miercuri, 22 februarie 2023

Ultima tentativă de pace


După discursul lui Putin situaţia s-a înrăutăţit teribil deoarece, dincolo de bombardamentele care au pornit în forţă, preşedintele rus a semnat un decret prin care a pus forţele nucleare în poziţie de luptă. De asemenea, în timp ce ramolitul se afla a Kiev, Rusia a efectuat un test cu racheta intercontinentală Satan 2. Indiferent de ce parte ne-am afla, e clar că sunem într-un moment cheie. Dacă situaţia se rostogoleşte mai mult de-atât, „Occidentul Colectiv” riscă să tragă întreaga lume cu el în groapă. 

Poate acesta este şi motivul pentru care cel mai înalt oficial din Ministerul de Externe chinez se află la Moscova. Wang Yi are discuţii programate cu Lavrov, dar e posibil să se întâlnească inclusiv cu preşedintele Putin. Oficial, China vrea să prezinte planul de pace tuturor părţilor implicate în conflict, mai puţin Ucrainei care e considerată doar o armă în mâna Occidentului. Sursele spun că, în conformitate cu planul de pace, Occidentul ar trebui să oprească furnizarea de armament şi să demilitarizeze Ucraina, după care să-i asigure un statut de neutralitate. În ceea ce-i priveşte pe ruşi, aceştia vor rămâne pe poziţiile cucerite.

Pare un plan inacceptabil pentru Ucraina care tot clamează „recucerirea teritoriilor”. De altfel, ca răspuns la bombardamentele Moscovei, ucrainenii au început să tragă haotic cu himars-urile asupra unor ţinte civile din Mariupol şi Doneţk, atacurile fiind interceptate de antiaeriana rusă. Aparent, Ucraina n-ar accepta în veci aşa ceva. Doar că e o chichiţă.

Ucraina nu contează în tot scenariul prezentat. Planul trebuie acceptat de către Occident. De aceea Kuleba declară că la Conferinţa de la Muenchen Wang Yi nu i-a arătat nimic. E logic să se întâmple aşa deoarece când ai treabă la minister nu stai de vorbă cu portarul. Iar întrebarea esenţială este dacă Occidentul(de fapt SUA) va accepta planul de pace al Chinei.

Teoretic, occidentalii ar vrea să vadă dacă dotarea cu tancuri şi avioane(deoarece se vor da şi avioane) va funcţiona. Doar că avioanele reprezintă linia roşie care nu poate fi trecută cu vederea de către ruşi. Dacă Ucraina va fi învinsă, abia atunci Occidentul ar accepta planul de pace chinezesc. Ceea ce e de o naivitate fără margini.

Personal cred că niciun plan de pace nu are nicio şansă de izbândă. Putin, în discursul său, a subliniat clar că Rusia nu are cum să mai aibă încredere în „Occidentul mincinos”. Dar poate că ar trebui să mai dăm păcii o şansă. Poate, cine ştie?, China va reuşi acolo unde nimeni nu crede că se mai poate ceva. Dacă se va ajunge la pace va fi un semnal puternic al puterii chineze în creştere. Vom vedea, însă şansele sunt extrem de mici. Şi, mai mult, nimeni nu ştie ce alte puncte mai are Wang Yi pe agenda sa.

44 de comentarii:

  1. Personal nu cred în nici o negociere și i văd pe toți servind cu sau fără știință același scop. Raderea mea și a celor ca mine de pe fața pământului. Metisarea începută, îndoctrinarea populației de la cele mai mici vârste în doctrina satanista a desfranarii și degradării morale, la care putem adăuga ideile schizoide cu amprenta de carton și găleata de gândaci, ei bine toate cele enumerate nu se pot opri. Asta este. Dacă se pune punct cu ucraina va fi necesar deschiderea unui alt front asemenea covrig, slava, etc. Important: la scară planetară. Altfel fereastra se închide iar ceea ce rămâne în urma celor 4 ani va erodat și averile acumulate. Practic intră toată lumea de la vladica la opinia, de la muncitor la director, toți intră în mizerie. Mai puțin hiper elita. Deci isteria continuă. Sau face loc altui scenariu, ET, etc., până la victoria finală/totală. Sau înfrângerea totală. Următoarele săptămâni vor confirma sau infirma raționamentul.
    Dan Adrian
    https://t.me/tepe_pentru_tradatori

