joi, 3 februarie 2022

Petiția - faza a doua

Luat cu treburi am tot amânat trecerea la pasul al doilea în urma răspunsului primit de la Ministerul Sănătății. Din fericire, domnul avocat Dan Chitic, în ciuda programului său destul de aglomerat, a găsit răgazul pentru a concepe și trimite setul de întrebări pe care Ministerul Sănătății trebuie să le clarifice. Vă dau mai jos modelul de solicitare trimis de dl. Dan Chitic pe care va trebui să-l completați cu datele dumneavoastră personale și apoi să-l trimiteți pe adresa Ministerului Sănătății.

Înainte de a vă da textul, fac precizarea că acest demers poate fi făcut doar de cei care au trimis solicitarea anterioară. De asemenea, îi mulțumesc pe această cale domnului avocat Dan Chitic pentru implicarea sa în această acțiune.

 
===========================>>
 
Stimate domnule ministru Alexandru Rafila,
Subsemnatul             , cetățean român domiciliat în                     ,
formulez în temeiul art. 21 din Legea 544/2001 prezenta
 
RECLAMAȚIE
împotriva refuzului de a răspunde la solicitarea de informații de interes public cerute prin Cererea formulată în 15 Decembrie 2021 prin care vă solicitam respectuos să îmi comunicați în termenul legal următoarele informații:
 
1. Care sunt motivele medicale și legale pentru care subsemnatul, persoană imunizată și deținătoare de anticorpi în urma infecției cu Covid-19, sunt discriminat în raport cu persoanele vaccinate și care NU sunt dovedite că sunt imunizate sau că dețin anticorpi împotriva COVID?
 
2. Care este motivul medical pentru care anticorpii dobândiți în urma trecerii prin boală nu mai sunt recunoscuți ca fiind eficienți din punct de vedere legal începând cu a 181-a zi după trecerea prin boală?
 
3. Care este motivul medical pentru care o persoană trecută prin boală și deținătoare de anticorpi în urma infecției cu Covid-19 trebuie să se vaccineze pentru a beneficia de drepturi egale cu persoana vaccinată dar nedovedită ca fiind deținătoare de anticorpi?
 
4. Există vreun pericol pentru persoanele trecute prin boală și deținătoare de anticorpi în urma infecției cu Covid-19 de a se vaccina împotriva cu Covid-19?
 
5. De ce nu sunt exceptate de la obligația de a prezenta certificatul ELECTRONIC COVID 19 persoanele care nu se pot vaccina din motive medicale, cum sunt cele enumerate la pagina 1 din documentul “Prospect: Informaţii pentru utilizator Comirnaty concentrat pentru dispersie injectabilă” Vaccin de tip ARNm COVID-19 (cu nucleozide modificate) Atenționări și precauții, respepectiv “Înainte să vi se administreze vaccinul, adresați-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale dacă:
- Persoanele care au reacții alergice severe sau probleme la respirație apărute după orice alt vaccin injectabil sau după ce vi s-a administrat Comirnaty în trecut.
- Persoanele care au o boală severă sau o infecție cu febră mare. aveți o problemă legată de sângerare, vă apar vânătăi cu ușurință sau utilizați un medicament care previne cheagurile de sânge.
- Persoanele care au un sistem imunitar slăbit din cauza unei boli, cum este infecția cu HIV, sau din cauza unui medicament care afectează sistemul imunitar, cum este un corticosteroid.
 
6. Dacă sunt imunizat în urma trecerii prin boală, de ce pentru a beneficia de drepturile și libertățile mele fundamentale conferite de Constituție trebuie să îmi asum riscurile prezentate la pagina 2 din prospectul Comirnaty, și anume "După vaccinarea cu Comirnaty au fost raportate cazuri foarte rare de miocardită (inflamare a mușchiului inimii) și pericardită (inflamare a învelișului inimii). Cazurile au apărut în principal în decurs de două săptămâni de la vaccinare, mai frecvent după a doua administrare a vaccinului și mai frecvent la bărbați mai tineri. După vaccinare, trebuie să fiți atent la semnele de miocardită și pericardită, cum ar fi dificultăți la respirație, palpitații și dureri la nivelul pieptului, și să solicitați imediat asistență medicală în cazul în care apar” ?
 
