luni, 7 februarie 2022

Vedeți-vă de treabă, nu-i de la vaccin!


Graficul atașat prezentei e crud în duritatea sa: ne arată negru pe alb o situație neîntâlnită până azi, anume moartea jucătorilor de fotbal pe teren. În timpul jocului; prăbușiți și morți! Chiar așa, câți au fost și câți sunt?

În primul și-n primul rând trebuie să definim termenii. Un fotbalist nu joacă țurca pe marginea șanțului. El aparține unui club, care e obligat să-i facă o groază de teste medicale. De altfel, fără un  minim de teste medicale făcute, jucătorul nu poate activa. Așadar e o chestie serioasă, cu care n-ai cum să te joci. Vă amintiți vreun caz în care un fotbalist s-a prăbușit în timp ce juca pe teren? Eu îmi amintesc foarte bine cazul bietului Cătălin Hîldan. La doar 24 de ani s-a prăbușit în mod tragic pe terenul de fotbal și aia a fost. Un atac de cord și gata. 

Moartea lui Hîldan a fost șocantă, fanii dinamoviști, împreună cu oficialii clubului, au hotărât ca numărul 11(numărul tricoului purtat de Hîldan) să nu mai fie dat de niciunui jucător de la Dinamo. Una dintre peluze i-a luat numele. De asemenea, știri despre moartea sa au apărut în numeroase ziare din afara țării, în condițiile în care pe atunci comunicațiile nu erau nici pe departe atât de rapide ca acum.  Și nu doar atât: s-a declanșat un scandal imens în ceea ce privește controalele medicale ale fotbaliștilor și dotarea cu ambulanțe a stadioanelor. De-atunci au mai fost câteva decese. Probabil cel mai răsunător a fost cel al lui Patrick Ekeng, prezentat pe larg de BBC, Marca sau The Guardian. 

Ce trebuie să înțelegeți din exemplele anterioare? De fapt nu e corect spus „să înțelegeți”, ci doar să vă reamintiți. Să vă reamintiți că fenomenul morților subite în timpul meciurilor era unul deosebit de rar, atât de rar încât fiecare asemenea moarte era subiect de breaking news. Ceea ce s-a întâmplat însă în 2021 întrece orice înțelegere: au murit de patru ori mai mulți fotbaliști pe teren decât media de până acum. E vorba de peste 30 de fotbaliști profesioniști activi, declarați apți, adică fără probleme de sănătate. Există însă o statistică și mai înfiorătoare din lumea fotbalului care ne spune că în ultimele șase luni au murit peste 100 de profesioniști activi din domeniu, asta cuprinzând antrenori, arbitri s.a.m.d. A fost suficient să se extindă în acest fel perspectiva pentru ca cenzorii lumii de azi - precum Reuters - să califice automat știrea la categoria fake news pe motiv că respectivii n-ar fi fotbaliști activi. Zău? Stau totuși să mă gândesc, un arbitru dacă arbitrează trebuie să aibă o stare bună de sănătate. Un antrenor, la fel. Nu prea te duci mort-copt să urli la arbitru c-a fost sau n-a fost fault. Oricum am da-o, fenomenul e unul unic, absolut nemaivăzut până în prezent.

Copleșiți cu numărul morților subite, oficialii nu se mai pot ascunde în fața „fact check”-urilor de doi bani efectuate de propagandiștii regimului globalist. Indiferent cum am da-o, numărul morților subite în sport este de peste 5 ori mai mare decât media(unele surse ajung până la de 12 ori numărul morților!). Cifrele sunt cât se poate de clare. Doar că industria farmaceutică s-a pregătit din timp cu măsluieli, deoarece probabil știau că va veni momentul în care se vor despărți apele. Și uite-așa, o nouă minciună e aruncată pe piață sub forma unui studiu așa-zis științific. Cică în cazul sportivilor riscul unei morți subite la contactarea COVID ar fi de 1/200, în timp ce în cazul vaccinurilor acest risc ar fi de 1/20 000. Cum ar veni de o sută de ori mai mic în cazul vaccinurilor. 

