vineri, 26 aprilie 2024

Ce urmează în Ucraina?


Vreau să spun încă de la început că ceea ce scriu în continuare nu se bazează pe informații ultrasecrete ci pe dezvoltările de la fața locului care încep să se vadă din ce în ce mai limpede. În urmă cu câteva zile, pe canalul meu Telegram, v-am prezentat principalele linii de atac ale Rusiei. Ca un făcut, ieri s-a anunțat din zona comandamentului rusesc faptul că „zarurile au fost aruncate” pentru Harkov. Era logic și, mai ales, era parte a primei linii discutate acolo, Sumî-Pokrovsk-Zaporoja-Herson.

Realizarea acestei prime linii va întregi teritoriul Rusiei, prin adăugarea zonelor lipsă, rămase sub ocupație ucraienană. Dacă mai țineți minte, atunci când s-a făcut referendumul de aderare a regiunilor rusofone ale Ucrainei la Federația Rusă, Putin s-a întâlnit cu liderii acestor regiuni pentru a stabili granițele. Această primă linie despre care v-am povestit este „linia întregirii”. În mod normal, după atingerea limitelor regiunilor rusofone, Federația Rusă nu mai are de ce să lupte deoarece și-a întregit teritoriul în conformitate cu propria doctrină. Așadar, orice depășire a acelor limite nu mai e justificată nici măcar de reglementările interne ale Rusiei. 

În același material de pe Telegram, v-am dezvăluit și celelalte două linii strategice ale Rusiei: Sumî-Poltava-Zaporoja-Odesa-Reni și, în final, Cernigău-Dnipro-Krivoi Rog-Transnistria-Sudul Basarabiei(zona ucraineană). Aceste două zone întinse însă nu sunt parte a niciunui tratat sau referendum, astfel încât extinderea războiului acolo va fi văzută, inclusiv de ruși, ca un război nedrept, de ocupație. Însă nu trebuie uitat că extinderea din ultima linie este obligatorie pentru securitatea Rusiei. Cu alte cuvinte, chiar dacă nu dorește, Rusia tot trebuie să continue. Și, dacă e să mă întrebați, consider că rușii nu se vor lăsa nici după ce vor rezolva zona menționată, ci vor continua pe același model(harta lingvistică atașată este dovada cea mai clară). Dar nu v-am spus care-i modelul!

După ce regiunile care acum sunt componente ale Federației Ruse vor fi eliberate, războiul va lua o altă turnură, în sensul în care Rusia nu va mai lupta acolo, ci va pretinde doar că-și apără granițele. Firele noii organizări deja se văd. În teritoriile celei de-a doua linii au apărut deja grupuri de sabotori. Aceștia sunt localnici care s-au organizat de unii singuri și care luptă împotriva Kievului. Ei vor sta la baza noii armate de eliberare. Dar stați că nu are sens: eliberare de cine? Cel mai probabil, pe modelul republicilor rusofone, vom vedea constituindu-se grupuri de inițiativă pentru formarea unor republici independente. Scenariul există deja și este cel din serialul în care a jucat târliciul de la Kiev, „Sluga poporului”. Noile entități vor clama libertatea lor și un statut de neutralitate absolută. Dar, pentru a ajunge aici, au nevoie să lupte deoarece Kievul nu va fi de acord. Și cum vor lupta altfel decât sprijinite cu arme, muniții, instructori s.a.m.d. de către ruși. În acest fel, Rusia nu va mai lupta direct cu Ucraina, ci prin intermediul unui proxy care se va extinde în toată linia descrisă. Astfel, la modul oficial, Rusia doar va înarma acele republici, sprijinindu-le „dorința legitimă” de independență. Asta va însemna extrem de mult și va complica uluitor situația. Din „ocupant”, Rusia se va transforma peste noapte în susținător al celor care vor să se elibereze de sub jugul occidental. 

