marți, 31 ianuarie 2023

Cuiul otrăvit


Dacă până acum arhitectura de securitate de după Al Doilea Război Mondial a fost considerată una solidă, evenimentele recente ne arată că lumea a luat-o realmente razna. Nu doar că nimeni nu pare a se linişti, dar, mai mult, SUA caută cu disperare să readucă moroii trecutului la realitate.

În Europa am văzut-o cu înarmarea şi împingerea Germaniei pe prima linie a războiului din Ucraina. Păcăleala cu exportul de Abrams a fost una epocală: Biden a promis 30 de tancuri, iar bolovanul Scholz a dat în timp record permisiunea de export a tancurilor sale în Ucraina. Apoi a venit lovitura şmecherească a SUA care a declarat că transferul tancurilor Abrams poate dura chiar şi un an. 

Sunt câteva elemente ciudate. SUA, din punct de vedere legal, nu e atinsă de războiul ucrainean. Toate armele pe care le-a dat Ucrainei, de fapt le-a vândut ca oricărei ţări. Că au mai dat nişte ajutoare financiare, că au mai împins nişte credite acolo, toate chestiunile de caest tip se ştiu. Însă, din punct de vedere tehnic, americanii sunt doar vânzători de tehnică militară! Asta în timp ce europenii sunt donatori. Luaţi-o cum vreţi, dar în toată afacerea despre care vă vorbesc, europenii sunt parte a conflictului deoarece ei donează atât echipamente cât şi personal. Şi-o fac fără perdea! 

O chestiune similară se doreşte şi-n Asia. De mai multă vreme SUA caută tartorle care să agite apele acolo, cuiul otrăvit pe care să-l contrapună Chinei. Şi se pare că l-au găsit: eternul şi fascinantul slugoi al SUA, Japonia. Aflată sub ocupaţie americană, Japonia face strict ce-i dictează Licuriciul. Iar acum Licuriciul i-a dictat înarmare. De ce? Deoarece trebuie să se facă agitaţie şi-n colţul acesta de lume. 

Iată-ne în faţa refacerii Axei. Cu singura diferenţă că Roma a fost scoasă din ecuaţie, astfel încât acum Axa este Washington-Berlin-Tokyo. Conform planificării, americanii vor să-i bage pe japonezi în NATO şi apoi să facă eforturi de a atrage cât mai multe ţări asiatice în jurul Japoniei. Cel mai probabil se va repeta scenariul ucrainean atunci când Taiwanul îşi va exprima „dorinţa de protecţie”, adică de aderare la NATO. Va fi un element cheie care nu-i va lăsa indiferenţi pe chinezi.

Iată o reconstrucţie a celui de-al Doilea Război Mondial, în care SUA joacă rolul păpuşarului, tot împingând momâi în luptă, din dorinţa de a-şi păstra avantajele politice şi militare. Dacă în Al Doilea Război Mondial iniţial a stat pe tuşă neştiind de ce parte să intre, acum SUA stă pe tuşă aruncându-şi păpuşile în luptă şi jucând rolul „bunicului înţelept” care dă sfaturi duşmanilor săi. După cum bine constatăm, atât Germania câr şi Japonia sunt naţiuni ocupate de SUA, iar regimurile instaurate acolo sunt marionete ale Washingtonului. Însă, la nivelul de jos, lucrurile stau radical diferit. Populaţia îi vede pe americani fix ca ceea ce sunt: nişte ocupanţi lacomi şi deosebit de proşti. Într-adevăr, de şaptezeci de ani ţin cele două ţări captive, iar acum, pentru a-şi salva fundul, le reînvaţă belicoşenia militară din dorinţa de a le sacrifica prin împingerea în prima linie a confruntării. Astfel, speră americanii, naţiunile intrate în războaie de uzură se vor slei, iar ei vor rămâne singurii „virili” ai planetei. Strategia le e transparentă, doar că mai e o problemă. Întrebarea e nu dacă ci când ţările ocupate şi înarmate la sfatul „bunicuţului” vor realiza dezastrul în care sunt târâte de uriaşul cu picioare de lut, adică adevăratul om bolnav al omenirii?

