duminică, 5 februarie 2023

Victorie


Ieri armata americană a marcat o victorie excepţională. Încă stau să mă gândesc la provocările titanice cărora le-a făcut faţă SUA, la fluviile de cerneală care-au curs pe marginea subiectului şi la emoţiile stârnite de pe o coastă pe cealaltă. Efectiv a fost un fenomen!

Însă, brava armată americană a răspuns eficient, profesionist, fără echivoc. A fost o operaţiune ca la carte, încheiată cu succes. Poate că unii se uită cu gura căscată neînţelegând unde-i problema. Ce s-a întâmplat deoarece nu s-a auzit mai nimic? Vedeţi, dragii mei, aşa se întâmplă dacă nu urmăriţi cu atenţie ştirile. Vă scapă evenimente esenţiale.

Pe scurt,chinezii - nu-mi dau seama dacă la din greşeală sau pur şi simplu la mişto - au scăpat un balon în spaţiul aerian american. Chinezii spun că e vorba de un banal balon meteorologic, dar americanii o ţin una şi bună că ar fi unul de spionaj! Totuşi, înţelegeţi penibilul situaţiei? E vorba de un balon, de-un amărât de balon! Ce naiba poate face un balon? Să spioneze? Păi n-au chinezii atâţia sateliţi care bat SUA în lung şi-n lat? Ce naiba poate face un avion?

Doar că în SUA totul a căpătat dimensiuni apocaliptice. „Chinezii care ne spionează!” - au urlat fătucile fără audienţă de pe la TV-uri! Ce mai, iadul pe pământ s-a abătut asupra Americii deoarece - repet, la fel de şocat ca la prima lecturare a ştirii - un balon a intrat în spaţiul american! Imediat s-au constituit comitete si comiţii de urgenţă care-au întors problema pe toate părţile. Însuşi măreţul Biden a ieşit la declaraţii spunând că va rezolva problema. Nu s-a aflat încă nimic despre integritatea pamperşilor pe care-i purta la momentul declaraţiei. Dar par să fi făcut faţă cu brio deoarece nu s-au mai raportat alte „incidente în WC”.

După numeroase deliberări, un avion stealth F-22 a decolat şi a pornit către balon, reuşind să-l dea jos. Partea frumoasă e că, anterior „operaţiunii F-22”, peste 20 000 de focuri au fost trase spre balon!!! A ieşit patriotul american cu arma din dotare pentru a lupta din curtea casei cu balonul chinezesc! Asta, în ciuda solicitării autorităţilor de a nu recurge la astfel de gesturi care au ca efect o ploaie inutilă de gloanţe răsfrântă asupra iniţiatorilor acţiunii, ca efect al neiertătoarei legi a gravitaţiei.

Am râs cu hohote. Acţiunea croitoraşilor americani a ars peste 4 tone de carburant şi a mai consumat şi o rachetă cu care s-a tras asupra balonului. Mare minune că a reuşit să-l dea joss. Mă rog, acum noi ştim ceea ce s-a relatat oficial. Nimeni nu are habar de „lupta aprigă” pe care pilotul a dat-o cu bietul balon navigând haotic. 

Cert e că în prima fază nici chinezii nu ştiau ce să spună. Au rămas înţepeniţi crezând că e vorba de vreo operaţiune secretă de-a armatei lor. Abia apoi s-au dumirit că e vorba de un amărât de balon meteo scăpat de sub control. 

Ce-ar mai fi de spus? Mai nimic. Rămânem doar cu perplexitatea care ne face să oftăm spunând: „Mare ţi-a grădina, Doamne!”. Aştept cu nerăbdare viitorul atac cu lampioane! Atunci SUA va trebui să-şi pună în joc întreaga flotă!

