sâmbătă, 26 februarie 2022

Ultima noapte de virus, prima noapte de război


Pe orice canal ai da se vorbeşte despre baia de sânge de la Kiev, despre atacurile asupra Ucrainei, despre pierderi de vieţi omeneşti s.a.m.d. Să vă spun un mic secret: aveţi internet! Efectiv nu înţeleg cum de nu puneţi mâna să căutaţi imagini direct de la sursă. Aveţi ataşat acestui articol o imagine luată de pe mai multe camere live din Kiev. Îmi spuneţi, vă rog, unde sunt „atrocităţile” comise? Unde sunt bombardamentele, unde e nebunia frontului?

Am dat pe canalul meu de telegram un fake monstruos de la „Canale 5” din Italia. O explozie din China din 2015 e prezentată ca scenă live din război. Nu-i un incident izolat. Peste 50% din imaginile prezentate ca fiind din război sunt fake-uri. Scene luate din arhive şi rebotezate. Culmea, s-a ajuns ca imagini de la protestele BLM din SUA să fie prezentate ca imagini ale terorii ruşilor. Şi aceiaşi reporteraşi care justificau exploziile ca fiind „reacţii ale urii care s-a exercitat asupra bieţilor sclavi”, acum spun că aşa ceva nu poate exista înr-un stat civilizat. „This is extremely dangerous to our democracy!”.

Sunt jurnalişti care, chipurile, transmit de pe front. Îi văd îmbrăcaţi ca de concediu. În general, când te duci pe front, chiar şi-atunci când ştii că te afli mai la margine, pui o vestă antiglonţ pe tine, ca nu cumva să se rătăcească vreun glonţ. „Eroii” care transmit de-acolo parcă s-ar fi dus în concediu. Mare minune dacă n-or căuta gagici pe Tinder, asemeni soldaţilor ruşi care cică tot cu asta se îndeletnicesc. 

Se raportează totul fals. L-am auzit pe un idiot spunând că după prima zi armata rusă a făcut 60 000 de victime. Bă, eşti prost? Ai habar ce înseamnă 60 000 de oameni morţi??? Mă rog, probabil are. O fi fost la numărătoarea lui Bruckner şi ştie cum se face. Acum văd că armata Ucrainei anunţă că a omorât 2800 de soldaţi ruşi. Cum or fi făcut, le-or fi pus contor? Şi cum de le-a ieşit atât de exact. Adică nu 2793 sau 3214, ci fix 2800. Acolo s-a oprit contorizarea! Ăştia parcă ar fura curent cu magnetul!

Zelenskyi face live-uri cu telefonul. Se comportă exact ca-n telenovelele pe care le-a filmat. De altfel şi asta e o telenovelă. Una la fel de elaborată ca şi cea anterioară. Hai să revenim la realitate. 

Toate personajele care ventilau căcat cu privire la virus, acum sunt experţi în Ucraina. Gabrel Diaconu, pisicologul friky, e expert în geopolitică. A uitat de vaccin, de ce trebuie să ne vaccinăm copiii şi a trecut-o direct pe război. Mai mult, o leagă de - cică - meseria lui: face un portret psihologic al lui Putin având ca bază ... trei cărţi! Trebuie să fii teribil de tâmpit ca să nu-ţi dai seama de penibilul situaţiei. 

Caramitru ăl mic urlă împotriva petrolului rusesc. Mîndruţă, această mânuţă vibratoare, e live. Anunţă că s-a oprit internetul în Kiev de vreo oră şi că-s lupte grele. Acum îmi dau seama, imaginile live care-mi parvin sunt transmise telepatic. În ritmul ăsta mă aştept să-l văd pe Arafat ieşind la oră de maximă audienţă pentru a ne învăţa cum trebuie să transformăm masca anti-covid în d-aia de război. Desigur, nu trebuie sub nicio formă s-o dăm jos. 