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine-și poate imagina, în afara celor în cauză, că aceleași minți care au generat tot acest haos planetar sunt capabile să găsească soluțiile corecte, optime de ieșire din criză?! În toată istoria lumii, toate revoluțiile de schimbare ale unor structuri vetuste, indiferent de măreția idealului propus, s-au transformat în contra-revoluții.
    Lupta pentru pace, spunea o veche butadă, va face să nu mai existe piatră pe piatră.
    Repet, cât de naiv să fii, ca să poți crede, că mintea, intelectul, rațiunea, dovedită irațională, condiționată, este capabilă să găsească răspunsuri corecte? Mințile oamenilor se află prinse într-un cerc vicios al inconștienței…toți încearcă să găsească rezolvarea efectelor lăsând cauzele neatinse.
    Oglinda acestei rațiuni iraționale, al acestui intelect otrăvit, al acestei minți condiționate …este însăși această lume bolnavă în care presupunem că trăim.
    Se spune, în mod toatal eronat, că somnul rațiunii ar naște monștrii(?!). FALS…somnul INIMII (generic spus) naște monștrii. Rațiunea generează monștrii…Q.E.D.
    Nu este nevoie de nici o schimbare (vezi cu revoluțile sau reformele care schimbă un rău cu alt rău), cât este nevoie de o TRANSFORMARE profundă a omulu, a gândirii sale, o schimbare al centrului de gândire și de putere, generic spus, de la ”cap” la INIMĂ.
    Desigur, despre transformare vorbește și paranoicul Schwab, dar el doreste o transformare dn afara omului în spre înăuntrul ființei sale, iar cea de care vorbesc eu este exact invers și reprezintă sngura cale a progresului, a evoluției de la nivelul actual al omului de specie, la cel de UMANITATE.
    Desigur, ceea ce era promovat pe frontispiciu teplului de la Delphi încă cu mii de ani în urmă, în tot acest răstimp s-a muncit enorm să-i fie deturnat sau ignorant înțelesul. Dacă atunci această necesitate a cunoașterii de sine era adresat doar celor inițiați, iată că această inițiere a ajuns astăzi SINGURA SOLUȚIE în vederea depășirii unei crize suicidare.
    Poate că te întrebi …de ce oare îți tot spun aceste lucruri paralele cumva cu abordările tale?!
    Simplu, AI POTENȚIAL și este păcat să ți-l irosești în ”lupte” zadarnice.
    Deocamdată…atât.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De vină e sistemul de învățământ bazat pe acumulare de informatii si pe concurență. In competitie, oamenii se calca in picioare pentru locul din varf. In colaborare, oamenii gasesc solutii la orice probleme mai usor.
      Oamenii acumuleaza informatii, dar nu le pot pune impreuna. Ca un copil ce invata literele, dar nimeni nu-l invata sa citeasca.
      Aici, pe pagina lui DD, sunt oameni-minte. Nu ma astept sa cadă brusc in matricea inimii
      Uimitor pentru mine este când cei ce se cred spirituali înșiră vorbe goale pe internet, nefacand legatura intre ceea ce facem sau nu facem si ceea ce ni se intampla. Un preot corupt isi va corupe si oițele. O turma corupta va trage in jos si preotul sau liderul spiritual. Nu degeaba initiatii din vechime isi puneau ucenicii la munca. Pentru ca sa nu li se urce la cap ca ar fi mai presus decat altii. Sau sa nu creada ca li se cuvine tot.
      Priveste ce gluma proasta in Romania: cineva, cuprins de un subit entuziasm mistic, a cotcodacit ca Romania e tara aleasa, ca poporul este cel mai credincios din lume. Trufia a crescut atat de mult, incat nu putea fi decat o prabusire in realitatea concreta. Ca un duș rece menit a aduce oamenii in limitele bunului simt.
      O inima necuratata ghidata de o minte oricat de buna sau de sprintena isi va conduce posesorul de minte in directia gresita.
      Evident ca nebunii ce guverneaza lumea nu vor gasi solutii viabile. Mai ales ca nici nu vor, stapanul la care se inchina ei fiind banul.
      Departe de Dumnezeu prin cadere in materie, omul devine un orb ghidat de instincte. Om degenerat, animal.

