joi, 2 februarie 2023

Colapsul propagandei ucrainene


Aşa cum propaganda COVID a picat zgomotos, la fel se întâmplă şi cu cea ucraineană. Lumea începe să se trezească din servraj şi să vadă lucrurile aşa cum sunt. Dacă în trecut o opinie contra „zeului de la Kiev” era taxată instantaneu ca inacceptabilă, iată că acum treburile s-au re-flexibilizat. Ba o televiziune mai de nişă dă ştiri „contra curentului”, ba câte-un realizator important dă semne că s-a trezit, ba, la un moment-dat, chiar cei care „erau setaţi” să joace cartea susţinătorilor radicali colapsează, căzând în argumente jalnice.

Desigur, nu e cazul cuplului tragicomic Borcan-Cioroianu, primul doar isteric, în timp ce celălalt mimând profunzimea în superficialitatea sa. Indivizii de acest gen sunt incorigibili. Mă refer totuşi la oamenii care nu au uitat că posedă o cutie craniană şi care mai au un dram de demnitate. Acolo se văd semnele trezirii, nu la idioţii care, indiferent de întorsătură, vor rămâne blocaţi în slogan precum vechile plăci de patefon.

Însă toate aceste „revelaţii” nu vin de la sine, ci de jos în sus. Trezirea de fapt e la baza societăţii, la populaţie, care a devenit din nou imună la propaganda pro-ucraineană. Dacă iniţial oamenii erau dispuşi să strângă puţin cureaua - la fel cum li s-a spus iniţial şi la COVID că va dura „una - două săptămâni” - s-au trezit că dincolo de cureaua care-i strânge până le ies ochii din cap a mai apărut şi-un „ştreang al solidarităţii” de gâtul lor care riscă să-i lase definitiv fără aer. Iar în aceste condiţii propaganda efectiv se prăbuşeşte.

Oamenii văd limpede că un copil ucrainean primeşte alocaţie de peste zece ori mai mare decât un copil român. În timp ce copilu român are nevoie ca de aer de laptele şi cornul distribuit la şcoală, copilul ucrainean se plimbă cu părinţii lui - şi ei beneficiari de subvenţii de la statul român - în maşini de peste 100 000 EUR, într-o perpetuă vacanţă! Vara la mare, iarna la munte, trai neneacă pe banii statului român. Şi dacă mai eşti şi şmecher şi mai tragi ture prin mai multe ţări europene înregistrându-te ca refugiat ucrainean, culegi de peste tot roadele meseriei tale de refugiat de lux. 

N-ai cum să nu vezi ca român, scufundat în sărăcie şi cu jugul statului pe grumaz, cum întreaga propagandă e falsă. La TV propagandiştii vorbesc despre „bieţii ucraineni” de care tu te loveşti în mall sau în restaurantele de lux, văzându-i fără niciun stres şi fără apăsare. Ba, mai mult, când conduc pe drumurile publice, o fac de parcă-ar fi venit cu strada de-acasă. Oricum e consemn: niciun miliţian nu se apropie de ucraineni.

Presiunea la care s-a ajuns deja e insuportabilă. Colac peste pupăză, autorităţile locale avide de bani au mai crescut şi impozitele. Vă daţi seama cum se simte un brav locuitor al Sectorului 1 care tremură în „frigul franţuzesc” al Clotildei şi care se trezeşte că, după ce tot anul suportă putoarea gunoiului, la început de an trebuie să-i plătească paraşutatei un impozit majorat. De ce? Că aşa-i la colonie!

E clar că se duce de-a berbeleacul toată retorica. De asemenea, peste toate problemele, vin ştirile reale care, în ciuda blocajului, tot îşi fac loc. Lumea vede cu ochii liberi că de fapt altfel stau treburile acolo, că nu ruşii trag în clădiri civile ci tocmai ucrainenii, că nu ruşii sunt criminalii de război, ci tocmai acuzatorii lor. I-au făcut o imagine de monstru lui Prigojin, dar culmea, tocmai monstrul a fost cel care i-a presat pe ucraineni să preia cadavrele soldaţilor care le muriseră în Soledar. Comparaţi asta cu barbaria ucrainenilor care au executat prizonierii ruşi şi s-au mai şi filmat făcând vitejia!

De asemenea, vin informaţiile reale despre „mega-armele aşa-zişilor aliaţi”. Se face paradă cu tancurile Leopard, în condiţiile în care cu câteva luni în urmă niciunul dintre tancurile respective n-a reuşit să termine întreg un exerciţiu de rutină al armatei germane. Parcă erau tancurile armatei noastre pe care le trimiseseră ţărăniştii împotriva minerilor şi care şi-au dat duhul pe marginea autostrăzii. Ieri am dat o ştire cu două vehicule blindate(Puma) care-au reuşit să se ciocnească frontal tot la un exerciţiu de rutină, rănind grav 12 soldaţi. Mai vreţi? Poate aţi auzit de ancheta din armata Angliei deoarece ăia din marină s-au trezit să improvizeze reparaţia unui submarin nuclear, lipind cu super glue  o componentă a reactorului. Da, aţi citit bine, nu vă daţi ochii peste cap! S-a făcut mare tam-tam cu HIMARS-urile. S-au dovedit a fi un hoax. Au reuşit câteva lovituri şi cam atât. Acum, din disperare, americanii vor să le dea nişte rachete noi cu raza de aprox. 150km. 

