miercuri, 18 ianuarie 2023

Sfârşitul erei Biden? Nu, de fapt urmează înteţirea terorii!


Scandalul documentelor clasificate ale lui Biden are rolul de a cutremura din temelii întreg Departamentul de Justiţie întrucât lumea vede cât se poate de limpede că sistemul e putred din interior. În timp ce în cazul Trump au deplasat mascaţi ai FBI pentru a-i percheziţiona proprietatea, în cazul Biden treburile au decurs mult mai lax. Asta cu toate că documentele lui Biden proveneau de pe vremea când a fost vicepreşedinte, funcţie mult mai restrictivă în ceea ce priveşte clasificarea documentelor. Spre deosebire, Trump fusese preşedinte astfel încât avea inclusiv dreptul să declasifice documente! Mai mult, jigodia Merrick Garland a tergiversat scandalul astfel încât treaba să iasă la suprafaţă abia după alegeri. 

Abuzurile însă nu se opresc aici. Episodul „Twitter files” este doar o parte a cenzurii impuse de Departamentul de Stat în SUA. Recent au ieşit la lumină detalii despre modul în care conducerea SUA a procedat identic şi în cazul Facebook. Totul a ieşit la iveală cu ocazia procesului deschis Casei Albe de către Andrew Bailey, Procuror General al Statului Missouri. În acest context, Casa Albă a fost obligată să pună corespondenţa cu Facebook la dispoziţia echipei care investighează încălcarea Primului Amendament al Constituţiei SUA. Şi astfel a ieşit la iveală toată tărăşenia. Dar ce spune Primul Amendament?

„Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.

E cât se poate de clar că în SUA nu poţi face asta, doar Constituţia se pronunţă fără drept de tăgadă. Cum de a fost posibilă însă o încălcare grosolană a Primului amendament? Printr-o secureală de doi bani: prin intermediul FBI şi a instituţiilor de forţă, Departamentul de Stat şi o groază de instituţii subordonate au obţinut drept de ştergere a opiniilor contrare de pe platformele de socializare. Şi, probabil, la fel s-a întâmplat treaba în media. Când cineva făcea scandal că i-a fost încălcat dreptul la opinie, imediat săreau idioţii utili şi spuneau că platformele respective sunt private, deci ele nu se supun Primului Amendament. Chestie de gâgă deoarece acum se demonstrează că, de fapt, la baza cenzurii nu au stat acele platforme, ci tocmai vârful statului american, care nu avea voie să facă asta. 

Teoretic, cu toate scandalurile izbucnind acum, Biden şi Democraţii sunt terminaţi deoarece poliţele trecutului trebuie plătite. Teroarea instituită cu masca şi vaccinarea, blocarea medicamentelor eficiente pentru a face loc tratamentelor scumpe, precum şi restul infracţiunilor ar trebui să decapiteze întreg Partidul Democrat, precum şi susţinătorii săi cei mai interesaţi. Se va întâmpla asta? Într-o lume normală, da, însă lumea în care trăim şi-a luat de mult adio de la normalitate. Şi-o să înţelegeţi imediat de ce.

Poate vă gândiţi că actualul război din Ucraina e o ciocnire inevitabilă a civilizaţiilor. Aiurea, totul are la bază o „lebădă neagră”, anume alegerea neaşteptată lui Trump. Pentru că pur şi simplu Trump nu a convenit establishment-ului american, pentru că pur şi simplu prin alegerea sa s-au încălcat „algoritmii” trasaţi cu mult înainte(adică imediat după asasinarea lui Kennedy), pentru toate acestea s-a inventat naraţiunea amestecului rus în alegerile americane. Era o ciorbă reîncălzită, un McCarthyism de doi bani. Doar că s-a mers în pânzele albe cu el, în perplexitatea autorităţilor ruse care credeau că asistă la un spectacol de prost gust. Însă, în epoca post-adevărului orice aberaţie poate lua locul adevărului. E drept, problemele în Ucraina începuseră înainte, însă tot cursul de pendulare a ţării între cei doi poli de putere - care-ar fi putut fi normal în cele din urmă - a fost deturnat de falsa problemă a intruziunii ruşilor în alegerile americane. Mai mult, unii şi-au făcut şi calculele că un război cu Ruşii e profitabil - după cum se observă impede - aşa că au început naraţiunea inclusiv din dorinţa s-o continue chiar dacă vaca lui Clinton ar fi câştigat.

De-acolo problema trebuia să se acutizeze şi iată, s-a ajuns să se repete a treia oară istoria. Prima dată „Occidentul Colectiv” a fost reprezentat de ţările cucerite de Napoleon, trase în aventura rusă. A doua oară „Occidentul Colectiv” a fost Germania Nazistă. În prezent vedem ceea ce vedem, ca o prelungire grosolană a unei minciuni. Totul e o bubă puturoasă care ascunde o corupţie mai mare decât America. Şi buboiul e pe cale să explodeze.