Minciuna are însă picioare deosebit de scurte. Sunt două elemente care ne arată cât de ticăloși sunt indivizii aceștia. În primul rând, riscul este infinit mai mic de 1/200 deoarece aici ar fi vorba de sportivii care au contactat boala. Se știe că, într-o comunitate, indiferent cât de contagioasă ar fi o maladie, ea nu este luată de toți membrii comunității. Așadar, indiferent cum am da-o, n-am avea cum să ajungem la un raport de 1/200 în cazul tuturor sportivilor. Este însă o chestiune care ridică serioase semne de întrebare, anume anul 2020. Atunci, numeroși sportivi(în special cei din sporturile de echipă) au fost infectați cu COVID. E vorba de variantele anterioare care oricum erau mai violente decât actualul omicron. Ei bine, în 2020 au murit mult mai puțini sportivi decât media anuală. Asta în timp ce s-au infectat masiv. Doar țineți minte câte meciuri sau alte manifestări sportive au fost anulate pe motiv de COVID. Cu alte cuvinte, într-un an cu vârf de infectări am avut mai puțini morți, însă „studiile științifice” ale infractorilor din farma spun că rata ar fi de 1/200. Absolut fals! Se vede de la o poștă că datele au fost în așa fel aranjate încât să „le iasă la număr”. Culmea e că fenomenul morților subite n-a apărut decât după campaniile de vaccinare. O bună parte a lui 2021 - adică începutul său - a avut o dinamică a morților subite similară anilor anteriori. Pe măsură însă ce s-a introdus vaccinarea obligatorie, numărul de cazuri a început să explodeze. Însă ei susțin că nu e nicio legătură.

Ceea ce vedem acum este, totuși, înfiorător. O mână de golani globali au exersat o crimă în masă, de proporții globale. În ciuda faptului că totul se vede cu ochiul liber, oamenii stau în continuare să argumenteze pe baza datelor furnizate de aceeași infractori. Oare când se vor lumina oamenii? O vor face ei înainte de a fi prea târziu, astfel încât infractorii să fie pedepsiți exemplar?

35 de comentarii:

  1. Stii cum se propagă Răul? Isi gaseste portitele de intrare din inimile oamenilor. Portita se numeste:" Răul e departe de mine si mie nu mi se poate intampla nimic, ca ma apără Maica Domnului. Sau Insusi Iisus. Uitând sa priveasca in urma, in trecutul istoric, la perioadele negre cand nazismul sau stalinismul au întunecat mintile atator oameni.
    E un experiment la fel ca experimentul Pitesti. Călăi, victime si tortionari alesi din randul victimelor.
    Ma uitam ieri cât de usor Danemarca a inchis doi parinti români. Pur si simplu. Fara prezumtia de nevinovatie. Si se inmultesc cazurile. Nazismul cuprinde iar mintile oamenilor. Si cei mai uimiti ca lor li se intampla acum sa fie victime sunt cei ce s-au uitat indiferenti la experimente ca acela din Afganistan ( afganii nu mai mor de la virus sau vaccin, ca mor de foame), experimentele din Africa asupra copiilor de culoare inchisa. Cati români s-au cutremurat ca mor copii de foame in toata lumea? Te asigur, nu prea multi. Superioritatea crestina fata de
    " paganismul" altei rase se numeste tot nazism. Iar nazismul atrage tot nazism. Lipsa iubirii este anticrist.
    Chiar crezi că vom sta cinci secole pe internet sa citim despre falsurile propagate de vaccinisti comparandu-le cu falsurile propagate de antivaccinisti? Nu,pentru ca planul satanist nu se rezuma doar la asta. E multiplu si complicat si avem copii de protejat. Si când copilul meu va avea probleme, Dumnezeu ma va ajuta. Nu tu si nici Coja, nici alt formator de opinii pe internet.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai recent caz e al unui jucator de la marea Bayern München , Alfonso Davis probleme cu inima la 20 de ani, bineînțeles înainte de înțepare era unul din cei mai buni fundași stanga din lume, acum nu se știe ce se va întâmpla cu viata și cariera lui..

    RăspundețiȘtergere
  3. "O mână de golani globali au exersat o crimă în masă, de proporții globale. În ciuda faptului că totul se vede cu ochiul liber, oamenii stau în continuare să argumenteze pe baza datelor furnizate de aceeași infractori. Oare când se vor lumina oamenii? O vor face ei înainte de a fi prea târziu, astfel încât infractorii să fie pedepsiți exemplar?"