Tot vorbea propaganda de cancerele lui Putin, fără să bage de seamă că tot jocul nu-i decât o proiecţie(în sensul psihologic al termenului). De fapt, adevăratul canceros al lumii e SUA, o ţară cuprinsă de o metastază agresivă, pe care-o revarsă asupra întregii lumi. Oare cât timp va mai suporta lumea boala şi putregaiurile care ne vin de-acolo? Eu unul aş cam paria că, în final, cuiele otrăvite cu care SUA încearcă să-i înţepe pe ruşi şi pe chinezi se vor întoarce împotriva lor. O să vedeţi că aşa va fi!

39 de comentarii:

  1. Ca sa ma exprim plastic lucrurile stau cam asa : SUA ( batausul clasei ) pana acum a trait foarte bine pe seama celor mai firavi deoarece : ce fura grosul venea la ei ( pentru trai bun al poporului si pentru inarmare excesiva ) si o mica parte dadea celor care lucrau tot ptr. ei ( apropape toate tarile globului cu exceptia rusilor,nord coreenilor si iranienilor ) , iar cu ajutorul fortei ii tinea in lesa ( cazul Japoniei,Germaniei...si a altora ) iar acum cand a vazut ca e groasa ...ii trimite tot pe firavi in bataia palmelor lui Ivan ...iar el intervine la sfarsit cand Ivan este epuizat ( incasand toate foloasele pe vazarea de armament , ca sa-si tina in frau poporul îmbuibat si destrabalat )...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, ...ce se intimpla acum este fara precedent in istoria documentata. Nici o sansa sa o poti descifra dupa sabloane si scoli de gindire vechi.

      Un punct de pornire pentru o mai buna intelegere a conflictului ar fi sa ascultam cu atentie ce se declara la wef.

      Ștergere
  2. domnu` Dan,

    " .... Eu unul aş cam paria că, în final, cuiele otrăvite cu care SUA încearcă să-i înţepe pe ruşi şi pe chinezi se vor întoarce împotriva lor. O să vedeţi că aşa va fi!"

    asa a fost, este, si va fi!

    si nu ca incearca sa le intepe, ci chiar le inteapa cu ace/cuie otravite avatarele` special create prin care le face Voodoo, in speranta ca astfel rusii si chinezii vor muri, fara ca sa poata afla nimeni cu dovezi palpabile, cine anume exact i-a otravit!
    Sau daca afla, sa ajunga atat de ametiti si de confuzi, incat sa vrea sa-si vada ulterior doar de propria treaba, fara ca sa mai scurme vreodata dupa Adevar.

    Deci, Magia Voodoo este aplicata nu doar victimelor ei directe Rusia si China, ci este aplicata simultan si victimelor ei indirecte/colaterale, adica:

    inclusiv atat impotriva martorilor directi, cat si contra tuturor spectatorilor/publicului larg/martorilor indirecti!

    Nu cred ca-si doreste cineva, ca sa aibe mare prietenie si apropiere fata de Sabotorul lui Dumnezeu = Practicantul Voodoo!

    Cu exceptia celor vesnic frustrati si etern revansarzi!
    Ia ghici, cine s astia?

    RăspundețiȘtergere
  3. Legat de cuie - sa va auda Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca cautati sa va raspundeti la intrebarea:

    va fi sau nu inflatie globala - si implicit locala - in urmatorul deceniu,
    si daca da, cat?

    Atunci faceti o retrospectiva, a starii si evolutiei intregii lumi in perioada 1990-2000, si veti afla ca da, precum si cu cat!

    Inflatia globala - si implicit locala - este deci inevitabila, chiar daca unele banci centrale se opun, si trag de ea si cu dintii, ca s-o tina pe loc!

    Unii zic, cei mai multi: ca saracia planetara a devenit insuportabila.
    Inca cativa, deloc putini, li se alatura celor dintai si zic:
    "Da, da! Tipariti si dati-le imediat bani mai multi la mase, ca sa nu ne moara afacerile, si nici noi impreuna cu ele!"