25 de comentarii:

  1. "Mare ți-e grădina, Doamne"
    Într-adevăr, e mare și încăpătoare, numai că "uriașul cu picioare de lut", pare că a pus stăpânire și pe sfânta grădină. Măi să fie!
    Recunosc că și mie mi s-a întâmplat să confund un lampion cu un O.Z.N. Însă, în nedumerirea mea, am pus mâna pe un binoclu și m-am benoclat la presupusul obiect zburător neidentificat de simțurile mele ochiometrice. Era un drăgălaș lampion. Cineva, probabil, a găsit de cuviință să-și marcheze ziua de naștere în acest fel.
    Nu știu dacă nevinovatul balon meteorologic a scăpat întâmplător în spațiul Suei sau este un mare "mișto". Iaca, așa, a fost testată viteza de reacție a Suei pe care o rugăm să-si scoată un picior din marea și încăpătoare grădină a lui Dumnezeu. Uite, mai vor și alții să zburde prin câmpiile ei, dar nu mai au loc de Suia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e daca nu au borcane cu castraveți murați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣 exact așa. Sa ia cursuri de la babele din Ucraina ⚡

      Ștergere
  3. By Dan@Trenduri februarie 04, 2023 Less than a minuteRead Add Comment
    E jale cu încălzirea globala: Observatorul Mount Washington (MWObs) din Munții Albi(New Hampshire) a înregistrat la 2.288 de metri, recordul absolut de frig: - 109°C!!! Da, da, ați citit bine.

    La Boston, pentru prima dată din 1957 avem -10°C.

    E clar, ne ucide încălzirea! Sunt curios cât mai e până o s-o dea „climatologii” pe mini-glaciațiune. Nu mai e mult! Și adevărul e că au perfectă dreptate: iarna e glaciațiune(adică frig) și vara e încălzire globală(adică e cald).😂



    Stimate domnule Dan,

    orice nebunie/sminteala este intradevar de ras, insa numai in aceasta prima faza, adica pana cand ajunge:

    "ca sa ne inghete rasul pe fata" .... pentru ca in faza urmatoare:

    "ajungem ca sa fierbem/ca sa dam in clocot, de ciuda"!

    Si atunci devine prea tarziu pentru orice!

    Si chiar in acest context, explicati-i lui Fane ca ineptu` este doar ala care:

    nu desosebeste/face confuzie - mai mult ca sigur intentionat/premeditat - intre o Tendinta si un Trend si viceversa, tocmai pentru a-si inventa astfel o sustinere "stiintifica" a Ineptiilor!

    Pentru a face astfel ca sa le para ProFanilor, ca Inteligenta Artificiala ar fi ajuns in stare ca sa:

    CONTROLEZE CLIMA .... si Gravitatia ..... si ca chiar "Universul ajuns la degetul ei mic=intr-un numar", vorba lui Eminescu in "Scrisoarea I"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. " Mount Washington (MWObs) din Munții Albi(New Hampshire) a înregistrat la 2.288 de metri, recordul absolut de frig: - 109°C!!! Da, da, ați citit bine."
      Nu, NU, n-am citit bine!
      După cum spunea un tovarăș, persoană importantanta, neicusorule, NU CRED DECÂT ÎN STATISTICILE FALSIFICATE DE MINE!
      MICĂ DIFERENȚĂ, este - 109 ° dar F și nu C.
      Unii încă uită că trebuie să folosească sistemul imperial.

      Ștergere
  4. "By Dan@Trenduri februarie 04, 2023

    Nemții au anunțat că urmează să trimită în Ucraina 14 tancuri Leopard 2 și 88 de tancuri Leopard 1. Doar că ... tocmai ce-au comis un gest ritualic. 14/88 este cel mai cunoscut simbol al extremei drepte de pretutindeni. 14 vine de la „14 words” pe care le puteți găsi criticate inclusiv pe site-ul ADL, iar 88 vine de la HH(a opta literă a alfabetului), adică Heil Hitler!

    Mesajul e absolut transparent, nu-mi spuneți că e o coincidență!"


    Cei ce s-au documentat suficient de mult, precum si in mod realmente impartial, au constat intradevar faptul ca:

    masonii comunica intre ei Subliminal, adica: doar aparent Telepatic!

    Cu adevarat, ei comunica insa tot prin niste "semne", la fel ca surdo-mutii, insa foarte discret .... chiar pana la secret pentru cei complet neinitiati!

