vineri, 18 februarie 2022

Ce se întâmplă în Canada?


Miercuri seara cele mai mari cinci bănci canadiene - Royal Bank of Canada (RBC),  Bank of Montreal(BMO), Scotiabank, TD Bank Canada şi Canadian Imperial Bank of Commerce (CIBC) - au blocat accesul tuturor clienţilor la conturile lor. Blocarea s-a făcut pe fondul unor aparente probleme tehnice. Doar că e imposibil ca cinci bănci mari să aibă acelaşi tip de problemă în acelaşi timp. E imposibil! Desigur, liniile telefonice de seuport tehnic au funcţionat fără probleme, clienţii au fost asiguraţi că totul se va rezolva şi gata. Lumea a crezut. Accesul s-a reluat, cu sincopele de rigoare, joi  dimineaţa. 

Operaţiunea, „justificată” de starea de urgenţă decretată de micul cretin marxist care joacă rolul de premier al Canadei, a fost una cvasi-ilegală. Nu s-a spus nicăieri că trebuie oprit accesul la banii clienţilor. În mod normal, întreaga operaţiune trebuie investigată, iar instituţiile respective ar trebui să plătească amenzi grele. Însă nu se va întâmpla asta! Motivul real pentru care s-au închis acele bănci - îmi spune un angajat din zona superioară - a fost cel de identificare a conturilor protestatarilor şi a conturilor celor bănuiţi că ar fi dat bani protestatarilor pentru a le bloca definitiv acestor clienţi accesul la bani. Înţelegeţi stupizenia acţiunii? Să spunem că n-am habar de ce cer ăia, dar sunt un om mai milos, care, la un moment dat, sensibilizat de faptul că nişte amărâţi îşi cer drepturile, am contribuit cu 10$ la campania lor de strângere de fonduri. Să presupunem, de asemenea, că am la RBC un depozit de zece milioane de dolari. Pentru cei 10$ pe care i-am dat camionagiilor, RBC îmi blochează fondurile ca urmare a reglementării stării de urgenţă de către Trudeau. Înţelegeţi absurdul situaţiei? Cam cu asta se mănâncă democraţia.

Pentru a duce penibilul pe căi şi mai înalte, Trudeau a pornit un alt narativ, cel al ruşilor care se află în spatele protestelor camionagiilor. Asta pentru a justifica introducerea stării de urgenţă. Eşti de râsul curcilor dacă pretinzi introducerea stării de urgenţă pentru nişte camionagii care prtestează paşnic şi-ţi cer demisia. De aceea, tot prin intermediul securiştilor de la CSIS, inventează poveşti cu spioni ruşi care i-ar împinge pe camionagii în „păcatul” contestării cretinului aflat la butoane. 

Probabil sunteţi tentaţi să zâmbiţi văzând cât de mare e tembelismul acolo. O puteţi face deoarece sunteţi în afara „ecuaţiei” respective. Doar că, teroarea revărsată acolo peste oameni este una cât se poate de reală. Chris Barber şi Tamara Lich, doi dintre reprezentanţii protestatarilor, au fost deja arestaţi. Desigur, cei doi n-au distrus bunuri - aşa cum s-a întâmplat la protestele BLM, cu care Trudeau a fost de acord - nu au făcut absolut nimic ilegal, ci şi-au permis doar să ia în serios noţiunile de democraţie şi libertate. E vina lor deoarece nu l-au înţeles pe Orwell care spune limpede: „Toate tiraniile guvernează prin fraudă și forță, dar odată ce frauda este expusă, ele trebuie să se bazeze exclusiv pe forță”. Asta se întâmplă acum în Canada. Iar camionagii sunt setaţi să piardă definitiv deoarece atunci când guvernul prăvăleşte forţa peste tine, a te baza pe nonviolenţă e o eroare. 

Ce-am spus? Presimt că sunteţi gata să arătaţi către Ghandi. N-o faceţi! Independenţa Indiei nu s-a obţinut în urma protestelor paşnice ale lui Ghandi, ci datorită situaţiei deosebit de complexe atât în exteriorul ţării cât, mai ales, în interior. Nu pot fi negate ciocnirile violente dintre Congresul Naţional Indian şi Liga Musulmană, protestele soldaţilor britanici de acolo, imposibilitatea Angliei de a face faţă complexităţii postbelice s.a.m.d. A pune independenţa Indiei exclusiv pe militantismul lui Ghandi nu-i altceva decât îndoctrinare pentru sclavi. 