A bubuit şi treaba cu minunea Abrams. S-a dovedit încă înainte de a intra în Ucraina(unde parcă văd că nici n-o să calce!) că e un tanc prost, scump şi absolut neperformant în teren. Aşa cum l-au bubuit desculţii lui Saddam, la fel îl vor bubui şi ruşii acum. Nu-i mare scofală. Partea interesant e că la ruşi deja se fac concursuri cu premii. Astfel, o firmă din Sankt Petersburg a anunţat că va oferi 70 000$ celui care va distruge sau va captura primul tanc occidental livrat Ucrainei. Concurenţa va fi mare!

Aşadar, se vede limpede că treburile nu scârţâie doar în Ucraina, ci şi la marii finanţatori ai războiului care sunt mai rupţi în fund ca niciodată. Ca să înţelegeţi până unde merge propaganda, vă voi spune că prin toamnă FMI făcea o predicţie dezastruoasă pentru Rusia, dar şi o previziune destul de urâtă pentru SUA şi UE. Acum, întrucât Rusia nu doar că n-a căzut, dar dovedeşte o performanţă economică incredibilă în condiţiile blocadei economice occidentale, FMI îşi modifică din topor predicţiile, neuitând însă să le coafeze ceva mai mult pe cele ale Occidentului. Aşa s-a ajuns în situaţia hilară de a previziona o creştere economică imposibilă în UE, în condiţiile în care realitatea se vede cu ochiul liber. Cine naiba le mai crede aberaţiile?

În final vă mai spun ceva, anume că Rusia a câştigat războiul sondajelor. În SUA 52% din populaţie consideră că ajutoarele acordate Ucrainei sunt mari sau foarte mari! Peste 60% dintre republicani, dar şi 15% dintre democraţi considerăcă Ucraina beneficiază de sume mult prea mari. În Europa situaţia e şi mai crâncenă, în ciuda măsluirilor grosolane ale politicienilor. În Polonia, de exemplu, societatea este din ce în ce mai vocală împotriva refugiaţilor pe care-i consideră migranţi economici. Peste 40% dintre polonezi sunt împotriva politicii guvernamentale de sprijin a Ucrainei. Şi vorbim de o ţară în care sentimentul anti rus n-a fost niciodată la cote joase! În rest nici măcar nu se mai fac sondaje pentru că ar ieşi dezastruos. De exemplu, în Germania, după multe cosmetizări, s-a dat publicităţii un sondaj în care „doar” 55% dintre nemţi se opun livrării de arme Ucrainei. La francezi nici nu mai are sens să ne uităm deoarece acolo populaţia este într-o proporţie covârşitoare ruptă de guvernarea Macron.

Tendinţa e din ce în ce mai vizibilă: populaţia se trezeşte! Dacă la COVID a avut nevoie de doi ani, iată că acum, după mai puţin de un an, oamenii înţeleg din nou că sunt minţiţi. Şi toată retorica strâmbă se frânge mai repede decât programaseră ticăloşii. Aşa că nu rămâne decât o întrebare: „ce urmează”?

45 de comentarii:

  1. Uneori esti optimist alteori pesimist. Azi esti optimist... Legat de carcalac eu nu cred ca oamenii s-au trezit ci doar am avut noroc de Dumnezeu care a trimis o varianta (Omicron) mai "linistita" si astfel s-a vazut ca vaccinul a fost inutil (dupa ce tarile puternic vaccinate Franta, Germania, Italia aveau sute de mii de cazuri pe zi) cel putin din punctul de vedere al transmiterii. Dupa zeci de ani de "spalare pe creier" a populatiei occidentale trezirea - fara un profund soc (spiritual, economic si social) - este, cred eu, imposibila. Si zic asta mai ales ca daca privim harta vaccinarii din Europa, unde vdem ca tarile estice (foste comuniste) au fost mult mai sceptice in ceea ce priveste vaccinul, semn, pentru mine, ca noi esticii suntem mai putin manipulabili... Pesimist (realist ?) ai fost intr-un articol "La 90 de secunde de Apocalipsă" si din nou optimist cand spuneai ca boicotul functioneaza pentru ca cineva ti-a spus sa nu alimentezi de la o benzinarie. Din pacate, nu, nu a functionat... Toate astea pe mine ma bucura pentru ca arata ca ai si tu indoielile tale si esti departe de siguranta aratata de reprezentantii curentului politic corect (ei nu niciodata indoieli !). Dincolo de toate acestea exista un puternic motiv de optimism cred eu si anume comparatia intre inteligenta, pur si simplu inteligenta, celor ce conduc Rusia si a celor ce conduc Occidentul. Pentru mine unul, acest gand, este tare reconfortant...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi la el dezincriminare: "vaxinul a fost inutil!"

