vineri, 25 februarie 2022

Ce se întâmplă pe front?


Sunt după o noapte aproape albă în care încerc să pun cap la cap informaţiile pe care le primesc din diverse surse şi nu se leagă absolut nimic. Este o dezinformare atât de mare de ambele părţi încât efectiv n-ai ce să înţelegi.Te poţi situa de-o parte sau de alta, dar la fel de greşit e. Aşadar să vedem care-s variabilele pe care le putem lua în calcul. 

Primul element la care mă refer este impotenţa Consiliului de Securitate al ONU. Dacă până acum, la fiecare vânt al SUA se întrunea în regim de urgenţă, acum, pur şi simplu, nimeni nu mai zice nimic. E totuşi o chestie extrem de ciudată. Conform oricăror definiţii, Rusia e stat agresor. Aşadar trebuia cel puţin condamnată operaţiunea. Nu s-a făcut nimic. Motivul? E extrem de neclar.

Să mergem în partea cealaltă: de ce-a atacat Rusia? Din nou motivul e neclar. Aparent nu era nicio grabă. Să fim serioşi, situaţia din estul Ucrainei a fost în trecut mai dură decât era acum. În plus, în afara unor incidente minore - precum schimbul de focuri pe care vi l-am relatat - n-a fost nimic. Deci nu era sub nicio formă justificată intervenţia în forţă. 

Mai trebuie să mai subliniem ceva: indiferent de ceea ce aţi auzi, cele două naţiuni sunt surori bune. Aproximativ 40% din populaţia Kievului sunt ruşi. Într-adevăr, există grupuri naţionaliste radicale, de sorginte neonazistă care fac politica în Ucraina şi care, în mare, sunt vinovate de ceea ce se întâmplă acum. Nu trebuie însă ignorat că invazia Ucrainei nu prea e populară nici în Rusia. Manifestaţiile pe care le-ţi văzut au fost cât se poate de reale. Oamenii se simt rău deoarece, pentru ei, e ca şi cum ţi-ai lovi fratele. Nu-i o poziţie bună pentru nimeni. 

Dar, totuşi, ce l-a apucat pe Putin? În mod sigur cunoştea toate aceste lucruri, chiar mai mult de-atât! Şi-atunci, de ce şi-ar fi sacrificat întregul confort de dragul unui război care pare stupid? Într-adevăr, putem porni de la premisa că Putin a luat-o razna, aşa cum a lăsat să se înţeleagă Macron. E o ipoteză, doar că eu n-o pot lua în considerare întrucât totul ar fi prea absurd. În cazul în care ar fi vorba despre asta, întregul sistem de putere din spatele lui Putin s-ar prăbuşi precum un castel din cărţi de joc. Şi, cum bine ştim, scopul celor din spate nu e acela de a-şi săpa singuri groapa, ci de a perpetua sistemul propriu de putere. Putem merge şi pe ipoteza uzurpării totale a puterii de către Putin, dar asta o las pe seama comentatorilor de ocazie care fac propagandă. 

OK, să săpăm ceva mai adânc. Spunea ieri Steve Bannon că „Ucraina nu e în niciun caz o ţară, e un fel de concept... Este doar o zonă coruptă pe care Clintonii au transformat-o într-o colonie prin intermediul căreia se fură bani”. Sunt trei personaje extrem de ciudate care fac jocurile în Ucraina. Pe ulul îl cunoaşteţi, ceilalţi doi vă sunt, cel mai probabil, necunoscuţi: George Soros, Victor Pinchuk şi Ihor Kolomoyskyi, Cei doi miliardari ucrainieni sunt oamenii de buzunar ai lui Soros, dar şi sponsori importanţi ai agendei globaliste. Legăturile dintre aceştia şi statul subteran american sunt cunoscute. Aici e un punct critic. Aşa cum am spus şi ieri, Ucraina e considerată maşina de spălat bani a SUA. 

