duminică, 26 februarie 2023

Ticăloşia vrea să ne mâne-n luptă!


Anul trecut în ianuarie eram la apogeul nebuniei. Imbecilii din Parlament se pregăteau să introducă vaccinarea obligatorie. O simţeam şi eu întrucât aveam parte de diverse acţiuni de intimidare. Dincolo de imbecilii trimişi „la comentat pe blog”, care se înmulţeau precum puricii şi deveneau din ce în ce mai violenţi, mă confruntam cu atacuri informatice extrem de complexe. Am ajuns atunci într-un asemenea hal încât aveam trei rânduri de echipamente identice pentru a putea să le schimb după fiecare atac şi să văd ce anume e compromis. 

Vă amintiţi probabil revelaţiile lui Ciolacu, cel care spunea într-un interviu „că-şi simte ameninţat dreptul la viaţă din cauza nevaccinaţilor”. Sper că nu aţi uitat atât de repede! Presiunea pe care o făcea sistemul asupra noastră devenise insuportabilă. A existat însă ceva, anume o magică mobilizare care a oprit nebunia. După ce s-au răspândit liste cu telefoanele parlamentarilor, toţi au fost înecați cu mesaje împotriva vaccinării. Şi s-a petrecut miracolul: s-au speriat! Ştiu din interior cât de rău s-au speriat. La un moment dat un idiot de la PNL cerea pază SPP pentru el şi familia lui deoarece se simte nesigur întrucât e vaccinist şi adept al obligativităţii vaccinării. Prostul avea şi de ce să se sperie întrucât i se confirmase că în spatele mesajelor stăteau oameni normali care-i transmiteau că „dacă din cauza ta cineva din familiile noastre va avea vreo problemă de sănătate, n-o să mai aşteptăm ca justiţia să ne facă dreptate, mai ales în condiţiile în care tu, ca parlamentar, nu ai nicio răspundere legală”. Imaginaţi-vă aceleaşi mesaje multiplicate de zeci de mii de ori. S-au primit cantităţi imense de SMS-uri, presiunea a fost una reală. Şi ceea ce a vrut să ne facă sistemul s-a inversat, transformându-se în presiune inversă, dinspre mase spre sistem. A fost un moment limită, în care Plăvanul a bătut cu pumnu-n masă să se introducă obligativitatea vaccinării iar cei de la PSD au avut curajul să-i spună în faţă că parlamentarii lor nu vor asculta deoarece le e frică. De fapt, frică le era şi liberalilor, iar mulţi dintre ei deja îşi aranjaseră să nu fie prezenţi la votare.

Ultimul atac s-a dat cu ocazia mitingului AUR de la Parlament. S-a dorit ca totul să se transforme într-o mascaradă similară celei din SUA, care apoi să fie dramatizată prin intermediul televiziunilor de casă. N-a fost să fie, s-a fâsâit totul întrucât masa de participanţi de la miting nu s-a lăsat păcălită de aparenţe, nefăcând jocul securiştilor. Tot atunci a venit un raport secret dinspre servicii conform cărora se cam ajunsese aproape de momentul exploziei. Conform raportului, mai bine de 25% din populaţia ţării era „în stare radicalizată” astfel încât pericolul unei răscoale era la cote maxime. Nervos, Plăvanul a spus cu subiect şi predicat că „asta nu va rămâne aşa!”. Doar că s-au rostogolit evenimentele peste el. Între altele, mafia mondială a simţit că peste tot prin lume coarda era întinsă la maxim, astfel încât s-a dat drumul următoarei nebunii, cea a războiului din Ucraina. Astfel, tot narativul COVID a picat, iar imbecilul a ieşit să ne spuă că are „o surpriză plăcută pentru noi, anume ieşirea din starea de alertă”.

Într-adevăr, atunci am scăpat ca prin urechile acului. Nu trebuie însă să uităm că presiunea populară a fost esenţială. Dacă n-ar fi existat presiunea, imbecilii erau setaţi să dea legea, iar majoritatea populaţiei ar fi picat în capcana lor. N-a fost să fie!

De ce vă amintesc toate aceste evenimente? Pentru că şi acum suntem într-o situaţie similară. La mine pe blog au revenit imbecilii radicali, odată cu atacurile informatice complexe. E semn că se coace ceva nasol. 

Ticălosul din capul statului a primit ordine clare să ne bage în război. Metoda e de-a dreptul banală: vom interveni pentru a apăra Moldova, colizionând direct cu interesele ruse din Transnistria. Vaca sorosistă din Republica Moldova îşi face treaba ca la carte, jucând exact cum i se cere. Aici, la noi, idioţii deja proiectează declanşarea procedurii de concentrare a populaţiei la momentul oportun. Prima dată închid graniţele „din raţiuni de securitate”, după care vor lua oamenii cu arcanul. Nu-i exclus să auziţi din gura spurcată a Plăvanului „Români, vă ordon, treceţi Prutul!”. Este un scenariu de coşmar, în care ţările vasal din flancul estic vor merge direct la confruntarea cu ruşii. Motivul?

Americanii ştiu bine care le sunt limitele şi că, mai devreme sau mai târziu, trebuie să se întoarcă la tratatele de bază, asta dacă vor mai dori să fie vreodată parte a ecuaţiei puterii de pe Terra. Tratatele sunt limpezi. Ele, într-adevăr, pot fi schimbate prin război. Însă  nimeni nu e pregătit de război. Ceea ce vor să facă prin farsa ucraineană este să fragilizeze Rusia până la colaps, după care să danseze pe cadavrul său profitabil. Atât englezii cât şi americanii sunt convinşi că acum sunt la momentul „Războiului Crimeei” şi cred că prin războiul-proxy vor câştiga. Dacă nu va fi aşa, vor da foc flancului estic al NATO. Strategia face parte din ADN-ul lor: chiar dacă ştiu că nu vor câştiga, vor dori ca în retragere să provoace cât mai multe pagube. 

Trebuie să înţelegeţi limpede că modul de acţiune al occidentalilor în general şi al americanilor în particular este similar celui de după Război. Cu toate că ei semnaseră cedarea criminală a României, tot ei au demarat acţiuni propagandistice în ţară, care includeau chiar şi aruncarea de fluturaşi din avion. Românii trăiau cu impresia că „vor veni anglo-americanii să-i elibereze”, în condiţiile în care acei diavoli îi vânduseră. Mai mult, jigodii alogene ca Neagu Djuvara le băgau în cap legionarilor din diasporă că trebuie să lupte în România deoarece vor avea sprijin occidental. Aşa au fost trimişi la moarte sigură o grămadă de români care reuşiseră să scape de infernul comunist!

De fapt ce pregătesc americanii în Est?  Pur şi simplu, dacă se va da semnalul, sub aparentul contraatac „sprijinit solidar de NATO”, vor organiza o retragere care să provoace pagube cât mai mari inamicului. Asta în timp ce ei îşi vor pune cu nonşalanţă semnătura pe „noile sfere de influenţă”. Şi, din nou, proştii vor pica de proşti. Cred că n-aţi uitat cât am suferit după Război!