    Foarte buna concluzia. Intrebarile sunt retorice. Oamenii vad ca se moare in jur dar spera ca nu li se va intampla si lor. Legatura de sistem este atat de puternica incat nu au curajul sa i se opuna. Sau o fac pana cand simt ca au ceva de pierdut la nivel personal. Dincolo de asta urmeaza supunerea.

    O parte insa nu se va supune. Si va fi destul de consistenta ceea ce va duce la Revolutie. Sistemul este pregatit si pentru asta. Nu-l ia prin surprindere. Vor fi masuri de forta fara precedent. Cracneste vreun chinez cand este luat cu japca si internat in lagar? Nu prea. Si daca o face noi n-avem cum sti pentru ca nu se mai intoarce ca sa ne spuna.

    Suntem noi altfel decat chinezii? Nu dar avem lantul un pic mai lung pentru ca nu ne-am digitalizat la nivelul lor si de aceea puterea de coercitie este un pic mai mica. Momentan. Insa lucrurile nu raman asa ci avanseaza in fiecare zi.

    Nesupunerea sociala la nivel de mase este singura solutie adevarata de opozitie dar sa nu uitam criza care a inceput deja sa muste. Si-o va face pana cand vom deveni dependenti de ajutorul social. Nu pentru a trai cat de cat ci pentru a supravietui la propriu. Mai poti atunci sa te opui? Nici macar in vis.

    Mai avem cateva clipe de libertate insa nu le pretuim la adevarata valoare si nici nu ne miscam in directia corecta pentru a ne pregati cat de cat in vederea a ceea ce urmeaza. Gradina de zarzavat dintr-un loc izolat va putea face diferenta la un moment dat dintre un om cazut si unul liber. Exista vreun motiv rational ca sa n-o avem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, există un motiv serios pentru care grădina ta de zarzavat nu îți va asigura libertatea : dronele militare! Nu înțelegi că toată lumea se află deja sub un control total?

      Ștergere
    2. la cate drone militare are sunt in ro poti sa-ti cultivi linistit zarzavaturile mult timp de acum inainte, daca nu ti le fura vecinii

      Ștergere
    3. 17:11
      Nu dispera ca-i pacat!
      Dronele alea au lucruri mai bune de facut decit sa distruga zarzavaturi, hai sa fim seriosi.
      Daca Nea Nicu obsesivul si paranoicul n-a reusit in 25 de ani sa colectivizeze zonele de deal/munte tu crezi ca pe astia asta-i doare, sa ne caute prin mici troite si la umbra nucilor?

      Ștergere
    4. Ai gasit scuza sa nu iti faci gradina de zarzavat :)))).......sunt doua virusuri mult mai contagioase in tara asta cel putin .....RESEMNAREA si LACOMIA !Dar primul e pandemic !

      Ștergere
    5. Lăsați-l, domnilor, că s-a referit la altceva. Adică la implementarea IA în controlul populației. Ceva gen China... dar mult mai strict și mai generalizat.

      Ștergere
  4. Ea a zis : "Spune-mi ceva frumos!"
    El i-a răspuns:
    "(∂ + m) ψ = 0"....
    Aceasta este ecuația Dirac și este cea mai frumoasă dintre toate care există în fizică..
    Descrie fenomenul conexiunii cuantice, care spune: „Dacă două sisteme interacționează între ele pentru o anumită perioadă de timp și apoi se separă unul de altul, le putem descrie ca două sisteme diferite, dar ele există deja ca un sistem unic diferit.... ceea ce se întâmplă cu unul continuă să îl afecteze pe celălalt, chiar și la kilometri sau ani lumină distanță. "
    Aceasta este conexiunea cuantică sau cuplarea cuantică.
    Două particule care au fost conectate la un moment dat sunt pentru totdeauna conectate. În ciuda distanței dintre ele, chiar dacă se află la capetele opuse ale Universului, conexiunea dintre ele este instantanee.
    Același lucru se întâmplă între doi oameni atunci când sunt conectați prin ceva pe care doar ființele vii îl pot experimenta...Numim asta IUBIRE! "