Înţeleg că efectele adverse ale vaccinului au atins incredibila cifră de 1:25. Şi că peste 50% dintre vaccinaţi au contactat boala. Imunizare, neică! Imunizare sigură! La fel de sigură ca ruleta rusească. Iată adevăratul scandal! După ce au vaccinat oamenii ca pe vaci, se trezesc acum cu o problemă. Şi cum poţi s-o acoperi? Un război ar fi logic. Altfel se comportă guţumanu când aude şuieratul unei bombe. O lasă naiba şi de sănătate pentru că intră în altă logică. De-aia Radu Tudorii apocaliptici invadează ecranele. Asta în timp ce s-a declanşat spionarea în masă. Poate-mi explică şi mie cineva de ce se tot strică VPN-ul de la Proton.  I-am întrebat la suport şi mi-au spus că-s nişte probleme temporare. Sigur că da. În Germania însă merge brici. Doar pe-aici prin Est se strică. Deh, infrastructura deficitară. Sau o fi de la netul ăla care nu-i mai merge lui Mîndruţă?

O fi având legătură cu declanşarea urmăririi în masă a cetăţenilor? Deh, vine Putin, trebuie să ne protejeze securiştii. De COVID ne-au protejat cu vaccin, de ruşi ne protejează cu spionajul şi supravegherea. Cum naiba să urmăreşti cetăţenii prin drone, ca pe câini? Cum naiba să instalezi aparatură de ascultare în stâlpi? Stai la semafor şi ştie securistul că eşti acolo cu gagica. Marfă! E altă gagică? Foarte bine, băgăm la index!

Revin: efectele adverse ale vaccinului încep să se vadă. O nouă criză apare: răzbioul! Aşa, intempestiv şi cusut cam cu aţă albă. Sânge de-acum zece ani e „refurbishat” în sânge ucrainian. Actor de telenovele jucând rolul de erou al străzii. El, preşedintele, stă şi luptă cu rusul tiranic. Bă, mă laşi? Se udă gospodinele văzând atâta tragedie şi încleştare. Ştiţi ce, mie-mi pute. Îmi pute rău. Armata rusă are capacitatea de a scufunda Ucraina în 10 minute. Dar n-o face. Aşteaptă să vină week-end-ul, să poată şi muncitorul să-şi râgâie berea în faţa televizorului. Şi uite-aşa, pe la şapte-opt seara se va anunţa deznodământul conducerii. Numai bine ca să fie în prime time în Est, iar muncitorii americani să aibă timpul necesar să-şi cumpere căldarea de îngheţată de la Walmart, berea slab alcoolizată şi coca cola. Fix atunci, înainte ca efectul regimului alimentar să-l înfunde pe bietul worker în veceu, fix atunci vor curge breichingniusurile(sic!). Gospodinele vor plânge, iar workerul va simţi deplin tensiunea generată pe de o parte de breichingnius care-i spune să nu plece şi stomacul care nu mai are răbdate. Adică un rahat care e deversat prin ecrane şi unul fizic, abia aşteptând să fie eliberat din stomac de balenoiul greoi care tomai a mai pus vreo trei kile pe el. 

Ce rămâne din asta? Nimic. Doar vieţi irosite!

54 de comentarii:

  1. Oare așteaptă să se facă numărul necesar de refugiați ucrainieni la muncă in Jormandia?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai n am zis eu acu cateva zile ca va fi razboi mergand tocmai pe logica ta, si anume ca apar efectele negative ale vaccinarii. Ti am zis ca si Putin si a vaccinat armata, nu doar amerlocii. Si chinezul....ups....cred ca va fi mondial pana la urma. Asta in Ucraina se termina intr o saptamana. Dupa aia va fi o pauza de cateva luni si apoi marele razboi. Si asta nu o zic de la mine. Aaaaa....si cu pandemia , cel putin la noi, se va termina cu totul, cat de curand...Sa ne bucuram de perioada asta de liniste care vine dar care va dura doar cateva luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare nu va fi sub nici o forma. Nu stii ce vorbesti. Clanurile glbiste nu permit asa ceva, nu vor accepta in veci ca INTRE TINE, MURITOR DE RIND SI EI, BOGATANI DE NEATINS, sa fie pus semnul de egalitate in fata unei morti fulgeratoare cum s ar desfasura in conditiile actuale.

