vineri, 24 februarie 2023

Cine va ataca Republica Moldova?


Plăvanul spune cu subiect şi predicat că Republica Moldova va fi invadată şi că România va fi solidară cu aceasta. Înseamnă oare că Plăvanul vrea să ne bage în Război? Cu siguranţă, dacă i s-a cerut o va face! La fel cum a făcut-o şi cu Canalul Bîstroe, despre care am aflat suplimentar un element interesant, anume că Ucraina ar fi plătit 15 milioane de dolari unei firme de PR pentru a-şi rezolva problema cu România. Aveţi idee cine a încasat aceşti bani? Dar să lăsăm de-o parte problemuţele „virgine” până când va bubui şi la noi scandalul  şi să ne ocupăm acum de cealaltă parte a problemei, anume „invazia Moldovei”.

După cum probabil ştiţi, Moldova are un conflict îngheţat pe teritoriul său, anume Transnistria. Poate că ar trebui să ne reamintim că situaţia de acolo a degenerat cu ajutorul ... Ucrainei, care pe vremea aceea a ajutat separatiştii rusofoni. Nimeni nu mai spune nimic despre asta. Cert este că, la ora actuală, Transnistria se comportă ca o republică independentă. Republica Moldova nu mai controlează nimic în zonă(există chiar şi o Bancă Naţională Transnistreană) dar are pretenţia că Transnistria îi aparţine. 

Poate vă întrebaţi de ce Transnistria a fost considerată importantă la un moment dat. De fapt nu situaţia sa etnică a fost cea care a determinat problemele, ci faptul că este o zonă strategică, o mini Crimee pentru ruşi. V-aţi trezit? În Transnistria se află unul dintre cele mai mari depozite de armament din lume. Este vorba despre depozitul de la Kobasna, construit de sovietici în 1960 pentru a susţine o eventuală ofensivă a URSS către sudul Europei, în special spre Grecia şi Turcia. Iată de ce ruşii au fost interesaţi de menţinerea unei zone incerte acolo. 

Ok, acum să vedem adevărul despre „atacarea Republicii Moldova”. Cine-o atacă? Conform rapoartelor de front, Ucraina a deplasat trupe şi a luat poziţii de luptă în zona Platonovo. Această localitate se află în apropierea zonei transnistrene cu cea mai mică lăţime între Ucraina şi Republica Moldova. 

Trebuie menţionat că în Republica Transnistria se află o forţă rusească de menţinere a păcii de doar 1800 de oameni care, e limpede, poate fi imediat anihilată. De partea cealaltă, Ucraina a pregătit o adevărată armată, în care a inclus şi unităţi radicale de azovişti pentru a lichida Transnistria. Scopul e limpede: capturarea depozitului de la Kobasna în condiţiile în care Ucraina are probleme cu muniţia, iar occidentalii nu prea fac faţă cu producţia.  Conform estimărilor, depozitul de la Kobasna ar permite Ucrainei să aibă muniţie pentru cel puţin un an. Asta ca să vă faceţi o idee despre dimensiunea gigantică a acestuia.

Aşadar cine atacă Republica Moldova? Ucraina, desigur, întrucât intrarea sa în Transnistria este o agresiune directă asupra Republicii Moldova. Doar că vaca sorosistă de la Chişinău e cea care a dat verde. Ce vă pot spune este că „Operaţiunea Transnistria” este coordonată de un cartier general moldoveano-ucrainean, supervizat de un grup de ofiţeri americani şi britanici. Aşadar, este o chestiune de ore până la atacarea Transnistriei. Deci, cum ar veni, e ca-n bancurile cu Radio Erevan: nu ruşii atacă, ci ei sunt cei atacaţi.