    Preluare: Edith Kadar

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,
    Remarcabil. Totusi, nu am un raspuns convingator la intrebarea: de ce vor sa ne vaccineze, ce-i cu isteria asta, in ciuda efectelor rele si chiar mortale ale serului? In afara de reducerea populatiei, idee vehiculata cel mai des. Alta idee, cea cu modificarea ADNului, nu stiu in ce scop, infertilitate. Pregatirea corpului nostru pentru 5G. Transformarea noastra in routere, graphen. Poate ideea celor de la OCHR, Covishima, poluarea cu radiatii. Alte idei nu stiu. Decat cea oficiala. Fiecare are puncte slabe. Care este motivatia reala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stim, doar ghicim bazat pe filmele care ne dreseaza de citeva decenii bune. Ne dreseaza nu numai la ce sa ne asteptam dar si CUM SA NE COMPORTAM in caz de ceva neplacut. Pina si reactia noastra sa fie conform asteptarilor LOR. Prin felul in care veti reactiona veti dovedi daca sunteti romani( cu experianta noastra milenara de iubire a aproapelui) sau cateii lor in lesa.
      Ca urmare , ramine de vazut!

      Ștergere
    2. Motivații mai realiste, deși mai prozaice, sunt banii pentru big pharma, respectiv puterile sporite pentru guvernele care ne asigură securitatea în așa-zisa pandemie. Căror guvernanți nu le place să aibă mai multă putere? Starea de urgență asta înseamnă. Este exact mecanismul juridic care a permis transformarea anticii Republici romane în Imperiul roman.

      Ștergere
  6. Cred ca oamenii s-au trezit cu siguranta. Chiar acolo unde te astepti mai putin.
    Am urmarit cum a explodat efectiv mamaliga in Canada.
    Doar pe Live-uri Youtube sau Twitter.(in timp ce MSM se comporta precum presa lui Ceausescu despre Timisoara, adica blocada totala)
    Fenomenul este colosal avand in vedere densitatea mica a populatiei din Canada , dar mai ales adunatura de rase si caractere adunate acolo din toate zarile lumii.
    Cred ca sambata ,toate orasele canadiene mari au fost complet paralizate.
    Toata nebunia este datorata in primul rand , culmea , celor vaccinati.
    Majoritatea imensa a demonstantilor sunt "vaccinati" ingroziti de seria nesfarsita de "boostere" sau cine stie ce alte "medicamente"urmeaza sa le ingurgiteze cu forta pana vor crapa.
    De aceea se striga "no more mandates" si nu "no more vaccines" .
    Groaza vaccinatilor este de nedescris.
    De aceea politia canadiana nu a spulberat demonstratiile.
    Daca ar fi fost vorba intr-adevar despre 10-15% de "ciudati antivaccinisti" povestea se incheia in 3-4 ore.
    Are deja 10 zile si creste .
    Trudeau a fugit efectiv si a rasturnat toata bruma de credibilitate a contra-protestatarilor care sunt nauciti.
    Cum sa mai faci anti-demonstratie fata de antivaccinisti cand chiar seful tau , triplu vaccinat se declara infectat cu covid si carantinat?
    Ce urmeaza acolo este cu adevarat important.
    Pentru ca pana acum nici o "papusa" globalista nu a cedat nervos precum Trudeau care a facut un gest nesabuit atat pentru interesele stapanilor lui cat si pentru turma de oi canadiene , parasind "locul accidentului" si validand astfel caracterul profund ilegitim al nebunie COVID.
    Trudeau nu mai poate fi lasat in pozitie nici de unii nici de altii.
    To be or not to be ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu.

      Să vedem ce va fi peste puțin timp (după 17, ora noastră) cînd au fost somați să evacueze Ottawa.

      Posibil ca de mâine să se trezească cu 20 de Ottawa, dacă nu cumva cu sute, răspîndite pe toată planeta. Să nu devină, cum s-ar zice, viral !

      Ștergere
    2. Ai scris foarte punctual, frumos si obiectiv prinzind foarte bine ESENTA a ceea ce se petrece acolo. Multumim de "update"! Un mare BRAVO!

      Ștergere
    3. Pe noi oricum ne va lua pe nepregatite .....doar AUR mai misca ceva in front , dar suflam si in iaurt 32 de ani ne-a ajuns !Am ajuns sa spunem ca lupul din fata noastra nu EXISTA !

      Ștergere
  7. Important e ca acum Pfizer vor vinde tratamente pentru afectiunile cardiovasculare cauzate de ei. * Arena Pharmaceuticals

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact. Stiu sa te omoare si sa faca bani in acealasi timp.
      Si e multi care pun botul.
      Plus ca mancarea care e in magazine stimuleaza direct bolile cronice.