O să vă întreb sincer: credeţi că are rost să mergeţi să luptaţi într-o ţară în care majoritatea covârşitoare este împotriva unirii cu România? Merită să luptaţi într-o ţară care, într-o majoritate destul de mare, e mai degrabă de partea Rusiei? Are sens să stârnim furia Rusiei doar pentru că nişte trădători alogeni vor să ne transforme în carne de tun? 

Într-un mod mult mai periculos, acum suntem împinşi fix spre această capcană. Desigur, pe moment nu ştim ce se va întâmpla. Dacă Ucraina va ataca în Transnistria, iar ruşii vor riposta, Plăvanul nu va avea niciun stres să ne bage într-un război aparent de „apărare a Moldovei”, dar care se va transforma într-o confruntare directă cu Rusia. Se fac planuri incusiv pentru o „acţiune unilaterală a României”, astfel încât aceasta să nu implice NATO. Înţelegeţi ticăloşia?

Suntem din nou într-un moment limită, similar celui de acum un an. De altfel, v-am spus că „simptomele” sunt aceleaşi. Poate va interveni o nouă farsă care să ne distragă atenţia şi astfel, vom scăpa din nou ca prin urechile acului. Deja pe la OMS au dat drumul atât febrei aviare, cât şi mult mai periculoasei Febre Hemoragice Dengue. După ce au ratat farsa cu extratereştrii, nu exclud posibilitatea ca ticăloşii să se întoarcă la nebunia crizei sanitare. Doar că şi aici treburile sunt destul de neclare, în condiţiile în care urmează să iasă la lumină un scandalos set de documente care să le demonstreze negru pe alb şi celor mai întunericiţi idioţi utili ai sistemului că au fost cobai ai unei farse la nivel mondial. 

Astfel încât e posibil să nu mai rămână ca alternativă decât continuarea actualei nebunii pentru care ar trebui să ne pregătim temeinic. În mod normal, România trebuie să rămână în carapacea sa şi să riposteze doar dacă e atacată. Cei care au chef să lupte pentru Maia Sandu, sunt liberi să meargă acolo! La fel ca cei care doresc să lupte pentru regimul lui Zelenskyi! 

Cu alte cuvinte, chestiunea e simplă: n-avem nimic de împărţit cu nimeni. Altfel, se vor găsi destui care să ne împartă!

66 de comentarii:

  1. Apreciez articolul ca de altfel sint probabil printre primii care citesc articolele. Intrebarea mea este daca maidanul ucranian are aceeasi stapini ca si ianuarie 22 2017 in care individul cu geaca rosie pare sa fie dusman domestic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un singur stăpân- CIA

      Ștergere
    2. Tara este subordonata CIA, dar nu pentru mult timp, se va scapa de nemernicii astia, putina rabdare, sunt foarte multi care-i urasc

      Ștergere
  2. “Poate va interveni o nouă farsă care să ne distragă atenţia şi astfel, vom scăpa din nou ca prin urechile acului.”

    Daca e sa fie, exact asta e singura scapare a romaniei, de fapt: romanii, nu vor face nimic, nici ca sa se apere, nici ca sa-si apere tara. Doar o intamplare exterioara ne poate salva de ce se pregateste. Ca mereu in instoria noastra moderna.

    Zilele trecute, in casa fiind, am auzit un zgomot ciudat venind se sus. Am iesit afara si, spre surprinderea mea, am vazut doua elicoptere CH-47 Chinook, evident militare dar fara insemne vizibile care sa le arate apartenenta, zburand la joasa inaltime si cu mica viteza. Elicoptere americane / NATO in centrul judetului Dambovita???? Mentionez ca, pe langa faptul ca sunt fost aviator militar, Chinook are si o constructie deosebita, cu cele doua rotoare in tandem, asa ca orice eventuala confuzie asupra tipului elicopterelor, e exclusa. Ceva mai tarziu, in aceeasi zi, avand treaba in Targoviste, am intalnit pe drumul national, pe directia Sinaia-Targoviste, o coloana de camioane insotite de politia militara in Humvees, care transportau tancuri. Neputand vedea decat partile de jos ale senilelor, tancurile fiind acoperite cu prelate si plase de camuflaj, nu pot spune ce tip de tancuri erau sau care e apartenenta lor. In conditiile astea, n-am putut decat sa presupun ca elicopterele aveau misiunea de a face paza si recunoasterea zonei, in vederea transportului de blindate. Dar am ramas cu o multime de intrebari: de ce Chinook, care sunt specializate in transportul de trupe si materiale militare si, mai mult de asta, de ce elicoptere americane/NATO si blidate, in mod logic, tot de-ale lor, in centrul judetului Dambovita, care n-are nici baze militare consistente, nici nu e prin apropiera liniei vreunui probabill front? Ma gandesc ca e posibil sa fie vorba de blindate venite dinspre Occident, destinate “donarii” catre Ucraina si calea aleasa, a fost una rutiera, ocolita prin Dambovita, pentru evitarea expunerii materialului de lupta, pe caile foarte aglomerate, ca DN1 Brasov-Ploiesti-Bucuresti sau A1 Sibiu-Pitesti-Bucuresti, unde posibilitatea ca elicopterele si tancurile sa fie vazute de mult mai multi romani care sa stie ce sunt alea, era mult mai mare, lucru care-ar fi facut sa existe pana la urma, “o explozie” in presa, pe subiect. Asa, mergand putin pe ocolite, prin Dambovita, Giurgiu, cu ocolirea bucurestiului si apoi, pe “drumul vechi al marii”, materialul militar poate ajunge aproximativ rapid in zona Kogalniceanu, de unde sa le fie usor transferat ucrainenilor sau de ce nu, de unde sa poata fi tot usor, plasat in Republica Moldova!

    Indiferent de motive, imi este clar ca plimbarea materialului militar pe cai ocolite, nu are ca scop derutarea rusilor ci, evitarea instalarii panicii legate de inarmarea aiurea, in Romania. Si din experienta stiu ca panica se evita doar atunci cand exista motive reale pentru aparitia ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai exista un motiv - prostia fara margini. Nu va imaginati ca cineva o ia pe ocolite. Armament, tancuri și avioane de lupta se pot vedea zilnic in zona Dobrogei, fara nici un fel de fereala. Pur si simplu sunt plimbate pe acolo de catre imbecili care d-abia stiu unde le e capul. In plus, autostrazile noastre cele multe si frumoase sunt greu de utilizat de catre coloane militare.
      Legat de retragerea americanilor...vise. Se antreneaza de ani de zile in bazele militare de pe teritoriul Romaniei. Deja exista planul si garantat vom intra in conflict, mai devreme sau mai tarziu. Probabil nu vom mai organiza alegeri la anu, pe motiv de razbel si sa nu destabilizam tarisoara, asa ca paltonu va conduce binisor spre prapastie in continuare ce mai ramane din populatia de aici....

      Ștergere
    2. Asa e am vazut si eu langa clejani judetu Giurgiu da era un singur helicopter mare din ala cu doua elici can filme. Si multe tancuri pe camioane asa cum ati zis se duceau spre Calugareni

      Ștergere
    3. In Dambovita exista ceva foarte important militar, deci este un motiv.

