luni, 4 aprilie 2022

Războiul prin prisma ştirilor care nu se văd

Alianţa ruso-chineză a dat o lovitură năucitoare CIA prin blocarea a ceea ce ani de zile era cunoscută ca „puşculiţa organizaţiei”. Începând de ieri, talibanii au interzis cultivarea macului şi exportul oricărui drog. Este o mişcare terbilă care va secătui bugetul Agenţiei americane. Probabil vă gândiţi că SUA oricum se retrăsese din Afganistan, astfel încât, în mod sigur, nu mai aveau treabă cu ceea ce se întâmpla acolo. Fals! Chiar dacă nu mai controlau ceea ce se petrece în interiorul ţării, liniile de comercializare a drogurilor rămăseseră aceleaşi. Erau aceiaşi oameni care tranzacţionau la fel ca înainte, utilizând aceleaşi coridoare. Cu noua hotărâre luată de talibani, întreg capitolul drogurilor afgane pare închis. 

N-aş vrea să fiu iar acuzat de conspiraţionism şi de aceea vă reamintesc că, în faţa criticilor privitoare la traficul de droguri de acolo, întotdeauna autorităţile de ocupaţie americane au replicat că „nu se poate face mai mult”. Toată lupta anti-drog de acolo se limita la câteva ONG-uri suspecte care păpau bani de la Departamentul de Stat. În timp ce americanii se lăudau cu tot felul de iniţiative legislative ale părţii afgane, fratele preşedintelui Afganistanului era unul dintre cei mai mari cultivatori de mac din ţară. Înţelegeţi, cu siguranţă!

*

În Pakistan, SUA a încercat să dea o lovitură de palat pentru înlăturarea premierului Imran Khan. După tiparul cunoscut, s-a creat o coaliţie a „tuturor contra premierului” care să introducă o moţiune de cenzură. Prin mijloace specifice - mai precis prin mituirea unor reprezentanţi ai partidului lui Imran Khan care au trecut de partea „opoziţiei”- s-a obţinut majoritatea necesară demiterii lui Imran Khan. In extremsi, Khan a reuşit dizolvarea parlamentului şi declararea de alegeri anticipate în 3 luni. E interesant ce va ieşi acolo!


În Ungaria, opoziţia „tuturor” împotriva lui Orban a eşuat. Viktor Orban reuşeşte astfel să-şi menţină intacte puterile. Este de remarcat că pentru debarcarea premierului maghiar s-au folosit fonduri fabuloase. S-a ajuns la penibilul de a pune în aceeaşi barcă organizaţii care, în esenţă, se urăsc. Totul pentru capul lui Orban. Din nou însă s-au lovit de o nucă tare. Orban este independent energetic de Bruxelles, cimentându-şi preţul gazelor printr-un tratat direct cu Rusia. 

La ora actuală Ungaria este singura ţară din UE care nu are probleme energetice, aceasta în condiţiile unei lipse absolute a resurselor de pe teritoriul ţării. Culmea, şi-au gândit atât de bine acţiunile încât acum primesc gazul prin conducta TurkStream care ocoleşte Ucraina. Singurul punct nevralgic al conductei este reprezentat de tranzitul său prin Bulgaria, motiv pentru care europenii caută să impună sancţiuni şi astfel să pedepsească Ungaria. E greu totuşi de crezut că se va petrece asta întrucât ar demara n conflict deschis cu Turcia. 

Aşa cum am afirmat şi aseară pe Telegram, victoria lui Orban sugerează că lupta împotriva degeneraţilor din WEF poate fi câştigată şi că nu sunt atotputernici aşa cum lasă să se înţeleagă. Cu toate că partea de ecuaţie care ţine de cei din spatele „rebelilor” nu este deplin rezolvată, faptul că forţele conservatoare mai şi câştigă e un element îmbucurător.

*

Masacrul de la Bucha, din narativ anti-rusesc al Ucrainei se transformă într-o operaţiune PSYOP eşuată. Imaginile publicate de ucraineni sunt de râsul curcilor. Morţi care fac cu mâna sau care se ridică înainte de a se termina filmarea au transformat totul într-un eşec teribil. Asta nu e însă un motiv pentru a nu continua narativul, astfel încât, prin studiorile TV de peste tot din lume continuă acuzele în condiţiile în care imaginile compromiţătoare au fost tăiate din filmări, pentru a se petici greşelile  de regie.