Noile republici nu vor mai avea nicio constrângere. Ele, nefiind parte a niciunei alianțe, vor fi în legitimă apărare atunci când, spre exemplu, vor observa că anumite avioane de spionaj dau indicații Ucrainei. Și, întrucât sunt pe picioare proprii, nu vor avea niciun stres în a da jos acele drone care acum fac apel la „democrația” spațiului internațional. Ca să nu mai vorbim că vor putea inclusiv să rătăcească anumite rachete prin Polonia sau România deoarece, nu-i așa, de acolo vine ajutorul militar pentru Ucraina. Va interveni atunci NATO? Puțin probabil deoarece Rusia se va opune. Mai mult, în cadrul organismelor internaționale rușii vor face gălăgie în ceea ce privește dorința logică de eliberare a acelor popoare, exact așa cum s-a făcut pe tema Kosovo sau a situației din fosta Iugoslavie. Blocul Occidental nu va putea contra deoarece propriile „standarde” îi vor juca feste. 

Chiar dacă vor decide să atace, Occidentalii își vor vedea acolo propriul iad. Rusiei îi va fi infinit mai ușor să susțină un război proxy fără reguli, așa cum fac acum occidentalii, decât să acționeze ca entitate statală. La urma urmei, trebuie să răspundă cu aceeași monedă. 

Cu toate că acum ceea ce povestesc pare imposibil, veți avea surprize nu doar când veți constata creionarea noilor republici, dar și când veți vedea cine la va susține. Nu înaintez mai  mult cu ipotezele, dar sunt convins că la final vom vedea surprize fantastice. Iar proștii de la granițe(adică inclusiv noi) vor rămâne responsabili doar cu linsul propriilor răni. 

31 de comentarii:

  1. Razboiul nu se termina cand Kievul va pica definitiv si irevocabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razboiul se va termina doar atunci cand Armata Rosie va ajunge la Oceanul Atlantic. Este ceea ce a prezis marele clarvazator bavarez, Alois Irlmaier acum 100 de ani.

      Ștergere
    2. Razboiul se termina in momentul in care Occidentul Colectiv inceteaza sa mai provoace Rusia prin trimiterea de arme si trupe in Ucraina. Punct.

      Daca nebunia asta nu inceteaza, operatiunea speciala a rusiei in Ucraina, se va transforma intr-un razboi real si cred ca daca va fi asa, cel de-al doilea razbel mondial, se va dovedi a fi mic copil fata de ce va urma!

      E motivul pentru care eu unul, imi doresc ca Rusia sa castige ACUM si sa se termine cretinismul inceput de americani acolo. ACUM, pentru ca fiecare zi care trece, ne aduce pe noi, pe romani, mai aproape de implicarea intr-un rahat cu care nu avem de fapt nici o legatura. Si daca intram in el, n-o sa iesim deloc bine!

      Rusii nu vor fi infranti in Ucraina. Dar momentul in care ce e acolo se va sfarsi, e extrem de important pentru noi, romanii. Avem mult prea multi "politicieni" total cretini, care vor sa ne bage in rahat, ca sa putem spera ca daca mai dureaza mult ce e in Ucraina, avem vreo sansa de scapare! Ca "politicienii" de care zic sunt vanduti americii (corporatiilor care conduc America de fapt) sau sunt pur si simplu idioti, e lipsit de importanta, pentru ca efectul va fi acelasi: Romania a fost practic distrusa de americani industrial, economic, agricol, stiintific, rusii, la sfarsit, ne vor distruge administrativ, rupand tara in bucati, pe reteta brevetata de americani in Yugoslavia.

      Asta e!

      Oricum de la o natie care si i-a votat de basescu si pe iohannis ca presedinti pentru cate doua mandate, nici n-am ce asteptari sa am...

      Ștergere
    3. Anonim 27 aprilie 2024 la 23:14
      Alois Irlmaier a prezis ca rusii vor fi opriti in Germania

      Conflictul global începe cu asasinarea unui înalt oficial de stat în Balcani. „De îndată ce soarele răsare, va veni război.” avertizează profetul și continuă: „.. (rușii) se mișcă zi și noapte. Destinația lor este Renania, unde există furnale și coșuri de fum. Populația va alerga spre vest înaintea lor. Multe mașini înfundă străzile. Ceea ce împiedică tancurile va fi răsturnat. „

      Văzătorul descrie apoi că podurile de lângă Regensburg vor fi distruse, nu va mai rămâne aproape nimic din Frankfurt și Renania va fi devastată. „Răzbunarea fulgeră vine prin apele mari. Apoi dragonul galben invadează Alaska și Canada. Dar nu va ajunge departe. „

      Ștergere
  2. 4. Si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei. Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: "Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea?"
    5. I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni.
    6. Ea si-a deschis gura si a inceput sa rosteasca hule impotriva lui Dumnezeu, sa-I huleasca Numele, cortul si pe cei ce locuiesc in cer.
    7. I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruie. Si i s-a dat stapanire peste orice semintie, peste orice norod, peste orice limba si peste orice neam.
    8. Si toti locuitorii pamantului i se vor inchina, toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului care a fost junghiat.