      Ștergere
  8. Doamne, si ce mai faceti toti jocul ocultei, jucând roluri care nu sunt ale voastre!!
    DD, tu te pricepi la cifre. Esti economist si te ajuta mintea din plin sa faci firme si sa creezi locuri de munca, pentru ca romanii sa nu mai plece din tara. In coana Europa elitista, romanii vor fi vesnic paria si slugi. Nici copiii romanilor nu sunt in siguranta in
    " civilizata" Europa. Vedeti bine ce se intampla. Daca nu era acolo dl George Alexander, multi parinti ar fi rămas fara copii. Timpul si certurile au inceput sa ne cearnă. Din flacara violet a lui Hrebenciuc si mantrele aumiste ale ridicolei procuroare Macovei au ramas multe zone din tara arse si otravite cu minciuni. Observ ca dl Titus Corlățeanu da dovadă de coloana vertebrala, semn ca tăvălugul aumisto-flacara violet nu a smintit chiar toti politicienii, si România are sanse sa-si revină in matca sa.
    In loc sa-ti vezi de harul tau, te-ai bagat in troaca denumita politica. Ai trecut din barca PNL in baca ingaurita a PSD, ciuruita de baronii lacomi PSD. Imi vine si acum sa-mi fac cruci, amintindu-mi de cum si-a batut joc Basescu de PSD,râzând de nebunia flăcării violet ce cuprinsese atunci Romania crestină. Si de cum dădea yoghina Macovei din buze la marea confruntare dintre Basescu si Geoana. Pesemne rostea niste mantre aum,ca sa-si protejeze idolul politic. Pe Cruciș Vodă, hoțul de flotă, mincinosul si securistul nărăvit la rău ca lupul ce a prins gustul cărnii de om.
    Un alt amețit cu care AUR cocheteaza,deși pregatirea lui era in agronomie, dupa ce s-a initiat pe la Clubul de la Roma, in loc sa se ocupe de domeniul sau, se apuca si pune paie pe foc,luand apararea lui Antonescu. Or fi ei evreii cum sunt, dar prosti nu-s. Orice ar face evreii rău prin lume, omenirea nu va indrazni sa spuna nici pâs, pentru ca ni se da cu holocaustul in cap si orice umbra de nationalism curat va fi catalogata drept antisemitism. Ni se creeaza un permanent sentiment de vinovăție, desi nu este cinstit. Sa dea cu piatra cine nu a jefuit si sărăcit alte popoare mai slabe. Sau cine nu a scos palestinienii din casele lor, creând un dezastru umanitar in zonă si foarte multa ura din partea arabilor.
    Șoșoacă, in loc sa ramana avocat, se crede doamna de fier a Romaniei si pune si ea paie pe focul urii. Câțiva preoți, hop si ei! In loc sa-si vada de asistarea romanilor care au probleme de cuplu, probleme cu violenta si abuzurile, unii preoti fac jocul Șoșoacăi atragand romanii pe un teren minat,alti preoti isi văd mai departe de afacerile lor.
    Virusul exista. Si este folosit pentru inducerea fricii. Dar problemele cu care ne confruntam ca tara sunt nenumarate. Si nu are cine sa le rezolve, pentru ca Romania este miscata din umbra de impostori ca Bivolaru si yoghinii lui ce s-au instalat peste tot,sau de oameni care au har la ceva, dar se ocupa de domenii la care nu se pricep.
    E o tara ciudata...O Mia face pe teoloaga, desi e oaie. Baciul era Iisus. Vi-L mai amintiti? Vorbea despre iubirea de copii. De ce mor atat de multi copii prin lume?
    Pentru ca fiecare joaca un rol care nu i se potriveste. A incurcat dracu' rolurile si acum se distreaza.

    RăspundețiȘtergere
  9. In aceasta privinta e probabil sa ai dreptate. Dar in chestiunea falimentului Citibank se pare ca te ai inselat. Ramane sa vedem daca ai avut dreptate in privinta invadarii Ucrainei de catre Rusia (ai spus ca nu va avea loc).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baietii n-au nevoie de casapiri reciproce cit de legislatia de urgenta/necesitate/martiala care automat se introneaza. De acel pachet de legi au MUSAI nevoie ca de aer,...motivele se cunosc si sunt legate de caposenia locala, ca si la noi de altfel.