    RăspundețiȘtergere
  5. SUA este exact ca Biden.Este în lumea ei , ruptă de realitate și înecată în ideologii penibile. RIP.😁

    RăspundețiȘtergere
  6. Povestea „balonului spion” chinezesc ca criză fabricată: o lectură alternativă: https://www.zerohedge.com/geopolitical/chinese-spy-balloon-story-manufactured-crisis-alternative-reading

    RăspundețiȘtergere
  7. "Acest incident demonstrează că există un decalaj semnificativ între SUA și China comunistă! Dacă Congresul nu alocă imediat un trilion de dolari suplimentar pentagonului pentru cercetarea și dezvoltarea baloanelor, următorul balon CPC nu va transporta doar echipamente de supraveghere, ci și o sarcină utilă biologică sau nucleară. În mod clar, asistăm la un moment decisiv în istoria armamentului. Rachetele hipersonice au fost în mod clar doar o moft de scurtă durată -- oricine atinge superioritatea in domeniul baloanelor, controlează câmpul de luptă al viitorului."
    PS: Traducere de pe net.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma astept ca SUA sa ceara Chinei sa interzica lampioanelor sa intre in plasa curentilor de aer ce se indreapta spre America !

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=efMxYqZ7A90

    RăspundețiȘtergere
  10. https://amg-news.com/white-hats-montana-balloon-was-deep-state-not-chinese/

    Sună interesant.

    RăspundețiȘtergere
  11. „Chinezii care ne spionează!” - au urlat fătucile.. călare pe TikTok, instrumentul de spionaj chinezesc. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Care e treaba cu propagandistii? Par idioti utili. Sustin totalitarismul, oligarhia, "1984", dar daca ii intrebi, sunt fix invers. Sunt bolnavi?

    RăspundețiȘtergere
  13. Vă dați seama cât de lezații s-au simțit americanii în puternicele lor ego-uri, înarmate până-n dinți?! Cât de lezată le-a fost demnitatea, independența și Suveranitatea țării lor ?!
    ...
    Mă întreb: cum vor mai trăi ei, amerlocii, fără să-și taie venele, când China va face din ei o Colonie fără Constituție?!.. precum a făcut m.UE din România.
    ...
    Așa doar, ca exercițiu de imaginație.

    RăspundețiȘtergere
  14. SOC!
    Inteligenta Artificiala e proasta!
    Si prea scumpa!

    https://finance.yahoo.com/news/electric-shock-study-found-evs-150000536.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu un balon i-au dat oleaca pas lu Blinken...

    RăspundețiȘtergere
  16. https://bmanalysis.substack.com/p/prospects-for-world-war-3-dedicated

    RăspundețiȘtergere
  17. gata, amerlocu' a declansat jihadu' impotriva Turciei din cauza pozitiei acesteia fata de rusi;2 cutremure foarte puternice la granita cu Siria asa ca sa-i arate pisica lui Erdogan si sa-l faca sa schimbe politica fata de Rusia;Prost ar fi Erdogan sa se lase calcat in picioare;ar trebui sa anunte peste ceva timp ca baza de la Incirlik nu mai indeplineste conditiile necesare de siguranta ca baza aeriana, intra in mentenanta pe termen nelimitat si tot armamentul e confiscat si conservat pentru securitatea Turciei in locuri stiute doar de pasa Erdogan(eventual le pot deplasa in tunelurile de sub Marea Neagra care unesc tarmurile de est si sud ale marii); daca Romania ar avea conducatori si nu slugi la fel ar trebui sa faca si ea, sa-si "dinamiteze" bazele

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.activenews.ro/stiri/Profesorul-Gheorghe-Marmureanu-despre-cutremurul-din-Turcia-Nu-am-mai-vazut-asa-ceva-179504

    https://www.activenews.ro/stiri/DECLARATIA-SOCANTA-a-ministrului-de-interne-al-Turciei-la-adresa-SUA-cu-doua-zile-inainte-de-cutremurul-devastator-in-care-au-murit-peste-1200-de-oameni-Luati-va-mainile-murdare-de-pe-Turcia.-Stiu-foarte-bine-cum-ati-vrea-sa-creati-conflicte-179503

    RăspundețiȘtergere
  19. Chinezii "ii spioneaza" pe americani, cu un "elefant" trimis ca sa se "strecoare" printre "portelanuri"?