      Bumbaceli mici cu ruginituri, da, cit cuprinde...altceva NIET!

      Ștergere
    2. Din ce știu chinezul s-a vaccinat cu vaccin clasic, nu ARNm.

      Ștergere
  3. "Sa ne bucuram de perioada asta de liniste care vine dar care va dura doar cateva luni." - De bucurat ne bucuram dar mai important va fi cum o vom folosi ...

    Corecta si cealalta observatie ca "interventia" de acum se va termina repede.

    RăspundețiȘtergere
  4. ...nu o sa dezvolt iarasi... dar am spus-o clar si raspicat: Putin este omul LOR si LE DA ceea ce trebuie, avind ''premiile'' asigurate... nimic nou sub soare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putin nu este omul nimanui, doar al Rusiei.
      Da, a facut-o pe prostul in fata lor, le-a aflat gindurile si intentiile si atit.
      Ai vazut ochii si privirea lui din revista Time?
      https://www.reuters.com/article/us-time-idUSN1956834820071219

      Ștergere
  5. Domnu Dan, de ce politia romana, serviciile si mai nou si aia cu justitia sociala in gura si deci toti fac preventie cica, dar de fapt fac Terorism de Stat la adresa indezirabililor prin tehnologia ILEGALA Remote Neural Monitoring - supraveghere in timp real a gandurilor unui cetatean vizat ca indezirabil, necontrolabil, pericol public, potential etc etc etc - doar pentru ca stabilesc unii din sistem ...

    Domnu Dan Diaconu, habar nu aveti ce inseamna supravegherea in masa si cum se desfasoara in Romania si ce s eface la adresa cetatenilor, nici nu va imaginati, camerele alea din intersectii sunt fix zero barat, se folosesc softuri specializate cu acces la retea de sateliti si se monitorizeaza viata omului in TIMP REAL PERMANENT pe niste monitoare, poate parea horror dar e NOUA REALITATE

    Nu are cine sa se trezeasca pentru ca sunt spalati pe creier si controlati, iar in Romania doar sistemul face jocurile atat, omul de rand e doar un biet om si atat fara drepturi fara nimic

    Ia sa cautati domnu Dan despre tehnologia DEW - Directed energy weapons folosita de sistem, aveti cumva impresia ca se autorizeaza asa ceva de catre Constitutia tarii sau de catre legislatia comunitara?

    Habar nu aveti ce traiti, nici daca va chinuiti sa va imaginati si nu reusiti, dar cine vrea sa afel poate sa o faca

    Tehnologia monitorizarii in timp real este folosita de foarte multe state UE si din alte zone de pe glob, supravegherea in masa este generalizata si este controlata de la nivel de stat

    Cunoasteti ceva despre manipularea si inducerea visurilor ? Macar banuiti ceva? Exista in Romania si se foloseste pe oameni, aia care o fac din sistem se cred atotputernici, dar NU sunt, insa o judecata o sa existe cu siguranta caci Dumnezeu nu va rabda la infinit nemerniciile astea la adresa oamenilor simpli amarati care chiar nu reprezinta vreun mare pericol de preventie

    RăspundețiȘtergere
  6. "Cum naiba să urmăreşti cetăţenii prin drone, ca pe câini? Cum naiba să instalezi aparatură de ascultare în stâlpi?"

    https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/uite-ce-se-preg-te-te-a-ap-rut-raportul-forumului-de-la-davos-identitatea-digitala-pa-aportul-universal-creditele-sociale-si-internetul-corpurilor-1568745

    RăspundețiȘtergere
  7. Razboiul in Ucraina nu merge deloc bine pentru Putin. Rusii nu au reusit sa realizeze mai nimic. Cu cat razboiul dureaza mai mult cu atat e mai rau pentru rusi. Inceputul sfarsitului pentru Putain?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E batran si bolnav. Nu a reusit sa faca nimic din Rusia si acum merge la risc. Pacat ca va trage si Rusia dupa el in mormant.