      Ștergere
    4. @Anonim26 februarie 2023 la 11:29

      Ala era un elicopter inchiriat de JOHNNY DEPP. Isi viziteaza prietnii colaboratori din Clejani in vederea lansarii noului film " Piratii din Caraibe 7, Perla Plavanului"

      Ștergere
  3. Intamplarea de mai sus, legata cu diferitele informatii pe care deja le aveam despre presiunile occidentale care se fac pentru atragerea romaniei intr-un razboi cu care n-are nici o treaba, mi-au intarit convingerea ca tara noastra, n-a fost niciodata dupa cel de-al doilea razboi mondial, mai aproape de implicarea intr-un conflict militar.

    Scenariul lui DD legat de inchiderea granitelor noastre si de declararea mobilizarii partiale/totale a romanilor impotriva rusiei, nu e deloc unul hazardat si ma tem ca probabilitatea ca el sa devina realitate, este mai mare cu fiecare clipa care trece!

    Punctul 5 al tratatului NATO, nu poate fi aplicat in cazul moldovei, dupa cum nu poate fi aplicat nici in cazul ucrainei. Nu ca americanii ar respecta ceva ce-au semnat dar au nevoia de aparenta de legalitate a actiunilor lor, atat in fata propriilor cetateni, cat mai ales in fata cetatenilor “partenerilor” puternici pe care-i au! Singura modalitate prin care pot forta ACUM, rapid, dezvoltarea conflictului din Ucraina intr-un adevarat razboi mondial, e atacarea de catre rusi neaparat, a moldovei, cu implicarea “legitima” in conflict a romaniei, membra NATO si UE, ca “aparator” al tarii “surori”. Atunci, punctul 5 ar putea fi activat in cazul romaniei si gata, “pohta ce-au pohtit” americanii, se va infaptui: razboi mondial, pe teritorul central-sud european!

    Personal, sunt prea batran ca sa mai pot fi trimis LEGAL pe vreun front, la vreo lupta, fie ca va fi vorba de o mobilizare partiala sau de una totala. Din fericire,pentru mine si ai mei, m-am retras de multi ani la tara, intr-o zona lipsita de vreo industrie sau importanta strategica. Sigur, nu-mi fac vise de siguranta in cazul unui razboi dar tot sigur, sunt mai in siguranta decat altii din tara asta.

    Oricum, singurul lucru pentru care mai merita luptat ca roman, este propria viata si implicit, propria ograda. Romania, nu mai exista decat ca nume, asa ca n-am de ce ma bate pentru apararea a ceva. Ca pe magazinul de unde-mi fac cumparaturile, scrie Carrefour sau GUM, ma doare-n cot, tot al altora e. La fel si cu energia, benzina sau alte alea, in conditiile in care in Romania, nu se mai produc nici macar izmene!

    Valori romanesti de aparat? De unde atatea valori? Ciuca, ciolacu, joianis kovesi... Pe bune? Sa iasa ei daca e cazul, sa apere proprietatile pe care le-au vandut strainilor, nu eu si ai mei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au carat blindate masiv pe calea ferata spre Ardeal, probabil Cincu.
      Romania insa va trada, deja se lucreaza la pasii tradarii!

      Ștergere
    2. De acord, cu tristețe.
      Slava Romaniei

      Ștergere
    3. Foarte adevarat gandit si spus..... asta simt si eu

      Ștergere
    4. "Romania insa va trada, deja se lucreaza la pasii tradarii!"
      Pe cine va trada Romania? Pe "aliatii strategici" SUA si NATO?

      Ștergere
  4. Cati romani au murit la Stalingrad, 160.000 sau 140.000 ?
    Si ?
    L-au impuscat pe criminalul de Antonescu si l-au decorat pe rege, apoi din nou populatia a platit cu sange, vagoanele de cereale si materii prime ca reparatii de razboj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune " a scoate castanele din foc cu mâinile altora".
      Am văzut ca unii de pe aici o tot dati cu plânsul ca se metiseaza Europa. De parca ati fi Stefan Cel Mare renascut sa apere Vaticanul!!! Occidentul este un mare colonizator peste care vin acum sărăciții din colonii, sărăntocii carora le-au furat aurul, diamantele, petrolul si tinerii geniali. Asa ca despre ce metisare vorbiti? Chiar credeti ca Europa e Alba ca Zapada aflata in pericol de a fi murdarita?
      Daca tot vreti sa ramaneti neutri, lucru cu care si eu sunt de acord, lasati prostiile naziste despre rase pure si rase impure si aveti grijă de ai vostri. Eu ma gândisem la altceva, la atingerea unei mase critice a oamenilor implicati in România in tot ce tine de situatie sociala, probleme concrete.
      Ăsta este crestinismul aplicat.
      Dar văd ca prea multi lupta sub alte steaguri pe aici...

      Ștergere
    2. Antonescu criminal ? Mai sunteti multi din-astia care cred ca un razboi e fara victime ? Ca nu ne place razboiul ......asta pot intelege !Daca iesea invingator astazi era pupat in cur , dar fiindca a pierdut .....e criminal !

      Ștergere
    3. Daca nu stii ca Antonescu e criminal, daca treci cu vederea ca au murit degeaba 160.000 de romani numai la Stalingrad, ce fel de om esti ?

      Ștergere
    4. Anonim- Am spus mai mult decat clar dar logica iti joaca feste , e tipic femeilor am nimerit sau nu ...... conteaza asta ! Daca iesea castigator Antonescu era un erou , fiindca a pierdut e criminal ! Da au murit multi fiindca era si prost dotata armata romana cu armament de la 1877 in caz ca si aici iti joaca feste situatia ! Bunicul meu si-a pierdut vederea la un ochi in stepa Calmuca in apropiere de Cotul Donului , am memoriile lui in vreo 6 volume , si da armata romana nu era pregatita de acel razboi a fost ambitia unui maresal ca se poate ! Nu s-a putut , dar sa il faci criminal e mult ! Atunci s-a dorit recuperarea Basarabiei asta era scopul !Maine daca striga goarna care mai e scopul? Este dar nu mai e unul al tarii e al intereselor externe de a ne folosi pe post de pioni de sacrificiu , e simplu nu trebuie multa carte a pricepe ! Dar revenind la Antonescu , si-a iubit tara in felul lui neinteles de unii apreciat de altii , a gresit razboiul si cam atat ! Nu a existat intentia de a -si distruge armata asa ca partea cu criminal mi se pare fortata si promovata masiv de bolsevici preluata de Groza si compania !

      Ștergere
    5. Kinule vezi ca manelistii, rezistii, corporatistii si viteii si vitelele de 20j de ani(cu bacu loat) nu sunt asa de cititi ca tine, si cand vine razboiul , fineturile dispare.

      Ștergere
  5. Se zvonește prin surse neoficiale că un monah ar fi avut o viziune cum că acest conflict se va extinde în această Primăvară iar România va fi în primă linie;după cum evoluează lucrurile, este posibil ca acest zvon să fie real;
    Oameni buni și răi dacă spurcații, masonii țării anunță mobilizarea, ne rămân doar două lucruri de făcut:ori fuga în sălbăticie, ori lupta cu cei care ne vor împinge să fim carne de tun;nu vă lăsați târâți în jocul, în planurile lor!nu vă lăsați angrenați într o luptă cu niște oameni care nu numai că nu va au făcut vreun rău, dar nici măcar nu i ați întâlnit vreodată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei au hottarat,nu noi. Dummnezeu sa.i pedeapsesasca! Roomanii vor PACE!