    Deci, razboiul din Ucraina se termina in 5 August 2025 (42 luni). Dupa aceasta data nu mai trebuie sa va inchinati slavei ukraina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 5 august 2024, la ce ora?

      Intreb asa, ca sa ma pregatesc sufleteste sa-mi schimb directia inchinaciunilor in alta parte si na, ora e importanta!

      Ștergere
  3. GPT-4 Turbo a fost depășit la toate capitolele de RiRiXin SenseNova 5.0

    https://m.zhidx.com/p/421866.html

    Avantajele pe care se bazează occidentalii sunt năruite pas cu pas. Singurul avantaj al europenilor și americanilor este fluxul constant de imigranți. In rest orice avantaj va fi depășit. "Pas cu pas."
    Când acest flux de imigranți se va schimba și va considera Europa și America niște haznale și nu vor mai merge acolo ci vor fugi, abia atunci occidentalii se vor trezi.

    Toată afacerea occidentală se bazează pe fluxul de migranți. Nu văd nici un alt avantaj in occident.

    Salarii mari?
    Da, salariile mari sunt nejustificate. Plus că legea imigranțiilor face că imigrantul să câștige mai bine că olandezul, germanul, francezul etc. Așa va fi și la noi, imigranții vor avea salariile mai mari ca românii pe același job.

    Și în ultimii 10 ani se află în declin tocmai că nu au justificat economic.
    Cât durează până când salariile din SUA și UE vor cădea?
    Când inflația va dezvălui inflamația.

    România are cea mai mare inflație din UE.
    Ții banii la bancă deja ai pierdut că valoarea lor scade.

    Acum toți șmecherii se aruncă să cumpere terenuri la greu ca afacerea momentului, că cică după întrarea in Schengen terestru toate prețurile vor sări de 3 ori, că e teren Schengen.

    Și cine să-l cumpere dacă nu tot imigranții?
    Deci cu Schengen și imigranți intrăm și noi abia acum in afacerile occidentale.

    Spor să aveți la angajat imigranți și vândut terenul către ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fluxul de imigranti, nu e un avantaj pentru nimeni. 99% dintre imigranti sunt ori necalificati, ori au calificari care nu mai sunt necesare pe nicaieri. In final, daca nu ingroasa randurile somerilor, pentru ca n-au cum, fie se vor multumi cu salarii mult mai mici decat ale bastinasilor, fie vor adera la sau vor forma grupuri infractionale.

      Cei calificati, vor trebui sa se multumeasca, fie cu salarii mult mai mari decat cele de la ei acasa dar in acelasi timp, mult mai mici decat cele ale bastinasilor echivalenti, fie sa adere la grupurile infractionale. Chestia cu salariile mult mai mari decat la ei acasa, functioneaza foarte limitat pentru ca si preturile la tot in tarile unde imigreaza, sunt cu mult mai mari decat la ei acasa si in final, ei nu se aleg cu mare lucru.

      Cei super-calificati, nu-s acceptati daca imigreaza pur si simplu, nicaieri. Ori sunt recrutati, in cazul in care chiar sunt valorosi, ori nu sunt deloc bagati in seama.

      Notiunea de "teren Shengen", imi e necunoscuta si chiar nu inteleg ce-ai vrut sa zici. Nu de alta dar suntem in UE si ce e legat de dreptul de proprietate pe teritoriul UE e reglementat prin tratatul de aderare la UE. Schengen, in cazul asta, are legatura DOAR cu controlul vamal in interiorul tratatului, nu vad ce legatura are cu terenurile.

      OK, ar putea fi o legatura, daca strainii care cumpara teren aici vor sa-l ia si sa-l duca la ei in tara fara sa fie controlati la vama! Altfel...

