaborat in anul 1885 de catre masonul Albert Pike, plan care a intrat in functiune in 1914 sub denumirea de Marele Razboi si continua si acum cu repriza a 4-a, pentru ca acum detin inca toate fraiele puterii asupra unei mari parti a planatei.
    Asa ca dusmanul Rusiei nu este SUA, ci Mafia Finaciara Suprastatala care prin marsavii de genul coruptie, razboaie si camatarie, bursa legata de tiparnita de dolari le-a permis sa detina cca 70% din toate valorile planetei.
    Problema este ca atat Putn cat si Xi stiu perfect cine este dusmanul tarilor lor, dar nu si al lor, iar faptul ca in acest Mare Razboi repriza a 4-a Putin participa din umbra la distrugerea SUA si a Europei, face parte din planul (de ex planul Kalergi - Coudenhoven ) al acestor satane cu chip uman, care oricum vor sa distruga toata civilizatia actuala, ca sa o reconstruiasca din nou (remember: Buid Back Better) ?, si spun ca e vorba despre o colaborare, pentru ca la cat de mari si de puternice sunt serviciilor celor doua state "oponente", ar fi putut distruge foarte usor toate cuiburile in care se adapastesc acesta satane care doresc la fel ca Hitler sa fie stapanii lumii,,,ba chiar mai mult, au planuri eugenice de distrugere a intregii omeniri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelenta analiza pe care sintetizind-o extragem ideea de baza - beton pentru tot ce are loc in jurul nostru pe plan grostrategic si toate actiunile la care suntem martori:

      (...)"E VORBA DE O COLABORARE"(...)

      Ștergere
    2. Simplist!? Aşa zice şi tante MFS, cum îi zici matale. Ia popcorn şi cocacola. Lucrarea-I lentă? Da' ce crezi că " meseriaşii" se uită-n gura matăluță? Nu, bre, că nu-s medici dentişti.
      N

      Ștergere
  8. Dati-le franghia cu care sa se spanzure..... veche zicere ruseasca,intotdeauna i-au posedat la popoul gol pe vestici in materie de strategie si politica....nimic nou....dar de ce nu ne zici nimic de aia care istoric i-au posedat la popoul gol pe rusi!? .....Cum ar fi sa duci ideea pana la capat, ca sigur poti!?:))) dar daca o duci pana la capat devii non credibil....greu sa spui adevarul in lumea asta dar si mai greu sa il intelegi.Ceea ce sugerezi,in ziua de azi,e greu de inteles pentru majoritatea ,iar alora care o intrevad le e f greu s-o accepte....oare cui ii plac vestile de kkt!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept zilele când toate confruntările se vor face față în față și publice. Să știm și noi adevărul !

      Ștergere
    2. Anonim 18 ianuarie, 14:36, am citit de 3 ori comentariul tău. Ştii cum este: până-n trei ori!
      Care-i treaba cu "posedatul": ruşii pe unii, iar unii pe ruşi.
      Este foarte important să ne cunoaştem atât istoria noastră cât şi istoria altor popoare ca să putem înțelege contextul în care ne-am născut, am crescut, am evoluat noi, din toate punctele de vedere. Vorbim, de asemenea, de confluențe şi influențe. Aşa deci, Istoria! Păi, atât istoria noastră cât şi "istoriile" celorlalți sunt scrise şi rescrise. Izvoarele istorice, atât cele scrise cât şi cele nescrise sunt măsluite/ contrafăcute. Nu toate. Atunci când s-a dorit manipularea faptelor istorice, au apărut aşa-zişii "istorici", pe post de idioți utili. Am întâlnit un asemenea specimen. Bine, la scara lui, el este o chestie mică, dar cu rol important. Absolvent al facultății de Istorie din cadrul Universităţii Bucuresti, este profesor/ cadru didactic la un colegiu. Predă istoria unor adolescenți de 15-18 ani. Un tip de vreo 49 de ani, acum, arogant, plin de importanță şi foarte sigur pe teoriile lui. Nu manifestă nici cea mai mică umbră de îndoială. Nu aberează la comandă ci din convingere. Nevastă-sa e profesoară de limba şi literatura română. Idolii lor sunt Pleşu, Patapievici şi incă unul, dar i-am uitat numele, din fericire. Nu întămplător am făcut acest "ocol", când puteam să te întreb direct: despre care adevăr vorbeşti, nene? Te invit să-ți pui adevărul pe tapet şi să-ți duci ideea până la capăt. Ok, avem opinii diferite. E-n regulă. Dar tu arunci cu petarde. Argumentează-ți, bre ,opinia. De fapt, nu ai opinie. Ai aruncat cu praştia o "afirmație". Bine, tu te dai "gulgutier". Aşadar, zicerea ta este, chipurile, o "gulgută otrăvită". Cin' te ia în seamă!? Nişte "guvizi", desigur!
      NV

