sâmbătă, 11 februarie 2023

Lumea de azi devine din ce în ce mai opacă


Mă tot ţin de-o vreme să scriu despre articolul bombă al lui Seymour Hersh. Într-adevăr, a stârnit foartă multă emoţie informaţia referitoare la instrumentarea de către SUA a sabotajului asupra NS. Operaţiunea s-a desfăşurat în 26 septembrie. Ataşat puteţi vedea mesajele transmise pe contul meu de Telegram pe 27 septembrie. Desigur, eu nu sunt Seymour Hersh, ci un biet „vector al propagandei ruse”, conform unei catalogări recente. De fapt ceea ce vreau să spun este că era cât se poate de limpede pentru orice om normal la cap că operaţiunea respectivă a fost executată de către americani. 

Pe 28 septembrie am publicat un material în care am inclus toate informaţiile pe care le aveam la acel moment. Îl puteţi citi aici. Dacă veţi avea răbdarea să vă uitaţi pe el, veţi putea observa că absolut toate informaţiile prezentate acum de Seymour Hersh se regăsesc acolo. Sunt interesante şi comentariile articolului, în special cele care mă trag de urechi cum că „nu se poate şti cine a executat sabotajul”. De parcă ar fi putut veni terorişti extratereştri deranjaţi de zgomotul gazului din conducte. 

Probabil cel mai bun lucru al mediilor contemporane de comunicare este acela că încă mai au memorie, astfel încât poţi să „scoţi dovada”. Doar că nu despre articolul de atunci sau despre cel de acum vreau să vorbesc, ci despre un alt element, anume obtenebrarea totală a dezvăluirilor. Desigur, eu sunt un „neica nimeni”, nu mă aşteptam să fiu luat în considerare, însă Seymour Hersh e un jurnalist cunoscut, iar afirmaţiile sale chiar vin din miezul serviciilor secrete americane. Ca cititori ai blogului meu aţi putea crede că articolul lui Hersh a fost o nucleară a gazetăriei. Aiurea, n-a fost prezentat pe nicăieri. Doar s-a pus o întrebare la Casa Albă peste care nulitatea de-acolo a trecut fără să clipească. 

La fel s-a întâmplat şi cu dezvăluirile epocale ale celor de la Project Veritas. Îl ai pe şeful cercetării de la Pfizer care face dezvăluiri scandaloase şi nu se întâmplă absolut nimic. Cum naiba de nu e FBI-ul la poarta companiei pentru a investiga nebunia cu mutaţiile virusului sau faptul că se ştie în interiorul Pfizer de tulburările hrmonale provocate de vaccin? Iar acolo nu e vorba doar de dezvăluirile care se fac, ci şi de individul pe care-l observi. Se vede limpede că-i lipseşte o doagă şi, cu toate acestea, e şef peste cercetarea celei mai mari companii farmaceutice a lumii.  Din nou avem de-a face cu o dezvăluire epocală care ar fi trebuit să dărâme din temelii nu doar compania cu pricina, ci şi CDC, instituţia care-a dat liber injectării experimentale în masă şi care a fundamentat politica de vaccinare obligatorie. Se întâmplă ceva din toate acestea? Absolut nimic.

De fapt se întâmplă: James O'Keefe e practic concediat de la Project Veritas. Ca să ne înţelegem: Project Veritas este creaţia lui James O'Keefe. În prezent e organizată ca ONG, bazându-se aproape în exclusivitate pe donaţii. Nu-mi dau seama cum a organizat O'Keefe Project Veritas, dar e ciudat că a ajuns să se subordoneze unui consiliu de administraţie care, de altfel, l-a şi concediat. Iniţial am crezut că toată tevatura a pornit de la sponsorii Project Veritas, dar treaba e mult mai încurcată deoarece, conform informaţiilor din interior, tocmai donatorii sunt cei care fac scandal. Atunci ce s-a întâmplat? Pur şi simplu asistăm live la o preluare ostilă a unei organizaţii jurnalistice independente. E practic incredibil ceea ce se întâmplă: nu donatorii - care sunt miezul financiar al organizaţiei - sunt cei care l-au concediat pe O'Keefe, ci membrii consiliului de administraţie şi alţi executivi din interior care-au fost cumpăraţi şi care acum se comportă precum nişte drone kamikaze. E limpede dinspre ce zonă vine operaţiunea. Din nou, în ciuda nebuniei, nu se întâmplă nimic. Dar şi mai ciudat e că însuşi James O'Keefe tace, în condiţiile în care absolut totul e scandalos.

Surse din proximitatea Project Veritas vorbesc însă şi de altceva. James O'Keefe nu-i atacat doar de Pfizer, ci şi de FBI, iar cauza pentru care e din nou investigat este acelaşi jurnal al lui Ashley Biden. De fapt, întreaga poveste este extrem de ciudată. Se pare că jurnalul a ajuns la James O'Keefe pe filiera Kurlander-Harris. O'Keefe a făcut demersurile pentru a se asigura că e autentic, ajungând inclusiv la Ashley Biden cu care un membru al staff-ului său ar fi avut o convorbire telefonică. În timpul convorbirii, lui Ashley Biden i-ar fifost citite fragmente din jurnal. Auzindu-le, aceasta a intrat în criză, motiv suficient care demonstra autenticitatea jurnalului. Doar că momentul acela l-a schimbat pe James O'Keefe. A considerat că prin publicarea jurnalului i-ar putea face rău lui Ashley Biden de care, probabil, i s-a făcut milă. Se vorbeşte că decizia lui O'Keefe a fost foarte prost primită de membrii staff-ului său care şi-au dat seama de potenţialul exploziv al respectivului jurnal. Probabil de la această neînţelegere jurnalul lui Ashley Biden a ajuns la National File, find publicat integral ca fişier pdf. E posibil ca vreun membru al staff-ului, nemulţumit de poziţia lui James O'Keefe să fi transpirat materialul în afara organizaţiei. 