Ministerul Apărării de la Moscova avertizează asupra atacării Trasnistriei pe baza informaţiilor din teren. De asemenea, spun că nu vor lăsa 200 000 de rusofoni să devină victime. E puţin probabil ca Ucraina să nu atace, având în vedere premiul pe care se aşteaptă să-l încaseze. Ideea e că cei 1800 de soldaţi ruşi nu pot face are lucru. Ar mai fi vreo 20 000 de rezervişti, dar nici aceştia nu se compară cu armata Ucrainei. De asemenea, Transnistria e practic imposibil de apărat întrucât e o fruză-n vânt. În zona în care se estimează că va fi primul atac, lăţimea Transnistriei este de doar 15 km! Unde să te ascunzi, unde să lupţi?

Ruşii, pe moment, nu pot face mare lucru, mai ales după ce au pierdut poziţiile din dreapta Niprului. Le stă-n coaste Odesa care e extrem de bine apărată. Aşadar, terestru nu pot face mai nimic, aerian nici atât. Asta înseamnă că Transnistria va fi cucerită extrem de facil de armata ucraineană. 

De fapt planul e simplu: Ucraina atacă, arestează liderii şi se preface că eliberează teritoriul moldovenesc. Însă, de fapt, pune stăpânire pe uriaşul depozit de la Kobasna care-i poate asigura muniţie suficientă anul acesta. Teoretic Rusia nu poate să intervină, aşa că treaba e ca şi făcută. 

Trebuie însă să fii naiv ca să crezi că un asemenea depozit e lăsat neasigurat. Cel mai probabil e minat şi poate fi detonat, ceea ce ar provoca un dezastru acolo. Cred că înţelegeţi despre ce vorbim. Se estimează că aruncarea în aer a depozitului ar putea povoca un cutremur de suprafaţă de până la 4 grade!!!

Desigur, în cazul oricărui dezastru „ruşii vor fi de vină”. Pe moment nimeni nu ştie care-i strategia Moscovei. Personal, după tonul adoptat de ruşi în comunicate, cred că vor ca Transnistria să fie atacată. Nu ştiu dacă pregătesc o surpriză armatei ucrainene sau doar au nevoie de motive pentru a ataca mai dur Ucraina. Rămâne să vedem întrucât ucrainenii sunt hotărâţi să atace.

34 de comentarii:

  1. A început pregătirea aperceptivă pentru atacarea Transnistrie ! Maia Sandu-Keops a fost cumpărată cu doua aplauze și se așteaptă momentul înscenării ! Nu știm , totuși cum va reacționa Rusia ! De reacționat va reacționa dur și consistent !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia poate lovi cu rachete în toată Moldova

      Ștergere
    2. Cărora li se spune ca a tine cu țara ta e rusism, a tine cu familia este rusism, a nu dori ca copii tai sa își descopere sexualitatea dosnica este rusism. Aici am ajuns, în care Dumnezeu este rusism, biserica ortodoxa este rusism.

      Toti cei care sunt împotriva acestui rusism de rit nou definit de liberalii democrați americani atât va cer sa mergeți sa va f..... în c.... după definiția americana democratica de dreapta, măcar o data! Sa vad cat de americani va credeti.

      Romania e pe tava acestor ideologii sodomiste.
      Suntem sodomizați deja non-stop. Conducătorii noștri țin cârpa cu care se șterg ăștia.

      In Romania nu exista rusofili când acum 70 de ani rusii veneau pe tancuri cum vin azi americanii pe steaguri lgtbqi
      Cine zice ca ala e rusofil, zice direct o minciuna
      Singurii rusofili sunt ucrainienii, care pentru mine sunt tot din Uniunea Sovietica, si Bruxelles nu ii va spală in ochii noștri din estul Europei

      Dar se dovedește încă o data ca romanii sunt sacul de box al tuturor

      Ștergere
  2. Bideu cu cucui: https://vm.tiktok.com/ZMYAQvp9C/

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o noua nelamurire, si anume aceea daca Rusia stie ca s-au adunat armate ucrainiene la granita cu Transnistria, de ce nu le distruge prin bombardamente intensive cu rachetele cu care se tot lauda?
    Si am spus "noua" nelamurire, pentru ca cea veche este cam identica cu cea noua, si anume din ce cauza rusii permit aducerea tehnicii de lupta in Ucraina si nu o distrug inca de la intrarea acesteia in Ucraina, fara sa o distruga fie cu aviatia fie cu rachetele lor speciale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu li se permite. Scenariul e scris de altii, actorii joaca rolul precum in contract. Doar mortii sunt adevarati...