      Ștergere
  3. NU cred că va fi acceptat vreun plan de pace, din indiferent ce parte (aliată sau stat care și-a păstrat neutralitatea în raport cu operațiunea militară specială) ar veni el, deoarece în secunda imediat următoare semnării tratatului de către Federația Rusă, Kievul și regiunile rămase care nu au organizat referendum pentru alăturarea la teritoriul rus, vor fi acceptate fără întârziere în NATO. Putin știe asta, la fel și oficialii săi. Mai puțin marionetele yankeilor - Hodorkovski și Kasparov.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacea mondiala/globala nu mai este posibila, pentru ca aproape toata lumea ar vrea ca sa-i dea Rusiei cate o lectie!

    In special Occidentul Colectivizat Fortat-Artificial, ar vrea ca sa-i dea Rusiei
    - si inclusiv Belarusului (chiar si Chinei, si Iranului, si Coreei de Nord, etc.) -

    chiar "o invatatura de minte"!

    "Ivan Turbinca" este insa mult mai invatat cu viata adevarata, decat ar avea "profesorii" autointitulati ce sa-i "predea" din ea!

    Cineva pe aici, zicea foarte recent, ca nu vor mai fi facuti prizonieri de dat la schimb, si ii dau perfecta dreptate!

    China trebuie ca sa inteleaga naibii o data pentru totdeauna, faptul ca o colaborare onesta de lunga durata, nu poate construi decat cu Rusia. Asa ca, sa incurce naibii cat mai repede NATO si UE ocupandu-si Taiwanul.

    Nu stiu cum poate cineva numi "invazie", o intrare in propria ta casa ori de cate ori ai chef?

    Parazitii NATO si UE sug mult mai mult de pe oile planetei, decat pot ca sa le mulga ciobanii lor de drept!

    Eradicati/eliberati urgent parazitii de pe oi/de pe turma planetei, voi ciobanii/pastorii onesti/loiali ai lui Dumnezeu!

    Dati cat mai urgent cu "Praful si Pulberea Curatitoare" in capul parazitilor, pana cand nu reusesc astia ca sa va ravaseasca/imprastie - turbeze - oile/turma (cu fantasma/halucinatia libertatii, pentru ca odata indatorat/infundat financiar catre altcineva decat catre propria ta persoana, atunci ti s-a dus dreaq` absolut toata libertatea, inclusiv a copiiilor si nepotilor tai pana la a n`shpea generatie) de n-o sa le mai vedeti in vecii vecilor!

    RăspundețiȘtergere

  5. Discuție între „tovarășii” Wang Yi și Nikolai Patrușev, la Moscova: China transmite că relația cu Rusia este „solidă ca o stâncă” și va rezista oricărui test


    Wang a declarat că Rusia și China ar trebui să elaboreze noi măsuri comune pentru a asigura securitatea ambelor țări, fără a detalia.

    Patrușev, care este un apropiat al lui Putin, i-a spus „tovarășului” Wang că Beijingul este o prioritate absolută pentru politica externă rusă și că cele două țări trebuie să rămână împreună împotriva Occidentului.

    „În contextul campaniei pe care o duce Occidentul colectiv pentru a ține în frâu atât Rusia, cât și China, aprofundarea în continuare a cooperării și interacțiunii ruso-chineze pe arena internațională este de o importanță deosebită”,
    a declarat Patrușev, citat de RIA.

    „Vreau să confirm sprijinul nostru continuu pentru Beijing în ceea ce privește chestiunile legate de Taiwan, Xinjiang, Tibet și Hong Kong”,
    a spus Patrușev.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va fi război nuclear în EUROPA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ca in Europa nu va fi razboi nuclear, aici e chestiunea, ca se strica aeruL in IL. Dar in Pacific sigur.