    Putinii nazisti existenti pe planeta (dar extrem de puternici, cei mai puternici dintre toti traitorii pe ea) zic:

    "Sunteti oricum prea multi, cei care faceti umbra Pamantului degeaba!
    Daca vreti ca sa supravietuiti, atunci descurcati-va doar cu banii pe care-i aveti, ca de la noi alti bani - tipariti - in plus, nu mai vedeti!"

    Concluzia? Concluzia!

    Ori ei!? Ori noi!?
    Din doua, una!
    Nu una, din doua!

    RăspundețiȘtergere
  5. Desi sunt total de acord cu analiza Dvs. eu parca as prezenta altfel situatia, adica mult mai realista. Si anume este vorba de planurile de globalizare ale bancsterilor de pe Wall Street, care au fost inceput sa fie impuse spre implementare inca in 1914 si care ca prim pas pentru impunerea globalizarii, aveau nevoie ca marile si puternicele imperii sa fie faramitate. Plan care partial a reusit, cu exceptia Rusiei lui Stalin.
    Asa ca trebuia distrusa si URSS-ul, dar cum Germania era in cea mai favorabila pozitie pentru acest proiect, Hitler a fost convins sa accepte planul si Germania cu banii americanilor a devenit in 5 ani cea mai puternica tara din Europa. Doar ca Hitler cand s-a vazut cu sacii in caruta, si-a adus aminte cine i-a distrus imperiul si a intor armele impotriva celor care l-au finantat si le-a insusit si proiectul lor de globalizare aplicandu-l in favoarea Germaniei, Ceea ce urmat este bine stiut, doar ca acesti bancsteri se afla cu proiectul lor in punctul in care era in anul 1941, adica cand Rusia trebuia sa fie distrusa si farimitata la fel ca celelalte imperii, asa ca planul "Hitlerist" pe care Hitler l-a furat de la adevaratii hitleristi, continua astazi in fata nasului nostru, cu deosebirea ca UE si SUA sunt economic la pamant, Rusia este puternica si atat de bogata incat isi poate sustine industria de aparare, si ca in locul Germaniei devenita MUCI, a aparut o alta "Germanie" numita China care este muuuult mai mare si muuult mai puternica, asa ca si ea va trebui sa fie distrusa, si din fericire presedintele ei Xi Jing Ping da tot mai multe semnale ca va ajuta mai mult Rusia in caz de nevoie.
    Concluzia este aceea ca adevaratii hitleristi nu au renuntat la planurile lor criminale si pozitiv este si faptul ca Putin nu se ia dupa fenta lor si a promis ca in cazul unui razboi NATO -Rusia, prima bomba puternica (nu zic nucleara) va cadea penste Washington!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Xi Jing Ping da tot mai multe semnale ca va ajuta mai mult Rusia in caz de nevoie."

      Degeaba trimite semnale daca ii vrea sub CIZMA lui. Doar asa intelege el parteneriatul cu ursul asta fiind pentru intrega lume cea mai jalnica varianta horror.

      Ștergere
    2. Chiar în nato fiind noi nu avem ce caută nici declarațiv in războiul Ucrainei

      SUA vor sa i ajute sa o faca.dar sânt guverne marioneta in Europa

      Ștergere
    3. Corecta logica. De acord !

      Ștergere
  6. Razboiul conventional nu mai sperie atat de mult ! Ce facem in eventualitatea unuia nuclear , sau si mai probabil a unuia bilogic masiv ? Covidul si Ucraina nu sunt coincidente chiar daca ni se baga pe gat fantomele trecutului care evident exista , nu cred sa fie singura justificare a rahatului in care traim ! Vorbim de SUA , Rusia , Germania , China de parca deciziile cheie le-ar lua politicul ! Total gresit , politicul este executantul unor decizii luate in alta parte ! Politicul fiind la vedere evident in el dam cu parul ....
    Ar trebui sa faci printre picaturi si o prezentare cu ascensiunea si decaderea politicului in postmodernism sa priceapa si unu altu in ce mlastina a gandirii ne aflam !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Ce facem in eventualitatea unuia nuclear"
      Ce facem... cine anume, Kinule:), saracii, amarastenii, mioriticii?:) Clarifica te rog in numele cui vorbesti. Sau esti indraznet si ii incluzi si pe stapinii tai? Pentru ca superbogatii nu VOR ACCEPTA IN VECI sa le miroasa a pucioasa pe la nas.
      Concluzia?

