miercuri, 1 februarie 2023

Un element pe care nu-l aminteşte mai nimeni


O chestiune la care trebuie să vă gândiţi. Toată lumea vorbeşte despre „electrificare”, despre un mediu mai curat, despre CO2 şi alte fantasme inventate. OK, poate că în regulă să fim ecologişti, poate că e în regulă să repetăm slogane prosteşti, dar oare e în regulă să ne punem sănătatea la bătaie? 

Nimeni nu spune nimic despre efectele nocive ale utilizării automobilului electric. În interiorul habitaclului acestor maşini se află mai mulţi ucigaşi tăcuţi. Sunt câmpuri magnetice, câmpuri electrostatice, electromagnetice s.a.m.d. De fapt e un adevărat iad despre care nimeni nu spune nimic. Se merge prosteşte pentru îndeplinirea prevederilor unor slogane, însă nu se evaluează adevăratele bombe care sunt trase asupra celor care folosesc asemenea tehnologii.

Câmpul electromagnetic din interiorul vehiculelor electrice include: câmpul magnetic static(SMF), câmpul magnetic de frecvenţă foarte joasă(ELF), câmpul electromagnetic de radiofrecvenţă(RF). Teoretic toate aceste câmpuri respectă legislaţia în vigoare, doar că normele sunt vagi şi nimeni nu a fost interesat până acum să studieze efectele expunerii îndelungate la aceste câmpuri. De asemenea, poate că fiecare câmp în parte respectă anumite recomandări, însă combinaţia tuturor câmpurilor nu are cum să nu afecteze sănătatea oamenilor.

Mai e un element pe care posesorii de maşini electrice îl ignoră cu desăvârşire: toate câmpurile prezente în maşinile electrice sunt amplificate în staţiile de încărcare. De exemplu acolo s-au măsurat valori ale SMF de 0.2 mT şi valori ale câmpului static de până la 100 μT! În interiorul vehiculelor electrice sunt valori ale SMF de până la 30 μT.

Poate că aceste date nu vă spun nimic. Imaginaţi-vă însă că sunt studii care vorbesc despre efectele nocive pentru sănătate ale instalaţiei electrice ... a casei. Firele care trec prin pereţi dezvoltă anumite câmpuri electrice aflate, desigur, în limitele prevăzute de lege. Cu toate acestea „limitele legale” nu-i împiedică pe oameni să se îmbolnăvească de la aceste expuneri. Repet, sunt studii serioase în acest sens pe care le puteţi găsi la o simplă căutare pe net. Însă mai nimeni nu înţelege că o maşină electrică presupune să stai pe un depozit de electricitate(bateria) în condiţiile în care întreg şasiul maşinii electrice este de fapt ... o baterie. Aici nu e vorba de un fir, ci de un depozit masiv de electricitate. Vă puteţi imagina ce înseamnă toate acestea.

Ajunşi aici, mulţi se vor gândi că asta-i afectează doar pe cei bogaţi, care au bani să bage în maşini electrice. Ei bine, nu-i chiar aşa întrucât cei săraci se expun chiar mai mult. Mergeţi cu transportul „ecologic” în comun? Folosiţi acele minunate autobze electrice? Ei bine, sunteţi supuşi unor câmpuri mult mai mari decât cele din interiorul maşinilor electrice. Luaţi un taxi electric? Buf, v-aţi băgat în plin câmp! Ca să nu mai vorbesc că de fiecare dată când mergeţi la cumpărături treceţi prin apropierea staţiilor de încărcare, deci prin câmpurile prezente acolo. Sau, uneori, poate parcaţi maşina lângă o asemenea staţie.

Deja tehnologia e atât de prezentă încât nu mai poate fi ignorată. Gândiţi-vă însă de două ori înainte de a face „pactul cu tehnologia”. Ştiu că vor fi mulţi care-mi vor spune că aberez. Pot fi de acord cu asta. Doar că vitejii tehnologici care ţin să mă insulte ar trebui să se întrebe cu seriozitate de ce ecologiştii de la Davos au refuzat să circule cu maşini electrice, solicitându-le clar transportatorilor să folosească maşini cu motor clasic?  

66 de comentarii:

  1. Doamne apara si pazeste de ... semidoct'ie. Poti cere opinia unui inginer in domeniu inainte de a traduce prostii ? De exemplu, eu va pot spune de campul electromagnetic nociv din jurul unei statii sau linii electrice de inalta sau medie tensiune; de campul extrem de nociv din jurul antenelor de telecomunicatii sau chiar a simplului router si telefon mobil... dar nu pot sa bat campii ca in articolul tradus mai sus (e tradus pt ca acronimele sunt din engleza).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înainte de a-ţi da ochii peste cap, ar fi cazul să vii cu argumente. Aştept să văd ce ai de spus. În altă ordine de idei, nu e absolut nimic tradus. Acronimele le-am dat în engleză deoarece astfel oamenii pot găsi mai uşor informaţii despre respectivele câmpuri. Aşa că las-o mai moale cu „deducţiile” şi vino cu argumente dacă ai.