      Ștergere
    2. PM, m-am saturat de atatia vizionari carora li se năzăreste un crâmpei din viitor si se apuca sa emita semnale vocale in urechile noastre. Avem si babe Vanga prin Romania, avem si Oreste si tot felul de orbi ce pretind ca văd, de ni s-a acrit la toti de atata spiritualitate, zen, crestinism fara fapta, iluminare...blabla!
      Nu vi se pare firesc ca atunci când nu faci nimic in clipa prezenta viitorul sa fie sumbru?!
      Fiti convinsi ca daca ucrainienii observau la timp ca sunt saraciti constant, iar Zelenski devine putred de bogat, dadeau jos din fruntea bucatelor banditul. Daca rusii observau la timp ca Putin si amicii lui isi sporesc averile in timp ce fraierilor li se spune ca trebuie sa stranga cureaua pentru Maica Rusia, dadeau jos oligofrenii KGB-isti deveniti din comunisti capitalisti cu mainile afundate in buzunarele celor ce-i duc pe toti in spinare. Daca Romanii ar fi observat la timp ca e atat de multa prostie si coruptie la nivel inalt, nu mai puneau botul la ametitii mistici ce profeteau ca Romania este buricul buricului lumii!

      Ștergere
    3. Bine, domnule Anonim 20:13, dormiți în pace. Mie începe să-mi pară rău că suia și alții au ocupat "Grădina" Domnului. Uite, mai sunt doritori, dar nu mai găsesc parcele. Credeți că rugăciunea tip "blestem" ajută?
      Mă îndoiesc.
      NN

      Ștergere
  6. Toate tarile din jurul Romaniei nu vor probleme cu Rusia: Ungaria, Serbia, Bulgaria. Daca nu ne vom declara neutralitatea acum, vom ramane singuri intr-o situatie unde frontierele statale devin fluide, mai ales in contextul unei crize economice severe occidentale precum si a transformarii Omicron in Mers-Cov-2. In Nato: Globalizare sau Disparitie, 1996, Florian Garz a expus planul pentru atragerea Romaniei in capcana unificarii cu rep. Moldova, si ce se va intampla dupa aceea. Sa ne amintim de profetia facuta de Jirinovsky, odata demult: "Romania sa fie fericita daca va ramane cu Bucuresti". Celor din vestul Europei nu le vine sa creada cat de usor a fost sa-i bage intr-o alianta pe cei din estul Europei, unde doar esticii vor lupta, in timp ce ei vor privi si se vor face ca ploua. Nimeni nu intreaba de ce acum. Nu putea Rusia sa intre in Donbass/Lugansk din 2014, fara sanctiuni sau alte probleme? Sau sa actioneze altfel in februarie 2022, pentru a invinge Ucraina mai repede? Ce anume stiu ei ca va avea loc, astfel incat sa procedeze numai in acest fel? Ne apropiem de un sfarsit de epoca/era geologica si astronomica unde in loc sa ne vedem de treaba, sa ne pregatim intens pentru astfel de evenimente legate de sfarsistul istoriei, ne apucam sa actionam fara rost intr-un context limita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tirziu cu neutralitatea. Sintem în NATO pina-n git.

      Ștergere
  7. De ce ar trebui sa lupt pentru o tara (R Moldova) care nu are vreo treaba cu Romania ? Sa fie sanatosi si NATO si rusii si ucrainienii. Cine vrea sa lupte e liber sa o faca daca vrea, poate sa se duca.

    RăspundețiȘtergere
  8. Experimentul cu vaccinul a fost un succes, în prima fază vor avea voluntari să meargă pe front în special în rândul corporatistilor ce trag de fiare la sală, ăștia sunt adepți lor cei mai fanatici gata să lupte cu "virusul" și arma în mână, problema va apare când se vor "întoarce" în saci eroii, de abia atunci va fi impusă luarea cu arcanul și pedepsiți exemplar dezertorii și cei ce se opun înrolarii. Se preconizează vremuri cacacioase, economic ne vom întoarce în anii 80, stați liniștiți la locurile voastre, rafturile magazinelor vor fi "pline", problema va fi că nu vă veți mai permite să le treceți pragul, decât privilegiați cu cerificat, rația de alimente și obiecte vestimentare și de igienă o veți primi prin curier acasă dacă veți corespunde cerințelor de acordare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot ce trebuie făcut este apărarea României, așa cum este ea. Există obligația morală de a face asta, față de cei care au murit pentru această țară. În rest, cine vrea să meargă să lupte pe alte teritorii, să meargă. Nimeni nu ne poate lua libertatea de a alege!

    RăspundețiȘtergere
  10. Va amintiti trecerea la armata profesionista ? Ultimele contingente de racani? Soldatii care se sinucideau au trecut la alt nivel , impuscandu-si colegii si apoi superiorii. Ultimul caz a fost la Baia Mare ,parca , la Arhivele Nationale. Un jandarm de garda a ras 6 camarazi, inclusiv seful dispozitivului de paza. Chiar credeti ca la starea de tensiune sociala, astia vor da arme pe mana populatiei ? Ce-o sa faca ,plaseaza cate un comisar politic in spatele fiecarui recrut sa nu intoarca ala arma spre apvisti ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Romania si-a castigat independenta alaturi de Rusia. A luptat in Primul Razboi Mondial alaturi de Rusia. Legaturile s-au rupt definitiv dupa Revolutia din 1917.
    Noi, romanii, avem o educatie anti-rusa ce dateaza de un secol: in interbelic camarila fascista a oligarhilor burghezi a oferit o propaganda anti-rusa (vorbeau despre bolsevismul revolutiei cand in Rusia era deja stalinism), in postbelic nomenclatura ceausist-securista a propagat nationalismul anti-rus, iar in postdecembrist elementele ceausist-securiste impreuna cu fascistii nostalgici ai interbelicului au cazut de acord asupra propagandei anti-ruse.
    Atat camarila fascista, cat si nomenclatura securist-ceausista au profitat si profita si in prezent de aceasta propaganda anti-rusa care nu aduce beneficii maselor ci doar celor aflati la conducere pentru a justifica masuri anti-populare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Experienta romanilor cu rusii -de trei sute de ani- este profund si iremediabil negativa.Am fost invadati de 12 ori si tara noastra a fost targuita de rusi cu alti vulturi de cate ori au avut ocazia.Sa si primeasca si ei plata pentru imperiul avut,ca si ceilalti imperiali.

      Ștergere
  12. La ce ne așteptăm de la plăvan? A condus Forumul German, care a fost continuatorul acelui Grup care a fost condamnat public ca fiind organizație hitleristă. Zele-Vogue și plăvanul au aceeași orientare războinică și revanșardă. Cine se aseamănă se adună.