*

Într-o postare de-a dreptul halucinantă de pe LinkedIn, în care se citează un raport din luna decembrie(vezi aici), NCSC(National Counterintelligence and and Security Center) recunoaşte existenţa Deep State-ului american şi, mai mult, sugerează că întreg Deep State-ul este infiltrat de agenţi. Acum noi ştiam asta şi am tot spus-o, doar că e de neînţeles cum de s-au trezit acum. Să aibă oare legătură cu anchetarea lui Hunter Biden? Problema e că doar de acolo s-ar scoate hălci întregi de interese care duc spre zone nu prea confortabile şi care ar pune sub acuzare cel puţin trei preşedinţi americani. Inclusiv pe actualul ramolit. 

E interesant însă ce-i mână în luptă pe cei care-au publicat respectivul raport? Vor să-şi salveze fundul sau se declanşează vânătoarea de vrăjitoare în Deep State-ul american? Ah, am uitat: Depp State-ul nu există, deci nu s-a întâmplat nimic!

28 de comentarii:

  1. Orban si a vaccinat aproape toata populatia. E dat dracului! La ce ii mai ajuta independenta energetica? O sa aibe cavouri cu incalzire si ilumunate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pleacă cu logica de la ideea că în toate stecluțele cu aceeași etichetă era aceeași zeamă. Și în România și în Ungaria și Eretz și oatevăr. Oare chiar așa au stat lucrurile? Oare chiar atât de naivi îi credem pe cipilicarii care și-au înțepat de 4 ori conaționalii! Nu cumva unii și-au înțepat conaționalii cu zeamă de varză doar ca să îndemne credulii să participe la experiment!

      Ștergere
    2. Este adevarat ca ungurii sunt bine vaccinati, dar majoritatea lor cu vaccinuri rusesti si chinezesti care sunt vaccinuri adevarate fara proteina Spyke si fara Grafein, evident ca sunt si multi prosti care s-au vaccinat cu vaccinurile occidentale, dar asta a fost alegerea lor.

      Ștergere
    3. Pt. anonin 11.08 si 11.21... treziti va in puii mei!

      Ștergere
    4. Daca eram maghiar il admiram pe Orban, dar sunt roman, iar maghiarii au fost, sunt si vor fi dusmanii nostri.

      Ștergere
  2. Victorii mici care blocheaza gandirea pitigoilor dandu-le false sperante si facandu-i sa stea linistiti ca "nu-i dracu' atat de negru". In rest Marea Resetare isi vede de drum.

    victor-covid-orban a fost printre primii care a inceput inteparea copiilor si si-a capsat 64% din populatie.

    sunt atatea posibilitati pe baza de chimie dar mult mai toxice ca mai iti pare rau ca n-au lasat drogurile din Afganistan.

    stirea de la Bucha este doar una dintre sutele de stiri false de pana acum. vor mai urma si altele. problema este de ce se retrag rusii? Bucha este la cativa km in vestul Kiev-ului. se retrag pt ca au auzit de o operatiune de amploare de tip steag-fals in Kiev sau Cernigov si fac un sacrificiu ca sa evite declansarea www3 sau conform unei intelegeri facute cu casa scutului rosu de genul: luati-va partea voastra si carati-va.

    Voi cum stati cu gradina de zarzavat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gradina a început să prindă contur. Ceapa și cartofii sunt bifate. Când se mai încălzește rezolv și fasolea și porumbul.
      Mă gândesc la un purcel, da' parcă nu-i stă bine fără o vacă, ceea ce ar însemna cam multă vreme dedicată treburilor gospodărești. Totuși patronul meu trebuie să trăiască și el. 😁

      Ștergere
    2. Resetarea se face doar in lumea occidentală. Davos nu e global. Tocmai asta afirmă unele țări care și-au proclamat independența, Lugansk si Donetsk. Aceste țări după Resetarea Mare de la Davos nu sunt recunoscute. Dar ele există. Deci Resetarea nu există sau va exista doar pentru unii. Logic?

