sâmbătă, 6 aprilie 2024

Moș Teacă în acțiune


În 28 martie, în Insula Mare a Brăilei, la doar 8 kilometri de Brăila, o dronă a căzut provocând o explozie care a speriat populația. La fața locului, s-a produs un crater cu un diametru de patru metri. În ciuda desantului de pseudo-jurnaliști deplasați la fața locului, nu s-a transmis mai nimic important. Elementul esențial pe care trebuia să-l aflăm era cel legat de aparținătorul dronei. A cui a fost drona? A fost una de-a rușilor care s-a rătăcit la noi sau a fost una ucraineană? V-a spus cineva asta?

După ce s-a produs explozia și după ce populația a anunțat, a apărut imediat și armata, care cică a făcut o anchetă amănunțită. Știți în ce a constat ancheta? Au căutat ca bezmeticii orice fragment de dronă, au băgat totul la sac și au acoperit craterul, nivelând pământul astfel încât să nu mai fie nicio dovadă. Apoi și-au strâns catrafusele și au șters-o. N-au declarat nimic, doar au lăsat să se înțeleagă „pă surse” că „rușii e dă vină”! Dar nu merge așa, frățioare! Ce-a fost acolo? Drona aia, dacă ar fi căzut opt kilometri mai jos ar fi produs victime.

N-am informații clare, totul e învăluit în mister, dar, ținând cont de criza dronelor rusești care bubuiau prin Delta noastră, fiind identificate de ucrainenii care făceau tămbălău că România e atacată de ruși, n-ar fi exclus să fie din același episod. Certitudinea mea este că acea dronă nu era rusească. Rămân așadar doar două ipoteze: ori drona era ucraineană, aceștia făcând din nou un exercițiu tembel menit să ne bage în războiul lor, ori era o dronă aparținând melitarilor autohtoni care, cu inteligența și dibăcia cunoscută, au priponit-o în insulă. Altă variantă nu există. 

Indiferent de variantă, întâmplarea este extrem de gravă și, dat fiind faptul că au fost puse în pericol vieți ale românilor, totul ar trebui cercetat cu strictețe și seriozitate. Doar că nimeni nu mișcă în front. Cum să pui tu în umbră partenerul Ucraina, care în schimbul agresării etnicilor români de pe teritoriul său primește de la noi ajutoare de zeci de miliarde de euro? Sau cum să pui în umbră brava armie română care excelează doar în lupta împotriva propriului popor? Doar sunt cunoscute faptele de vitejie de la 1907 sau din decembrie 1989!

Nimeni nu se întreabă cum de-a mers drona aia fără să fie identificată de nimeni! Ce făceau răcanii din MApN? Se uitau cu ocheanul după ciori sau spionau gagicile de pe stradă? Așa, ca idee, cum funcționează supravegherea spațiului aerian? Că doar ne-a dat Licuriciul avioane F-16 care pasc iarba, Patrioate care refuză să intre în țară și alte numeroase echipamente invizibile care ne-au costat peste 20% din PIB. Ce-ați făcut frățiorilor, de ce ați băgat capul în pământ precum struții?

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe subiectul dronei fantomă(o fi fost și asta venită împreună cu Ghost of Kiev?), că o nouă întâmplare a detonat spațiul public. O navă fără pilot a eșuat în apele teritoriale române, în zona Tuzla(sărăcia aia din imaginea atașată articolului). Din nou armata - de data asta ăia responsabili cu supravegherea apelor teritoriale - a fost la înălțime, detectând nava eșuată după ce localnicii au sunat în mai multe rânduri la autorități. Într-un târziu au luat nava și au remorcat-o în zona poligonului de la Capul Midia. După ce-au studiat-o aprofundat ce credeți că le-a trecut prin căpuțul ăla în care legenda spune că ar trona un neuron singuratic? Au detonat-o stârnind panica în Constanța, unde oamenii speriați au sunat la 112. Băi, ce cap de tablă trebuie să ai ca să faci așa ceva? Înțeleg că te-ai trezit cu drona marină ucraineană și vrei să scapi de dovezi, dar nu te duce capul s-o duci mai în larg și să-i faci de petrecanie acolo? Ești nebun? Chiar n-ai creier deloc? 

Am văzut un clip cu Ciucă spunând pe un ton ceremonios că un oraș e „al doilea județ din județul Bărăila”. Prostia gheneralului e fără limită! Doar când deschide gura simți că te lovește o încărcătură explozivă de prostie. Când vorbește mai mult e ca atunci când Armaghedonul nuclear s-ar fi declanșat nemilos! Putem să râdem, dar ăla a fost o perioadă îndelungată șeful Marelui Stat Major. Dacă ar fi izbuncnit un război, Ciucă al nostru ar fi fost cel care ne-ar fi condus. Vă dați seama cum s-ar fi împușcat românașii unii pe ceilalți sub ordinele inteligente izvorâte din bostanul lui Ciucă? N-am habar cine e acum pe poziția aia, dar nici n-am cum să-l bănuiesc de vreo brumă de inteligență. Vorba ceea, Moș Teacă e veșnic și bântuie întotdeauna peste brava armie română. 