      Alio!

      Vaxinul a fost si a ramas: crima cu premeditare ..... si mai ales fara alt mobil decat: dementa/cretinismul con_genital, adica:

      initial/apriori sprucat/clonat in eprubeta, si apoi slobozit spre dezvoltare in vagin!

      Ștergere
    2. Clar ! Asta-i și părerea mea despre fuck*cin : nu "inutil" ( și varii eufemisme) ci CRIMA PERFECTĂ ( adică cu premeditare ) !

      La ce s-o mai tot dăm pe după cireș ?!

      Ștergere
  2. Britanicii au rolul foarte important in coordonarea masinariei de minciuni ukrane, insa nu prea le-a iesit pana acum. Americanii sunt slabuti la propaganda, drept pentru care au si cedat serviciilor britanice acest rol. Dar yankeii se ocupa de marea planificare strategico tactica militara, drept dovada paba acum sunt intr-un mare dar mare succes militar. Umbla vorba prin kiev, ca vor fugi mai rau ca din Afganistan, iar la Bucuresti sriul sclav deja face planurile pebtru 23 august 44 v2.0 ca stiu foarte clar securicii romani ca nu au nicio sansa daca vin rusii, asa ca e mai bine sa stea in patru labe, e mai safe si asa au stiut tot timpul sa faca in istoria lor de "speciali"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, rahat cu parfum de credibilitate...Cert, securistii romani n-au sanse in fata rusilor! Ma indoiesc ca romanii vor "intoarce armele" impotriva "occidentului colectiv", ca sa existe un 23 August v.2.0...

      Ștergere
    2. Bună glumă, dar uiți cine au fost cei care au realizat 23august în primul rând. Tot ei la butoane și acuma, să nu ne facem iluzii. Încă.

      Ștergere
  3. urmeaza "extraterestrii"... ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. De la firul ierbii situația se vede un pic diferit. Ok, după o exponențială abruptă, a urmat un platou (ce-mi place să mă exprim academiC Ca nenea Tătaru-șuvițaru')destul de extins și acum s-a inversat trendul dar e muuuuuult mai moale căderea decât în comparație cu pandemuia. Și asta se datorează imensului sentiment anti-sovietic/ anti-comunist care e asociat cu rușii în mod complet eronat. Să nu mai zic de faptul că este oricând posibil să se re-inverseze la cam orice false-flag bine regizat de ucri&asoc... Așa că mai e mult până departe....
    Este însă lăudabil faptul că, din nou, ca și la rejectarea vaxxinului, românii sunt printre primii care ies din ceață, ceea ce nu e chiar puțin lucru, dacă ne gândim cu ce IQ ne creditează sataniștii occi. Să-i mulțumim lui Dumnezeu că ne deschide ochii măcar la pericolele astea extreme (că în situațiile normale călcăm în străchini cam des...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fane,

      tu deosebesti Trendul de Tendinta?
      Adica: stii cand privesti - ti se arata - un Trend, si cand privesti - ti se arata - o Tendinta?
      Ca daca nu stii sa faci diferenta, d-aia si ajungi ca sa le confunzi=identifici nefericit/gresit!

      Ștergere
    2. @DD, de ce nu mi-ai publicat răspunsul pe care l-am dat ineptului care nu știe sau se face că nu știe (pentru a se băga în seamă) că trend =tendință!?!?! Adică pe mine mă tai dar pe inept îl lași...! Bravos!

      Ștergere
    3. Fane,

      normal/natural, ca Trendul nu-i Tendinta si nici viceversa, deoarece:

      Trend, inseamna o directie/un sens care ramane constant oricat ai prelungi observatia lui in Timp, chiar si mergand spre Infinit;

      Tendinta, inseamna o directie/un sens care variaza (in ultimele decenii, chiar aparent complet AIUREA) in acelasi Timp ..... in raport/in comparatie cu Trendul constant = doar variabil (creste sau scade strict) insa ramane vesnic/etern invariant pe sens/directia lui in Timp.

      Cel care ascunde deci diferenta = face confuzia intre Trend si Tendinta, o comite zic eu intentionat/premeditat, pentru ca:

      "s-o poata da la-ntors" doar atunci cand, precum si cat ii convine lui!

      Cel ce confunda Tendinta cu Trendul, adica considera Tendinta ca fiind o ProGnoza, pe a carei "variabilitate" se poate baza (in ciuda faptului ca nu cunoaste Trendul sau il identifica gresit ca fiind unul si acelasi lucru cu Tendinta) nu poate realiza nici o PreViziune/Anticipatie corecta cu privire la o evolutie oarecare analizata (in acest caz realmente "anal_izata", pentru ca chiar este scoasa la fel ca "Asul" din GaoaZa Obscurului Cuantic/de pe Maneca) decat:

      intr-un mod accidental/intamplator/la noroc-zar!

