vineri, 24 septembrie 2021

Lupta fatală

Joe Biden este tatăl deviantului drogat Hunter Biden. Am putea spune că-i grav, dar și că poate a avut ghinion deoarece a avut parte de un copil deviant. Se poate întâmpla. Însă, realitatea ne arată altceva. Hunter Biden nu-i un deviant pentru că așa s-a născut, ci pentru că e unealta tatălui său! Recitiți fraza anterioară și vă rog să înțelegeți că nu-i nicio exagerare.

Hunter Biden este supapa prin care tac-su scoate bani de unde apucă. După îngenuncherea Ucrainei s-a văzut clar cum l-a împins pe Hunter la Bursima. Aceasta însă e partea vizibilă a aisbergului. Documente de dată recentă ne arată cât se poate de clar că Hunter Biden a încercat să deblocheze 30 mld $ pentru Libia pe vremea lui Gaddafi! Oferea chiar și un comision de 3 mln. $. Întrebarea ne vine pe o cale logică: dacă tac-su era vicepreședinte, iar Gaddafi era dușmanul nr. 1 al SUA, ce căuta el în afacerea asta? 

Încă de pe vreme vicepreședinției lui Biden, Hunter a făcut bani frumoși. Căruțe de bani. Toți provenind din zone sensibile pentru politica americană de primă linie: statele arabe, China, America de Sud s.a.m.d. Ne întrebăm, totuși, cum de n-a răsuflat nimic? 

Mai mult, în timpul campaniei electorale, au început să iasă la iveală dovezi privind pierderea de către Hunter Biden a unui laptop cu informații sensibile. Cu toate că existau numeroase dovezi, propaganda și-a încordat mușchii și a transformat negrul în alb. Mă uit la clipuri în care jigodia aia de la CNN, Wolf Blitzer, nega senin că așa ceva nu-i adevărat, cu toate că se vedea din mimica sa că minte! Sau la javra aia de Christiane Amanpour care nu-și lăsa invitații să vorbească atunci când aminteau despre laptop. Oamenii ăștia sunt încă pe posturile lor și mănâncă căcat la fel de plenar, câștigând bani la fel de frumoși. 

La fel se întâmplă și-n România unde întreaga pecingine băsistă și-a găsit refugiul călduț pe undeva. Pedeliștii la PNL, Udrea între milionele furate, iar toți acei penibili de pripas denumiți pompos jurnaliști iau în continuare sume fabuloase pentru nivelul lor de dezvoltare intelectuală. Ce se întâmplă?

În mod normal, dacă am asculta teoria democrației, toți acești oameni ar trebui să aibă probleme grave. Jegurile care ridicau în slăvi băsismul contra banilor de la buget ar fi trebuit să-și piardă locurile de muncă, politicienii care i-au stat alături ar fi trebuit să fie pe „centura politicii”, iar toți ceilalți care, într-un fel sau altul s-au atins cu ticălosul trebuiau să fie acum prin pușcării. Nu s-a întâmplat așa, ci, din contră, totul a mers în virtutea inerției. băsescu a prins chiar și-un post de europarlamentar! Asta în ciuda faptului că i-a bubuit dosarul de fals în declarații în ceea ce privește statutul său de informator al Securității. De ce?

Dacă veți studia cu atenție fenomenul, veți observa că aceleași lucruri se întâmplă peste tot în lume. Rar se ajunge ca un politician „de linie” să fie condamnat. Rar se întâmplă ca un delapidator să fie dovedit. În schimb se fac dosare aberante politicienilor care nu convin „liniei”. Mai țineți minte penibilul dosar de evaziune fiscală care-i fusese făcut lui Ponta de către prostovanul Uncheșelu și în care „dovada” era constituită din câteva facturi cât se poate de legale? La fel e peste tot în lume: ești cu trendul furi cât vrei. Spre exemplu, lui Trump i-au făcut praf trei sferturi din mandat cu fake-ul „imixtiunea rusă”, fake la care au colaborat instituțiile statului alături de jigodiile din Partidul Democrat sau foști spioni scoși la pensie despre care nici naiba nu știa ce caută acolo. Dacă  te opui, în cel mai bun caz scapi după ani de chinuri și frustrări, însă, cel mai probabil e că devii victimă. De ce se întâmplă toate acestea?