Ca să înţelegeţi cât e de crâncenă situaţia, mai introducem o variabilă: actualul preşedinte al Ucrainei. Vă vine să credeţi că un om care-a câştigat alegerile cu 73% a ajuns la o cotă de popularitate sub 25%? Motivul e unul cât se poate de simplu: corupţia. Nici nu vă puteţi imagina cât de mare e corupţia în Ucraina. Chiar şi firul de iarbă e corupt acolo şi întreaga corupţie e canalizată printr-un fluviu subteran legat ombilical de statul subteran american.

Preluarea Ucrainei de către SUA s-a făcut prin Revoluţia Portocalie implementată de armatele lui Soros. Pare un motiv suficient de bun pentru Putin să-şi ia revanşa. Întrebarea simplă este de ce acum? În toamnă estimam că un război e iminent. Într-adevăr şi atunci s-au încordat muşchii pe la frontiere exact ca acum. Dar nu s-a întâmplat nimic, în ciuda faptului că situaţia era mult mai tensionată. De ce?

O să vă spun două chestiuni pe care le-am auzit, dar nu am habar cât de adevărate sunt. Concentrarea de trupe din toamnă a avut ca şi cauză principală tentativa de a include Ucraina în NATO printr-o procedură rapidă. S-ar fi dorit un fel de mişcare subterană care să lase Rusia cu buza umflată. Acela a fost momentul în care Putin a chemat armata la graniţă. Treburile s-au calmat după ce a primit garanţii ferme că Ucraina nu va fi invitată în NATO. De la cine a primit nu se ştie, dar cert e că armata rusă a lăsat-o mai moale. 

OK, poate fi o explicaţie, dar ce e acum? Poate v-a rămas în minte „atacul” asupra Cernobîlului. Care-i treaba deoarece e ilogic. Acolo e o zonă puternic iradiată, nesigură şi izolată după explozia centralei nucleare. De ce ar fi dat ruşii atacul asupra Cernobîlului? Nu e stupid? Mergi să ocupi o zonă iradiată? Dar de ce trebuia armata Ucrainei să apere Cernobîlul? În mod normal, dacă-l vezi pe unul că e atât de nebun încât să meargă în zona iradiată, îl laşi să se ducă, mai ales dacă ţi-e duşman? Şi ce sens au avut pozele cu tancurile ruseşti la reactorul acela care încă fumegă? Nu e stupid?

Mai există nişte ţinte ciudate ale armatei ruse, anume laboratoarele biologice de pe teritoriul Ucrainei. Exploziile auzite în prima zi a atacului au fost în zona acestora. Le-a fost distrus dispozitivul de apărare. După care armata a mers terestru acolo. De asemenea, nu avem informaţii. 

Desigur, mi-au parvenit nişte informaţii referitoare la ţintele Rusiei, dar prefer să le las de-o parte pe moment. Am anunţat că ştiu ceva, dar nu vreau să tulbur apele, mai ales în condiţiile unui ocean de manipulare. Şi vă mai spun ceva: în mod normal, dacă într-o confruntare şeful unui stat e prins de duşman, n-o sfârşeşte bine. Reţineţi treaba asta şi vom vorbi anul viitor despre ea.

Sunt câteva chestii ciudate. Va trebui să aşteptăm sfârşitul războiului pentru a înţelege mai multe. Putin a vorbit despre denazificarea Ucrainei. Pentru noi e o formă fără fond, dar în cazul Ucrainei e singurul care-o spune pe şleau. Asta, desigur, şi din cauza precedentelor istorice peste care niciun rus nu va trece niciodată. Faceţi însă comparaţie următoare: la noi grupurile de presiune nu ne lasă nici măcar să mai pomenim numele unor oameni care s-au prăpădit prin temniţele comuniste, în timp ce în Ucraina grupurile neonaziste îşi desfăşoară activitatea la lumina zilei. O mare parte a armatei e nazificată. Despre asta nu spune nimic nimeni, dar e o realitate care nu poate fi contestată. 