      Ștergere
  5. Urmeaza invazia extraterestra. Cea falsa, precum toate pana acum, evident. Ca de muuult am fost invadati undercover de aceste specii parazite, invazive si regresive ce isi doresc supunerea Constiintei Umane, resursa cea mai valoroasa din intreg Universul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim2 februarie 2023 la 12:34

      la cat de "inumane"/"draconice" se manifesta unele evenimente, n-ai cum sa nu tii sub observatie/drept ipoteza de lucru, inclusiv fenomenul "extraterestru"!

      Daca e sa ne luam, atat dupa vizionarul Jules Vernes, cat si dupa diferite alte "surse" mai mult sau mai putin religioase, am putea presupune in mod intemeiat faptul ca:

      "omenirea" se afla la a mai multa "generatie"-"renastere"!

      Adica: adevaratii oameni de stiinta - doar cei divin inspirati asemeni lui Noe - chiar au reusit ca sa se salveze de atacul "animalelor neevoluate", emigrand pe alte planete, si nu mai tin neaparat, nici sa ignore, dar nici ca sa intervina in ceea ce continua ca sa se petreaca pe Pamant, contra Vointei Creatorului Universal!

      Ștergere
    2. Se pare ca Dumnezeu, ca sa se asigure ca nu mai pateste la fel cum a patit cu Fiul Risipitor, si sa fie nevoit ca sa-l alunge din Rai, ne-a lasat pe toti "mostenitorii" Sai, ca sa ne nastem pe mama Geea!

      Si, doar daca ne dovedim a-I ramane vesnic/etern loiali - dupa mai multe incercari - atunci numai pe aceia "ii va ridica alaturi de El la ceruri/in Rai"!

      Ștergere
    3. De ce credeti ca Romania abundă de astrologi si numerologi, terapeuti si paranormali ce nu văd nici la un m in fata nasului?
      Pentru ca acesta e planul intraterestru: abateti fraierii de la clipa prezenta, acel Acum in care Iisus ne-a invatat sa traim daca vrem in Dumnezeu, ca sa le modificati timpul personal. Indeparate de Dumnezeu Creatorul si nu Arhitectul cum se fandosesc masonii, oile se ratacesc prin timp...Si nu mai gasesc calea. Si stau si se inchina la idoli fabricati de asa zisi guru sau chiar preoti lipsiti de Har. Si uite asa, dupa 2000 de ani de asteptare, oile de pe pamant nu s-au prins ca se invart in roata mare a circului, unde circarii scot din jobene iluzii, razboaie, sisteme precum comunism, capitalism, religii falsificate, vreun guru beat ce se crede Iisus si multe alte minunatii ce ne determina sa ne amagim si sa ne pierdem timpul si viata cu prostii si flecuștețe.

      Ștergere
    4. Bravo Maria-Aurelia!

      Masonii zic, ca Dumnezeu Insusi le-ar fi incredintat lor "oile" Lui, pentru ca ei sa se preocupe de ele, primind drept plata pentru munca lor:

      cateva oi, cu care se faca cel putin acelasi lucru, cu cel pentru care le-a Creat Dumnezeu!

      Si masonii, in loc ca sa le inmulteasca le mulg/storc - si le si sodomizeaza - pana cand le curge sange, si ajung astfel ca sa se si rareasca/imputineze in loc ca sa le creasca numarul!

      Dumnezeu S-a prins insa, ca masonii nu sunt pastori cinstiti - ci sunt niste ciobeni perversi - si urmeaza cat de curand "ca sa le stinga lumina si la ultimul/cel de-al treilea ochi", pentru recidiva in forma continuata!

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Vise umede prietene! de unde atita furie. Tu nu observi ce mincam, ce bem?
      Ca doar "Esti ceea ce maninci"

      Ștergere
    2. Urmeaza scaderea graduala a confortului populatiei ca urmare a deficitului ACUT de energie electrica, insotit de ramificari in diverse directii social-economice.

      Ștergere
    3. Anonim2 februarie 2023 la 18:33

      "Vise umede prietene! de unde atita furie. Tu nu observi ce mincam, ce bem?
      Ca doar "Esti ceea ce maninci" "

      Ai perfecta dreptate: ce furie?
      Cufureala?!

      Ștergere
    4. Eh, lasă, ca privarea de confort te poate ajuta sa te dezatașezi de corpul fizic. Poate ca illuminati s-au saturat de noi si ne împing din spate sa mai plecam si prin alte zone ale Universului infinit.
      Comoditatea adoarme sufletul si mintea este barieră.