      Ștergere
    2. Anonim1 februarie 2023 la 07:13

      Cine zice - semidoct - ala e!

      Si apropos de "pozitia oficiala" comunicata ulterior:

      Pute de la o posta, a compunere de catre Inteligenta Artificiala .... inclinata/obedienta/"Biased" (ca tot veni vorba de acronime masonice) na:

      dpdv politic .......... adica: nu vreunei Inteligente Impartiale, ci unui Interes de Clasa Exclusiv!

      Ștergere
    3. https://www.goodreads.com/book/show/51353279-the-invisible-rainbow
      Curcubeul invizibil e o carte interesanta care trateaza pe larg si in detaliu efectele cimpurilor electro-magnetice.
      Si sa nu uitam ca si intr-un automobil cu combustie interna sintem, mai nou, expusi permanent la un cimp generat de Bluetooth care incearca sa se conecteze la telefonul care e in contact permanent cu proximul "turn" celular. Asta pe linga radarele din automobilele moderne, care detecteaza prezenta altor vehicule in fata si lateral.
      Deci sintem clar imbaiati in radiatie electromagnetica oricum am intoarce-o.

      Ștergere
    4. @Anonim1 februarie 2023 la 07:13
      De conceputul de “true-news” ai auzit? Sau cand citesti una, incepi sa cataloghezi ca semidocție.
      Fa singur masuratorile in masina ta electrica si la incarcare si spune-ne aici valorile. Ai face si tu un “true-news”.
      Diferenta intre fake news si “true-news” este ca “true-news” tine cont de ambele versiuni si le masoara. Deci daca nu pui masuratorile la ce ai spus si nici nu vii sa iti aperi punctul de vedere...

      Ștergere
    5. Pai hai, spune-ne tu care-i diferenta intre cimpurile generate in EV si antenele-cinciG.

      Ștergere
    6. "A total of 253 gliomas, 194 meningiomas and 892 matched controls selected from the local electoral rolls were analysed. No association with brain tumours was observed when comparing regular mobile phone users with non-users (OR=1.24; 95% CI 0.86 to 1.77 for gliomas, OR=0.90; 95% CI 0.61 to 1.34 for meningiomas). However, the positive association was statistically significant in the heaviest users when considering life-long cumulative duration (≥896 h, OR=2.89; 95% CI 1.41 to 5.93 for gliomas; OR=2.57; 95% CI 1.02 to 6.44 for meningiomas) and number of calls for gliomas (≥18,360 calls, OR=2.10, 95% CI 1.03 to 4.31). Risks were higher for gliomas, temporal tumours, occupational and urban mobile phone use.

      Conclusions: These additional data support previous findings concerning a possible association between heavy mobile phone use and brain tumours."

      https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24816517/

      Ștergere
    7. Băi "Anonim"... te doare că te-au fraierit și ți-ai luat electrică!!!😁... pomenești de bluetooth și alte asemenea tehnologii indispensabile, dar câmpurile electrice și mecanice descrise în articol, nu pot face decât "bine" în opinia ta, la fel ca și vaxul "sigur și eficient", pe care, sigur, ți l-ai băgat în kur, în toate dozele "eficiente" promise de Mahler și ceilalți ciocli în halate albe. Cântă la alta masă... La aia care aplaudă Mahler, Musta, Dorobăț și gașca. Trai bun pe voi să fie... doar cât va ajung arginții! 🥴

      Ștergere
  2. Poziția oficiala e cam asta:

    Expunerea la câmpurile electromagnetice (EMF) de la vehiculele electrice a fost un subiect de îngrijorare pentru sănătatea umană de câțiva ani. Cu toate acestea, dovezile științifice actuale nu susțin efectele negative semnificative asupra sănătății cauzate de expunerea la EMF de la vehiculele electrice.

    Studiile au arătat că nivelurile de EMF emise de vehiculele electrice sunt în general scăzute și se încadrează în liniile directoare internaționale de siguranță. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) afirmă că nu există dovezi ale vreunei consecințe asupra sănătății în urma expunerii la CEM de nivel scăzut, inclusiv a celor emise de vehiculele electrice.