Văzând toate nebuniile acestea nu ne rămâne decât să ne rugăm să nu avem parte de vreun război că va fi jale. Tot arsenalul ăla putrezit care stă în depozitele păzite de firme private de pază(cât de tare e asta???) sunt ferm convins că nu-și va face simțit efectul decât asupra noastră. La ce catastrofă e acum în armată - doar vedem cum arată exponentul său cel mai înalt, Ciucă - e clar că dacă licuriciul ne împinge în război, bravii moși Teacă autohtoni ne vor zdrobi fără drept de apel.

24 de comentarii:

  1. Un articol plin de umor-negru-realist care, dupa lecturare, m-a ingrozit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poporul român este ultimul,care poate afla ceva de la propriile autorități care sunt plătite de el sa îl servească....Aceste autorități sunt slujbași ai altora nu ai noștri. Noi doar îi plătim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate, mare dreptate aveți!

      Ștergere
    2. „Aceste autorități sunt slujbași ai altora nu ai noștri.”
      De ce le numiţi autorități?
      Puteţi da măcar un motiv pentru care merită aceasta denumire?

      Ștergere
  3. Din pacate intrarea statelor est europene in razboi impotriva Rusiei este inevitabila. Asta e parerea mea. Rusii vor rontzai trupe romanesti, moldovenesti, africani din Legiunea Straina franceza, baltici si polonezi in timp ce trupele americane vor ataca Iranul cu toata forta. Provocarile Israelului la adresa Iranului sunt evident miscari calculate. Intrarea in razboi a est europenilor a fost deja anuntata de lacheul bancherilor londonezi, Macron. Nu a vorbit gura fara el, cum au crezut multi. A executat ce i s-a spus. Estul european era un pic prea omogen rasial si un pic prea conservator. Dupa razboi va fi africanizat, bangladeshizat etc. Rusii trebuie tinuti ocupati in Estul Europei in timp ce Iranul e distrus. Nu mai da nimeni indarat din momentul asta pentru ca nu isi mai permit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "in timp ce trupele americane vor ataca Iranul cu toata forta"

      Toate posibile dar pina aici.
      Daca SE PUTEA ar fi facut-o pina acum de-jde mii de ori. Dar NU SE POATE!
      De ce. Pai ia pune-ti neuronul la treaba!
      CC

      Ștergere
  4. E și asta o strategie, când ne-or ataca rușii o să moară de râs când ne vor vedea încălțați cu stangundreptu' și când îi țintim cu pușca îndreptată spre propria scăfârlie.Cu armamentul de la NATO le facem niște floricele .Micii și berea la pet sunt din partea casei, adică de la Kaufland și lăsăm televizoarele pe Las Fierbinți.Slava Partidul Comasat Român.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nicolae Ionel Ciucă (n. 7 februarie 1967, Plenița, Oltenia, România)
    Si ce pretentii crezi ca poti avea?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie jignit satul Românesc . Veșnicia sa născut la sat .Satul Românesc a dat multe valori . Și va mai da . E de vină persoana . Atît poate , atît dă . Cap are , minte îi mai trebuie .

      Ștergere
    2. Postarea asta nu o inteleg!

      Ștergere
    3. Pai daca satul romanesc a dat numai defekti deastia majoritari si orasele deasemenea, nu e clar unde e defektele ? Poporul nu este vinovat.
      Aerul ?

      Ștergere
  6. Dacă rușii vor bombarda ținte din România (doar baze, depozite și alte feluri de facilități militare), o vor face doar fiindcă românii se vor lăsa prostiți, iarăși, de Occident, la fel precum în cazul celui de-al doilea război mondial, ca să lupte contra rușilor... sub pretextul idiot (la care cei mai mulți pun botul orbește) că rușii sunt doar niște mongoli subumani și criminali care vor mereu să ne cotropească țara, să ne facă sclavii lor, să ne violeze femeile și să ne omoare copiii.

    RăspundețiȘtergere
  7. În orice țară, adevăratul rol al Armatei, Poliție, Jandarmeriei, Serviciilor Secrete, Procuraturii și Magistraturii a fost, este și va rămâne, mereu, să apere clasa privilegiaților Sistemului de masele care formează poporul și să forțeze masele să muncească și să moară pentru interesele de putere și de bogăție ale profitorilor Sistemului, pentru ca profitorii Sistemului să-și păstreze pozițiile de putere și bogățiile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă ești doar un om de rând cu statut de sclav în societate și refuzi să muncești și să mori pentru profitorii Sistemului, care dețin puterea militară și bogățiile țării (pământurile, mijloacele de producție, banii, etc.), cel mai mare pericol care te amenință este acela de a fi hărțuit, persecutat, schingiuit și chiar omorât de către conaționalii tăi din forțele de supraveghere, control și represiune (polițiștii, jandarmii, militarii, agenții serviciilor secrete, procurorii și judecătorii) pentru că refuzi să-ți sacrifici viața muncind și murind pentru a-i ajuta pe profitorii Sistemului să-și păstreze pozițiile de putere și bogățiile.