      Ștergere
  8. Domnu Dan, hai sa iti spun ceva tare de tot: cum este sa te sune sotia sa iti ceara parola de acces la propriul tau laptop si tu dupa ce ajungi acasa si i-o spui cu voce tare fix imediat nu te mai poti loga la propriul laptop?

    Casa era plina de tehnica de interceptare si imediat mi-a fost blocat accesul la propriul calculator de lucru. Sunt un simplu om, nu am afaceri, nu sunt politician, nu am nicio relatie cu vreun mahar sau sa fiu vreun important ceva, un biet nimeni.

    Remote neural monitong, Gangstalking, targeted individuals, etc doar cateva din programele de supravegehre in masa agresive si excesive la adresa oamenilor. Cui ii pasa? nimanui! Pana si preotii colaboreaza cu structurile de forta!

    Il avem doar pe Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Premierul Kacanadei tocmai a subliniat intre doua ingitituri de saliva ca nici un strain nu va pune piciorul in tara lui, vezi zecile de mii de ucrii in pregatire de a porni catre Toronto, pina nu sunt imțepati de TREI ORI pluc test negativ, in timp ce asteapta procesarea prin hotelurile din Polonia, Cehia, etc. Deasemenea au nevoie de cont digital de urmarire

    RăspundețiȘtergere
  10. Boss da' inversunat mai esti ca sa crezi ca Putin a acceptat sa devina oaia neagra a planetei si tara lui pe langa el, sa-si omoare nu stiu cati soldati, sa cheltuie o gramada de bani doar ca sa scoata intreaga planeta din cacatul pandemiei. Nu ar fi mai logic sa credem ca actioneaza din cauza unor interese strategice legitime?

    RăspundețiȘtergere
  11. Bravo,oare de ce nu vad toti realitatea? esti la obiect ,bravo!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu crezi ca vaccinarea a fost degeaba ? Nu,tuturor astora le a f-tut clar mintea.

      Ștergere
  12. Vorba lui nea Nae Caragiale.... Aprob pozitiv 👍😇👍 Mașina de propagandă globalist neomarxista este pe maxim!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Oare ce smenuri mondiale se coc la umbra acestui așa-zis război? Pare mai mult o perdea de fum menită a reconstrui noi alianțe globale...

    RăspundețiȘtergere
  14. Atentie mare de unde va imbolnaviti de propaganda , nu conteaza TULPINA , in schimb efectele se vad bine !

    RăspundețiȘtergere
  15. Este suficient să te uiți la semne!... Într-un război adevărat, în primul rând, sunt atacate țintele strategice: obiectivele militare (unități, baterii de artilerie, aeroporturi militare, depozite de armament, stații radar etc.), apoi obiectivele civile strategice - centrale energetice, clădiri guvernamentale, aeroporturi civile, depozite de alimente, fabrici care servesc industriei de război etc... Ați văzut sau auzit careva la știri de așa ceva?! Nicidecum! În schimb ne arată că a fost bombardat nu știu ce bloc anodin de locuințe, nu știu ce sat cu bătrâni sau nu știu ce școală sau grădiniță!! 🤨🧐 Are you f*cking kidding me?!? 🧐
    Scenariul acestui așa-zis război este la fel de absurd și ilogic ca și scenariul plandemiei!... Trebuie să fii puțin oligofren ca să crezi că așa se poartă un război adevărat, și încă unul modern!!...

