duminică, 19 februarie 2023

Trenul morţii


Am spus-o de la bun început şi n-am fost singurul: deraierea trenului din Ohio e Cernobîlul SUA. Ce-a fost Cernobîlul? Un „leading indicator” al căderii URSS. Exact la fel e şi acest accident oribil în care victime sunt, de asemenea, oamenii simpli. 

Exact ca la Cernobîl, în prima fază autorităţile americane au ţinut secret incidentul, pentru ca după ce treaba a scăpat să încerce minimizarea efectelor ediatice. Însă ceea ce se petrece acolo este un adevărat calvar. De altfel, puteţi lesne înţelege asta din fotografia ataşată, luată de la înălţime. 

Nu trebuie să fii specialist pentru a-ţi da seama că poluarea produsă e imensă. Clorura de vinil este un agent cancerigen, iar „specialiştii” americani spun acum că nu au detectat-o nicăieri. Este o nebunie, oamenii sunt trimişi să moară deoarece autorităţile americane susţin că aerul şi apa sunt curate, că nu mai este niciun pericol pentru cetăţeni. 

Imbecilitatea autorităţilor americane devine de-a dreptul penibilă. Solul, pânza freatică şi cursurile de apă sunt toate infestate, dar „specialiştii” spun că nu-i nimic. Aceiaşi specialişti care demonstrau cu emfază cât de toxică este pentru atmosferă băşina de vacă, acum spun că nu s-a întâmplat nimic. Evident, minciunile se văd din avion. Prin ape toţi peştii sunt cu burţile-n sus, iar problemele respiratorii ale oamenilor au explodat. Ca şi în cazul efectelor adverse ale vaccinurilor, totul e ţinut secret, iar presa tace, arătând mereu în altă parte. Comnismul rusesc a fost mic copil pe lângă ceea ce e comunismul american de azi!

Imaginaţi-vă că acum, la aproape trei săptămâni de la deraiere, încă nu se cunoaşte cu exactitate ce transporta acel tren. Desigur, se vorbeşte despre clorura de vinil, doar că trenul nu transporta doar cloruă de vinil, ci numeroase alte substanţe trecute sub tăcere. De ce sunt trecute sub tăcere:? Pentru că, probabil, adevărul e atât de crâncen încât e necesar să fie transformat în secret absolut.  

Spre deosebire de ruşi, care după ce gluma de la Cernobîl s-a îngroşat, au recunoscut dezastrul, transmiţând absolut toate datele despre explozie, reactor, s.a.m.d., americanii sunt mult mai inconştienţi, încercând să pună batista pe ţambal într-un dezastru chimic aproape de neimaginat. Gabriel da Silva, chimist specializat în chimia atmosferei, cadru didactic la Universitatea di Melbourne, spune că este cel mai mare dezastru ecologic al lumii şi că va afecta întreaga emisferă nordică. Americanii le spun oamenilor să se întoarcă acasă deoarce nu mai e nici urmă de substanţe chimice. Vă daţi seama câtă inconştienţă?

La Cernobîl a fost monitorizat norul toxic şi astfel oamenilor de peste tot din Europa li s-a spus ce să facă pentru a se feri. Aici nimic. Parcă nici nu s-ar fi eliminat substanţe toxice în atmosferă. Sunt 16 zile de la incident şi proasta pe care Biden a pus-o purtătoare de vorbe nu face altceva decât să repete ca o flaşnetă că „vom face multă lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat”. Te doare capul!

Accidentul pe care l-aţi văzut e doar imaginea cea mai vizibilă a putregaiului numit SUA. „Farul călăuzitor al lumii” este de fapt o căruţă ruginită, scârţâind din toate părţile şi încercând să pozeze în maşină de curse. Peste tot în SUA crapă câte ceva care se peticeşte şi se cosmetizează în regim de urgenţă. Asta e reţeta „Build Back Better”? Nu, e doar tăvălugul care nu mai poate fi oprit. Treptat, se întâmplă ceea ce am spus de atâtea ori: omul bolnav al planetei se vede din ce în ce mai clar din spatele ceţii propagandistice prin intermediul căreia s-a marketat ca „veşnic tânăr şi invulnerabil”. Pe măsură ce dezastrele de acolo se înteţesc va fi din ce în ce mai vizibil adevăratul chip al „ţării fanion a lumii”: obosită, îmbătrânită, incapabilă şi ramolită, semănând până la identificare cu preşedintele său „ales”.  

