marți, 14 februarie 2023

Încep să iasă datele reale la suprafaţă


Un studiu ştiinţific al profesorului rebel Denis Rancourt ajunge la concluzia şocantă că vaccinurile anti-covid au omorât peste 13 milioane de oameni! Da, aţi citit bine şi cred că este perfect adevărat. Datele pe care le foloseşte la elaborarea studiului sunt cele publice, provenite de la sistemele de sănătate ale unor ţări precum Israel sau Australia. Iar cifra de 13 milioane de oameni rezultă din calculele pe care le face(puteţi accesa studiul pe site-ul profesorului sau pe diversele platforme specifice).

Partea cu adevărat interesantă abia acum vine: OMS estimează că în pandemia de COVID au murit din cauza virusului aproximativ 6.7 milioane de oameni! Nu mai adaug modul scandalos în care s-au declarat morţii în majoritatea statelor lumii! Chiar luând de bune cifrele comunicate de OMS rezultă că avem de aproape două ori mai mulţi morţi din cauza vaccinului decât din cauza virusului. Iată secretul scandalos care e ascuns peste tot în lume. Iată explicaţia simplă şi logică pentru valul imens de morţi subite. 

Ceea ce însă constată profesorul Rancourt este însă ceva deosebit de ceea ce credeam noi. Până acum, dată fiind explozia de morţi subite în rândul sportivilor, eram tentaţi să credem că efectele adverse ale vaccinurilor apar în special la populaţia tânără. E fals. Din datele pe care le-a analizat, profesorul ajunge la concluzia că „rata de fatalitate a vaccinului(vDFR) crește dramatic odată cu vârsta. Drept urmare, vDFR este substanţial mai mare la populația cea mai în vârstă decât în cazul populației tinere. Rezultatele noastre implică faptul că a fost nechibzuit să acordăm prioritate vaccinării celor care sunt considerați a avea cea mai mare nevoie de protecție.” 

Iar de-aici ne rezultă şi modul în care sunt ascunse dezastrele produse de vaccin. E clar că în cazul oamenilor în vârstă, moartea e aşteptată, astfel încât, atunci când survine, cauza e considerată bătrâneţea. Asta a permis sistemului să se ascundă. Cine mai face autopsie unui bătrân de peste 85 de ani? „E clar că a murit de la bătrâneţe” - spun oficialii. Doar că, datele studiului ne indică altceva, anume că mulţi dintre aceşti oameni au murit cu zile! E un genocid şi o spun cu toată convingerea!

Nu e ciudat că în aceste condiţii în care încep să se vadă cu ochiul liber efectele devastatoare ale aşa-zisei politici medicale, apar kamikaze precum acest dubios Coriu care doresc să instituie un fundamentalism medical? Clamând din tot botul ştiinţa, dar ascunzând dezastrele generate de aşa-zisa ştiinţă, Coriu doreşte să pună botniţă întregului sistem pentru ca nimeni să nu mai aibă curajul să se opună execuţiilor publice efectuate de Ministerul Sănătăţii sub coordonarea directă a criminalilor de la OMS.

Să nu uit, am dat un ochi pe lista de sponsorizări şi-am realizat că-n 2020 tovarăşul Coriu a înhăţat un mizilic de peste 45 000 lei cu titlul de sponsorizări de la diverse entităţi farma. Asta după ce, în 2019 a primit peste 78 000 lei. Păi cum să nu fii tu un militant atât de dedicat cauzei în condiţiile în care „cauza” îţi bagă bani în buzunar? Poate pentru omul de rând sumele pot părea mari. Însă trebuie să ţineţi cont că veniturile d-lui Coriu doar de la UMF, Institutul Fundeni şi de la Colegiul Medicilor sunt de aproximativ 300 000 lei/an. Chiar şi aşa însă, suma primită în 2020 reprezintă 1/6 din veniturile sale. Motiv suficient să fii trup şi suflet alături de cauza industriei farmaceutice. Care-i problema că mai mor vreo 13 milioane de oameni? Sunt victime colaterale, cui îi pasă? 

17 comentarii:

  1. Mirela Luminita Pirvu14 februarie 2023 la 10:17

    Este înspăimîntător,dar pe mine mă intrigă ignoranta oamenilor...cum sa stam asa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ignoranța este, de multe ori voită. Poftim un film prin care se poate vedea asta. https://rumble.com/vjqwfz-in-minciuni-avem-incredere.html

      Ștergere
    2. si ce sa facem? inca se duc oameni sa se vaccineze de buna voie ! am vazut batrani care cred ca e bine

      Ștergere
  2. Intr-adevar, ultima propozitie a articolului este cea mai importanta.

    In primul rand, amatorii de teorii conspirationiste ar trebui sa inteleaga ca NU uciderea/scaderea populatiei de umanoizi ai Terrei este scopul final al pandemiilor, razboaielor, crizelor alimentare, economice, climatice, etc din ultimul secol. (Aluzie la Georgia guidestones & stuff). In spatele tuturor acestora exista interese cat se poate de materialiste, care alimenteaza orgolii, placeri, nebunii ale unor simpli oameni efemeri.