      Ștergere
  3. Ba, esti nebun, deci "masacrul" e de fapt regie?! Creierul meu incepuse sa zbarnaie inca de cand am vazut imaginile, ce-i drept.
    Unde e sangele? Nu vad sange. Ceva e in neregula aici. Multumesc pentru iluminare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cautati pe canalul de Telegram al Iosefinei Pascal, a postat explicatii: Am primit alaltăieri imagini din Bucha (Bucea, pe lângă Kiev) cu "civilii masacrați de ruși". Ca de obicei, nefiind un ipochimen cu doar un neuron, nu m-am apucat să le public direct, sau să cred, după atâtea fake uri, că sunt 100% adevărate imaginile. Și bine am făcut, pentru că aici, într-o altă filmare făcută de armata ucraineană care a preluat controlul Bucha, vedem că se scoală morții de la groapă. Adică civilii masacrați de ruși.

      Unu' dă din mânuță, altul se scoală efectiv de pe jos.
      Mi s-a părut bizar inițial că nu era nici o filmare de aproape, nu era sânge nicăieri, nu era nici un cadavru cu fața în sus, nu cunoșteam cauza deceselor.

      Toată presa din lume prezintă iarăși un mare fals. Fi-mi-ar scârbă! In timpul ăsta chiar mor civilii în spatele cărora se ascund forțele ucrainene extremiste (așa zice și Washington Post).

      Imaginile au apărut pe Espresso TV, care e post oficial ucrainean 😂susținătorii Euromaidan.

      Ștergere
    2. Stau totusi ...ma gandesc...cei care au facut " filmarea regizata" , cand au vizualizat ce au " regizat" nu au sesizat greselile ? Cam nepriceputi !

      Ștergere
  4. Unde sunt acele imagini montate atat de fals?

    Si camerele alea pline de oameni legati si impuscati tot fake-uri sunt? Pe ce va bazati?

    Gropile comune pe care le-am vazut? De ce sunt si alea fake-uri?

    Adica imi vine greu sa cred ca rusii sunt fecioare neprihanite intr-un razboi care ei l-au inceput. Tot ailalti sunt de vina? N-aveau sapca sau cum? Totul e un montaj, bombardamentele oraselor au fost si ele fake, dar pana la urma au nivelat cateva orase complet.

    Sau numai propaganda rusa e de crezut, aia a atacatilor e cah? In logica asta, Romania ar merita atacata si ea (autorul insusi repeta de ceva ani ca tarisoara nu prea mai merita sa existe, ca urmeaza sa fie dezmbembrata etc). Si daca asta se va intampla, sunt curios cati din bravii comentatori vor tacea in liniste si vor multumi agresorului ca ii impusca, bombardeaza sau violeaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteapta ca vine!

      Ștergere
    2. Miopia se trateaza la medic iar nu comentand aiurea pe blog. Ba cap-sec rusii au plecat din Bucha pe 31 martie. A doua zi, pe 1 aprilie, primarul a tinut o cuvantare si n-a facut vreo referire la atrocitatile rusesti. De ce n-a spus nimic avand in vedere ca rusii nu mai erau acolo? Daca eraun strazile pline de cadavre cum de vorbea el linistit si nu a facut nici cea mai mica referire la ele? Te-ai intrebat vreo clipa?

      Filmuletul a aparut peste alte 2 zile pe 3 aprilie. Bine-nteles ca nu este nicio sursa independenta care sa confirme. Scenele de razboi din filmele lui Sergiu Nicolaescu sunt opere de arta fata de imbecilitatile cu buget redus transmise de ukri in toata lumea. Cand e vorba de un masacru de aceasta scara stai 3 zile sa editezi imaginile sau le transmiti in secunda doi?

      Ștergere
  5. deci ca sa inteleg pana la urma măscăricii cu resetarea de la Davos, așa zișii sataniști pedofili clienți ai insulei lui sinucisu'Epstein au vârful de lance in Ucraina tara cu 400 de secte satanice înregistrate ca brand, iar in coltul opus pana acum invizibil, deoarece escrocheria covid a fost susținuta de toți in afara de triburile indigene din Africa si Oceania, avem o ordine multi-polara, o ordine a monedelor regionale.
    Ordinea Rusiei si Chinei este satanizata de sataniștii pedofili care conduc lumea "libera". Dar tot lumea libera începe sa critice lumea prea libera care se vrea autocratica si marxista. Oare ceva concluzii mai bune?
    Războiul asta e condus după sintagma "2 se bat, al 3-lea câștiga", si cine cu cine se bate?
    Bidon nu se bate cu nimeni! Atunci de ce e lăsat sa conducă?
    Asta e un război european? american? satanist? sodomist? plutonist?
    Ce război e asta? Unde l-ați încadra?
    Atunci sa decidă europenii daca vor îngheța de frig la 15 grade la iarna. Noi poate ca avem deja planuri de soba pe lemne in casa, dar germanii si francezii nu au experiența la SUPRAVIETUIRE si vom auzi știri ca au înghețat in casa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana sa inghete evropenii, care oricum se caca pe ei de frig in case iarna, si isi mananca de sub cur vara, o sa se incalzeasca cu curentu romanilor platit din banii romanilor care se vor duce pe lemnele romanilor, dupa ce o sa se chinuie asa, or sa se alinieze in spatele rusilor, daca nu sunt aliniati deja, iar rumanii or sa piarda si curentu si lemnele si banii, sa speram ca numai atat ..., dar nu se stie niciodata ce fapte de vitejie se pregateste...
      despre gazele din cerno more, de ce credeti ca a plecat Exxon, de tampiti ?