      Ștergere
  4. Toată acțiunea din zona în discuție aici a fost in cadrul Planul Decenal de acapararea a resurselor rusesti ,conceput pe malurile Potomacului și pus în opera prin proxy: Ucria, mUE, Naț-o, în folosul celor care au ajuns sa dețină Ucria pe persoana fizica-scutiiRosii.Au jucat rusii după muzica lor, nefăcând Vladimir decât sa reacționeze la continuua agresiune impotriva Rusiei,pornita în 2014 și continuata pana azi.Poate ați uitat cum se purta Voda-n-loboda Victoria a lu NouPamant prin Ucria, ca pe moșia lu tac-su....
    Planul are obiective multe și versiuni de lucru în funcție de posibilele răspunsuri rusești, dar este doar o parte a Planului de acaparare a puterii mondiale, prin Cel Mai Bun Fiu al Poporului autointitulat ales.Planificatorii aceia știu ca numai Rusia cu arsenalul ei DETONAT poate creea condițiile preluării Puterii mondiale de cel mult așteptat, de aceea fac tot ce pot pentru a o împinge spre utilizarea arsenalului nuclear.Vor reuși, căci spusa este baia de foc în care se va cufunda tot Pământul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rușii nu pot avea liniște dacă nu ocupă toată Ucraina, dacă rămâne un teritoriu cât de mic de acolo naziștii îi vor ataca mereu pe ruși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact. Pe ucri ii va manca intotdeauna unde nu trebuie si vor bombarda noile teritorii ai Federatiei Ruse.

      Ștergere
  6. În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă, a afirmat joi premierul ungar Viktor Orban:

    https://www.rostonline.ro/2024/04/viktor-orban-la-conferinta-cpac-de-la-budapesta-ordinea-mondiala-liberal-progresista-ar-putea-fi-inlocuita-in-acest-an-cu-una-suveranista/

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.scmp.com/news/china/science/article/3160997/chinese-scientists-develop-ai-prosecutor-can-press-its-own

    CHINA: În viitor, în sala de judecată, acuzarea ar putea veni de la un calculator. Cercetătorii din China au creat un "procuror cu inteligenţă artificială" ce poate formula singur acuzaţii

    Cercetătorii din China spun că au realizat o premieră mondială prin dezvoltarea unei tehnologii care poate acuza oamenii de infracţiuni cu ajutorul inteligenţei artificiale.

    Potrivit cercetătorilor, "procurorul" cu inteligenţă artificială poate formula o acuzaţie cu o precizie de peste 97% pe baza unei descrieri verbale a cazului, relatează SCMP.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vax!
      Romanii, de la basescu incoace, au inventat procurorii care pot formula acuzatii cu o precizie de 110% si fara sa existe descrieri ale faptei sau probe! Si in plus, nici nu poseda inteligenta!

      Ștergere
    2. Ca tot se pricepe la toate, tot romanul: cum e asta cu formularea acuzatiei cu precizie (????) de 97% pe baza unei descrieri verbale?

      Adica, eu zic cu detalii inventate ca vecinul care s-a basit inspre gardul meu e violator in serie si a si ucis vreo 30 fecioare si, "procurorul" chinez face pe loc, cu precizia de 97% acuzatiile pe care le va trimite unei instante (probabil demente, ca sa bage asa ceva in seama), un rechizitoriu???

      Amice, ori ai tradus aiurea, ori ai n-ai inteles nimic!

      Pentru informarea ta, sa stii ca nu acuzarea dar pana si ordonanta (procurorului) de incepere a urmaririi penale, se emite NUMAI cand exista niste probe macar credibile, ca s-a savarsit vreo infractiune!

      Iar probele, n-au vreo valoare prestabilita, se interpreteaza in functie de multi parametri: gandeste-te ce-ar insemna ca, atunci cand mergi spre casa noaptea, de la carciuma, te pisi pe un gard care pe partea cealalta are un cadavru proaspat! "Procurorul" tau chinez, te baga direct la ghilotina, fara sa mai tina cont de faptul ca tu doar erai in trecere pe acolo, fara sa ai habar de vreo crima! Simplul fapt ca se descopera urmele tale la locul faptei, nu inseamna ca esti si faptuitor! OK, te baga in categoria celor suspectati dar suspect oficial, devii doar cand se dovedeste ca intre tine si victima exista sau ar putea exista o legatura!