      Ștergere
  10. Sunt multi care inca dorm si cred ca vaccinurile ii salveaza.
    Mass media ascunde aceste detalii.
    Daca nu aruncam informatia peste tot nu se trezesc imebcilii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fi naiv. Faptul ca arunci cu informatie in public nu inseamna ca va fi si crezuta. Intotdeauna versiunile oficiale ale puterii( ca de aia se si numeste putere) au fost cu mult mai penetrante decit cele alternative.

      Ștergere
  11. Mda...explicațiile și răspunsurile big pharma sunt ca teoriile experților în holocaust:Hitler a fost un criminal, iar Truman a fost un pacifist...nu mai contează că amândoi, cu o simplă semnătură, au trimis oameni nevinovați la moarte.
    ... E ca-n bancul ăla cu accidentul de mașină. Cel care n-a purtat centura e împrăștiat pe tot drumul, iar cel ce a purtat-o...zici că-i viu.

    RăspundețiȘtergere
  12. anul trecut incă de la începutul vaccinării , profesorul Luc Montagner , laureat Nobel in medicină pentru descoperirea virusului HIV fiind si unul dintre cei mari virusologi in viață ai lumii , a spus că cei ce vor fi vaccinati cu ARN mesager vor muri in maximum doi ani datorită distrugerii sistemului imunitar . Alti savanti ,tot de talie mondială , au fost mai " blânzi " , le-au dat 3 ani . Tot ei au avertizat ( ceea ce s-a si adeverit ) de la bun început că vaccinarea in timpul pandemiei va întreține pandemia

    RăspundețiȘtergere
  13. informarea a fost din prima clipă. Phfizer a anunțat că vaccinul e făcut pe bază de ARN-mesager care va înlocui o parte din ADN-ul uman dar au declarat de asemenea că nici ei nu știu unde se va instala acel ARN-mesager căci nu s-a studiat asta până acum. Ce vrei mai mult? Cum poți să fi de acord cu schimbare ADN-ului uman când nimeni nu știe exact la ce folosește fiecare porțiune a ADN-ului? Idioții ce se erijează în ,, specialiști '' abia au descoperit în urmă cu 20 de ani la ce folosește apendicele în corpul omului. Se spunea și mulți au făcut asta, că este o chestie în plus ce trebue scoasă, operată, eventual în copilărie, pentru a nu avea probleme mai târziu, pe neașteptate. Ce vrei mai mult? V-ați făcut-o deoarece v-ați crezut în cuvintele unor așa ziși specialiști și nu aveți destulă credință în Dumnezeu, creatorul tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.youtube.com/watch?v=Ix2re5WJvYU

    RăspundețiȘtergere
  15. Întind și ei coarda să vadă cât de mult rezistă.

    RăspundețiȘtergere
  16. E greu de acceptat cã aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru exterminare;unii mor în cåteva ore,zile,sãptãmåni,altii mor în cåteva luni;însã pandemia de morti va veni peste ani cånd vor izbucni cancerele si bolile autoimune;dar binenteles cã sinucigasii nu vor mai face legåtura cu otrãvurile din vaccinuri,ei vor considera cã este de la måncarea,bãuturã...de la orice altceva,nu de la ,,salvator'';cã declansarea unor boli care mai de care mai ciudate,face parte din cursul normal al vietii.

    Si obligativitatea de o vor impune masonii,eu tot nu mã voi lãsa injectat!de voi ajunge sã mãnånc odatã n sãptãmånã si tot nu voi ceda!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dati-mi va rog email unde sa va trimit Convenantul secret al iluminati.
    Acolo scrie clar cum ne joaca pe degete ca pe prosti si ne otravesc non-stop.

    RăspundețiȘtergere
  18. https://m.activenews.ro/stiri/Pfizer-si-FDA-obligate-prin-ordin-judecatoresc-sa-publice-sute-de-mii-de-pagini-care-cuprind-date-despre-siguranta-vaccinurilor-172588

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor sa tina informatia secret timp de 75 de ani, pana se uita.
      Criminali.

      Ștergere
  19. Este limpede că știința a evoluat atât de repede că a pierdut controlul Așa s-a întâmplat de multe ori în istorie. Tot ce îmi doresc este ca la final să iasă ceva bun din asta.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)