    RăspundețiȘtergere
  13. Stați liniștit domnu Diaconu ca nu va transforma ăștia în DOINEA CORNEA.

    Ma frapează următorul fapt transmis și la televiziunea publica TVR:

    https://www.facebook.com/watch/?v=736979194465574

    Reînființarea C.A.P.-urilor, azi denumite ASOCIAȚII

    Eu sunt profund șocat ca unor romani le-a luat 33 de ani ca un intermediar care prelua legumele din solariile de la Vărăști să uite să plătească oamenilor munca si in acest fel producătorii să ia decizia de a lucra direct cu retailerul către care samsarul vindea, de fapt, recolta.

    E un semnal profund al națiunii romane.
    Înseamna ca ne-am saturat de intermediari și samsari.

    Cancerul capitalismului de orice fel ar fi acest capitalism (si amintesc capitalismul de stat, capitalismul popular, cel cu monopol, economia mixta, capitalismul roz, mercantilismul, capitalismul corporativ, financiar sau industrial) este INTERMEDIARUL!!!!

    Cel mai mare jaf si hotie a capitalismului atat ca principiu, doctrina economica sau stiinta este facut de INTERMEDIAR.

    CÂȚU TIMP ÎNTR-O ECONOMIE EXISTA INTERMEDIARII CU PUTERILE JURIDICE CONFERITE, ATÂT TIMP VA EXISTA HOȚIE, MINCIUNA ȘI JAF

    Ar fi necesara o campanie economica de conștientizare a intermediarilor si jaful capitalismului practicat de aceasta forma juridica legalizata.
    E o legalizare a furtului de capital.
    Puteți sa ma contraziceți cât vreți, dar punem mana pe creion și hârtie și cu calculatorul în fata va demonstrez în orice economie ca INTERMEDIARUL este hoție legalizata a capitalului.

    Cititi ce scrie în Codul Civil prima data ce puteri are INTERMEDIARUL și cum indiferent cât Capital vei obține, oricând un INTERMEDIAR te poate jefui legal.

    https://legeaz.net/dictionar-juridic/intermediarii

    Deci nu ma mir ca romanii și-au distrus toate CAP-urile prostiți de Iliescu și Petre Roman, cei 2 Intermediari ai Revoluției și au avut nevoie de 33 de ani ca sa își revină din minciuna spusa de Petre Roman.


    Scoate-ți INTERMEDIARUL în afara legii, interziceți-l și SALVAȚI CAPITALISMUL.

    SUA și UE se pot de pe o zi pe alta salva dacă maine scapă de intermediari. la fel și Romania și orice țara poate face asta. Rusia a demonstrat acest lucru în 21 de zile, a scăpat de toți intermediarii și nu a picat deloc, ba dimpotrivă e mai tare ca niciodată și va rămâne asa deoarece exact de asta a scăpat în 24 de ore, de intermediari. Am citit pentru asta câteva articole lungi despre operațiunile financiare ruse de când le-au blocat banii Rusiei și i-au topit din conturi ca sa scadă inflația dolarului. Toți banii confiscați ai Rusiei cu care sperau sa obțină căderea întregii Rusii erau ale intermediarilor. Deci Occidentul a prăjit toți intermediarii Rusiei ajutând practic economia lor maxim, iar pe noi ne mint ca ii sancționează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut corect, mesaj care reflecta o gondire de nota 10. Ar trebui sa permiti distribuirea acestui mic eseu peste tot.
      Mihai esti un scump!
      BB

      Ștergere
    2. Domnule Istrate, stați liniștit că nu spuserăți, bre, nimic nou. Acum, întreb și eu ca prostul, ce făcurăți cu hârtia? V-ați șocat cu ea in mână?
      Tot aud: să facem și să dregem.
      Apăi, faceți, bre, nu mai dați din "clanță".
      NN

      Ștergere
    3. Ok , dar de cand economia Rusiei e una capitalista? Minjiti cu idei capitaliste sunt destui de fatada , dar oligarhul are alta culoare in vene ! Tu crezi in varianta ca puterea e la popor conformunor doctrine ? Ideea e buna dar nu are aplicabilitate din lipsa timp ,nu au timp de experimente ! Ce-a fost fie si doar ideologie nu se mai incadreaza in gandirea post-reset ! Urmeaza comunismul suprem , cand si un scuipat iti va fi decontat !

      Ștergere

  14. Pare și o cacialma. Pentru ca SUA si UE nu fac decat sa intareasca pozitia Moscovei tot mai mult facand-o noua conducere a lumii si in SUA isi slabesc pozitia.
    Trebe sa fii orb sa nu vezi ca SUA se scufunda voit in fata Rusiei, se pleaca in fata lor si le satisface toate poftele.
    Occidentul și SUA care sancționează cică Rusia, eliminând fix mafia intermediarilor.
    Scuza-ma sa vina occidentul sa ne curețe si pe noi de intermediari, sa blocheze conturile la toti politicienii șpăgari din Romania si sa ii vâneze prin insulele lor. Sa vezi cum se ridica Romania.
    Dar nu o sa vedem asa ceva. In schimb vom vedea tot mai multi intermediari intre noi și ucrainieni, intre noi și rusi, noi și moldoveni, noi și europeni, noi și noi, ba chiar intermediari intre mine și mine au apărut.
    1. CUCERIREA RUSIEI e cea mai mare idiotenie ever in care nimeni nu crede, nici nu e posibila, mai repede va veni Iisus a doua oara decat sa cucereasca cineva Rusia
    2. Ni se vinde gogoașa asta umflata cu Rusia Divizata și Cucerita - va dați seama ca imaginea asta e pura fantezie în care ești pus sa crezi deși degeaba crezi?
    3. Toate acțiunile intreprinse de Ucraina, UE și SUA au ajutat Rusia! Asta e un fapt, fact cheked! Pe scurt au luat de la gura europeanului si americanului, nu a rusului. De ce fac conducătorii noștri asta?
    Am auzit de pachetul 10 de sancțiuni. Scuza-ma alea nu sunt sancțiuni decât pentru buzunarul european. Si Putin e de vina.
    4.Concluzia e ca intradevar alegerile americane au fost sabotate de rusi, iar Biden este agent dublu chinez si triplu rus!
    5. Concluzia concluziilor: CHINA a făcut pandemia sa dea jos pe Trump care era împotriva HUAWEI, și au pus pe Biden președinte, ca apoi sa pornească mașina de război ruseasca ca sa o doteze și sa bage bani în ea.
    Prin legea aia anti-rusa din occident, Putin a confiscat de fapt toate averile oligarilor rusi care acum sunt cateii lui Putin, nu intermediari de afaceri.
    Sa revenim la Austria care e proxy rusesc, deci daca vrem in Schengen la Putin trebuie sa ne rugam, nu la Iohannis.
    Eu sunt ferm convins ca daca dam o spaga la Putin, maine se decide ca suntem in Schengen fara sa mai voteze nimeni.
    Suntem prosti ca credem filmele astea de-a razboiul si eroii si slava.
    Deja lumea e condusa de China si Rusia, iar SUA e un teritoriu vast pe care se joaca Westworld.
    Eu ma îndoiesc ca exista vreo mafie a Occidentului Colectiv, nu vad decat niște burtoși umflați, ca Schwab plini de bani, deci nici un bărbat adevarat.
    Eu zic ca în 33 de ani rusii au avut timp sa penetreze toată SUA și UE. Nu cred poveștile ce se zic, nici una.
    Trump care se dădea cu Putin si voia sa facă pace cu XI, pana a apărut Bolton ca arestase pe fiica lui HUAWEI?
    Povestea asta îmi da cu virgula.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci arestarea "fiicei lui HUAWEI" a pornit razboiul din Ucraina? 😹

      Ștergere
    2. "Trebe sa fii orb sa nu vezi ca SUA se scufunda voit in fata Rusiei, se pleaca in fata lor si le satisface toate poftele."