7. Există vreun pericol ca injectarea repetată, la intervale de timp de 6 luni sau mai mici, cu seruri catalogate ca “vaccinuri” care conțin ca si adjuvant nanoparticule lipidice (CPG 1018 sau altele) să inhibe sau chiar distrugă imunitatea celulară?
 
8. Având în vedere că în proiectul de lege se prevede că “Obligația solicitării certificatului ELECTRONIC COVID-19 încetează în termen de 72 de ore de la data constatării îndeplinirii cumulative a următoarelor condiţii: a) scadere timp de 3 saptamani consecutive a numărului de cazuri la nivel national; b) incidența cumulată pe ultimele 14 zile la nivel național este mai mică de 1 la mie.”, vă rugăm să ne precizați care va fi situația persoanelor nevaccinate dar trecut prin boală, sau vaccinate cu “schema incompletă” în situația în care ar redeveni incidente dispozițiile referitoare la obligativitatea prezentării certificatului ELECTRONIC COVID-19.
 
9. Având în vedere că singura categorie de boli care presupune administrarea unui tratament periodic asimilabil “vaccinării” (la intervale de timp de aproximativ 6 luni) sunt bolile prionice, vă rugăm să ne precizați dacă SARS-COV2 (covid 19) este sau nu o boală prionică.
 
10. Vă rugăm să ne precizați care este finalitatea dispoziției legale pe care o propuneți spre adoptare: protecția sănătății publice prin verificarea și certificarea imunității populației la virusul SARS-COV2 sau obligarea indirectă a populației să își administreze tratamentul medical cu vaccinurile care protejează de “forme grave de Covid19”?
 
11. Care este temeiul constituțional pentru restrângerea unor drepturi și libertăți fundamentale în funcțiune de acceptarea administrării unui tratament medical împotriva voinței mele, cu atât mai mult cu cât acest tratament este inutil atâta vreme cât eu sunt imunizat natural împotriva bolii?
Astfel, vă rog să constatați că de la data solicitării informațiilor mai sus menționate au trecut 44 zile, interval de timp ce depășește cu 14 zile termenul maxim prevăzut de art. 7 al. 1 din Legea 544/2001.
Având în vedere această situație contrară legii vă rog să dispuneți măsurile necesare pentru reintrarea în legalitate, și anume:
Vă rog respectuos pe această cale ca în temeiul art. 21 al. 1 din Legea 544/2001 să dispuneți tragerea la răspunderea disciplinara a celui vinovat de refuzul tacit de a răspunde la aceste întrebări și, totodată,
vă solicit în temeiul art. 21 al. 3 din Legea 544/2001 ca în termen de maximum 15 zile să oferiți informațiile de interes public solicitate prin Cererea de informații formulată în data de 15 Decembrie 2021 și reiterate prin prezenta.
 
Vă mulțumesc anticipat pentru solicitudine.
Cu stimă,
                      Data:            

16 comentarii:

  1. Care sunt motivele medicale și legale pentru care subsemnatul, persoană imunizată și deținătoare de anticorpi în urma infecției cu Covid-19, sunt discriminat în raport cu persoanele vaccinate și care NU sunt dovedite că sunt imunizate sau că dețin anticorpi împotriva COVID?