Pe moment, aşa cum am mai spus, orice concluzie e pripită. Trebuie să aşteptăm să se mai răspândească ceaţa propagandei pentru a înţelege cu adevărat despre ce e vorba. De asemenea, uitaţi-vă la Ucraina ca să înţelegeţi cum am fost lăsaţi şi noi de izbelişte de către „aliaţi” de atâtea ori în istorie. Şi, de asemenea, trebuie să vă uitaţi cu atenţie pentru a conştientiza că absolut nicio garanţie nu e sigură. Reţineţi asta. Buna vecinătate e singura garanţie pe care-o putem avea.

41 de comentarii:

  1. La Cernobil nu era tanc rusesc ci unul ucranian.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este momentul de alte mari furaciuni. Sub aparenta ajutoarelor pentru refugiati, se vor sifona sume uriase de peste tot, iar asta e doar varful aisbergului. Intra in tara la noi oricine, ca e refugiat, nu?? Ne trezim cu jumatate de milion de oameni pe care o sa-i tinem tot noi in carca, iar painea va fi 15 lei in Romania. Idem gaz, curent, net, etc....Frumoasa continuare a telenovelei covrig.....se redistribuie populatia, ca și asa suntem fraierii Europei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/ultima-ora-plafonarea-pretului-la-curent-pentru-populatie-de-la-1-aprilie-20615520

      https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/ultima-ora-tarif-unic-la-electricitate-de-1-leu-kwh-pentru-toti-noncasnicii-cu-exceptia-marilor-consumatori-industriali-20615551

      Ștergere
  3. Securizarea Cernobâlului s-a făcut pentru a evita o operațiune de steag fals (o sabotare pusă pe seama Rusiei) care ar fi contat ca o agresiune asupra altor state (Polonia, România) datorită pericolului de radiații mortale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pare foarte plauzibil. Respect!

      Ștergere
    2. La fel si cu atacurile initiale, pe biolab. E stiut ca Ucraina a mostenit de la URSS laboratoarele de cercetare pentru arme biologice. Sunt documente prezentate in Congresul SUA despre injectiile masive de capital si transferul de informatie. Interfatza ( si stapanul la vedere ) pt ce se intampla acolo e Dumnezeul Faucci. Urmatorul Wuhan ar fi fost in coasta sovieticilor.Apoi sa ne amintim despre hackerii din Ucraina instruiti in tranzit in Ro si exportati pt fraudarea alegerilor in SUA ( din nou, exista dovezi, de tiop forensic ). In harmalaia &brambureala invaziei, se pot sterge urme : ale modului in care Soros l-a instalat pe Zelenski, cu aceleasi sisteme IT de fraudare, ale Burismei lui Biden Jr, ale fraudarii alegerilor din SUA, ale retelelor de pedofilie si trafic de carne vie cu punct final in Olimpul elitelor SUA, ale sumelor uriase sifonate de CIA din cele destinate ` intaririi democratiei ucrainiene`
      ...

      Ștergere
  4. Armata ucraineană e nazificata? Pai comandantul suprem e eveu. Prim ministrul e evreu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aia o duc bine ucrainienii, pentru ca sunt condusi de evrei.
      La fel au facut evreii rusi si in Rusia, pina a venit Putin si i-a bagat la bulau.
      Ce se intimpla acum in Ucraina este de fapt razbunarea evreilor pentru progromul savirsit dintodeauna. Vezi filmul "scripcarul de pe acoperis" si mai recent alte filme.
      Ucraina este o constructie artificala bine gindita de chiar evreul Lenin.

      Ștergere
    2. https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Simplified_historical_map_of_Ukrainian_borders_1654-2014.jpg

      Ștergere
    3. Vladimir Ilici Lenin era evreu? Nu știam! Pai asta explica multe!

