vineri, 1 aprilie 2022

O nouă carieră


Cum bine ştiţi, de fiecare dată am fost transparent în ceea ce priveşte gândurile şi acţiunile mele. De asemenea, vine un moment în viaţă când îţi dai seama că trebuie să acţionezi pentru binele celorlalţi, scoţându-te pe tine din ecuaţie. Acesta este motivul pentru care azi vă anunţ că urmează să-mi schimb cariera. M-am hotărât să mă implic direct în problemele ţării astfel încât să fie bine pentru toată lumea.

La începutul săptămânii am fost convocat la Cabinetul Premierului Ciucă pentru o discuţie deschisă în ceea ce priveşte provocările momentului. Ieri seară s-au cristalizat mai multe idei, astfel încât începând de azi sunt Consilier al Premierului pentru Economie, Strategie şi Securitate Naţională. 

Ştiu că mulţi veţi fi surprinşi, dar, la un moment-dat, e necesar să ne implicăm fiecare pentru binele nostru, al tuturor. De aceea am trecut peste animozităţile pe care le aveam şi, culmea, am descoperit în persoana Premierului o fire caldă şi apropiată, care face totul pentru binele românilor. Nu neg că în această noapte mi-am schimbat radical opiniile şi despre domnul Preşedinte al ţării, Klaus Iohannis, o persoană distinsă şi aşezată care-a acceptat să-şi sacrifice viaţa liniştită în numele bunăstării poporului român. 

Din noua poziţie voi fi responsabil pentru strategii guvernamentale complexe atât în zona economică, dar şi în ceea ce priveşte combaterea dezinformrii în contextul actualului război. Desigur, veţi remarca o schimbare radicală de ton, dar fac totul pentru binele ţărişoarei noastre. Desigur, voi fi plătit pentru această activitate, iar Premierul mi-a oferit un pachet salarial foarte generos care depăşeşte cu mult sumele pe care le obţineam de la Sputnik, Ambasada Rusiei şi FSB. În plus, voi beneficia de tichete de masă şi de vacanţă şi de un concediu plătit de Guvern la Amara, Băile Felix sau Sovata. 

Premierul a apreciat cunoştinţele mele în domeniul agenturilor ruse desfăşurate de-a lungul şi de-a latul ţării, astfel încât începând chiar din dimineaţa aceasta, îmi voi pune întreaga mea fiinţă propăşirii economice şi spirituale a ţării noastre prin eliminarea agenţilor ruşi de la toate nivelele. Având în vedere complexitatea metodelor de comunicare a acestor agenţi, am propus premierului sporirea monitorizării în vederea protejării populaţiei de sursele de dezinformare utilizate de Rusia. Vă garantez că din noua poziţie pe care o ocup voi face totul ca să fie bine, adică să nu fie rău.  

Am apreciat la domnul Premier Ciucă, dincolo de înţelepciunea care-l caracterizează, deschiderea pentru solicitările mele. Astfel, mi se va permite să-mi construiesc o echipă solidă care să vină în sprijinul politicilor pe care le vom construi în viitorul aropiat. Premierul a fost impresionat de primul membru al echipei mele, domnul Giguţă Gugumanu, cunoscut activist pentru mediu, alimentaţie şi respiraţie sănătoasă din zona litorală a Mării Negre. Domnul Gicuţă va face o strategie în ceea ce priveşte combaterea transferul prafului în afara ţării, prin desenarea unor trasee clare şi predictibile în vederea eliminării acestei probleme.

De asemenea, am apreciat faptul că Premierul a acceptat ca bonurile de masă să-mi fie acordate în avans, astfel încât în această dimineaţă, înainte de a merge la serviciu, să-mi pot face cumpărăturile şi să mănânc ceva, că de o lună nu mai funcţionează cardul ăla în ruble! De asemenea, mi s-a comunicat că e bine să mănânc ceva înainte de a-mi face vaccinul. Da, trebuie să vă spun că am hotărât să fiu responsabil şi să mă şi vaccinez cu un mix de Pfizer şi Moderna la care să se adaug şi un supliment de Johnson. Înţeleg că aşa voi obţine cea mai bună protecţie pentru mine, dar mai ales pentru ceilalţi. Asta pentru că am ales să îmi pese! 

Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi vă propun ca, de azi înainte să ne organizăm ca o armată de apărare a Premierului şi a Preşedintelui nostru multiubit. Vă sunt alături din noua poziţie şi vă promit că voi face totul pentru ţărişoară!

Dan Diaconu
1 aprilie 2022

39 de comentarii:

  1. Ma bucur sa citesc acest articol pe 1 aprilie...!😀

    RăspundețiȘtergere
  2. Lamulțean tuturor cu okazea la unu Aprelie !

    Categoria : panfleț nătăfleț

    RăspundețiȘtergere
  3. Another one bites the dust... pardon, stai că-i cioacă: Pentru gloria poporului și înflorirea României ( Capitaliste ), pentru cauza Partidului (aproape oricare ) , înainte !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit jumatate din articol...pana mi-am amintit ca este 1 Aprilie!

    RăspundețiȘtergere
  5. 1 aprilie! Bine ati venit in "minunata lume noua" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Nu e-un atac la persoana da' genu asta de raspuns il dau bravii nostri #tefelisti? Nu suna bine varianta in romana?

      Ștergere
  7. Pacaleala de 01 aprilie sau ai trecut in partea cealalta a baricadei?