      Ștergere
    2. Contrar retoricii "oficiale", rusii nu-s deloc tampiti! Daca va fi ceva nuclear in Europa, va porni de la americani dar asta va insemna ca America dispare de pe fata pamantului. Si americanii, stiu asta! Asa ca, probabil spre sigur, nu va fi nimic nuclear, nicaieri. Evident, exista posibilitatea sa gresesc dar ma tem ca nu voi mai avea cui sa spun "v-am zis eu!", daca e asa...

      Ștergere
    3. Nu va fi nimic nuclear. Americănezii nu il vor lasa pe bidon sa faca asta... sunt multi impotriva lui. Iar elita europeana este mult prea analfabetă sa secia in clonț cu o Rusie puternic sustinuta de China.

      Ștergere
  7. Aceasta era este cea a razboiului perpetuu, iar lobodarii nu sunt decat un antreu gretos, nu va faceti iluzii nu exista sanse de pace. Tara cheie este Turkye care daca va flipa va fi prapad. De data asta Polonia va disparea ca stat. Cat despre Romania ce credeti ca va mai fi in actuala si viitoarea conjunctura ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate profețiile spun că România va trece cu bine, și că are o misiune. Pentru cine cunoaște toată istoria, aceste profeții sunt cel puțin logice, așa că putem spera.

      Ștergere
  8. daca chinezii sunt destepti si isi joaca bine cartea mai au multe "puncte" pe agenda lor dar asta inseamna sa faca niste sacrificii (ar parea ca de dragul rusilor sau al pacii dar de fapt pentru propria lor supravietuire);voalat ar trebui sa spuna nemernicanilor ca China face "greva generala" adica nu vor mai fi lucratorii de serviciu ai planetei, pana sa relocheze SUA productia de pampersi si alte alea in India dureaza, si nici cumparatorii de bunuri occidentale;apoi tot voalat ar trebui sa le spuna nemernicanilor ca o alianta miltara cu Rusia este inevitabila daca occidentul colectiv ataca Rusia in mod oficial si nu prin interpusa ukraina sau ii da acesteia din urma avioana si arme nucleare;apoi ar trebui sa le ceara imperativ nemernicanilor sa le rascumpere toata datoria SUA pe care o mai detine China de 832 miliarde de dolari in aur masiv si daca SUA nu face acest lucru IMEDIAT atunci China isi rezerva dreptul de a se "despagubi" singura ocupand Taiwanul.Deci China poate juca o carte inteligenta numai sa vrea!Acum se vede daca va prevala puterea politica in China in fata capitalului chinezesc (au si ei miliardarii lor care nu vor sa piarda bani).Capitalismul estic controlat de stat versus capitalismul vestic necontrolat de nimeni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ocuparea taiwanului de China, nu ar reprezenta nici o despagubire. Ca place sau nu unora, Taiwan apartine in toate felurile, si legal si istoric, chinei. Huge problem ar fi daca China n-ar mai furniza nimanui nisipul necesar extragerii siliciului, din care se fac toate minunatiile de circuite de putini nanometri! Atunci, America ar trebui sa-si ghideze super-rachetele ei nucleare, cu tehnologii bazate pe lampi, ca radioul din anii "60, iar masinile electrice, baza de moment a Green Deal, ar trebui sa aiba remorci in care sa tina echipamentul electronic necesar functionarii lor.

      Ștergere
  9. Cred ca e manevră. China nu are nici un interes sa abată atenția NATO asupra sa .Dax a Rusia se împacă cu NATO, China rămîne singura cu Maidanul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia se poate impaca cu NATO doar daca NATO se desintegreaza si doar dupa aia! NATO, deja a depasit atea "linii rosii", incat rusii, chiar daca ar dori (ceea ce sigur nu e cazul!), n-ar mai avea cum sa ajunga la o reconciliere.

      Ma rog, ar mai fi varianta in care Rusia ar fi admisa in NATO dar cum NATO a fost constituit ca forta americana aprovizionata cu "carne de tun" internationala, impotriva rusiei, ar fi de rasul curcilor!