      Ștergere
    2. Conducerea Romgaz a aprobat în final achiziţia acţiunilor Exxon în proiectul de gaze de la Marea Neagră, o tranzacţie de 1,06 mld. de dolari. Compania trebuie să depună o garanţie de 106 mil. dolari, tranzacţia urmând să se finalizeze în trimestrul 2
      , marţi 22 martie 2022,

      Ștergere
  6. Naiv sa crezi ca afganii nu o sa mai cultive mac si o sa produca opiu. Asta au facut de cand se stiu si vor continua sa o faca indiferent de declaratiile sau "informatiile" unora si altora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor mai cultiva mac dar nu vor mai vinde cia si americanoizilor, oricum pretul dat de ei era mai mic.

      Ștergere
  7. Piramida sperantelor este un factor principal care explica de ce se intampla ceea ce se intampla. Unii spera intr-un conflict local. Daca escaladeza, spera sa ramana regional, in zona balcanica. Astea ar fi sperantele uie si sua. La romani, speranta e sa nu ajunga la granita. In Polonia, alta tara crestina, spera si aia sa nu-i ciuruie prea tare. Polonia e deja sacrificata, primind nucleare de peste ocean, si nu numai nucleare. Cum se zice Doamne ajuta in poloneza? De ajutat nu-i va ajuta. Sau ii va ajuta ca pe zecile de milioane care si-au pierdut job-urile in pandemie, ca pe milioanele care au murit de covid si de alte boli. Alta speranta, la fel de deliranta ca si cele de mai sus, este ca nimeni nu va face conflict nuclear global, ar avea prea mult de pierdut toti. Articolul 5 e o "sub"-speranta europeana, la fel de aberanta. Pana si americanii cu informatii din servicii au convingerea ca sua nu va disparea de pe harta pentru o tarisoara de prin europa.
    Delirul cronic al sperantelor functioneaza in orice domeniu sau situatie. Lumea spera sa se incheie pandemia. S-a dat pauza de 8 martie, si stiam ca nu se va termina decat cu disparitia omului.
    N-am sperat nimic niciodata, trebuia sa fiu prea retard sa pot face asa ceva. Insa, ii acuz pe toti cei care fie din lasitate, fie din sperante cretine, s-au facut deja vinovati de moartea mea. Acuz poporul de crima, nimic mai mult sau mai putin. Care vrea sa se sinucida pasiv, lasand orice sa se intample, e vinovat pentru destinul celor din jur si mai ales al generatiilor viitoare. Al copiilor adica, de care nimanui nu-i pasa.
    Piramida sperantelor este un factor principal care explica de ce se intampla ceea ce se intampla. Fara sperante lumea nu mai fierbea de secole, nu mai murea in saracie, nu mai apareau tirani si nici globalisti. Ce facea schizofrena Romanie cand intram in nato, uie? Spera protectie, libera circulatie, prosperitate. Cand s-a vazut ca nu-i asa, crestinii au intors-o ca la Ploiesti: suntem prea pacatosi si ne meritam soarta. Fals. Voi va meritati soarta, nu eu! Nu ma "integrez" in voi astia cu discursul ala ipocrit al autoculpabilizarii.
    Sunteti crestini? Nici o fapta concreta, nici o actiune nu dovedeste asta. Prin urmare, ati teoretizat propria lasitate, frica si tradare.
    Cand retarzii vor intelege ca extinctia rasei umane n-are treaba cu "pedeapsa divina", "ziua judecatii", apocalipse de tot felul ci doar cu un alt plan, va fi (si deja este) mult prea tarziu. Veti plezni fara sa stiti despre ce-a fost vorba. Sau ce? Sperati alt rahat de axioma romaneasca, aia cu romanul cand ii ajunge cutitul la os pune mana pe furca si topor? Sperati macel gratuit, spalatilor pe creier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Explicația e mult mai simplă. 1. Ce se întâmplă este dincolo de voința poporului sau popoarelor. Ele nu se autodetermină si nu au autodeterminare. Ștergeți marxismul ăsta leninist din cap, e spalare pe creier. Judeci corect dar unele axiome sunt atat de perfide ca le crezi ca tu le-ai descoperit cand colo ele sunt baza societăților din trecut. 2.Niste indivizi ori injectați ori pe căile naturale au ADN războinic. Si sunt cocoțați pe posturi înalte de unde pot manevra societatea. Ei nu vor pace ca restul oamenilor. Si nu ai cum sa schimbi acești oameni din posturi. Exemplu: Cazul Petrov - deși mulți aveau dreptate încă de la început au trecut zeci de ani pana dreptatea a invins si adevărul a ieșit la lumină. Deci, trăim in minciună iar adevarul zilei de azi il vei afla peste 20 de ani. Decalajul e mare. Așa ca fiecare alege singur in ce minciună trăiește.