Dacă şi-ar fi dorit să obţină cu advărat ceva, camionagiii aveau două variante: ori dădeau atacul asupra guvernului generând un război civil(care încă se mai poate genera în Canada!), ori, dacă doreau nonviolenţa, pur şi simplu abandonau camioanele acolo şi plecau renunţând definitiv la meserie. E o chestie care ţine de coerenţă. 

Aşa-zisa democraţie face apologia non-violenţei pentru a-şi aroga monopolul asupra acesteia. Iată cea mai crâncenă îndoctrinare. Cum poţi vorbi ca guvern despre non violenţă în condiţiile în care, pe amărâţii care protestează pentru dreptul lor de a nu fi parte a unui experiment medical tembel îi ameninţi cu confiscarea banilor, puşcărie, decăderea din drepturile părinteşti s.a.m.d.? Asta vi se pare atitudine non violentă? 

Dacă aş putea sta în faţa camionagiilor le-aş transmite o singură informaţie, anume că lupta lor de acum este lupta pentru menţinerea Canadei ca stat occidental normal. Dacă vor pierde lupta, aşa cum deja e previzibil, ceea ce veţi vedea în câţiva ani acolo va fi de nedescris. Pentru un alb care se va încăpăţâna să mai fie şi creştin, viaţa de acolo va fi de netrăit. Dacă vreţi, în Canada într-adevăr se dă o luptă: lupta dintre Europa şi Asia. O luptă pe care asiaticii mi se pare că deja au câştigat-o.  Ce urmeaă după ce camionagiii vor fi fost definitiv învinşi? În mod sigur, în cel mai scurt timp, implementarea pe scară largă a creditului social. La cum arată lucrurile, Canada va fi prima ţară occidentală care va avea un credit social implementat exact pe model chinezesc. 

Ştiu că sună aiurea, dar trebuie să fiţi conştienţi că acei camionagii bărboşi sunt mai mult decât nişte simpli oameni: ei sunt o fragilă baricadă a civilizaţiei noastre care, iată, la două milenii de la fondarea sa, este detonată din interior de tot felul de degeneraţi. Probabil Canada va cădea, la fel cum vor cădea multe alte leagăne ale civilizaţiei noastre. Nu ştiu în acest moment ce anume va supravieţui sau dacă ceva din ceea ce am fost şi suntem va mai supravieţui. Asia vine cu buldozerul tehnicii peste noi, promiţându-şi să se răzbune prin ştergerea identităţii noastre. De aceea oamenii care protestează în Canada nu-s simplii camionagii, ci sunt un strigăt disperat al civilizaţiei împotriva barbariei. Dar un strigăt care pare a fi tot mai în pustiu. Despre asta e vorba! 

21 de comentarii:

  1. Din păcate, exact asta este situația în Canada. Și, aproape identică, dacă nu mai gravă, în Australia. Ieri am vorbit cu un prieten care trăiește în Phoenix, Arizona, stat american relativ normal, dar care îmi spunea că și acolo, procentul celor care înțeleg situația, este foarte redus. Și este sigur că în State, situația nu a degenerat încă pentru simplul motiv că, LEGAL, (ÎNCĂ!) sunt sute milioane de arme letale la purtător...