      Ștergere
    2. A analizat unu matematica nucleare lor.
      Legile nucleare :
      1. Arunci bombă nucleară doar unui stat care nu poate riposta.
      Exemplu: SUA in Hiroshima, ei nu au ripostat.
      2.Dacă teoretic cineva ripostează și nu e interceptat, se va riposta înapoi de 100 de ori pt fiecare bombă.
      Teoria. E ca Rusia conform legii 1 poate arunca o nucleară doar in Ucraina. Ca nu pot riposta.
      Dacă alt stat ripostează pentru Ucraina o singura bombă se așteaptă să primească oficial 100 înapoi.
      Acum întrebare :
      Cine sau care țară va riposta pentru Ucraina?
      Cine poate riposta?
      Doar o altă țară cu arme nucleare.
      Cum România nnu are chiar nu intram in acest jjoc și nu merită sa pui problemele astea din România.
      Dar dacă locuiești într-o țară cu arme nucleare, da as fi îngrijorat de politicienii care au valiza cu butonul roșu.

      Ștergere
    3. Vreau sa rad dar nu pot ! Sa inteleg ca Romania nu va fi lovita in eventualitatea unui nebunesc conflict nuclear pe motiv ca nu putem riposta aidoma ! Dar nebunul va da nucleara unui stat care nu are arsenal nuclear ! M-ai pierdut pe undeva pe drum printre focoase !
      Pentru primul anonim , nu ma refeream la o particularizare in functie de statutul social , stapanii au stapani la randul lor , si pentru linistea ta atata timp cat confortul sta in numarul de bacnote din conturi stapani sunt emitentii, sclavi ce incearca sa ii adune crezand ca conteaza ! Vax populi !

      Ștergere
  7. Americanii sint atit de degenerati incit aplica ''la indigo'' combinatiile din al doilea razboi : Germania contra Rusiei si Japonia contra Chinei.
    Americanii sint atit de cretini incit nu tin seama ca Rusia este cea mai mare putere nucleara a Lumii, iar China este un urias fara seaman, putere economica si militara mondiala, iar Japonia pare sa nu aiba inca arme atomice.
    Cred ca este corecta afirmatia conform careia criminalul va fi ucis de propriile-i acte indreptate impotriva altora !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim31 ianuarie 2023 la 11:00

      Punct ochit!
      Punct lovit!

      Americanii au tot lucrat la capcana - ca sa prinda si Siberianul si Panda simultan - pana cand au calcat singuri in ea, de le-a rupt fluierele de la ambele picioare!

      Ștergere
  8. Singura țară cu un număr mare de cazuri și decese a rămas Japonia, care, iată, pe fondul unei vaccinări a întregii populații, se confruntă cu o prăbușire a imunității la nivel general.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusia și China au mușcat mâna care le-a hrănit și le-a scos din ... necaz, așa că mâna aia le arată pumnul, acum. Cam târziu și cam ineficient dar tot este bine că dispare ipocrizia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim31 ianuarie 2023 la 11:56

      cand vreodata s-a intamplat asta, coane?
      Oricum, vorba ta de final: " ...tot este bine că dispare ipocrizia!"

      Ștergere
    2. Anonim31 ianuarie 2023 la 11:56

      mai bine spune-ne, ce vor face concret NATO si UE dupa infrangerea lor in Ucraina (si in Moldova) de catre Rusia?

      Se autodesfiinteaza ipocrizia?

      Ștergere
    3. Cum ziceam la alt comentariu: Tudore, mai trăiești, mă'? Mai poți, tot prost așa, ca noaptea? Îți doresc din toată inima, să ajungi singur să-ți dai seama, pe propria piele și suferință, cât de sataniști sunt cei cu "mâna" mușcată! Așa să-ți ajute Dumnezeu,! 😂👍👌

      Ștergere
    4. Mare dreptate ai! Daca nu erau americanii, si rusii si chinezii, mureau de foame, n-aveau resurse naturale, n-aveau istoriile proprii, multimilenare, n-aveau de nici unele! Noroc cu americanii, ca i-au scolit, le-au dat petrol, gaze si toate resursele pamantului si ca i-au invatat sa le si foloseasca!