    Aici este mai nuantata treaba: anticorpii tin de imunitatea umorala. Anticorpii exista pe o perioada scurta, daca nu este nevoie de ei, sistemul imunitar nu ii genereaza. Cei care au trecut prin boala fara sa faca forme grave , au fost protejati de imunitatea celulara. Conform studiilor, acesta imunitate celulara este activa ani de zile. Deci imunitatea celulalra este mult superioara imunitatii bazate pe anticorpi. Ca idee , imunitatea celulara distruge celulele infectate cu virus. Pe cand in cazul anticorpilor, acesti anticorpi se lipesc de virus pentru a indica sistemului imunitar cine este "dusmanul", care este tinta. Altfel sistemul imunitar nu stie cine este dusmanul. IN cazul acesta exista analize care masoara nivelul de limfocite T . Este un test imunitate celulară, de transformare limfoblastică. Ca sa dau un exemplu: presupunem ca vine un dusman care vrea sa iti dea cu bata in cap. Si atunci pfizer vine si iti da o casca , pe care sa o porti pe cap ca sa fii protejat de dusmanul care vine sa-ti dea cu bata in cap. Asta este vaccinul si imunitatea umorala, bazata pe anticorpi. Celalta varianta, imunitatea celulara, este ca un tanc in care te bagi si cand vine dusmanul sa dea cu bata...nici vopseaua nu o zgarie de pe tanc cu bata lui... Dar cu toate astea, desi multi dintre cei care au trecut prin boala au tanc, sistemul te obliga sa porti casca lui fizer... Revenind la demers : consider ca r fi mult mai eficient sa atasati la cerere si examenul medical care dovedeste nivelul de limfocite T dobandite in mod natural.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o capcana a vorbi DOAR despre anticorpi , care este o imunitate mult inferioara imunitatii celulare. Este stiintific probat faptul ca imunitatea celulara dureaza ani de zile. Asta este motivul pentru care se fac rapeluri, pentru ca imunitatea umorala,bazata pe anticorpi, dureaza mult mai putin decat imunitatea bazata pe limfocitele T.

    RăspundețiȘtergere
  3. 4. Există vreun pericol pentru persoanele trecute prin boală și deținătoare de anticorpi în urma infecției cu Covid-19 de a se vaccina împotriva cu Covid-19?

    Eu as intreba care este numarul de persoane,statistica, care au trecut prin boala si care s-au reinfectat ulterior cu virus? Versus care este numarul de persoane vaccinate care s-au infectat ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa ce primim raspuns si la aceasta reclamatie, intrucat presupun ca va fi nesatisfacator, propun sa scriem iar o reclamatie, si sa continuam sa le scriem de cate ori ne raspund, venind cu noi si noi intrebari. in acest fel pe masura ce raspund pe atat se autoincrimineaza mai mult, intrucat invariabil la unele intrebari vor raspunde ca nu au suficiente date, iar daca nu au suficiente date de ce constrang oamenii la o injectare experimentala si ii dezinformeaza spunand ca e sigura si eficienta? In al doilea rand, in urmatoarea Reclamatie am putea adauga si intrebarea urmatoare:
    - "Cum au schimbat deciziile legate de vaccinare (mai precis decizia de a continua de a vaccina persoanele adulte, si chiar a adauga la lista persoanelor eligibile de vaccinare copiii peste 12 ani) datele despre efectele secundare raportate pe website-urile: VAERS (raportarile de efecte secundare oficiale din SUA), Eudra Vigilance (raportarile de efecte secundare oficiale din UE), si Vigi Access (raportarile de efecte secundare oficiale ale OMS)? De asemenea:
    - Cunoscand faptul ca raportarile oficiale din VAERS cuprind doar 1% din cazurile de efecte secundare reale, in ce fel inmultirea cu 100 a numarului de cazuri raportate in VAERS - si acelasi lucru se poate extrapola si pentru Eudra Vigilance si Vigi Access intrucat poresiunile asupra doctorilor au fost aceleasi peste tot in lumea occidentala, ca si tratamentele precum Remdesivirul de exemplu care a fost adoptat in lumea occidentala dupa ce a fost recomandat de dr. Fauci, refuzul utilizarii Ivermectinei fiind un alt exemplu - a influentat masurile luate de vaccinare?"

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma gandesc sa adaug intrebari din comentariile de mai sus la reclamatia mea (eu am formulat pe cele cu VAERS/ EudraVigilance/ VigiAccess, dar si intrebarea legata de imunitatea celulara e buna).

    RăspundețiȘtergere
  6. Raspunsul va fi asa: conform agentiei
    cutare vaccinul este sigur. La revedere. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am impresia că de vreo 10 zile eficacitatea vaccinurilor se pregătește să devină negativă inclusiv pentru riscul de deces (împotriva contagiunii era demult negativă, încă din timpul valului Delta, adică mai mult te îmbolnăveau decât te vindecau). Categoria demografică cel mai puțin vaccinată e cea +70. Undeva în jur de 30-35% din câte mi-aduc aminte ultimele cifre. Or, de vreo 10 zile proporția vaccinaților în rândul deceselor a sărit de 20%, ieri chiar +30%, și majoritatea covârșitoare a deceselor fix la +70 au loc. Ar trebui să avem acces la cifre ca să le putem studia mai bine, fir-ar să fie.