      Ștergere
    5. @Vise umede prietene! de unde atita furie. T

      Ma refeream la FURIOS SI IUTE X
      Ieri a avut premiera trailerul la film
      https://youtu.be/oi57rbk9xok

      dar pentru astia ca tine care una citesc si alta pricep am o dizertatie care ai inceput-o tu

      FURIA organelor interne se referă la durerea sau disconfortul resimțit în interiorul corpului, cum ar fi stomacul, ficatul sau intestinele. Acestea pot fi cauzate de o serie de probleme, cum ar fi infecții, inflamații, disfuncții ale organelor sau tulburări digestive. De exemplu, durerea abdominală poate fi cauzată de probleme digestive, cum ar fi indigestia sau infecția tractului intestinal. De asemenea, ficatul poate fi afectat de boli precum ciroza sau hepatita, cauzând durere sau disconfort în această zonă.
      Organele interne din corpul uman pot fi comparate cu oamenii din sistemul unei organizații. Fiecare organ din corp are o funcție specifică și importantă, la fel cum fiecare membru al unei echipe are un rol definit și esențial în realizarea obiectivelor organizației. La fel cum un organ poate fi afectat de probleme care îi reduc capacitatea de a-și desfășura funcția, la fel un membru al echipei poate fi afectat de probleme care îi reduc capacitatea de a-și îndeplini rolul. La fel cum organele interne trebuie să lucreze împreună într-un mod armonios pentru a asigura funcționarea normală a organismului, membrii unei echipe trebuie să lucreze împreună pentru a realiza obiectivele comune ale organizației.

      DECI TOTI SUNTEM LEGATI UNII DE ALTII, SUNTEM UNUL SI UNA ATAT CU CEI BUNI CAT SI CU CEI RAI
      si daca stomacul tau va manca prea multe fecale se va INFURIA pe cap, si capul SARPELUI e destinat sa fie zdrobit de CALCAI,
      ADICA DE CEI MAI DE JOS OAMENI DE PE PLANETA
      Si Sarpele in maretia sa se va crede destept dar nu stie ca CALCAIUL il va zdrobi, deoarece Sarpele ignora tocmai calcaiele.
      Am atata furie ca pot alimenta toata planeta, si am atata furie incat ma voi folosi de ideologia sistemului din FAST X ca sa dobor ideologiile sistemului.
      FAST X devine biserica si credinta si partidul nostru, al celor furiosi.
      Si tot ce predica VIN DISEL voi predica si eu tuturor. Ca sa interzica asta, eroarea asta din Matrix ce am dedtectat-o, ar trebui sa distruga toata industria de film, si sa interzica FURIOUS SAGA, care devine o credinta vizuala de actiune impotriva sistemului de control.


      Marele Preot al Furiei X

      Ștergere
    6. Multumesc pentru efortul cu explicatiile "marele Preot al furieiX:)". N-ar strica insa sa-i cunosti mai indeaproape pe acesti "furiosi", pe Vinii DiseiLASII holiudieni, sa vezi de fapt, in relitate ce-i de capul lor. Te asigur ca nu mult!
      cheers,

      Ștergere
  7. Despre masonerie, am aflat in anul 1996. Deci, cu 27 de ani in urma!
    Fusesem pe atunci selectat ca sa lucrez pentru Mercedes-Benz, in pozitia 4 din Top 3. Am fost poate cel mai important personaj - dupa anumite case de avocatura internationale si Big 5 deveniti Big 4 - cel care a "predat" direct leasingul=finantarea comertului exterior: atat BNR-ului, cat si MF-ului din Romania.

    Florian Pittis mi s-a parut atunci a fi unul dintre "zidarii lumii" ce merita pretuiti, spre deosebire de ambitiosul "Mester Manole" national, care nu doar ca si-a sacrificat familia proprie (sotie si fiu) pentru orgoliul personal/profesional, ci nici macar n-a realizat ceva durabil pentru "mostenitori", in ciuda sacrificiului facut!

    Vreti ca sa continui povestirea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😁😁 Da, te rog!
      Am si eu teoria mea despre masoni. Ca ei sunt spirite ancestrale( atlantii?) ce au gresit fundamental sistemul in care traim, crezandu-se mai presus decât Creatorul. Un arhitect nu poate sa creeze ceva viu. Si de atunci ne nastem in sistemul masonilor. Ei sunt stapanii sistemului dement. Din fericire, nu sunt si stapanii Creatiei. Periodic, cand prostii de noi ne inmultim si le dam batai de cap, incep sa ne
      " secere". Masonii isi perpetueaza specia degenerata atragand in masonerie oameni talentați si Vii. Ca Pittis si altii. Care devin fațada onorabila a masoneriei. Asa isi cosmetizeaza ei interiorul intrat in putrefactie de atata nesimtire si impostura.
      Tot timpul vaneaza geniali si creativi ce devin sclavii celor din spatele cortinei, adica ai celor ce manipuleaza banul si puterea pe pământ.
      Saracie cu ciucuri, cum zicea o taranca româncă...

      Ștergere
    2. Pittis a fost cu sortulet, dar când alerga de unul singur, a trecut pe lângă un semafor care clipea pe galben și a realizat că întotdeauna ajunge pe locul 2.De aceea "frații" i-au făcut cunoștință cu nea' Radu.

      Ștergere
    3. Maria-Aurelia,

      ce bine ar fi, daca oamenii s-ar informa tot atat de mult cat te-ai informat tu, si daca ar refuza ca sa ajunga "unelte", de care masonii/"mesterii" se dispenseaza/ii disponibilizeaza imediat dupa terminarea unei "lucrari", pentru ca sa nu afle niciodata nici cui, si nici cum ii foloseste "lucrarea"!