21 de comentarii:

  1. O lectura musai de parcurs, spre dumirire: America’s Dirtiest Secrets https://www.unz.com/lromanoff/americas-dirtiest-secrets/

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vorbea că au fost arestați ziariști care încercau să scrie despre situația de la fața locului. Se mai știe ceva?

    RăspundețiȘtergere
  3. Trenul includea aproximativ 20 de vagoane care transportau materiale periculoase, potrivit unei scrisori trimise de Agenția SUA pentru Protecția Mediului Norfolk Southern.

    Inițial, clorura de vinil și ulterior acrilatul de butii au fost dezvăluite ca fiind eliberate în timpul deraierii. Scrisoarea EPA a enumerat cinci materiale despre care se știe că au fost lansate:

    clorură de vinil.
    acrilat de butii.
    acrilat de etilhexil.
    etilenglicol monobutil eter.
    izobutilenă.

    EPA, care investighează eliberarea de substanțe periculoase, a observat eliberarea acestor substanțe chimice în aer, soluri de suprafață și apele de suprafață la locul deraierii.

    Materialele au pătruns în căile navigabile din apropierea Palestinei de Est, printre care Sulphur Run, Leslie Run, Bull Creek, North Fork Little Beaver Creek, Little Beaver Creek și râul Ohio, precum și canale de scurgere pluviale, potrivit agenției.

    Deraierea Palestinei de Est: Citiți planul de remediere al Norfolk Southern pentru zonă



    Aprovizionarea cu apă Columb: apă potabilă sigură de toxinele trenurilor din Palestina de Est

    Monitorizarea aerului comunitar de la EPA continuă să funcționeze 24 de ore pe zi, ca parte a unui plan de reocupare. Până duminică, 291 de case au fost verificate, în timp ce 181 au rămas de controlat. EPA a susținut că nu a fost identificată nicio detectare a clorurii de vinil sau a clorurii de hidrogen pentru casele finalizate.

    RăspundețiȘtergere
  4. a fost o lovitura data comunitatii Amish?????????????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  5. „Pești și vite morți sunt raportate la o distanță de până la 100 de mile de la fața locului”, a scris Stew Peters, un comentator de dreapta, pe Twitter, fără a oferi nicio dovadă. Tweet-ul a primit peste 40 de milioane de vizualizări.

    Credința într-o mușamalizare a câștigat avânt în zilele de după, pe măsură ce utilizatorii de internet au folosit hashtag-ul #OhioChernobyl pentru a susține că mass-media națională și locală ignoră dezastrul, deși toate rețelele de știri majore și mai multe organizații de știri locale au dedicat cel puțin o anumită acoperire. la evenimente.

    Aceste afirmații au fost încurajate după ce un reporter pentru NewsNation, un canal de știri de televiziune prin cablu, a fost arestat în timp ce filma un reportaj la o conferință de presă și acuzat de încălcare penală și rezistență la arestare. Acuzațiile au fost ulterior renunțate.

    „Cum este lovit un reporter cu „infracție penală”?” a întrebat Chris Cuomo, fosta prezentatoare CNN, care găzduiește o emisiune la NewsNation. „Îți voi spune cum. Acesta este momentul în care oamenii de la putere nu te vor în preajmă.”