    RăspundețiȘtergere
  2. ...si totusi... intr-un eseu din 1920, Gandhi a scris: ''In cazul in care exista doar o alegere intre lasitate si violenta, as sfatui violenta''... si tot el a mai spus ''as prefera ca India sa recurga la arme pentru a-si apara onoarea, decit ca ea sa devina, intr-o maniera lasa, martor neajutorat pentru propria ei dezonoare''... deci nici macar pacifistul Ghandi nu excludea violenta in cazul in care era depasita limita maxima de acceptabilitate sau intra in discutie onoarea versus lasitate ori apartenenta la o tara care sa-ti apartina versus un jug, fie el si internationalist... LOR le-ar conveni sa fim ''ghandisti'' in actiune si sa ne manifestam ''Fara violenta!'', cum se striga in decembrie 1989 in timp ce unii trageau fara mila... insa este promovata intens doar imaginea non-violentului Ghandi omitindu-se deliberat ''exceptiile'' lui de la acel pacifism extrem... unele state au chiar in consitutiile lor prevederi care confera cetateanului DREPTUL de a pune mina pe arma daca STATUL, platit de cetatean, o ia razna sau de a actiona violent, in forta, pentru a-si apara statutul cistigat de inaintasii lui... este mult de discutat pe tema asta si sper, doar sper, ca acei camionagii nu vor fi pusi in genunchi... intuitia imi sopteste sa ''truditul'' este pe faras si va pleca, poate chiar spre puscarie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm! Pesimiste concluzii. Dar nu pot decat sa fiu de acord cu ele. Cata luciditate, atata drama.
    Ai pus bine accentul pe tehnica care ofera suportul dictaturii. Fara ea degeneratii n-ar avea nicio putere. Daca am arunca toti dintr-o data smartphoanele tembelii de la putere ar ramane ca la dentist si n-ar mai avea ce sa ne faca.
    Dar n-o facem asa ca ... vezi mai sus in articol :)
    Fara digitalizarea persoanei creditul social n-ar putea exista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Digitalizarea ta personala este automata( apropo asta-i planul de viitor a lui Putin pentru rusi declarata de el recent) si nu este legata de purtarea smartfonului. Te priveste daca vrei sa monitorizezi sau nu reitingul tau sau accesul la servicii.
      - Cind vei fi refuzat sa faci o tranzactie de bani sau sa accesezi o consultatie de orice fel nu va fi treaba operatorilor reci si scirbiti ca tu n-ai telefon.

      Ștergere
  4. In Constitutia Germaniei este un paragraf in care scrie ca dreptul la violenta porneste numai de la popor, dar asta este interpretat de politicieni altfel, si anume ca organele statului apără poporul, de violente de toate felurile, dar asta tine pina atunci când ele acționează împotriva poporului si impotriva intereselor tarii, ceea ce din pacate a devenit o realitate in toata lumea occidentala.
    Prin urmare poporul trebuie sa isi recastige monopolul legitim asupra folosirii fortei, si asta NU se poate face prin demonstratii pasnice, ci numai prin exercitatea terorii impotriva "teroristilor oficiali"

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, problema Dvs nu ar trebui sa fie nici smartfoanele si nici creditul social, ci acela ca ar trebui sa luptati (individual) cu cozile de topor care va impun dictatura si teroarea fascista.
    Si lupta aceasta individuala trebuie sa o faca fiecare cetatean cu simtz civic, si pentru asta nu va trebuie decat o sticla de benzina, cu care sa terorizati politistii si jandarmii care va terorizeaza

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate asa este. Traiesc in Canada si vad realitatea din teren.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu cati dintre cei care citesc aceste comentarii au auzit vreodata de QRD (Queen Romana Didulo), un personaj exotic din povestea aflata in plina desfasurare astazi in Canada. In contextul situatiei descrise in articol sunt interesante postarile ei Telegram de azi si ieri.

    "What happens to the #fiat (fake money) when Canadians refuse to use it"

    "The Kingdom of Canada has it's own Flag. Now, we will have our own money...Adios fiat currency."

    "I mentioned this before - the Kingdom of Canada will have BOTH Digital Cash and real CASH Canadians can carry in their wallets/purses/pockets."

    "The new Kingdom of Canada real money is backed/secured by gold, silver, copper, platinum and other precious metals."

    Q-ul din nume nu e deloc intamplator. Nici R-ul. Dar ce sa insemne oare D-ul?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce prostii scriu aici? Think Bella! Sistemul bancar este așa bine pus la punct că nu au nevoie să închidă toate băncile să verifice niște conturi care au donat $10-$20...
    ASCULTĂ AICI!
    Vineri FMI și 6 tari in Atlantic Council au introdus CBDC (central bank digital currency) urmând să fie implementat în saptay următoare în sistemul bancar.
    Cele 6 tari sunt: China, Canada, Sweden, Bahamas, Uruguay, Eastern Caribbean Islands.
    Doar o coincidență, sau nu daca vrem sa mergem cu conspirația și să spunem că poate au avut noroc și au forțat să își testeze sistemul pornit cu un an mai repede pe fondurile astea (dar cum am spus aici doar conspir ce cred)

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine scris, doar ceva de corectat:” Blocarea s-a făcut pe fondul unor aparente probleme tehnice.”
    Ministra a anuntat deja ca RCMP a “colectat” datele si le-a trimis bancilor pentru blocare si.. alte conturi urmeaza sa fie blocate. Va rog postati o adresa si va trimit video. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. rapoartele Public Health Scotland vor înceta să mai publice date despre decesele și spitalizările de Covid în funcție de starea de vaccinare din cauza temerilor că datele sunt denaturate în mod intenționat de către activiștii anti-vaccinare.