    În plus, riscul de expunere la EMF de la vehiculele electrice este mult mai scăzut în comparație cu expunerea din alte surse comune, cum ar fi aparatele de uz casnic și telefoanele mobile.

    Deși cercetările ulterioare pot oferi noi perspective, în prezent, consensul științific este că expunerea la EMF de la vehiculele electrice este puțin probabil să provoace daune semnificative sănătății umane.


    Linkurile oficiale catre toata tarasenia:


    Expunerea la Campurile Electromagnetice - INSTITUTUL NATIONAL DE SANATATE PUBLICA

    Str. Doctor Leonte Anastasievici Nr. 1-3

    Sector 5, Bucuresti, 050463, Romania.

    Tel: (+40)21 318 36 20; (+40)21 318 36 19

    Fax: (+40)21 312 34 26;

    E-mail: directie.generala@insp.gov.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pozitia oficiala: corect, guvernul ne vrea binele, dupa cum s-a dovedit din plin din anumite campanii de injectare mai mult sau mai putin fortate. Dar sa nu uitam ca la orice guvern se face lobby si se promit stimulente financiare pentru campanii electorale de catre "capitani ai industriei" cu buzunare adinci, inclusiv cei din industria telecomunicatiilor care au tot interesul sa suprime informatii despre nocivitate, iar guvernului nu-i plac somerii care ar trebui sustinuti in cazul prabusirii industriei telefonice.
      Iata mai jos o conferinta interesanta despre expunerea la radiatii:
      https://www.youtube.com/watch?v=BwyDCHf5iCY

      Ștergere
  3. Am intrat în era fraierilor, CU o tehnologie experimentala folosita pe fraieri.
    Ideologia comerciala este DRESAREA FRAIERILOR.
    CUM SE DRESEAZĂ FRAIERII este un best-seller
    Ce inteleg eu este ca in era capitalista de cand am pasit in anii 90 si pana in 2020', cele mai valoroase produse ale capitalismului sunt ALBA-NEAGRA, Alba-Neagra, alba-neagra si laba-NEAGRA.
    Acțiuni la bursa, cripto-monedele, dobanzi, crestere economica, inflatie etc....toate sunt Alba/Neagra.
    Toată economia capitalista nu e decât o Alba-Neagra mare pentru fraierii din populime, dar va las pe voi sa deduceti dedesupturile acestei idei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cica ar fi aparut si tehnologia 6G.
    Aia care va permite inlocuirea ochilor naturali, cu vederea computerizata!
    Daca nu vede ca orice om, atunci omu` sa vada macar ca robotu`!
    Cica cheltuiala cu investitia in aceasta tehnologie, va fi amortizata de catre beneficiarul ochiului bionic, prin posibilitatea de a efectua si el o munca, astfel incat sa se poata intretine singur, in loc sa fie intretinut de comunitate, precum un parazit, pentru ca e orb.

    Ma intreb: oare implantul cu viziune computerizata va deveni obligatoriu la orbi ???????
    Atat la cei orbi din nastere, cat si la cei orbiti - profesional - de munca la calculator????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista deja tehnologie uzuala chiar prin care operatorul softului vede pe monitor in timp real unde se uita permanent cel supravegheat. O folosesc si structurile romanesti si desigur si altii. Libertatea Nu mai exista de mult. Dictatura de acum este un termen bland chiar.

      Ștergere

  5. deci, cat de curand, dupa vaxinarea obligatorie, va incepe si "electrificarea" obligatorie a cetateanului!

    Nu doar cea wireless ca pana acum, ci chiar cu implant cerebral direct la "retea"!

    Ce nu va convine bai: nascutilor marionete?
    Lungimea prea scurta a cablurilor?

    RăspundețiȘtergere
  6. V-ati hotarat bei ce vreti?

    Independenta ?
    Sau, doar Autonomie ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Alio,

    Autonomia nu va serveste la nimic.
    Nici macar Independenta!

    Daca nu sunteti Suverani ..... intre alte neamuri/natii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salutari, legat de ceea ce ai scris pe "wall", revin cu intrebarea: "cat de credibila este o astfel de informatie (bomba diplomatica) ?" Aceeasi intrebare am pus-o si legat de o alta afirmatie a ta precum ca Romania este deja "cedata de americani" - am citat aproximativ... Spuneai atunci: "stiu ce spun !". La randul meu mentionam ca nu mi-e foarte frica de aceasta perspectica, dar te rugam sa precizezi cat de credibila este informatia........