      Bottom line, ca sa folosesc limba pe care se pare ca o vorbesc toti dar o inteleg putini, ce ai afirmat in comentariu, e o tampenie mare cat... China!

      Eu nu dau sfaturi dar o sugestie, poate ca nu ti-ar strica: orice citesti, cat intelegi din ce citesti sau auzi, incearca in masura posibilitatilor sa treci printr-un filtru propriu. Daca ai si o profesie serioasa si macar un pic de experienta de viata, iti va folosi sa discerni intre gogorite si adevaruri. In plus, tot ca sugestie: nu te teme de IA, nu te mananca si nici nu-ti va face vreun rau! Daca e sa te temi de cineva, teme-te de cei care o folosesc! Nu de alta dar IA e buna in sine insa, cum zicea un amic de-al meu de mai de mult, "drumul spre Iad e pavat cu bune intentii"...

      Bernard de Clairvaux, il chema pe amicul ala, ca sa n-avem vorbe!

      Ștergere
  8. Sudul Basarabiei ("zona Ucraineană") e un pământ ROMÂNESC care a făcut parte nu doar din România interbelică, ci și din România lui Cuza și Carol I înainte de 1878. Rușii nu au ce să caute dincoace de Nistru! Odesa e dincolo de gârlă, să se mulțumească doar cu orașul, nu și cu regiunea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi amintesc să-l fi auzit pe Plăvan sau pe vreun alt oficial român clamând acea zonă. În altă ordine de idei, poate reușiți să vă amintiți că rușii ne-au luat Sudul Basarabiei, obligându-ne să luăm la schimb Dobrogea. Sunt curios, v-ar interesa anularea târgului de atunci? Gândiți-vă la perspectiva asta!

      Ștergere
    2. Rusia a denuntat Tratatul Ribentropp-Molotov in 1991, deci cand va elibera Bugeacul de sub ocupantul Ucraina, va putea fi obligata, prin negocieri si cereri legale, sa restituie acel teritoriu catre Romania. Desigur, orasul Odessa va ramane Rusiei granita a fost pe Nistru

      Ștergere
    3. Dobrogea a schimbat multi stapani de-a lungul timpurilor si fiind un teritoriu mic, cu o populatie relativ redusa numeric, era usor de colonizat / recolonizat "prin mijloace specifice". A facut parte din Dacia, din Imperiul lui Alexandru cel Mare, din Imperiile Persan, Roman, Bizantin, Otoman. Populatia bastinasa mai indepartat in timp era formata din daci / traci (si greci vezi coloniile grecesti - colonii insa), mai tarziu in evul mediu din romani / bulgari / tatari pana la intrarea sub stapanire otomana. La 1877 conform recensamantului Imperiului Otoman, aproape jumatate erau musulmani (nu neaparat turci, destui dintre bastinasi "s-au turcit" pentru a scapa de "dari"), urmati de romani si apoi de bulgari; recensamant facut de puterea ocupanta. Chiar daca erau 100% musulmani, ala tot nu ar fi fost pamant turcesc. Insa istoric vorbind, romanii si bulgarii ar fi bastinasii acelor locuri, la 1877 fiind sub ocupatie otomana. In nici un caz rusii. Dupa razboiul din 1877 - 1878 Rusia "primeste teritorii", vorba lui Putin, de la Imperiul Otoman (adica Dobrogea care nu-i apartinuse vreodata) si pe care "isi rezerva dreptul" de a o schimba cu sudul Basarabiei (adica cu alte teritorii care nu le apartineau, precum si propria lor formulare lasa sa se inteleaga). La negocierile de pace de dupa razboi, la San Stefano, Rusia (pe linia panslavismului), sustine ca Bulgaria sa preia majoritatea teritoriilor detinute de turci in Balcani (inclusiv iesire extinsa la Marea Egee, cu Salonicul enclava greceasca) in timp ce granita cu Romania ar fi fost ceva mai jos de Agigea. Refuzul celorlalte puteri europene de a accepta un stat slav puternic in Balcani (in primul rand din interes, mai apoi istoria si entografia acelor teritorii) a dus la renegocieri, si la Berlin, un an mai tarziu, in 1878, s-a stabilit ca granita dintre Bulgaria si Romania sa fie ceva mai jos de Vama Veche (deci granita curenta). Cele trei judete din sudul Basarabiei au fost atribuite Rusiei, dar nicaieri in tratate nu s-a consemnat ca asta ar fi fost in compensatie pentru Dobrogea. Rusia a interpretat si afirmat ca cedarea de catre Romania a acelor teritorii ar fi in compensatie pentru Dobrogea, afirmatie nerecunoscuta de nimeni altcineva, dar clar cu bataie lunga. Nimic nou sub soare, asa procedeaza ei de la infiintarea statului rus incoace. Convenţia din 4/16 aprilie 1877, intre Romania si Rusia referitor la tranzitarea Romaniei de catre trupele rusesti obliga guvernul imperial să respecte "integritatea existentă" şi "drepturile politice" ale României. Lingaii de liberali ai vremurilor de atunci au incercat sa vanda romanilor pastila cu schimbul ca sa pastreze borcanul cu miere, asa cum jigodiile actuale din fruntea tarii vand vrajeli cu binefacerile vestice.

