luni, 27 februarie 2023

„East Palestine” - nebunia continuă


În ciuda faptului că în SUA am avut cel mai mare accident chimic al istoriei, autorităţile americane pun în continuare batista pe ţambal. După cum limpede aţi remarcat, Biden a preferat să meargă la Kiev în loc să le facă o vizită locuitorilor din Ohio. De altfel, cu toate că oamenilor li s-a spus că pot întoarce acasă, că nu sunt probleme, mai nimeni(dintre politicieni) nu mai calcă pe-acolo. De ce? Pentru că rişti să te supui un cocktail chimic letal. 

Cei de la New York Post au publicat un reportaj terifiant despre oamenii din zonă. Tot felul de simptome ciudate au explodat, dar oamenilor nu li se spune nimic. Mai mult, crima merge atât de departe încât s-a instituit şi o tăcere suspectă din partea medicilor. Oamenilor, pur şi simplu, li se dau doar răspunsuri evazive. Unul declară că „am vocea precum cea a lui Micky Mouse, în condiţiile în care vocea mea avea o tonalitate joasă. Mi-e greu să respir, în special noaptea. Pieptul mă doare atât de tare încât simt că mă înec. Tuşesc şi elimin multă flegmă. Mi-am pierdut locul de muncă deoarece medicul nu-mi dă voie să mai muncesc!”. Un alt om spune că medicul i-ar fi spus că e plin de substanţe chimice toxice, dar că în zonă nu mai e posibil să-ţi faci un test toxicologic.

Vă reamintesc că după catastrofa de la Cernobîl, sovieticii au construit la Moscova un spital special pentru cei afectaţi de radiaţii. În SUA neoprogresistă de azi se merge pe ignorare, o ignorare criminală. Oamenii naivi nu fac nimic ci îşi pun speranţa în autorităţi. Problema e că se practică o cenzură criminală la nivelul întregii prese mainstream, unde subiectul este ori ocolit, ori atacat tangenţial, pentru a se da drumul unei supape. Asta în condiţiile în care toţi specialiştii oneşti spun că va fi o problemă pentru întreaga emisferă nordică. Deci nu doar cei de-acolo sunt afectaţi ci, în scurt timp, şi noi! Iar SUA, pentru a se salva, practică o cenzură efectiv criminală. O repet: nici măcar sovieticii - care în domeniul ticăloşiei şi al cenzurii erau aşi - nici măcar ei nu şi-au permis să lase oamenii să moară pentru a ascunde efectele unui accident nefericit.

Poate vă întrebaţi care-ar fi motivele aberantului comportament? Totuşi, e vorba de nişte oameni! Răspunsul e mai simpu decât vă imaginaţi: banul. În spatele tuturor companiilor feroviare din SUA se află BlackRock şi cu asta am spus totul. De aceea pârghiile se mişcă atât de rapid. Chiar dacă Washington Post scrie marginal despre subiect, informaţiile sunt uluitoare. Oamenii se plâng şi acum de mirosul ciudat care încă se simte, asta în condiţiile în care autorităţile de mediu spun că nu e nimic în zonă. Wow!

Dar există şi o altă cenzură, anume cea referitoare la efectele respectivelor substanţe. Iată de ce CDC-ul, în stilul caracteristic, a modificat informaţiile toxicologice despre clorura de vinil şi iată de ce, până acum, nu s-a dat publicităţii o listă clară a substanţelor transportate de acel tren. Oamenii încep să înţeleagă ce se întâmplă. Un tânăr spune că şi-a petrecut o noapte ca să găsească informaţii despre acrilatul de etilhexil şi după ce a înţeles cât de toxic este compusul s-a hotărât să nu se mai întoarcă în zonă. 

Culmea, deştepţii trimişi să decontamineze zone s-au apucat să deverseze în râul Ohio mare parte din substanţe şi din pământul excavat în jurul locului deraierii, iar acum susţin că otrăvurile „s-au diluat în apă ajungând la limita la care apa este OK pentru consum”. Cât de criminal poţi fi?