      Ștergere
  9. Optimist....... eu cred ca scaderea influentei americane (evit termenul prabusire) in lume se va produce in timp si va dura - e doar parerea mea, mai mult de 10 ani... Eu unul ma rog ca fenomenul sa nu fie brusc pentru ca in caz contrar cine stie de ce mai sunt (conducerea lor) in stare !

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe lângă basescu, un alt om al rușilor este coldea. Ăsta se întâlnea cu rușii prin Australia și Argentina, unde chipurile pleca in concediu la vânătoare.
    Normal că ghita, șeful CI , sluga lui coldea, nu avea nimic de obiectat.
    Doar stergea urmele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnu' Dan, aveti prietenii cei mai buni din lume!
    Nu va lasa nicio clipa, ca sa inchideti macar un ochi!

    RăspundețiȘtergere
  12. O fi in acest fel protestul fermierilor din Germania, Italia, Franta, Belgia, Polonia, Romania o actiune a spionajului rusesc?

    RăspundețiȘtergere
  13. "cine ar fi Dumnezeu si cine Mamona, între est și vest, ca mie imi par la fel de rătăciți prin meandrele labirintice ale minții colective"

    Maria,
    Sincer, este foarte buna intrebarea!
    Vorbim despre estul socialist nu de cel de acum. Si fiind inteligenta si matura intelegi diferentele fundamentale, macar cele la nivel emotional, complet diferite de cele de accum Vestul in schimb sa zicem ca a ramas la fel de chitit trup si suflet dupa banii mamonei ca si atunci, Estul intre timp, un pic ajutat de la spate l-a ajuns din urma :))
    Totul consta in a vedea cine a fost mai apropiat ca societate de invataturile evanghelice: Cel de a sluji la un singur stapin pentru a accesa irationalul si miriada de LUMI pe care noi, ca comunitate care vom servi la un singur stapin, vom avea acces si le vom crea.
    Proiectul "Lumea materiala" si-a servit rolul si se incheie. La timpul sau a fost un proiect foarte rentabil. Acum insa din motive obiective lasate pe Pamant de Creator acest proiect legat de serviciul adus mamonei este pe sfirsite( suntem martorii oculari ai demontarii finale). La fel s-au incheiat multe proiecte/epoci in istorie inclusiv cel al urssului.
    Daca sa zicem ipotetic ca nu ar mai fi existat vestul, urssul si-ar fi continuat linistit si cu calm drumul mai departe.
    Parerea mea este ca viitoare structura socio-politica va fi VREI, NU VREI axata in jurul AXIOMEI FUNDAMENTALE A TREIMII!..si cred ca toata lumea oricit va dori sa tina cu dintii de alte culte va fi NEVOITA sa ia seama de asta. Evident, cu blandete :))
    CC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E sfârșit de ciclu cosmic, dacă e să ne luăm după semne. Si-l astept cu bucurie.
      Falșii profeți au trecut deja pe aici in număr mare si cu efecte groaznice in matricea energetică a României. Ma refer la cohortele de falsi maeștri si guru new age.
      Imagineaza-ti ca se lucreaza diabolic la nivel de informatie si energie. România avea o matrice energetică bună. Bunicică, datorită arhetipurilor informationale lăsate de strămoși in basme si folclor si pleiada de vorbe de Duh din proverbe si zicatori. Pana când au important prostioare fals spirituale expirate pe la alții. Iti poti imagina câtă prostie? Ayahuasca si șamanism, dragoni chinezesti si tehnici NLP!!
      Si până când au început să radă padurile, să tortureze bătrânii, să vândă copiii pentru prostitutie. Si sa manelizeze totul prin circul de la TV in asa zisele emisiuni de divertisment.
      Cu acordul " mărimilor" care au închis ochii la distrugerea sufletului colectiv românesc. România era in pericol de a se prăbuși prin virusare informațională. Din fericire, parcă falșii profeți incep sa-si piardă puterile si lasa din gheare ce-au acaparat: suflete inrobite prin minciuna.
      Știi cum se putea ieși cu obrazul curat din aceste incercari? Prin protest împotriva caracatitei ce tortureaza batrani si copii si distruge padurile, otraveste apele. Nu s-a făcut nimic sau prea puțin pentru asta, asa ca....poti continua tu ce vreau eu sa spun despre somnul crestinesc al romanilor indiferenti la suferinta propriului suflet care degenereaza.
      Prea repede se uită ceea ce nu ar trebui uitat. Stiu, e multa informatie aruncată intentionat ca sa aibă soriceii ce sa toace zilnic. Si asta duce la uitarea a ceea ce este cu adevarat important in crestinism: copiii, batranii, cei aflati in suferinta. Cum nu concep Creația fără natura, adaug si restul matricei energetice aflate în suferință când oamenii dorm hranindu-se cu vorbe goale. Ne-au ciuruit, vorba lui Basescu!