      Ștergere
    2. Exact!iar proștii mor pentru,,lideri'', pentru,,patrie''...

      Ștergere
  4. Inca nu e prea tarziu sa ne declaram neutralitatea (si astfel sa scapam de marea capcana intinsa Romaniei cu rep Moldova). Inca nu e prea tarziu sa atingem imunitatea de grup prin administrarea de antibiotice pentru agentul patogen M. avium (aka Sars-Cov-2). Pentru ca in curand va fi prea tarziu. Odata cu aparitia gripei aviare (insotita de Omicron/Mers cu domeniul prionic activat) si cu deschiderea conflictului din Orientul Mijlociu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu știu dacă ucrainenii vor ataca, dar sper să o facă.
    Este contextul ideal ca acea zonă fantomă, otrava gândită de Stalin drept falsa "republică moldovenească" (prin care a orchestrat raptul secund al Basarabiei) să dispară definitiv de pe hartă și din istorie.
    Pentru noi e ideal. Transnistria e principalul "cui" prin care s-a putut bloca recuperarea Basarabiei (ba prin război deschis, 1991-1992, ba prin șantaj, ba prin negocieri interminabile, ba prin presiuni economice / energetice...o panoplie întreagă). Dacă această "castană" fierbinte e scoasă cu mâna ucrainenilor, votez "pro".
    Depozitul Cobasna (cu "C" românesc, nu slav), trebuia evacuat de Rusia încă din 1999, cum au promis și SEMNAT în acordul de la Istanbul. De ce nu s-au cărat, așa cum singuri s-au angajat ?
    Iar distribuția etnică a acelei regiuni - fantomă e repartizată aproape egal câte 1/3 între "moldoveni" (?), ruși și ucraineni. Câtă vreme erau "frați", ucrainenii si rusii asigurau majoritate confortabilă (cca 66%), blocând orice influență de la Chișinău. Acum rușii sunt...minoritari.
    Odată Transnistria luată, calea unificării se va ușura semnificativ.
    Ai ceva împotrivă ? Vrei să rămână "pinten" rusesc ?

    https://groups.io/g/CafeIncognito/topic/unirea_cu_basarabia/96527133?p=,,,20,0,0,0::recentpostdate/sticky,,,20,0,0,96527133,previd%3D0,nextid%3D1676273973514244904&previd=0&nextid=1676273973514244904

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E corect ce zici, dar ai uitat cu cine ai de a face..Treimea aia de rusi se va transforma rapid in rusi...kievleni. Doar nu-ti imaginezi ca ukra ataca Transnistria ptr tine. Și uite asa, ukra va fi stăpâna pe Tighina....adică pe Moldova de Est. Și maj pun pariu ca Bălți, gagautia și bulgarii vor fi proukrii ca prin farmec.


      Ștergere
    2. Firește că nu mizez pe altruism la ucraineni, ci exact pe egoismul care îi va motiva în demers. Și da, mulți rusofoni rămași prin alte raioane vor deveni pro-UA, că în mintea multora de acolo identitatea etno-culturală e ambiguă (vor doar să plutească într-un borș slav). Corect, ce e slav la slavi să meargă. Găgăuzii ? UTAG are undeva 100.000 de locuitori, plus/minus (iar aici eu cred că vocea Turciei e cel puțin la fel de importantă ca a rușilor).
      Doar că asta e discuție teoretică, deocamdată. Ucrainenii vor ataca doar atunci când vor primi permisiunea.