      BINGO!
      Intrebarea de 1 milion de bacsi este: De ce DINTR-O DATA ei le satisfac ei toate poftele?

      La ce se lucreaza intr-un mod absolut chirurgical?
      BB

      Ștergere
    3. "Eu sunt ferm convins ca daca dam o spaga la Putin, maine se decide ca suntem in Schengen fara sa mai voteze nimeni."

      Pff, FOAArte tare, jos palaria! Concluzie de nota 10!
      Bravo!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  15. Si o profetie a lui Alois Irlmaier despre al-3-lea RM spune ca rusii vor intra in Europa cand "ciresii vor fi infloriti" .. deci este posibila o ofensiva majora - probabil se va implini si ce a vazut Arsenie Boca despre Romania ca va fi inconjurata de flacari , iar romanii din Occident nu se vor mai putea intoarce in tara... Nu am nici o incredere in CSAT si structurile securiste corupte ca vor mentine neutralitatea Romaniei - sondajele reale arata ca NU au nici o sustinere din partea poporului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ar proiecta toti cai verzi pe pereti si nu ne-am fi umplut de profeti precum cainele de purici, romanii nu ar mai fi stat plecati cu sorcova prin viitor si poate schimbau viitorul in clipa prezenta. Dar le-au spus unii ca sunt alesi, speciali, nobili..si proiectiile de cai verzi si viziuni au scapat de sub controlul psihiatrilor.

      Ștergere
    2. Atunci, dacă nu aveți încredere, ce mai așteptați sau ce mai așteptăm?
      Un prim pas ar fi mobilizarea masivă pentru neutralitatea României prin bombardarea " adormiților" aleși cu emailuri, flashmob-uri aparent spontane pentru neutralitate care să determine ieșirea masivă in stradă. Decât de loc, tot înseamnă ceva. Se știe că buturuga mică răstoarnă carul mare. Dacă ați fi conștienți de forța care zace în noi, ați ieși din starea de "contemplare".
      NN

      Ștergere
  16. 26 februarie 2023 |
    “A renunțat Rusia la rezistența in fata dominației Occidentului?
    De Paul Craig Roberts
    Kremlinul s-a grăbit să se angajeze în planul Chinei de reglementare pașnică a conflictului din Ucraina. Se pare că Kremlinul își dorește atât de mult pacea încât obiectivul lui Putin de a curăța Ucraina de naziști și de a demilitariza Ucraina este acum supus negocierilor. https://tass.com/russias-foreign-policy/1581405
    Occidentul vede această evoluție ca un semn că China nu sprijină versiunea Rusiei a conflictului și susține impresia Washingtonului că Putin este un poseur fără nicio dorinta de a lupta. Părerea Washingtonului este că Putin, temându-se de înfrângere, dorește cu disperare un acord. Washingtonul va răspunde acestui semn de slăbiciune cu mai multe provocări.
    Dar este aceasta o lectură corectă a tabloului? Sau este explicația că, înainte de a anunța un tratat de apărare reciprocă ruso-chineză, Rusia și China au aranjat să demonstreze, încă o dată, refuzul Occidentului de a oferi un acord de pace ca justificare pentru o alianță militară atât de formidabilă precum Rusia și China ?
    Știm că Putin acordă mare atenție legalitatii. Respingerea de către Occident a acordului de pace al unei terțe părți, unul acceptabil pentru Rusia, îl face pe Putin să simtă că a făcut tot posibilul pentru a preveni infruntarea a două tabere armate nucleare. Ne putem aștepta în curând la anunțul că Rusia și China sunt angajate în apărarea reciprocă ?
    Au creat neoconservatorii americani, fiind belicosii proști care sunt, au creat o alianță capabilă să elimine Statele Unite? Dacă Rusia și China ar avea informațiile necesare pentru a include Iranul, totul ar fi terminat pentru Washington, care ar fi redus la impotență. O astfel de alianță ar putea domina Europa, Orientul Mijlociu și Asia.
    Singura întrebare care rămâne este cât timp mai avem înainte ca Rusia, China și Iran să se unească și să ne elimine pe noi?”
    Traducere dupa https://www.paulcraigroberts.org/2023/02/26/has-russia-given-up-on-resisting-domination-by-the-west/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tic-Tac!
      Acum, ar fi prea de tot să le fixeze proștilor și alarma pe ceasul de pe țărâitoarele mobile cu protecție anti-haking.
      NN

      Ștergere
  17. Mă tem că lucrurile se vor dezvolta cu o viteză extraordinară. Adică, înainte de rocada guvernamentală pentru că nu pentru a număra oile lui Becali a fost pus premier Niko Machiucă de către însuși Lloyd Austin ci în vederea extinderii conflictului din Ukrania. Nu m-aș mira dacă va fi avansat mareșal pentru ca propagandă să găsească asemănări izbitoare cu mareșalul Antonescu, cu momentul „Militari, vă ordon treceți Prutul” și să înflorească precum floarea în sezon mișcând inimile unor exaltați galeși după mareșalul executat după război și după reîntregirea ratată atunci. Nu sunt sigur că pe teatrul de război cineva neavizat va face diferența între trupele române și cele ale diviziei aeropurtate staționată la baza Kogălniceanu. Cert este, așa cum ați afirmat și Dvs. că rușii nu vor lăsa grămada de muniție de la Popasna - Transnistria pe mâinile ukanienilor. Cu nici-un preț. Abia ne obișnuim cu cutremurele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Militari, vă ordon, întoarceți armele! România este ocupată și parazitată de "corbi" însetați de sânge de român. Stoluri de " ciori" croncăne zgomotos, înnegrind cerul României.
      Cu certitudine, adevăratul Mareșal Antonescu, cel fără de mormânt sau într-un mormânt ascuns privirilor dușmănoase, vă ordonă să vă apărați Casa.
      NN

      Ștergere
    2. De care dintre cotropitori/invadatori s-o aparam?
      De actualii stapani de sclavi?
      Sau de viitorii eliberatori?
      Care daca nu ne vor gasi apti ca sa ne aparam singuri de stapanii de sclavi, vor ramane ei aici in locul acestora, ca sa se apere pe sine, si inclusiv/implicit si pe noi, de sclavagism!