    RăspundețiȘtergere
  6. Un alt semn puternic ca ideologia Wokeness e pe ducă. Jefree Star unul dintre cei mai prolifici Trans, a declarat ca Trans e o invenție idioata, și ca cei care inventează chestii de identitate sexuala sunt idioți care se plictisesc din pandemia de acasă, și chestia asta trebuie spusa de o persoana Trans nu de idioții albi white care te fac sa te simți și mai ciudat vorbindu-ti de Trans când ei nu sunt.
    Venind de la o persoana Trans, in comunitatea lor Jefree Star fiind un fel de Elvis, sau rege/regina înseamna o schimbare puternica de paradigma existențială.
    Orice vor zice de acum idioții albi si negri ca Obama-Biden & co. despre Trans e idioțenie alba/neagra (rasism extrapolat politic) care promovează idioțenii (controlul voturilor).
    Bravo Jefree, oprirea idioțeniei Trans trebuie sa înceapă cu oamenii Trans care spun adevarul despre cum sunt ei înșiși manipulați politic.

    https://twitter.com/i/status/1627122608012505090

    RăspundețiȘtergere
  7. mereu m-am intrebat oare ce dovezi le mai trebuie oamenilor ca sa constientizeze ca sunt prizonierii unei clici in varful careia sta cocotat sionismul mondial;in cazul SUA unde oamenii au sansa armelor de asalt ar fi putut sa se coaguleze o armata a civililor si daca nu cu sansa victoriei, dar macar sa fi incercat sa se elibereze de sub jug;dar atomizarea societatii nu permite acest lucru, marile concentrari umane pe care le asigura industria manufacturiera au disparut demult (acum se vede "miscarea" inteligenta a capitalului de a-si muta productia in China (acolo nu poti sa te revolti decat cu pretul vietii)).Asa americanii de rand isi asteapta rabdatori randul la "abator".Ce sa mai zicem de europeni care inghit pe nemestecate toate minciunile clicii si nu dau semne vizibile de vreo fronda.Romania e anesteziata cu totul, ea da tonul supremei prostii si prostiri "intorcand si obrazul celalalt" celor care o siluesc si jefuiesc dupa bunul lor plac.

    RăspundețiȘtergere
  8. Al Doilea Bolnav cu Spume al Planetei _ U.E. .
    Cum a ajuns România gloaba , curva , târâtura , spălătoreasa , femeia de serviciu al AMBILOR BOLNAVI ?
    Să întrebăm oile , berbecii !?
    Pe Cei Care l-au Învins pe al 2-lea Președinte !?
    Cine ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Atâta timp cât va exista acest stat masonic terorist,nu va fi pace și armonie pe planeta

    RăspundețiȘtergere
  10. puțin VX...sora chimică a armei nuke, ambele made in iuesei ?! Contaminarea remanentă a solului, apei și aerului mai mare de un an, efecte Devastation asupra viului din zona afectată.
    Oare le trimitea actorașului, iar pe drum, a făcut pană roata vagonului ?! Cam ca la cernul genevean ?! Lord is Great !

    RăspundețiȘtergere
  11. Se dorește panica pentru ca se vrea preluarea accesului la apa al populației și chiar a celora cu puțuri. In Ohio sa construit o fabrica de chipuri cea mai mare in lume care necesita 50 miliarde galoane apa pe zi. Și după aia americanii planifica sa atace Uruguay și Paraguay pentru a le prelua apa potabilă. In tren erau organe sau persoane de aia a fost incendiat - Canibalismul medical este real. Cate operații de transplant au avut vedetele MASS media politica și Hollywood?! Pacienții din spitalele covid au fost revoltați de organe de aia ajungeau la rude in saci negri și li se spunea sa nu le deschidă! Fentanilul care era in tren este un drog pentru prezervarea organelor pentru transplant și se aduce in SUA in trenuri din China. Iar supradozatii cu Fentanil in SUA in marea lor majoritate ajung donatori de organe! Ilegali care ajung in SUA copii sunt Exploatați după care acei calici se duc la organe iar clinicile sunt pe loc in acele bordeluri pentru elite și doctorii așteaptă sa facă operația chiar acolo. Se întîmpla lucruri oribile in aceasta lume!