    In al doilea rand, in mod firesc, cei aflati in tabara "victimelor" (sau potentialelor victime) trebuie sa caute solutii de evitare a acestei situatii, constientizand "the big picture" fara a intra in depresie/paralizie intelectuala, dar nici a-si construi iluzii, ideologii, utopii bazate pe ganduri si planuri fara legatura cu realitatea. (Am fost tentat sa dezvolt ultimul paragraf, dar mi-am dat seama ca nu mi-ar ajunge cateva ore de scris balarii...:) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Greșit, domnule. Habar nu am vine sunteți dar plecați de la premise greșite și ajungeți la concluzii greșite. Sau poate chiar asta intenționați.
      Despre de bani poate fi vorba la unii care au deja toți banii, inclusiv tiparnita? Puterea poate. De asta au nevoie. Și se face pe orice cale. Inclusiv și mai ales pe cea discutată în articol. Nu poți ține sub control strict miliarde de oameni. Așa că trebuie să scapi de ei. Și au și targheturi și date limita. Și încă ceva. Toate astea nu sunt pentru ei strict ci pentru alții. Lăsați mă cu aburelile gen money, money, money.

      Ștergere
    2. Laure, vezi ca efemerii nu pot nici un bec sa-l schimbe, nu ca sa dea drumu' la piscina, sau sa-i repare vre-o pompa. Ca urmare au nevoie de slugi multe nu gluma, de unde sa aleaga.

      Ștergere
  3. Domnule Dan,

    Despre ce date ziceti ca ar fi reale???

    Ia uite aici ce zic astia!


    https://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/creationismul-anulat-livescience-am-descoperit-ingredientele-secrete-care-au-creat-viata-acum-3-miliarde-de-ani-21604679

    Deci, nu am stiut, si nici nu vom sti/afla vreodata ceva: "ca lumea"!

    Daca Creationism nu e, atunci ce e, daca nu-i nici Evolutie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si una si alta intr-o simbioza complexa , cele doua concepte nu se exclud ci se sustin reciproc , problema este una de forma , omul incearca sa dea forme acestor concepte de aici zanzania si antiteza dintre ele ! E simplu si complex deopotriva !

      Ștergere
    2. :)) Domnule, poi intreaba-l pe "inteligenta program". Sigur iti va da 900 000 de variante BINE SCRISE si editate :)) hahaha!

      Ștergere
  4. Totuși, cifra s-ar putea sa fie mult mai mare pentru ca studiul s-a facut numai pe cifrele celor din Israel si Australia. Asa ca sintagma "provenite de la sistemele de sănătate ale unor ţări precum Israel si Australia" nu e corecta. Nu se vorbeste nimic despre celelalte tari din Europa, America (de Nord, Centrala si de Sud) si celelalte tari din Asia. Oricum daca numai din cele 2 tari sunt 13 mil. de morti datorate vaccinului, va dati seama cate sunt la nivel global.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În niciun caz nu s-a afirmat despre 13 milioane de morți în cele 2 țări. Pe baza frecvenței presupus descoperite de cercetător, s-a făcut o aproximare, raportat la numărul total de vaccinări și s-a ajuns la cele 13 milioane, calculate la nivel mondial.
      Pentru Dumnezeu, puțină logică nu strică... 13 milioane din cele 2 state era genocid... Și ne mai miram de nivelul de analfabetism funcțional din țara noastră...

      Ștergere
  5. Dezvăluiri șocante. Ministerul Sănătății a recunoscut că antiviralul Kaletra ucidea pacienții Covid

    După ce a ucis bolnavi pe bandă rulantă, cu un vârf de decese în toamna anului 2021, Ministerul Sănătății a transmis secțiilor de boli infecțioase,  abia în ianuarie 2022, să nu mai administreze antiviralul Kaletra, pentru că pune în pericol viața pacienților Covid, dezvăluie dr. Tatiana Uruioc. Mai mult, la câteva luni de la izbucnirea pandemiei, medicii din spitale s-au prins că boala Covid era o pneumonie și au tratat-o ca atare, confirmând încă o dată abordarea dr Flavia Groșan.

    Kaletra (lopinavir/ritonavir) a omorât bolnavii Covid, așa cum am tot susținut în perioada de vârf a pandemiei, în materialele publicate în Ziarul Național. Acum aflăm că și Ministerul Sănătății a recunoscut acest lucru, însă abia după valul de morți provocat în toamna anului 2021.