    RăspundețiȘtergere
  9. Superbogataniinu vorrenunta la RR ,Maybach sau supersportive pentru gioarsele lui Ielon zis și Mr T.N-o sa renunțe la Privat Jets &Yachts ca să urce în Flintstones cars numite și EV...praf în ochii sclavilor.Toti sclavetii La Comun(ism), marș!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Logic, e ca si cu telefianele sau antenele GSM. Sau cu vaxinurile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut!
    La problema asta ma gandeam si eu dar nu gasesti studii sau articole referitoare la campul electromagnetic din interior.
    In modulele bateriei sunt sarcini electrice in miscare, cand se deplaseaza vehiculul, sarcini care genereaza un camp electromagnetic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca masinile electrice sunt asa periculoase atunci toti mecanicii de locomotiva ar trebui sa umble numai cu parul sculat pe cap . Si apoi la cate alte nenorociri suntem supusi fara sa stim, prin alimentatie , apa , aer . Mai bine nu ne mai gandim, cum se zice ,ce nu stii nu te afecteaza.

      Ștergere
    2. Stii care e speranta de viata la mec. de locomotiva electrica ?

      Ștergere
    3. Anonim1 februarie 2023 la 18:36

      Mecanicii de locomotiva (din supra si din subteran) chiar sunt pensionati anticipat, la fel ca politistii si jandarmii. Nu chiar la 45, dar la 55 de ani cu siguranta.

      De ce crezi? Pentru ca "electricul" le face bine?

      "Electricul" o face bine doar la balamuc!?
      Dupa principiul: "cui pe cui se scoate"!?

      Ștergere
    4. Mecanicii de locomotive au incidenta mare de cancere dupa 50 de Ani. Se stie deja.

      Ștergere
    5. Expunerea indelungata la orice fel de vibratie/oscilatie/trepidatie/radiatie/emisie, adica Unda:

      face rau, nu bine!

      Pentru ca si de vrei si de nu vrei, Unda te baga in Rezonanta!

      Cand eram copii, mereu ni se dadea la scoala exemplul:
      de ce trebuie sa fie trecut in pas de voie peste un pod, si nu in cadenta - cu aceeasi frecventa - nu in pas de defilare!

      Ștergere
    6. Ma bajeti nu săriți asa, eu încercam doar sa va amintesc ca suntem tot timpul în pericol de ceva sau cineva. Și când faci comentarii pe net încasezi radiații electromagnetice, da tot nu ne lăsăm.

      Ștergere
  12. Exact asa e! Si cu mult mai mult decat atat. Se exacerbeaza utilizarea electricitatii cu toata nocivitatea ei, din cu totul alte cauze, nu cele servite de propaganda ecologista. Scopul e malefic desi ocult. Raspunsurile le putem afla sin din perspectiva subtila, dar e necesar sa dorim sa ne aplecam asupra acestor aspecte si din aceasta perspectiva, a stiintelor esotercice. Au fost oameni capabili sa stie sa explice si si sa inteleaga cu 200 de ani inainte, timpurile pe care le traim azi. , unul din acestia fiind de exemplu Rudolf Steiner creatorul antropozofiei. Multi vad putini pricep, insa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 februarie 2023 la 12:17

      "Multi vad putini pricep, insa."

      Pai normal!

      Daca "pulimii" i s-a inoculat mii de ani viziunea c-ar fi muritoare, atunci e cat se poate de normal, ca sa fie preocupata sa-si dramuiasca/imparta cat mai bine timpul in viata, conform sloganului care nu-i simultan dicton:

      "Carpe Diem"!

      Insa "coimea" a fost manipulata/polarizata in sens contrar, conform dictonului:

      "Strangeti fara odihna, daca vreti ca sa va ajunga si pe lumea ailalta!"

      Ștergere
    2. Rudolf Steiner era mason și nu unul oarecare, ci conducător de lojă, având gradul 33. Normal că știa planurile și a ”contribuit” la ele.
      Angelica B.

      Ștergere
  13. Pe langa problema cu campurile, mai este o problema si mai mare la autoturismele electrice, si anume bateria, care la o utilizare mai intensa a masinii este posibil sa explodeze si astfel pasagerii sa aiba nevoie imediata de terapia cu "cimitirol, lopatin si gropanol"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe linga numeroasele clip-uri video care circula pe net cu "combustii spontane" de EV-uri, iata ca unii iau masuri clare:

      https://prepareforchange.net/2023/01/24/shipping-company-prohibits-ev-cars-on-ferries-after-ship-sinks-from-fire-caused-by-ev-batteries/
      https://maritime-executive.com/article/havila-bans-electric-and-hydrogen-vehicle-transport-due-to-fire-danger

      Ștergere
  14. Intrucat suntem deja siguri de veridicitatea tuturor asa ziselor “studii”, nu mi-as pune nadejdile in acestea, exista o metoda infailibila si anume sa faci totul exact invers decat ti se trambiteaza!