      Ștergere
    4. https://content.time.com/time/world/article/0,8599,2077413,00.html
      https://www.thejc.com/news/features/lenin-s-jewish-roots-1.447185

      https://www.marxists.org/romana/dictionar/l/Lenin_Vladimir_Ilici.htm

      https://www.descopera.ro/istorie/14974428-lenin-revolutionarul-comunist-care-a-murit-infectat-de-sifilis-de-o-prostituata-franceza-cum-a-disparut-boala-din-dosarul-lui-medical

      Ștergere
    5. A fi evreu inseamna in esenta a fi om, nici mai mult nici mai putin.Evreica a fost si Ana Pauker sau Nicolski sau 'Leonid Salajan" sau A Bruckner, , evrei au fost si R.Wurtbrand, N .Steihard, T Vianu, N Lovinescu, A Graur. A.Baranga. M.Sebastian.
      .Soros este evreu si nu este agreat (diplomatic spus) in Israel, ei stiu de ce.
      Au fost 6 000000 evrei exterminati de nazisti in shoah, dar au fost si unii despre care se zice ca ...nu detaliem.
      La noi in media avem destui evrei de orientari politice diverse.
      Lenin a fost multi etnic: calmuc, evreu, rus.A fost finantat de catre calmucii de pe WallStret.A fost gay si a murit de sifilis avansat.

      Ștergere
    6. @IQ100
      Fără să negam umanitatea evreilor constatăm prezența, constantă, a unora din neamul lor în toate mișcările care, de vreo trei sute de ani, fac arsice istoria lumii!

      Ștergere
  5. Incep cu sfarsitul postarii- ultima fraza este laser de corecta
    apoi de ce Cernobal? cauta acum un aparat sa verifice radiatiile chiar si in Buc., sant f.mari deci poate vrea sa arate occidentului pisica ( reala totusi) nucleara
    ce vrea Putin e f. clar a dat si va mai da, daca e cazul o palma peste bot nato ului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las-o jos ca macane! Radiatii la Bucuresti de la Cernobal ...

      Acea zona este strategica pentru cine vrea sa cucereasca Kievul si creeaza un lant logistic din Belarus (una dintre caile de acces direct catre Kiev) dar argumentul cel mai important este si blocarea unui eveniment de steag fals ce putea aduce in discutie si alti jucatori (vezi comentariul lui @Dan).

      Ștergere
    2. La Cernobal erau masate multe forte ucrainene. Nu se putea sa inainteze si sa-i lase in spate.

      Ștergere
    3. asa o fi Dan sau 12.31 dar ai verificat inainte sa vorbesti?

      Ștergere
    4. @Anonom 17.07

      De verificat au verificat cei de la mediu din Romania care nu au constatat nicaieri vreo crestere a radiatiilor.

      Celelalte idei nu sunt noi. Circula pe internet si sunt de bun-simt. Cernobalul este o bomba in sine care poate face ravagii doar si cu o bomba bine plasata. Plus ca acolo si-au pus ukrii gramada de trupe dupa cum au aparut informatii. Care-i problema ta?

      Ștergere
    5. Cei de la mediuuu???
      ai vazut vreo stire informatie ceva despre miile, poate zecile de mii de porumbei striviti pe sosele, mai ales in Bucuresti ?
      5G nu e periculos asadar, sa moara ministerul mediului daca mint impreuna cu coltul de langa el, stanga spate ;
      Trebuie anuntata lumea be, ia un carbune un strugure negru ceva, cap de creta.

      Ștergere
  6. Sa plece nato din Europa si va fi liniste.RUSII NU AU STATIONAT ARMATE RUSESTI NICIODATA PE TERITORIUL TARII NOASTRE.Razboiul lui Putin este impotriva cabalei globaliste.Cat sa-i lase sa se extinda ca un cancer?



    RăspundețiȘtergere
  7. Îţi spun şi eu opiniile sau informaţiile pe care le-am auzit la alţii:
    De ce Rusia atacă Ucraina acum ?
    Cineva într-un comentariu zice aşa: În Ucraina sunt vreo 20 de biolaboratoare unde SUA au făcut experimente pentru a proiecta un virus cu care să-i atace pe ruşi, dar care să aibe efect numai asupra ruşilor, folosind adn ucrainian. Ruşii au ştiut de aceste manevre şi au intervenit când cercetările erau într-un punct avansat. Am înţeles că acele laboratoare ar fi fost atacate în primele minute de la începerea operaţiunii. Despre acele laboratoare ai precizat şi tu în articol.