Explicația mea nu-i de natură logică ci mai degrabă metafizică. Răul s-a infiltrat în societatea noastră treptat, iar acum a depășit „cantitatea critică”, ajungând să o conducă. Și, conducând-o, își impune propriile sale reguli care nu-s nimic altceva decât adevăruri inversate. Asta-i explicația pentru care tot, dar absolut tot pe lumea asta, se desfășoară pe invers. Hoții sunt buni, adevărul e minciună, pacea e război s.a.m.d. Vă sunt cunoscute.

Ceea ce v-am spus în paragraful anterior ne pune în fața unei lupte mult mai monstruoase decât ne-am fi putut imagina până acum. Nu, noi nu ne luptăm cu un Cîțu, cu un Barna sau cu Plăvanul, la fel cum americanii nu se luptă cu Nancy Pelosi, Alexandria Ocasio-Cortez sau Joe Biden. Toate aceste figuri sinistre sunt doar păpuși scoase din cufărul negru al răului absolut. Degeaba-l învingi pe unul că imediat îi iau locul zeci sau sute de alte păpuși, pe cât de proaste, pe atât de periculoase. 

Iată de ce spuneam ieri că nu știu ce putem face. Au venit vremurile în care dăm lupta cu esența, cu răul absolut, lumea în care răul nu se mai ascunde prin ungherele întunecate, ci iese bucuros la soare, fericit că-l vede toată lumea. V-ați uitat la urâțenia, la hidoșenia celor care sunt „păpușile răului”? Urâțenia le e sursa răutății, iar răutatea le e sursa urâțeniei, într-o spirală a căderii continue. Uitați-vă și priviți adevărul în față: a venit vremea luptei cu diavolul în persoană. De-aceea e atât de greu!

30 de comentarii:

  1. Nu funcționează "Distribuiți" 😁

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata ce cred ca am putea face!


    1. Solutia ar fi sa nu se mai vacineze nimeni !! (dar e greu de realizat)
    Alternativa ar fi
    2. Blocarea economica si sociala a tari ( facetiva provizii de alimente, luativa concediu medical, in cazuri disperate imbolnaviti-va deliberat cu COVID -pt ca asa nu mai au ce sa va faca decat sa va dea tratament si adeverinta....)
    Alternativa 3:
    3. Refuzati sa participati la orice implica certificatul covid. Pana la urma intreaga structura sociala depinde de gradul de CONFORMARE VOLUNTARA
    Cu cat gradul de conformare voluntare ( si ei fix asta vor_) este mai mare - cu atat succesul lor este mai MARE. Lupta directa este sortita esecului!!

    Nu au atatia functionari publici care sa vina sa va dea amezi ca nu ati respectat nu stiu ce norma a lui peste prajit sau ceva OGU.
    Utilizati spaga si coruptia - Fix armele lor.
    Pt a corupe, functionari, de orice rang a.i. sa evitati certificatul.
    Dati o spaga mica portarelului de la MOLL, portarelului de la intrarea in institutia X.