    RăspundețiȘtergere
  15. @anonim, mai lasa-ne cu "consensul stiintific", "studiile" si "organizatia mondiala a sanatatii", sunt exact aceleasi "surse oficiale" care si-au pierdut orice urma de credibilitate dupa 3 ani de eutanasiere asistata "sigur si eficient". cand zici onu/oms e totuna cu pravda/scinteia!

    RăspundețiȘtergere
  16. http:// www.iso.ro. - un om care si-a dedicat o mare parte din viata studiind acest aspect...este un tip arogant dar de luat in seama ...

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa- mi fie cu iertare, dar orice progres tehnologic vine si cu neajunsuri, demonstrate sau nu. Oare sa ne intoarcem la opait si la spalat rufele la rau?
    In rest, toata admiratia mea pentru informatiile pe care ni le furnizati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Katya,

      ceea ce vine cu neajunsuri deja vizibile, inseamna ca nici nu-i progres tehnologic!
      Ci e doar o dictatura!

      Si daca a fi autonom, independent, si suveran - in loc de a ajunge sclavul unei dictaturi - inseamna singura munca sanatoasa, atunci:
      de ce sa nu ramai la opait si la spalat rufele la rau?

      Este adevarat, ca ai uitat cum sa-ti gatesti de una singura mancare proaspata?
      Si, ca mai intai ai inceput ca sa-ti "gatesti mancare prefabricata", sau chiar sa nici nu mai "gatesti" acasa, ci sa mergi ca sa mananci Junk Food de la Fast Food, ori sa-l comanzi ca sa-ti fie livrat acasa?

      Eh, deci ce viata sanatoasa ti-a adus tot "progresul"?

      Ștergere
    2. Nu m-ati nimerit :))) Eu nu numai ca gatesc mancare proaspata, dar si cultiv, in masura posibilitatilor.
      Cat despre curentul electric, acesta exista de ceva vreme si cel putin eu si familia mea nu am patit inca nimic din cauza lui (strabunicul a murit la 100 si de ani). Strict la asta ma refeream.Dar cu spalatul rufelor la rau, daca m-as intoarce acolo, s-ar putea sa nu-mi dea voie, pentru ca poluez apa , iar opaitul are amprenta de carbon :)))

      Referitor la dictatura celor ce se cred stapanii lumii, aici e cu totul altceva si bineinteles ca n-o sa fiu niciodata de acord cu asta.

      Ștergere
    3. Katya,

      " ... Cat despre curentul electric, acesta exista de ceva vreme si cel putin eu si familia mea nu am patit inca nimic din cauza lui (strabunicul a murit la 100 si de ani). Strict la asta ma refeream.Dar cu spalatul rufelor la rau, daca m-as intoarce acolo, s-ar putea sa nu-mi dea voie, pentru ca poluez apa , iar opaitul are amprenta de carbon :))) ..."

      Cum zicea si domnul Dan, daca exista atat "putere instalata" limitata, cat si ecranaj/protectie corespunzatoare, atunci electromagnetismul provocat intentionat, poate fi tinut aproape inofensiv.

      Daca nu folosesti chimicale artificiale la spalat, inseamna ca nu poluezi.

      Acuma: amprenta de carbon a unui individ, cred ca este cu mult mai puternica decat a unui amarat de opait! Ar fi chiar culmea, sa ne reduca amprenta la nivelul celei a unui opait, sau sub el.

      Ștergere
  18. Anonim1 februarie 2023 la 12:08

    Omule,

    normal ca nu gasesti "studii" care sa desfiinteze o afacere, altcandva decat atunci cand vrea Satana ca sa si-o desfiinteze de buna voie!

    Tu nu vezi, ca alte "studii" cu concluzii diferite de cea "oficiala", sunt mereu interzis a fi facute, dar mai ales de comunicat public - de multiplicat - rezultatul acestora?

    RăspundețiȘtergere
  19. Am întrebat un mecanic vechi ce părere are de mașini electrice.
    A zis, ba ai auzit de japonezi?
    Cei mai avansați electronic, primii testări de orice electric și electronic, deci aia chiar știu din propria deducție experimentală.
    Așa că japonezul o zis din anii 70, NU EXISTĂ MAȘINĂ ELECTRICĂ.
    Majoritatea care și-au cumpărat mașini electrice au început să scape de ele după 3 luni.
    Sunt ăia care sunt pro și cei care sunt contra.
    Japonezii sunt contra chiar dacă tocmai ei au cele mai multe mașinării electrice.