    RăspundețiȘtergere
  16. De ce n-ai facut bai Zelenski referendum sa vezi daca poporul tau vrea in NATO si UE ? Daca vezi ca n-ai sorti de izbanda de ce nu te predai ca sa-ti salvezi compatriotii ? Pai asta se cheama crima.Cand vezi toti te ajuta din gura tu o tii pe a ta in continuare.Credeai ca Putin vine in tara ta si pleaca cum au plecat americanii din Afganistan ? Chiar crezi ca poti invinge Rusia care stie toata planeta ca au arme cu care te putea face muci in 2 timpi si trei miscari ? Naiv ca un actor si declaratii de actor...Atentie vine actul 2 scena 3 ! Trage cortina cat mai ai timp sa te ascunzi si vezi ca dupa bravada ta Kievul va arata ca Berlinul in 1945.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ucrainenii vor NATO și UE. D-aia l-au și votat pe Zelenski. Și rușii vor la fel, cel puțin populația din marile orașe. Ucrainenii luptă acum pentru UE, nu pentru țară.

      Ștergere
  17. Țugulanul trebuie ținut în priză. Parghelie, masca, vaccin ,război...să vedem ce mai inventează nebunii care ne conduc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu eu...asteroizi si apoi extraterestri...dar pana atunci, mai rezolva si serurile alea mizerabile cate ceva....

      Ștergere
  18. Foarte inspirat titlul!
    La televizor e un desfrau propagandistic paroxistic, dar asa se duc razboaiele. Propaganda americana a demarat in forta inca de la inceputul anului, mediatic am fost pregatiti de razboi timp de aproape doua luni de zile, profetia americana s'a autoindeplinit, au gresit doar de putin timing-ul, pe care insa l'au imbunatatit simtitor fata de previziunea ratata de 60-90 de zile pentru caderea Kabulului.

    RăspundețiȘtergere
  19. De ieri urmaresc camerele web si nu am prins nici o explozie pe nicaieri. Pe o camera de la periferia unui oras (scria ca-i Kiev) am prins o coloana militara ruseasca (doar masini cu prelata si "gazuri'cu Z pe ele) Dupa un timp s-au urcat rusii pe stalp si le-au mutat unghiul (erau 2 de-a lungul drumului 'spate in spate'). Oricum nici in Odesa, Luhansk si inca doua orase nu am vazut nimic "de raportat". Unele camere prindeau linia orizonrului si nimic straluciri de la explozii noaptea.Camere unde se dau lupte (unde sunt) sunt oprite. Firesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut la tembelizor niste imagini de pe niste camere din interiorul unui apartament, cum intra racheta pe geam si exploda in living...cine o fi intrat in apartamentul ala a luat imaginile si le.a dat televiziunilor sa le vada si prostimea. Apoi am mai vazut explozii la marginea unei paduri cu copaci infrunziti ca vara si lanuri manoase...asta asa...fara sa ma concentrez, prea tare....revoltator...

      Ștergere
  20. Dar dacă nu e război cu adevărat, de ce vin refugiați ucraineni? Au fost păcăliți că ne razboi și că trebuie să plece? Ei nu vad și singuri că e liniște?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-au fost destui pacaliti ca e pLandemie si au purtat ca disperatii botnita si s-au tot dus sa se intepe? Asa sunt unii mai slabi de inger pacaliti acum cu "razboiul". E vremea marilor migratii programate si daca nu vrei sa iti parasesti casa de frica vaccinarii, poate pleci de frica bombardamentelor. Pe de alta parte, alti "refugiati" s-ar putea sa fie cu treaba in diverse locuri. Ce modalitate mai buna de a muta agenti dintr-o tara in alta decat sub pretextul fugii dintr-o zona in care e pericol de moarte? Nu asa s-a umplut Europa de "refugiati in ultimii ani?