      Ștergere
    3. Sunteți prea implicat emoțional. Moldova de peste Prut nu va avea niciodată Transnistria. O vor Alții, în numele "republicii" Moldova. Cu tot cu ea. Ca și pe ukr sau ce va mai rămâne din ea. În nici un caz nu va "reveni" republicii. Ați auzit însă de proiectele Altora, care vor unite Moldovele, separat de România?! Sau de separarea Ardealului, la fel, autonom, dar prieten bun cu Ungaria?! Și, ce va mai rămâne? Sudul, cu Dobrogea. De cee credeți că NU se fac autostrăzi între provinciile istorice SPRE Moldova noastră și SPRE Ardeal?! Și nu atât de Tansnistria trebuie să NU ne pese, nici atât de Moldova de peste... 160 de ani de ocupație se simt, au intrat adânc în sângele "moldovenilor". Unul nu spune că e Român! Sunt spălați pe creier. O țară falimentară. Citiți cum s-au comportat în 1940, când cu ultimatumul sovietic. Așa că, să fie la ei!

      Ștergere
  6. pai sa arunce depozitul in aer dar cand o veni maia sandu in vizita!si poate unda cutremurului ajunge si la bucale si kyiv sa mai culeaga niste diavoli pe drum

    RăspundețiȘtergere
  7. "este o chestiune de ore până la atacarea Transnistriei."
    Mai tineti minte ca stiri asemanatoare au fost si in vara trecuta; Chiar credeti ca vor ataca Transnistria in "cateva ore"?

    "Ideea e că cei 1800 de soldaţi ruşi nu pot face are lucru'
    asa cu spuneti mai departe, cei 1800 pot, de fapt era normal sa o fi facut deja, mina temeinic arsenalul. Totusi, daca nu o vor face, putem spune ca o parte importanta din Rusia lucreaza pt distrugerea Rusiei
    ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu are caile Lui , pe care noi nu le putem intelege. Ideea in sine ca acei criminali din istorie se lupta intre ei, este fabuloasa. Pentru cei care mai au habar de istorie nu este o surpriza ce spun: cazacii au fost un flagel mai rau decat tatarii pentru Tarile Romane, iar odata cu inglobarea in Moscovia( ca asa e corect istoric) au devenit un flagel pentru Eurasia. Ei au cucerit Caucazul si Siberia pentru Moscovia, parjolind pamantul. Singurii cazaci ramasi autentici au fost Nekrasovtii, care s-u refugiat inclusiv in Delta, apoi in Anatolia. Astia au preferat sa lupte ptr turcii impotriva fratilor lor fideli Moscoviei. Tot pentru cunoscatori, poate isi aduc aminte de tradarea englezilor din 1945, cand trupele cazacesti aliate lui Hitrler li s-au predat( impreuna cu familiile) sub cuvant de onoare ca nu vor fi predati cazacilor sovietici. Cuvant care a valorat exact cat valoreaza azi: zero! Asa ca, dupa ce si-au ucis familiile, cazacii antimuscali s-au sinucis. Subiecte nescrise nicaieri sau ocultate total azi. A incerca sa intelegi ce se intampla in spatiul ex-sovietic este imposibil daca nu esti dintre ei, e extrem de greu chiar si asa. Nu exista o identitate nationala conturata precis, ci mai degraba ideologic, iar aceasta e foarte volatila. Rusii pot lupta pentru ucraina azi, maine impotriva, poimaine sa revina. E valabil si pentru ceilalti in egala masura. Fara sprijinul ucrainei nu exista nicio transnistrie ( RMN). Cine isi mai aduce mainte de grupul lui Ilascu sau de zecile de mii de romani asasinati in Transnistria din 1917 pana azi? Au fost sate romanesti( Busur de exemplu), din care a ramas un singur barbat( denuntatorul) in viata, restul de 186 fiind impuscati, in anii 37-38 in Ucraina sovietica. Cine credeti ca i-a ucis? Moscalii? Haida-de. Deci, faptul ca acum se rafuiesc intre ei e cel mai bun lucru care li se poate intampla romanilor, chiar daca ei nu au nicio legatura cu subiectul. Tragedia va veni cand se vor impaca....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În sfârșit un punct de vedere pro-românesc... Doamne ferește-ne de rușii mari, rușii mici și rușii albi!