      Plavanul si clica din fruntea tarii sunt acolo ca sa distruga Romania, un deget nu ar misca pentru tara asta. In plus nici un oficial european, nici macar Orban, albanezii sau polonezii nu revendica deschis "zonele lor de interes".

      Nu denuntarea Pactului Molotov Ribbentrop ar trebui sa fie primul motiv pentru care Rusia ar trebui sa se opreasca la Nistru, ci absenta drepturilor istorice asupra sudului Basarabiei cat si asupra Dobrogei.

      Evident ca vor lua Odessa pana la Gurile Dunarii. Nu m-ar surprinde sa sustina ca din moment ce Republica Moldova este stat independent iar sudul Basarabiei a apartinut Moldovei (eventual trec cele trei judete la o Republica Moldova cu conducere prorusa), Romania isi pierde dreptul la Dobrogea.

      Ștergere
  9. După atingerea limitelor regiunilor rusofone, Federația Rusă va continua să lupte pentru denazificarea și demilitarizarea Ucrainei, ca să asigure în Ucraina o zonă tampon suficient de mare față de rachetele țărilor NATO.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Ele (Statele Unite ale Americii, n.r.) nu vor putea schimba nimic din punctul de vedere al rezultatului operațiunii militare speciale. Rezultatul este prestabilit. Iar actuala evoluție a situației de pe front demonstrează acest lucru. Vom învinge. <…> Așa cum a spus Vladimir Putin, dacă va crește raza de acțiune a armelor, zona tampon – cum vreți să îi spuneți – sanitară, tampon, de securitate, zonă folosită pentru a ne asigura teritoriul nostru, cetățenii noștri, va fi lărgită”, a spus Peskov.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca rusii ar lasa ceva din Ucraina in mana Occidentului inseamna ca au luptat degeaba! Rusiii NU SE POT OPRI din operatiunea speciala, dupa ce ocupa teritoriile deja stabilite, pentru ca are de indeplinit SCOPURILE DECLARATE, demilitarizarea si denazificarea Ucrainei! A intregii Ucraine, nu a doar teritoriilor rusofone! Rusii trebuie sa lupte in continuare, ocupand Ucraina, fara ca neaparat sa o si anexeze pe toata. Dupa capitulare, rusii trebuie sa instaleze in ceea ce ramane din Ucraina, daca mai ramane ceva, un regim pro-rus care probabil va cere si niste baze rusesti la granitele de Vest.

    RăspundețiȘtergere
  12. Slava Rusia!
    M'aș bucura nespus să desființați acest stat ukri și să redați tuturor părțile ce le revin( mă refer la națiunile cărora le aparțin).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă rusii vor domina iar zona Europei de Est și Centrale(in urma unei viitoare ofensive impotriva otanului , ma tem ca vor desființa România asa cum o avem acum, formând o Moldova Mare între Nistru și Siret /Carpații Orientali ,plus Dobrogea; ca parte a unui nou cordon sanitar pentru Sudul Rusiei.Strategia rușilor a fost bazata ALWAYS pe existenta unui culoar de tari tampon, de la Baltica la Marea Neagra, împotriva eventualului atac dinspre Vestul Europei.Din cauza nemerniciei i tradarii conducătorilor de azi ai României, avem toate șansele sa pierdem iar Tara-Dumnezeu numai știe pentru cata vreme. SA NU FIE !