      Ștergere
  18. Sa presupunem ca soseste ordin de concentrare. Care sunt variantele?
    a) carne de tun (front)
    b) serviciu militar alternativ (dar sunt niste conditii)
    c) refuzul (inchisoare ani buni)
    d) dezertare (idem c)
    e) predare
    f).... (credeti ca mai sunt altele?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineînțeles că mai sunt și alte variante, că doar nu te legi singur la ochi și aștepți să fii vârât în mașina de tocat carne.
      Ei, ce părere aveți?
      Întreb și eu ca și dumneavoastră, de altfel.
      Oricum, nu vă faceți griji, hoardele de mercenari sunt pregătite să înlocuiască potențialii luptători români.
      Așadar, cu marș înainte, în pas de defilare, bravi ostași români!
      NN

      Ștergere
    2. Doar trebuie sa dea arme si cartuse la recrutare! Minim 4 incarcatoare! Stim si unde si cum sa le folosim .Astept asta din '90!Si, dupa 2 ani de pandemuie si 30 de demolare a Romaniei ma ard palmele!

      Ștergere
    3. poate ne da si ceva AK47 ......

      Ștergere
  19. Domnilor,Romania nu are dusmani in afara granitelor!Tot ce este periculos pentru tara noastra vine dintre noi."Alesii" nostri sunt dusmanii nostri!Inarmarea populatiei probabil ca ar fi cea mai mare greseala ce ar putea face cei de la "putere".Noi nu suntem prosti,noi nu suntem lasi,doar ca avem o toleranta a nesimtirii iesita din comun.Eu sunt 100% ferm convins ca "dragii" nostri conducatori nu vor incerca recrutarea sau "luarea cu arcanul" a populatiei pentru ca asta ar insemna sfarsitul fizic al clasei politice tradatoare,vanduta si pervertita.Iar ei,politicienii stiu acest lucru.Cat despre corporatistii curajosi tragatori de fiare....daca le luati telefonul sau accesul la internet tot curajul lor dispare.Cine a facut armata poate isi aminteste ca dupa prima saptamana de purtat bocanci(mereu purtati de altcineva inainte)orice asa zis fitos se dezumfla .Astia fara Mc,telefon si tictoc nu sunt buni de nimic.....

    RăspundețiȘtergere
  20. Referitor la prima parte a articoluluu: NU, NEBUNIA VACCINĂRII ŞI IMPUNEREA PAȘAPOARTELOR DE VACCINARE N-A ÎNCETAT: U.E. vrea acum să vaccineze refugiații ucraineni, pe copiii lor şi pe gazdele lor din România şi Republica Moldova. Pașaportul de vaccinare va "facilita" din nou deplasările transfrontaliere europene. Țările candidate la integrare (printre care Republica Moldova şi Ucraina) vor fi primite la integrare numai după vaccinarea cu ARNm a cel puțin 70% din populație. Vor să vaccineze toată populația, pe tot parcursul vieții și nu numai anti-Cov, ci şi cu o gamă largă de alte seruri, de la vaccinurile copilăriei până la cele contra virusului papiloma şi nu numai. Se vrea dosar medical digital privind vaccinarea tuturor refugiaților, vaccinarea şi urmărirea inclusiv a animalelor de companie cu care oamenii pleacă în bejanie prin UE. Nebunia merge atât de departe încât vor să vaccineze inclusiv copiii din zonele ucrainene aflate sub autoritate incertă sau fără autoritate temporară. Asta în cârdășie cu OMS și Crucea Roșie. Republica Moldova e menționată separat ca țintă sigură pentru vaccinarea în massă. Nimeni din "Parteneriatul Estic" nu scapă de seringă! Dacă ar ști ucrainenii pentru ce fel de "libertate" se luptă ei... Sper ca această rezoluție a unei sub-structuri a Parlamentului UE să nu treacă niciodată la vot! Dar condiția e să treacă de Parlament și Guvern atât în România cât și în Republica Moldova, unde la butoane sunt aceleași unanimități vacciniste ca acum un an... Doamne, ocrotește-i pe români!
    http://cerulcodrulsiparaul.ro/2023/02/26/moldoveni-ucraineni-si-armeni-ue-intai-vrea-sa-va-vaccineze-apoi-sa-va-integreze-document-euronest/

    RăspundețiȘtergere

  21. Scris de Michael Snyder prin TheMostImportantNews.com:
    http://themostimportantnews.com/archives/they-do-not-want-peace-and-so-you-need-to-prepare-for-a-horrific-global-war
    “Știam exact ce se va întâmpla când China își va dezvălui planul de pace pentru conflictul din Ucraina. Cu o seară înainte, i-am spus soției mele că liderii occidentali o vor respinge imediat. Din păcate, tocmai asta s-a întâmplat. Desigur, orice plan de pace propus de China nu avea să fie perfect. Dar pentru binele umanității, liderii noștri ar trebui să fie dispuși măcar să stea jos și să vorbească cu rușii. Pentru că dacă rămânem pe calea pe care ne aflăm în prezent, în cele din urmă cineva va folosi arme nucleare . Și odată ce lucrurile devin nucleare, ne-am putea confrunta cu un scenariu de coșmar în care sute de milioane de oameni mor.
    Acesta nu este un joc.

    La un moment dat, negocierile de pace pot deveni imposibile. Deci, dacă avem ocazia să vorbim acum, ar trebui să o facem.
    Dar, în schimb, liderii noștri au spus foarte clar că nici măcar nu sunt interesați să ia în considerare planul de pace al Chinei...
    Consilierul american pentru securitate națională, Jake Sullivan, vorbind la CNN, a respins propunerea chineză, spunând că ar fi trebuit să se încheie după primul punct, care cere „respectarea suveranității tuturor țărilor”.
    „Acest război s-ar putea încheia mâine, dacă Rusia încetează să atace Ucraina și își retrage forțele”, a spus el.
    Întrebat despre propunere, secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a spus: „China nu are prea multă credibilitate” în lumina eșecului său de a condamna războiul lui Putin.
    Și Volodymyr Zelensky respinge complet ideea de a negocia vreodată cu Vladimir Putin ...
    Președintele ucrainean a respins în repetate rânduri ideea de a negocia un acord de pace care ar face ca Ucraina să-și piardă orice teritoriu. Vorbind vineri, el a spus că nu va negocia cu Putin – chiar dacă era pregătit să vorbească cu el înainte de începerea războiului.
    „Nu este același om. Nu este nimeni cu care să vorbesc acolo”, a spus el.
    Cred că Zelensky ar vedea lucrurile cu totul altfel dacă ar fi unul dintre bărbații care au fost forțați să intre în mașina de tocat carne din estul Ucrainei.
    Potrivit unui fost puscas marin american care luptă acolo, „speranța medie de viață a unui soldat din prima linie în estul Ucrainei este de doar patru ore”...
    Speranța medie de viață a unui soldat din prima linie din estul Ucrainei este de doar patru ore, a declarat pentru ABC News un fost puscas marin american care luptă alături de forțele ucrainene în Donbas.

    „A fost destul de rău pe teren. Multe victime. Speranța de viață este de aproximativ patru ore în prima linie”, a spus americanul Troy Offenbecker.
    Este un război cu adevărat, cu adevărat oribil.

    Dar cei care sunt departe de linia frontului își pot permite să vorbească despre cât de glorios este războiul ..”