Ei bine, tocmai de aceea treburile se vor întoarce la 180 de grade. Mai ţineţi minte cum PPE-ul era epuizat, absolut nepopular peste tot în Europa şi, cu toate acestea, a reuşit să câştige alegerile la mustaţă? Cum au făcut asta? A fost exact exersarea de către CIA a tacticii aplicate la alegerile americane post-Trump. Acum tehnica e desăvârşită şi poate să ţină Partidul Republican pe bară până-n pânzele albe. Partid Republican care, pentru a accede la putere trebuie să facă un mic compromis: să nu mai fie Partidul Republican, ci un mic Partid Democrat anti-Partidul Democrat. Adică o opoziţiee controlată. Înţelegeţi şmecheria? Exact cum PSD-ul Dragnea era absolut nefrecventabil, dar acelaşi PSD cu Ciolacu la putere devine un „partener serios” de guvernare în condiţiile în care PSD-ul s-a transformat într-un PNL anti-PNL şi gata. Brusc, a devenit Făt Frumos!

Povestea jenantă este că naraţiunea s-a transformat într-un Război Mondial în toată regula. „Occidentul Colectiv” nu luptă cu Rusia, ci cu „Non-Occidentul Colectiv”. Aici e detaliul pe care încă multă lume nu-l pricepe. „Occidentul Colectiv” luptă cu Rusia, Iran, China, India, Pakistan, Africa de Sud, Brazilia, Argentina, Venezuela s.a.m.d. Iată realitatea. Iar din toată această confruntare - în care Rusia e partea abia vizibilă, precum Anglia în cel de-al Doilea Război Mondial, va ieşi o furtună teribilă.

De aceea ceea ce urmează în SUA nu e o normalizare, ci o tiranizare. În mod sigur toate detaliile legate de vaccinuri, şpăgi, furturi s.a.m.d. se vor secretiza. Se va pune batista pe ţambal şi politica începută se va continua deoarece se va face apel la „starea de război”. 2023 e anul în care, în ciuda conştientizării colective a tembelismului noii ideologii, aceasta va pune în forţă şaua pe noi toţi. Abia de anul viitor putem spera la o fisurare a terorii şi la puţină speranţă. Însă, ca idee, pe moment avem setupul perfect pentru o consolidare a tiraniei.

16 comentarii:

 1. Da, dar in 2024 e nasol pentru toți. Anul ăsta eu zic ca respirăm fisurile si la anu se astupă tot si vine adevărata tiranie.
  Sa ne bucurăm de 2023. Un an luminos plin de dezvăluiri. După care vine 1 an de eclipsă.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stai calm ca nu se va intimpla nimic. Astea sunt frici strecurate de lumea afacerilor via biserici. Vor prin isteriile pe care le disemineaza sa-i faca pe toti sa cheltuie cit mai multi bani pe toate prostiile. Vorbim de o formula veche a lor...

   Cel mai bun reper al viitorului, dupa mine este Holiudul pe care-l doare in Kur si n-are nici o treaba cu zvonurile pentru prostime ...investesc linistiti miliarde in filme si seriale pina in 2030 si BEYOND...
   BB

   Ștergere
 2. Intre cei vaxxinati si cei nevaxxinati s-a cascat o prapastie. Nu se mai poate discuta nici cu probe irefutabile. Vaxxinatii cred tot ce le spune propaganda si ii acuza pe ceilalti de propaganda, chiar daca le arati toata mascarada. Deci, doar potopul poate spala mizeria!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce facem cu proteina spike ? Cum ne ferim de ea cei neintepati ? Putem ? Eu zic ca nu se poate la nesfarsit vom ajunge sa fim contaminati si noi restul , asta daca e reala chestiunea cu transmiterea acestei proteine cu un comportament de toxina de la intepat la neintepat !

   Ștergere
  2. Da, clar. Doar moartea.

   Ștergere
  3. Nu trebuie argumentat cu vaxxerii ci trebuie doar...puțină răbdare.Minim o săptămână,maxim trei ani.