    ⭕️ https://www.national.ro/coronavirus/dezvaluiri-socante-ministerul-sanatatii-a-recunoscut-ca-antiviralul-kaletra-ucidea-pacientii-covid-788213.html

    RăspundețiȘtergere
  6. As vrea un studiu care sa arate : dupa vaccinare, vaccinul odata intrat in celula prin receptori, asemeni unui virus, in citoplasma arn-ul mesager este citit de ribozomii care comanda celulei sa fabrice proteina spike codificata de arn.
    Daca nu intra in cromozomi si nu se insereaza in lantul genetic, arn-ul ramas in citoplasma este citit la 20 de minute, timp de 72 de ore de ribozomi si se comanda de fiecare data producerea proteinelor spike. Dupa 72 de ore arn-ul mesager este degradat si eliminat. In acest caz avem un numar fix si relativ mic de proteine spike care pot fi anihilate in cele din urma de limfocitele T, si subiectul nu va mai avea probleme de a capata boli autoimune, cancere, cheaguri, etc.
    Dar daca arn-ul mesager intra aleatoriu in cromozomi prin intermediul unor enzime din line1- transcriptaza inversa, isi mai adauga un lant devenind adn mesager si se insereaza in lantul genetic al unor cromozomi, si din acel moment celulele vor fabrica mereu proteine spike, care se vor raspandi in corp si se vor fixa in organe, splina, ficat, inima, ovare, pana la moartea subiectului.
    Proteina spike fiind o toxina, un prion, va provoca o paleta larga de boli in intervale de timp variabile, de pana la 8-10 ani.
    Doar in acest ultim caz subiectii vor muri sigur intr-un interval de timp care depinde de concentratia dozei primita, de rezistenta sistemului imunitar, etc. Restul, la cei la care arn-ul nu s-a inserat in lantul genetic din cromozomi, ar trebui sa scape cu viata.
    Asta este intrebarea la care pana acum nu am gasit raspuns din partea specialistilor. Exista aceste doua situatii, si care ar fi procentul in care arn-ul mesager s-a inserat in lantul genetic al cromozomilor ? Ceea ce de fapt insemana procentul de morti din cauza vaccinului. Nu cred ce au spus unii specialisti, ca absolut toti cei vaccinati vor muri intr-un interval de timp de pana la 8-10 ani. Ei nu au explicat daca corpul produce pana la moarte proteine spike, sau sunt suficiente proteinele spike produse la momentul vaccinarii, pentru a provoca moartea. Si desigur cei care au prins doze cu ser fiziologic au scapat, cei care au prins vaccin expirat sau care nu a fost tinut la - 80 de grade, au scapat, pentru ca arn-ul mesager era deja distrus la momentul vaccinarii si nu mai avea cum sa fie citit de ribozomii care sa comande producerea proteinei spike.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mergeți pe o grămadă de probabilitati iar multe nu sunt astfel.
      Toate vaxxurile au avut concentrații diferite funcție de loturi. Toți medicii au știut cum sunt acele loturi. Ma refer la medicii care au fost în spitale cov.
      Unele loturi au fost placebo. Cam cui credeți că li s a administrat placebo? Cumva vip urilor de orice fel? Cu ce credeți că au fost capsați oamenii bătrâni, oamenii cu boli cronice sau terminale, mari consumatoare de resurse bugetare oamenii care n au avut bani sa cumpere bunăvoința unor eroi în halate albe?
      Exact asa, domnule. Oamenii aceștia injectați cu serul autentic, fie el și mai puțin concentrat vor muri sau vor dezvolta in timp afecțiuni care i vor duce tot la cimitir. Intr un interval de 8 la 10 ani pentru că așa a fost conceput " studiul". Chiar credeți că savanți de renume si ar aruncă kkt in freza avansând ipoteze alarmiste și nereale? Absolut, nu. Sa privim adevărul în fața. De la așa ceva nu se scăpa decât cu lumânări și coliva. Trist dar adevărat. Nici un deget nu este suficient de gros că să ne ascundem după el Nu exista să scapi de proteina Spike.

      Ștergere
  7. Daca la baza ar fi vorba doar de o afacere am sti sa contracaram mecanismul ei de implementare pe viitor . Din pacate nu e vorba doar de afacere aici banii nu prea au contat decat pentru cei care au dus planul diabolic la indeplinire , dar autorii morali nu banii au urmarit ( banii oricum ai lor sunt) ci toata tarasenia a vizat cel putin doua aspecte : DEPOPULAREA si CONTROLUL TOTAL !
    Chiar aseara vorbeam cu un amic din Liverpool si imi spunea ca motivul vaccinarii sale a fost unul de confort , ca nu putea sa mearga unde vroia fara green pass -ul in cauza ! Ma rog cunoscutele ingradiri ilegale puse in practica de autoritati ! Nu s-a gandit ca ar fi ceva rau in acel ser ci doar ca e vorba de o afacere si ca serul e placebo ......acum a fost depistat cu o mistenia gravis galopanta si bradicardie .......

    RăspundețiȘtergere
  8. In Vest in multe aziluri de batrani s-au dus campanii de vaccinare, boostare anti covid avand ca rezultat valuri de AVC-uri in cateva luni(1-3). Astfel multe din aceste aziluri pierzand pana la 75% din batrani s-au desfiintat si au fost transformate in centre de refugiati.

    RăspundețiȘtergere
  9. De remarcat că țările nevaccinate au mortalitate mare de la curentul care-i trage locuitoriinprin geamurile deschise pe la etaje.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)