    RăspundețiȘtergere
  22. tradus de pe :https://themostimportantnews-com/they-do-not-want-peace-and-so-you-need-to-prepare-for-a-horrific-global-war?

    "Hu Xijin, fost redactor-șef al Global Times, a reacționat la un raport din Wall Street Journal despre trupele americane care călătoresc în Taiwan, numindu-l „ilegal” și sugerând că chinezii îi vor trata ca pe niște combatanți inamici.

    „Este ilegal ca acești soldați americani să meargă în Taiwan, iar China continentală nu își va asuma nicio responsabilitate pentru siguranța lor”, a scris Hu. „Dacă luăm măsuri militare atunci când este necesar, ei vor fi distruși împreună cu trupele rezistente din Taiwan. Ei pot fi eliminați mai întâi ca armata invadatoare.”

    Dar majoritatea americanilor nu înțeleg nimic din toate astea.

    Majoritatea americanilor nu au absolut nicio idee că suntem literalmente în pragul unui război cu China.

    Din păcate, un astfel de conflict se apropie puțin cu fiecare zi care trece. De fapt, tocmai am asistat la un incident foarte alarmant peste Marea Chinei de Sud ...

    O voce, care spune că vine de la un aeroport al Armatei Populare de Eliberare (PLA), trosnește la radioul P-8 Poseidon al Marinei SUA, în timp ce un echipaj CNN, având acces rar la bordul zborului american, ascultă.

    „Avioane americane. Spațiul aerian chinez este de 12 mile marine. Nu te mai apropii sau ai toată responsabilitatea”, se spune.

    Din anumite motive, aeronava US Navy transporta un echipaj CNN, iar avionul de luptă chinez s-a apropiat atât de mult de ei încât „au putut distinge steaua roșie de pe aripioarele de coadă și rachetele cu care era înarmat” ...

    În câteva minute, un avion de luptă chinez înarmat cu rachete aer-aer interceptează avionul american, cuibărit la doar 500 de metri de babord.

    Avionul de vânătoare chinezesc era atât de aproape, încât echipajul CNN i-a putut vedea pe piloți întorcând capetele pentru a-i privi – și a putut distinge steaua roșie de pe aripioarele de coadă și rachetele cu care era înarmat.

    De ce vede administrația Biden nevoia de a provoca la nesfârșit China într-un moment ca acesta?

    Este o nebunie.

    Ne-am putea găsi cu ușurință implicați în conflicte atât cu Rusia, cât și cu China în același timp și tocmai am avertizat de foarte mult timp despre un astfel de scenariu .

    Din păcate, avem un cap fierbinte la Casa Albă care se află într-un stadiu avansat de declin mental.

    Și este înconjurat de bellici iraționali precum Jake Sullivan, Antony Blinken și Victoria Nuland.

    Ei nu vor pace.

    Deci se apropie războiul global și v-aș încuraja cu tărie să vă pregătiți pentru un astfel de rezultat."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "se apropie războiul global"
      Voi chiar credeti ca ultrabogatii, stapinii banilor ESTE ASA DE PROSTI?..sa-si puna ei pielea-n bat precum orice boschetar?
      Crezi ca au ajuns ei in virf, sa ne coordoneze si sa ne dreseze ca pe niste catei de circ de bolovani ce sunt?
      Nu fiti copii! Ginditi!
      Amza

      Ștergere
  23. Ticăloșia nu prea are ce mâna în luptă. Armata a fost restructurată nu pe criterii de competență, adică cel mai bine pregătit rămâne, ci pe criteriul „cine dă mai mult sau are protecție rămâne”. Inclusiv accesul la cursurile militare din străinătate s-a făcut aidoma. Așa că cei care au mișcat din urechi pentru funcții și care, în fapt, nu sunt așa de grozavi profesional vor mișca din urechi ca să evite trimiterea în conflict. Baza o vor constitui trupele străine staționate și în nici-un caz personalul românesc care e deplorabil și nemotivat. După fața pe care o afișează consilierul prezidențial pe probleme de apărare la summit-ul B9 (neputință, îngrijorare, resemnare) viitorul arată rău de tot. Priviți fotografia: https://opozitia.net/2023/02/19/uk-polonia-romania-coalitia-celor-dispusi-sa-lupte-in-ucraina-sub-comanda-sua/

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce cacealma și meschinărie! Dacă vor politicienii sa lupte in acest război eu nu am nimic împotriva ,dar sa lase lumea de rând in pace in țara asta și așa bătută din toate părțile!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Cel mai bine e sa nu te duci la acest razboi. Iti asumi inchisoarea sau mai stiu eu ce si gata. Traiesti mai mult asa.

    RăspundețiȘtergere
  26. Pace nu va fi , nu are cum , sunt absolut toti factorii politco-economici intruniti pentru asa ceva ! NU am vazut dorinta de pace la niciunul din cei implicati, fie pe fata, fie pe ascuns ! Totul decurge conform planurilor, fiindca sunt cateva, dar toate implica razboiul armat ! Poate singura care mai pune bete in roate e China , dar nici ea nu poate scapa de acest vartej ! E complicat pentru China, fiindca nu vrea un nou URSS in coasta ei ,dar nu o vrea nici o distrugere din temelii a Rusiei fiindca pe urma ii vine randul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "toate implica razboiul armat !"
      Da, dar mic Kinule, controlat 100% de colectivul "de redactie", suPT nici o forma mare.
      Multe si mici...asa cer barosanii da la butonase care stau la caldura in insule cu cracii-n sus(as we speak) si fumeaza calm trabuce cubaneze Bio in timp ce gagicutele dau din craci in fata lor( fac spagaturi tic-tok in chilotei ata)
      Amza

      Ștergere
  27. Suntem in deja razboiul altora pana la centuri...Zboara in draci avioane meletare in tandem ,ne vajaie urechile de la alarme aeriene, blindate calatoresc incognito prin colonie,mancam grau otravit dela slava.E minunat...

    RăspundețiȘtergere
  28. 1. Legat de presiunea care s-a facut asupra politicienilor impotriva legii vacs e nevoie si acum ca si atunci de ceva juristi care au pus la dispozitie un text scurt si concis precum si adresele de mail ale tuturor parlamentarilor. Nu toti ne pricepem sau avem timp.
    2. Nu inteleg un lucru, atat timp cat Romania nu este atacata ei pot declara mobilizarea?! Nu inteleg,nu cred ca e constitutional.
    3. Daca ajungi pe front, e moarte sigura! Iar daca e sa mori pot fi si alte moduri pt asta,mai constructive. Deci nu e de mers inafara granitei..
    4. Si eu cred, la fel ca unii comentatori de mai sus ca nu e bine sa inarmeze romanii! O simt asta, poate o simt si ei. Supararea, durerea, neputinta, tristetea dar mai ales FURIA si FRUSTRAREA sunt la cote care au depasit maximul pt o parte semnificativa a populatiei. Deasemenea,acel sondaj de acum cateva saptamani e destul de socant! Sau nu! 23% dintre romani considera apartenenta la ue ca fiind ceva negativ si 25% au o parerea buna despre Rusia!!!!!! Ambele valori fiind cele mai ridicate din ue!!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)