    Poate primul nu o sa inchida ochi - dar al 2-lea sigur o sa va lase sa treceti. Negociati cu angajatorul conditii de munca (daca se poate). Reorganizati birourile - a.i. sa fiti grupati nevacinatii intr-un loc.
    Creeati norme interne care sa prevada munca diferentiata in locatii pt nevacinati si vacinati daca e posibil.
    Creati utilizati orice tip de segregare POZITIVA, sau argument de tipul DISCRIMINARE, prin care obtineti un cat de mic benficiul din partea celor dispusi sa cedeze
    ( si credeti-ma sunt multi care nu vor sa isi bata capul cu prostia asta de verificare daca le oferiti o solutie de a scapa)

    Argumentati ca aveti o suferinta, o boala autoimuna care nu va permite vacinarea si ca oricum o sa muriti in curand daca nu va lasa in pace cu sau fara vacin. Daca portarelul nu vrea sa va lase sa intrati.
    Incercati sa corupeti cat mai multi functionari mici sau "verificatori" mici de la baza societatii

    Cei care au organizat schema asta au folosit coruptia si spaga la nivel inalt, noi o sai batem cu armele lor.
    O sa dam cate 5 lei fiecarui portarel
    care are in sarcina sa verifice certificatul Covid. astfel incat sa ne lase in pace !!
    In Romania chestia asta functioneaza si va functiona perpertu !!
    Sunt absolut sigur ca 80% dintre "portarei" pt 10 lei se fac ca nu au vazut bine daca ai certificat sau nu....ei oricand putand motiva cu nonsalanta - ca nu au fost foarte atenti din cauza
    aglomeratiei sau din alte 1000 de motive puerile in cazul in care cineva iar verifica.
    Evitati enervarea, frustrarea sau reactiile violente de orice fel. Lupta trebuie data cu inteligenta si mijloace subtile - care sa submineze in timp gradual si sistematic sistemul care EI l-au imaginat ca fiind functional. Corupeti orice pe oricine si prin orice metoda.
    Daca facem toti asta in scurt timp sistemul lor represiv se va transforma intr-un sistem incontrolabil ( sau ma rog controlabil de spaga data)
    Cred ca merita sa incercam strategia asta....


    Mult succes!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place cum gandesti.
      Dau mai departe mesajul.

      Ștergere
    2. Acest videoclip prezintă informații detaliate despre cum să refuzați mai eficient și să contestați masurile dăunătoare și ilegale care încearcă să vă oblige să acceptați directive periculoase, cum ar fi vaccinările ...
      How To Say No
      https://www.youtube.com/watch?v=ZIELtYIsbD4

      Ștergere
    3. Asta e strategia care va functiona, bine spus Marius!
      Mai mult, e *singura* strategie care va functiona.

      Trebuie sa aruncam cant mai mult nisip in angrenaj, astfel incat costul lor de a mentine aceasta schema sa creasca si in acelasi timp sa nu aiba justificarea morala ca au de-a face cu "golani".

      Ștergere
    4. Portărel e una iar portar e altceva. Căutați în dicționar dacă nu cunoașteți termenii.

      Cu coruperea merge doar dacă ai un job și / sau destui bani puși deoparte. Când însă refuzi să faci pactul cu diavolul și ți se împuținează venitul de la o zi la alta, nu-ți mai permiți să arunci 10 lei unui portar, să te lase să intri undeva, fără certificatul verde. Deci, strategia Dvs. nu merge decât o foarte limitată perioadă de timp. Și nu pentru toată lumea.

      Ștergere
    5. Deja au anunțat la TV că poliția nu are suficiente aparate cu care să verifice certificatul verde din telefon.

      Ștergere
    6. Nu cred că este o idee buna sa te lupți contra lor pe terenul lor, cu armele lor.
      Nu te pui in calea trenului, ci mergi pe alt drum.
      Cum menționa cineva, prin corectitudine, morală, onoare , demnitate.
      Nu prin șpagă la portarel și de astea.
      Părerea mea.

      Ștergere
    7. Ce spui tu să ne facem toți provizii de mâncare nu ar fi rău,cu șpaga nu e bine,nu au toți bani,nu ar fi rău să stea toată lumea acasă câteva luni de zile să bicotam toată țara,dar ăștia au planuri puse la punct și să spunem că,un milion de români sunt corupți,adică România e coruptă până în măduva oaselor,nu știi în cine să ai încredere nici măcar în rudele tale.