Cert este că, legat de respectivul jurnal, sediul Project Veritas şi casa lui James O'Keefe au fost percheziţionate de către FBI, într-o acţiune de-a dreptul scandaloasă care, de asemenea, n-a atras atenţia nimănui. Şi în care nu s-a găsit nimic!

De ce v-am făcut toată istoria? Deoarece pare că FBI s-a întors din nou asupra lui James O'Keefe, reîncălzind ciorba jurnalului lui Ashley Biden. În loc să-l cerceteze pe John Biden pentru pedofilie şi pe Hunter Biden pentru agresiune sexuală, FBI îl cercetează pe James O'Keefe pentru „manipularea” unui document obţinut ilegal. Şi, suprapunându-se peste problemele din interiorul Project Veritas, acţiunea are scopul de a-i închide gura.

Închei aici spunându-vă că se vede de la o poştă cum, pe zi ce trece, devine tot mai problematică afirmarea adevărului. Societăţile în care trăim sunt din ce în ce mai tiranice, iar totul se va prăbuşi într-o dictatură crâncenă de care e nevoie pentru a preveni momentul în care oamenii realizează în ce minciună trăiesc. Despre asta e vorba

8 comentarii:

  1. Una e dacă scrii tu, sau scriu eu, și cu totul alta e dacă EI DAU VOIE omului LOR să scrie. Nu mai contează că e aceeași informație! Ci MOMENTUL în care ei permit să fie lansată....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma intreb daca chiar James nu a facut miscarea asta cu intentie, vom afla in curand

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine sa realizeze? Masa votanta ? Nu e facuta sa gandeasca in alt mod ,din pacate votat.exe nu are update-uri poate doar shortcut-uri ! Referitor la Romania nu mai am asteptari fiindca statutul de colonie nu ne permite sa avem pretentii !

    RăspundețiȘtergere
  4. Jurnalistul a tradat si de ce si ce amestec are CIA? Vremuri grele pentru americani, multi vor schimba tabara. La Bucuresti deja se stie ce o sa fie. SRI nu mai e ce a fost candva departe rau, doar o amintire siropoasa a unui "balaur" gol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă sunteți din București, de ce nu ne spuneți și nouă "ce o sa fie?" 🙂

      Ștergere
  5. O problema nu poate fi rezolvata de pe nivelul de gandire la care a fost creata. Asa ca un jurnalist nu poate rezolva o problema ce tine doar de IMAGINE, fix domeniul limitat al jurnalistului. De aceea jurnalistul conchide tamp, s-a intamplat aia si ailalta dar "n-a interesat pe nimeni", doar pentru ca presa, aceiasi presa, n-a tratat subiectul! Ba da, intereseaza pe multi, in REALITATE! Dar asa e cand nu intelegi nimic, caci traiesti in "metavers". Devine problematica afirmarea adevarului? Pai cine sa-l afirme, presa vanduta? Insa adevarul e tot adevar, afirmat sau nu, iar efectele lui sunt ADEVARATE, nu ce-si inchipuie creatorul de iluzii numit jurnalist. Se mai crede si buriul Pamantului, caci da, pana la prabusirea Sistemului se vede egal cu puternicii vremii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creatorul de iluzii numit jurnalist face acelasi lucru ca si creatorul de iluzii numit in timpurile noastre lider spiritual: manipuleaza pentru bani si putere. In acest plan nu exista prea mult adevar, obisnuiti-va cu ideea si incercati sa găsiți solutii de iesire din matrix. Credeti ca preotul din ziua de azi e constient ca manipuleaza oamenii? Nu mai avea ce sa caute religia evreiasca intr-o carte ce vorbeste despre altruism si iubire.
      Preotul habar nu are ca sistemul a fost virusat de foarte mult timp si ca vinde indulgente oamenilor. Egregorii religiosi sunt la fel de virusati ca toate sistemele de pe pământ. Oricum s-ar numi ele: capitalism, comunism, democratie...Toți suntem nascuti intr-o cutiuță ce se deschide spre altă cutiuță, ce dă intr-o cutiuță mai mare...
      Ma intreb ce minte diabolica a inventat acest sistem inchisoare in care ne certam intre noi in timp ce pipăim elefantul. Ganditi-va ca nu e usor pentru un spirit de dinafara sistemului nostru sa accepte sa se nască in balamucul asta. Risca sa uite cum e in afară si sa ramana si el captiv impreuna cu noi. Cred ca egregorii incep sa nu mai functioneze si vraja in care suntem tinuti se risipeste...Si puteti fi siguri ca suntem ajutati de dinafară. Bateti si vi se va deschide ni s-a spus. Acum...depinde la ce usa batem fiecare dintre noi 🤣
      In fiecare religie au ramas urme necontaminate ce ne calauzesc in afara sistemului. Tocmai de aceea fiecare religie ne recomanda altruismul si implicarea. Numai ca s-au pus vamesi masonii si alte spirite degenerate care se folosesc de energia uriasa a altruismului pentru a-si consolida propriul sistem. Cum nu poti tine la nesfârșit suflete bune si blande in captivitate, cred ca pentru falsii vamesi se va sfarsi cam prost. Orice sistem in interiorul caruia creste lumina sfarseste prin a exploda. Vor cadea zidurile.

      Ștergere
    2. Maria-Aurelia, nu pierdeti nici un prilej de a ataca preotii si religia, asa-i? Bateti campii cu "egregorii" dvs.!

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)