luni, 21 februarie 2022

Context curent: SUA


SUA se află într-o situaţie disperată. O criză financiară este iminentă. Conform Raportului OCC aproximativ 90% din sutele de trilioane de dolari sub formă de produse derivate sunt deţinute de cele cinci bănci-gigant ale SUA: Citi, Bank of America, Morgan Stanley, JP Morgan şi Goldman. Partea frumoasă e că pe piaţa produselor derivate activează aproape 5000 de bănci. Înţelegeţi dimensiunea bulei? Mai mult, contrapărţi ale băncilor americane în toată această aventură financiară sunt alte bănci globale precum Deutsche, Nomura, etc. În mizerie mai sunt atrase şi societăţi de asigurare precum Prudential Financial sau Lincoln National care trăiesc din vânzarea de produse de asigurare absolut nesustenabile pentru dimensiunea lor. Nimeni nu spune nimic, pentru toată lumea e OK. De ce? Pentru că nivelul de corupţie a ajuns atât de mare încât până şi analiştii independenţi sunt mituiţi pentru a da recomandări de cumpărare pentru acţiunile băncilor falimentare de pe Wall Street. Mă rog, cunoaşteţi acest tip de corupţie de multă vreme pentru a mai fi nevoie de vreo demonstraţie(criza din dotcom şi cea din 2007-2008 au scos la lumină destule informaţii pentru a mai fi nevoie să demonstrăm ceva!).

Asta a fost treaba cu banul. Dar nu e singura. Există numeroase scandaluri care pur şi simplu nu mai pot fi acoperite. Care? Păi sunt o grămadă. Laptopurile pierdute de deviantul copil al lui Biden sunt deja de notorietate. Însă pe ele sunt informaţii pe care cei care au laptopurile le ştiu. Inclusiv povestea lui Ashley Biden, acoperită cu brutalitate de securiştii americani. Povestea nepoatei lui Biden ne duce cu gândul, aproape instantaneu, la abuzurile la care au fost supuşi cei de la Project Veritas, cu percheziţii ilegale, bruscări şi tot tacâmul. Pe „siguranţă naţională”, desigur. Doar că, în urma interpelărilor, cei de la Judicial Watch au găsit că, prin intermediul FBI, asupra lui O'Keefe a acţonat ... Pfizer. Şi iată cum se leagă toate nebuniile într-una singură. În industria farmaceutică e disperarea mare, doar de-aia Gigel de la Moderna şi-a vândut pachetul de acţiuni şi-apoi „mucles”. 

Şi, ca să fie treaba treabă, a mai fost sinucis unu' din dosarul Epstein: Jean-Luc Brunel, peştele lui Epstein. Ştiţi bine cum stă treaba cu peştii. Fiind cei mai periculoşi, trebuie lichidaţi rapid ca să nu cumva să vorbească. Aşa au făcut-o cu ăsta.L-au lichidat puţin, ca să nu mai aibă cine să spună ceva. Iar Ghislaine Maxwell e îndreptăţită să se teamă pentru integritatea sa. Vede limpede cum se strânge laţul. Însă scandalul e mare cât casa. Şi, ca să fie treaba treabă, nişte băieţi mai ameninţă cu varianta completă a filmului aselenizării, filmată de la A la Z ... din spate, în deşertul Nevada. Iar asta nu e totul.

Dosarul fraudării alegerilor începe să crape, la fel ca şi dosarul „amestecului rusesc” în alegeri. Mai mult, apar dovezi din ce în ce mai clare că ruşii s-au aflat atât în spatele lui Hillary cât şi al lui ... Biden. Ceea ce trebuie cumva combătut? Cum? Păi mă gândesc că printr-o „agresiune rusească” în faţa căreia Biden să stea neclintit precum bradul. La fel cum stătea şi Gorbaciov. Ce vremuri, fraţilor. Cum se-ntorc ele cu scenarii identice, dar cu rolurile schimbate.

9 comentarii:

 1. situatia reala la zi:
  https://www.theamericanconservative.com/dreher/sam-brinton-kinky-joe-biden-puttin-on-the-dog/

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/canada/the-real-politics-behind-ukraine-taiwan/

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/tyranny/dictatorship-is-closer-than-it-appears/

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/canada/trudeau-the-bonus-army/

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/germany/greenpeace-to-takeover-environment-secretary-of-state-for-germany/

  RăspundețiȘtergere
 2. Se intorc pt. ca precum il suparara aia pe sefu atunci, asa il deranjara astialalti acum.

  RăspundețiȘtergere
 3. Aselenizarea e subiect improbabil si neprobabil. Edward Snowden in al sau "Dosar permanent" spune ca aselenizarea a avut loc (conform documentelor secrete prin care si-a bagat nasul), el probabil e sincer, insa documentele mai putin.

  RăspundețiȘtergere
 4. De ce unii sunt prosperi si o duc mai bine in timp ce altii saracesc mai mult si o duv tot mai prost:
  https://nationalro.it/notizie-bomba/acelasi-cloud-italia-ia-723-milioane-romania-da-500-1203.html/

  RăspundețiȘtergere
 5. Situație disperată în Turcia. Mai mult de jumătate din populație spune că abia își permite alimentele zilnice - Deutsche Welle 30.01.2022

  Situaţie disperată în spitale: În ATI e iadul

  situatie disperata la craiova s-a intors sclavagismul "N-am luat bani de un an, dar nu putem pleca liberi de contract"

  Situaţie disperată la Gaz Metan! Falimentul, un scenariu plauzibil: ,,Datoria e de peste 3 milioane de euro”

  Situaţie disperată. Pensiile, alocaţiile şi salariile, blocate? Guvernul riscă să rămână fără bani

  RăspundețiȘtergere
 6. Se pregateste dump-area lui unchiu Samuila ?
  Probabil, Maurele si-a facut datoria....
  Daca doar ei a fost pe luna (si numai ei a fost, nu tu Rusi sau Chineji, lumea crede ca se plimbau pe luna in fiecare an) pute rau de tot.
  Cine stie cate ceva despre fiare, stie ce repede se strica, mai ales in '68.

  RăspundețiȘtergere
 7. Gata a inceput:
  PRIMUL pas CONCRET a fost facut:
  1. Recunoasterea statelor separaiste de catre Rusia
  2.
  3.

  RăspundețiȘtergere
 8. E nepoata sau fiica lui Biden?

  RăspundețiȘtergere
 9. Boss, statul paralel e atat de puternic incat vor fi acoperite toate nenorocirile, nimeni nu va fi tras la raspundere, vor fi sinucisi cei care trb sinucisi si asa mai departe, nu ti face sperante.

  RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)