      Ștergere
  3. Raspunsul sta in atitudinea fiecaruia de a rezista in la tentatiile lor si chiar la amenintarile lor...In ceea ce priveste partea practica eu cred ca se poate face un partid pe model pe care Romania l-a avut inainte , chiar daca multora le este frica sa pronunte acest model care este perfectibil si modernezat... Eu am rezistat intr-un post in primul rand ca am fost cinstit si de neclintit.Pot sa o faca multi altii numai daca au principii morale solide ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu mai multă obiectivitate ați fi recunoscut și că familia lui Băsescu a fost făcută "varză "!! Doar dacă țineți să nu pierdeți din credibilitate....

    RăspundețiȘtergere
  5. Literalmente, un război energetic, de proporții biblice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Din pacate nimeni nu vrea sa vorbeasca despre asta. Nimeni nu are curajul sa spuna lucurilor pe nume.

      Ștergere
  6. Da, asta e adevărul! Concluzia corecta. Ma bucur ca ai spus-o cum trebuie. Cine are urechi și ochi...

    RăspundețiȘtergere
  7. Enduring War se desfasoara de mai bine de sapte milenii si jumatate, de cand *Revolutionarul de profesie* a vrut sa acapareze Tronul Suprem.
    Oamenii sunt in acelasi timp, victime si combatanti in acest razboi. Frontul s-a mutat din Ceruri pe Pamant. Tot pe Pamant va fi si faza finala a razboiului, in care stam sa intram....dar stim epilogul; stim tabara castigatoare si tot ce avem de facut e sa fim in acea tabara: *Cine nu e impotriva noastra , e cu noi*-IH Atentie la rastalmacirea acestor cuvinte, facuta de tabara adversa !

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa luptam, dar e greu cand inamicul nu se arata. Luptam cu papusile, cu morile de vant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca nu putem lupta cu Satana cand acesta este izolat in "cerurile sale"!
      Dar putem lupta din umbra, adica parsiv, impotriva uneletelor parsive ale Satanelor, care ne impun legile Marilor Satane, la noi in sat sau la noi in oras.
      Si acestia sunt foarte usor de "corupt" daca ii cinstim dupa miezul noptii, cu o sticla de cocktail, preferabile sunt cele cu nume rusesc.

      Ștergere
  9. Recomand un articol?
    „De ce vrea Satan să omoare?”
    https://telegra.ph/De-ce-vrea-Satan-s%C4%83-omoare-09-24

    Aș mai adăuga, căci este scris:
    „Eu sunt viţa, voi sunteţi mlădiţele. Cel ce rămâne întru Mine şi Eu în el, acela aduce roadă multă, căci fără Mine nu puteţi face nimic."
    (Ioan 15:5)

    Har, Pace și Bucurie în Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  10. Traim intr-o matrice de minciuni si deceptii.
    Mare intelepciune ne trebuie sa navigam prin ele zielel astea.
    Informarea din surse canale/differite ajuta.
    Traiasca Natia!

    RăspundețiȘtergere
  11. Oamenii la moment s-au axat atit de tare de materialism, ca pentru cola si free jertvesc idei. Instinctele au dominat 1000% ratiunea si credinta. Daca nu incepem fiecare din noi schimbarea interna moral-spirituala, nu ajuta nici-o lupta. Fiecare din noi trebuie sa ajunga la nivelul Om. La moment practic 99% din populatie mai departe de nivelul primatilor nu s-a miscat, primate imbracate in haine de brend si nimic mai mult.
    Dumnezeu a creat omul dupa chipul lui dar pina la asemanarea acestuia cu Dumnezeu fiecare trebuie sa depuna efort si sa creasca moral-spiritual cu nravuri ca creatorul. Doar asa...