      Ștergere
  8. Piata drogurilor e aparent UNANIM ACCEPTATA de toate oranduirile indiferent de RIT ! De ce nu sunt legi capitale vizavi de droguri, impuse macar in asa zisa LUME DEMOCRATICA ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce întrebare naivă din anii 90.
      Pai drogutile azi sunt cryptomonede guvernamentale. In anii 70 liberalizarea drogurilor aduce o generatie de visatori ai erei Vărsător. Anii 90 aduce violenta urâtă din razboiul impotriva drogurilor care după anii 2000 se dovedeste inefectiva. Si apoi se preiau afacerile mondiale de catre guverne in asa numitele black ops. Asa ca $$$ e bazat pe mărfuri, nu e o bulă financiara, iar puterea lui ruleaza pe opium. Nu sunt legi capitale doarece au fost testate deja toate capcanele. Liberalizarea drogurilor face oamenii idioți, daca ii faci idioți utili poți avea-o societate de un fel. Interzicerea totală duce la violentele anilor 90. Calea de mijloc este ca guvernul sa preia controlul si distribuția drogurilor pe piata neagră. Banii din vanzare contribuie la intarirea monedei. Deci e vorba de legile profitului.

      Ștergere
  9. La cati bani au tiparit si pot sa tipareasca americanii nu cred ca bor avea probleme prea mari din cauza interzicerii cultivarii macului in Afganistan.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eh, mai vedem cu heroina. Talibanii nu sînt ascultați de toți plus că e corupție mare. Eu cred că prețul drogurilor nu va crește semnificativ în Europa și nici în America. Talibanii vor înlocui un grup de șmecheri cu un altul. Nu știu ce să zic de pușculiță. Poste impact minor dar e de urmărit...

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiri adevarate

    https://medium.com/@kravchenko_mm/what-should-russia-do-with-ukraine-translation-of-a-propaganda-article-by-a-russian-journalist-a3e92e3cb64

    RăspundețiȘtergere
  12. In legatura cu drogurile din Afganistan, da, e adevarat ca CIA a pierdut o importanta sursa de venit. Dar de ce credeti ca in ultimele 2 luni SUA s-a apropiat de Venezuela? Stiti cine a fost acolo pentru a reseta relatia? Numarul 3 din CIA. Interesul fata de petrolul din Venezuela e doar de fatada, pentru fraierii care merg dupa fenta. CIA e foarte interesata de fapt de laboratoarele de heroina si de amfetamina de la granita cu Columbia, tocmai pt a inlocui sursa de venit. Si oricum, sa nu plangem de mila unei organizatii care controleaza comertul cu diamante. Spun doar atat: de ce credeti ca autoritatile romane i-au lasat asa de usor din mana pe cei de la Black Cube, si mai ales pe cei din spatele lor? Stim bine la cine e comanda sistemului judiciar. Si acum faceti legaturile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alianțele de azi se fac si desfac cu viteza internetului.
      Hai ia un popcorn si sa ne uitam la tot filmul fără atâtea comentarii in timpul vizionarii.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)