      Ștergere
  14. Sper ca acum sa fiu in acord cu subiectul.
    Se pare ca si BRICS va fi afectat de aceiasi globalizare, deci este doar o abatere a atentiei pentru temperarea maselor. Mereu trebuie sa fie doua forte care se lupta, binele si raul, apoi va veni cineva pe care nu-l stim si va face impacare prin globalizare.
    https://opozitia.net/2023/12/07/neocominternismul-ca-falsa-alternativa-la-globalism/
    Spicuim putin din articol :
    Pentru a înțelege acest tip de conflicte, ar fi util să ne amintim de ”triunghiul dramatic Karpman”, care este de fapt un model social de interacțiune umană propus de Stephen B. Karpman. În această schemă de manipulare, rolurile sunt distribuite: Occidentul se află în poziția de ”persecutor”, Rusiei îi este atribuit rolul de ”victimă”, iar ”salvatorul” urmează să apară mai târziu, ca un centru unic de putere mondială. Deocamdată, însă, poziția de erou salvator este atribuită cu generozitate lui Putin. Este o chestiune din manualul de manipulare a maselor sau din alfabetul ingineriei sociale faptul că instrumentalizarea unor astfel de conflicte, pentru a avea succes, trebuie să-l lase invizibil pe manipulatorul din vârful triunghiului respectiv... Situația se repetă și astăzi. Fiind dezgustați și indignați de plutocrația globalistă și de politicile sale din Occident, unii se lasă seduși de propaganda statalist-ortodoxă de la Moscova, fără să înțeleagă că, de fapt, este doar un simulacru, un sat Potemkin. ****** Am publicat trei articole despre BRICS[2] în urmă cu câteva luni, de aceea nu mă voi opri aici asupra acestei construcții globaliste, care entuziasmează atât de mulți naivi care speră să scape de dominația Occidentului. Cum să le explici că și țările occidentale sunt colonizate de aceleași entități sau corporații private care au colonizat restul lumii, inclusiv Rusia și China? Greu de explicat... Subliniez, faptul că Rusia este țara-țintă a globaliștilor nu poate fi pus la îndoială. Dar a fost totuși colonizată imediat după prăbușirea URSS, la fel ca și celelalte țări ex-comuniste. Structura economiei, a puterii politice, a mass-mediei mainstream este perfect omologată cu sistemul occidental. Administrația de stat este profund penetrată de rețele de influență afiliate la centre de putere din exterior, profund ostile intereselor rusești. Este adevărat că inamicul extern al Rusiei este puternic, dar fără legătura sa cu inamicul intern (”coloana a cincea”) ar fi mai puțin periculos... Din ce în ce mai multe țări vor să se alăture BRICS și să recurgă la ”de-dollarizarea” economiilor și comerțului lor! De fapt, însă, nu există niciun prilej de bucurie. De-dollarizarea lumii în favoarea subordonării tuturor țărilor unui sistem unic CBDC nu este un prilej de entuziasm pentru niciun analist patriotard.
    Sistemul de la Bretton-Woods este depășit și se dezintegrează nu pentru că Rusia, China și, în sens mai larg, Estul și Sudul lumii se emancipează în raport cu metropola, ci pentru că stăpânii metropolei au decis să schimbe paradigma economică mondială. Procesul de concentrare a capitalului și a bogăției mondiale s-a încheiat. Capitalismul industrial clasic, căruia i-a succedat capitalismul financiar, speculativ, este remodelat în prezent în formula ”capitalismului incluziv”. Saltul tehnologic uriaș din ultimii ani remodelează rapid întreaga lume. Și aici Klaus Schwab, cu cele două cărți ale sale – A patra revoluție industrială și Marea resetare – este cât se poate de explicit în această privință.