      Ștergere
    2. Hai sa te luminez eu.
      Pentru ca in occident primesc automat 2000 Euro/luna. Daca ACUM nu pleaca sa stea cu cracii in sus toata viata pe banii vesticilor CIND SA O FACA? Stii foarte bine ca pe timp de pace nu poti fi refugee...deoarece aia iti trag o flegma intre ochi ca ucrainian.

      Toti erau cu bagajele de refugiati gata facut de 8 ani din 2014

      PROST SA FII NOROC SA AI!

      Ștergere
    3. In Ro sunt enorm de multi naivi , ca sa nu zic tampiti, care deja isi pun casele si locuintele la dispozitia oricui trece granita. O relocare de populatie aici ar fi benefica anumitor interese. Si asa sunt aici prea multi proprietari, s-au scumpit locuintele, etc. Daca incerci sa le deschizi ochii, te injura. Sunt 200.000 conturi pe site-ul de ajutoare si donatii. Va dati seama ca astia sunt tot cei cu mastile pe mutre, intepati si tematori, care acum cazeaza necunoscuti fara retinere. Daca nici asta nu e prostia omeneasca.......

      Ștergere
  21. Atat timp cat Rusia nu a spus nimic din ce a vazut orice om normal cu virusu si vaccinu inseamna ca sunt complici, poate fi o mare farsa, in care sunt irositi cateva mii de oameni, alte cateva mii de oameni!
    Aflati cine l-a pus pe Putin sef si veti afla cine este el.
    Cu toate acestea marile puteri nu se vor intelege si va plesni intelegerea.
    Tampitul ala pidoznic de Harari, trebuie sa postesti o saptamana daca-i vezi mutra, crede ca poate cineva sti ce gandeste un om, de fapt nu asta vor ei, vor sa ii canalizeze gandirea, creindu-le noi si noi anateme, false.
    Politica multigenerationala se bazeaza pe lipsa de memorie si pe scurta viata sociala activa a oamenilor, aducand noi si noi tampiti de 20 de ani in abatorul muncii. Poftim educatie, se zicea odata, dar acum se vor ingrozi
    curand, cand vor vedea factorul decizional in actiune.

    RăspundețiȘtergere
  22. Razboi este, ce nu se vede, deschideti ochi.
    Cand razboiul incepe, prostimea spera ca se sfarseste repede, foarte repede, orizontul de timp variaza pana la 6 luni, dar el nu se opreste pana nu trece prin orase si sate si case, peste tot. In Liban, spunea Nassim Taleb, unde oamenii traiau linistiti, a inceput in '70 si dureaza si azi dupa jde ani.
    Obisnuiti-va cu ideea. Acolo unde e inginerie, motorul social merge in plin.

    RăspundețiȘtergere
  23. ....sau Noaptea in care Covrigul a murit !
    Ia dați o geană la Volodea ăl mic, să-l giniți de gagiu mișto *care este*: https://t.me/vaivoua/1187
    Să vezi cum se udă nu doar corul APACA, ci și *lucrătorii de la cooperativa Kukuruku*.....

    RăspundețiȘtergere
  24. Rusky nu avanseaza asa repede, ca nu vor sa faca victime colaterale in exces (Damage Waiver covers), ca altfel ii stalcea. Oricum americansky sunt infiorati de cat de putin au rezistat si luptat ucrainenii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Momentul nu pornirii nu are legatura cu vaccinurile sau laboratoarele minune.
    Nu pornesti un razboi pentru cateva incinte.

    Totul e declansat de declaratiile lui Zelensky ca Ucraina se va inarma nuclear, declaratie care nu a fost in nici un fel contrazisa de cancelariile occidentale.

    Razboiul actual e total atipic datorita obiectivelor pe care rusii le urmaresc: preluarea controlului tarii, pastrarea infrastructurii cat mai neafectata, mentinerea populatiei intr-o stare de neutralitate
    Conflictul are loc doar impotriva fortelor care opun rezistenta dar nu implica in nici un fel populatia civila.
    Inaintarea nu e foarte rapida dar e metodica tocmai pentru a evita "collateral damage".