      Ștergere
  8. Nu toti "intermediarii" au "exclusivitate"!
    Unii raman/mor simpli "carausi"!
    Si nu-si amortizeaza din "comisionul" incasat:
    1) nici cheltuiala/uzura cu propria existenta,
    2) nici uzura "mijloacelor fixe" investitie proprie exclusiva, precum achizitie si intretinere sediu social, si/sau achizitia si/sau intretinerea fortei de munca "angajate" si/sau "salariate", si cu atat mai putin a celor cu achizitia si intretinerea mijloacelor de transport/distributie.

    Nu pot sa spun decat:

    blestemati sa fiti toti parazitii = intreprinzatorii atarnatori cu infatisare/aparenta de "oameni de afaceri", care ati vrut si continuati sa vreti ca sa aveti "succes" cu orice pret .... asemeni Mesterului Manole (mai bine ati fost Mesteri Celentano din "Las Fierbinti") din Balada - de sorginta masonico-sionista - cu acelasi nume!

    RăspundețiȘtergere
  9. Urmeaza un cocktail cu ¨detoate¨. Cel mai tare ingredient, lagarul digital, patentat de ceainizi,rusi si... ucri.Alte componente, sunt, concomitent: saracia, banii virtuali, alimentatia mult mai precara si falsa, somajul fara bani, caderea pensiilor,amenzi climatice,cartele pe punctaj ¨meritoriu¨, energie canci(din cauza mentinerii ¨sanctiunilor¨ si al unui razbel light/standby),reinventarea altor pandemii(ca doar functioneaza, dovada primul coment al gibonului cu omicronu´, care n-a inteles ca-i plandemie contabila de PCR-uri),conflicte armate prin alte zone(ca intotdeauna) etc. Un melanj din toate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In " Prostia omeneasca", prostii stau sub drobul de sare si asteapta sa le cadă-n cap. Nici nu le trece prin cap sa-si miste dosurile din fata stapanului calculator sau telefon.
      Puneti umarul la construirea acelui baubau digital de care va temeti. Propria inchisoare. Propriul mormânt.
      Singuri va scrieti viitorul. Si cand se va implini cum l-ati scris, o sa va credeti profeți.
      Tot in Prostia omeneasca a minunatului Creangă, alti prosti carau soarele in casa. Acei prosti sunt masonii. O casa fara ferestre, inchisoare mentala, nu va fi luminata in vecii vecilor!

      Ștergere
    2. Maria-Aurelia,

      iti dai tu seama?

      Ca, asa cum Eminescu ne invata despre Universul cel Himeric in "Scrisoarea I", despre ProGnoza si PreViziune in "Glossa", si despre Viteza Luminii in "Luceafarul", prietenul sau Ion Creanga ne invata despre:

      "Soarele furat cu Sacul/Oborocul", respectiv despre:

      "Inghitirea Luminii de catre Gaura Neagra"!

      Ștergere
    3. Maria-Aurelia,

      vad ca te-ai cam abandonat de vreo 5 ani incoace.
      Nu mai astepti pe nimeni drag?
      Ti-ai pierdut increderea ca inca exista, si c-o sa si apara?

      Asa a simtit si Penelopa, dar Ulise a revenit asa cum a si promis!
      Telemah Fiul lor, nu si-a pierdut niciodata aceasta incredere!

      Ștergere
  10. Senzațional: Jimmy Dore la Tucker Carlson!

    În America, marți 31 ianuarie 2023, s-a constatat o furtună... s-a declanșat o... extorsiune al unui... degajament al... unei construcții de... într-o apă... și după care... vă puteți uita.

    https://twitter.com/jimmy_dore/status/1620681497362726914

    În America, marți 31 ianuarie 2023, s-a rupt un burlan. Dacă pe ăștia doi nu îi leagă urgent, s-ar putea ca o mulțime de alte burlane să crape. Ca în URSS în ultimele luni ale lui Gorbaciov. Să sperăm!

    Ce zice Jimmy Dore (traducere):

    Noi suntem cei care provocăm acest război, la fel cum am provocat războiul din Ucraina. Noi provocăm acum un război cu China și cine beneficiază de el vă spun imediat.

    Inamicul vostru nu este China, inamicul vostru nu este Rusia. Dușmanul vostru este complexul militar-industrial care a jefuit această țară de sute de miliarde și de trilioane de dolari.

    De câte ori vom mai avea un secretar al apărării care să spună: "Hei, nu putem justifica două trilioane de dolari la Pentagon"? Ceea ce s-a întâmplat de două ori în timpul vieții mele.

    Deci, din nou, oamenii sunt... Mașina de război nu poate fi oprită. Cine conduce această țară? Mașina de război! Cu siguranță că nu este Joe Biden cel care ia aceste decizii.

    Aș vrea să știu cine ia aceste decizii și vreau doar să reamintesc tuturor: Statele Unite sunt teroristul lumii.