    RăspundețiȘtergere
  15. "Ukrainians have repeatedly joined the losing side at key points in their history and are likely acting against their own interests once again, former presidential adviser Aleksey Arestovich has said."

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnul Diaconu , Cristian Rakovski spunea in interogatoriul de la NKVD : dincolo de mausolee si statui, revolutia i se datoreaza lui Kerenski, nu lui Lenin et comp. Kerenski a executat ordinele ACELORA, a predat puterea lui Lenin si a plecat in vest. Deci nimic nu e ce pare a fi .Priviti la Maia Sandu, Macron , Scholtz etc , practic ei fac vestul praf si pozitioneaza Rusia ca o alternativa normala la anormalitatile apusene. Ori sunt tampitii tampitilor, ori lucreaza pt. Rusia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!
      Rusii conduc narativul mondial, distrug Europa si SUA ca sa ramana o singura alternativa, CHINA. Razboiul Rece ia o turnura neasteptata.Prabusirea URSS a fost manevra de a adormi occidentul cu o victorie zdrobitoare. Si a dat tarile din estul europei pe mana asa zisului hegemon.
      Doar ca toti acesti ani 29 de ani pana la pandemie au fost o manevra.

      Rusia va face din China nr.1.
      Europa si SUA nu mai au lideri.
      Conducatorii din zona euroatlanta nu sunt lideri, niciunul ca Xi sau Putin.
      Singurul in occident ce pare lider este Schwab de la WEF, care e ilustrat ca dr. EVIL din filmele vechi cu James Bond.
      In occident toti liderii sunt benzi de desene animate: Batmn, Sperman, Sperwoman, Aqaman etc...
      Rusia si China vor scrie urmatoarele carti de istorie.
      Cenzurarea lui Dan Negru despre masinile ekectrice cand a atins 7 milioane de vizualizari de catre romanii de la Factual e o operatiune ruseasca?
      In spatele acestor fack chekers se ascund rusii.
      Cand toti stiu ca in SUA nu e ce zic stirile care fac propaganda.
      Deci Dan Negru e cenzurat de rusi.

      Ștergere
    2. 20 ianuarie 2024 la 14:45
      "Rusia va face din China nr.1."

      Amice, Feresca Dumnezeu ca China sa ne scrie la toti istoria. Iar Rusia la fel, daca le va permite( din prostia crasa si idiotenia CARE DOMNESTE ACUM) sa preia friiele viitorului, ca tara va fi RETEZATA FARA MILA de-a lungul Uralilor, adica adio resurse, adio tara. Eh, atunci sa te tii!. Sa vezi ce "veselie" se va asterne in partea europeana a Rusiei. Colaborarea lor(energetica) actuala este strict in beneficiul elitist(iahturi, conturi vestice) si nimic altceva. Daca ar fi altfel, poporul nu ar muri de frig din cauza dezastrului ACTUAL regional al incalzirii temale( in presa), si multe altele, Bashkiria, etc intregi tratate in bataie de joc.
      CC

      Ștergere
  17. Interesant scenariu si oricat ar parea Putin de capabil fara o implozie a SUA nu va reusi mare lucru ! Cu Europa da, o va ingenunchia are Vienna care este Calul Troian cel mai puternic si evident prezent in UE ! Viktor Orban va fi ales cel mai probabil presedinte la CE dar asta e o mare greseala daca o va face ! Tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape ! Asta ca o paranteza ! Inca se muta piese pe tabla !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce aveti fratilor de tot il dati exemplu pe Gica Contra Controlat al UiEstilor. Ungaria este o tara neglijabila, saraca, fara resurse reale, numai ABUReala!...si mai este si imputita din cauza Balatonului. Vizitati si mediul lor rural ca sa va convingeti.

      Ștergere
  18. La prima "alegere " a Respectivului, in presa " bună " se vorbea de Vlad(?) Tausance sef de campanie, PR, whatever...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)