    Retineti ca in zonele de conflict exista apa, curent si internet. In razboaiele din Yugoslavia, Irak si Siria astea erau la pamant din primele momente.

    Ucrainienii raspund cu 2 masuri care incearca sa includa populatia in forta de rezistenta armata.
    Inrolarea obliatorie si inarmarea la liber. La Kiev deja bandele jubileaza ca au primit arme sa isi poata continua activitatile mafiote.

    La final vor controla gazoductele ucrainiene fapt care va face nordstreamurile inutile.

    Vestul va urla oleaca lozinci dar dupa ce vor vedea facturile care vor veni vor face coada sa ajunga la niste intelegeri rusinoase cu criminalu si tiranu de la Moscova.

    Povestea cu SWIFT si alte sanctiuni se vor fasai si lumea va vedea inca o data ce inseamna lideri slabi fara cuvinte la purtator

    RăspundețiȘtergere
  26. Dar daca Ucraina e sau se va da cu rusii ?

    RăspundețiȘtergere
  27. La o populatie de 45 milioane se pare ca au plecat o suta si ceva de mii de oameni .Mie mi se pare ca propaganda anti Putin este gigantica .Victime destul de putin filmate .Cred ca suntem dezinformati .In martie se vor implini 23 de ani de la bombardarea Serbiei de catre Nato.Daca doriti imagini de razboi cautati pe net sa vedeti ce drame au produs bombele lansate de Sua in zi de Paste .Le au vopsit in culori ca pe oua rosii si le au inscriptionat :Paste fericit .Nicio televiziune de la noi nu a spus atunci adevarul .Nu s a mai vaitat nimeni de focul sarbilor .Vai de noi ...Ne lasam condusi de serpi .Dragilor spuneti tuturor ,mai ales copiilor ce distrugeri au cauzat Sua si aliatii in tarile unde au intervenit .Si mimeni nu i a acuzat de nimic .Unde sunt bombele atomice ale lui Sadam ?Ce s a ales de acea tara frumoasa ?.Praf si pulbere .Ce mai este acum in Libia ?Dezastru .Nu l dezincriminez pe Putin ,are pacatele lui ,o sa l judece rusii lui ,dar noi sa nu fim orbi .

    RăspundețiȘtergere
  28. @Anonim 16.59
    De văzut scena cu doborârea avionului rusesc.S a plimbat, a dat efectiv ture prin tirul a.a. pana a fost nimerit.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pe siturile militare romanesti se spune ca aproape toate imaginile cu lupte aeriene inclusiv acel pilot ucrainian numit Fantoma Kievului sunt prelucrate in studiouri .Imagini cu drone distrugand tancuri rusesti preluate din filmari in Armenia etc.Se minte mult .Atentie la dezinformare....

    RăspundețiȘtergere
  30. Și-uite așa am ajuns ca toate posturile naționale TV să-și mintă la unison poporul cu gogoșile servite de Licurici...

    RăspundețiȘtergere
  31. Wow, asa negationism, greu de gasit sincer.