Mă uit cu perplexitate la tot ce se întâmplă şi, pur şi simplu, nu-mi vine a crede. Cei care au reuşit să transforme o banală răceală într-o pandemie mondială, reuşesc acum să transforme un dezastru ecologic de proporţii într-o bagatelă. De ce? Pentru că încă nu e nimeni suficient de puternic să-i ia la întrebări.

16 comentarii:

  1. Al
    E simplu.
    Fundamentul unui stat functional e justitia, inca din antichitate.
    E suficient sa-i ai pe procurori si ai blocat orice feedback esential.
    De citit kafka.

    RăspundețiȘtergere
  2. Leonardo di Caprio s-a trezit azi si a postat pe instagram despre tragedia din Ohio,pe care anumit-o"Cel mai mare dezastru cu emisii toxice din istoria SUA.
    file:///home/delia/Desktop/DIN%20DESC/INSTAGRAM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Delia tu crezi că lucrăm toți la sri de ne pui link pe desktop-ul de acasă?
      Eu cum să intru la tine in calculator, Delia?

      Ștergere
    2. Da, ca in Romania de sub ochii vostri e paradis! E paradisul gunoierilor! Romanii par a suferi de o boala oculara: văd departe, dar nu văd sub ei. Si mai sunt si amnezici romanii. Uita repede si schimba subiectele ca la circ, unde, prin hocus pocus, circarii acestei lumi nu vor ca fraierii sa se trezească si sa vadă realitatea: ca sunt controlati sa nu tina minte de la o zi la alta, pentru ca se arunca pe piata mereu si mereu alte stiri.

      Ștergere
  3. Pentru ca oamenii nu sunt solidari;ar trebui ca 300-400 000 de persoane care locuiesc in zona afectata sa se duca la Casa alba la nenorocitul de bideu si sa doarma pe peluza din fata casei albe pe termen nelimitat, dar nenorocitii de politisti si ce or mai fi "isi vor face datoria".Un moment superb a fost cel al protestului camionagiilor din Canada, acolo oamenii de rand au fost solidari dat au venit blestematii de politisti calare si cu gaze lacrimogene si cu santajul bancilor blestemate de a bloca cardurile camionagiilor si ale celor care ii ajutau.Ar trebui focus pe familiile organelor de ordine si a celor represive . rapiti copiii nenorocitilor de politisti si agenti si uciderea lor in direct pe FB ca raspuns la represaliile ce vor avea loc asupra populatiei civile.Legea talionului din antichitate este cea mai sfanta lege, iertarea propovaduita de crestinism este inselatoria ordinara a evreilor care au nascocit "crestinismul".In viziunea lor crestin =cretin.Acum de fapt este un razboi pe viata si pe moarte intre oamenii obisnuiti si criminalii care ne conduc si in razboi este permis orice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creștinismul nu are cum să fie invenția iudaismului! E suficient să citești Evanghelia ca să înțelegi! Dacă ar fi creștini prin Ailaltă Uniune Sovietică ar fi alta treaba! Doar că... nu sunt!

      Ștergere
  4. In tot raul este si un bine !!!
    Dezastrul e in curtea lor !
    Pot musamaliza orice, mai putin numarul de gropi din cimitire !
    Slava !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La est de noi inca din 2021 s-a promulgat in duma LEGEA GROPILOR COMUNE pe 5 RINDURI(pardon STRATURI) IN ADINCIME si a evacuarii in masa ( cu obligativitatea "cetateneasca" sa se lase usa(metalica) descuiata de la apartamantele locuite din marile orase...oare de ce vor acest amanunt?...exact!..cucu se mai intoarce acolo)...deci n-ai cum sa numeri numarul de gropi de pe cimpuri.
      Oficial, nu zvon!
      BB

      Ștergere
    2. Inca nu te-ai prins cum au modificat asa zisii paranormali matricea Romaniei, de crezi ca problema e numai in ograda altora. E dezastru si in curtea ta, dar nu simti tu, ca sforai pe tine.
      Vrajitoria si toate falsurile spirituale au afectat destinul României. Cum? Iei un popor cât de cat normal si il inveti sa aplice prostii cabalistice si vrajitorii new age. In loc sa urce pe un nivel de constiinta superior, acolo unde oamenii știu singuri ce au de facut, cad in intunericul fabricat de vrăjitori. Sunt suficienti 5-6 români convinsi sa umble cu drăcării, dar care conving multi oameni sa folosesca aceleasi metode, pentru ca o tara intreaga sa se prabuseasca si sa nu mai are puterea de a se redresa. Fii convins ca intunecatii ne cunosc bine tiparul de popor: ne place sa vorbim mult, sa ne grozavim si sa ne dăm destepti, asa ca nu vom lucra de partea luminii, ci vom sta pe margine râzând de altii.