    RăspundețiȘtergere
  9. Respect domnule Diaconu ! Mos Teaca patrula cu masini blindate si armament la piept pe vremea Covid ! Asta cand nu era ocupat cu impuscarea necajitilor in slapi din tarile unde , prin mituire, plecase condotier .

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper ca nu va suparati daca trimit articolul (si) la MApN !
    Macar sa ma racoresc la gindul ca vor spumega putin , fiindca nu pot mai mult din lipsa de.... ati ghicit, NEURONI !

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici nu mai conteaza acum ca aceasta Armata masonica, inzestrata cu pocnitori americane de mana a 7-a achizitionate la preturi de platina(care de fapt exista doar pe hartie, in sensul ca, unele au fost doar promise, nu si livrate, in timp ce altele au fost donate "fratilor banderisti", adica calailor romanilor minoritari din Ucraina), e buna doar de parada si defilare! Ceea ce va conta pt noi, in mod extrem de dureros, este faptul ca "marele licurici" o va baga gratuit, prin slugoii si bestiile care ne conduc, intr-un razboi nimicitor cu Rusia! Armata asta oricum nu ii mai apara demult pe romani, ci din contra, ea va fi in curand noua masina de tocat carne de roman! Ideea este ca. Iudele autohtone cretine, bagandu-ne gratuit in razboi cu Rusia, la ordin extern, vor pierde rapid controlul in Colonie in urma loviturilor rusilor(armata noastra nici nu va conta practic, multi soldatii fugind ca potarnichile ca sa se salveze, in timp ce altii vor ingrasa pamantul, iar trupele straine, putine in raport cu trupele rusesti si cu puterea acestora de foc, vor fi date rapid peste cap), asa ca sute de mii de romani nationalisti patrioti si crestini, grupati in echipe de lupta mai mari sau mai mici, vor trece la vanarea si jumulirea bestiilor autohtone si a familiilor acestora mafiote(unele dinre ele avand chiar si liste de "prioritati" cu bestiile importante ale clasei politico-securiste, primite de la unii ofiteri activi sau in rezerva ai Serviciilor de informatii romanesti), dupa modelul echipelor legionare ale anilor ’30-40! In concluzie, bagarea Romaniei intr-un razboi cu Rusia, de catre acesti slugoi ordinari , ar fi o gresala fatala pt ei si familiile lor, dar eu cred ca asa se va intampla, deoarece cred ca Dumnezeu le-a luat practic mintile, iar in curand, si vietile lor mizerabile de tradatori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să te audă și să ajute Bunul Dumnezeu .

      Ștergere
    2. Subscriu;eu sunt în așteptare și sper că mulți alții.

      Ștergere
    3. INTERESANT........!

      Ștergere
    4. Asta cu echipele legionare din anii1930-1940 de unde ai scos-o ?! De la institutul lui IlieNevastuica?!Despre .ult vehiculatii ofițeri patrihoti din Servicili,mai răsfirați, tovarăși!

      Ștergere
  12. Ofițer de rang înalt, despre drona (maritimă) detonată de SRI la Constanța: „Putea avea sute de kilograme de explozibil“. Bubuitura a zguduit litoralul https://adevarul.ro/stiri-locale/constanta/ofiter-de-rang-inalt-despre-drona-detonata-de-sri-2352687.html

    NATO invades Moldova. Video --- NATO invadează Moldova. Video.
    În Moldova, un fermier a descoperit soldați americani pe câmpul său. Engleza lui este suficient de bună pentru a spune "Fuck Off". https://twitter.com/Sprinterfactory/status/1776687526142439815 6 aprilie 2024
    https://tapnewswire.com/2024/04/nato-invades-moldova/

    NATO Allies train together with partner Moldova --- Aliații NATO se antrenează împreună cu partenerul Republica Moldova. 26 Oct 2023
    https://www.natomultimedia.tv/app/asset/696509

    US troops in Moldova in emerging Plan B for Ukraine - Asia Times ---- Trupe americane în Moldova, în planul B emergent, pentru Ucraina - Asia Times
    https://asiatimes.com/2024/04/us-troops-in-moldova-in-emerging-plan-b-for-ukraine/
    Trupele SUA și NATO sosesc în Moldova. Foto: Institutul de la Tsargrad . S-ar putea să se pregătească probleme mari în mica Moldovă, care începe să arate ca o zonă de pregătire pentru Uniunea Europeană pentru a contracara o victorie emergentă a Rusiei în Ucraina. Nu este clar dacă un astfel de plan, dacă ar fi încercat, ar reuși. Dar Moldova nu este cea mai stabilă țară din lume, națiunea fiind împărțită între elemente pro-UE și pro-ruse. Trupele americane se află acum în Moldova împreună cu românii, aparent pentru un exercițiu militar numit JCET 2024 (Joint Command Exchange Training). Exercițiul a început la 1 aprilie și va continua până la 19 aprilie. [..]

    RăspundețiȘtergere
  13. Ăsta e mesaj tflist 100%, mor de râs.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)