      Ștergere
    2. Salbatici, ca slavii si vikingii din care se trag. Vezi si serialul ("cam") satanist de pe canalele sataniste globaliste, Vikingii.Iar ce spui dumneata seamana cu ce am citit in tinerete ," Pe Donul linistit " sau " Taras Bulba".

      Ștergere
  9. Bine, zicea cineva, ca la romani li se va lua totul. Faptul ca Delta Dunării va seca în viitor și va dispare înseamna de fapt totul.
    Romania în lume e reprezentata de un singur lucru: DELTA Dunării, care o data dispăruta va dispărea și poporul roman care nu a fost în stare sa oprească tăvălugul modern de subjugare a capitalului și resurselor tarilor.
    Nu știu cum poporul roman a rezistat 2000 de ani invadați și nu rezista azi.
    Explicații sunt, dar se vede clar ca astăzi nu mai e cea fost 2000 de ani.
    Deci cam încep sa cred ce ziceau sfinții Părinti, ca romanilor li se va lua totul.
    Deci inclusiv țara ne va fi luata, Delta Dunării se ia azi, pădurile din munți au fost luate și nu se mai dau înapoi la romani, petrolul a fost luat și nu se mai da înapoi pana nu se gata rezerva naturala, curentul electric cică producem prea mult sa o luam mai încet ca nu pot face black-out, etc,..
    Sa recunoaștem pe fata:
    Romania nu mai exista decât pe hârtie!
    Nu mai putem decide nimic în țara asta.
    Romania este preluata de boți și roboti , care fac decizii ce se transmit intr-un lung sir de comanda care nu are legătura deloc cu populația care trăiește în zona .
    Ce pot schimba eu într-un comentariu în țara asta? Nimic.
    Asa suntem toți care citim acest blog, niște oameni care nu pot face nimic, nu suntem președinți, nici securiști, nici investitori.
    Sa recunoscusem:
    GAME OVER MAN!
    Nu mai avem țara, nu mai suntem romani, nu avem președinte, nu avem guvern, nu avem ministere, nu avem nimic. Toate sunt vândute pe sub mana.

    Am 42 de ani, la revoluție am avut 8 ani. In anii 90 eram prea mic sa sar în afacerile fără case de marcat din anii 90, iar când am ajuns mare era deja prea târziu ca Noii Stăpâni puseseră mana pe toate combinatele și uzinele sa le dea la fier vechi.
    Deci mereu am rămas cu buza umflata.
    La mers în occident ca salahor nu m-am grăbit ca nu le vorbesc limba, am stat în Romania, și ca mine multi alții, nu toți romanii sunt plecați dincolo în afara, adică în zona Schengen.
    Am lucrat de la 18 ani, deci de 24 de ani, și nu am reușit sa am casa mea, ca nu ma bag la credite de 30 de ani, dar tot ce am reușit în 24 de ani de munca este sa îmi iau o mașină din 2005 în care bag bani anual la reparații ca e mai ieftin decât o mașină noua. Cum nu am casa, nici bani, nu am nici nevasta, nici copii. Nimeni nu ma vrea sărac cum sunt, asa ca la 45 de ani stau la părintii mei acasă exact ca un adolescent intarsiat.
    Si ca mine o grămadă imensa exact la fel. Asta e ceea ce mi-a oferit 24 de ani de munca în Romania. Si noroc cu părintii mei ca altfel stăteam închirie, și jumate de salar mergea pe chirie. Am stat si in chirie si știu cum e. Sunt ad
    adolescent cu experiență de 30 de ani.
    In condițiile actuale, am câteva întrebări pentru domnul președinte, prim ministru al României. Când îmi voi lua propria mea casa fără credit? Doar din câștigul salarial!
    Răspund tot eu: Niciodată, ci voi muri în casa părinților și voi moșteni casa lor peste alți 20 de ani, după care o pot lasă la nepotul meu, copii nu am.
    Eu ii înțeleg pe romanii care vor sa plece din țara asta vânduta străinilor, deoarece aici in Romania si pe viitor perspectivele sunt exact aceleași, ca muncești 25 de ani degeaba, fără sa ramai cu nimic după anii de munca, cu absolut nimic, decât oboseala, bătrânețe și boli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare, multumim. .Esti bogat in experienta si o poti transmite celor ce vin dupa tine.Ca si pe Romania virtuala si istorica, pe care dta ai apucat-o... Sa stie si altii sa nu faca asemenea noua si sa nu aibe incredere in "avatarurile" presedinte, partide, țară, etc., daca sunt in format globalist.