    De ce a fost tămbălău la Cernobâl ?
    Zvonul 1: acolo ar fi ascuns ucrainienii bombele atomice (ca să le fie mascată prezenţa prin radiaţiile de la reactor). Nu ştiu dacă se susţine ipoteza, ştiu că Ucraina a predat bombele nucleare cam prin 94. Cineva zice că ar fi 40 de bombe pe teritoriul Ucrainei.
    Zvonul 2: ruşii ştiau că ucrainienii au de gând să folosească Cernobâlul în manevre de tip ”pârjolirea pământului” (scorched earth), aşa că au intervenit şi au securizat zona (cu echipament greu şi forţe speciale). Acolo se pare că sunt multe deşeuri radioactive, şi era riscul ca ucrainienii să le folosească împotriva ruşilor. De fapt, cineva zice că deja umblaseră la deşeuri înainte să ajungă ruşii, ambientul era destul de periculos privind radiaţiile, dar încă în limite gestionabile.

    Am auzit la mai mulţi treaba asta, că Putin face jocul ocultei dând drumul la război acum, când plandemia s-a fâsâit. Eu am o viziune un pic mai nuanţată. Zic că ”elitele” au interes să existe conflict (aici sau în altă parte) pentru a distrage atenţia, dar Putin nu a acţionat deliberat ca să-i ajute pe ei. Eu aş zice că ”elitele” au făcut în aşa fel încât l-au pus pe Putin în postura să intervină. Omul nu e mână în mână cu ei.
    Există o declaraţie de acum câţiva ani ai lui Putin, care ar putea fi o cheie pentru a înţelege ce se-ntâmplă. A zis cam aşa către ”elite” (zic din memorie): ”Ştim ce vreţi să faceţi, care-s planurile. Rusia nu va încerca să oprească Noua Ordine Mondială. Dar dacă veţi pune în pericol poporul rus, vom reacţiona”. Dacă există interes, aş putea încerca să găsesc exact.

    Notă: În articol, acolo unde ai zis ”propun să se mai răspândească ceaţa propagandei”, propun să foloseşti cuvântul ”să se disipeze”. Arată mai bine ce ai vrut să spui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari mihai, e ceva puturos la mijloc, ca si cu p(l)andemia, prea toti la unison intr.o singura directie, in vremurile astea trebuie sa iei totul pe dos si sa mergi invers fata de directia turmei...adica sa gandesti, nu sa iei de bun ce ti se canta agresiv.

      Ștergere
  8. Nu prea stim ce se intampla pe front dar un lucru este clar: gazele si petrolul s-au scumpit tare de tot.

    Intrebare intrebatoare: de ce redeventa (taxa platita statului de catre cei care exploateaza o anumita resursa naturala) are o valoare fixa iar nu una variabila? Mie mi se cam pare jaf la drumul mare sa platim la valori astronomice petrolul si gazele scoase cu costuri modice din teritoriul nostru.

    Statul face niste eforturi de compensare a preturilor iar ca sursa ar putea avea castigurile din cresterea redeventelor.

    La 15$/baril as pune redevente 0 iar apoi as creste astfel incat sa ajung ca la ce depaseste 50$/baril sa am redevente de 90% din valoarea medie lunara de piata (redeventele se vor calcula si PLATI lunar). Spre exemplu, daca pretul barilului este de 60$ se vor plati redevente de 20$ aferenti primilor 50$(cam atat sa ajunga conform unei scheme de calcul cu o crestere progresiva) + 90% din diferenta 60-50, adica 9$, cu un total de 29$. Daca pretul barilului este ca astazi de 100$ se vor plati 20$ + 45$ (90% din 50$) = 65$.

    Acelasi principiu si la gaze.