      Dar oricata dreptate ai avea, tot nu ma prind cand i-au hranit si i-au scos din necazuri americanii, pe chinezi si pe rusi! Eu stiam ca e exact invers si ca americanii i-au furat, inselat si exploatat pe toti, cat de mult au putut, inclusiv pe rusi si pe chinezi dar na, poate ca in realitatea paralela in care esti matale, lucrurile stau altfel!

      Ștergere
    5. @ anonim 11.56...da, este adevarat.Dar nu Rusia si China, ci Rusia, China, Iraq, Libia, Serbia Chile, Vietnam, Afganistan. Si nu le a scos, ci le a bagat.

      Ștergere
  10. https://www.bitchute.com/video/HicwyD5SBrCk/ Europa - Ultima bătălie.Problematica războiului, a intereselor și a realelor forțe care conduc Europa și lumea pot fi aflate în acest documentar care constituie o revizuire totală a adevărurilor istorice oficiale. Adevărurile din acest film anticipează ce urmează să se întâmple cu noi, restul analizelor e ori o pierdere de vreme ori un adevăr parțial ori o deturnare intenționată. Sunt curios dacă vă asumați difuzarea și comentarea acestui documentar, va fi o probă a onestității dvs.

    RăspundețiȘtergere
  11. Legați acest discurs https://youtu.be/NMxLhBXJFHA de urmărirea absolut obligatorie ca material didactic dar și ca mărturisire a adevărului prin demascarea minciunii și complotului desfășurat la nivel global a următorului documentar: https://www.bitchute.com/video/HicwyD5SBrCk/, ce trebuie difuzat de noi pe toate rețelele. Stați alături de adevăr dacă vreți să aveți Adevărul de partea voastră la Judecată.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine a luat controlul SUA?
    E clar că Bush-Clinton-Obama nu mai sunt la putere de când avem smartphone-uri (2010).
    Cred că o gașcă de idioți puternici au luat puterea în locul lor. Bush senior și junior și nici Clinton sau Obama nu au acționat niciodată ca Biden. Și Biden care vrea să-l pună pe Hunter președinte, deci e doar o copie a lui Bush.
    Totuși, nici Hunter nu e cel care conduce.
    Gașca asta e prea incompetentă.
    Dar e clar că au înțeles că trebuie de bani mulți ca să acționeze și au creat pandemia.
    Toate lucrurile pe care le credem acum sunt false. Autoritățile, modul în care circulă banii și multe mecanisme sunt false. Toți știm că Johannis nu e mai important decât cel care pune textul pe prompter. La fel și Biden.

    Dar cine controlează lumea acum? Nici cei mai informați din lume nu știu.

    Ce pot spune despre acest grup e că nu știu istorie și nu citesc. Vând orice pentru bani. Au jefuit bugetele naționale și au dat diplome complicilor. Nu aveți idee câți bani au jefuit în pandemie. Europa e în faliment. Guvernele sunt pe punctul de a cădea și supraviețuiesc doar din iluzia democrației transmisă la TV. Concluzia e că gașca asta nouă va continua să-i înșele pe fraieri, inclusiv pe cei de la WEF. Eu cred că WEF e doar o gașcă de fraieri folosiți și că oricine comentează pe acolo poate fi îndepărtat ușor. Dar nu știm prea multe...

    Se poate spune că această gașcă puternică de escroci nu se va opri din a profita de naivi oricât de mulți bani ar câștiga.
    Ei controlează încet-încet fiecare aspect al societății, de la politică la economie și media, și sunt foarte bine organizați în a stoarce bani din piatra seacă.
    Cu acest control, ei au capacitatea să manipuleze orice informație și să arate orice realitate pe care o doresc.
    Mai mult, ei vor face orice pentru a se păstra la putere, inclusiv să înceapă războaie și să producă crize.
    Oamenii obișnuiți nu au nicio șansă împotriva acestei găști, care sunt prea puternici și prea bine protejați.
    Cu toate acestea, speranța este că într-o zi, oamenii se vor uni și vor reuși să îi detroneze pe acești escroci, și să restaureze adevărata justiție și egalitate în lume. Cine se oferea sa lupte cu anonimii care dețin puterea mondiala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fraieri nu sunt Weful &co, ci noi ,care le am ciugulit din palma cu care ne dau căcatul pe post de prăjitură...Ai uitat cum ne am executat cu toții la comanda lor În case, adunarea!! Ca va mănâncă mama covidului, dacă nu executați!!!