      Ștergere
  10. Reprezentanţa permanentă a ţării noastre pe lângă UE a primit pe 16 ianuarie 2023 o adresă agresivă din partea Comisiei Europene, care adresă ignoră cu totul riscul de distrugere a Deltei Dunării şi interesele unui stat membru al Uniunii. Comisiei nu îi pasă că Ucraina îşi vede nestingherită, netulburată de lucrările de adâncire a canalului Bâstroe, ba a pus gând rău şi braţului Chilia. Preocuparea şi îngrijorarea manifestate de autorităţile supreme de la Bucureşti sunt lipsite de valoare câtă vreme e nevoie de acţiuni concrete, ferme pentru a stopa definitiv acţiunile demarate de ţara vecină şi (ne)prietenă încă de la 2004.

    Este ştiut că Delta Dunării, inclusiv partea aflată în Ucraina, constituie o rezervație naturală a biosferei. Delta este în patrimoniul UNESCO, fiind protejată de o convenţie internaţională. Cât priveşte navigaţia pe Dunăre, aceasta este reglementată de Convenţia de la Belgrad din 1948 şi prevede că doar canalul Sulina este deschis navigaţiei internaţionale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Operatiunile pe care le face Ucraina in Delta, sunt necesare SUA, pentru ca de facto, Ucraina apartine unor grupuri de interese (economice si nu numai), americane. Asa ca orice conventie, tratat, ocrotire UNESCO, e apa de ploaie. Americanii se pisa pe orice nu le convine ca deh, asa-i "democratia"!

      Ștergere
    2. Deviza nmrniknilor: Democra$$ia sunt eu !!!

      Ștergere
  11. Pariem ca Ukraina va intra in UE si apoi in fata noastra si in Schengen, iar noi vom boci in continuare in fata portii Schengen ?!

    RăspundețiȘtergere
  12. Obiectivul controlorilor celor care au provocat criza ucra este clar și puternic: provocarea conflagratiei nucleare, cu număr maxim posibil de morți aka suflete câștigate de tabăra Neagra în dauna celei Albe.Doar doua tari au un arsenal care le poate îndeplini planul controlorilor :ursia și nmrnika.Ambele sunt împinse către împlinirea planului (și a profetiilor).Dacă Cenzorul permite,se verifica scenariul nuke.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu inteleg, de ce nato are voie sa se inplice in ucraina cu armament etc,si alte tari precum China nu are voie sa ajute Rusia cu armament, inteleg ca si China are frica de america de nu ajuta Rusia si joaca la doua capete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. China nu joaca la 2 capete ca Turcia, nu are cum. Si China nu are frica, decat frica unui elefant in magazinul de portelanuri. Mai studiază.

      Ștergere
    2. Tocmai de aia frica e la doua capete dar pe ascunselea ! Propaganda chineza are valente ce nu le gasesti la cea rusa si americana !

      Ștergere
  14. Occidentul MINCINOS ;. marea , uriașa problemă .
    Fiecare ins al țării , al Planetei ar trebui să bombardeze ,pe Youtube, alte , Planurile acestui APUS , acestui Occident .
    Mulțumiri , pentru prezența D_voastră ,d-le Dan Diaconu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Planul ala de pace e inacceptabil pentru rusi! Cum sa lase restul Ucrainei la mana Occidentului? De ce ar veni chinezul cu o asemenea idiotenie? Ori vrei o lume multipolara ceea ce implica distrugere hegemoniei SUA, ori o lalai.De unde ai aflat matale care e planul chinezesc? Iar te uiti in globul de sticla?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ursul se hodine o tira,apoi o ia la goana către Rin....și către Orasul lui Costică și apoi Ierusz halaim, deodată.
      Vremuri interesante !

      Ștergere
  16. Chinezii nu au nici un interes sa fie pace. Acum profita la maxim de rusia cumparand resurse ieftine (se aude de baril la 20usd platit desigur in yuan) iar la schimb dau nimicuri. In plus daca rusia e slabita sau se destrama, chinezii isi vor adjudeca o halca din teritoriul rus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine pricepe ....pricepe si vede padurea nu doar niste copaci ! Bravo! Cand vreodata in istoria umanitatii ati vazut imperii care stau brat la brat ? China vrea resursele Rusiei care si ea tot cu japca le-a acaparat ! Sa ne intoarcem pas cu pas la istoria Imperiului Mongol post Gingis Han , cu hanatele .....sa vedem mai pe larg istoria Rusiei! Uitati-va la Putin ii curge sange de mongol prin vene ! Sangele apa nu se face !