      Ștergere
    2. foarte frumos, drept și adevărat ați vorbit, respect

      Ștergere
  10. România va deveni cel mai mare producător de gaz din Europa: "Poate avea un rol esenţial pe continent în aceste vremuri complicate"
    Declarația a fost făcută de Eric Stab, preşedinte şi CEO al Engie România, la conferinţa ZF Power Summit 2023. „Trebuie să ne asigurăm că restul Europei înţelege că România poate avea un rol esenţial pe continent în aceste vremuri complicate, în care toate ţările caută surse de gaz.

    Comisia Bruxelles:
    „Sumele certe care vor intra în proiecte sunt: 457 mil. euro din PNRR, 475 mil. euro din contracte semnate de minister cu Transelectrica şi, în plus, din Fondul pentru Modernizare, prin schema pentru autoconsum vor veni 550 mil. euro, din cea pentru autoconsum pentru societăţi comerciale, încă 500 mil. euro, iar din cea pentru producţie de energie din surse regenerabile pentru societăţi comerciale, tot 500 mil. euro“, a explicat secretarul de stat.

    Totuşi, avocata Oana Ijdelea atrage atenţia asupra provocărilor cu care se confruntă investitorii şi asupra lipsei de predictabilitate. Aceste elemente trebuie abordate de guvern şi autorităţi pentru ca potenţialul României să se materializeze şi să nu rămână doar o oportunitate pe hârtie.



    România dă lovitura în Europa! Va fi pe primul loc. Este o oportunitate istorică

    România dă lovitura în Europa! Va fi pe primul loc. Este o oportunitate istorică


    Directorul general al Transelectrica, Gabriel Andronache, a anunțat că multe planuri de investiții rămân doar proiecte.

    ***
    Deci, deși putem devenii producătorul numărul 1 al Uniunii Europene pe gaze, și Romania poate înlocui Rusia la livrarea de gaze, nu se va face asta.
    Deoarece habsburgicii nu vor ca Romania sa se dezvolte deloc. Si știți de ce? Deoarece Romania ar deveni mai bogata ca Austria. Si habsburgicii nu suporta ca niște iobagi din 1800 toamna sa le ia fata și sa fie ei primii parteneri cu UE.
    Toate legăturile României trec prin Viena. De ce nu tratam direct?
    Unde este ANTO sa ne apere de Austria care nu e în ANTO ? ANTO de-aia te plătim sa ne scapi de invazie.
    Invazia habsburgica nu e recunoscuta? Duc lemn, duc gaze, duc petrol, duc toată țara și ANTO zice ca ne apară?
    Draga ANTO, Austria este proxy rusesc, al rușilor, nemții rușilor, țiganii germanilor...și dacă tu ii lași sa fure Romania, ii lași pe rusi sa câștige războiul.
    Foarte bine ANTO, nu vrei sa devenim exportator de gaze în locul Rusiei, ca ii faci pe rusii Austrieci sa fie tot ei aia care dau gazele în UE? Deci ANTO protejează interesele Rusiei decât sa ajute Romania.
    Dragi romani, pana și Rusia e în fata României fata de ANTO, SI CINE MAI VREȚI.
    Asta e adevarul. Americanii vor prefera Rusia oricând in locul României. Nu au ales deja Polonia? ca următoarea națiune in loc de Germania, Varșovia conduce Europa azi, nu Berlin, nu Paris!