    O altă întrebare ce i-am pus nu a mai răspuns, dar o pun aici:
    Cum s-ar desfășura razboiul din Ucraina cu tancuri electrice?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare asta da, tancuri electrice, bravoooo!

      Ștergere
    2. Tancuri alimentate prin cablu electric, de la rețea!

      Ștergere
  20. " ........ Ma intreb: oare implantul cu viziune computerizata va deveni obligatoriu la orbi ???????
    Atat la cei orbi din nastere, cat si la cei orbiti - profesional - de munca la calculator????"


    si ma mai intreb:

    oare toti handicapatii planetii, vor fi obligati ca sa accepte sa devina Cyb-Orgi, adica ca sa li se puie/monteze tot felul de implanturi robotice (si la tratamente imunosupresoare, ca sa nu le respinga organismul natural implantul artificial)

    pentru a putea fi ulterior obligati legal - constitutional - ca sa munceasca (Doar "Arbeit macht frei", nu?) pentru a si le putea plati din banii castigati cu sudoarea muncii lor?

    Rusii - in special Biserica Ortodoxa Rusa - n-au dreptate, nu?

    Nazistii, nu exista decat in Conspiratii=Basme?

    RăspundețiȘtergere
  21. Intr-adevar "am gasit bomba diplomatica" in mai multe locuri: Washington Post (dar fiind articol cu plata acolo am vazut doar titlul) sau pe pagina lui John Helmer (http://johnhelmer.net/blinken-concedes-war-is-lost-offers-kremlin-ukrainian-demilitarization-crimea-donbass-zaporozhe-and-restriction-of-new-tanks-to-western-ukraine-if-there-is-no-russian-offensive/). Sper sa nu fiu contrazis in viitor, dar azi nu ma inspaimanta daca America renunta la Romania.....In rest, mie imi pare (doar) o tatonare a americanilor pentru a vedea nivelul hotararii rusilor de a continua. Din cele doua tipuri de reactii posibile (acceptare sau refuz) americanii vor trage niste concluzii. Dar, ma rog, rusii sunt infinit mai buni la sah... Zic infinit pentru ca americanii sunt zero in acest sport... Boby Fisher fiind declarat (1992) persoana non-grata pe teritoriul SUA.

    RăspundețiȘtergere
  22. Aspectul cel mai interesant domnu Dan este: - cautati tipul de microcip folosit la computerul central al acestor masini! Acolo e toata cheia, poate fi controlat remote de oriunde, chiar fara sa realizezi, daca superi pe cine nu trebuie, mai bine vinzi harbul si iei un model simplu vechi, de vrei masina!
    Microcipurile alea sunt pericolul real din toata masina! Controlul de la distanta al oricui asupra masinii tale nu e prea SAFE...

    RăspundețiȘtergere
  23. Mulțumiri.


    *Așa suntem ; oi electrice . Dormim " neliniștiți_băncile electrice ( de oi ) au grijă . De dolar . Și de Liră .

    RăspundețiȘtergere
  24. 1 feb 7:45
    "Abia atunci, odata instalata pacea, omenirea va putea reincepe reconstructia lumii pe baze sanatoase, baze lipsite de orice fel de constrangeri straine adica: altele decat autoconstrangerile autoimpuse, in vederea salvarii sigurantei individuale reciproce."

    Nu este vorba de pace..nici o legatura ci despre deficitul energetic. Ne indreptam catre sfirsitul MATERIALELOR generatoare de neutroni(energie).
    Nu poti reincepe nici o RECONSTRUCTIE a lumii fara descoperirea unor noi surse de neutroni.
    Tehnologia exista dar nu poate fi aplicata in sistemul social actual!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 februarie 2023 la 21:37

      "Nu este vorba de pace..nici o legatura ci despre deficitul energetic. Ne indreptam catre sfirsitul MATERIALELOR generatoare de neutroni(energie).
      Nu poti reincepe nici o RECONSTRUCTIE a lumii fara descoperirea unor noi surse de neutroni.
      Tehnologia exista dar nu poate fi aplicata in sistemul social actual."

      Noi surse de neutroni?
      Asta inseamna de fapt: noi/alti "neutroni" ..... pentru ca cei cunoscuti au disparut/s-au epuizat, nu? Adica, ai ajuns cu ei in deficit!

      Si atunci inventezi Metaversul - un alt sistem social - in care:

      cetateni virtuali - adica: avatare atat nemuritoare/inepuizabile, cat si cata frunza cata iarba - voteaza cu sistemul, si inclusiv si castiga ever pentru propria damblageala ......... in UnaNimitate!

      V-am spus si va repet:

      nu va mai drogatz, pentru ca nu inviatz dupa ce muritz!