    Nu este chiar jumi-juma pt ca vorbim de exploatari la sol. Pt off-shore pot face o concesie ca productia sa se imparta 50-50 conform intelegerii pe care-o facuse Ceausescu cu americanii si de care nimeni nu mai vrea acum sa-si aduca aminte (explicabil deoarece atunci aveam un regim de tara independenta ceea ce presupunea tarife mai mari decat pt colonie).

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate cineva sa confirme vorbele astuia?
    Thierry Meyssan sur l'attaque russe en Ukraine:
    https://youtu.be/aK696fO2IQo

    RăspundețiȘtergere
  10. Gata, Nord Stream 2 este permanent OPRITA. Asta apropo de motive.... Gazpromul este practic pe butuci!
    Chinei n-au cum sa-l vinda deoarece este limitat, imputinat, iar smecherasii dechinezoi, acum printr-o iuteala creata artificial il vor practic GRATIS ( un nonsens) de la rusi... si il vor lua daca rup Siberia de partea europeana a Rusiei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Propaganda substituita manipularii este arma perfecta ! Scriu asta acum dupa ce ti-am citit prima fraza , restul urmeaza sa citesc dupa ce scriu aici ! O MINCIUNA spusa de cei carora tu le dai crezare e virala , fiindca si altii cred in ceea ce tu expui ! E al naibii de greu sa distingi intre adevar si facatura , cand intre ele exista dorinta proprie de a accede la un confort emotional!Uneori minciuna te linisteste si adevarul te tulbura ....

    RăspundețiȘtergere
  12. Dacă a distrus acele biolaboratoare a făcut foarte bine, astfel de experiențe ar trebui interzise definitiv !

    RăspundețiȘtergere
  13. Putin a spus cu cuvant si predicat ca la conducerea Ucrainei sunt neonazisti si drogati !Dovezile exista ? Sau e tot pretext ? Dar vreau explicatii aplicate ! Altfel ne lamentam intre a crede si a nu crede!

    RăspundețiȘtergere
  14. a patra "revolutie industriala"
    https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/tratatul-prin-care-oms-devine-primul-minister-global-al-s-n-t-ii-n-viitorul-guvern-mondial-semneaz-i-klaus-iohannis-document-1568827

    https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/pandemic-pappers-cyber-polygon-2022-i-rezilien-a-digital-n-cloud-age-oamenii-vor-tr-i-cu-capul-n-nori-video-1568755

    https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/marea-resetare-presupune-internetul-corpurilor-manipularea-comportamentului-uman-prin-supraveghere-autoritar-1568746

    RăspundețiȘtergere
  15. Poate in scapa mie ceva, insa, toata povestea asta cu Nato care nu respecta Acordul de la Minsk si expansiunea catre est, tot mai aproape de granitele Rusiei, nu e un motiv de ajuns? In conferintele de presa si declaratiile din ultimile saptamani, Putin si Lavrov au reitarat aceeasi idee, a amenintarii Nato. La toate incercarile Rusiei de a rezolva problema pe cale diplomatica, reprezentantii vestului au facut-o pe prostii. Nu am auzit vreun raspuns coerent si logic. In general, dialogul a fost ca dintre un mut si un surd (vorbele lui Lavrov). Putin a mai zis ca vrea ca situatia asta sa fie solutionata intr-un timp determinat, nu lungita prea tare. A explicat de ce Nato la usa Rusiei e o amenintare reala la adresa securitatii ei. In conditiile astea, nu are sens ca Rusia sa actioneze cumva ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu înțeleg citeva aspecte,pentru care unii se oripilează.In acest moment ai citeva războaie în lume unde mor multi, mulți oameni și de care nu se spune absolut nimic.Iemen, Iordania, Siria, Africa.Acum Ucraina, care este un stat artificial inventat de Lenin , Stalin, Hrușciov,care a luat teritorii de la toți vecinii.... Rușii nu uita din timpul celui de-al doilea război mondial cînd batalioanele ss ucrainene masacrau toți rușii întâlniți.Din partea mea doresc Ucrainei,dezmembrare ușoară!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sau cu alte cuvinte cum iti permiti tu, facatura ucrainista sa intorci spatele fratelui taude sange, ba mai mult, sa vrei sa te unesti cu dusmanii lui ?
      Daca fratelui ii faci asta, ce i ai face unui strain?! prb.l ai rupe-n bucati !