    În ultimii 20 de ani am dat foc Orientului Mijlociu, iar acum facem un război prin procură în
    Ucraina, pe care noi l-am provocat, NATO l-a provocat. Și tocmai a fost recunoscut faptul că noi l-am provocat de către fostul prim-ministru al Germaniei.

    Iar acum încercăm să ... cu China și ei prezic un război. Din nou: China nu ne va invada, China nu este inamicul nostru.

    S-ar putea să avem un război economic. Despre asta este vorba. Acestea sunt războaie economice.

    Acestea sunt războaie pentru...

    În Ucraina este vorba despre gazul natural lichefiat și despre a ne asigura că Germania și Rusia nu se vor uni niciodată, pentru că ne temem de resursele naturale și de forța de muncă a Rusiei și ne temem că se vor uni cu Germania, cu tehnologia și capitalul lor. Și de aceea am aruncat în aer conducta Nord Stream, de aceea facem războiul din Ucraina.

    Totul este despre hegemonie, imperialism și economie și dacă avem un pușcaș marin pe undeva, el este acolo pentru că cei care l-au trimis sunt pe cale să fure niște resurse naturale dintr-o altă țară, în timp ce toată lumea țipă despre ce băiat rău este Putin pentru că a invadat Ucraina.

    Statele Unite ocupă în prezent o treime din Siria, care treime este cea care are petrolul. De unde știu eu că suntem acolo ca să le furăm petrolul? Pentru că așa a spus președintele Statelor Unite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai e mult, si Rusia va elibera si Siria si Ucraina de teroristii nazisti.

      Si va conlucra cu ele atat la vindecarea/iertarea reciproca, cat si la reconstructie!

      Rusia - impreuna cu China - vor contribui poate, chiar si la eradicarea barbariilor si cruzimilor reciproce manifestate in cadrul Islamului!

      Ștergere
  11. Urmează FAST & FURIOS 10
    Urmează FURIOUS SAGA, adică curse stradale, furturi, spioni și familie.
    Ieșitul cu mașina pe ardere internă deja este ilegal potrivit noii ideologii care vine, furturile sunt legalizate doar pentru elite, pentru noi ăia dintre blocurile gri tot interzise sunt, spionajul începe din grădiniță, deci acum noi vom spiona mașinile și poliția și serviciile, ceea ce oricum e interzis să spionezi securici dar nu imposibil azi, și nu în ultimul rând familia care deja e interzisă în occidentul colectiv. Familia aia normala unde toți se întâlnesc și fiecare are un loc la masă.
    Asta vine. Furia oamenilor.
    Și cine nu se va înfuria va deveni bateria lor.
    Tot furioasă, dar furia aia îi va alimenta pe ei, nu familia. La familia.
    Așa că fură pentru familia ta, spionează statul și ferește-te de ei ca de draci, condu mașini furioase nu mașini de golf, și iubește-ti familia, nu ideologia bateriilor-oameni atomizati automatizati fracturati.
    Fii furios și fii rapid, atât de rapid încât niciodată vreodată să te prindă statul cu ceva sau vreo autoritate care se proclamă deasupra familiei.
    Familia e singura biserică, ideologie și partid pentru care merită să sacrific orice, inclusiv tone de proști marxisti inutili evoluției spirituale dar extr3m de utili sistemului nervos central al propagandei.
    Și cine nu respectă familia va cunoaște nu furia oamenilor ci a întregului Univers care este o familie, nu stele atomizate cum prost ne spală pe creier știința lor.
    Eu copiilor mei nu le spun de corpuri cerești, ci le spun de Mama Pământ și de Tatăl Sorescu. Atât de mult m-am înfuriat încât le arăt că în tot și toate există familie, există o istorie. Și ei pot câștiga doar când inventează cuvinte cheie care rup legăturile de familie și istoria.
    Voi nu simțiți furia care vine?
    O să o simțim toți într-un fel sau altul.
    In vremurile din urmă nimeni nu scapă, nici măcar un fir de păr.
    Așa că luați-vă furia înapoi și familia, că furia lor ne-a luat țara, președintele, parlamentarii, senatorii, ministerele, banii, spitalele, doctorii, farmaciile, fabricile, uzinele, oamenii muncitori, copii,... Au luat tot. Nu mai avem nimic din ce am avut.
    Vă mirați că secta Suveranilor crește și are priză in mediile mai subculturale? Și râdeți de ei pe Facebook?
    Așa o sa ajungeți toți.
    O sa aruncați buletinele și toate actele lor de proprietate. O sa deveniți toți ilegali in mod legal. Ei o să ne scoată in ilegalitate mereu.
    Ca in pandemia in care casa ta devine pușcăria ta, și faptul că consumi inutil curent electric te face direct infractor.
    Voi a-ți înțeles furia mașinilor pe oameni? Sau furia celor care se folosesc de sisteme să ne fure tot ce avem?
    Pentru că va veni ziua in care ori ești tu furios și iute, ori cazi sub roțile lor furioase.
    Cu câțu furie au vaccinat ei pe toti!!!
    Unde sunt azi vedetele alea furioase care mă certau că nu ma înțep?
    Acum e rândul meu să fiu furios. Și voi fi la fel de nemilos, pentru familie. Nu pentru sisteme și ideologii sau biserici sau secte sau politruci.
    Politrucii sunt dușmanii de moarte ai familiei și deci merită toată furia disponibilă într-o piață de desfacere. Jos politrucii!!! 💪



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este!