      Ștergere

  13. Știri și analize geo-politice săptămânale
    de Benjamin Fulford
    30 ianuarie 2023
    Ucraina a căzut, Israel și Elveția urmează

    Benjamin Fulford afirmă că companiile farmaceutice occidentale sunt forțate să creeze boli și să vândă leacuri, pentru că li se interzice să producă medicamente care ar putea avea efecte pozitive asupra indivizilor, cum ar fi creșterea inteligenței, fericirii sau puterii.
    Benjamin Fulford susține că acest lucru ar fi ușor de realizat, dar interzis. De asemenea, se afirmă că regulile anti-dopaj pentru sportivi au același scop.
    Benjamin Fulford susține, de asemenea, că societatea este controlată prin interzicerea medicamentelor și modificărilor genetice care ar putea crește inteligența sau durata de viață, și prin menținerea duratei de viață limitate, astfel încât indivizii să nu aibă suficient timp să înțeleagă controlul la care sunt supuși.
    Benjamin Fulford prezintă un punct de vedere conspiraționist și nu este susținut de dovezi științifice sau date obiective.
    de ce este conspiraționist?
    Benjamin Fulford exprima ideea unei conspirații în care companiile de medicamente occidentale sunt forțate sa creeze boli și sa vândă leacuri, și li se interzice sa producă medicamente care ar putea îmbunătăți starea de sănătate, fericire sau intelect a oamenilor. In plus, se sugerează ca acestea sunt deliberate și au ca scop sa ne mențină într-o bula de realitate limitata și sa ne supună unei ideologii de control. Acest tip de gândire conspirativa, care vede interese ascunse și acțiuni malefice în spatele evenimentelor publice, poate fi considerat ca fiind conspiraționist.

    Concluzia este tot conspiraționistă, doctorii care vindeca sunt blamați, alții uciși, iar medicamentele care funcționează sunt retrase de pe piață ca sunt prea ieftine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cum e cu australopitecii, de la care nu aveam pretentii, si cu sud coreenii, de la cate aveam? Ambele tari au fost mentionate in clar si declaratia a fost distribuite in media mainstream, de unde am aflat.

    RăspundețiȘtergere
  15. domnule Dan,

    cred ca si "previziunea" FMI se potriveste rubricii Dvs. "Cuiul otravit"!

    https://www.bursa.ro/fmi-economia-mondiala-nu-se-indreapta-spre-recesiune-61929843

    Le-o fi rusine sa spuna, ca se indrepta chiar spre disparitie ............... ca sa n-o vada nimeni cazand!

    RăspundețiȘtergere
  16. sua e in metastaza dar nu da ortu popii ca "anestezistu" o tine pe aparate;"anestezistu" care face jocurile a fost, este si sper sa nu mai fie niciodata pe viitor sionismul;el este singura cauza a tuturor relelor si nenorocire a lumii oricum s-o chema el :globalism,transumanism,guvern mondial, etc.

    RăspundețiȘtergere
  17. domnu^Dan,

    tot din categoria "Cuiul otravit" inca o singura remarca pentru azi:

    tifosii religiosi, se pare ca n-au putut deveni niciodata atat de fanatici in viziunile lor, pe cat au ajuns oamenii de stiinta sub dezincriminarea drogurilor:

    https://www.descopera.ro/stiinta/20286538-oamenii-de-stiinta-spun-ca-nucleul-interior-al-pamantului-si-a-oprit-rotatia-si-a-schimbat-directia

    https://www.mediafax.ro/externe/cocaina-si-heroina-la-liber-o-provincie-din-canada-experimenteaza-dezincriminarea-drogurilor-puternice-21556003



    RăspundețiȘtergere
  18. Americanii si sclavii lor retarzi din structurile de la Bucuresti care au tradat si vandut poporul roman sa retina atat: le dedicam sa aiba parte de soarta lui Teo Peter! Pe unde au ajuns ei doar rau au facut! Dar cu Ucraina este inceputul sfarsitului lor... Si Eliberarea noastra de sub jug

    RăspundețiȘtergere
  19. Ati vazut manifestatiile de protest din Franta, contra cresterii varstei de pensionare?