      Ștergere
  17. Cred ca Rusia a securizat Cernabâl din cauza ca naziști din Ucraina mai mult ca sigur văzând ca pierd puterea ar fi recurs la un atac kamikaze terorist după care ar fi blamat Rusia pentru asta.

    Chiar și asa naziști de acolo au încercat la o zi după ce Rusia a preluat controlul zonei sa spună ca Rusia a atacat centrala nucleară și ca radiațiile se răspândesc rapid in toată Europa! Un fake news evident care nu a ținut dar asta doar arată ca dacă chiar aveau acces acolo ar fi provocat dezastru!

    Ce nu înțeleg eu este cum de Rusia vrea sa stea acuma la negocieri cu naziști când scopul anunțat era chiar “denazificarea Ucrainei”?

    Pai in caz de negocieri practic nu se mai schimba mai nimic: Jegul ăla de Zelensky rămâne președinte cu tot cu banda lui de naziști si vor continua provocările intr-o forma sau alta.

    Rusia a luat e drept zonele pe care ii interesa ca sa lege Crimeea si culoarele însă mie personal mi-se pare prea putin pentru cât efort au făcut.

    Dacă ii lași la putere naziști de acolo sigur vor născoci ceva steaguri false împotriva Rusiei.

    Foarte ciudata aceata întorsătura de situație!

    Din păcate noua ni se dau oficial maxim 10% informații reale si restul trebuie sa încercam sa găsim niște răspunsuri din aceste frânturi de adevăr.

    Între timp Anonymus tocmai ce au atacat Rusia. Sa mai vina ăștia cineva acuma sa spună ca de fapt ei nu sunt opoziție controlată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti spun eu ce sa intamplat de acepta negocieri : Putin, ca si Sefu, sant milosi pur si simplu li sa facut mila + Putin le face pe plac chinezilor ca fara ei pot deveni Irak 2

      Ștergere
  18. Mie imi pare mai degraba ca smecheria aia cu ala de avea parbrize de vinzare si care se vorbeste cu alt smecher care sa mearga sa sparga parbrize prin parcari. La sfirsit smecherii impart banii, iar aia cu loganurile....paguba. Morala? cind se vor termina de spart parbrizele pregatiti cu totii 4% din PIB pt noile fiare vechi......de protejat parbrize.

    RăspundețiȘtergere
  19. Presa romana nu a publicat discursul clownului Zelinski in care a amenintat ca va ataca cu arma atomica, nu cu cea reala, pe care nu o are, dar cu "bombe murdare" ce se pot face cu deseuri nucleare de la Cernobal. Liderii occidentali au fost consternati si s-au intrebat cum de i-a venit asa o idee idiotului de clown de la Kiev.
    De asta rusii au capturat si pazesc Cernobalul, iar acum banderistii spun ca rusii vor sa contamineze Europa cu material de la Cernobal...
    Privitor la momentul atacului impotriva NATO/Ukraina.
    Acum cat occidentul inca nu are arme nici de atac si nici de aparare hipersonic, este deci propice pentru Rusia sa-si arate forta si sa se impuna ca putere militara.
    Oricum au asteptat mult si trebuie aprecaita rabdarea rusilor.
    Rusia deja s-a impus ca putere militara si occidentul nu indrazneste sa riposteze, stiind ce abuzuri au facut ei in materia securitatii internationale.

    RăspundețiȘtergere
  20. Au aparut steaguri false impotriva Rusiei: fortele ucrainene ajutate de nato au adus mercenari straini sa lupte pe teritoriul Ucrainei .Ei dau foc la blocuri in orase ,ataca institutii civile si omoara mii de civili .Asta li s-a spus sa faca .SI aceste masacre vor fi puse in spate armatei ruse si lui Putin.Asa parsiv se lucreaza. Ne trebuie Nurenberg 2.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)