      Ștergere
  17. https://solidnews.ro/parteneri/2023/02/21/discursul-lui-putin-integral/

    RăspundețiȘtergere
  18. Te-ai grabit cu acest comentariu ! Te intreb simplist ...La ce iti foloseste sa stii raul ,daca nu il poti schimba in bine ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti foloseste sa stii raul, chiar daca nu-l poti schimba, ca sa-l ocolesti. Nu mereu sunt fericiti cei ce-s saraci cu duhul!

      Ștergere
    2. In cazurile particulare da e in regula , dar extensiile raului nu le poti ocoli fiindca esti om , o fiinta experiment pe aceasta planeta !

      Ștergere
  19. Occidentul este dea pururea mincinos si superba Rusie promoveaza adevarul in stare pura ! Este ....? Ma vad nevoit sa nu mai imi pese , boborul e prost , boborul e suveran , boborul merge la vomitare !Traiasca boborul in rosu stacojiu !

    RăspundețiȘtergere
  20. china nu vrea varsare de sange pentru Taiwan: "Delegația chineză vizitează Taiwan, primire călduroasă, vremuri fericite, abia o duzină de protestatari"
    https://www.unz.com/aanglin/chinese-delegation-visits-taiwan-warm-reception-happy-times-barely-a-dozen-protesters/

    RăspundețiȘtergere
  21. Racheta de care e vorba se numește Sarmat,nume dat de ruși.Satan e denumire NATO

    RăspundețiȘtergere
  22. Xi, ar putea ca sa-l intreaca - detasat - pe Putin, la "barbarie"!
    Putin e doar cosmarul cel mai frumos al NATO si UE!

    Nu uitati deci predictia Bibliei, despre destinul rasei galbene, si despre soarta omenirii!

    Idioti ramasi fara genitale/cu genitale incerte/indecise!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca musulmanii si galbenii se unesc? pai acuma e clar de ce, nu? Ca nu vor sa se pocaiasca sa devina femei cu oaie pe tocuri, vor sa ramana barbati. Occidentalii barrbati sunt toti femei pe tocuri, asa ii privesc musulmanii si galbenii. Deci mi se pare normal sa se uneasca musulmanii si comunistii chinezi si sa isi faca propria lor ideologie sa nu mai astepte de la occidentul colectiv sa ii dea lumina.

      https://youtu.be/lkWFea8caEw

      Ștergere
  23. Vai, cât optimism văd prin comentarii!
    😄😄😄
    Și ce dacă se schimbă lumea? Este în legea firii să se schimbe, să nu stea "pe loc".
    Aaa, că nu-mi convine mie in ce mod se schimbă... ce contează? Cui ii pasa? (Oricum eu nu mă potrivesc cu noua lume ce stă să se instaureze: tata e mort, nici socrul nu mai are mult, profesorii mei s-au dus și ei... Deci tot ce înseamnă baza ființei mele s-a transferat în alte planuri decât cel material.)
    Agitația asta mondiala - care se propagă aproape până în zona mea intimă (0,5 m) - mă influențează prea puțin. Spuneți-mi nesimțit, nici asta nu-mi provoacă vreun stres.
    Dacă primesc stimuli externi nocivi, găsesc leacuri la Eminescu, la sfinții părinți ai Ortodoxiei, etc.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cat de paradoxal ar părea,prigoana vine de la Apus,iar salvarea de la Rasarit.AB dixit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paradoxal doar pentru necunoscatori, curat neparadoxal pentru fini cautatori cunoscatori

      Ștergere
  25. raportul public al Ministerului afacerilor straine chinez intitulat "Hegemonia SUA și pericolele sale" din 20.02.2023 16:28
    https://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng/wjbxw/202302/t20230220_11027664.html

    RăspundețiȘtergere
  26. Care pace?! Toți vorbesc numai și numai de război! Iar zic : Care pace?!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)