    Tot astfel lupta si rusii contra NATO si UE in Ucraina, doar ca rusii sunt inarmati corespunzator unui razboi care este dus cu slugile Satanei!

    Civilii asupriti de NATO si UE sunt inca lipsiti de o aparare eficienta.

    Dar foarte curand, pentru circa cel putin un an, nu va mai exista absolut niciun loc linistit pe planeta.

    Toata planeta va deveni un front de razboi total, adica:

    anarhie, distrugeri masive, furturi si violuri ce nu vor mai putea fi prevenite din lipsa imposibilitatii implicarii politiei si justitiei, va fi multa moarte, din cauza bolilor ce nu vor mai putea fi tratate din lipsa de spitale, de medici si de medicamente, va fi foarte multa durere provocata de arme, de boli, si de foame, si nimeni nu le va putea opri, ci vor inceta singure/de la sine doar in momentul in care, omenirea - fiecare dintre noi - se va simti eliberata de orice fel de constrangeri, si nici nu va mai avea niciun chef de lupta.

    Abia atunci, odata instalata pacea, omenirea va putea reincepe reconstructia lumii pe baze sanatoase, baze lipsite de orice fel de constrangeri straine adica: altele decat autoconstrangerile autoimpuse, in vederea salvarii sigurantei individuale reciproce.

    RăspundețiȘtergere
  20. "Populaţia îi vede pe americani fix ca ceea ce sunt: nişte ocupanţi lacomi şi deosebit de proşti."
    Păi nu prea se potrivește... Dacă îi țin sub "ocupație" de 70 de ani, pe ei, niște eminențe cenușii, înseamnă că's proști americanii?
    În cele mai multe cazuri, când vine vorba de popoare, e adevărată zicala "își merită soarta"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.contributors.ro/aplicarea-legii-din-s-u-a-privind-imprumutul-si-inchirierea-in-cazul-uniunii-sovietice-1941-1945/

      Ștergere
  21. E razboi in Ucraina!
    Dar e razboi si pe strazile Parisului, precum si pe cele ale marilor orase din Franta!
    Inca doar cu pietre si cu molotoave, dar in curand va fi si cu sabotaje majore, deci si cu armament din ce in ce mai greu!
    Si asa va fi in toata UEa, pana cel tarziu la sfarsitul anului!
    Pentru ca tuturor despotilor intunecati la minte, le sta bine cu autoincendierea, de la Nero incoace!

    RăspundețiȘtergere
  22. Si stirea asta este de rubrica "Cuiul - Marul - otravit"!

    https://www.mediafax.ro/economic/comisia-europeana-aproba-capitalizarea-noii-banci-de-investitii-si-dezvoltare-din-romania-21557654

    Va fac strainii banci cu capital "romanesc"?

    Voi n-ati invatat inca nici ca sa treceti strada?
    Si circulati doar pe ulite laturalnice?

    RăspundețiȘtergere
  23. Piti si fratii Tate?

    O munca in folosu` comunitatii centurii - pe te miri ce - n-ar face si ei!
    Vor doar "rate marginale" de profit!
    Ete vezi?
    Ce inseamna sa te folosesti de politie si de procuratura, fara ca sa platesti "fetele" pe-ndestulatelea?

    Ai pus botu la sorosisme:

    "Las-o bah sa planga, ca-i dau urmatorii ce nu i-ai dat tu!"

    RăspundețiȘtergere
  24. Pe oriunde unde calcam, numai peste cuie otravite am ajuns ca sa dam!

    Asta nu e in stare sa faca pace cu vecinii lui, dar se duce ca sa le dea altora lectii despre cum se face pace.

    https://www.mediafax.ro/externe/netanyahu-se-va-deplasa-in-franta-liderul-israelian-e-disponibil-sa-fie-mediator-intre-rusia-si-ucraina-21563367

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)