    RăspundețiȘtergere
  12. DD, oculta a castigat razboiul. Degeaba scrii daca oamenii nu pot discuta articolul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe ei, bă! Asa s-a strigat la Mărăști, Mărășești si Oituz in vara lui 1917. Prea ne-am rablagit după 100 si un pic de ani, prea ne e frică de trecerea numita moarte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios?! Pe ei, pe cine? Puneti mana pe topoare si ucideti toti medicii? Sau ucideti rudele voastre vaccinate? Sau pe cele ce au votat Iohannis? Exact ce-si doresc sforarii: ura si razboi fratricid.
      Ar fi ca in vestul salbatic! Un nebun primeste o arma si ucide tot ce-i iese in cale.
      Vi se pare ca ati facut tot ce trebuie in Romania? Ati epuizat toate variantele si a mai ramas doar toporul dat in capul
      " dusmanului"? Stai sa vezi cum se vor bate romanii pe o firimitura de pamant aflata in litigiu. Daca e liber la dat in cap, de ce sa nu fie toti liberi la dat in cap? Doar este democratie, acest cuvânt magic care ne-a fost bagat pe gât ca sa ne credem liberi cand votam hoti. Un popor fara cap este doar un trup fara minte. Da din mâini, țopăie, face pantomimă precum Dan Puric. Poporul roman a fost decapitat prin negura istoriei...Si de atunci, tot fara cap. Tot haotic, slugarnic, degraba uitator de istorie repetabila. Si nu stiu cine si-ar asuma rolul de cap! Cum sa guvernezi un popor atat de las si de atat de multe ori tradator din lasitate?

      Ștergere
  14. Trebuie sa fim uniti : toti sa ardem botnitele, toti sa intram in magazine la orice ora dorim ,toti copiii sa refuze masca , incurajati de parinti si profesori,toti sa traim normal .Ce ne-ar putea face?

    RăspundețiȘtergere
  15. "Uitați-vă și priviți adevărul în față: a venit vremea luptei cu diavolul în persoană. De-aceea e atât de greu!"

    Adevarat. Si sper ca cititorii inteleg ca aceasata nu este o metafora ci relitarea crunta. Concluzie magistrala atot ce se intampla in lume de la un capat la altul.
    Este ceva ce cred ca merita adaugate la concluzia finala a articolului dvs.
    De aceasta lupta cu diavolul nu va scapa nimeni. Nu mai exista "pe mine nu ma afecteaza". Nu exista coltisor al pamantului in care acesta lutpta sa fie evitata. Fiecare este fortat sa ia o decizie de impotrivire sau acceptare a conditiilor impuse de diavol. Aceptarea conditiilor diavolului(vaccinarea) pentru prelungirea efemera avietii cu inca cativa ani( ani plini de suferinta din cauza bolilor ce vor fi generate de vaccinare)va duce la pierderea posibilitatii mantuirii sufletului. Refuzarea va pastra insa posibilitaea salvarii sufletului fara sa o garanteze. Nadejdea este nu in faptele nostre ci in mila lui Dumnezeu.
    Mantuirea este inainte de toate o chestiune personala si nimeni nu poate accede catre ea inainte de deznodamantul luptei cu diavolul.

    RăspundețiȘtergere
  16. Faptul că Raul a ieșit la iveală...poate nu e chiar un lucru rău.
    Înseamnă că mai mulți oameni pot să aleagă mai conștient tabăra. Ceea ce e bine.
    Și faptul că încă nu știm neapărat soluția cea mai bună, nu înseamnă că nu o vom găsi la un moment dat.
    Trebuie sa ne păstrăm principiile, codul moral și să incercam sa transmitem aceste valori.
    Știi cum e: o rază de lumină alunga tot întunericul.
    Sper că nu toți din sistemul imunitar al țării sunt tradatori, coruptibili sau santajabili. Multi da, sper că nu toți.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doar prin rugaciune putem invinge bestia.

    RăspundețiȘtergere
  18. Domnule Diaconu, nu apar comentariile.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)