      Va veni iar foarte multa Furie contra Inteligentei Artificiale!

      Mult mai multa decat a venit la prima mineriada, atunci cand s-a strigat pentru prima data pe planeta:

      "Moarte Intelectualilor Artificiali!"

      Si toata lumea a inghetat subit/instant!

      Ștergere
  12. Cel mai mare colaps de propaganda este de la cei mai vehemenți dictatori ai pandemiei din Australia. O înfrângere zdrobitoare pentru toți cei care m-au iritat cu propaganda lor.

    Citez: "Organizatorii de la Australian Open au luat o decizie surprinzătoare înainte de ediția din 2023 a turneului de Grand Slam. Mai exact, jucătorii care vor participa anul acesta la turneul major din Melbourne nu vor fi nevoiți să facă teste COVID-19 și ar putea evolua chiar și dacă sunt infectați, a declarat directorul primului Grand Slam al anului, Craig Tiley."

    Deci exact la fel vor face si cu propaganda Slava, 180 de grade invers.
    Cine ar fi crezut în 2022 când 𝙉𝙤𝙫𝙖𝙠 𝘿𝙟𝙤𝙠𝙤𝙫𝙞𝙘 a fost expulzat ca apoi te vor lăsa sa joci și infectat?
    Sa te lase sa joci tenis infectat este o insulta, o bătaie de joc și o frauda umilitoare pentru toate vedetele care făceau propaganda pe rețelele de socializare și la TV. Pentru Parafat ar trebui sa fie absolut inutil tot ce a făcut.
    Cum se simte o vedeta de genul asta plătită sa facă propaganda, când a depus o munca titanica 3 ani după care a fost totul efectiv degeaba și acuma și-o încasează de la opinia publica în mod dizgrațios?
    Exact asa o sa pățească toți generalii de la TV cu Slava.

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.alertadigital.com/2023/02/01/el-documental-almas-muertas-en-exclusiva-en-ad-todo-el-entramado-de-corrupcion-que-enreda-al-ejercito-ucraniano-al-descubierto/
    Documentarul „Suflete moarte” arată clar că poporul ukrainian a început să vadă cruda realitate și minciuna din ea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu colapseaza propaganda ucraineană, deoarece oricine se da ucrainean si merge pe front sau este chiar ucrainean au devenit fără să știe niște bețe de chibrituri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnu` Dan,

    va rog, dati-ne domnule posibilitatea de a ne exprima liber inclusiv cu "desene" si "imagini" ca atasamente la comentariile noastre, si nu doar prin intermediul scrierii.

    Lasati-ne ca sa putem incarca direct "poze" - creatie proprie/privata, si/sau deja consacrate uzului public nelimitat/depersonalizate - care sa ne insoteasca scrierile.

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnu` Dan,

    ma straduiesc sa gasesc solutia pentru a putea posta niste grafice la comentariile mele viitoare, astfel incat sa ajung ca sa le dau lui Cathie Wood si Inteligentei ei Artificiale sabotaj la temelie!

    Pentru ca daca lumea nu prevede viitorul asa cum este el cu adevarat, o sa perceapa - confunde - o Halucinatie/o Iluzie de moment, drept o Realitate Imediata, si-o sa reactioneze sub constrangerea/"Forta" acestui "Imperiu"!

    https://finance.yahoo.com/video/cathie-woods-calls-bitcoin-tesla-004351179.html?.tsrc=fin-srch

    RăspundețiȘtergere
  17. Se pare ca VZ incepe sa prinda romani cu arcanul:
    https://t.me/Slavyangrad/31873

    RăspundețiȘtergere
  18. Obscurul nu poate dura in mod normal mai mult de un deceniu!

    Si Regimul Ceausescu s-a straduit ca sa ascunda poporului sau, izolarea la care fusesera impreuna condamnati de catre straini, pentru ca poporul sau sa nu ajunga sa creada ca ar avea un regim slab.

    Deci, "batista pe tambal" nu poate ramane acolo mai mult de 30 ani!

    Pentru ca oricat de tarziu s-ar face, tot apare un tambalagiu care vrea sa dea concert!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu stiu ce sa zic cu desteptarea asta... la carcalac nu s-a desteptat nimeni, norocul nostru a fost ca cumva pe nepusa-masa a aparut varianta asta Omicron. Si nici macar asta, restrictiile au fost ridicate pe 8 martie, la aprox 2 sapt dupa ce a atacat Putin. Daca nu incepea razboiul eu sunt convins ca inca umblam cu masca si certificatul verde dupa noi si probabil s-ar fi vaccinat si ultimii mohicani, nu de alta, dar dupa 3 ani de restrictii clacheaza cam orice om normal.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)