    Deci Romania e singura națiune europeana care poate înlocui Rusia la livrarea de gaze la volumul cerut cu puține investiții în dezvoltarea tehnologica a României, dar cu mai putini bani decât a costat NS1 si 2.
    Ne vor dezvolta? NU!!!
    Știți de ce? Nu știți.

    RăspundețiȘtergere
  11. E atata iubire in Republica Moldova pentru romani incat atunci cand am fost eram tratat prieteneste in limba Rusa la toate serviciile publice, inclusiv magazine etc. Sa rezolve maretul inteligent Stoltenberg si Austin preainteleptul, ca ei baga agresiv batul prin gard cu sorosizda Maia. Nu ne intereseaza fitilele provocatoare ale Amerlocilor care pierd pe toate planurile international. America daca nu schimbi masiv macazul democrat cu unii responsabil capabili esti gata ca mare putere, ca de unipolarism nici nu mai poate fi vorba vreodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "unipolarism nici nu mai poate fi vorba vreodata"
      Te-au facut din vorbe si imagini cu teatru de papusi.
      Ia intreaba-te, oare de ce la CE CONTEAZA PENTRU EI(banii digi, tratamentele "moderne", digiID, nationalizari de ferme, gindaci, EV-uri, energie, resurse ) sunt FIX in mod colectiv pe aceeasi pagina, in timp ce pe prosti ii tin zilnic 24/7 cu focuri de artificii si vaicareli?
      (Rog publicare)
      BB

      Ștergere
    2. Nu ai priceput nimic din comentariu. Nu te mai chinui sa raspunzi data viitoare, ramai la ce, poate, te pricepi. Sa stai tu linistit ca au incercat unii, si NU au reusit nimic ca minima influenta, chiar cu asa zisa specializare pe psihologie si informatii operativitate etc:)) Insa asta e alta poveste, de nespus pe aici. Dar, ma repet, daca nu intelegi constructii simple, ramai la ce cunosti si te pricepi. O zi buna si weekend fain la toti!

      Ștergere
  12. AICI IN ROMANIA ESTE AMERICA DE FAPT, FIECARE FACE CE VREA, TARAMUL LIBERTATII ELITELOR
    iN AMERICA ESTI TRAS SI STRANS LA USA, IN ROMANIA E DE FATADA CA FAZA CU FRATII TATE CARE PANA IERI AU FACUT, AU DRES
    CAND O SA VAD ILIESCU, PETRE ROMAN, ...IOHANIS LA PUSCARIE CA FRATII TATE ATUNCI O SA CRED CA TARA E CURATA DE MEFIE
    ILIESCU A CREAT PRIMA MAFIE DE DUPA COMUNISM CU MIRON COZMA

    RăspundețiȘtergere
  13. Hmm,
    Daca Transnistria va fi atacata, va rog retineti toti, KIEVUL va avea de suferit cumplit.
    Acesta este butoiul cu pubere, mai putin dorit de rusi, care va declansa totul.
    Americanii si slugile nato nu mai au rabdare si trebuie agravat conflictul.
    Treaba lor, dar noi romanii, ca de obicei vom fi sacrificati la propriu.
    Doamne ai mila de prosti, de noi romanii!

    RăspundețiȘtergere
  14. Legislatorii din Idaho caută să criminalizeze injectarea vaccinurilor la ARNm COVID-19
    Sa adoptam, si noi legea asta in Romania, sa se faca propunere si sa presati pe toti parlamentarii sa voteze legea
    Apoi sa putem aresta toti ideologii artificiali
    https://www.foxnews.com/politics/two-idaho-lawmakers-introduce-legislation-criminalize-giving-out-mrna-vaccines

    RăspundețiȘtergere
  15. CHINA SCOATE ARSENALUL IDEOLOGIC CONTRA SUA

    https://news-cgtn-com.translate.goog/news/2023-02-20/U-S-Hegemony-and-Its-Perils-1hzPTDFI8KI/index.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