      Ștergere
  5. https://www.incorectpolitic.com/o-investigatie-care-a-implicat-mai-multe-publicatii-internationale-a-scos-la-iveala-o-grupare-israeliana-specializata-in-hacking-sabotaj-si-manipulare-in-masa-pe-retelele-de-socializare/

    RăspundețiȘtergere
  6. " .... Mă uit cu perplexitate la tot ce se întâmplă şi, pur şi simplu, nu-mi vine a crede. Cei care au reuşit să transforme o banală răceală într-o pandemie mondială, reuşesc acum să transforme un dezastru ecologic de proporţii într-o bagatelă. De ce? Pentru că încă nu e nimeni suficient de puternic să-i ia la întrebări."


    Ei nu?

    Oricat de puternic ai fi, atunci cand constati cat cinism si ipocrizie exista pe planeta, nu poti ca sa nu te intrebi:

    1) daca te sacrifici si nu te opui/nu te implici?
    2) atunci cine castiga?

    Binele Individual, sau Raul Colectiv?

    RăspundețiȘtergere
  7. Lumea are probleme mult prea mari, dupa mult peste 2000 de ani de existenta!

    Nici nu merita aceasta planeta!
    Nu merita nici macar Metaversul!

    Chiar ma si indoiesc de faptul, ca "omenirea" prezenta ar mai fi ramas in Majoritate Creatie Divina .... adica nealterata = nemodificata Gen_Etic!

    Perversii nu se vor opune la nimic niciodata, pentru ca ei au fost deja total de_generati!

    RăspundețiȘtergere
  8. "De ce? Pentru că încă nu e nimeni suficient de puternic să-i ia la întrebări."

    Din pacate, EXISTA persoane si institutii suficient de puternice care sa faca orice, inclusiv sa ia la intrebari pe oricine vor dar, acele persoane sau institutii, sunt fie tocmai cele care au facut si fac toate porcariile, fie ratiunea lor de a fi, a devenit de a-i servi pe ticalosii care au facut si continua sa faca tot felul de nemernicii impotriva oamenilor "de rand", impotriva lumii, impotriva civilizatiei...

    Suntem deja intr-o distopie in care medici de renume pana ieri, imbolnavesc cu intentie oameni pe care ar trebui sa-i vindece, armate nationale isi ucid proprii cetateni, pompierii isca incendii, judecatorii ii pedepsesc pe inocenti si-i lasa liberi pe vinovati, militienii ii impusca pe cei pe care-ar trebui sa-i apere, plusul a devenit minus, Nordul, Sud, gainile nasc pui vii si barbatii nasc.

    RăspundețiȘtergere
  9. "Distopia" este doar "savantlac" inventat pentru a ascunde prostia si rautatea!

    Si nu doar pe cele genetice=innascute, ci mai ales pe cele modificate genetic cu scopul de a le face invincibile!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ok Maria-Aurelia (si multi alti sceptici)!

    Pare intradevar ca: lumea a reusit ca sa fie intr-atat de, cat si de indelung prostita, incat Binele pare a fi sufocat complet si definitiv de catre Rau!

    Insa tot lumea, este plina si de surprize placute, chiar daca foarte rare!

    Sigur, va fi o lupta crunta/crancena, pe viata si pe moarte, cu foarte putini supravietuitori! Precum si cu supravietuitori distrusi psihic in intregime!

    Zambiti, cat inca mai stiti ce-o ala zambet!
    Cand va veti simti fericiti, nici n-o sa stiti ca de fapt v-ati ticnit/smintit iremediabil!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)