      Ștergere
  13. Federatia Rusa, nu va negocia principii negociabile cu un occident fara principii. Singurul subiect pentru negociere, la orice reuniune internationala privitor la Ucraina, va fi capitularea neconditionata a regimului de la Kiev la conditiile Rusiei.
    La momentul actual rusii nu se gandesc la niciun fel de negociere si ar fi cazul sa retineti. Pana se pregateste "occidentul colectiv" pentru razboi cu Rusia, Ucraina nu va mai exista sau va fi pacificata. Sunt niste ametiti care cred ca Europa va intra in razboi pentru Ucraina? Cititi ce se discuta in ziarele din lume despre o asemenea eventualitate nu urmariti numai ce spune CNN A3? Cetatenii lumii cunosc cine si ce a provocat acest razboi si nu-l vor nici macar americanii. Daca se insista pe aceasta latura, vine cu adevarat apocalipsa. Cei ce vor sa-i bata pe rusi ii pot bate pe umar sau jucand bambilici. Rusii nu se vor opri pana nu isi ating obiectivele fixate. Slava Z!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vlady aplica principul stabilit de "Aliati" la Teheran 1943: cu AXA, numai capitulare necondiționată!Dar Slava ! se cuvine lui Dumnezeu și numai Lui !

      Ștergere
  14. "Războiul Ucrainei împotriva Rusiei va fi în curând un război între Rusia și toate aceste națiuni membre NATO, nu doar împotriva Ucrainei."
    NATO începe să desfășoare trupe de luptă în Ucraina, deoarece Kievul pierde bătălia de la sol. Alianța ar putea intra în război cu Rusia.
    https://orientalreview.su/2024/04/26/nato-troops-start-pouring-into-ukraine/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vesticii nu mai au experienta a fronturilor de sute chiar mii de km, a liniilor fortificate cu arme multiple și a luptei în orase-cea mai mare consumatoare de resurse, de curând actualizate pe frontul ucrainian de către ursi, la Bahmut și Harkov.Cu cine sa atace Vestul pe ursi, cu fustitele leghebeteilor din iuesArmi sau cu cocalarii milenials.Nato nu e Werhmachtul lui 1941, plus aliații lor.Ursii ii vor manca la mic dejun în nici doua zile de la atac.Toate forțele aerospațiale rusești sunt în stare de lupta de mai bine de un an, plus regimentele de rachete strategice.Ii vor scalda pe vestici în focul Chin&Jale lor si ale Sarmatelor, ca să se împlinească spusa ca nu se va mai recunoaște Europa de Nord și de Vest din ruine....2024 nu mai e 1941, pentru rusi. Ne așteaptă....

      Ștergere
    2. Prietene, ca sa intelegi natura si a situatiei a celor ce au loc trebuie numai sa te uiti cine-i in virful celor doua partide care se caftesc, dar nu asa doar la CE VOR EI SA-TI arate ci BINE DE TOT...si mai ales urmareste firul banilor!
      Va lua foarte mult timp pina se va intelege, daca se va intelege vreodata... Mai vorbim prin 2030!

      Ștergere
    3. Federatia Rusa a spus foarte clar prin vocea lui Putin ca nu va mai purta niciodata razboi pe teritorul Rusiei asa cum a fost in WW2. Siberia este plina de trupe in rezerva ce sunt pregatite in cazul in care Otan va incerca sa atace Rusia. In plus, toate fabricile de armament sunt la capacitate maxima deoarece un atac al Otan este previzibil dar Rusia nu se teme de acest atac. Cu siguranta ca Rusia nu are niciun interes sa atace dar In cazul in care vor fi atacati, rusii vor purta razboiul in Europa si in prima linie este Romania, Polonia si "judetele" baltice. Europa si Usa vor mobiliza in lupta fetitzele si caltabosii. Rusia nu poate fi invinsa.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)