    RăspundețiȘtergere
  8. L-ați terminat pe Rafila cu reclamația asta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Alta intrebare ce se poate adauga la reclamatie:
    - De ce se accepta rezultatul testului PCR pozitiv ca fiind indicativ pentru o infectie la oricine, atat timp cat se stie ca acest test devine pozitiv si cand identifica inclusiv fragmente de virusi Sars-Cov2 ce nu se pot replica (si deci nu indica prezenta unei infectii) pana la 12 saptamani de la infectarea cu Sars-Cov2, lucru admis si de sefa CDC si de dr. Fauci? Acceptand ca oricine este depistat pozitiv este un "caz" de Covid, nr. infectatilor este crescut artificial, iar pe baza acestui nr. fals sunt impuse masuri restrictive de libertate si vaccinari prin constrangeri (inclusiv extinderea vaccinarii si la copii). Este stiinta din SUA diferita de cea din Romania si UE? (In SUA s-au recunoscut deja limitarile testului PCR inca de anul trecut, iar incepand din acest an folosirea lui i-a in considerare aceste limitari).

    RăspundețiȘtergere
  10. Tare mi-e teama ca prin acesta reclamatie bagam ministerul sanatatii la chieltuieli suplimentare ( si pe mine ca si contribuabil) de tencuieli, zugraveli si altele,incepand cu biroul ministrului si pana la ultimul bagator de seama din mister.Ii si vad pe ...dragii de ei... dandu-se cu capul de toti peretii, de grija si neliniste, cum si ce vor raspunde la inrebari ! Va dati seama, la cati sunt si ce capete tari au, ce se alege de saraca constructie ???!!! Sa fim seriosi! Pe astia ii doare fix in pix, reformulez; nici in pix nu-i doare de framantarea noastra.
    Dar, ar fi interesant de vazut cum gandesc ( daca chiar gandesc )

    RăspundețiȘtergere
  11. Imunitatea naturala bate la cur orice vaccin.
    Tone de carti pe tema asta.
    Dar trebuiesc citite.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna si petitia aceasta, ca exercitiu al exercitatii drepturilor cetatenesti. Vi se pare ca astia de la guvernare sunt aparatori ai acestor drepturi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum, fiecare cu Romania lui. Unii ati vorbit pana acum despre bani, istorie si alte mofturi telectuale. Altii am trecut pe aici si v-am spus ca nu e bine. Ca ne sunt furati copiii, ca ne sunt rase padurile de hotii de dinafara ce si-au dat mana cu hotii autohtoni. Am vorbit despre pamanturile pe care nu le mai putem munci pentru ca am rămas putini la tara. Voi vorbeati despre PSD comparat cu USR si le cereati USR-istilor sa va pupe in fund. De parca ceilalti români care doream sa se termine cu coruptia din toate partidele eram dusmanii vostri.
      Alti români au postat pe fb icoane si psalmi cu nemiluita. Ca sa arate cat de buni crestini suntem noi, ăl mai cu moț popor de pe pământ. In ăst timp, coruptia crestea si mai mult,caracatita ce fura copii si minore pentru prostitutie era si mai sigură pe ea: romanii se cearta pe prostii, nu sunt atenti la starea de fapt a tarii si nici nu au de gând sa iasa in strada impotriva coruptiei, hotiei generalizate si sacrificarii copiilor pe altarele nenunilor lacomi de bani si sex cu minori.
      Fiecare cu ce l-a durut. Fiecare cu Romania lui. Nu aveti decat sa va martirizati cocovidic. Virusul va trece. De copiii spurcati si sodomizati cui i-a pasat? Strutilor? Orbilor? Fariseilor ce isi rotesc ochii in cap ca sunt poporul cel mai credincios? Popilor? Masonilor?
      Vedeti cate Romanii sunt? Fiecare țipă de ce-l doare pe el

      Ștergere
    2. Dar TU, accepti sa traiesti ca in China ?
      Iar daca nu accepti, ce faci ???

      Ștergere
    3. @Vlad Tepes
      Fac ce-o facut bunicu'!

      Ștergere
  13. Hai lasati China si chinezii deoparte nu ne ridicam noi la nivelul lor ...la nimic !

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)