    Sa ne re-amintim cand s-a mai facut asta si cine va castiga batalia ideologica. Nu Rusia, Nu America, nici una dintre cele 2 mari puteri nu isi pot aroga Gradul de Mare Maestru Ideologic, ci China. China a tacut de 33 de ani.
    Ei China va scoate acest arsenal al ei, cei mai buni maestrii ideologici sunt chinezii, si va mitralia SUA, o va face in ochii lumii ceva mai mica ca Moldova. SUA va ajunge ca si Transnistria dupa tirul ideologic chinez, adica un Butoi de Pulbere! Nu va pune China fitilul.
    Link-ul de mai sus este doar inceputul teorii chineze in lume. Dupa 2 ani de ideologie de genul asta, americanii vor fi priviti ca niste tigani, si nimeni nu va mai face afaceri cu ei decat cu banii inainte.
    Iar astia care cred ca ideologia americana ii impinge pe ei in fata, o sa se trezeasca ca erau repetitii la teatru, nu pe scena lumii.

    Americanii o vor tine una si tare ca ei detin ce Scena Lumii, ca la ei se intampla Adevarul, Liberateta si Bunastarea.
    Eu zic ca de azi incolo, asta e prima supriza, pozitionarea Chinei ideologic impotriva jefuirii popoarelor de catre americani.
    Citit articolul si va cruciti, americanii vor fi decimati de propaganda chineza.
    Pentru ca au dreptate si toti vor oferi recunostere oficiala ca SUA i-a jefuit.
    Vor face o coalitie a tarilor jefuite de sua SI europa SI VOR CERE DESPAGUBIRILE pe care miscarea WOKE si BLM le-a inceput cu negrii.

    Dar binenteles ma pot bucura pentru celelalte tari, deoarece stiu ca Romania va sta in banca campionilor WOKE, va milita in continuare pentru racolarea tineretului roman la prostitutie de minori in tarile occidentale, la musmalizat cazurile.

    RăspundețiȘtergere
  16. Chisinaul va fi sters daca rusii detoneaza. Inconstienta este incredibila

    RăspundețiȘtergere
  17. The Russian offensive on Kharkov is beginning. Heavy shelling most of today in pre_op stages.

    —> Kharkov is heavily connected to the child trafficking systems, and US DOD biowarfare laboratories in Eastern Ukraine .

    "How precious is your steadfast love, O God! The children of mankind take refuge in the shadow of your wings, and feast on the abundance of Your House"

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu cred ca mai e cazul sa ne intrebam cine si daca va ataca Transnistria. Ce e fost pana azi in Ucraina, gata, s-a terminat! "Eroul mondial", "etalonul de patriotism" zelenski, a castigat luptele, a refacut tara distrusa de... nu mai conteaza cine si gata, ca tot a rezolvat problemele locale ale ucrainei, om de actiune si cu viziune, deja si-a facut planuri de a-si extinde influenta mondiala. Ia cititi aici:
    https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/zelenski-vrea-sa-contracareze-influenta-rusa-din-2245189.html
    si inchinati-va zicand de trei ori in gand "mare-i gradina Domnului"!

    Parca incepe sa capete sens buna intelegere dintre damblagiul biden si psihopatul zelenski, nu? Din ce in ce mai mult, incep sa semene cu doi vechi camarazi evadati din acelasi stabiliment cu halate albe si maneci innodate la spate!

    RăspundețiȘtergere
  19. Va salut ! Domnul Dan ( 24.02.2023, 22.44 ) , magistral spus ! Scurt si la obiect ! Zi perfecta tuturor ! Dumnezeu sa ajute Omenirea !

    RăspundețiȘtergere
  20. Pai ce, Barasabia nu e Romania, conform populatiei acesteia. Ce sa cautam noi acolo? Intai le dam de la noi gaz, in conditiile in care eram la limita cu acoperirea, acum sa ne bagam si in razboi pentru ei? Nu merci, sa cante la alta masa.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)