    La cat de turbata a fost clima in ultima perioada, mai intai in America si ulterior in restul lumii, nu ma mira faptul, ca chinezii au dorit ca sa studieze mai indeaproape, exclusiv fenomenul meteorologic.

    Chinezii or fi ei multi, dar nu sunt si prosti!
    Spionajul militar il fac cu satelitii, nu cu baloanele meteo!

    Prin doborarea balonului meteorologic chinez, americanii si-au dat inca o data - de unii singuri - foc la valiza!
    Prima oara si-au vandalizat valiza de fata cu rusii in Ucraina, iar acum si-o vor vandaliza de fata cu chinezii in Taiwan.

    RăspundețiȘtergere
  20. In timp ce pe Yahoo News “lupta cu balonul” tine capul de afis si abia ieri seara a aparut o nota scurta despre faptul ca pe undeva prin Turcia a avut loc un cutremur, toata lumea de prin “occidentul colectiv”, e cutremurata de cel mai puternic cutremur din ultimii 40 de ani, care a lovit zona Buffalo, New York si a avut “extraordinara” magnitudine de 3.8! Fara victime, fara pagube dar deh, e un cutremur neaos american, adica e un cutremur mult mai cutremur decat “prostia” care a lovit Turcia.

    Oare de ce nici la noi, nu se prea vorbeste despre Siria, care ai ea a fost lovita, cu imense pagube si morti multi, la fel ca si Turcia, de aceleasi cutremure?

    Aseara, ascultam siderat un idiot caruia cei din studioul RTV ii ziceau “domnule general”, cum, comentand despre valul de cutremure groaznice care a lovit Turcia (normal, nu era vorba si de Siria!), zicea ca, uite ce inseamna solidaritatea umana si cat de nenorocit e Putin, ca turcii sunt in necaz si el in loc sa fie lovit de un val de malancolie si sa lase naibii luptele fara sens si de neinteles din Ucraina, se pregateste de o noua ofensiva si e hotarat sa continuie razboiul!

    Deci e clar, Putin e de vina (si) de mortii din Turcia iar aia din Siria, nu conteaza. La faza cu cutremurul, sirienii sunt doar niste “victime colaterale”, cam cum vor fi si romanii, in razboiul dintre SUA si Rusia, care... nici nu exista, nu-i asa?

    In prostia mea, ma intreb si eu: la urmatorul Halloween, americanii se vor masca in baloane chinezesti?

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim X7 februarie 2023 la 09:04

    daca tot s-a ajuns la manifestari geo_logice de proportii apocaliptice, cred ca ar fi timpul ca sa prezicem si:

    scufundarea Californiei!

    https://www.google.com/search?q=falia+san+andreas&oq=falia+san+andreas&aqs=chrome.0.0i271j46i131i433i512j0i512l2j0i22i30j0i15i22i30l2j0i22i30.6915j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    RăspundețiȘtergere
  22. ...... chinezii lansasera balonul meteorologic, tocmai ca sa vaza mai de-aproape efectele - dirijate - ale scufundarii Californiei = Faliei San Andreas!

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu amerlocu` l-a pus pe Erdogan pe butuci ci:

    cel mai probabil Putin!

    Erdogan este intradevar la fel de periculos pentru America, dupa cum este si pentru Rusia.

    Doar ca:

    pentru ca America sa nu-i mai poata baga Rusiei Sula lui Erdogan intre coaste - cu drone Bayraktar si alte dracovenii - atunci Turcia trebuia destabilizata puternic/scoasa din joc, din absolut toate punctele de vedere!

    Doar daca e cretin iremediabil, amerlocu` si-ar putea distruge prematur vreunul dintre partenerii militari consacrati, mai ales in momente de restriste - globala - ca acesta.
    Daca ar fi procedat in acest mod, amerlocu` l-ar fi plantat astfel pe Erdogan direct si irevocabil in bratele lui Putin=Rusiei, si asta ar fi fost chiar o prostie incomensurabila din partea amerlocului.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)