      Raman doar "filmele" de voi! Si pana si alea, tot se dez_integreaza candva, la fel ca orice tzintirim/piramide!

      Ștergere
    2. Da, mai precis, noi surse de GENERARE de neutroni.

      "Si atunci inventezi Metaversul - un alt sistem social - "
      Ar fi fost bine daca doar la atit s-ar rezuma noul sistem.

      Ștergere
    3. Anonim2 februarie 2023 la 17:38

      "Da, mai precis, noi surse de GENERARE de neutroni.

      "Si atunci inventezi Metaversul - un alt sistem social - "
      Ar fi fost bine daca doar la atit s-ar rezuma noul sistem."

      Vad ca tot nu ti-e clar inca!

      De unde ma? De unde mah, mereu atata "nou"?

      Tu chiar nu vezi, ca "nou" nu mai poate fi nici macar Halucinatia/Imaginatia, daramite Realitatea?

      Daca tot fabricati numai/doar "drog", atunci faceti-l dreaq` "ca lumea":

      sa nu se mai trezeasca niciodata in timpul "operatiei" .......... si nici macar dupa!

      E Absolut Monstruos tot ceea ce faceti!
      Absolut Nimic nu mai este Minunat!

      https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/vaccinul-care-reverseaza-efectele-imbatranirii-faza-experimentala

      Iar Vaxin?? Iar Vaxin???

      Luati/culegeti dreaq` Cocaina/Opiul direct din Natura, ca nu va costa absolut nimic!

      Lasati Dreaq` toate narcoticele fabricate/artificiale, ca nici nu intineriti, si mai si trebuie ca sa munciti ca sclavii, pentru a va putea procura banii, cu care sa vi le cumparati de la producatoru` statu`_pulpii_barba_cot:

      adica de la conducerea duala/parteneriatul public-privat !

      Ștergere
    4. Dati fuga la promotie, ca se epuizeaza si asta:

      https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/vaccinul-care-reverseaza-efectele-imbatranirii-faza-experimentala

      https://www.mediafax.ro/externe/cocaina-si-heroina-la-liber-o-provincie-din-canada-experimenteaza-dezincriminarea-drogurilor-puternice-21556003

      Ștergere
  25. Cercetarile radiatiei electromagnetice au fost secrete in toata lumea, bibliografia sovietica e cea mai bogata in domeniu, iar cercetarile sunt mult mai avansate decat stiu inginerii si fizicienii absolventi. 5G e o arma din care vom beneficia toti, intr_ o oarecare masura, iar proximitatea si puterea surselor va face diferenta de timp. Nu va intrebati precum Victor David Hanson, de ce casa, masina,curtea si orataniile proprii sunt rele, iar mallul, blocurile, betoanele si transportul in comun sunt bune, in curand vor vrea sa si hraneasca in comun, ca in lagar. Proba au facut- o cu injectarile ambulante. Oricum daca treaba asta cu organizarea esueaza, pregatesc anarhia totala, unde statul colapseaza si nu se mai asigura aproape nimic, de la energie, medicamente, alimente, apa, la securitate apropiata si indepartata.

    RăspundețiȘtergere
  26. Interesu' poarta fesu'! Sa nu uitam ca asa numita disonanta cognitiva ne roade pe toti, asa ca orice argument poarta samanta propriului interes. Dar dezbaterea e buna - mai aflam lucruri unii de la altii. Iar electricitatea ca si toate inventiile utile lumii moderne are rolul ei in dezvoltarea civilizatiei, dar si distrugator, ca orice e prea mult, Nu e nevoie de "studii", doar de bun simt...

    RăspundețiȘtergere
  27. Dane, esti sigur ca populatia a inceput sa se trezeasca?

    Daca citesc comentariile la articolul asta, nu stiu ce concluzie sa trag, pentru ca am ramas blocat undeva intre Florian Pittis (Domnul sa-l odihneasca), extraterestrii, vaccin si Vacanta Mare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim X2 februarie 2023 la 23:00

      " Dane, esti sigur ca populatia a inceput sa se trezeasca?.........."


      tot ceea ce ati vazut recent petrecandu-se in cele mai mari tari din America de Sud, precum:

      Mexic, Brazilia, Peru,

      se va multiplica/va escalada in foarte scurt timp in tot restul lumii (Franta este deja in aceleasi Flacari ca-n epoca Ghilotinei si a lui Jean Valejean)!

      Che Guevara Song (Hasta Siempre Comandante) - Traditional Version

      https://www.youtube.com/watch?v=dr_g23qi9hg

      Ștergere
    2. Exact acolo, ai punctat, populatia este constant pe medie de treaza, cand doarme naste monstrii si cand e treaza munceste pentru ei, facand razboaie, canale, intreceri, imperii, sacrificii, etc.