    In general orasele nu au webcamview pus in 100 de parti si sunt de obicei puse in centrele oraselor. Kiev-ul e un oras destul de intins si inca necucerit, cam greu sa fii ajuns luptele chiar in centru sa dea in poza bine.
    In al doilea rand, toate filmele alea cu tancuri in orase, cu oameni care arunca molotoave pe blindate sunt si ele fake, nu? Rachetele care lovesc blocuri, la fel nu?
    Daca era asa pace si liniste peste tot, nu le era simplu rusilor sa dea niste imagini din satelitii lor, strigand clar "minciuni, noi nu suntem acolo, uitati pozele" ? Poate planteaza si ei pasnic zambile prin Piata Universitatii de acolo si saracii nu au avut decat tancuri la dispozitie ca sa faca rasadurile.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu trebuie sa fii prea inteligent sau cine stie ce vizionar politic sa te prinzi care e treaba. Eu, in simpitatea mea, privesc la cine ii ia apararea lui zelenscki asta...ursula "fon der laier", micron, merkel, bideu,ciolanisul nostru, zburlitul ala spalacit al angliei si cam tot mapamondul cu mici exceptii, de cealalta parte putinas cam singurel. Acum eu nu spun ca putin e vreo alba ca zapada, dar imi pun intrebari. Asa sunt eu, cand majoritatea fuge cu turma de oi intr.o directie, o iau in sens opus...asa...pentru diversitate. Serios vorbind, daca ai pe Dumnezeu in suflet, in fiecare celula a fiintei tale, vei sti ce si cum, vei intelege si nu vei putea fi prostit. Oricum toate sunt ingaduite de sus ca un test pentru fiecare dintre noi, se va vedea lumina si intunericul pe care il vom urma dupa credinta noastra.
    Domnul sa ne binecuvanteze si sa aiba grija de toti!

    RăspundețiȘtergere
  33. Romania nu trebuie sa se implice in conflict! Nu am vazut Germania sa inchida spatiu aerian sau sa trimita arme!

    Cei care instiga la un conflict Nato-Rusia, tot felul de blogarasi sunt ticalosi!

    Va fi un razboi nuclear, vom muri noi, copii nostri, familiile noastre!

    Sa nu fim idioti sa credem ca nu se vor folosi armele nucleare, din contra, vor fi primele folosite!!

    Conducatorii, politicienii, vor pleca sau vor sta ascunsi in buncare. Iar restul vor fi scrum intr-un conflict care nu are legatura cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  34. https://www.youtube.com/watch?v=1vdiEABLFoo&ab_channel=CoachRedPill

    RăspundețiȘtergere
  35. Parere proprie: Avem de a face cu cea mai mare actiune de purificare etnica mascata cu "invazia rusilor": cine sunt cei atacati si fug din Ucraina? Cei din est si cei din sud, adica romanii , ucrainienii speriati si etnicii rusi!

    RăspundețiȘtergere
  36. Un spaniol pe numele lui Pepe Escobar spune ca invazia Ucrainei s-a produs in urma cererii - apreciate pozitiv - a d-lui Zelensky din 19 februarie 2022 in consiliul de securitate din Munchen de a se revizui tratatul din 1994 de la Budapesta - cel legat de neproliferarea nucleara, daca am inteles bine? - in care presedintele ucrainian a cerut dreptul de a avea arme nucleare, ceea ce a precipitat invazia rusa.
    Cat despre luptele care se duc in orase: arme si munitie au fost distribuite populatiei ucrainiene, ca atare bande diverse se infrunta in localiutati. Rusii, dupa razboaiele cecene, au dezvoltat o doctrina pentru lupta in oras - localnicii sunt lasati sa isi rezolve probelmele cat timp nu trag in soldatii rusi, iar soldatii rusi, in schimb, nu trag nici ei, iar in localitati intra doar cu acordul localnicilor si insotiti. Alternativa era nivelarea localitatii, ceea ce in Cecenia se pare, dupa cateva inceputuri ratate (adica, vreo cateva localitati au fost nivelate), sistemul a functionat suficient de bine incat sa se puna capat razboiului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Exista o solutie de rezolvare a conflictului din Ukraina:
    primirea Rusiei, Ukrainei, Belarsului si a cui o mai vrea din fostele republici sovietice in UE si in NATO, asa cum dealtfel a si cerut Putin la inceputul domniei sale in 2000.

    RăspundețiȘtergere
  38. imi pari genul de om pregatit sa-si salveze curul intr-o lume care se prabuseste

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)