    RăspundețiȘtergere
  8. Măi mai aveam un pic și te credeam!Noroc că nu las niciodată articolele necitite.Citesc până la ultimul cuvânt!😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vrut sa scriu ca esti un tradator împuțit, apou am realizat ca e 1 aprilie.😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiam eu. Ma asteptam sa faci asta! Dar nu de 1 Aprilie ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Despre Kovesi, nimic, nimic ? :D

    RăspundețiȘtergere
  12. :)))) Cred ca de la froim bernard n'am mai auzit asa elogii "Preşedinte al ţării, Klaus Iohannis, o persoană distinsă şi aşezată care-a acceptat să-şi sacrifice viaţa liniştită în numele bunăstării poporului român. "

    RăspundețiȘtergere
  13. Vorba lui Toma Caragiu într-un celebru monolog:
    Dragele mele, în viața oricărui bărbat vine un moment când... cum să vă spun eu vouă... ei bine... m-am îndrăgostit de alt harem.

    RăspundețiȘtergere
  14. :) ...aproape ca am crezut-o; parea frumos pana la "....pentru binele ţărişoarei noastre"; apoi a venit aia cu Sputnik si deja s-a albastrit ecranul :)
    Imi doresc sa avem aceeasi pofta de facut glume si la anu' fix pe vremea asta. Multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  15. Succes in noua activitate! (pacat ca va tine doar azi :D :D )

    RăspundețiȘtergere
  16. Super tare, un unu aprilie cât mai fericit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am furat-o odată cu vaccinul din Maramureș.....,cred că trebuia un pic de scene fierbinți,ca să fii politic corect,haha .

    RăspundețiȘtergere
  18. https://m.activenews.ro/cultura-istorie/1-aprilie-1941-una-dintre-cele-mai-negre-zile-din-istoria-poporului-roman.-81-de-ani-de-la-Masacrul-de-la-Fantana-Alba.-MARTURII-de-la-fata-locului-si-VIDEO-cu-supravietuitorul-Petru-Hutanu-104280

    RăspundețiȘtergere
  19. ha-ha-ha... ce poanta buna de 1 Aprilie !!

    RăspundețiȘtergere
  20. Faptul ca americanii vor sa ii puna pe Ciuca (sluga din Irak si Afganistan) presedinte la penelei si pe Geoana (sluga natoista) presedinte "la Romania"(sic), nu este o pacaleala.

    RăspundețiȘtergere
  21. M am speriat, am crezut că v a lovit damblaua;însă mi am dat seama când a ți pomenit de muianis lucruri bune;satanis nu are cum să vrea binele românilor pentru că în gena străinilor este doar asuprirea și chinuirea românilor;mă bucură faptul că pe această cale am aflat că nu sunteți otrăvit;pardon, vaccinat.

    RăspundețiȘtergere
  22. O lume minunată in care veți găsi: NUMAI... ciucii. Și deodată, toate grijile se risipiră

    RăspundețiȘtergere
  23. Tradatorule, abea asteptai sa sucesti macazu si tu :)
    O sa mai ramanem doar catva Purinisti.
    Za Pobedu!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma speriasem putin..:))))
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  25. Domnul Giguţă Gugumanu, imi place mult. Va avea de implementat directivele lui K. Schwab, una dintre ele fiind aceasta: ”pe masura ce omenirea se indreapta spre un viitor - post carbon, oamenii trebuie sa accepte ca lucruri cum ar fi mancatul carnii si proprietatea sunt pur si simplu nesustenabile”.

    RăspundețiȘtergere
  26. E buna poanta dar se pare ca cineva chiar face acest lucru curent.
    Sunt multe cozi de topor in lume azi.
    Sanatate si intelepciune.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cea mai tare glumă de 1 Aprilie a făcut-o mama lui Cîțu, care taman în această zi l-a scos la lumină pe Luceafărul Finanțelor!

    RăspundețiȘtergere
  28. Amice 22;41,
    In momentul asta rusii sunt izolati de toata lumea, pe piata interna nu au CE SA FACA cu euro si $. Nu este vorba de o sanctiune ci de o necesitate creata INTENTIONAT de vest, parte din PLAN. Ce este asa greu de inteles?
    Ce fel de exceptii sa faca Ungariei sau Austriei? Ce sa faca cu hirtiutele frumos colorate daca nu pot cumpara NIMIC cu ele, daca pentru ei nu mai valoreaza NIMIC?
    Nu intelegi ca ei au destul hirtie higienica.

    RăspundețiȘtergere
  29. Excelent articol ! Proletari din toate țările, uniți-vă! Trăiască lupta pentru pace !

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu se poate poate sa faceti mistau asa de mine domnu' Diaconu!
    Nicolae Ciuca (1 aprilie)

    RăspundețiȘtergere
  31. Te-ai vandut de 1 aprilie ,bravoo!

    RăspundețiȘtergere
  32. Citisem prime le randuri si incepusem sa te injur! :)) Nu mai putut citi, ca mi se "intunecase" mintea. Am trecut fugitiv pe restul articolului si mi-a atras atentia penutimul paragragraf. Am inceput sa rad si m-am edificat cand am citit comentariile. Uitasem ca e 1 Aprilie. Dar fii atent, s-ar putea sa-i fi dat o ideie lui Ciuca, asa ca asteapta-te la vreo propunere zilele urmatoare.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)