    De Conor Matchett
    Joi, 17 februarie 2022, ora 4:55

    Organismul de supraveghere a sănătății publice a anunțat schimbarea politicii miercuri în cel mai recent raport statistic al Covid-19, spunând că frecvența și conținutul datelor vor fi revizuite.

    În schimb, oficialii se vor concentra pe publicarea unor date mai solide și complexe privind eficacitatea vaccinurilor.

    Raportul publicat miercuri va fi ultima publicație săptămânală care include datele care includ informații despre ratele de infectare cu Covid-19 în rândul celor vaccinați și nevaccinați, precum și ratele de spitalizare și deces, defalcate după numărul de doze primite.

    Oficialii au spus că două probleme centrale legate de populația nevaccinată și obiceiurile de testare au însemnat că datele nu mai sunt fiabile sau solide și deschise pentru interpretare greșită fără un context adecvat.

    Acest lucru se datorează faptului că datele populației utilizate pentru populația nevaccinată se bazează pe detaliile de înregistrare a GP, ceea ce înseamnă că includ mii de persoane care sunt înregistrate, dar care nu mai trăiesc în Scoția sau pur și simplu nu au reușit să se anuleze.

    Pe măsură ce populația vaccinată crește, această deficiență a datelor devine mai pronunțată, deoarece numărul real de persoane nevaccinate este mult mai mic decât numărul utilizat, ceea ce face ca datele finale publicate să fie mai puțin fiabile.

    Persoanele vaccinate au, de asemenea, mai multe șanse să raporteze rezultatele testelor de flux lateral, modificând și mai mult datele din cauza modificărilor în modul în care rezultatul unui test este înregistrat oficial, indivizii care nu mai au nevoie de un test PCR pentru a confirma infecția.

    Un oficial PHS a spus că concentrarea pe eficacitatea vaccinului mai degrabă decât pe „statisticile foarte simple” existente ar avea ca rezultat date „mult mai solide” pentru public.

    Ei au spus: „Principalul punct important în jurul tuturor analizelor este că înțelegem dacă vaccinurile funcționează împotriva prinderii acestuia și împotriva virusului sever, și aici vin studiile de eficacitate a vaccinului, care sunt o metodologie complet diferită.

    „Ratele de cazuri, ratele de spitalizare, ratele de deces sunt statistici foarte simple, în timp ce pentru studiile de eficacitate a vaccinurilor utilizăm modele, comparăm persoanele care au fost testate negative cu cele care au fost testate pozitiv și le potrivim în funcție de comorbiditățile care le subliniază.

    Este o metodă complet diferită, care este mult mai robustă și pe asta vrem să se concentreze oamenii.”

    Datele au fost promovate pe rețelele sociale de persoane, inclusiv editorul asociat al The Spectator, Toby Young, site-ul de opinie de dreapta american, The Blaze și șeful vorbitor american anti-vaxxer Alex Berenson.

    Oficialul PHS a adăugat: „Ceea ce se întâmplă este că oamenii se uită la acele date simple și încearcă să facă inferențe despre vaccinare, dacă vaccinurile funcționează, inadecvat și uneori cu voință.

    „Există atât de multe avertismente și pur și simplu scot anumite cifre care nu ar trebui folosite.

    „Ceea ce vom face este să facem mult mai mult în ceea ce privește eficacitatea vaccinului și să încercăm să facem oamenii să înțeleagă cât de eficient este vaccinul.