      Ștergere
  28. In Romania urmeaza ca sa se treaca din nou - la fel ca pe vremea tineretii lui Nenicu, aflat si el in lupta contra generalizarii nazismului in lume - la:

    "activitati subversive masive - sabotaje - contra ordinii perverse/contra naturii"


    Tudor Gheorghe - Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane!

    https://www.youtube.com/watch?v=dO8a371_BBA

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu vor face romanii foamea cu viermi si gandaci, permitand ca strainii sa planteze eoliene si panouri folovoltaice pe campiile romanesti, si atfel:

    1) Romania sa ramana fara culturi agricole si fara ferme de animale,
    2) ca sa aibe energie/curent electric ieftin pentru functionarea Inteligentei Artificiale in cadrul depozitelor Amazon-Bezos, sau in cadrul Centrelor de Date ale lui Microsoft-Bill Gates, ori in fabricile Tesla ale lui Musk!

    Romanii se vor caca la propriu in/pe Inteligenta Artificiala a strainilor!
    Si vor primi ajutor rusesc in bombe, pentru a se putea caca linistiti!

    RăspundețiȘtergere
  30. Puteti sa-mi faceti mie personal ce vreti

    Dar asta-i cursul istoriei ce nu mai poate fi rasucita:

    Populatia - lumea - se va rascula in masa, si va spulbera IN_UMANUL - Inteligenta Artificiala - de pe planeta!

    The Matrix Revolutions (2003) Official Trailer #1 - Keanu Reeves Movie HD

    https://www.youtube.com/watch?v=hMbexEPAOQI

    RăspundețiȘtergere
  31. "Everything that has a beginning has an end!"

    RăspundețiȘtergere
  32. The Matrix Resurrections – Official Trailer 1

    https://www.youtube.com/watch?v=9ix7TUGVYIo

    Melodia asta o vor canta cat de curand rusii si chinezii, la capataiul occidentului colectivist nazist!

    RăspundețiȘtergere
  33. https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/vaccinul-care-reverseaza-efectele-imbatranirii-faza-experimentala

    sau altfel spus acelasi lucru:

    Pedofilii se rejuveneaza pentru a se putea insinua mai usor printre minori?

    Daca si vaginele - "reesapate" - vor arata la fel de "infiorator" ca buzele artificiale, atunci ..... beneficiarele ar putea fi pe loc acuzate, judecate, condamnate, si pedepsite, pentru "frauda la kilometraj" ....... de catre tribunale talibane si "gade" adhoc!

    https://www.skin-med.ro/rejuvenarea-vaginala-procedura-revolutionara-in-clinica-de-dermatologie-skinmed/

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonim X2 februarie 2023 la 23:00


    " Dane, esti sigur ca populatia a inceput sa se trezeasca?
    Daca citesc comentariile la articolul asta, nu stiu ce concluzie sa trag, pentru ca am ramas blocat undeva intre Florian Pittis (Domnul sa-l odihneasca), extraterestrii, vaccin si Vacanta Mare..."

    Asta e!
    Cand incepe "ca sa se limpezeasca delirul", ar trebui ca sa ai o revelatie!

    RăspundețiȘtergere
  35. "...toate câmpurile prezente în maşinile electrice sunt amplificate în staţiile de încărcare...acolo s-au măsurat valori ale Static Magnetic Field de 0.2 mT şi valori ale câmpului static de până la 100 μT! În interiorul vehiculelor electrice sunt valori ale Static Magnetic Field de până la 30 μT."
    Vedeti ca 0.2mT=200 μT. Reformulati, va rog.
    Aseara la TVR m-au lamurit de ce nazistii cu contoarele "smart" nu ne mai amaninta ca vin sa schimbe contorul analitic de la intrare. Cica e cerere mare de la prosumatori (cei cu panouri solare pe casa). Slava Cerului! Contorul "smart", daca stai la bloc, te bate in coroana capului daca patul tau este intr-o camera aflata la 3 metri de usa de intrare. Glioblastoma si alte cancere te pasc, doar pentru ca lacomia enel vrea taie salariul postului unui amarat de cititor de contoare. Am ajuns, om la 80 de ani sa-mi mut patul prin casa ca sa evit "smart"metrul de la calorifer! Ar vrea sa ne bage si la curent, si la apa. Destul ca pe holul blocului sunt in prostie repetitoare si WiFi-uri, iar pe geam e linia electrica de tramvai, dedesubtl blocului trece si metroul! Sa ma tina Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)