   Ștergere
  4. Neînțepații cad in aceeasi capcana ca si vaccinatii. Tot frică. Mai ales când mintea ta doar la asta se gândește. Dupa ce TV ne-a aratat mortii de covid, comportandu-se ca niste ciocli avizi sa ne ingroape si sa ne manance coliva, acum fabrica baubaul sechelelor post vaccin. Sechele sunt si la nevaccinatii ce au trecut prin covid: depresii, insomnii, atacuri de panica ,plămâni afectati etc.
   Vaccinul a fost fabricat ca sa ne scoata din starea de gratie divina si sa ne bage in subteranele fricii.
   Printre rudele, prietenii si vecinii mei sunt si vaccinati trecuti si prin covid, si nevaccinati trecuti prin covid. Nu stiu pe nimeni netrecut prin boala. Eu am incasat omicronul si m-am luptat cu stari de oboseala de neimaginat. Cum iesi din acest vortex? Cu Dumnezeu. Prietenii mei seamana cu mine. Toti iubim plantele si ne jucam de-a gradinarii. Lucrul cu pamantul te depolueaza de negativitatea acumulata. Iubim animalele si ne jucam cu ele, iubim copiii si ajutam cat putem. Iubim si batranii si incercam sa-i alinam atat cat putem.
   Daca va lasati prada deznădejdii si va asteptati moartea impusă de catre derbedeii ce se hrănesc cu fricile noastre, nu veți reusi sa scapati cu mintea intreaga. Veti deveni obsedati de călăii nostri si ei asta vor: sa nu-i uităm, sa ne terorizeze in continuare, sa detina controlul. Eu nu-i uit, dar nici nu le dau putere gandindu-ma numai la ei.
   Pentru ca sunt niste nevolnici care nu stiu sa se hrănească decat din noi. Vampiri.

   Ștergere
  5. @Maria-Aurelia: Nu stiu cum sunteti domnia voastra dar eu sunt trecut prin covid, nevaccinat (40+ ani). Nu am nici insomnie, nici depresie, nici panica:) nici chestii afectate.
   Vorbiti ca deobicei bombastic, cu patos chiar, doar ca sa va dati maxima importanta fara sa spuneti de cele mai multe ori... nimic.

   Ștergere
  6. @Anonim
   În mod minunat MA pare extrem de omenească și firească în comentariul pe care l-ați amendat!

   Ștergere
 3. Sunt curios cum ar arăta lumea peste câțiva ani dacă acum ar face China o mișcare bruscă în Ucraina?! Desigur, cu respectarea noilor reguli: militari demisionați, tehnică de luptă fără număr etc. Dar dacă ne-am trezi în Ucraina cu Iran, India, Pakistan (da, de aceeași parte)?! Ok, visez și eu; scuze!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "dacă ne-am trezi în Ucraina cu Iran, India, Pakistan"

   N-au ce sa caute acolo. Vor fi coplesiti de problemele lor interne(Pakistan deja este) si cu vecinii lor directi.

   Ștergere
 4. "Remember who the real enemy is!"

  THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS AND SNAKES Trailer (2023)

  https://www.youtube.com/watch?v=3pYLTacjDHc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dorule, dar tu stii cine este? Sper ca ai dedus :)). Numai istoria reala a caftelilor populare iti poate spune...

   Ștergere
  2. stiu singurul lucru care merita si trebuie inteles de catre toata lumea, si anume ca:

   Dumnezeu n-a mai rabdat, nici ca sa-i mai fie profanata Persoana si Familia, si nici ca Sa-i mai fie batjocorita/schimonosita Creatia!

   In consecinta:

   absolut toti pastorii vor fi crunt pedepsiti impreuna cu turmele (surogatele) creatie proprie!

   in timp ce Dumnezeu isi va pune Propria Creatie la adapost!

   Ceea ce au facut pastorii - crezand ca Dumnezeu nu vede, sau chiar daca vede nu stie sa numere - a fost ca Sa-i cloneze Acestuia turma, in vederea substituirii/inlocuirii ei!

   Din fericire, Dumnezeu nu doar ca vede absolut tot, ci chiar si stie ca sa si numere/discearna bine Propria Sa Turma, de turma contrafacuta/plagiata ...... dupa Neamurile Sale/Geneza PrimOrdiala!

   Ștergere
  3. Bine, bine, asa este la modul general, filozofic, insa enemiul tau imediat ti-l cunosti?. Este doar asa o intrebare retorica la care nu trebuie sa raspunzi ci doar sa meditezi! Acolo ies scintei, bataia pestelui , nu la nivelul "creatiei"...

   "absolut toti pastorii vor fi crunt pedepsiti impreuna cu turmele (surogatele) creatie proprie!"
   Hmm, de catre cine, ai vre-o idee?
   Sau vine Ilie si-i rezolva pe toti asa cum a facut acum 3000 de ani sau ca influiencer?
   cu stima,
   BB

   Ștergere
  4. Bibi_cule,

   enemiul meu imediat, este enemiul tuturor, adica:

   el se afla in fiecare dintre noi.

   Naturalii il pot invinge. Artificialilor le este insa imposibil, pentru ca ei sunt programati genetic ca sa nu l poata invinge!

   Deci, tot Creatia ramane "miezu` " problemii/de la "dodoasca"!

   Ce treaba are "Eli"? "Eli" n-a dat si nici nu da cu "Biciul"!

   El doar a prevazut si prezis faptul:

   ca de "rezolvat", ne vom "termina" unii pe altii cu insatisfactie!

   https://www.youtube.com/watch?v=zSMHmtaoXtI

   Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)