    „De exemplu, știm că este eficient în proporție de 50% împotriva infectării, dar este o eficiență mult mai mare împotriva spitalizărilor și a deceselor, ceea ce este cheia cu adevărat, deoarece asta este ceea ce vrem să prevenim.”



    https://www.scotsman.com/health/coronavirus/anti-vaxxer-concerns-force-removal-of-deaths-by-vaccine-status-data-3571856

    RăspundețiȘtergere
  11. Întreabare: am investitii in SUA, cont IRA legat de bursa, care nu poate fi lichidat decât cu 30% lăsați unchiului Sam....ce putem face, mi e frica ca ideile lui Trudeau vor fi preluate de către minunatii democrați în SUA...în concluzie, cum sa ținem banii? Sa ii scoatem și sa cumpărăm aur? Pur și simplu nimic nu mai este sigur....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurul va fi aruncat pe drumuri, nu va avea nici o valoare. Cumparati urgent proprietati funciare in zone slab populate; mutati-va acolo. Dacă sunteți in State,veniți acasă in România. Daca nu vreți asta, inarmati-va și antrenați-vă pentru autoapărare; pregatiți-vă de război civil.

      Ștergere
    2. Am o veste neplacuta. De cind finantistii au realizat din anii 70 ca pot "trai" si fara aur ca valoare justificatoare a dolarului, psihologic treptat s-a pierdut interesul pentru acest metal. Statele din inertie si nostalgia DUPA CRESTERE ECONOMICA( care nu se va mai intimpla prea curind) continua sa acumuleze dintr-un motiv sau altul.
      In schimb omul de rind occidental dintr-un amestec de educatie si intuitie practic nu mai este interesat...

      Ștergere
  12. Păi asta e începutul introducerii comunismului sanitar in occident. Acum schimbă discursul care le convine.
    Cum?
    Pe locul 1 interzicerea datelor. Nu se vor mai declara morții deoarece vaccinații anti-vaccinistii folosesc datele Morților ca să manipuleze realitatea in favoarea lor.
    E suficient sa interzică asta. Deja unele țări încep sa o facă.
    Asta le va inchide gura. Apoi arestați după 3 săptămâni de protest toți. Sau pe cine prinde.
    Deci ca sa reușească trebuie sa ii susțină toată populația. Dar există o contrarevolta a urbei ca au fost deranjați de Untold-ul claxoanelor șoferilor de camioane.
    După cum se observa aceste discursuri oficiale sunt mereu cu update. Ca orice sistem de operare. De fapt in acest fel covid e o metoda de guvernare ca sistem de operare cu update.
    Ce putem face când morții nu vor mai fi publicați. Ne vom lega de altceva și altceva care e ridicol și penibil. Iar ei scot următorul update la discursul televizat.
    Degeana se trezesc 10% sau 20%, marea majoritate tot nu vor sa faca nimic deoarece ori le convine traiul comun si revenirea Cooperativelor de muncă, ori sunt nerealizati individual si e combinație să primești job si salar de la stat. Propandemicii si provaccinsitii cred ca asta așteaptă, un loc cald de la stat. Care a dat 100 de lei, o loterie etc... Acum speră sa dea locuri de munca si salarii de la buget.
    Pe locul 2 este urmatoarea reclamă la cei care striga libertate! Cica ar fi finanțați de Putim si sunt pro ruși. Adică libertatea a ajuns sa fie operatiune Psyop a rușilor. Ha-ha-ha. Am trăit să o aud și pe asta.
    Dar acest discurs dus 20 de ani va transforma Rusia in Canada si Canada in lagăr sovietic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Truckerii stiu ca lupta lor are implicatii globale si o parte din populatie stie asta. Batalia e impotriva globalistilor, le striga si politistilot ca lupta si pentru viitorul copiilor lor.

    Atmosfera in Ottawa e extraordinara. S-au unit quebecosii cu albertanii si aia din british columbia desi erau la cutite.
    Exista o adanca latura religioasa in miscare. Media, politicienii, politia toti sunt impotriva sau mimeaza.
    Se spala rufe, se ofera camere de dormit, dusuri pentru cei care stau pe strazi.

    Multi romani prezenti la proteste. Un trucker roman Cristian a devenit un fel de vedeta pentru 3 sapt. Din pacate Joi dupa primele arestari a cedat si a plecat. Csaba colegul lui a cerut ajutor grupului din Alberta. A miscat camionul inconjurat de un zid de civili evitand atfel interventia politiei.

    Dupa albi urmatorii sunt negrii. Indienii si mai ales asiaticii f slab reprezentati pe strazi.

    Azi Parlamentul trebuia sa decida inchiderea starii de urgenta dar amanat-o pana Luni. Practic au lasat situatia la latitudinea fortelor de ordine. Weekend-ul asta va fi decisiv.
    Daca truckerii vor ramane pe strazi Parlamentul va fi nevoit sa vada abuzurile politiei.