    RăspundețiȘtergere
  12. Probabil vor spune ca tot rusii l-au deraiat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Profeția Starețului Ioan Kalaidis (1925 – 2009):
    „Rușii vor lua Constantinopolul și ni-l vor da nouă [grecilor], pentru că vor crede că este în interesul lor. Acesta va fi precedat de un mare rău în America. Atunci europenii vor fi de acord ca rușii să ne dea orașul. Înaintea acestui mare rău din America, europenii nu vor consimți… [...] America va suferi un mare dezastru geologic-biologic pentru devastarea pe care au provocat-o și pentru moartea nedreaptă a atâtor oameni nevinovați”.
    Am auzit și ipoteza cum că acest eveniment de predare a orașului de după războiul ruso-turc va avea loc în 2024. Dar asta este doar o ipoteză ca dată posibilă.
    Angelica B.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai "piatra din Cer" poate împlini aceasta profeție împotriva nmrnkanilor.Aia care trebuie sa cada pe uscat, ca mai vine una ce va cădea în mare.Pe surse!

      Ștergere
  14. Domnu` Dan,

    de ce nu poate fi accesat site-ul?

    "Link-uri recomandate
    Falit - un site de educație financiară"

    Apropos de "educatia financiara" si de "viitorul" Bitcoin = Tehnologiei, sa nu uitam - nicicand - dezvaluirile/revelatiile oferite de Geniul lui Mihai Eminescu, in special a treia:

    " ... 1) În acea nemărginire ne-nvârtim uitând cu totul:

    2) Cum că lumea asta-ntreagă e o clipă suspendată!

    3) Că-ndărătu-i şi-nainte-i întuneric se arată! ..."

    Pe termen lung si foarte lung, chiar si Gauss ne arata prin "Clopot" acelasi lucru, si anume faptul ca:

    Pro_Ciclicitatea nu exista ............ decat ca Facatura Himerica/Diabolica!

    Adica:

    odata ajuns la un maxim - istoric - intri ireversibil pe panta descendenta, si tot ceea ce ai castigat pana atunci, se pierde fara sa se mai intoarca!

    RăspundețiȘtergere

  15. " .... Treptat, se întâmplă ceea ce am spus de atâtea ori:
    omul bolnav al planetei se vede din ce în ce mai clar din spatele ceţii propagandistice prin intermediul căreia s-a marketat ca „veşnic tânăr şi invulnerabil”.... "

    Pai fix pe asta se si bazeaza Occidentul Neo_Colectivist:

    pe Pro_Ciclicitate = pe Crizele Auto-Administrate = pe Injectiile cu Halucino_Gene!

    Adica, pe "reversibilitatea procesului imbatranirii cobailor" = "Tineretea fara Batranete si Viata fara de Moarte!"

    Si nu pe Traditionalismul Sanatos ....... din Est!

    RăspundețiȘtergere

  16. in concluzie:

    daca pe termen lung pana la foarte/extrem de lung, vorba poetului:

    " ... indaratu-i si inainte-i intuneric se arata ..."

    atunci ce mai conteaza "ra(s)bufnirile" pe termene/intervale scurte?

    RăspundețiȘtergere
  17. This is a DISASTER and Biden’s response has made it worse:
    https://www.youtube.com/watch?v=8ox4x3C4Wv8

    RăspundețiȘtergere
  18. echipele de spionaj se lupta intre ele.

    RăspundețiȘtergere
  19. https://beforeitsnews.com/prophecy/2023/02/new-dr-lee-merritt-ohio-chemical-spill-its-not-what-you-think-2538530.html nu muscati momeala cu dezastrul e doar un motiv sa reduca alimentatia.

    RăspundețiȘtergere
  20. au început să-i omoare pe cei ce vor sa vadă efectele dezastrului https://twitter.com/realstewpeters/status/1628565947974909953?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1628565947974909953%7Ctwgr%5Ee4150634eb4fc33c02dfc9725af1089cb6c76078%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.godlikeproductions.com%2Fforum1%2Fmessage5367963%2Fpg1

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)