    La momentul actual nucleul din mijloc e inconjurat de politie, jandarmi. In spatele lor se desfasoaa insa al doilea cerc format din protestarii de weekend care devine mai gros cu fiecare ora.

    RăspundețiȘtergere
  14. 2.
    - "lupta lor de acum este lupta pentru menţinerea Canadei"
    De ce ai lupta pentru ceva "abstract"?
    O stat este un pachet de legi generat de o gloata de politicieni si functionari care populeasa o suma de institutii. Adaugi teritoriul si ai obtinut tara alias "tax farmul", adaugi restul oamenilor care trag ca boii la jug si ai obtinut poporul, le aduni pe toate la un loc si obtii natiunea.
    Dar, oare asa stau lucrurile in realitate?
    Cei 7 fii ai Vrancioaiei nu s-au dus la lupta pentru Stefan sau pentru Moldova, ci pentru aia 7 munti pe care-i primisera cadou. Muntii aia care le puteau asigura atat supravietuirea cat si prosperitatea economica erau "tara lor". Nu Moldova. Asa ca data viitoare cand va mai vine chef sa va jucati de-a "tara mea", uitati-va mai intai prin actele de proprietate si pe urma decideti daca vreti sa va jucati si de-a boii care trag la jug prin ferma altora. Nu de altceva dar proprietatile sunt 100% palpabile, nu abstracte.

    - "ceea ce veţi vedea în câţiva ani acolo va fi de nedescris. Pentru un alb care se va încăpăţâna să mai fie şi creştin, viaţa de acolo va fi de netrăit."
    Deja se intampla acest lucru in toate statele vestice in frunte cu cele anglo-saxone. Ideea de baza este ca emigrantii albi care pleaca de acolo SUB NICI O FORMA NU TREBUIE PRIMITI pentru ca vor transforma si tarile in care vor ajunge tot in ghetouri marxiste unde politica corecta multiculturalismul si diversitatea vor face legea.

    - "În mod sigur, în cel mai scurt timp, implementarea pe scară largă a creditului social."
    Probabil. Tocmai de aceea am spus ca cea mai buna si mai eficienta forma de protest este sa-ti iei portofelul si bocceluta la spinare si sa parasesti "tax farmul".
    Ce se uita in schimb este faptul ca statele din vestul Canadei ameninta cu secesiunea de mai mult timp. Culmea este ca aceste state vestice sunt pline de asiatici si acestia stiind de unde au plecat, implicit sunt mai capitalisti si mai pro libertate, in schimb ce statele canadiene estice in frunte cu frantuzii aia jegosi din Quebec si cu anglofilii ontariotarzi sunt marxisti.

    - "Canada va fi prima ţară occidentală care va avea un credit social implementat exact pe model chinezesc"
    Pariez pe UK, Australia sau Noua Zeelanda mai intai.

    - "Nu ştiu în acest moment ce anume va supravieţui sau dacă ceva din ceea ce am fost şi suntem va mai supravieţui... sunt un strigăt disperat al civilizaţiei împotriva barbariei"
    Vezi Imperiul Bizantin vs Imperiul Otoman & Turcia.
    Kalergi va juca tontoroiul in mormant de bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu știu dacă este o coincidență dar de 2 zile nu merge aplicația CEC Bank. Nu doar mie ci și la alți cunoscuți. Au o cădere masivă. Niciodată nu a durat așa mult. Nici acum când scriu nu merge deloc. Straniu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine ca nu ati putut sa va bagati banii decat intr-o institutie de stat. exact asta trebuia sa faceti intr-o tara ca romania

      Ștergere
  16. Răspunsuri
    1. Canada has fallen de vreo trei decenii, nu de ieri sau de azi asa cum cred toti tantalaii. Si nu e singura. Cand ati aruncat o privire mai atenta la restul statelor anglo-saxone, statelor vestice sau statelor scandinave? Nu de altceva, dar pe mine ma incearca o senzatie de deja vu.

      pentru cine are chef de lecturi:
      https://cdn4.libris.ro/userdocspdf/486/AYAAN%20HIRSI%20ALI-Necredincioasa_1-34.pdf

      https://www.rostonline.ro/2015/08/flagelul-corect/

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)